Ik vrees dat we kunnen constateren dat de mensen die nu nog slapen, nooit meer écht wakker zullen worden. Zeker zullen ze hun emoties de vrije loop laten als ze er eens achter komen dat ze belogen en bestolen zijn, maar de essentie van wat er aan de hand is zullen ze nooit toelaten in hun denken. Ze zullen oppervlakkig blijven en als de rust terugkeert doorgaan met waar ze gebleven waren.

Verbazingwekkend nog veel mensen waren wél al wakker zelfs voordat corona op de proppen kwam. We denken vaak dat we alleen staan of met slechts een paar, maar er zijn honderdduizenden die wel degelijk wakker zijn. Ze lopen er alleen niet mee te koop, omdat ze geleerd hebben van situaties waar ze hun nek uitstaken. Ze doorzien heel veel, maar bewegen grotendeels mee omdat de situatie dat afdwingt, schrijft gastauteur Niccos.

Zeker zijn er mensen tijdens en na corona wakker geworden, maar mijn inschatting is dat dit nu juist tegenvalt. Wanneer zo overduidelijk zaken niet kloppen zou je verwachten dat miljoenen mensen wakker worden, maar dat is niet het geval. Je moet nieuwsgierig zijn en er open voor staan, dan de moed hebben tegen de stroom – waar je nota bene zelf aan meedeed – in te gaan zwemmen.

Mijn ervaring is dat mensen geboren worden met een beschrijving waarin bijvoorbeeld staat in hoeverre mensen nieuwsgierig kunnen zijn. In hoeverre mensen open kunnen staan voor ‘anders’. Er zijn mensen die dit ‘talent’ (of deze eigenschap) in sterke mate hebben of door vallen en opstaan geoefend hebben. Maar meer mensen zijn helaas ‘lui’ en vinden een oppervlakkig bestaan wel best.

  Ministers Rutte IV, Hallo Vaarwel

Ze hopen dat vervelende zaken vanzelf weer weggaan of door anderen worden opgelost. Wanneer het ze teveel wordt, dan moet er aan de oppervlakte iets veranderen zodat ze weer door kunnen gaan. De diepte wordt niet opgezocht, de bron van de ellende wordt er niet uitgesneden. Het zijn de mensen die liever een pil van de dokter krijgen dan dat ze zelf moeite doen voor een gezonder leven.

In die zin zijn we als massa eigenlijk al heel lang een kudde schapen. We leven ‘druk, druk, druk’ een slavenbestaan waar we op alle fronten uitgeknepen worden. Zelfs het onderwijs is er al op afgestemd. En we hebben brood en spelen. Alle ingrediënten zitten al in de pan en als afgestompte kikkers zitten we daarbij, fantaserend over auto’s, vakanties, voetbal en smartphones.

Wanneer ik naar de mensen om mij heen kijk tekent zich een duidelijke scheiding tussen de groepen zich af. Daarbij wel opgemerkt dat ik gelukkig niet echt mensen ken die woke zijn en in de groep zitten die de huidige gang van zaken juist fijn vinden. Ook ken ik geen mensen die helemaal aan de andere kant van het spectrum zitten die de aanstichters zijn van de ellende.

Maar ik zie het verschil tussen de mensen die net als ik onderzoek doen en in zekere mate wakker zijn en de mensen die kiezen voor oppervlakkigheid en alleen boos worden als ze zelf onder druk komen te staan maar zelfs dan niet de diepte in willen gaan. Afgelopen jaren zijn geen tot nauwelijks oppervlakkige mensen écht wakker geworden en ik denk ook dat dit niet meer gaat gebeuren.

  Niccos: Zoek de verschillen als je durft

Het zal niet uitmaken hoeveel feiten we aandragen of hoeveel bewijs er op tafel komt te liggen. Dat is al in voldoende mate gebeurd bij alle voorgaande schandalen die aan het licht kwamen. Al decennia zijn er schandalen en telkens springen er wel een paar kikkers uit de pan, maar helaas niet in grote getale. Inderdaad is wellicht de verzadiging bereikt en blijft de rest van de kikkers netjes in de pan zitten.

Schieten wij ‘wakkeren’ er iets mee op als we het tij kunnen keren zonder dat die slapers wakker worden? Voor even wel, maar op de lange termijn blijft het dan toch een herhaling van zetten. Zolang we niet als grote massa wakker worden dan blijven we ronddraaien in een cirkel waar telkens weer de duivel zijn entree kan maken. Alleen een goed verspreid bewustzijn kan de duivel buiten de deur houden.

Tweeduizend jaar geleden was er ook al iemand die wijs was en ons richting gaf, maar blijkbaar hebben we in de tussentijd niet bijster veel geleerd. We gaan wel de goede kant op, want dat kan niet anders. Maar we zijn niet heel veel opgeschoten voor mijn gevoel. Die wijze man gaf ook al aan dat we bewust moesten worden en zelf de weg afleggen naar dat Bewust Zijn.

Hoe gaan we er nu voor zorgen dat we nu wel een grotere stap kunnen zetten, terwijl de grote massa dus niet in beweging is? De vraag is of het aan ‘ons’ is. Moet ik meer moeite doen? Kan ik meer doen? Heeft dat zin? Heeft het nut? Gaat dat helpen? Of gaat dat wellicht juist niet helpen? Moet een kind niet eerst zelf ervaren eer het iets in wezen leert? Kan ik het geduld opbrengen om het kind zelf te laten ervaren?

