Het “vaccinatie”-narratief is aan het afbrokkelen. Het beschermende effect van de vloeistof die wij “vaccin” moeten noemen, lijkt zich niet voor te doen. Het zijn vooral dubbel geïnjecteerde mensen die ziek worden. De intensiteit van de ziekte is hoger bij de geïnjecteerden dan bij de niet-geïnjecteerden. Zelfs de 3e en 4e “booster” injecties helpen niet. Integendeel: de cijfers uit Israël bewijzen dat de “vaccinatie”-campagne de aanzet is geweest tot een ware golf van infecties. Nu bewijzen ook de cijfers van voorheen niet getroffen landen dat de “vaccinatie” heeft geleid tot een pandemie die we nog nooit hebben gezien. De genocide wordt zichtbaar, schrijft Wolfgang Jeschke.

Miljarden mensen accepteerden de deal: 1-2 injecties met het onbekende mRNA-therapeuticum moesten hen en hun kinderen hun onvervreemdbare grondrechten teruggeven, hun vrijheid om te reizen, te werken, zich te verplaatsen, onderwijs te volgen, uit eten te gaan, of gewoon te hopen op redding uit de geënsceneerde pandemische toestand. In hun ondoordachte pact met het vaccinimperium hebben zij de berekening zonder de duivel gemaakt: de verlossing blijft uit, de vloeistof werkt niet en ook niemand krijgt zijn rechten terug. In plaats daarvan moet iedereen weer worden behandeld met de giftige cocktail, waarvan de gevolgen inmiddels miljoenen keren zijn gedocumenteerd in de databanken met bijwerkingen.

De cijfers uit Israël spreken een duidelijke taal. Sinds de “vaccinatie” met de 3e dosis is het aantal gevallen en sterfgevallen explosief gestegen.

Foto: https://mobile.twitter.com/MConceptions/status/1434997019697893384/photo/1

Peter F. Mayer (www.tkp.at) meldde onlangs op zijn wetenschapsblog: “We weten uit een Deens onderzoek onder 30.000 verpleeghuisbewoners en 330.000 gezondheidswerkers dat er in de eerste 14 dagen na vaccinatie 40% meer infecties waren in verpleeghuizen en 106% meer bij gezondheidswerkers dan bij degenen die nog niet gevaccineerd waren.”

  Italië: restaurant gesloten wegens positieve tests bij 11 gevaccineerden, alleen ongevaccineerden negatief

Over de hele wereld zijn de cijfers vergelijkbaar. Alle landen die “vaccinatie”-campagnes uitvoeren met een tijdsverschil ten opzichte van Israël, ondervinden hetzelfde fiasco: gezonde ongevaccineerden worden minder vaak ziek dan de zogenaamd geïmmuniseerde. Ook in Duitsland volgen de statistieken de Israëlische trend.

Het effect van de “vaccinatie”-campagne is echter bijzonder goed te zien in de voorbeelden van Mongolië, Vietnam en Thailand. Hier begint de “pandemie”, die tot nu toe zelfs met de nutteloze PCR-tests nauwelijks kon worden geconstrueerd, zich nu in de landen te manifesteren als een “vaccinatie”-infectiegolf. Met het begin van de toediening van de vloeistof, begon de toename van de ziekte en de grote sterfgevallen. De vraag of het gebruik van de vloeistof neerkwam op genocide lijkt te worden beantwoord door de feiten zelf.

Het grote sterven is begonnen: door het gebruik van massale “vaccinatie” explodeert het aantal sterfgevallen door infecties in Thailand, Mongolië en Vietnam.

De VS, met zijn zeer hoge “vaccinatiegraad”, zien ook een enorme toename van infectieziekten.

Een snelle blik op de VEARS-database onthult de catastrofe: nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid zijn zoveel mensen beschadigd of gedood door een “therapeutisch vaccinserum” – en dat tegen een “ziekte” waarvan de gevaarlijkheid hoogstens middelmatig is – als we de cijfers van de WHO als uitgangspunt nemen.

