Stel je wordt geboren in een maffia familie en groeit op met drugs, criminaliteit en moorden. Dan krijg je plotseling een inzicht dat het ook anders kan, je komt zelf tot inkeer. Zou je dan besluiten om er een project van de lange adem van te maken en van binnenuit proberen jouw omgeving te veranderen? schrijft gastauteur Niccos.

Wat zei Einstein ook alweer: “Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die dat probleem heeft veroorzaakt.” Wat is het probleem in het systeem? Corruptie, tot op het bot. Einstein zei ook: “Het is gemakkelijker plutonium onschadelijk te maken dan het kwaad uit een mens te halen.”

Wanneer een fundering niet deugt gaan we daar niet verder op bouwen. Wanneer blijkt dat die fundering helemaal niet kan voldoen, dan beginnen we helemaal opnieuw. Het lastige is dat de bouwers allang zijn vertrokken en de bewoners inmiddels op een groot knus kussen zitten.

Die bewoners vinden het prima zo. Die paar die proberen te wijzen op de slechte fundering worden meewarig aangekeken. Hoe harder ze schreeuwen, des te meer de meute wegkijkt. Met elkaar wonen ze lekker, daar gaat het om. Dat het eens fout zal gaan is niet te voorkomen.

Soms zijn er anderen die op een mildere wijze proberen het systeem te verbeteren. Dat resulteert meestal in een assimilatie, ze worden langzaam maar zeker opgenomen in het systeem. Of ze verdampen, ze raken een momentum kwijt, verliezen steun of gaan onderling kibbelend ten onder.

Een enkeling houdt lang stand, maar zet nooit echt voet aan wal. In feite is dat ook het systeem, jezelf in stand houden zonder eigenlijk echt iets te (willen) bereiken. Mijn conclusie is dat je zo’n ver afgedwaald systeem nooit meer van binnenuit kunt redden. Je moet helemaal opnieuw beginnen.

  Niccos: Wij zijn de groep

Dat kan alleen maar als de mensen buiten het systeem er iets aan doen. Niet meer meedoen aan het systeem is één voorwaarde. De tweede is een nieuw systeem bouwen. Of wil je dat overlaten aan die bewoners op hun kussentjes? Nee, het komt toch echt op jou zelf neer. Jij moet ‘hét’ doen.

Dat is namelijk wat Einstein aangaf. Het moet op een heel andere wijze worden aangevlogen. Zolang dit punt niet wordt ingezien, massaal door alle buitenstaanders, gaat er helemaal niets veranderen. Dan blijven we gewoon herhalen waar we al zo lang over mopperen.

We gaan de komende tijd beleven hoe alle bewoners van de toren van Pisa zich gaan verplaatsen binnen die toren. De nieuwkomers moeten zich gaan bewijzen. Ik verwacht meer van hetzelfde. Hooguit worden er een paar stenen recht gelegd. Totdat de zwaartekracht weer toeslaat.

Het is triest en vermakelijk tegelijk, het is maar voor welke emotie je kiest. Je mag ook boos worden of gewoon je schouders ophalen. Die emotie is óók het systeem. Het probleem zit namelijk niet buiten jou, want buiten jou zijn geen problemen waar jij iets aan kunt doen.

Niet meedoen aan het systeem is steeds meer gemeengoed geworden. Nu nog die innerlijke transformatie die de klus af moet maken. Grappig genoeg is dit nu juist wél een systeem dat jij van binnenuit kunt veranderen. Wel een hele moeilijke weg, want je kent die weg niet. Niemand kent die weg.

De ontdekkingsreizigers onder ons zullen er van smullen. Degene die op zoek zijn naar een eigen kussen om op te zitten zullen van die weg gruwen. Wat ben jij, ontdekkingsreiziger of theoreticus? Hoe weet je wat jouw weg is? En hoe weet je of jouw weg een echte weg is?

  Zwart en wit of grijs

Wanneer je hier niet een uur stil van bent en er dan nog een uur op mediteert, dan ben je of al heel ver op weg of nog helemaal niet begonnen. Degenen die stil worden wens ik een diepe wijsheid toe. We worden bewuster en komen steeds meer in contact met elkaar. Het wordt voelbaar en dat doet mij goed.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Provinciale Statenverkiezing 2023 – De Verkiezingsuitslag DuidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuw Bakhmut rapport: Zware verliezen – laag moreel – Russische tactiek
Volgend artikelBankencrisis verergert: Zwitserse bank is eerste “Too Big to Fail” bank die gered wordt nu Saoedi’s steun intrekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Ooit zei Kennedy:”Als je de vreedzame weg naar verandering afsluit, blijft alleen de gewelddadige over”. Dat punt is nu bereikt. Overduidelijk was er opnieuw sprake van fraude. No way dat Fvd & Pvv zo hard onderuit gingen. Het hele volk stond achter ze! Die dikke Bertha van BBB is ‘ controlled opposition’. En als hier niet tegen gevochten wordt, zijn we ten dode opgeschreven.