  Niccos: Processen van Den Haag

Wat als mijn leven er ellendiger door is? Wat als die ellende zelfs mijn dood kan zijn? We zitten allemaal ergens op deze glijdende schaal van vragen en mogelijke antwoorden. Mijn vrees is voor mij als het ware ‘slecht nieuws’, maar voor mij is het tegelijk een rustpunt. Weten waar ik aan toe ben. Dit is de situatie nu, zoals ik die inschat. Ik hoef niet achter anderen aan te rennen.

Dan kan ik vanuit die ‘rust’ waar-nemen en verder ont-dekken wat ik voor mij Zelf kan doen. Ik blijf ont-moeten en mijn ervaringen delen. Ik zoek de leuke dingen op in het leven en nodig anderen uit met mij mee te gaan. Mijn leven in realisme én liefde is aantrekkelijk voor anderen, ik straal een vriendschappelijke energie uit. Mijn ‘doel’ is zelfverwezenlijking. Wat kan ik nog verder voor mij Zelf doen?


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Hoe een denkgeest te openen: Hoe kunnen “we mensen wakker schudden” voor de gevaren van de Covid-prikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS durven nog steeds niet met spionagedrones boven Zwarte Zee te vliegen
Volgend artikelOekraïne: Patstelling in een slijtageslag?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

64 REACTIES

 1. Toch heeft woke verschillende betekenissen, alleen word woke negatief afgeschilderd in de pers als 1 ding maar zijn verschillende omschrijvingen.

  • Woke is woke. Je kunt alles driedubbel willen verklaren maar alles valt dan uiteindelijk uit elkaar. En wat dan? Mag er iets zijn waar we hetzelfde in ‘weten’ ?

 2. De afgelopen jaren waren heel confronterend want ze hebben duidelijk gemaakt hoe dom en gehersenspoeld het overgrote deel van de bevolking kan zijn dat ze zich zomaar laten inspuiten met experimentele ‘vaccins’ en de vraag kan dan ook gesteld worden of de mensheid die niet beter kwijt dan rijk is.

 3. Ik ben het helemaal eens met wat hier beschreven word, er zal niets veranderen zolang de massa slaapt.
  Ik steek mijn mening nooit onder stoelen of banken ben recht voor zijn raap, maar dan zie ik de schapen terug deinzen en hoor ze denken waar heeft zij het over? De massa is van de wieg tot het graf gehersenspoeld en worden nooit wakker. Ik heb geen vrienden meer heb ze zelf ontvriend kan niet met deze geprikte en Oekraïne gelovende schapen om gaan.

  • Heel herkenbaar wat je schrijft.
   Inmiddels doe ik geen enkele moeite meer. Je komt er doodeenvoudig niet doorheen. Zou het de uitwerking van die gifspuiten zijn. Lijkt wel een soort narcolepsie. Mensen verkeren in een comateuze toestand.

  • Ik ben al zeker 35 wakker en weiger om ook maar aan iets mee te doen. Van mij mogen ze de klok 50 jaar terugdraaien.

   Toen ik begon in te zien hoe de politiek ons belazeren. Heb ik mijn eigen plan getrokken, hypotheek aflossen, geen leningen zodat niemand jou een richting in kan duwen.

   Ik heb 8 jaar in Azië gaan wonen en heb daar geleerd om heel basic te leven en was daar veel gelukkiger.
   Toen ik na 8 jaar terug naar Nederland kwam herkende ik Nederland niet meer. Nederland is een groot asiel centrum en het wordt met de dag gekker in Nederland.

   Ik heb hier weer mijn huis verkocht en ben naar Hongarije vertrokken. Hongarije heeft nog oude waarden en normen. Die eten graag eerlijke producten en eten graag vlees … net als ik.

   Ik zie wel wat mensen wakker worden maar die hadden net zo goed kunnen blijven slapen want ze zijn te beroerd om ook maar iets te doen om deze nazi praktijken te stoppen. Die gaan misschien…. ja misschien klagen als ze niet meer 3x per jaar op vakantie kunnen gaan. Nederlanders zijn verwende donders die niets meer zelf op kunnen lossen. Ze hebben zich compleet afhankelijk gemaakt van banken , Roverheid en hun k*’t mobieltjes.

   Voor mij is Hongarije het oude Nederland, een prachtig land met enorm veel cultuur die woke haten. Voor mij is Hongarije mijn nieuwe vaderland.

   • @Peterus, Heb je goed gedaan. Wij hebben vd week te horen gekregen dat ons bod op een huis in Hongarije geaccepteerd is. Voorlopig als plan B.

    Inderdaad nog oude normen en waarden, geen woke en minimaal moslim. Ook niet geheel onbelangrijk.

    Hier krijg je niemand meer wakker of ze zijn weer in slaap gesukkeld. Kijken je aan alsof ze water zien branden. De overheid is je beste vriend? Haha, totdat ze geknield bij dat gat zitten, nekschot. Neuh, dat zullen ze nooit doen.
    Het grootste probleem is de kleur vd nieuwe lease auto en waar gaat de vakantie naartoe, die hebben we zo verdiend.