Zoek zelf op: https://vaers.hhs.gov/data.html

Europese cijfers over de huidige stand van de genocide zijn hier te vinden:

24.526 DODEN 2.317.495 GEWONDEN na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie

  Australië bewijst dat de nachtmerrie van het "nieuwe normaal" nooit zal eindigen... als we niet terugvechten

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen van de Covid-vaccinaties. Wat is er nu eigenlijk aan de hand?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIndische staat met 240 miljoen inwoners CORONA-VRIJ verklaard dankzij IVERMECTINE
Volgend artikelHet ontkrachten van de bewering dat we “de gevaccineerden moeten beschermen tegen de ongevaccineerden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Wat mij bevreemdt is dat de elite wel heel veel macht uitoefenen maar toch de databases bereikbaar en gevuld laten.

  Die zou dan toch ook desinformatie genoemd moeten worden en geblokkeerd?

 2. Ach, je doet het voor een ander. Kijken hoe lang dat narratief – dat er sinds al zo lang is ingekankerd bij iedereen – het nog volhoudt.
  Wees eerlijk, niet sociaal wenselijk, spreek vanuit je hart en je ziet hoeveel vrienden je overhoudt. Niet veel, maar wel vrienden die werkelijk vrienden zijn.
  Ik heb medelijden, maar niet echt, met de gevaccineerden. Zij deden slechts wat ons allemaal van jongs af aan is geleerd. Wij niet vaccers konden die les gelukkig niet onder de knie krijgen.

  • De ene opleiding is de andere niet, zo besefte ik op een dag. In de ene opleiding is het de bedoeling dat je voor jezelf leert na te denken en in een andere opleiding is het de bedoeling dat je de instructies opvolgt en je bek houdt. Rutte wil graag dat we allemaal onze bek houden; zo stelde hij simpelweg aan het grote publiek; en daar stond hij dan met z’n ‘breekbare vaasje’. Op de tegenwoordige middelbare school worden de leerlingen geleerd om vooral je bek te houden; de instructies op te volgen en daarmee je cijfers te halen. Groot bekken zijn er altijd, maar dat wil vaak niet zeggen dat deze ook echt nadenken. Dan heb je ook nog de typen met een wel of niet vermeende oppositionele gedragsstoornis en waar mijn inziens het woordje ‘vermeende’ van belang is. 🙂

  • Vrijwillig plaats maken op deze aardbol doe je inderdaad voor een ander, zo kun je het ook zien. Alleen jouw naasten zijn daar niet zo blij mee.

 3. Maar door de nieuwe maatregelen in nl wordt aangegeven dat er extra toeloop is voor die modificatie spuit. Om te huilen, moord met voorbedachte rade. Wie of wat stopt die moordmachine die vroeger overheid heeft geheten met de ggd’s en ziekenhuizen als executeurs.

 4. Onderstaande tekst is eerder verschenen op Frontnieuws en werd tegengesproken door een reageerder.
  Ik zet ‘m toch weer even neer …

  NASA – BETEKENIS IN HEBREW
  H5376 – nesa (Aramaic) corresponding to H5375: _ carry away, make insurrection, take. H5377 – nasa – a primitive root; to lead astray, i.e. (mentally) to delude, or (morally) to seduce: _ beguile, deceive, greatly, utterly. H5378 – nasa – a primitive root (perhaps identical with H5377, through the idea of imposition); to lend on interest; by implication to dun for debt: _ debt, exact, giver of usury.

  H5377 נָשָׁא
  lenen, uitlenen, bedriegen, misleiden
  Woordstudie
  nāšāʾ, ww.; TWOT 1425
  1) qal (uit)lenen (SP Deut. 24:11, MT נָשָׁה H5383); 1b) hifil uitlenen, meestal bedriegen → נָשָׁה H5383; 2) nifal נִשְּׁא֖וּ bedrogen, misleid worden (Jes. 19:13); 2b) hifal bedriegen, misleiden (Gen. 3:13)

  Nu lees ik het volgende in Jeremia … en dat zet ik ook maar even neer. Dan staat het er maar. Wellicht zijn er volgers die het e.e.a. kunnen/willen toelichten of ter overweging willen nemen. Ikzelf vind het te interessant om eraan voorbij te gaan en wil het – bij deze – graag met jullie delen.

