Uit de laatste cijfers van het Britse PHE Vaccine Surveillance Report over Covid-gevallen blijkt dat dubbel gevaccineerde 40-70 jarigen 40% van hun immuunsysteem hebben verloren in vergelijking met ongevaccineerde mensen. Hun immuunsysteem verslechtert met ongeveer 5% per week (tussen 2,7% en 8,7%). Als dit zo doorgaat, zullen de 30-50 jarigen tegen Kerstmis een afbraak van 100% van hun immuunsysteem hebben, zonder enige afweer tegen virussen, en zullen alle dubbel gevaccineerde mensen ouder dan 30 tegen maart volgend jaar hun immuunsysteem hebben verloren, schrijft Theexpose.uk.

De 5 PHE tabellen hieronder uit hun uitstekende Vaccine Surveillance Report, gescheiden door 4 weken, laten duidelijk de progressieve schade zien die de vaccins toebrengen aan hete reagervermogen van het immuunsysteem.

Mensen tussen 40 en 69 jaar hebben al 40% van hun immuunsysteemvermogen verloren en verliezen dit geleidelijk met 3,3% tot 6,4% per week.

Wekelijkse afname van de prestaties van het dubbel gevaccineerde immuunsysteem vergeleken met ongevaccineerde mensen…

Iedereen die ouder is dan 30 zal binnen 6 maanden 100% van zijn volledige immuunvermogen (voor virussen en bepaalde kankers) verloren hebben.
30-50 jarigen zullen het tegen Kerstmis verloren hebben. Deze mensen zullen dan effectief een volledig verworven immunodeficiëntie syndroom hebben en de Britse National Health Service (NHS) vernietigen.

De inentingen moeten hetzelfde zijn als de vaccins zelf, want het duurt een eeuwigheid om klinische proeven te doen en goedkeuring te krijgen voor iets anders. Dus als je een boosterprik neemt, geven deze cijfers aan dat je jezelf een nog snellere progressieve vorm van verworven immunodeficiëntiesyndroom geeft (na een paar maanden van effectiviteit).

  Het begint veel op genocide te lijken

Tabel 2. COVID-19-gevallen naar vaccinatiestatus…

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 32 en week 35 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1016465/Vaccine_surveillance_report_-_week_36.pdf

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 33 en week 36 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1018416/Vaccine_surveillance_report_-_week_37_v2.pdf 

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 34 en week 37 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1019992/Vaccine_surveillance_report_-_week_38.pdf

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 35 en week 39 2021 –
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1022238/Vaccine_surveillance_report_-_week_39.pdf

Gemelde gevallen per monsterdatum tussen week 36 en week 40 2021 – https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1023849/Vaccine_surveillance_report_-_week_40.pdf

Pfizer claimde oorspronkelijk een werkzaamheid van 95% voor hun vaccin (berekend als in de laatste kolom hierboven). Uit bovenstaande cijfers blijkt dat hun cijfers onmiddellijk na de vaccinatie misschien wel juist waren (de jongere leeftijdsgroepen hebben het vaccin het kortst gehad).

Maar uit bovenstaande cijfers blijkt ook dat de vaccins NIET alleen maar in de loop van de tijd aan efficiëntie verliezen tot een nulefficiëntie, maar dat zij het immuunsysteem geleidelijk aantasten totdat een negatieve efficiëntie wordt bereikt. Zij laten momenteel iedereen boven de 30 in een slechtere positie achter dan vóór vaccinatie. Voor meer informatie zie hier.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De wereld zal spoedig verdeeld zijn tussen de beschadigde gevaccineerden en de onbeschadigde, “superkrachtige” ongevaccineerden die de Aarde zullen ervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZullen vaccin-gerelateerde sterfgevallen sterk toenemen deze winter?
Volgend artikelDe redenen waarom mijn gezin en ik het Covid-19 vaccin niet zullen nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. De formule (U-V)/V lijkt op de relative risk reduction en verwijs dan naar de effectiviteit van het vaccin zelf in de loop der tijd en niet naar het immuunsysteem in het algemeen.

  “Virussen bestaan niet.”

  Het bedrog van Pasteur inderdaad. Dat is het enige, dat je moet onthouden; alles waar ‘virus’ in staat, kun je weggooien.

   • Exfection. Te hoog niveau toxinen, verzuring en afvalstoffen in het interstitium en het bloed. Eind september is vrijwel alle in de zomer vergaarde vitamine d opgebruikt waardoor bovenstaande net teveel kan worden en ziekte om de hoek komt kijken.

