Verwacht werd dat hoge COVID-19 vaccinatiepercentages de overdracht van SARS-CoV-2 in populaties zouden verminderen door het aantal mogelijke bronnen voor overdracht te verminderen en daardoor de last van de ziekte van COVID-19 te verminderen, schrijft het gerenommeerde peerreviewed medisch vaktijdschrift The Lancet.

Recente gegevens wijzen er echter op dat de epidemiologische relevantie van COVID-19 gevaccineerde personen toeneemt. In het VK werd beschreven dat de secundaire aanvalspercentages bij huishoudelijke contacten die waren blootgesteld aan volledig gevaccineerde indexgevallen, vergelijkbaar waren met huishoudelijke contacten die waren blootgesteld aan ongevaccineerde indexgevallen (25% voor gevaccineerden vs. 23% voor ongevaccineerden). 12 van de 31 infecties bij volledig gevaccineerde huishoudcontacten (39%) waren het gevolg van volledig gevaccineerde epidemiologisch gekoppelde indexgevallen. De piekvirusbelasting verschilde niet naar vaccinatiestatus of varianttype.

In Duitsland wordt sinds 21 juli 2021 het percentage symptomatische COVID-19-gevallen onder de volledig gevaccineerden (“doorbraakinfecties”) wekelijks gerapporteerd en bedroeg op dat moment 16,9% onder patiënten van 60 jaar en ouder. Dit aandeel neemt week na week toe en was op 27 oktober 2021 58,9%, wat duidelijk aantoont dat de volledig gevaccineerden een steeds belangrijkere rol spelen als mogelijke bron van overdracht.

Een soortgelijke situatie werd beschreven voor het VK. Tussen week 39 en 42 werden in totaal 100.160 COVID-19-gevallen gemeld bij burgers van 60 jaar of ouder. 89.821 gevallen deden zich voor bij de volledig gevaccineerden (89,7%), 3.395 bij de ongevaccineerden (3,4%). Een week eerder was het aantal COVID-19 gevallen per 100.000 hoger bij de subgroep van de gevaccineerden in vergelijking met de subgroep van de ongevaccineerden in alle leeftijdsgroepen van 30 jaar of ouder.

  Verschrikkelijke nieuwe aandoening gelinkt aan COVID-vaccins

In Israël werd een ziekenhuisgebonden uitbraak gemeld waarbij 16 gezondheidswerkers, 23 blootgestelde patiënten en twee familieleden betrokken waren. De bron was een volledig gevaccineerde COVID-19-patiënt. De vaccinatiegraad was 96,2% onder alle blootgestelde personen (151 gezondheidswerkers en 97 patiënten). Veertien volledig gevaccineerde patiënten werden ernstig ziek of stierven, de twee ongevaccineerde patiënten ontwikkelden een milde ziekte.

De Amerikaanse Centres for Disease Control and Prevention (CDC) identificeert vier van de top vijf districten met het hoogste percentage volledig gevaccineerde bevolking (99,9-84,3%) als “hoge” transmissie districten. Veel besluitvormers gaan ervan uit dat de gevaccineerden als bron van overdracht kunnen worden uitgesloten. Het lijkt een grove nalatigheid om de gevaccineerde bevolking als een mogelijke en relevante bron van overdracht te negeren wanneer besluiten worden genomen over bestrijdingsmaatregelen voor de volksgezondheid.

Landen met hoge besmettingsgraad

Dit nieuws komt niet als een verrassing, aangezien een studie van Subramanian en Kumar uit september 2021 onthulde dat de toename van COVID-19 op dat moment naar verluidt “geen verband hield met de vaccinatieniveaus in 68 landen en 2947 districten in de Verenigde Staten”. De auteurs van de studie haalden de Centres for Disease Control and Prevention (CDC) in de VS aan, die vier van de top vijf counties met het hoogste percentage van de volledig gevaccineerde bevolking (99,9-84,3%) hadden geïdentificeerd als “hoge” transmissie counties.

