Tien maanden na de massale experimentele COVID-19 vaccinatiecampagne, waarbij honderden miljoenen mensen wereldwijd zijn geïnjecteerd met wat veel andersdenkende artsen en wetenschappers een “biowapen” noemen, worden de patronen gruwelijk duidelijk voor iedereen die niet gebiologeerd is door de 24/7 propaganda die uit de door Big Pharma toegeëigende mainstream media komt, schrijft Brian Shilhavy.

Het aantal sterfgevallen door alle oorzaken neemt wereldwijd toe, en alarmerend in de jongere leeftijdsgroepen tussen 20 en 50 jaar. De meerderheid van de mensen die sterven en de ziekenhuizen vullen zijn volledig gevaccineerd, en de “gezondheidsautoriteiten” geven zelf toe dat degenen die gevaccineerd zijn nog steeds het “virus” kunnen oplopen of  verspreiden en dat de “effectiviteit” van de injecties zeer snel afneemt omdat ze de natuurlijke immuniteit vernietigen, waardoor eindeloze herhalingsinjecties nodig zijn.

Zal deze waanzin ooit ophouden? We hebben nu te maken met een zeer zeker wereldwijd tekort aan arbeidskrachten, met catastrofale economische gevolgen.

Hier zijn verschillende verslagen die dit alles documenteren aan de hand van gegevens die door de regering zijn verstrekt, en die aantonen hoe de door de farmaceutische industrie gecontroleerde media geen betrouwbare bron van informatie zijn over COVID-19 “vaccins”.

EVIDENCE CLEARLY SHOWS DEATHS ARE INCREASING WORLDWIDE AFTER COVID-19 SHOTS


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

30 feiten die u MOET weten: Uw Covid Informatieblad – Een verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

  WHO insider blaast alarm over Gates en GAVI
Vorig artikelNieuwste Brits gezondheidsautoriteit rapport: 82% van de Covid-19 sterfgevallen en 65% van de ziekenhuisopnames in Engeland in de afgelopen 4 weken kwamen voor rekening van de gevaccineerden
Volgend artikelSchokstatistiek: 10% oversterfte in Duits COVID-19 vaccinatiejaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Goh wat vreemd zeg al die doden. Echt heel heel erg vreemd. Dit roepen we gvd al maanden. Vaccins zijn pure genocide/ ontvolking!

 2. Tekort aan werknemers?
  Nederland heeft nog 300.000 werklozen, 400.000 bijstandtrekkers en 500.000 arbeidsongeschikten die nog altijd tomaten kunnen plukken.

  • Dan moet je wel meedoen aan experimentele gen therapie zodat je lekker bij de GMO tomaten past. En voor tomaten plukken kun je makkelijk iedereen gebruiken, maar ze moeten ook met de vrachtwagen naar de winkel. Het is behoorlijk duur om je chauffeurs, die elk moment weer om kunnen vallen, steeds maar op te moeten leiden. De bedrijven hangen al van staatssteun aan elkaar door de afgelopen rampzalige tijd.

   Zolang je je nieuwe kastje wat later krijgt zijn mensen wel aan het miepen, maar kunnen ze er nog mee leven. Wanneer de gaten in de supermarkt gaan vallen, dan (pas!) raakt iedereen in paniek. Daarom zegt iedereen ook dat het een donkere winter gaat worden, zeker als de regering de energie nog af en toe uitzet zodat mensen in de kou zitten.

   Iedereen die wakker is kan het van mijlenver aan zien komen. Eens kijken of mensen wakker worden als ze hongerig en koud thuis zitten.

  • Wil jij iemand met MS die amper zijn handen kan optillen als tomatenplukker aannemen, of mensen met hersenletsel als belastingconsulent jou belastingformulier gaan controleren? Er zijn mensen die als gevolg van ziekte slechts een ochtend perdag een beetje normaal kunnen functioneren, als ze een goeie dag hebben. Die ochtend is dan broodnodig om hun eigen huishouden op poten te houden. Het is niet anders.
   En het kan jou morgen ook overkomen. Een ongeluk of een ziekte zit in een klein hoekje…

   • Helemaal mee eens.
    In 1 klap (letterlijk) kan je leven totaal veranderen.
    Niet oordelen of kort door de bocht conclusies trekken, Eelke Piers.
    Je doet mensen veel pijn met je commentaar.

 3. Ja, er zijn hier in dit land nog hordes calvinisten met oogkleppen voor die nog steeds vastgeroest zitten in ‘ori et labori’ en ‘gij zult werken voor je brood’ … ze hebben klaarblijkelijk nog steeds niet door dat hen al de vruchten van dat ‘nobele ge-werk’ door de parasitaire Cabal ontnomen wordt via slinkse lasten verhogingen en belasting, uitgevoerd door HUN dienaren/lakeien in de poliziek. En nu is het zover dat diezelfde Cabal het nodig acht dat het overgrote deel van HUN Goyim moet worden opgeruimd via de “vaccins” … zij hebben immers de economie van het plebs niet meer nodig … het enige wat ZIJ nog nodig denken te hebben is de miljarden business van de Pharma “boosters” industrie waarmee de illusie wordt gekoesterd nog een legertje slaven over te houden wat HEN dan kan dienen … de transhumane work and serve slave in de “happy” new green deal/ bio fascism economy .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in