    Soit.

    @Niccos, wederom een herkenbaar stuk. Thanks.

    • Nog z’n verstandige Nederlander die snapt waar je binnen Europa veiliger bent.
     Hongarije staat voor zijn volk en zegt nemen jullie maar moslims op dan nemen wij de west Europeanen met open armen op die hun land niet meer herkennen en opzoek zijn naar oude normen en waarden.

    • Als Hongarije een beter leven kan geven syappen wij ook graag over. Maarrrrrr…. ook daar zal de machtige wef ongetwijfeld Oban door een wefhoer vervangen.
     Hongarije is te klein om nog een beetje normaal te blijven doen.

     De landen waar ze niet met de gifspuit en andere nonsens rond zijn gegaan zal je als blanke niet lang leven.. ..

  • Helemaal met je eens Joka ze zoeken het nu allemaal zelf maar uit ik steek er ook geen vinger energie meer in deze dwaze oppervlakkige mensen hun gekwetter geroddel en hun groepjes mentaliteit onzin. Ik bekijk het nu vanop een afstand en ben daardoor innerlijk ook veel rustiger geworden en slaap nu veel beter dan een jaar ervoor heb daarvoor ook hulp gevraagd aan het licht en het ook gekregen. Ik denk dat wij “de wakkere strijders” elk op onze eigen manier hier mee moeten leren omgaan in deze onwerkelijke wereld vol geweld rivaliteit en nog meer van die onzin. Mensen vergeten heel vlug de leugens en dwangmakerij die over ons heen is gegooid en doen nu of het was een fait divers een ongelukkig momentje in hun leventje en zijn weer gelukkig aan het grazen in hun steeds kleiner en kleiner wordende woke achtige omheiningtje waar uiteindelijk om elke spriet gras gevochten zal worden.

 4. Als er honderdduizenden (Nederlanders?) “wakker” zijn, waarom waren we zeker in de begintijd van die cojonahoax dan maar met een paar honderd tot max zo’n 4000 mensen op die demonstraties? De rest zag het wel maar boeide het niet? Ikke ikke ikke? En nu huilen? Al die mensen die wel wakker waren maar er niks aan deden, niet even op een demo gedag kwamen zeggen om anderen die het zagen een hart onder de riem te steken, die gun ik alle ellende waar we in zitten en nog in terecht gaan komen. Ik was vaak de enige en heel soms nog een tweede persoon in een drukke supermarkt zonder muilkorf. Als er honderdduizenden de hoax inzagen lieten ze het niet merken de zwakkelingen. Om te kotsen, bah. Als we al uit de ellende komen zonder al teveel kleerscheuren dan is dat te danken aan een heel, heel, heel klein groepje mensen, de massa is liever slaafs, kijkt liever dom voetbal en Op1, dan dat ze nadenken of meehelpen wat moois van het land te maken. Ik gun de meeste mensen dan ook het allerslechtste, helemaal klaar met ze! Al die honderdduizenden zeggen straks “ik zag het, ik was wél wakker en zat in het verzet!” Net als na WOII zat opeens iedereen in het verzet maar heeft geen flikker voor de medemens gedaan. Slaafse meelopers. Zo en dan nu koffie en een goed boek, ajuus!

  • Ik ken de gedachtegang, maar laat me je alsjeblieft een andere weg tonen.

   Je voelt heftige machteloosheid en daarom ben je boos op de lieden met macht en iedereen die je machteloosheid niet persoonlijk komen erkennen. De meest lage gemoedstoestand is machteloosheid. Daarom verkies je onbewust voor boosheid, afgevlakt met een uppertje en een langdurige afleiding; Koffie en een boek. Je houdt jezelf voor de gek op deze manier. Wat is netto het verschil tussen de wakkere jij en de schapen als je het zo beschouwt?

   Je hebt met jouw reactie niet alleen je goedkeuring gegeven aan het universum voor ellende die we al gehad hebben, maar ook wens je heel nederland nog meer ellende toe.
   Je reactie is een manifestatie uit angst en daarmee fungeer je onbedoeld als hulp van Rutte en co. Ghandi had daar een uitspraak over.

   Verdiep je in de universele kosmische wetten, de 4 edele waarheden, de 7 hoofdzonden en 7 deugden alsook het achtvoudige pad. In moderne westerse begrippen heet dit schaduwwerk.

   De maatschappij kan je niet veranderen (voor zover ik weet) maar je kan wel met je bewustzijn in het moment denken aan hetgeen je wel wil. Be the change you want to see in the world.

   Met enige regelmaat ervaar ik bronconnectie, heerlijk gevoel dat het universum er in harmonie met je is ipv je uit probeert te roeien. Echter ervaar ik dat alleen in een staat van rust en acceptatie met bewustzijn in het moment.

   Als je dat vaak genoeg ervaart kom je erachter dat een leuk leven eigenlijk een persoonlijke keuze is die je elk moment opnieuw moet maken. ( check ”The art of not forcing”) Zodra je van ervaren naar oordelen en afdwingen gaat is de flow uit je leven. Je merkt het nauwelijks op door de conditionering waarschijnlijk, maar het is wel degelijk een ding of je kiest om aan te haken bij een positieve flow of een negatieve

   Slachtofferschap is echt een teken dat je aan je overtuigingen, je onbewuste conditionering en wereldbeeld moet werken omwille van je welzijn.

   Ik denk dat onze perceptie van ons stervelijke leven iets totaal anders is en veel complexer is dan wij waarnemen en ons geleerd is.

   Sterkte maat, ik ken het gevoel, maar doe wat mee want het dient je niet. Ons is geleerd dat we allemaal een keer de pijp uit gaan. Laat doodsangst niet een ding zijn voor je.
   Laat angst voor een kutleven niet de leuke momenten vergallen want lijden in leuke tijden is makkelijker dan genieten in barre tijden. Gun jezelf dat.

 5. Ik zou zeggen, zorg voor jezelf als iemand waar je van houd. Ga gezond eten, sporten/trainen & wees geen slachtoffer.
  Als je bij benadering zelf de verandering kunt belichamen die je in de wereld wilt zien, kom je een heel eind.

  • Haha… je beschrijft in 3 zinnen wat ik in meerdere alinea’s beschrijf. De waarheid is altijd eenvoudig. Ik kan nog een hoop leren.

   Amen… busdriver… Amen…

   • Ik maak me absoluut niet druk meer om die kneuzen, ze zoeken het maar uit.
    Pleur die tv, krant en radio eruit en je wordt vanzelf een gelukkig mens. Ik weet soms niet eens welke dag het is, doe wat ik wil en ga lekker m’n eigen gang. Niemand die mij gaat vertellen wat ik moet doen. Schapen? Daar ben ik allang klaar mee. Je kan het ze één keer uitleggen maar daarna….oprotten!!
    Gaan ze gooien met bommen, dan zit ik in mijn tuin met een peuk en een biertje.

 6. ‘Mijn ‘doel’ is zelfverwezenlijking. Wat kan ik nog verder voor mij Zelf doen?’

  Herkenbaar Niccos. De wakkeren zijn allemaal verzadigd en de mensen die stug doorslapen of die weer in slaap vallen, gaan niet ontwaken door iets wat wij doen. De mensheid is gedemoraliseerd en alleen een mega trauma kan dat doorbreken. De kans op zo’n mega trauma is groter dan ooit. Het is inderdaad uit onze handen.

  Het enige dat we voor onszelf en de mensheid kunnen doen, is ons eigen bewustZIJN, ons ZELF, verwezenlijken. In dat bewustZIJN, zijn wij één ZELF. De wakkeren kunnen de oppervlakkige stem van het ego ontstijgen en vanuit de stilte van het ZELF, de waarnemer, gaan leven. In die hoedanigheid van rust en stilte, word je in feite één van de discipelen van die wijze man van 2000jr geleden. In rust en stilte word je LIEFDE. Voorbij de wensen, de eisen, de angsten en de wil van het ego, wordt alles LIEFDE. Waar ego is, is geen LIEFDE. En alleen LIEFDE kan het collectief redden zodra er een groot trauma ontstaat.

  Het is uit onze handen, maar zodra er groot trauma ontstaat zullen WIJ onmisbaar zijn. En dat trauma is onderweg. Los van dat trauma, het leven is een school. Het examen is het ontstijgen van het ego, de illusie van de oppervlakte. De wakkere groep kan zijn/haar diploma halen en loskomen van de illusies waarvoor het ego aan de oppervlakte leeft. Door de groepsdruk lijkt het alsof de illusies aan de oppervlakte de essentie van het leven zijn, maar die illusies zijn eigenlijk een duistere gevangenis. De illusies beginnen vaak leuk, maar ze creëren verlangens en verlangens veranderen ALTIJD in lijden. Het ego wordt bezeten door oppervlakkige illusies/verlangens en leeft een bestaan van lijden om die illusies/verlangens na te streven. Er worden hele oorlogen gevochten die voortkomen uit egoïstische verlangens. De hel die momenteel op aarde bestaat/wordt gebouwd, is één grote oppervlakkkge illusie van de heersende elites van egoïsme.
  Zodra je het ZELF realiseert en de illusies van het ego gaat loslaten, wordt het leven letterlijk licht. Hoe meer je met het ZELF verbindt, hoe stiller/rustiger en lichter het leven wordt. Tot je daarin uiteindelijk ook beseft dat het leven zelf ook een illusie is… en dat de dood ook een illusie is… en dan verdwijnt de angst voor de dood, waardoor alle angst verdwijnt en je bewust wordt dat we in de realiteit uit pure oneindige LIEFDE bestaan.

  Wie leeft aan de oppervlakte, is (on)bewust bang voor de stille diepte. Wie aan de oppervlakte leeft, leeft dus uit angst. De oppervlakte lijkt licht, maar angst is loodzwaar, daarom consumeren mensen om te acteren alsof het licht en leuk is. Tot dat consumeren eindigt, is de oppervlakte heilig. In de diepte moet je angsten aankijken en loslaten. Dat is eerst eng en zwaar, maar uiteindelijk laat je alles los en wordt het lichter dan licht. Mensen zijn als bloemen, de meeste mensen komen niet tot bloei en beseffen pas vlak voor hun dood dat ze zijn vergeten te bloeien. Wij wakkeren doen ons best om te bloeien, maar het voelt niet als bloeien want alle gesloten knoppen roepen dat wat wij doen echt gestoord is. Laat de meningen oordelen (ego) van andere bloemen maar los, en laat je eigen mening en oordelen (ook ego) ook maar los… wordt stil en bloei gewoon.

  Het grootste dat de wakkere groep voor zichzelf en voor de mensheid kan doen, is de stem van het oppervlakkige en bange ego los te laten en de stilte van het bewustZIJN (pure LIEFDE) te worden.

  https://m.youtube.com/watch?v=QzA2XaA8u2s

  LIEFDE aan iedereen die hier leest en reageert. Bedankt voor je inspiratie Niccos… laat je niet ontmoedigen door de oppervlakkigheid om ons heen, maar bloei gewoon. De gesloten/slapende bloemen gaan zich pas afvragen waarom ze zelf niet bloeien, als ze anderen echt zien bloeien. Laat alle bagage maar los en focus op bloei ipv op alle oppervlakkigheid die de bloei wil onderbreken/cancelen.

 7. De massa weet heel goed wat er aan de hand is. Achter de voordeur geven mensen hun mening, maar na de voordeur gebeurt er niets.
  Mensen denken dat de overheid het instituut is om hun leven reguleren. Zij zijn ervan overtuigd dat de overheid verkeerde inschattingen heeft gemaakt. Echter, het is de overheid die juist deze problemen veroorzaakt.
  En vergeet niet, kijk eens naar de resultaten van de verkiezingen, zie de opbouw van de 2de Kamer. Dit gebeurde in het Oude Rome ook, door invloeden van de senaat op het private en economisch leven van mensen, gingen er gekke dingen gebeuren.
  Ook de huidige overheden zijn te machtig geworden. Dat komt omdat onderwijs een overheidstaak is. Daar krijg je geleerd, de markt is slecht en de overheid is goed. Geen wonder dat de overheid steeds groter wordt. En daarmee ook de kosten van de overheid. Woke is slechts klein onderdeel ervan.

 8. Als we hebben geleerd niet meer anderen wakker te maken, kan het dan zo zijn dat de wakkeren zich niet meer van elkaar bewust kunnen worden omdat we de wekker niet meer willen zijn door afwijzing en andere schade en schande? En er dus veel meer wakkeren zijn, ieder op eigen niveau van eigen bewustzijn.
  Over de Christus en de apostelen.
  Tot op dit moment geloof ik nog steeds dat het mysterie van Golgotha echt heeft plaatsgevonden. En zeker geloof ik dat wat de Christus er door heeft bereikt, wat ook moest,
  en wat Hij noemt; ‘ het is volbracht’ !
  Nl; Hij heeft de materie overwonnen!
  De materie die je ook de dood kan noemen.
  Het fysieke lichaam verwandeld, omgezet heeft naar een etherisch Geestelijk lichaam.
  Hij is daarmee zichtbaar in de Etherwereld , die tijdens hemelvaart wordt omschreven als ; zie Hij komt op een wolk, (ethergebied om de aarde), daar is Hij, en heeft zich verbonden met onze planeet aarde.
  Velen hebben Hem daar al ontmoet.
  Hij helpt overal waar mensen hulp geven aan andere mensen.
  Christusontmoetingen zijn niet zeldzaam.
  Het is daar waar zo’ n ontmoeting plaatsvindt injezelf waar je het gevoeligst bent.
  Zoals helder goed horen, heldergoed zien, en heldergoed voelen.
  De apostelen in zijn tijd hadden het bewustzijnsniveau dat wij nu pas hebben, 2000 jaren later. De mensen in die tijd kregen alles in parabelen te horen, de apostelen kregen daarna uitleg over die parabelen vanuit het hogere Christusbewustzijn.
  Wij kunnen nu ons bewustzijn verhogen, en de Christus opnieuw daar in de etherwereld ontmoeten. Dit kun je met gerust geweten wakker worden noemen!
  Als je je bekwaamt in hoger bewustzijn overzie
  je beter al het lagere waarin we ons nu bewegen.
  De uitdrukking vd Chritus; laat de doden hun doden begraven zegt iets over het bewustzijn waarmee onze wereld geregeerd wordt en die tracht de mensheid mee te slepen daarin.
  Niccos, dank voor de opmaat.

 9. Zelfs in het onderwijs is het een druk druk druk slaven bestaan, zeg je. Maar daarmee ontgaat je de basis en oorzaak van de rat race. Hoe raar is het om dagelijks cijfers te krijgen voor je prestaties? Het vernielt de essentie van onderwijs: genieten van samen iets leren. Eerst genieten kinderen dat ze iets gelukt is, vervolgens steken ze elkaar de ogen uit met zo’n rot cijfertje. Oh heb jij een 7,3? Nou ik heb een 7,8! Ik was 15 jaar leraar techniek, en ik haatte het cijfersysteem, dat zo veel kapot maakt in de ontwikkeling van kinderen. Als we ooit verlost raken van dat rot systeem dat ooit door monniken bedacht is, en kinderen uitdagen om hun talenten te ontwikkelen, en te ZIJN ipv te hebben, en Samen laten werken ipv tegen elkaar uit te spelen, dan legt onderwijs de basis voor een prachtige samenleving!

