Friendly fire.’ Het is alleen dankzij ons immuunsysteem dat wij in een wereld vol bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers kunnen leven. Het beschermt ons effectief tegen ziektekiemen. Zodra een ziektekiem of vreemde cel ons lichaam binnenkomt, herkent het immuunsysteem deze op basis van kenmerken op het celoppervlak, de zogenaamde antigenen, en vernietigt de cel die deze antigenen draagt, schrijft Dr. Christian Fiala.

Dit principe wordt gebruikt bij vaccinaties. Voor dit doel wordt een ziekteverwekker gewoonlijk afgezwakt of gedood, zodat het niet langer een infectie kan veroorzaken. Maar de kenmerken ervan, de antigenen, blijven echter op het celoppervlak. Dus de
verzwakte of gedode ziekteverwekker kan nog steeds als vreemd worden herkend door het immuunsysteem wanneer men deze in het lichaam wordt binnenbrengt. Dit leidt tot de vernietiging van het pathogeen, of de cel wordt als vreemd herkend en vernietigd.

Een essentieel kenmerk van het immuunsysteem is dan ook de strikte differentiatie tussen de eigen en vreemde cellen. Alleen op die manier is gezond leven überhaupt mogelijk. Het is juist dit fundamentele onderscheid en de basis van het leven dat door de injectie, die momenteel wordt gepropageerd als een corona-“vaccinatie”, op zijn kop wordt gezet. De veel geciteerde spike-eiwitten zijn een herkenningskenmerk van het Coronavirus, een antigeen. Wanneer virus het lichaam binnendringt, herkent het immuunsysteem de indringer op basis van het antigeen en vernietigt het de cellen die reeds door het virus zijn geïnfecteerd.

Met de mRNA corona “vaccinatie”, worden lichaamscellen doelbewust en voor het eerst in de geschiedenis genetisch geprogrammeerd om het spike-eiwit als een (vreemd) antigeen op hun celoppervlak te presenteren, hoewel zij volkomen gezond zijn en niet besmet met het virus. Het werkingsmechanisme van de corona “vaccinatie” is het valselijk markeren van de eigen gezonde cellen als vreemd. Het immuunsysteem reageert onmiddellijk, herkent het antigeen als vreemd, vormt er antilichamen tegen en vernietigt het spike-eiwit door de cel te vernietigen die dit spike-eiwit draagt.

Dit betekent dat de corona “vaccinatie” ons immuunsysteem voor de gek houdt en ervoor zorgt dat het onze eigen gezonde cellen aanvalt en vernietigt. In het leger heet dit ‘friendly fire’ als soldaten hun eigen troepen aanvallen.

Deze afschaffing van de strikte grens tussen het vreemde en het eigene vormt echter een fundamenteel gevaar, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook voor die van ons overleven. Wij kennen deze situatie bij de zeldzaam voorkomende auto-immuunziekten. Deze zijn meestal ernstig en kunnen zelfs fataal zijn.

De dosis maakt het vergif

Om het gevaar van de Corona-“vaccinatie” beter te kunnen inschatten, is het van belang te weten hoeveel mRNA met één dosis van het vaccin wordt toegediend,  of hoeveel lichaamscellen worden gestimuleerd om het spike-eiwit te produceren en zo vrij te komen om vernietigd te worden door het immuunsysteem. Helaas is hierover geen informatie van de fabrikanten beschikbaar, en deze belangrijke informatie wordt ook niet vermeld in de goedkeuringsstudies. Er is slechts een wetenschappelijke schatting van het aantal deeltjes waarin het mRNA wordt getransporteerd, de zogenaamde lipide nanodeeltjes. Volgens deze schatting, bevat één injectie de onvoorstelbaar aantal van ongeveer 2 biljoen deeltjes. Dat wordt uitgeschreven als 2.000.000.000.000 of 2.000 miljard deeltjes. Nu kan men aannemen dat niet elk deeltje een gezonde cel bereikt, en dat sommige cellen in het lichaam door meer dan één deeltje worden beïnvloed. Bovendien is het mogelijk dat niet alle deeltjes volledig functioneel zijn.

  Weiger ALLE angstverhalen

Niettemin is dit onvoorstelbaar grote aantal deeltjes, die geprogrammeerd zijn om gezonde lichaamscellen te vernietigen, uiterst relevant als men bedenkt dat het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 37 triljoen cellen. Met het oog op de onberekenbare risico’s van deze nieuwe technologie, is het belangrijk op te merken dat vaccinatie tegen het nieuwe coronavirus ook kan worden bereikt met het bestaande technologie met een verzwakt pathogeen.

