Veel mensen zijn zich er niet van bewust, maar het Wuhan coronavirus (Covid-19), ook bekend als SARS-CoV-2, is nog steeds niet naar behoren geïsoleerd, wat betekent dat het technisch gezien niet bestaat, schrijft Dr. Peter McCullough.

In antwoord op een verzoek in het kader van de Transparantiewet van 2013 heeft het Spaanse ministerie van Volksgezondheid onlangs erkend dat het “geen SARS-CoV-2-kweek” in zijn bezit heeft en dat er ook geen “register van laboratoria met kweek- en isolatiecapaciteit voor tests” bestaat.

In het antwoord werd verder alle verantwoordelijkheid voor diagnoses en behandeling op de schouders van gezondheidswerkers gelegd, waarbij werd verduidelijkt dat “tests op zichzelf gewoonlijk niet volstaan om de ziekte vast te stellen”.

Verbazingwekkend genoeg meldde de Spaanse krant El Diestro op 30 september dat deze zogenaamde “tests”, waarvan herhaaldelijk is gebleken dat zij frauduleus zijn, “gewoonlijk niet volstaan om de ziekte vast te stellen”. Desondanks zijn PCR-tests gebruikt om overheidsmaatregelen te rechtvaardigen in de vorm van lockdowns, maskermandaten en nu ook “vaccin”-vereisten.

Hier in de Verenigde Staten hebben honderden verzoeken om informatie op basis van de Freedom of Information Act (FOIA) aan het licht gebracht dat er nergens ter wereld een dossier bestaat waarin SARS-CoV-2 is geïsoleerd of gezuiverd.

“Zou iemand met gezond verstand een patiëntenmonster (dat verschillende bronnen van genetisch materiaal bevat en waarvan nooit is bewezen dat het een bepaald virus bevat) mengen met getransfecteerde niercellen van apen, foetaal runderserum en giftige medicijnen, vervolgens beweren dat het resulterende brouwsel ‘SARS-COV-2 isolaat’ is en het internationaal verschepen voor gebruik in kritisch onderzoek (waaronder de ontwikkeling van vaccins en tests)?” vroeg Christine Massey van The Exposé.

  Vleeseters gewaarschuwd voor apenpokken

“Want dat is het soort frauduleuze monkey business dat door onderzoeksteams over de hele wereld wordt doorgegeven als ‘virusisolatie’.”

Wanneer regeringen onder druk worden gezet om te bewijzen dat covid echt bestaat, hebben ze niets aan te tonen.

Op 15 februari 2021 diende Kepa Ormazabal, een Spaanse wetenschapper, juist hierover een FOIA-verzoek in. Hij wilde bewijs zien dat SARS-CoV-2 werkelijk was geïsoleerd en gezuiverd, en dat was vastgesteld dat het bestond op de manier waarop de regering beweert dat het bestaat.

Het Baskische Bureau van de President en het Departement van Volksgezondheid, samen met alle andere afhankelijke instellingen, negeerden Ormazabal’s verzoek omdat ze niets te zeggen hadden.

“Volgens de wet hebben ze 30 dagen om te reageren,” vertelde Ormazabal enkele maanden later aan de media. “Zestig dagen als de vraag bijzonder ingewikkeld is. Vandaag is het 2 mei en ik heb nog niets van ze gehoord.”

Op 30 maart diende Ormazabal nog een FOIA-verzoek in bij de Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Hogere Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek), die wordt beschouwd als het vlaggenschip van het Spaanse onderzoek. Opnieuw kreeg Ormazabal geen antwoord.

“Opnieuw hebben zij niet geantwoord en daarom is hun stilzwijgen een weigering om toegang te krijgen tot de informatie die zij mogelijk in hun bezit hebben met betrekking tot mijn vraag,” meldde Ormazabal.