  • Mensen zijn zelflerende wezens. Scholen zijn verworden tot programmeercentrales. Om te leren hebben kinderen enkel VOEDING in de vorm van LIEFDE nodig. Kinderen zijn zelflerend, tot ze leren dat ze niet zelf mogen leren, maar moeten volgen.

   Dat cijferssyteem maakt dat wij opgroeien in de overtuiging dat alles draait om strijd en concurrentie… oftewel dat conflicten en oorlog onze kern zijn ipv liefde. In het begin van het leven neemt een kind wat het nodig heeft en daarna deelt een kind ALLES met zn omgeving. Zodra ouders en scholen beginnen met het programmeren, verandert alles in IKKE IKKE IKKE. Het ego wordt ontwikkeld en het zelflerende kind wordt gecanceld. We leven in een matrix, een ziek systeem dat van wieg tot graf voorkomt dat we ooit echte (bewuste) mensen worden. WIJ leven in een concentratiekamp waar niemand langer dan een dag mens is. De programmering begint al bij de conceptie zodra moeders op consultatiebureaus vol worden gestopt met angst angst angst. Alles in deze wereld draait om angst. Kinderen worden niet gevoed en gestimuleerd, maar met angst afgevlakt, volgzaam gemaakt en geprogrammeerd.

 10. kwestie van geloof.
  In 2020 eerste half jaar, kwam ik ambtenaar tegen die 5 mensen in zijn familie was kwijtgeraakt door Corona. Dit nav mijn opmerking over dragen van mondkapjes.
  .

  • Geloof , Geldt ook voor uitslagen ;
   de statistieken die uitgebracht worden door (r) overheidsinstanties zelf.
   Mogelijk ook een fuik.
   ‘ suddenly dead’ mogelijk made by Hollywood.
   Piloten, athleten zijn te gebruiken voor oorlogsvoering. Piloot , commandant.
   In een film, gaat de acteur die zijn rol speelt dood, leeft door na de opnames.

 11. Ik hoorde gisteren de clou van niccos. Zijn leeftijd werd me verteld. Dat is het enige wat van belang is voor de vrouwen. Anders blijven ze speculeren.

  Dat een hoop mensen ontdekt hebben dat ze aan de verkeerde kant staan is niet altijd een voordeel, en ze staan daarmee nog niet aan de goede kant. Hoewel Krishnamurti zegt om een probleem op te lossen zijn geen twee stappen nodig maar 1, de realisatie ervan is de oplossing zelf. Als de politiek zich ermee bemoeit bereik je al het tegenovergestelde.

  Nederland is astrologisch een kreeftenland (persoonlijkheid). De ‘kreeft in de mand’ is een syndroom, want op een mand met kreeften heb je geen deksel nodig, ze trekken elkaar vanzelf erin terug met hun scharen.

  • Ze zei dat ze weleens die maitreya zou willen zien. Ik zei hij wil dat je je verstand gebruikt. In een filmpje van een naar Mexico uitgeweken Australische activist werd met name gezegd dat de meesters, hij noemde met name Blavatsky, want ‘ze willen dat je het weet’. Hij wil geen rol spelen in de pikorde wie er het leukste uitziet. Corona ligt in het verlengde van de drogist, het draait er niet om hoe je er inziet maar hoe je er uitziet.

   Christus: “Wat je bent voor de minste onder ons dat ben je voor mij”.

  • Ik las steeds over ontmoetingen met Jezus en/of Maitreya in Share. Als zwerver bijvoorbeeld. Tot ik ze schreef wat de bedoeling daarvan zou zijn. Op een dergelijke vraag stond direct een antwoord dat ze vaak een of andere begoocheling willen aantonen, zoals bij een gierig iemand om een paar cent vragen. Ze zijn dan buitengewoon dankbaar en mensen ervaren de zegen. Vaak leggen ze een vooroordeel bloot. Direct na corona kreeg ik al een mail over de corona van de zon. Ik heb het vaker gehad over de betekenis van de zon (zoon).

 12. Ik wil je toch nog even nadrukkelijk bedanken voor je artikelen Niccos.

  We kunnen alleen onszelf transformeren en jij helpt ons om daar mee bezig te zijn. In de reflecties van wat ik zelf typ en wat ik van anderen lees, ontstaan nieuwe inzichten. Ik vind dat zeer waardevol.

  Centraal staat inderdaad ZELFrealisatie naar een hoger bewust ZIJN. Mooi om in elke reactie een stuk bewust ZIJN te lezen. Het collectief bewust ZIJN is gefragmenteerd geraakt, langzaam bouwen we het weer op tot we weer in LIEFDE bewust één ZIJN.

  Als laatste… waar angst (ego) is, is geen LIEFDE. LIEFDE is dus de afwezigheid van angst (ego). Laat angst (ego) los en je wordt vanzelf LIEFDE. Wordt dat wat de mensheid nodig heeft… LIEFDE… dat is wat ik, jij, WIJ, de mensheid kunnen geven. Tijd voor inner-engineering om de angst los te laten.