  • Ik keek gisteren naar de verkiezingsuitslagen omstreeks 22 h 30 (exitpolls). Ik vond het hoogst merkwaardig dat in verschillende provincies precies hetzelfde percentage, wat haast statistisch onmogelijk is, dat nl. 2.7% zogenaamd voor FvD gestemd had. Wat eveneens nogal vreemd was toen de uitleg kwam van het verloop van de kiezers naar andere partijen. Zo had men een beeld van de vroegere kiezers voor VVD, D66 enz. Toen men het verloop van de ex-kiezers van FvD wilde uitleggen, kwam er een blanco scherm!

  • De oplossing ligt niet in Den haag (welke partij dan ook, ze hebben ALLEMAAL trouw beloofd aan de koning) daar ligt juist het probleem! We moeten dit zelf oplossing door nee te zeggen en niet mee te doen. Digitale ID, CBDC, vaccins en 15 minuten steden (slopen die camera’s) altijd blijven weigeren! Je telefoon veel vaker uitzetten en thuis laten zodat ze je niet de hele dag kunnen volgen. Als echt iedereen dat zou doen zijn we al een stuk verder want dan stagneert hun plannetje.

  • Ook ik ben het helemaal met je eens! Het klopte voor geen meter. En met vd Plas komen we er ook niet. Daar hebben de boeren ook niets aan helaas.

  • niet tegen vechten is juist waar dit artikel over gaat. de weg ben je zelf, door niet of zoveel mogelijk niet, mee te doen met het systeem. ik had overigens fvd nog gemailt of ze zich neerlegggen bij deze “üitslag”, immers de grootste ledenpartij en altijd druk bezochte bijeenkomsten…. zou dik verliezen… uiteraard onmogelijk als echt zou worden geteld. viel me ook op hoe blij rutte met dikke winst bbb was, heel controlled. reactie fvd medewerker zei alles; ze zouden voor schut staan om echt onderzoek naar telling te eisen, ze hadden geen aantoonbare reden. tja. Maar goed , t maakt niet uit, het systeem is hun wereld hun systeem en ik doe zoveel mogelijk niet mee. trouwens ik wil helemaal geen systeem en leiders , wereld wordt echt mooi als mensen beseffen wat ze echt zelf kunnen doen, de menselijke energie is onverslaanbaar als je er voor open staat.

 2. BoerenBurgerBeweging de grootste geworden. Apart. Deze partij komt op uit het niets. Schurkt tegen de coalitie aan en belooft koeien met gouden hoorns. En toch stemmen enorm veel mensen op deze partij. Als je naar het acroniem BBB kijkt, zou dit zomaar een wef partij kunnen zijn. BBB zou prima kunnen staan voor build back better. Ergo, ik vertrouw die van der plas net zomin als rutte, kaag, jetten enz.

 3. Beste Mensen

  Laat de Wereld voor wat die is
  Daar is niks slechts aan
  Ik is slecht
  Verander van pool
  Er bestaan twee polen
  Negatief & Positief geladen Energieën
  Maakt De Keuze
  Uw Keuze
  Handel ernaar
  Boontje komt om z’n loontje
  Gemakzucht dient de Mens
  Als men een Citroen boom plant
  Verwacht dan geen zoete Appels te Plukken
  Ik hoort zichzelf te veranderen
  En de blik zal veranderen
  Vul het Universum met liefde
  Wilt men de Wereld veranderen
  Dan beginne men bij zichzelf

  Dank U

  • Mooie reactie Ringo.

   IK is idd het probleem. De meesten gaan dat pas beseffen als ze een groot trauma ervaren. Dat trauma is onderweg. De apocalypse van het IK (ego) is aanstaande. Laat het IK los of ga tenonder in de hel van het trauma.