  Jeremia 3:35-37
  35 Zo zegt de Heere, Die de zon ten licht geeft des daags, de ordeningen der maan en der sterren ten licht des nachts, Die de zee klieft, dat haar golven bruisen, Heere der heirscharen is zijn Naam:
  36 Indien deze ordeningen van voor Mijn aangezicht zullen wijken, spreekt de Heere, zo zal ook het zaad Israëls ophouden, dat het geen volk zij voor Mijn aangezicht, al de dagen.
  37 Zo zegt de Heere: Indien de hemelen daarboven gemeten en de fundamenten der aarde beneden doorgrond kunnen worden, zo zal Ik ook het ganse zaad Israëls verwerpen om alles wat zij gedaan hebben, spreekt de Heere.

  Overigens wordt in de verzen 3:31-34 het Nieuwe Verbond besproken (Jezus – Messias).

  Afsluitend met onderstaande en al vaker genoemde zeer uitgebreide website waarin een scala aan feiten en bronmaterialen: https://weathermodificationhistory.com/

  Grote namen aangaande geoengineering & Nasa studies: Bill Nye; Ken Caldeira; David Keith.
  De laatste met Pfizer connecties.

  Onderzoek alles en behoud het goede. 😉

 5. Ik vraag me af hoeveel mensen die gifspuit eigenlijk nog nemen nu. Je moet toch wel knettergek zijn om na twee jaar van opstapelend bewijs dat de troep gevaarlijk is je toch nog te laten injecteren met deze vreemde cocktail. Het spul was nooit bedoeld als “vaccin”. Het was van het begin af aan bestemd voor iets heel anders; en het was ook nog in de experimentele fase. Om dit experiment in de mens te krijgen, moest er een excuus zijn. Dat was de griep en die andere, vreemde longaandoening, die niks met de griep te maken heeft en waar mensen een gruwelijke dood door stierven. Dit joeg voldoende angst aan om de rommel die onder het mom van “nood-vaccin” verkocht werd, in de mensen te krijgen. De schapen dachten echt dat er een wereldwijde viruspandemie woekerde, en ze dachten echt dat ze een fantastisch afweermiddel ingespoten kregen door de liefhebbende overheid. Wat ze nooit beseften is dat ze belazerd werden op de meest godverachtende manier – ten eerste met de afgrijselijke techno-ziekte die de angst aanjoeg, en ten tweede met het dna-veranderende experiment dat al een tijdje klaar stond. Zelfs toen de aap uit de mouw kwam dat het afweermiddel klaarblijkelijk een experiment was ipv een goedwerkend vaccin, bleven hele kuddes mensen alsnog gif zetten; in een halstarrig vals geloof dat ze werkelijk beschermd werden tegen het eoa vreselijke virus – ook al was het vaccin dus experimenteel, wat aanvankelijk niet aangegeven was. Echter, wat mensen nog steeds niet beseffen, of niet kunnen beseffen, of niet willen beseffen, is dat dit middel nooit bedoeld was een virus te weren. Het is absoluut en zeker een experiment, maar niet een experimenteel “vaccin”. Wat het wel is, is een middel om dna dusdanig te veranderen dat de verandering van blijvende aard is – dat is de bedoeling. Wat begrijpelijk te verwachten is, is dat de bijgevolgen van dit middel impact hebben op het immuunsysteem en schade veroorzaken op allerlei manieren. Voor de uitbaters is deze schade niet interessant; het gaat hun er om dat het middel zijn doel bereikt. Enige doden die vallen is bijzaak. Dat door dit middel de populatie kan of gaat dalen, dat is meegenomen. Maar waar het om gaat is om het menselijk dna fundamenteel te veranderen zodat de mens aanstuurbaar gemaakt kan worden vanuit satellieten. Waarom je met die troep ingespoten moet worden is omdat het onderdeel is van een krankzinnige machtsgreep die uitgeoefend wordt door je medemens op zijn medemens; puur en alleen voor macht en controle. Nogmaals, de spuit heeft niks te maken met vaccinatie tegen een ziekte, maar alles met de permanente verandering van het dna van het mensdier. Deze kunstmatige verandering gaat gepaard met veel physiologische schade en sterfte, maar staat totaal los van de covid – wat de covid ook moge zijn. Infecties met de eoa ziekte, covid of wat dan ook, zijn het directe gevolg van de schade aan het immuunsysteem dat deze krankzinnige chemische cocktail teweeg brengt als bijwerking van zijn echte intentie. Geen wonder dan ook dat zoveel “gevaccineerden” ziek worden. Het kan niet anders. Maar het is niet de covid en het coronavirus die ze ziek maakt. En er zijn ook geen varianten van de coronavirus. Dat is allemaal bedrog om te verdoezelen wat de gifspuit wel is: een intens smerig mengsel van hi-tech dat gebruik maakt van een process dat uitgevonden was door ene Robert Malone, met de bedoeling het dna van het mensdier permanent te veranderen, dus ook in de nakomelingen. Derhalve mag er geen mens ontsnappen aan de gifspuit, en zeker niet de nog vruchtbaren onder ons. De verandering is zeer specifiek en zal ruimte maken voor aansturing dmv vibraties die aangepast kunnen worden naar gelang en behoefte van de machthebbers. Inclusief het gepland uitzetten van het mensdier.