   • Ben het met CC eens. Het komt neer op gebrek aan volledige voeding. Tekorten in vitamines en mineralen. Suplementen met vit.D, C Zink, etc zijn erg belangrijk. Vermijdt suiker, frisdrank etc. Zoek zelf naar gezonde levensstijl adviezen. En aanvaardt dat ziekte en dood bij het leven hoort.

 2. Met kerst. Ach ja, zoals ik gedroomd had: een rode en een groene planeet specifiek in kerstkleuren (maar ook; gif en bloed), samen namen ze één derde van de lucht in en ik kon maar niet geloven dat mensen het niet zagen. Dat mensen daar al die tijd omheen hadden gekeken terwijl die planeten toch zó duidelijk in de lucht hingen. Hoe KON je dat nu niet zien?, was mijn gedachte. Zo groot, zo duidelijk, één derde van de hele lucht, dat is toch onmogelijk te negeren??
  Ik denk dat als mensen met kerst massaal om gaan vallen er een “great awakening” komt. Vrolijk kerstfeest…

 3. Virussen bestaan niet, in zoverre dat er gewoon geen bewijs is dat ze wel bestaan en de oorzaak zijn van ziektes zoals de mazelen en COVID 19. De laatste is trouwens een ziektebeeld, een syndroom. Schade door vaccinaties is wel echt. Voor degenen die nog niet overtuigd zijn: lees het boek virus mania.

 4. Of je nou een kerstfeest nodig hebt om in te zien dat de grote sterfte is begonnen…
  Nu al zien wij dagelijks in ons GEHUCHT 2x dagelijks de ambulance met sirene aan voorbij vliegen.
  Je leest echter hiervan nooit iets terug in de plaatselijke wekelijkse suffertjes.
  Wel bij de overlijdenspagina…..mensen in de leeftijden van 60/50/40/30 die ONVERWACHTS zijn gaan hemelen!
  Geen bericht over verkeersongeval of bedrijfsongeval…helemaal niks….maar dood gaan ze wel.

 5. Vanaf volgend jaar stort dus de economie volledig in elkaar vanwege de vele gevaccineerde werknemers die ziek thuis zijn of bij bosjes overlijden.
  Zonder immuunsysteem overleeft een mens zelfs geen ontstoken schaafwondje….

 6. Hopelijk stort het kaartenhuis in elkaar wordt nu al vaak buitengesloten en Corona is een hoax en allemaal verzonnen gaat om geld en om macht Hitler WEF

 7. miljarden bomen planten op deze planeet en de poolkappen bevriezen met vloeibare stikstof… alle milieu rampen opgelost!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Stoppen met(elke dag) vleeseten ..geen sojaveevoer verbouwen…..geen boomkap nodig….geen enorme overkill aan mestvee…geen enorme overkill aan stront…geen verzuring van menselijke lichamen…geen kanker…geen jicht…geen reuma…

 8. Ik denk als je elk prive vermogen boven 1 miljard met 99.9% belast. is plots alles opgelost, zelfs het klimaat sprookje.
  Die super rijke criminelen verliezen met hun idiote vermogen ook hun macht.
  En zie … alles opgelost.. zonder ook maar wat te doen.

 9. Er is geen klimaat ramp,geen corona.alles is bedoeld om te ontvolken,het zijn zware griep en geweest waar ieder jaar duizende aan dood gaan ,maar nooit gemeld word.de vaccinaties dat zijn de problemen,die ontvolken mensen,wat ook de bedoeling is,omdat ze van de wereld een natuurreservaat willen maken.wef en bil gages,Obama en Klaus Saab,die hebben de leiding.

 10. Kritisch vraagje. In de genoemde bronnen zie ik helemaal niets terug over het immuunsysteem in het algemeen, alleen over afweer tegen Corona die terugloopt over de tijd? Ik probeer het verhaal te volgen, maar wat ze noemen lijkt niet in die data te staan?
  Het valt wel op dat mensen die gevaccineerd zijn in de bron vaker Corona lijken op te lopen. Maar in die bron staat ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn in de eerste maand na een corona-infectie aanzienlijk vaker overlijden dan mensen die gevaccineerd zijn (voor de leeftijd 60-69 jarigen bijvoorbeeld 3,4 overlijdens per 100.000 voor gevaccineerd, versus 21,2 per 100.000 voor ongevaccineerden).
  Hoe zit dat precies?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in