    • 1% ego is nodig… maar wij zijn nu 99,99% ego…mocht U het nog niet beseffen. Ennuh… je kan zulke dingen ook oplossen zonder ego. Vroeger vochten mensen uit liefde om liefde in stand te houden. Tegenwoordig vechten mensen uit egoïsme omdat ze macht en geld willen. Zonder ego kan je heus wel een paar inbrekers vernietigen hoor. Denk er eens wat dieper over na, zonder ego zijn we niet ineens slappe hippies die zich door de hele planeet laten bestelen en beroven en vermoorden en verkrachten. Ego is doodsangst… liefde kent geen doodsangst. De russen vechten uit liefde. De Oekraïners vechten uit egoïsme. Zeg maar welke kant sterker is.

 4. Niemand zet een nieuw stuk laken op een oud kleed; want de aangezette lap scheurt af van het kleed, en wordt een ergere scheur.
  Noch doe je nieuwe wijn in oude leren zakken; anders barsten de zakken, en de wijn wordt verspild, en de zakken bederven, maar je doet nieuwe wijn in nieuwe zakken, en beide worden behouden.

 5. PVV ging op sommige plekken,.zoals in Limburg nog.best wel.goed. ik snap wel.dat Caroline het zo.goed.deed. wat.dacht je van de demonstratie in Den Haag van afgelopen zaterdag bijvoorbeeld? Het zou kunnen dat mensen echt zo gestemd hebben, zeker in de landelijke gebieden. Laten we vooralsnog dit positief aanzien en het een kans geven. Rutte is helaas NIET afgestrafd, VVD nog steeds de grootste in de allerrijkste gebieden van het land. Het CDA moet nog even 4 jaar zo doormodderen hopelijk valt dan het doek voor.deze dedaine partij definitief

 6. De democratie is al lang dood en begraven. Verkiezingen zijn steevast frauduleus via de bewust primitieve opzet van verkiezingen. Het stokoude ponskaartensysteem met genummerde ponskaarten en mechanische stemnentellers biedt al een aanzienlijk betere fraudebestendigheid.

  • Eind dit jaar valt dit zooitje Maar dat geeft niet, want ze gaan gewoon door!!!!!!!!!!!!!!!!Of men nu een aap of een gorilla in de kamer zet Rutte heeft zijn karwei nog niet af voor het WEF…… Die van der PLAS is een verdoezeling voor het schapen volk en heeft dat gerust gesteld Dat was de opzet van KAAG EN RUTTE!!!!!!!!!!! hierdoor blijven zij aan de macht………… Dus slaap rustig verder NEDERLAND en u heeft zich zelf af laten slachten Corruptie dan;;;;;;; dat WILDERS EN T.B. gewoon weg moesten en fraude van de werkelijk getelde stemmem een feit is………….. Niet dat de mensen in de stemburaus dat hebben gedaan overigens die hebben braaf de werkelijke de getelde stemmen eerlijk hebben doorgegeven….. KORTOM…….. Nederland is een banenen republiek!!!!!!!!!!!!!

 7. Verkiezingen: Nog nooit was fraude zo zichtbaar ! BBB = bayer monsanto = cabal.
  Want de partijen die weg moesten, zijn nu weg. Helemaal niets meer van over. Dat hadden de Fraudeurs toch een beetje beter moeten verdelen. Dit is totaal ongeloofwaardig, vvd heeft amper verloren ? PVDD die echt al het vee uit Nederland wil hebben, Gewonnen. De bruine laarzen van NSB Uilskuiken, bestaat nog. De duivels van D666 bestaan nog. Het klopt voor de zoveelste keer niet. Dit land zonder inhoud verdient het, om naar de kloten te gaan. R.I.P.

  • Juist discobol…

   Het is tijd om afstand te nemen en rust te gaan maken. Dit kaartenhuis gaat vroeg of laat instorten en dan kan alleen rust (gezond verstand) ons redden. BBB gaat de kartelpartijen vervangen, door ons zogenaamd te redden, maar ons feitelijk dieper de hel in slepen. Carolien is een rattenvanger van hamelen.

 8. De spijker op zijn kop. Het is niet makkelijk om dit te accepteren en het geduld op te brengen dat hier voor nodig is. Toch is dat wat we in mijn ogen moeten doen. De toren van Pisa zal eens echt omvallen. Hopelijk wordt dat het moment waarop we met voldoende bewuste mensen zijn om het systeem te veranderen en aan een mooiere wereld kunnen gaan bouwen.

 9. Een mooie visie over systeem problemen en hoe ermee omgegaan kan worden. Nu maar hopen dat een balans gevonden gaat worden in het spel van actie reactie. Zeker is wel dat als de harmonie of balans te lang verstoord is de natuur waarvan wij een deel zijn een tegenkracht gaat opbouwen. Waarbij we moeten opletten dat deze dan niet te radicaal de balans naar een andere kant doet overslaan.

 10. Niccos heeft gelijk. Je kunt het systeem niet van binnenuit veranderen en ik ben dan ook niet gaan stemmen. Ze zeggen dat je stem dan verloren gaat maar bewust niet gaan stemmen is ook stemmen en wel tegen het systeem. Want wat zou er gebeuren als bij de 2e kamer verkiezingen een opkomst zou zijn van 10%? Rutte en co hebben 99,9% van de zetels maar het systeem flikkert wel in elkaar. Als je de elite hier echt in paniek wil hebben blijf dan bij de volgende verkiezingen massaal thuis!

 11. OPKOMST 52% DAT ZEGT GENOEG!!!!!!!!!!!HOE NEDERLAND BESTUURD WORDT!!!!!!!! Corruptie ja,,,,,, al heel lang……………….

 12. Ben niet gaan stemmen omdat ik geen stemformulier heb ontvangen. waarschijnlijk omdat ik heb laten merken dat ik tegen de vrijmetselarij ben. Deze sekte moet absoluut verboden worden. Laatst in 1735 is dat nog gebeurd, dus is het een verboden sekte die ons land regeert.

   • Verbod betekent dat iedereen die op een kieslijst staat moet openbaar maken of zij/hij een of andere eed heeft afgelegd, een doodseed wel te verstaan die niet van en voor het volk is. Als volksvertegenwoordiger is er maar 1 eed van trouw en die is aan het Nederlandse Volk. Een vrijmetselaar is sowieso een volksverraders en dat is strafbaar, dat zag je wel met amuseert die voorzitter was van de NSB. De vrijmetselarij heeft veel gelijkenis met de NSB, zeker wat betreft hun trouw aan Claus Schwab en zijn WEF.

 13. Ik heb m’n hoop verloren wat betreft Nederland. Het klopt gewoon niet.Zo veel verlies blijkbaar voor FvD en PVV en van Haga is ook niet veel verder gekomen.VVD ook nauwelijks verlies, zo goed als niet eigenlijk en combi GL en PvdA dikke winst?? Kan gewoon niet. NL is nog corrupter dan Oekraine lijkt wel.

 14. Ik ben benieuwd of we de komende dagen opgeschrikt gaan worden door onregelmatigheden die tijdens het stemmen hebben plaatsgevonden. Het is natuurlijk wel zo dat de demoniserings en hersenspoelmachine van de mainstream hun uitwerking op de massa niet gemist hebben.

 15. Verkiezingen zijn niet mogelijk zolang de transactiebegeleider belanghebbende partij is.
  Zowiezo is democratie zinloos, het gaat er om welke groep de ander mag plunderen.

 16. Lukachenko van Belarus zij het zo mooi: “ja ik ben een dictator maar dat is beter als homofiel zijn” Wat hebben wij??? Een Rutte, een homofiele, pedofiele dictator verscholen achter een rookgordijn van democratie. Mensen die nog op dit stukje walgelijkheid stemmen hebben echt een lager I.Q. als de onderbroek van een monnik

 17. Enne nog effe iets…dat wijf van BBB noemt zich graag Carolain… nou teef, we zijn hier in Nederlnad dus is het gewoon Karolien. Maar ik begrijp je frustratie meid, je hebt een enorme penisnijd omdat je geen vent kon houden

 18. Wat is nou precies het punt van “niet stemmen”? Domme vraag, maar ik weet niet hoe het zit in NL. Ik dacht dat een stem die niet gegeven is, by default naar de ‘grootste partij’ gaat? Kan iemand uitleggen wat hem motiveert om NIET te stemmen? Als het klikt, dan doe ik het ook niet meer. (“wie zwijgt stemt toe” luidt het spreekwoord toch..?)

 19. Hallo beste medebestrijders van het kwaad. Het is duidelijk dat we weer gefucked zijn met de verkiezings uitslagen. Ik werk als beveiliger in alle lagen van de bevolking.En heb de afgelopen maanden aan veel mensen gevraagd waar op te stemmen.
  Niemand maar dan ook niemand was voornemens van plan vvd te stemmen!
  Maar zoals je kan lezen in de commentaren zal het kaartenpakhuis instorten en kunnen we daarna puinruimen. Sterkte toegewenst beste mensen👍👍

 20. Einstein is een vrijmetselaar/ tong
  uitsteken (gekscherend t.o de mensen).
  En Poetin had toch net de Zionisten award gekregen!?
  Zwart/wit.., schaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in