Infowars-presentator Alex Jones heeft zaterdag een “dringende kerstdag waarschuwing” afgegeven aan voormalig president Donald Trump, nadat Trump de COVID-19 vaccins had aangeprezen in een recent interview met politiek commentator Candace Owens.

Trump zei tegen Owens:

“Oh nee, de vaccins werken. Degenen die erg ziek worden en naar het ziekenhuis gaan, zijn degenen die het vaccin niet nemen. Maar het is nog steeds hun keuze. En als je het vaccin neemt, ben je beschermd.”

Jones verweet Trump echter een paar dagen later dat hij in het interview “niets anders dan een reeks vuile leugens” had verteld.

“Dit is een dringende kerstdag waarschuwing aan president Trump. Je bent ofwel volledig onwetend over de zogenaamde vaccin-gentherapie die je er doorheen hebt helpen rammen met Operation Warp Speed of je bent een van de meest kwaadaardige mannen die ooit heeft geleefd om dit giftige gif aan het publiek op te dringen en je kiezers aan te vallen die gewoon hun leven en dat van anderen proberen te redden.”

De Infowars presentator ging verder met te zeggen dat het COVID-19 vaccin was ontworpen om “het immuunsysteem van de bevolking uit te wissen en hen afhankelijk te maken van voortdurende gentherapieën.”

Alex Jones heeft een boodschap voor voormalig president Trump: de COVID-injecties zijn niet veilig of effectief, en het aanmoedigen ervan komt je vooruitzichten voor 2024 niet ten goede.

Bekijk de volledige boodschap aan Trump:

Can Trump Stop Pushing COVID Lethal Injections


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump: “Je speelt ze recht in de kaart” als je twijfelt aan het vaccin

  DE HOLOCAUST KEERT TERUG: EU wil de code van Neurenberg afschaffen, medisch fascisme reconstrueren met gedwongen spike-eiwit "vaccinatie"
Vorig artikelVaccin miljardairs en menselijke proefkonijnen
Volgend artikelDocumenten onthullen dat Pfizer-vaccin lawine van miskramen en doodgeboorten veroorzaakte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. For exact those things I pray each day.

  Naast het gegeven dat er prikbussen staan bij scholen om kinderen over te halen de spuit te laten zetten, worden dezelfde kinderen via biologielessen geïndoctrineerd dat het ‘Corona-19-Vaccin’ gezondheid oplevert. De strijd om deze kinderen te behoeden en te behouden, vindt plaats in de respectievelijke huiskamers. Ik wens deze ouders/verzorgers alle kracht; standvastigheid en liefde toe om hun kinderen in te lichten omtrent de hoax en de waarheid en ik weet uit eerste hand dat deze taak zwaar is aangezien er zoveel meer nog aankleeft. Het gaat hier eerste-, tweede- en derde graads om leven en dood.

  Vandaag sprak ik iemand die vertelde covid te hebben gehad. Ik vroeg naar de syptomen: langdurig koorts; misselijk; stekende hoofdpijn. Mijn conclusie: griepsymptomen. Met behulp van paracetamol en rust is deze persoon er bovenop gekomen. Terwijl ik deze persoon wilde informeren omtrent andere remedies dan paracetamol was de reactie dat met die koorts geen ruimte was om nog na te denken. Dat is inderdaad iets waarover wij vooraf dienen na te denken en pro actief in dienen te zijn. Toen ik wilde vertellen over een officiële studie omtrent het verband tussen 5G en ‘covid’ bleek hier geen oor voor te zijn. De persoon in kwestie las bewust geen alternatieve media en haalde ‘de wijsheid’ liever uit hetgeen ‘goed voelde’. Het gesprek verliep stroef en mij werd het een en ander verweten waaronder het feit dat ik niet had gezegd: ‘Wat fijn dat je weer beter bent’. Deze persoon noemt zichzelf wakker en heeft de ‘vax’ niet genomen, maar verdere inhoudelijke discussie bleek onmogelijk waarop ik ben afgehaakt. Thuisgekomen las ik hetgeen #Dramaqueen op een ander draadje had geschreven omtrent de rationele- en emotionele benadering in iets andere setting weliswaar, maar ik kon de hiermee aangeboden eye openers nadien vrij moeiteloos overzetten naar het gesprek waarvan ik hier gedeeltelijk rapportage deed. Kortom en subjectief vind ik het vermoeiende lastige situaties om moedeloos van te worden.

