De CDC en de Wall St. Journal zeggen allebei dat ernstige bijwerkingen van de COVID-vaccins uiterst zeldzaam zijn. Zij liegen. Maar nu hebben wij onweerlegbaar bewijs van de Israëlische regering! schrijft Steve Kirsch.

Dit artikel, door Wall Street Journal stafschrijver, Jenny Strasburg (zie Covid-19 Vaccines Were Deadly in Rare Cases. Governments Are Now Weighing Compensation) zegt:

Ernstige bijwerkingen zijn tot nu toe zeer zeldzaam – geschat op ruwweg één tot elf per 100.000 doses voor enkele van de meer ernstige schadelijke bijwerkingen die door de regelgevers in de meest getroffen leeftijdsgroepen zijn vastgesteld, volgens Amerikaanse en Europese regeringsfunctionarissen en onderzoekers. Het gaat onder meer om bloedstolling, zenuwstelselaandoeningen en hartproblemen, die ook allemaal door Covid zelf veroorzaakt kunnen worden.

Evenzo bleek uit een verhaal in The Epoch Times, getiteld “US Agencies Quietly Studying Reports of Post-Vaccination Neurological Issues“, dat er wel degelijk bijwerkingen zijn, en dat die echt zeldzaam zijn, maar dat de CDC ze aan het bestuderen is. In dat artikel staat het volgende:

De CDC vermeldt slechts één bijwerking die waarschijnlijk “een oorzakelijk verband” met een vaccin heeft. Dat is TTS en de Johnson & Johnson prik.

Zowel de CDC als de Wall St. Journal liegen tegen u. Heel erg

De waarheid is dat de vaccins een regelrechte ramp zijn. De gevaarlijkste vaccins in de geschiedenis van de mensheid. Ze zouden onmiddellijk gestopt moeten worden.

Maar de mainstream media zwijgen en negeren dit onderzoek volkomen, omdat het tegen het verhaal ingaat.

Hier is het bewijs… rechtstreeks van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid

  Zweden geeft toe dat mensen niet in hoger percentage sterven door pandemie

Het laatste bewijs daarvoor komt van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid, dat iets gedaan heeft wat geen enkele overheidsinstantie ooit eerder gedaan heeft: een pro-actief onderzoek gedaan bij mensen die de booster kregen (in plaats van een passief surveillancesysteem te gebruiken zoals iedereen doet). Dit is de enige manier om echte gegevens over het percentage te krijgen, omdat u de noemer kent.

De reden waarom geen enkele regering dit ooit eerder gedaan heeft, is omdat zij wisten dat daaruit zou blijken dat de vaccins een ramp waren. Dus als ze nooit gekeken hebben, kunnen ze aannemelijk zeggen: “we hadden geen idee.”

Er is duidelijk iets misgegaan en de regering van Israël heeft een pro-actief onderzoek gedaan, iets wat alle regeringen in de wereld hadden moeten doen bij het allereerste begin van het vaccinatieprogramma.

Bij passieve surveillance bent u altijd bezig met het schatten van onderrapportagefactoren.

Voor actieve surveillance zijn geen schattingen nodig. U ziet de echte gegevens. Het enige wat u niet krijgt zijn de gegevens over sterfgevallen, want dode mensen nemen hun telefoon niet op.

In dit geval hebben 2.068 mensen geantwoord. Kan het vertekend zijn? Jazeker. De resultaten kunnen in het slechtste geval met een factor twee overgewaardeerd zijn. En zelfs met die vertekeningsfactor maakt het niet uit, want de percentages zijn ongekend hoog.

Om het vertaalde rapport te krijgen, gaat u gewoon naar dit artikel en klikt u op de Read Now knop en het zal de PDF downloaden. Het is snel te lezen.

Voor de info achter de studie kunt u dit uitstekende artikel van Josh Guetzkow lezen.

  Peer-reviewed onderzoek vindt verhoogd risico op spontane abortus na COVID-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap

Hoogtepunten van het Israëlische rapport

  1. 0,3% van de mensen meldde een ziekenhuisopname als gevolg van de ongewenste bijwerking die zij meemaakten.
  2. 4,5% van de ondervraagden meldde neurologische problemen.
  3. Bijna 10% van de vrouwen onder de 54 jaar had een verstoring van hun menstruatiecyclus.
  4. Ongeveer 25% van de mensen met reeds bestaande auto-immuunziekten, depressie of angst meldde een verergering van hun symptomen na de booster.

Ik heb een geweldig gegeven uit de eerste hand over neuroproblemen. Ik ken een groep neurologen met 20.000 patiënten. Ongeveer 1.000 hebben nieuwe of verergerde neurologische problemen na vaccinatie. Dat is dus een percentage van 5% tegenover de 4,5% in de studie.

Dat is dus een snelle gezondheidscheck.

Ivermectine is de betere behandelingsoptie

Wij hebben een betere optie. Uit een recent artikel over Ivermectine blijkt dat Ivermectine veel doeltreffender was dan het vaccin om sterfte te voorkomen. Het effect was zo sterk dat het vaccin een fout was. Ik zal daar morgen meer over schrijven.

In het algemeen zijn vroege behandelingsprotocollen de aangewezen weg. Dat zijn ze altijd geweest. Maar de CDC zal ze nooit onderschrijven. Fareed en Tyson hebben 10.000 gevallen van COVID behandeld zonder sterfgevallen, zolang de patiënten prompt op de behandeling verschenen en de medicijnen innamen die zij kregen. NUL sterfgevallen. Daarom negeert de CDC het. Dan zou de pandemie voorbij zijn.

Jamal Edwards is op 31-jarige leeftijd overleden

Is het u opgevallen? Er vallen de laatste tijd wel erg veel jonge mensen dood neer.

De doodsoorzaken zijn altijd duister. De vaccinatiestatus wordt nooit vermeld.

  Doe de test voor uzelf - zij hebben u gemerkt als beesten

De autopsies worden zelden gedaan, en als ze gedaan worden, worden ze meestal niet gedaan door iemand die weet hoe hij een vaccinatiedood moet beoordelen. Ook van de balsemers horen wij nooit iets.

Wij laten de mensen gewoon sterven en stellen geen vragen. Resultaat: meer mensen sterven en wij willen de doodsoorzaak gewoon niet weten.

Samenvatting: De vaccins moeten nu gestopt worden

De Israëlische MOH studie is gewoon de zoveelste nagel aan de doodskist voor de vaccins. Het toont aan dat de vaccins niet veilig zijn en dat ze onmiddellijk gestopt moeten worden.

De Israëlische MOH-studie bevestigt talrijke andere gegevenspunten (meldingspercentages van doktersgebeurtenissen, VAERS, DMED, gegevens van levensverzekeringsmaatschappijen, verklikkende bloedklonters, enorme Facebookgroepen van vaccinslachtoffers, de Peter Schirmacher-studie, en een militaire arts die een percentage van 1 op 100 myocarditis ziet na het vaccin).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat is er aan de hand met Covid in Israël?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet naakte gezicht van het Nieuwe Normaal Fascisme
Volgend artikel68.000% toename van beroertes terwijl Amerikaanse gezondheidsautoriteiten in het geheim rapporten van neurologische letsels na COVID-19 vaccins bestuderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Zijn er harde bewijzen, beelden van joden zoals Israëliërs die vaccinatieschade hebben of overleden zijn door het jew poison ?
    Je hoort er van van alles over, maar je ziet niets. Doet me ergens aan denken wat ten strengste verboden is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in