Het Bureau voor de Statistiek van de Bondsrepubliek Duitsland meldt een sterfteoverschot van 10% ten opzichte van de gemiddelde waarde van de voorgaande jaren in Duitsland. Dit is schokkend. En de oversterfte kan niet verklaard worden door Corona. De mainstream media zwijgen hierover. Toen journalist Boris Reitschuster vroeg naar de schokstatistiek, gaf het ministerie van Volksgezondheid slechts een nietszeggend antwoord. In ieder geval waren er minder Corona-sterfgevallen, zeiden ze trots. Goed dan. Het feit is: Vaccinatiecritici verwachtten deze ontwikkeling. Nu is het aantoonbaar hier, schrijft Wochenblick.at.

 • Maandenlang geruchten over stortvloed aan sterfgevallen na vaccinaties.
 • Nu blijkt uit de statistieken dat de Duitse oversterfte in het vaccinatiejaar 10% boven het gemiddelde van voorgaande jaren ligt.
 • De Duitse regering heeft geen antwoord.
 • Geen interesse van de mainstream media en de overheid: het belangrijkste is geen Corona.
 • UK: Medici wijten oversterfte aan Corona-beleid.
 • Duitsland: meer kinderen op intensive care sinds COVID-19 kindervaccinaties.

Al maanden komen er steeds meer berichten over een hoog sterftecijfer in bejaardentehuizen na vaccinaties of een toename van het aantal intensive care-patiënten als gevolg van vaccinaties. Ze zijn echter moeilijk te bewijzen, omdat ze meestal op van horen zeggen berusten. Gegevensbescherming en medisch beroepsgeheim verhinderen meestal directe bewijzen. Maar er is nu een toename van het totale sterftecijfer die niet kan worden ontkend. De stijging van het aantal sterfgevallen, die beslist niet te wijten is aan Corona, wordt nu een belangrijk puzzelstuk in het mozaïek van de opheldering. Het is echter nog geen solide bewijs. Zoals statisticus Thorsten Wiethölter opmerkt, zijn er geen gegevens over de leeftijdsopbouw voor meer precieze conclusies.

  Franse studie kijkt naar het potentieel van volledig covid geprikten om "shedding" bijproducten op anderen af te geven

Dit is hoe de Duitse regering overmatige sterfte verklaart: helemaal niet

De bekende alternatieve journalist Boris Reitschuster vroeg de Duitse regering hoe zij het sterfteoverschot verklaart. Hij vroeg zich ook af of het het Israël-effect kon zijn. Hiermee doelde hij op de waargenomen toename van intensive care-patiënten na het begin van de inentingscampagne. Uit het antwoord van de woordvoerder van minister van Volksgezondheid Jens Spahn (CDU) bleek: niets. De regering geeft geen verklaring voor het sterfteoverschot en het kan haar blijkbaar niet schelen. Omdat in ieder geval de Corona doden zijn afgenomen. Eureka!

Parissa Hajebi antwoordde voor Spahn: “Het is een feit dat statistieken over oversterfte niet tijdig kunnen worden geïnterpreteerd. Daar zijn geen vergelijkende gegevens voor. Het aantal sterfgevallen door kransslagaderen is aanzienlijk gedaald. Ook dat is een zeer goede ontwikkeling.”

Spanje vaccineert zich een weg naar de top – de top in sterftecijfers

Hoe de mainstream media juichten toen Spanje zich “naar de wereldtop” vaccineerde. Spanje staat nu ook aan de top in Europa. Namelijk aan de top van de overmatige sterfte. Twitter gebruiker Henning R. wees ons hierop. Natuurlijk is direct bewijs van een verband ook in dit geval moeilijk. Geloof jij in toeval?

Twittergebruiker Henning vermoedt een verband met vaccinatie:

“Spanje vaccineert zichzelf naar de wereldtop.
En in Europa naar de oversterfte-top.”