  • Ken O’Keefe heeft getracht vrede te faciliteren destijds en de Palestijnen te beschermen van Israelische agressie. Dat is hem niet in dank afgenomen. De Khazaren (nep Joden) zijn al eeuwen bezig met het veroveren van wereldmacht. Jaren geleden, toen dit bekend begon te worden, was het een complot, en was jij een complotdenker, dus hield je maar je bek. Nu spreekt men er openlijk over, het wordt niet eens meer gefluisterd. Alles wat toen complotten waren, zijn nu aan het uitkomen als de realiteit, maar je mocht er niks over zeggen, en niemand wilde het horen. Maar het is nu wel een paar minuutjes te laat. Vermits de hele schapekudde in vechters verandert. Maar met die gifspuit worden ze alleen nog maar slapper. Ik heb het heel erg met ons te doen. Want wij willen deze wereld niet veranderen op deze krankzinnige manier, in een hel op Aarde. En wij zien het bedrog om ons heen wel met open ogen; sommigen onder ons wisten het meer dan tien jaar geleden ook al, maar werden toen ook complotdenkers genoemd. Twee jaar lang hebben we nu het verval langzaam in de samenleving zien sijpelen, als lekkend rioolwater dat alle huizen bevuilt. De resterende vraag is, hoe beschermen we ons?

   • LET OP: Het eerste deel is echt alleen als je een sterke maag hebt! De Holomodor was echt gruwelijk en het visueel in beeld gebrachte bewijs draait je maag 10x om.

    Of ben ik misschien een watje?

    • Mijn bericht aan je komt niet te staan. Geen idee waarom niet. Het enige dat ik nog zit te denken na die video, is “waarom”? Wat is het nut van het leven, wat is de zin van het leven, wat heeft me hier tussen gegooid, wat is de bedoeling van de schepper, zijn we allemaal moordzuchtige beesten, is er geen menselijke verbinding, is haat de drijvende kracht, zal het ooit “goed” worden op Aarde, en nog meer van dat soort zwarte-gat gedachten. Ik denk dat het nooit zal ophouden, het gaat al zo sinds mensen-heugenis: moord, bedrog, slachtpartijen, haat, machtswellust, etc. En de meest treurige gedachte is: wat kan ik verwachten na de dood? Is het dezelfde ellende maar dan in een andere vorm. Hoe ontsnappen we….