Zij meldden ook dat landen met een hoger percentage van de bevolking dat volledig was gevaccineerd, meer COVID-19-gevallen per 1 miljoen mensen hadden. Met name Israël, waar meer dan 60% van de bevolking volledig was gevaccineerd, had de hoogste COVID-19-gevallen per 1 miljoen mensen in de 7 dagen voorafgaand aan de studie.

  We leven in een fraude van ongekende omvang

Het ontbreken van een zinvol verband tussen het percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd is en nieuwe COVID-19-gevallen wordt verder geïllustreerd door bijvoorbeeld een vergelijking van IJsland en Portugal. Beide landen hebben meer dan 75% van hun bevolking volledig gevaccineerd en hebben meer COVID-19 gevallen per 1 miljoen mensen dan landen als Vietnam en Zuid-Afrika, waar ongeveer 10% van de bevolking volledig gevaccineerd is (bron).

Tijd om onze eigen risico-batenanalyse te maken

De bevindingen van de nieuwe Lancet-studie zouden de besluitvormers ertoe moeten aanzetten hun drang om de hele bevolking te vaccineren, te heroverwegen. Infectie en overdracht kunnen door deze “vaccinaties” niet worden voorkomen.

Toch hebben we gezien dat dit voor hen niet belangrijk is, omdat studies die dezelfde conclusies laten zien (zoals hierboven) zijn genegeerd, samen met studies en meldingssystemen voor bijwerkingen, zoals VAERS (VS) en het Yellow Card Scheme – MHRA (VK), die enorme bevindingen en registraties van bijwerkingen laten zien, met sterfgevallen ertussen.

Het is dus aan de mensen om zich niet te laten dwingen tot een vaccinatie voor een virus waarvan het bestaan niet is bewezen en een pandemie die in wezen te wijten is aan gevallen die gewoon vals-positieve testresultaten zijn, van een test die geen onderscheid kan maken tussen een virus. Iedereen moet zijn eigen risico-batenanalyse maken, want het is duidelijk dat niemand anders, ook de volksgezondheidsinstanties en de overheid, dat voor u zullen doen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID GevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Wat als het grootste experiment op mensen in de geschiedenis een mislukking is?
Vorig artikelAls we dit tolereren, dan zullen onze kinderen de volgende zijn – Kun je de waarheid aan?
Volgend artikelVolgende oorvijg voor Biden: Rechters blokkeren verplichte vaccinatie voor gezondheidswerkers in de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het eerst waar wij met zijn allen vanaf moeten is het woord vaccineren.
  Want ten eerste zijn het geen vaccins en ten tweede, is het evenals “corona” een mantra oftewel een hypnotisch woord geworden.
  En bij hypnose is het zo, dat je er alleen maar vanaf komt wanneer de hynotiseur het verbreekt met b.v. een knip van de vingers en in het huidge plandemie gebeuren, als de overheden (via de MSM) toegeven dat het een plandemie betrof en dat we nu weer normaal adem kunnen halen.
  Dat gebeurt dus niet!
  ?

 2. “Epidemiologische relevantie”, “secundaire aanvalspercentages”. Zo staat het inderdaad in het Engels in het artikel, maar het heeft weinig zin om dit zo over te tikken zonder te begrijpen, wat het is. Ab Osterhaus of Marion Koopmans blazen je zo weg.

 3. Ik vraag mij hèt af of jullie niet gestoord zijn. Is de aardbol volgens jullie ook plat. Bestaan er Aliens? Jullie zijn compleet van de pot gerukt.

 4. Beste mensen,
  Van jullie zag ik een stukje over de test van de wattenstaafjes die bij alle tests worden gebruikt en waarop onnodige en gevaarlijk troep zit. Uitgerekend dat stukje ben ik kwijt. Is het mogelijk dat ik dat nog eens ontvang. Ik heb namelijk niet alleen het idee, maar ook lichamelijke verschijnselen van periodiek (5-6 uur in de ochtend dat ik astmatisch piepend wakker word, wat ik nooit eerde heb gehad. Ik ben in totaal 2 x antigeen getest. Bij voorbaat hartelijk dank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in