Mijn vrienden en kennissen in wat ik nu het “Verzet” noem – zij die, net als ik, vechten voor wat gezond verstand ten aanzien van menselijke vrijheid en de uitoefening van de geneeskunde tijdens de Corona Oorlog in het tijdperk van Covid – vragen mij vaak hoe we de mensen kunnen “wakker schudden”. Hoe kunnen we mensen doen inzien dat de Covid-prik die ons is opgedrongen eigenlijk gevaarlijk en onnodig is, hoe kunnen we hen doen inzien dat maskering en asociale distantiëring controle-instrumenten zijn, hoe kunnen we hen doen inzien dat het “vaccin apartheids”-systeem dat heerste onder de zogenaamde Covid-noodwetgeving zowel immoreel als ongegrond was, schrijft Dr. Emanuel Garcia.

Het is een goede vraag. