Beste vrienden en gewaardeerde collega’s! De toekomst van onze cultuur zal grotendeels afhangen van de vraag of er voldoende vrijdenkers zullen zijn om ons te verlichten over wat waarheid is en wat een leugen. Dit vereist van een onafhankelijke geest, die in niemands dienst staat, een hoge mate van gezond verstand en het morele bewustzijn om zijn broeders hoeder te zijn, schrijft Dr. Rudolf Hänsel.

Hoe groter de moed van een denker, hoe meer hij vragen durft te stellen, hoe minder hij/zij zich conformeert aan de massa. Zijn denken is niet alleen maar hersenspelletjes: denken verandert de wereld. Hij is het type van een eerlijke geest, een ethicus en een waarachtig mens die verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en alle andere mensen (denken). Met de vrijheid van het denken wordt de vrijheid in het algemeen verkondigd. Want de waarheid is geen doel op zich; zij is slechts de mal voor iets groters, namelijk de vrijheid. Alleen de waarheid kan ons vrij maken. De denkgeest heeft dus een veel grotere verantwoordelijkheid dan men doorgaans zou willen toegeven.

Tegelijkertijd zal een vrijdenker nooit beweren dat hij de enige zalige waarheid bezit. Voor de vrije geest is er een onbeperkt aantal waarheden te ontdekken en te veranderen. Voor hem is waarheid datgene wat niet dogmatisch is en mensen niet verdeelt in gelovigen en ongelovigen of mensen met een ander geloof, maar wat het samenleven van mensen ten goede komt en hun begrip en gezond verstand bevordert.

Aangezien ieder individu nodig is om de toekomst vorm te geven, kunnen we niet wachten op een Messias: Er moet hier en nu actie worden ondernomen. Daarom zie ik de enige geweldloze weg in het blijven verlichten, het blijven overbrengen van hoop en het nooit opgeven.

  Wereld Economisch Forum (WEF): Er zal nooit meer normaliteit zijn

Dodelijke argumenten als “complottheoreticus” of “fascist” mogen vrije geesten niet van hun stuk brengen, van negatieve categoriseringen van nog onbesliste medeburgers moet worden afgezien. Onbesliste mensen moeten op een vriendelijke en begripvolle manier worden opgehaald van waar zij zich op dit moment bevinden.

Als medeburgers er bijvoorbeeld van uitgaan dat de politieke, economische en klimatologische horrorberichten noodlottige gebeurtenissen zijn, dan moet hun worden verteld dat mensen over de hele wereld door de heersende “elite” in chaos worden gestort door middel van opzettelijk teweeggebrachte rampen van allerlei aard, zodat zij in een shocktoestand raken (Naomi Klein) en niet merken hoe achter hun rug om een Nieuwe Wereldorde wordt geschapen, waarin zij slechts een slavenbestaan zullen leiden. Maar net als in elke andere oorlog biedt de mist van onzekerheid de burgers de kans om met gezond verstand achter de waarheid te komen.

Als een medeburger denkt dat politici de gezondheid van de bevolking willen beschermen door dwangmaatregelen voor te schrijven zoals lockdown, quarantaine, muilkorven of gentherapieserums, dan moet hem duidelijk worden gemaakt dat de hefbomen van de macht al jaren geleden zijn bezet door corrupte, immorele, kleingeestige en leugenachtige politieke actoren omdat zij gewillig de bevelen van de heersende psychopaten uitvoeren. Deze omvatten momenteel het aanwakkeren van irrationele angsten door de media, de vernietiging van de middenklasse, de afschaffing van contant geld, totale controle alsmede de vermindering van de bevolking en het isoleren van “onwetende” mensen in speciale “quarantaine kampen”. Maar deze lakeien moeten op een dag aftreden. Het kwaad zal niet zegevieren omdat de mens, hoewel geïrriteerd, van nature goed en sociaal is.

  Aftellen tot ineenstorting van de petrodollar... Amerika's dollar dominantie komt tot een plotseling, catastrofaal einde... totale CHAOS zal volgen

Wie in verband met de voorgeschreven politieke dwangmaatregelen en de aanstaande verplichte vaccinatie denkt dat politici en burgers er goed aan zouden doen te vertrouwen op de deskundige adviezen van medici van allerlei pluimage, moet eraan worden herinnerd dat geen beroepsgroep zo diep betrokken was bij de gruweldaden van de Duitse nazi’s als artsen. In zekere zin vormden zij de ruggengraat van de misdaden van de Duitse nazi’s.

