De Bidens: een afschuwelijk corrupte familie

3
De zoon van Joe Biden had voor de Oekraïense oliemaatschappij een ontmoeting met zijn vader geregeld, ondanks dat Joe Biden dit ontkent, foto New York Post

Joe Biden was vice-president onder Barack Obama. In die tijd was zijn zoon Hunter ook op zoek naar een goed betaalde baan. Hunter Biden was ontslagen uit het leger en kampte met drugsproblemen.

In mei 2014 werd Hunter benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Oekraïense gasbedrijf Burisma Holdings. Bijna niemand gaat ervan uit dat Hunter Biden, die volkomen onervaren is in de gasbranche, deze carrièresprong zou hebben gemaakt zonder de hulp van zijn vader. Het maandsalaris bedroeg naar verluidt 50.000 dollar.

Beschuldigingen van corruptie

Vervolgens werd begin 2016 bekend dat de Oekraïense procureur-generaal Viktor Shokin een onderzoek naar de groep instelde wegens corruptie. Hunter Biden was ook het doelwit van justitie.

Ambtsmisbruik door Joe Biden

In die tijd worstelde Oekraïne met de nasleep van de burgeroorlog en had het dringend behoefte aan financiële hulp uit het buitenland. Joe Biden, die in de Obama-regering verantwoordelijk was voor Oekraïne, heeft de Oekraïense president Porosjenko onder druk gezet om procureur-generaal Viktor Sjokin te ontslaan, omdat anders miljarden aan leningen aan de Oekraïense staat zouden worden ingehouden. Biden heeft dus zijn ambt misbruikt om zijn zoon te beschermen tegen vervolging.

De onder druk staande Porosjenko ging akkoord, ontsloeg procureur-generaal Viktor Sjokin en zorgde ervoor dat Burisma Holdings en Hunter Biden uit de vuurlinie bleven. Gepubliceerde telefoongesprekken bewijzen dit schandaal.

Trump wilde het schandaal blootleggen

Donald Trump wilde deze corrupte deals aan de kaak stellen. Als gevolg hiervan startten de Amerikaanse democraten een afzettingsprocedure in het Congres. Trump zou uit zijn ambt moeten worden gezet omdat hij Oekraïne onder druk zou hebben gezet om informatie over Joe Biden te verkrijgen. Dus wilden ze de klokkenluider de schuldige maken en de echte schuldigen beschermen.

  Hertelling in Georgia: opnieuw kunnen de verkiezingswaarnemers niet zien wat de stemmentellers werkelijk doen

Laptop met gevoelige informatie

Een paar maanden geleden gebeurde er iets buitengewoons. Hunter Biden bracht zijn laptop naar een computerwinkel voor reparatie. De technicus zag extreem gevoelige data op Hunter’s laptop. Uit een e-mail blijkt dat een hoge manager van Burisma via tussenpersonen toegang kreeg tot de vader van Hunter Biden, de toenmalige vice-president. Joe Biden is betrapt op een leugen. Omdat de laatste beweerde nooit contact te hebben gehad met zakenpartners van zijn zoon.

Ook zijn er uiterst gênante foto’s gevonden op de computer van Hunter Biden. Volgens berichten zijn er foto’s waarop te zien is dat hij seks heeft met Russische prostituees. Ook het gebruik van “crack” is zichtbaar. Verder zijn er e-mails over geheime economische deals die de Bidens met China hebben gesloten. Donald Trump heeft er herhaaldelijk op gewezen dat Joe Biden de VS aan de Chinezen zou verkopen en een agent van de Chinese communistische partij was. Voor Trump doen de corrupte Bidens zelfs de Clintons in de schaduw staan, die bekend staan als mega-corrupt.

De pers heeft het schandaal verdoezeld

De links-liberale mainstream media, die Trump haat als de pest, probeerde natuurlijk meteen de kant van de “lieftallige” Bidens te kiezen. Ze maakten nauwelijks melding van Hunter’s laptop en zijn schokkende e-mails, in plaats daarvan deden ze alles af als een “Russisch complot”. Als nieuwe president van de VS zal Joe Biden er waarschijnlijk niet voor terugschrikken zijn eigen zoon gratie te verlenen als het erop aankomt. Met een Amerikaanse president Trump, daarentegen, zou het voor Hunter Biden er heel anders uitgezien hebben.

FBI’s kinderporno-rechercheur onderzoekt de Biden-clan

Vorig artikelDe laatste hoop van de globalisten: oorlog met Rusland
Volgend artikelPolitie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen weerloze vrouw krachtig optreden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Dat die gestoordecorrupte smeerlap die functie heeft–zij het naar ik hoop voor kort–gaat veel geld en veel levens kosten, en zet USA 50 jaar terug in ontwikkeling.

    En dan gaat ie ook nog volkomen schaamteloos op dat meiske, waar haar ouders bijstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in