“De CSIC en de Baskische regering zijn openbare instellingen en moeten zich derhalve houden aan de wet inzake transparantie, goed bestuur en toegang tot openbare informatie. Artikel 20, lid 4, van deze wet bepaalt dat indien na 30 dagen geen antwoord van de overheidsadministratie is ontvangen, dit stilzwijgen moet worden opgevat als een afwijzing van het verzoek om toegang tot de gevraagde overheidsinformatie.”

  Programmeren van angst

Tot op de dag van vandaag heeft nog geen enkele regering of onderzoeksinstelling harde bewijzen geleverd dat SARS-CoV-2 echt is op de manier die ons allemaal is verteld. Er zijn geen kweken van monsters beschikbaar of werkelijk iets om aan te tonen dat het China-virus iets anders is dan een valse vlag, een exercitie die wordt gebruikt om de planeet een nieuwe wereldorde binnen te loodsen.

Er is een schat aan informatie over dit onderwerp gepubliceerd door The Exposé, die de moeite waard is om door te nemen en te overwegen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De globale HOAX is snel aan het ontrafelen: documenten geven toe dat de CDC nooit een “COVID-19 virus” heeft geïsoleerd – PCR-tests niets anders dan versterkte achtergrondruisVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchokstatistiek: 10% oversterfte in Duits COVID-19 vaccinatiejaar
Volgend artikelMike Yeadon – Tijdschema naar Tirannie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Fantastisch zoals op vele fronten tegengas wordt gegeven echter, nogmaals mijn vraag waarom het nog steeds op sociale media bekend wordt gemaakt en niet op mainstream?

 2. Tsja, er zijn mensen die dit al vanaf begin 2020 roepen. Ik ben door deze info te delen begin 2020 drie keer van Twitter afgegooid. Niemand wil het geloven. “Ja maar, er gaan toch mensen dood? Dus er is wel iets”, zeggen mensen dan. Ja daag, dus omdat er op overklaarbare wijze mensen doodgaan is een virus? Er is zoveel onverklaarbaar in het leven, accepteer dat gewoon. Het leven op zichzelf is al onverklaarbaar.
  Mensen, nogmaals, dit “virus” bestaat niet en sterker nog, maar dit gelooft slechts een heel, heel klein gedeelte van de mensen, ook op deze site: VIRUSSEN BESTAAN UBERHAUPT NIET! Het is allemaal 1 grote leugen, influenza, rsv, mazelen, aids, ebola, allemaal NEP. Verzonnen door corrupte “wetenschappers” om medicijnen (gifpillen en ziekmakende mengsels) aan de man te kunnen brengen en stinkend rijk te worden.

  • Goed filmpje dat ik al eens eerder heb gezien. De inhoud (Blackrock, Vanguard en monopolies) is ook op andere media publiekelijk gemaakt. Wat ik vrees is dat mensen die dit “zouden moeten” zien, de tijd er niet voor nemen. Want veel van die filmpjes duren nogal lang, treuzelen vreselijk door in sommige gevallen, en er komen meer vragen dan antwoorden. (ik zeg dit niet van deze.) De mensen die dit soort dingen “zouden moeten” zien, hebben er bovendien toch al geen interesse in. Zucht…maar we blijven volhouden.

 3. Weer een heldere uitleg over het wereldwijde bedrog en het knoeien met de mens! Zelf heb ik vanaf het begin al vermoed, en neergezet, dat de “ziekte” iets te maken had met technologie (inclusief het gebruik van frequenties – vandaar de haastige rollout van de 5G antennes) en niks met een “virus”. Ook was de wattenstok diep in de voorhoofdsholte heel verdacht, wat meerdere mensen ook makkelijk als rode vlag hadden kunnen zien. Maar de dodelijkheid van deze techno-virus was zo angstaanjagend dat velen in de val trapten. En ze blijven in de val trappen – nu al twee jaar. Dat laatste begrijp ik niet. Echter, de dwang is nu zo ontzettend groot, dat mensen ook vrijwillig in de val duiken. De dwang is nu de Grote Rode Vlag met Doodskop die mensen makkelijk kunnen herkennen. Wat me bevreemdt is dat er in NL nooit vragen worden gesteld. Wat is de rol van NL in deze massamoord? Er is al iets over bekend met een patent op de MERS “virus” waar een lezer over geschreven had, maar er moet nog meer zijn.

  • Hoi BAA,

   Als je niet begrijpt hoe dit komt is je het volgende realiseren. Als je wil dat ik het voor je vertaal, laat het weten! Deze quote komt het uit boek propaganda van Edward Bernays (nu heet het Public Relations). Geschreven begin 1900.

   “The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. …We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. This is a logical result of the way in which our democratic society is organized. Vast numbers of human beings must cooperate in this manner if they are to live together as a smoothly functioning society. …In almost every act of our daily lives, whether in the sphere of politics or business, in our social conduct or our ethical thinking, we are dominated by the relatively small number of persons…who understand the mental processes and social patterns of the masses. It is they who pull the wires which control the public mind.”

   Daarnaast zijn de volgende concepten en experimenten het uitzoeken waard als het waarom wil begrijpen;
   – Standford Prison experiment
   – Hive mind
   – Conformation bias
   – Milgram experiment
   – Stockholm Syndroom
   – MK Ultra
   – Normalicy bias

   Je hebt wat te doen dit weekend (smile)

   Groeten,
   Hugo

 4. Artikel over de 30-feiten-die-u-moet-weten:

  In dit artikel van FN staat een heel goed verslag van de lezer Syb. Die moet je echt goed doornemen, en bewaren. Het is zeer goed en duidelijk geschreven.

 5. Tja en men probeert covid te vergelijken met de Spaanse griep.
  Maar de vele doden die deze ” griep ” heeft veroorzaakt, kwam door een nieuw vaccin die massaal in omloop werd gebracht…
  Deze belangrijke oorzaak werd en is eveneens verzwegen.
  Covid op zich heeft wereldwijd geen oversterfte veroorzaakt.
  Nu, door de massale vaccinaties zie je de oversterfte p/mnd omhoog schieten.
  En dat een virus niet overdraagbaar is, werd allang via een experiment aangetoond tijdens de Spaanse griep!

  “Spaanse griep – massale sterfte door massavaccinaties.

  https://www.youtube.com/watch?v=XixY-BPhqzE&t=50s

 6. Begin 2020 kwam ik n.a.v. dit C19 akkefietje op het spoor van dr. Stefan Lanka, die al sinds decennia roept dat de gevestugde “wetenschap” over virussen niet klopt (want ontbrekend wetenschappelijk bewijs). Deze misvatting vindt zijn oorsprong in Pasteur vs. Béchamp. Het theoretisch model waarop de huidige medische “wetenschap” is gebaseerd (en daarmede het pharma-industriële complex, is een theorie die rechtstreeks de kliko in kan.

  Deze waarheid is de olifant in de kamer.

  Wetenschappelijke informatie kun je hier vinden:
  https://projekt-immanuel.de/en/projekt-immanuel/

 7. Op redelijke vragen wordt geen antwoord gegeven. De overheersers – wat dat zijn alle overheden inmiddels – gaan gewoon door met het uitvoeren van het diabolische plan om de mensheid goeddeels uit te roeien en de rest tot slaaf te maken. De lokale uitvoerdertjes weten echter nog niet dat zij na het vervullen van hun miezerige taakjes bij de groeiende berg nuttige idioten gedumpt zullen worden. Nimmer zullen ze worden toegelaten tot de wereldelite. Het blijven pionnetjes die gemakkelijk uitwisselbaar zijn.

 8. Een soort van er liggen chemische wapens in Irak dus beginnen we een oorlog.
  Ze zullen het nooit toegeven maar eens komt de waarheid bobven tafel. En hopelijk gaan we dan de verantwoordelijken berechten en Europa ontmantelen.
  En er wordt inderdaad geen antwoord gegeven. Gevraagd of al het personeel in de horeca en de politici zijn gevaccineerd. Je krijgt geen antwwoord vanwege de privacy. En die van mij dan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in