Welke organen beschadigt de Corona “vaccinatie”?

Het Corona-vaccin is zo geprogrammeerd dat het immuunsysteem de eigen cellen vernietigt die het spike-eiwit produceren en aan het celoppervlak aanbieden. Maar in welke organen gebeurt dit? Het antwoord op deze vraag kan onder meer worden gevonden in dierproeven van de vaccinfabrikant BionTech/Pfizer, de blauwdruk voor het spike-eiwit is te vinden in een gensegment, het zogenaamde mRNA. Echter, omdat gensegmenten zeer breekbaar zijn en buiten een cel gemakkelijk breken, zijn ze ingebed in zeer kleine vetbolletjes, de zogenaamde lipiden-nanodeeltjes.

Na een injectie gaan deze snel over in het bloed en vervolgens in de lichaamscellen, zodat na 1 uur de helft ervan al door het lichaam is verspreid. In bovengenoemd dierexperiment werden de lipide nanodeeltjes in alle organen aangetroffen, zoals verwacht vooral in de lever. Maar ze werden ook ontdekt in de hersenen, wat bewijst dat ze in staat waren de zeer effectieve bloed-hersen barrière te passeren. Zij zijn ook aangetroffen in de eierstokken en de teelballen, wat ook bewijst dat zij de testiculair-bloed barrière kunnen passeren.

Volgens de zuiver willekeurige verspreiding van lipiden-nanodeeltjes door het lichaam, vormen de lichaamscellen het spike-eiwit in de respectieve organen. Dit zou kunnen verklaren waarom de zeer talrijke bijwerkingen en vaccinatieschade ook willekeurig verspreid in vele organen worden aangetroffen en afhankelijk van de ernst ervan zij ook fataal kunnen zijn.

  De epidemie van waanzin overspoelt de wereld

Aangezien de lipide nanodeeltjes met het bloed in het lichaam worden verspreid, worden vooral de cellen die de bloedvaten bekleden, de zogenaamde endotheelcellen, getroffen. Dit verklaart de talrijke bloedklonters (tromboses of embolieën) die zijn waargenomen als gevolg van de corona-“vaccinatie”. Deze komen onder meer ook in de hersenen voor en leiden daar tot gedeeltelijk onomkeerbare schade. Dit is bijzonder verontrustend, niet alleen omdat de hersenen het centrale orgaan zijn, maar ook omdat hieruit blijkt dat zelfs organen die door een speciale barrière van het immuunsysteem zijn gescheiden, zoals de hersenen en de testikels, door de corona-“vaccinatie” worden beschadigd. De ongerichte en puur willekeurige verdeling van het mRNA in het lichaam en dus de willekeurige verdeling van de vernietiging van lichaamscellen die door de Corona-“vaccinatie” wordt teweeggebracht, kan worden vergeleken met een jachtgeweerschot in een zwerm vogels. Je weet niet hoeveel vogels je zult raken, maar er is een grote kans dat je er een paar zult doden.

Booster “vaccinatie” – genoeg is niet genoeg

In tegenstelling tot de meeste andere vaccinaties, moet de corona “vaccinatie” door de overheid of gezondheidsautoriteiten met korte tussenpozen goedgekeurd worden. Zo staat in het reglement van de minister van Volksgezondheid, dat de vaccinatie na 270 dagen (9 maanden) haar geldigheid verliest en de gevaccineerden dan als ongevaccineerden worden beschouwd. Bovendien heeft de regering al 40 miljoen vaccinaties voor de komende twee jaar (2022 en 2023) voor 9 miljoen inwoners besteld. Daarom is nu een herhalingsvaccinatie aangekondigd voor het najaar van 2021 voor iedereen die al volledig is gevaccineerd. In andere landen, zoals Israël, is een groot deel van de bevolking al voor de derde keer gevaccineerd. De vraag rijst dan ook welk effect een herhaalde injectie op het lichaam heeft.