Groot-Brittannië: Corona-beleid veroorzaakt oversterfte

In Groot-Brittannië heeft een bericht in de “Telegraph” de boel opgeschud. Daarin staat dat artsen een toename van ziekten en sterfgevallen constateren. Zij schrijven dit toe aan het ondoordachte Corona-beleid. Volgens de artsen sterven enerzijds meer mensen aan tumorziekten en dergelijke als gevolg van uitgestelde onderzoeken en operaties.

  VS: meer dan de helft van nieuwe COVID-19 gevallen betreft gevaccineerde mensen

Anderzijds worden als gevolg van de maatregelen die het immuunsysteem aantasten, meer mensen ziek door virale ziekten zoals influenza, wat op zijn beurt ook weer leidt tot een toename van het aantal sterfgevallen. Zo verspreidt het RSV-verkoudheidsvirus zich momenteel in een ongekend tempo. Dus, voor dokters, zijn de lockdowns en de sociale afstand een belangrijke factor in het hogere sterftecijfer. Tegelijkertijd mag echter niet worden vergeten dat studies reeds hebben aangetoond dat de COVID-19 gentherapie injecties ook het immuunsysteem aantasten, zoals Frontnieuws eerder heeft gemeld: Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen – immunodeficiëntiesyndroomCorona “vaccinatie” – de geprogrammeerde zelfvernietiging van het lichaam – Hoe mRNA “vaccinatie” het immuunsysteem zijn eigen lichaam laat aanvallen.

Sinds het vrijgeven van de vaccinatie voor de leeftijdsgroepen: meer kinderen op intensive care-afdelingen

Niet alleen het sterftecijfer is in Duitsland gestegen sinds het begin van de vaccinatiecampagne. Aangezien de gen-injecties nu ook bij kinderen en adolescenten worden gebruikt, kan een toename van de desbetreffende leeftijdsgroep op de intensive care-afdelingen in Duitsland worden waargenomen. Nogmaals, Corona is hier niet de reden voor. Maar het RSV virus is gedeeltelijk de schuldige. De mainstream media zwijgen hier – typisch – over. Bij het Paul-Ehrlich-Institut (PEI) zijn in de eerste drie weken na de aanbeveling van STIKO al drie sterfgevallen na vaccinatie van kinderen geregistreerd en een groot aantal hartinfecties. De drie kinderen die reeds in de eerste weken na het begin van de kindervaccinatie zijn overleden, zouden respectievelijk dodelijke longbloedingen en multi-orgaanfalen, circulatoire shock en longembolie hebben opgelopen.

  Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN... ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde... drie keer meer VROUWEN dan MANNEN

Hiërarchie van de doden: Het belangrijkste is dat ze niet sterven aan Corona?

Nogmaals, de regering en de mainstream media zwijgen hierover. En sinds het eerste veiligheidsrapport van het Paul Ehrlich Instituut heeft het ook over deze zaak gezwegen. Zoals Russia Today meldt, heeft het PEI sindsdien – d.w.z. gedurende drie maanden – nagelaten een nieuw veiligheidsrapport te publiceren. Blijkbaar zijn bijwerkingen van vaccins en sterfgevallen door vaccins niet zo belangrijk. Maar misschien worden ze zelfs als een succes gezien. Immers, wie sterft aan vaccinaties, lockdowns of een door het Corona-beleid verzwakt immuunsysteem, kan niet meer sterven aan Corona. Volgens de verklaring van de woordvoerder van gezondheidsminister Spahn moet dit beleid uiteindelijk zelfs als een succes worden beschouwd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBewijs toont duidelijk aan dat sterfgevallen wereldwijd toenemen na COVID-19 injecties – Er dreigen grote arbeidstekorten
Volgend artikelDr. Peter McCullough: Het Covidvirus is nog NOOIT geïsoleerd en er is nog NOOIT aangetoond dat het ziekte veroorzaakt… de hele pandemie is gebaseerd op een valse wetenschappelijke mythe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Oversterfte…. Een vraag?????
  Nee… het antwoord was al voor de vaccinatie golf gegeven door dr Mike Yeadon.
  Hij was in zijn werkzame leven vaccin ontwikkelaar bij Pfizer- Biontech.
  Hij stelt Spike eiwitten die zichzelf vermenigvuldigen en antistoffen moeten maken zijn giftig en horen niet in een vaccinatie thuis. Bovendien zullen ze zich verspreiden door het lichaam en niet in de Delta spier blijven waardoor organen worden aangetast door de Spike eiwitten.

