Coronakritische arts zijn bankrekening geblokkeerd

3
5992
Foto: bluemarketing

Het schrikbewind op Coronacritici door regeringen escaleert in heel Europa. Vandaag was er een verdere escalatie in Oostenrijk. De Corona-kritische arts Eifler is op last van het Oostenrijkse Openbaar Ministerie zijn bankrekening geblokkeerd.

Nadat de dokter Dr. Peer Eifler de vrijstellingscertificaten voor mondkapjes had afgegeven, werd hij een van de beroemdste Coronacritici. Dit werd gevolgd door represailles van de staat. Zelfs een huiszoeking met inbeslagnames werd uitgevoerd. Eifler ziet zijn bestaan bedreigd. Nu is zijn bankrekening op last van het Oostenrijkse Openbaar Ministerie geblokkeerd.

Eifler stond op het punt om het geld terug te storten voor de vrijstellingscertificaten. Hij kwam erachter dat er op een gegeven moment geen terugstortingen meer mogelijk waren. Desgevraagd vernam hij van zijn bankadviseur dat zijn rekening op last van het Openbaar Ministerie was geblokkeerd naar aanleiding van een verzoek van de Rijksrecherche. De betreffende bank was niet in staat om het nieuwsorgaan Wochenblick hierover informatie te verstrekken – zij verwees naar het bankgeheim.

Vernietiging van zijn bestaan

De kritische arts is al uit zijn beroep verbannen en zijn vergunning is op 1 oktober ook ingetrokken. Hij ziet zichzelf existentieel vernietigd. Bovendien moet hij hoge kosten dragen, zijn medische assistenten blijven betalen en moet hij voor 24 uur per dag persoonlijke beveiliging betalen. Want Eifler is er zeker van: hij staat bovenaan een “zwarte lijst” vanwege zijn kritiek op de Coronamaatregelen. En ondertussen vreest hij voor zijn leven.

Huiszoeking met ernstige vormfout?

In het kader van een huiszoeking werden alle documenten, patiëntendossiers en gegevensdragers bij Eifler weggehaald. Maar de huiszoeking kan een ernstige fout zijn geweest, zoals Eifler nu heeft ontdekt. Zo werd in de paragraaf op basis waarvan het onderzoek werd uitgevoerd, verwezen naar het visserijrecht. Als dat waar is, berust de huiszoeking op zo’n ernstige vormfout dat deze niet had mogen plaatsvinden.

Welkom in het Nieuwe Normaal: met machinegeweren en een groot contingent politie tegen het drinken van een wijntje op een Frans strand

De kritische arts ziet zichzelf gevangen in een toestand van onrechtvaardigheid.

Asielzoekers: “Jullie vrijwilligsters zijn onze christelijke hoeren”

3 REACTIES

  1. Däärom ßoet ieder3en weigeren, ze kunnen niet iedereen blokkeren, alleen kun je niks! En dat weten die krengen en massamoordenaars!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here