Inmiddels 23 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zweden

1
© Daniel Paquet (CC BY 2.0)

Inmiddels zijn in Zweden 23 mensen overleden na ontvangst van het experimentele Coronavaccin, volgens de laatste bijwerkingenrapporten van het Zweedse Medische Producten Agentschap. Onder de doden bevindt zich nu een persoon onder de 70 die “plotseling overleed” nadat hij het vaccin had gekregen.

Frontnieuws meldde afgelopen woensdag dat het Agentschap toen 16 meldingen van sterfgevallen in Zweden had ontvangen die vermoedelijk verband hielden met de Coronavaccinatie.

Dat aantal is nu opgelopen tot 23, volgens het laatste verslag van de instantie.

Net als voorheen schrijft alleen het alternatieve Zweedse nieuwsblog Fria Tider over het dodental, waarover de mainstream media hebben verkozen niet te berichten. In Noorwegen werd het groot internationaal nieuws toen het Noorse Bureau voor Geneesmiddelen onlangs bekendmaakte dat het 23 sterfgevallen in Noorwegen had ontvangen, iets wat door de Noorse media als een schandaal werd omschreven.

Het Agentschap meldde vorige week dat de sterfgevallen toen “oudere mensen met een of meer onderliggende ziekten” hadden getroffen.

Volgens de nieuwe compilatie van vandaag waren 19 van de 23 overledenen ouder dan 80 jaar, twee waren 75-79 jaar oud, één was 70-74 jaar oud en een andere was 65-69 jaar oud.

Volgens het Zweedse Medische Producten Agentschap leed de persoon van 65-69 jaar aan koorts en “plotseling overleed” nadat hij was ingeënt.

Het Agentschap maakte vorige week bekend dat in Zweden tot en met 17 januari in totaal ongeveer 147.000 mensen waren ingeënt tegen Covid-19.

Moslim partijleider belooft een “gewelddadige burgeroorlog” te beginnen als de Zweden Democraten de verkiezingen wint

  WHO-team: China weigert primaire data over Corona vrij te geven
Vorig artikelPolitie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen weerloze vrouw krachtig optreden
Volgend artikelVerdwenen na vaccinatie: Waar is verpleegster Tiffany Dover?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in