 2. Zo jammer van Trump en wat goed van Alex Jones om dit te verkondigen. Ik snap Trump zijn beweegredenen niet tenzij…. Ach ja, wie kan je nog vertrouwen vandaag de dag. Met follow the money kom je wel een eind.

 3. Een mythologie rond Trump groeit, dat hij stiekem briljant is, stiekem vecht tegen ‘het moeras’ en ‘Diepe staat’ ondanks overweldigend bewijs van het tegendeel. Voor de meerderheid van de Amerikanen gaat het gewoon door, de rijken steelt alles wat los en vast zit, dat is enorm en het is een 12%, geheime inkomstenbelastingstijging voor de hogere en middenklasse Amerikanen, de grootste in de geschiedenis, dit is Trump elke dag ten voeten uit.

  Lake Michigan gevuld met cyanide en dode vissen, olie-en gasboringen in onze parken, hele steden met vergiftigd water als gevolg van fracking en dumpen van industrieel afval, terwijl medische zorg, sociale zekerheid, veteraan-voordelen, voedsel- en drugsveiligheid en, het ergste van alles, vrije verkiezingen behoren tot het verleden, dit zijn de echte verhalen.

  Toch zijn er echte gelovigen, zij die denken dat de voortdurende zaken zoals, leugens en blunders deel uitmaken van een groot plan. Of er nu een groot plan bestaat of niet, één ding is zeker, dingen zijn veranderd.

  Aan de goede kant, zijn de aandelenmarkten grotendeels goed met uitzonderingen, schuldenkwesties en arbeidskwesties. Amerikanen zijn te veel geld schuldig, meer dan deze zoals in 2008 bestonden en de VS gaat in een verbazingwekkend tempo failliet. Dit kan op een gegeven moment problematisch worden.

  Bron:
  https://www.veteranstoday.com/2019/08/25/neo-death-to-america-trumps-secret-plan/

 4. De voorheen toch wel geweldige Trump begon al tijdens zijn presidentschap opeens de Covidgekte te omarmen. Naderhand nam hij er abrupt weer afstand van. Na de gestolen verkiezingen begint Trump ons alweer te vervelen, nu door de gifspuit te promoten. Zowel de Republikeinen alsmede de Democraten deugen dus niet. Of die Amerikanen nu door de hond of de kat gebeten gaan worden. Hugo de Jonge heeft schijnbaar de techniek aangaande het promoten van de gifspuit van Trump afgekeken. Trump for president ? Never en nooit ! Bovendien is hij dan al veel te oud. Altijd van die ouwe zakken daar als president, er moeten toch jongere venten beschikbaar zijn zoals Kennedy toen was. En die Joe Biden dementeert ook al een tijdje, je hoort hem wel eens de grootst mogelijke onzin uitkramen.

 5. Trump is inderdaad volledig door de mand gevallen met het promoten van de Satanische gifspuit.
  Persoonlijk vermoed ik dat Donald al een tijdje in de klauwen van de Big Maffia zit omdat zijn gedrag tekenen van zwakheid begon te vertonen. Zijn “vaccin”-verhaal klopte gewoon niet, waarschijnlijk mocht hij erbij zeggen dat het “vaccin” niet verplicht moest worden, maar de reputatie van Fauci en Gates kennende had hij kunnen weten dat het om niets ontziende dwingende psychopaten gaat.
  De Big Maffia is gewoon te machtig gebleken voor hem en omdat Donald een grote familie heeft kon hij hun veiligheid tegen deze superrijke, invloedrijke en zeer moorddadige club niet waarborgen, zelfs Trump niet.
  Ik vermoed dat hij eieren voor zijn geld heeft gekozen nadat de verkiezingen zijn gestolen; een feit dat al bewijst dat er zelfs voor Trump geen eer te behalen viel tegen deze machtige duivelse tegenstanders.
  Steenrijk, machtig en beroemd …. dat zijn vrijwel allemaal Freemasons, zoals de Rothschilds en de Rockefellers. Handlangers als Fauci, Gates, Schwab, Soros, Obama, Clinton, Bush, Trudeau, Macron en Merkel zijn gegarandeerd ook freemasons, is Trump er ook één? Ik vrees helaas dat ook hij lid van die enge, gevaarlijke, verkeerde club is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in