  Goed weekend Niccos en ook voor alle lezers en reageerders een goed, angstvrij = LIEFDEvol weekend.

 13. Ik spreek wetenschappelijk, voor de minne streken en opmerkingen, de botte arrogantie, staat een prijs. En die is nog niet betaald.

 14. Ik las dat geen liefde en haat, maar liefde en angst de tegenstellingen zijn. Als jij lid bent van de sportschool bent hoef je nergens bang voor te zijn.

  • Ben zelf vroeger van meerdere Sportscholen Lid geweest
   Ben nu helaas banger dan voorheen
   Hoe kan dat ?
   Heb wel geleerd om voorzichtiger te zijn met alles
   Teder te behandelen
   Ookal komt het soms wat pijnlijk over bij een ander toch dat die allen dat gevoel van tederheid eruit kunnen vissen
   In de meeste gevallen doen mensen dat ook
   Daar is Ringo heel dankbaar voor

 15. We leven in het rijk van de duivel die alle schaapjes verslindt op zijn weg naar de hel!

  De weg die geplaveid is met grote beloftes en enorm lucratieve voornemens waar bijna niemand weerstand aan kan bieden. Kijk maar eens hoe makkelijk het Kwaad de wereld kan vangen in hun Big-tech gevangenis met ‘gouden tralies’.

  Zo zal het gemeenschappelijke bewustzijnsniveau van de wereld nooit boven het bestiale uitgroeien!

 16. Ook ik herken heel veel wat andere respondenten hebben geschreven. Volgens Akerbooms AIVD zijn slechts 100.000 personen in ons land ‘wakker’ en ergens ben ik het percentage van 11 tegengekomen. Wellicht ligt de waarheid ergens in het midden.
  De Deep State komt steeds verder in het nauw en daarom schoppen ze steeds wilder om zich heen en hun trucjes van verdeel & heers, waar ze eeuwen mee weg konden komen beginnen steeds meer te haperen. Hun laatste wapenspreuk is een tekort aan aardappelen(!); kortom ze blijven paniek zaaien.
  De huidige situatie kent echter geen precedent, want voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid (het zijn grote woorden, ik weet het ) moeten mensen zich daadwerkelijk verenigen zonder gebruik te maken van bestaande instituties als politiek, religie, economie ect. en zich daadwerkelijk richten tegen de roverheid en dit voelt voor velen alles behalve comfortabel.
  24/7/365 worden wij door de media gebombardeerd met steeds grotere flauwekul en dit is een van de manieren om de verdeeldheid van de mensheid zo lang mogelijk in stand te houden. Vele ‘boven ons gestelden’ krijgen hun orders van duistere entiteiten achter de schermen en hun laatste redmiddel is de dreiging van het openbaar maken van promiscue beelden met minderjarigen, indien hun marsbevelen niet worden opgevolgd.

 17. Wat een hartverwarmende reacties op dit uitstekende artikel.
  Het geeft de burger moed om door te gaan met je uit te spreken.
  Ik zou alle reaguurders wel willen uitnodigen voor een feestje om het vuur nog verder aan te (wakker)en.

 18. Kan iemand mij vertellen waarom het zo belangrijk is om geheel je hypotheek af te lossen?
  Heeft dit te maken dat ze je dan niet meer kunnen manipuleren?

  • @Kim. Hypotheek is een schuld en daarmee ben je afhankelijk van de bank en dus manipuleerbaar. Zover ik me kan herinneren zit in “de plannen” dat “ze” alle schulden uiteindelijk zullen overnemen, maar dan ben je ook je (nog resterende) vrijheid kwijt, voor zover dat tegen die tijd dan nog aanwezig is.
   Geldt dus voor iedereen.

   • Het beste is
    Neem nooit een Hypotheek
    Neemt niks dan hoeft men ook niks terug te geven
    Neemt genoegen met wat men krijgt van hogerhand’s wegen toe bedeeld
    Dat is alles en tevens ook het enige beste
    Weest vredig & vervuld

   • @Klien. Maar als ik mijn hele hypotheek aflos dan kunnen ze toch ook weer extra gaan betasten op vermogen? of zie ik dat verkeerd?

   • Bezit men niks dan valt er niks weg te kapen plukken
    Dus weest vredig met het minimale
    Leef gelukkig met heel weinig tot niets is beter dan in weelde met angst
    Zoals Hilly Billy Geit en al zijn vrienden companen Leugenaars
    Dank U

 19. Niccos zegt: “Die wijze man gaf ook al aan dat we bewust moesten worden en zelf de weg afleggen naar dat Bewust Zijn.”

  Waar slaat dat op? Ik weet niet wie je bedoelt maar als je hiermee Jezus van Nazareth bedoelt dan heb je niet goed naar hem geluisterd. Ben je je ‘Bewust’ dat dit godslastering is, of anders gezegd overtreding van het vierde gebod? Je misbruikt Zijn naam en autoriteit voor jezelf.

