De FDA heeft de VIERDE COVID-prik voor zuigelingen goedgekeurd: “Pfizer Inc zei dinsdag dat de Amerikaanse Food and Drug Administration de noodgebruiksvergunning (EUA) voor het bivalente COVID-19 vaccin van het bedrijf en zijn partner BioNTech SE als eenmalige boosterdosis bij bepaalde kinderen heeft uitgebreid.”

De inzending van Pfizer legt uit:

Als de FDA het bivalente vaccin als booster (vierde) dosis toestaat, zouden jonge kinderen die hun primaire serie hebben voltooid – hetzij met drie doses van het oorspronkelijke vaccin van de bedrijven, hetzij met twee doses van het oorspronkelijke vaccin van de bedrijven en één dosis van het bivalente vaccin – in aanmerking komen om ten minste twee maanden na de voltooiing van hun primaire serie een boosterdosis van 3 µg van het bivalente vaccin te ontvangen.

Wat betekent het? Op basis van de huidige CDC-aanbevelingen zou een baby COVID-injecties kunnen krijgen op de volgende tijdlijn (mijn toevoeging is in het ROOD), schrijft Igor Chudov.

Deze vaccinatiereeks kan binnen vier maanden na de start op zes maanden worden voltooid. Daarom zou een zuigeling van 10 maanden vier doses mRNA Covid-vaccin kunnen krijgen.

Als u denkt dat vier doses Covid-vaccin een beetje te veel zijn voor een kind van 10 maanden, bedenk dan dit: elke moeder die zo gek is om haar kind te onderwerpen aan Covid-vaccins ook Covid-vaccins toegediend zou kunnen krijgen tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Ik hoop dat mijn berekening niet te ver gaat, maar het is denkbaar dat zo’n moeder drie Covid-vaccins krijgt tijdens de zwangerschap, waardoor haar ongeboren kind wordt blootgesteld, en nog een boosterdosis tijdens de borstvoeding van haar pasgeborene.

Heeft Rusland al gewonnen? Is het "Game Over" voor het Rockefeller Imperium?

Aangezien Covid-vaccins worden uitgescheiden via de moedermelk, kan een baby van 10 maanden in zijn hele leven, inclusief voor de geboorte, aan ACHT COVID-vaccins worden blootgesteld.

Er is meer vreemds aan de hand. De klinische proef met 60 kleine kinderen waarnaar Pfizer verwees, had geen gepubliceerde resultaten. Het werd echter wel genoemd aan de FDA tijdens de vergadering van 26 januari.

De presentatie over kleine kinderen had het vreemdste aantal deelnemers:

Vóór de 4e prik waren er 21 baby’s. Maar na de opname waren er 23 baby’s. Hoe is dat mogelijk? En waarom heeft niemand op de FDA-vergadering vragen gesteld?

Ik ben een beetje moe van deze “Covid vaccin voor baby’s” kwakzalverij, en ik heb al lang geen aanvaardbare bijvoeglijke naamwoorden meer. Ik heb medelijden met de baby’s. Ik heb ook medelijden met de moeders die hun kinderen onderwerpen aan roekeloze experimenten. Toch hoop ik dat ik als belastingbetaler niet financieel moet opdraaien voor hun beschadigde gezondheid, tenminste niet voordat Pfizer zonder vergoedingenfondsen komt te zitten.

Wat denkt u? Bent u als belastingbetaler blij dat u uw deel betaalt voor de verzorging van de beschadigde kinderen, ondanks uw bezwaren?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Baby sterft aan bloedstolsels nadat ziekenhuis gevaccineerd bloedtransfusie uitvoert tegen wens van ouders inVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTrump slaakt een epische strijdkreet: Belooft deep state te vernietigen en nieuwe wereldorde omver te werpen
Volgend artikelBREAKING: Russische Su-27’s halen eindelijk Amerikaanse spionage-drone neer bij de Krim
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Ziek en die moeders zijn echt walgelijke figuren als ze hun kind een Mengele prik geven. Dan verdien je de naam moeder niet meer.

 2. Zielig voor de baby’s, maar het is de moeders van harte gegund. Het gemiddelde IQ van de mensheid mag wel wat puntjes omhoog, dus neem nog wat “boosters”. Dom volk.

  • Die moeders hebben doorgaans vertrouwd op valse informatie, vertrouwd op ‘bijna iedereen haalt die spuitjes, je hoort en leest overal dat ze goed getest en veilig zijn en het dus zal het wel goed zijn’. Om op een dusdanig grote schaal belazerd te worden is voor de meeste mensen een totaal nieuwe ervaring, ik kan het ze dan ook onmogelijk kwalijk nemen dat ze in de val zijn gelopen en de verkeerde keus hebben gemaakt.
   Wie pas écht dom zijn, zijn degenen die willens en wetens hebben meegewerkt aan het creëren en in stand houden van die illusie. Deze mensen (die vreselijk slim denken te zijn omdat ze dingen weten die anderen niet weten) hebben daarmee een uitzonderlijk onaangenaam karma voor zichzelf opgebouwd, waar ze nog vele eeuwen buitengewoon veel spijt van zullen hebben. De ‘Attje Uilskuikens’ en de ‘Klaus Wattenstaafjesbrein’ zeg maar.

 3. Na alles wat er naar buitenkomt en nog gaat het door en door, we worden geregeerd door het kwaad maar zitten zo vast dat er geen revolutie komt, pas als het echt te laat is.

 4. I.C.C. een tamme poes waar een wilde leeuw zijn werk zou moeten doen en deze slachters vervolgen onder de NEURENBERG CODE VERDRAG en dito strafmaten toepassen voor Producenten, Promotors, Prikkers, Verspreiders, iedereen in die keten die dit hadden moeten stoppen alle ministers en alle wetmakers, goedkeurders en ondertekenaars! ALLEN zijn schuldig aan deze massa moord.

 5. Hoe corrupt is die FDA eigenlijk?
  Dit is wel de bloody limmit als je nu nog, terwijl alle schade langzaam zichtbaar wordt en tevens weet dat die prikken geen enkele zin hebben en enkel risico met zich meebrengt toch nog goedkeuring geeft.
  Daar moeten wel wat lui beter van worden lijkt me.
  Wat een tuig loopt er bij overheden in het algemeen.
  Bij ons overigens niet veel beter. (Koopmans, de Jonge, Kuipers…. etc)

 6. FDA is corrupte instelling waar het Medicinaal industrieel complex de septer zwaait. Ze vermoorden die kinderen om er geld aan te verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in