  Dr. Mike Yeadon heeft de mensheid gewaarschuwd dat deze gen therapie in de toekomst duizenden doden eisen.
  Binnen drie tot zeven jaar is het risico zeer groot om te overlijden.
  Maar vrijwel niemand onderzocht zijn woorden en keek of dit juist was vergeleek het met uitspraken van andere onderzoekers, het leek alsof er een een soort massale psychose ontstond en velen namen uit angst, onzekerheid, of pure gemakszucht het risico van de prik.

 2. En de volledig gevaccineerde egoïsten ( mag je ook niet zeggen op nu, geenstijl en joop) proberen het ziek worden van hun in de schoenen te schuiven van de ongevaccineerde.

  Is de ongevaccineerde die moet testen voor elke activiteit zoals bar, disco, bios, theater enz nu de verspreider ? of
  Is het de gevaccineerde die zich veilig acht met zijn vaccinatie de grote verspreider en kampioen cijfers opstuwer !

  Besmette gevaccineerde met (milde) klachten stappen in het vliegtuig, gaan naar de kroeg, naar het theater en besmetten iedereen in hun buurt. Gevaccineerde zijn immers veilig want dat hugo mengele hun beloofd !

 3. Net als corona is ook het rsv “virus” totaal onbewezen en ook een staaltje computermodellen, gok- en giswerk en aannames, aannames en nog meer aannames. 0,0 bewijs, nul, niks, nada, noppes. Zie griep als de herfst, bladeren vallen van de bomen, bomen gaan in rust. De meeste bomen bloeien in de lente weer op en zijn weer prachtig vol in de zomer. Maar niet allemaal. Nee, de zwakke bomen zijn gestorven of omgewaaid door een februaristorm. Zie hier hoe griep werkt bij mensen. Zwakken gaan gewoon dood in de herfst en winter, mensen met een beetje normaal fuctionerend immuun- gezondheidssysteem worden misschien hooguit een beetje snotterig, krijgen een (mild) griepje en leven gewoon hun leven door. Elk jaar nieuwe ronde nieuwe kansen. Pleur toch op met al die onbewezen virustheorieën.

   • Bacterieën daarentegen wel. Maar die kun je makkelijk isoleren, dus een bacterieële oorlogsvoering zou geen zin hebben gehad, want dan waren mensen er snel achter gekomen. Een “virus” is beregoed voor een dergelijke aanval op de mensheid, want het ding is nooit te vinden. Het is gebakken lucht, en vooral als je een dodelijke aandoening kan inrichten obv technologie en frequenties die de longen verteert. Dan heb je een echte winner waar je de wereldbevolking meer onder de duim kan krijgen. Lang leve het spuitje! Massamoord en kassssssaaaaaah!