Ons immuunsysteem is in staat om te leren. Wanneer een ziekteverwekker voor het eerst het lichaam binnendringt, wordt hij onmiddellijk als vreemd herkend, maar de vorming van afweermaatregelen en de vernietiging van de ziekteverwekker vergen enkele dagen. Gedurende deze tijd heeft de ziekteverwekker korte tijd de overhand, en daarom worden we ziek. Pas na een paar dagen is het immuunsysteem sterk genoeg om de ziekteverwekker te vernietigen en we worden gezond. Gelukkig herinnert het immuunsysteem zich de “verschijning” van het pathogeen en zijn antigene eigenschappen van de ziekteverwekker en wanneer hij er weer mee in contact komt, wordt hij veel sneller geactiveerd en veel sterker.

  Schokkende reeks sterfgevallen onder piloten: Vijf plotselinge sterfgevallen in slechts tien dagen

Dit vitale mechanisme speelt zich ook bij elke volgende Corona-“vaccinatie” af. De massale reactie van het immuunsysteem bij elke nieuwe injectie is echter niet gericht tegen een ziekteverwekker, maar opnieuw tegen onze eigen gezonde lichaamscellen. Door de markering met het spike-eiwit beschouwt het immuunsysteem de lichaamscellen weer als een ziekteverwekker die vernietigd moet worden.

Maar bij de tweede injectie en bij alle volgende injecties is hij beter voorbereid en veel sterker. Dit betekent dat bij alle volgende injecties de lichaamscellen nog efficiënter worden vernietigd dan bij de eerste injectie. Zo wordt dit geheugenvermogen van het immuunsysteem, dat belangrijk is voor onze overleving, een gevaarlijk wapen tegen onszelf, want bij elke herhaalde injectie keert het zich tegen onze eigen lichaamscellen met elke herhaalde injectie. In plaats van vreemde ziekteverwekkers onschadelijk te maken, vernietigt het ons lichaamseigen cellen die het spike eiwit produceren.

Elke verdere injectie van een Corona-“vaccinatie” houdt bijgevolg een groot risico in. Zoals als bij de eerste injectie, vernietigen alle verdere injecties gezonde lichaamscellen,
maar in veel grotere mate, omdat het immuunsysteem is voorbereid en kan daardoor cellen die het spike-eiwit produceren veel efficiënter vernietigen. Dit komt overeen met de waarneming dat zich bij de tweede vaccinatie meer en sterkere vaccinatiecomplicaties voordoen. Hetzelfde geldt voor mensen die in het verleden een coronabesmetting hebben gehad, zijn hersteld en nog steeds een coronavaccinatie krijgen. Om bij het bovenstaande voorbeeld van het jachtgeweer en de zwerm vogels te blijven: als je een paar keer op een zwerm vogels schiet, weet je niet wat je raakt, maar bij elk nieuw schot wordt het aantal vogels kleiner – totdat er uiteindelijk geen zwerm vogels meer is. Dit werkingsmechanisme houdt ook in dat mensen die al gevaccineerd zijn, op elk moment kunnen kiezen om de vaccinatiecyclus te verlaten en zo zeer waarschijnlijk verdere risico’s voor hun gezondheid kunnen vermijden.

Conclusie

De werkelijke val van de mensheid is niet het verlangen om kennis te vergaren,
maar door middel van kennis de essentiële scheiding tussen vreemde pathogenen en
lichaamseigen cellen op te heffen. Met de mRNA-corona-“vaccinatie” wordt een onvoorstelbaar groot aantal gezonde endogene cellen met het spike-eiwit als vreemd gespecificeerd en zo vrijgegeven voor vernietiging door het eigen immuunsysteem.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Allemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoortVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“We hebben elke dag patiënten die direct na vaccinatie een circulatoire collaps krijgen”
Volgend artikelDe samenzweringstheoretici hadden gelijk, het is een “dodelijke gif-injectie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Volgens mij staan er hier drie nullen te weinig: “…2 biljoen deeltjes. Dat wordt uitgeschreven als 2.000.000.000 of 2.000 miljard deeltjes.” Een biljoen heeft 12 nullen!

  2. Blijf toch met vragen zitten over dat vernietigen …iedereen die ik ken en gevaxt is …nu sommigen al 3 maal …en mijn vader 98 j veel medicijnen nodig en bij de eersten gevaxt !…er gebeurd dus niets met die mensen ?!…ze voelen zich allemaal gewoon goed zoals anders !!!….dus is dit allemaal geen theorie of zo !…er zouden dan toch al mensen zwaar last moeten hebben of erger als het is zoals hier beschreven !!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in