     • Born Again Alien, als je daar oprecht vragen over hebt, wil ik best met jou van gedachten wisselen in een open gesprek.

      Want het kan niet zo zijn, dat de heersende macht een beeld in jou hoofd schept waardoor de negatieve energie de overhand gaat krijgen. Dat is niet nodig en zeker niet gewenst.

      Alles, maar dan ook alles heeft een doel en ik kan je daar prima meer over vertellen. Nadat ik eerst naar jou geluisterd heb natuurlijk 😉

      • De negatieve energie pakt wel hard aan de laatste tijd. Ondanks het feit dat er wel goede discussies gaande zijn, bijv zoals op Linkedin waar advocaat Bart Maes een poging heeft gewaagd de QR code te stoppen. Maar als ik naar het “Grote Geheel” kijk, en de geschiedenis der mensheid, dan kan ik het alleen maar somber inzien. Ik heb hier wel eens aangeboden met mensen in contact te treden, wat met 1 persoon gelukt is (hij en ik hebben nog steeds een fijne conversatie, via email voornamelijk, vanwege de afstand, en bellen), maar het zou geweldig zijn met nog anderen in contact te kunnen treden, met gelijkdenkenden, met wie je gedachtes mee kan delen en wat kracht kan vinden in deze waanzin… Dus ik waardeer je aanbod enorm. Via Rommel kunnen we in contact treden.

      • @ Unauthorized User – Wat een mooie reactie geef je daar. Ikzelf was wat aan het mijmeren inzake de woorden van Born Again ‘Alien’… en er kwamen wat gedachten bij me boven, maar ik voelde remming om er verder op in te gaan terwijl het me niet wilde loslaten. En toen kwam jij met je antwoord en aanbod. Zo tof !!!

       @ Born again ‘alien’ – Wat mooi dat je de hand aanneemt welke je hier wordt geboden !!!

       Go for it !!!

       Ik zou zó graag zien dat cor Nietdus dit zal lezen en zich wil aansluiten !!!

       <3 !!!

        • H.G. 🙂

         Rommel overigens is onze onvermoeibare en door mijzelf zeer gewaardeerde F.N. redacteur.

         Ik hoop dat je je beide handen wilt uitstrekken. De wens welke ik neerschreef ligt in mijn hart besloten. Ook niet voor niets.

         Vrede & Groet,
         Greengo

        • Nogmaals dank. Ik zal Rommel laten weten dat hij je mijn email adres mag doorsturen. Graag verneem ik van je.

     • >>> zijn we allemaal moordzuchtige beesten.. <<<

      Nou, niet allemaal al weet ik wel dat ik er toe in staat ben indien men mij tot het uiterste drijft!

      Maar goed, dat klote – zogenaamd – uitverkoren volkje draagt het zg. 'seed of the serpent'. Waar denk je dat de term: 'addergebroed' vandaan komt btw.
      Goed, dan weet jij hopelijk wel; door wie zij zijn 'uitverkoren' en welke 'god' dit is.

      Anders dit boek lezen:

      goodreads.com/book/show/43565846-the-synagogue-of-satan

 6. Over Mongolië, Thailand en Vietnam. 4 op de 1 miljoen dat is dus 0,000004%. Wanneer we het over covid doden hebben dan is dat belachelijk weinig maar nu het om de vaccins gaat is het opeens een ramp en genocide. Jongens ik ben van meet af aan tegen die vaccins geweest, en ik heb het zeker niet altijd bij het rechte eind gehad maar dit is echt meten met twee maten. Dit kan niet en is stemmingmakerij.