 4. new update.
  VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (see the Lazarus Report)

  818,042 Reports(=818042×100=81804200)

  Through October 15, 2021
  17,128 DEATHS(x100=1712800)
  83,412 HOSPITALIZATIONS
  92,017 URGENT CARE
  127,641 DOCTOR OFFICE VISITS
  7,532 ANAPHYLAXIS
  10,179 BELL’S PALSY
  2,631 Miscarriages
  8,408 Heart Attacks
  10,304 Myocarditis/Pericarditis
  26,199 Permanently Disabled
  3,875 Thrombocytopenia/Low Platelet
  18,925 Life Threatening
  31,753 Severe Allergic Reaction
  9,734 Shingles

  God have Mercy

 5. Ja ik moet zeggen hier ik woon in Spanje of je nu gevacineerde bent of niet voor iedereen gelden de zelfde regels oké als je naar een groot evenement wil dan moet je je testen maar niet voor de restaurants of als je naar het toilet wil binnen of het museum of wat dan ook geprikt of niet gewoon iedereen gelijk beter toch het mondkapje moet wel op maar als je anderhalve meter afstand houd mag buiten en op het strand het kapje af als ik lees hoe ingewikkeld en moeilijk het allemaal is in Nederland ben ik blij dat ik hier woon heel erg dat dicrimineren van ongevaccineerde in Nederland niet normaal gewoon waar zijn ze mee bezig en ik geloof zeker ook dat de gevacineerde degene zijn die uiteindelijk aan het kortste eind trekken er is nu toch weer de delta plus variant dat is goed verzonnen als er komende maanden gevacineerde de pijp uit gaan mooi excuus voor een gifprik die toch niet helemaal het gewenste resultaat heeft ze sterven te langzaam daarom maar een derde erbij ik heb een kennis hier die heeft twee prikken gehad ik had het erover met haar ze zegt ja nou je het zegt in mijn vacinatie boekje is er ruimte voor nog zes prikken nou vraag ik u

  • Mee eens. Het is hier rustig en normaal. 🙂 Het verschil is dag en nacht met NL waar het gezeik maar doorleutert en stress geeft, wie heeft er zin in. Hier is het mondkapje op uit beleefdheid zodat de winkeleigenaars geen boetes krijgen, en in de bus en zo, maar niemand doet moeilijk of naargeestig. Af en toe een vriendelijke herinnering dat ding op te doen, maar geen agressie of minachting of neerbuigendheid, of wat dan ook dat een akelige atmosfeer creëert. Er wordt niet geouwehoerd over wel of niet gefukzinazied zijn, dus laat iedereen hier maar lekker zijn gifprikkies halen, zolang we er niet over hoeven te horen. Hopelijk krijgt Car’s kennis haar boekje snel gevuld, dan kan ze trots zijn.

 6. “Immers, wie sterft aan vaccinaties, lockdowns of een door het Corona-beleid verzwakt immuunsysteem, kan niet meer sterven aan Corona.”

  Ik lach me een breuk. Daar komt het wel op neer hè… of anders een kogel door je kop, of aan een touw gaan hangen, of van de brug springen, dan kun je ook niet meer ziek worden of sterven aan de “corona”! Brul.

 7. Euromomo.eu is een instituut uit Denemarken die bijhoudt wat de oversterfte is. Je moet even naar graphs en maps gaan en dan een flink stuk naar beneden scrollen en je ziet 2019,2020 en 2021 oversterfte. Dit jaar is het voor de groepen in de categorie 15-74 jaar een significante oversterfte. 0-14 echter een stuk lagere oversterfte. 74 plus evenveel als vorig jaar terwijl er toen al, tov 2019, forse oversterfte was. De zwakken zouden al overleden moeten zijn……. Goh, wat veroorzaakt dat nu? (sarc)

  Groeten,
  Hugo

 8. Dat lijkt toch ook de bedoeling? Als je sterft, ontlast je de zorg toch? Zwakkeren, zoals sommige ouderen, kregen toch als eersten de vaccinatie? Nu blijven er maar mensen om hele vreemde redenen sterven. Artsen weten er geen raad mee. Zelfs jonge kinderen krijgen zeldzame aandoeningen sinds ze gevaccineerd zijn.
  Je hoeft geen medicus te zijn en zelfs geen wetenschapper om je af te vragen wat er toch aan de hand kan zijn. Nee hoor, er is niks mis met die vaccins. Allemaal toeval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in