  Jezus had het nooit over ‘bewust zijn’. Hij was altijd praktisch en legde geestelijke zaken uit met simpele, herkenbare, alledaagse voorbeelden. Hij was helemaal niet zweverig. Hij wist ook de ‘guru’s van de oosterse wijsheid’, de Farizeeën (parez= perzie maar ook verdeeldheid) feilloos op de kast te krijgen door te zeggen dat Hij de Mensenzoon was (= Zoon van God) en God Zijn Vader noemde. Hij noemde zichzelf ‘IK BEN’ (=YHWH); “voordat Abraham er was ‘ik ben’ en hij was blij me te zien en deelde brood en wijn met mij”.

  Jezus riep niet op ‘bewust’ te worden. Hij zei:
  “Jullie geloven Mij niet eens als Ik over gewone, aardse dingen spreek. Hoe zouden jullie Mij dan kunnen geloven als Ik over de hemelse dingen spreek? Er is nog nooit iemand naar de hemel geweest behalve Ik, de Mensenzoon. Ik ben er vandaan gekomen. En net zoals Mozes in de woestijn de slang hoog opgeheven heeft, zo moet ook de Mensenzoon hoog opgeheven worden. Iedereen die in Hem gelooft zal dan niet sterven, maar het eeuwige leven hebben.”
  Johannes 3:12‭-‬15 BB (het stukje vlak voor het overbekende 3:16)

  Jezus alleen maar een ‘wijs man’ noemen is ernstig in tegenspraak met zijn eigen woorden.

  Eeuwig leven is niet ‘altijd maar blijven leven’ maar een nieuwe geestelijke geboorte naar ‘buiten de tijd’ waar God is. De eeuwigheid is dat wat buiten onze fysieke ruimte-tijd materie staat. Je kunt daar niet komen op eigen kracht, net zo min als je jezelf aan je haren uit het moeras kunt tillen. Ook door ‘bewustwording’ kom je daar niet.

  • Jezus / Boeddha / ZUIVER “bewust ZIJN” kan enkel en alleen bereikt worden doorheen jouw “wedergeboorte” = Ware Verlichting = Transcendentie = Verrijzenis = effectief mogen ontwaken…

  • Er is en bestaat maar èèn waarheid
   De rest is allemaal leugens
   Zoekt en Gij zult dat die het iets vinden
   Dat is De Dood de enige weg waarlangs men naar huis gaat
   Beter gezegd
   Op een dag grofstoffelijk gematerialiseerd betekend weer op een dag ontbinden in factoren waarbij een verhuizing plaats zal vinden uit het enige echte door het Allohmtegenwoordige gemaakt materiele verdwalingshuis ballon
   Terug naar het enige echte huis
   De Leegte
   Deze stadia al in het lichaam verblijvende realiseren betekend verlicht worden
   Net als Shri Gautam Sidharta Buddha – Ji meneer Jahweh meneer Mozes meneer God meneer Jezus meneer Allah meneer Mohammed en ga zo maar door
   Dat gebeurt soms door terreurdaden angst te zaaien voor een korte tot voor een zeer korte tijd
   Doet men dit met 100% overgave in pure liefde dan bereikt men kan men bereiken Verlossing verlichting in levende lijve
   Zalig om alles ver van te voren te weten wat waar wanneer zal plaatsvinden
   Vervolgens zonder veranderingen erin aan te brengen
   De Allmachtige smeken om hulp
   Er zal hulp komen
   100% Zeker

   Dank U

 20. En wat, waarde Niccos als er maar één ziel is die op caleidoscopische wijze de bron is van aandacht in elk echt levend wezen, dan maakt ‘hoeveel’ niet meer zo hevig verschil. Je doet cadeaus aan je Zelf en op een dag komt die thuis en daarmee elk wezen. Maar ondertussen spelen we onze rol als dronkaard of Heilige en stellen thuiskomen misschien nog even uit … wie weet. We geloven zo veel in evolutie maar misschien dat we pas arriveren als we vol-ledig voelen, beseffen dat we nooit thuis zijn weggegaan….
  We zíjn met veel, we zijn all-één.
  Altijd een genoegen jou te lezen,
  Alle goeds verder,
  Beni

 21. Ik ben al 45 jaar wakker, geen kinderen genomen, vrouw weggelopen, ongevaccineerd, en vorig jaar met pensioen gegaan vertrokken naar Portugal, moslimvrij en voor mij belastingvrij. Ik kan mij er totaal niet meer druk om maken. Alleen genieten. Familie en kennissen verklaarden mij altijd voor gek. Jonge familieleden blijven maar babies poepen en weten nog steeds niet wat er op ze af komt, kijken graag naar de tokkiezenders.
  En ik geniet elke dag als ik weer berichten lees hoe zelfdestructief NL en de Eu zichzelf vernietigen. Zal mijn tijd wel duren

 22. It is going to get much much worse. Most will wake up. Qteam says about 6% cannot be saved after all said and done (we have won already) these people will have to be institutionalized.

 23. Dank voor alle reacties tot nu toe. Ik beschouw onze uitwisseling van gedachten en intenties van groot belang in het ont-moeten van ons Zelf en elkaar. Ontwikkelen in vrijheid is een groot goed. Groetjes, Niccos.

 24. Censuur is het beste bewijs van een onwenselijke achterlijke gedachtengang!! Veel sterkte met jullie onwenselijke “openheid” en onwenselijke “transparantie”. Ik weet genoeg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in