  Dit soort berichten maken frontnieuws niet echt geloofwaardig. Probeer bij de feiten te blijven en geef ons dat wat de regering ons niet geeft. Bruikbaar, eerlijk en onpartijdig nieuws. Je hoeft ons niet te overtuigen dat het allemaal niet deugt. Dat denken we zelf al te weten. Van Frontnieuws en haar bronnen verwachten we dat waar we zelf niet de middelen toe hebben. Diepgaand onderzoek met daaruit eerlijke geverifieerde informatie.

  • Grafieken lezen is niet voor iedereen, includes; heil myself.
   Drie verwerkt in een plaatje, een bepaalde dataset.
   Je kunt zelf nog naar context zoeken.
   In wezen zie ik drie grafiekjes en heel de vaccinatiegraad (3x) weet ik niet.
   Ook niet hoeveel er ‘normaal’ aan griep sterven ofzo.
   Correlatie, betekenis, dekt het de lading van het artikel?
   Ik heb het verder niet nagekeken maar voor bijv. Vietnam.
   Als er over een heel jaar ‘normaal’ gemiddeld dagelijks een goeie 1600 mensen sterven, dan weet ik nog niet wat dat voor het het gemiddelde per dag tijdens een griepseizoen betekend, wat en hoeveel dat hoger ligt dan buiten het seizoen.
   Allemaal context die ik niet ken, of uit de grafiek kan opmaken.
   Wel wordt ik al bijna twee jaar murwgebukt met info over een moordzuchtige pandemie die niet werkelijk overeenloopt met veel data dat voorhanden is, ook is er al een jaar veel gejuich om een injectie die redding gaat brengen en wanneer je daar naar kijkt dan begrijp ik nog minder.

   Terug naar dat plaatje met die grafische dataverzameling.
   Dit ene Vietnamgrafiekje stelt dagelijkse en bevestigde covid sterfgevallen, whatever dat is, maar wat misschien opvalt, is het lijntje dat stijgt.
   Niks aan de hand, maanden lang, in het griepseizoen tot eind juli, dan gaat het(?) mis ..covid!
   Van tijden in verhoogde sterfgevallen want griepseizoen met 0-nauwelijks gemelde covid doden per dag naar plots 320-400+ covid doden per dag in de laatste twee manden van het griepseizoen.
   In ieder geval opvallend, of het nu test-fraude, data-fraude of vaccin-fraude is.

   Ik weet het ook niet hoor. Doet dat af aan de geloofwaardigheid van FN?
   Wanneer je dit soort berichten leest via het internet en dus ook zelf (verder) kan verifieren?
   Wordt misschien nog meer lachen voor ons, wanneer het griepseizoen komt, zeker wanneer je in acht neemt hoe het met de zorg en het zorgpersoneel is gesteld.

 7. the fabulous freak brothers .
  Quote Greenco “Ik zou zó graag zien dat cor Nietdus dit zal lezen en zich wil aansluiten !!! ”
  Bedankt voor het aanbod !
  Ik blijf even nog koefnoef op de achtergrond.
  Geen onwil hoor ..
  Ik blijf liever even in het bos naar de open plek kijken als dat ik op de open plek sta .
  Als ik met mijn vliegtuig neer donder en overleef dit met anderen .. duik ik acuut de bosjes in .
  Trouwens bekend met de Freak brothers.. ? Greenco.
  Fred freddy’s cat ..
  https://comicvine.gamespot.com/the-fabulous-furry-freak-brothers/4060-57630/images/

 8. Mij niet duidelijk waar ik op de website van VAERS moet zoeken om de doden en gewondencijfers te vinden. Een aantal maanden terug kwam er een heel duidelijk overzicht : een lijst met de doden, hoeveel in totaal, hoeveel per leeftijdsgroepen en daaronder iedere overledene met alle zijn informatie (behalve de naam natuurlijk) wanneer de spuit gehad, wanneer overleden, hoeveel dagen, weken maanden na de injectie, alle bijwerkingen etc. Hetzelfde ook voor alle gekwetsten in een andere lijst. Dat honderden bladzijden lang. Iemand de juiste link in deze VAERS website om dat terug te vinden???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in