Als medeburgers niet weten of niet willen toegeven dat vrije landen en vrije regeringen doelbewust worden vernietigd door gewetenloze grootmachten en dat het publiek hierover wordt misleid, dan wordt hen aangeraden het artikel van John Pilger in “Global Research” te lezen over het decennialange lijden van het Afghaanse volk: “The Great Game of Smashing Countries“. De bekroonde journalist pleit ervoor de waarheid over het verleden serieus te nemen, zodat al dit leed nooit meer gebeurt. Toch is Afghanistan slechts een van de vele voorbeelden van de wrede veroveringscampagnes en economische oorlogsvoering van het empire.

Als medemensen hopen dat er spoedig een einde komt aan de huidige misdaden tegen de mensheid, dan moeten zij voorzichtig voorbereid zijn op het feit dat er reeds dwangmaatregelen zijn gepland om de zogezegd door de mens veroorzaakte klimaatverandering te beteugelen. Tegelijkertijd moeten zij hoopvol gestemd zijn, omdat steeds meer mensen over de hele wereld wakker worden en in opstand komen tegen het gigantische bedrog en de misdaden.

Als een medeburger zich door de onmenselijke machinaties van de overheid in een schijnbaar uitzichtloze economische, financiële en sociale benarde situatie bevindt, dan is het hem ten zeerste aan te raden zich tot de medemens te wenden, want het principe van “wederzijdse hulp” (Kropotkin) alsmede sociale gevoelens en gemeenschapsbanden spelen in de mensenwereld een even grote rol als de wil tot macht en eigenbelang.

  Miljoenen mensen "bereiden zich voor op de Apocalyps" terwijl de wereldwijde voedselcrisis ongekende hoogten bereikt

Maar wie medemensen tot opstand tegen de macht van de staat wil aanzetten, moet dat ten strengste worden afgeraden, want de macht van de staat is goed bewapend en met het bloed en de vrijheid van anderen moet voorzichtig worden omgesprongen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Viroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGoFundMe verbant vader wiens enige zoon overleed na Pfizer-prik
Volgend artikelAmerikaanse gouverneur: 25% meer sterfgevallen onder volledig gevaccineerden binnen 8 weken – en beveelt meer vaccinatie aan!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik woon in Duitsland en ben blij te lezen dat Belgie toch wakker is.
  Bedankt dat jullie je daarvoor inzetten!!!

  Beste groetjes uit Bayern,
  veerle

 2. Dag, leuk om horen, juist nog met iemand gesproken, die ook de hele rimram van corona niet geloofd, er zijn mensen die toch stilaan wakker aan het worden zijn, misschien wel laat, maar beter laat dan nooit meer wakker. Zoals in het stuk hierboven, zeer boeiend, leerrijk, verruimend.
  Ze kunnen dan wel zeggen van de mensen die niet gevaccineerd zijn, wappies of dergelijks, of dwazen.
  Nou dat ze mij maar bij de dwazen zetten.
  “De dwaas die weet dat hij een dwaas is, is al wijzer dan de dwaas die denkt dat hij wijs is” Confusius.

  • Nu ja wakker?
   Ik ben het niet helemaal eens met dit artikel.
   Er staan wel goeie dingen in maar kan er uit opmaken dat een ander zijn handen
   weer is mag vuilmaken.Ik houd mijn deurtje dicht.
   Tja echt een vrijdenkers opinie.
   [Maar goed ieder zijn opinie natuurlijk niks mis mee]

   Maar wie medemensen tot opstand tegen de macht van de staat wil aanzetten, moet dat ten strengste worden afgeraden, want de macht van de staat is goed bewapend en met het bloed en de vrijheid van anderen moet voorzichtig worden omgesprongen.

   Hij weet donders goed dat het er toch wel van komt.
   En juist deze macht zal juist worden ingezet als niemand meer meewerkt.
   Zo is het altijd al gegaan.Als een kind op uwen reet gaan zitten met een bordje
   zal dat helpen?In het begin misschien even maar dan komt de blanke sabel
   Dat lijd naar de ondergang en lijd rechtstreeks naar de slachtbank.Neem alvast je hoedje
   maar af dan voor je beul.
   Al sinds mensen heugenis hebben we de vrijheid moeten af dwingen met het zwaard.
   Het kwaad zwicht niet voor ongehoorzaamheid.
   Mensen gebruik uw gezond verstand die grijze cellen heb je niet voor niks.

 3. ► Via miljoenen kettingbrieven terug naar het oude normaal;
  ► Nieuw forum zonder moderator, waar je anoniem kunt chatten en ontraceerbaar bent;
  ► Het alternatieve internet met volledige vrijheid van meningsuiting, waar je gratis professionele sites kunt inserteren, is voor iedereen bereikbaar.
  Download de kettingbrief en nadere informatie hier: https://www.file-upload.net/download-14669181/C.zip.html

  Kopieer het bericht onder de stippellijn en plaats het op alle social media, bij de commentaren op https://www.frontnieuws.com/ , https://www.xandernieuws.net/ , https://www.ninefornews.nl/ en op alle andere echt-nieuws-sites die je kent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in