Inmiddels 23 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden

1
1345
© Daniel Paquet (CC BY 2.0)

Inmiddels zijn in Zweden 23 mensen overleden na ontvangst van het experimentele Coronavaccin, volgens de laatste bijwerkingenrapporten van het Zweedse Medische Producten Agentschap. Onder de doden bevindt zich nu een persoon onder de 70 die “plotseling overleed” nadat hij het vaccin had gekregen.

Frontnieuws meldde afgelopen woensdag dat het Agentschap toen 16 meldingen van sterfgevallen in Zweden had ontvangen die vermoedelijk verband hielden met de Coronavaccinatie.

Dat aantal is nu opgelopen tot 23, volgens het laatste verslag van de instantie.

Net als voorheen schrijft alleen het alternatieve Zweedse nieuwsblog Fria Tider over het dodental, waarover de mainstream media hebben verkozen niet te berichten. In Noorwegen werd het groot internationaal nieuws toen het Noorse Bureau voor Geneesmiddelen onlangs bekendmaakte dat het 23 sterfgevallen in Noorwegen had ontvangen, iets wat door de Noorse media als een schandaal werd omschreven.

Het Agentschap meldde vorige week dat de sterfgevallen toen “oudere mensen met een of meer onderliggende ziekten” hadden getroffen.

Volgens de nieuwe compilatie van vandaag waren 19 van de 23 overledenen ouder dan 80 jaar, twee waren 75-79 jaar oud, één was 70-74 jaar oud en een andere was 65-69 jaar oud.

Volgens het Zweedse Medische Producten Agentschap leed de persoon van 65-69 jaar aan koorts en “plotseling overleed” nadat hij was ingeënt.

Het Agentschap maakte vorige week bekend dat in Zweden tot en met 17 januari in totaal ongeveer 147.000 mensen waren ingeënt tegen Covid-19.

Moslim partijleider belooft een “gewelddadige burgeroorlog” te beginnen als de Zweden Democraten de verkiezingen wint

Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is vals

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here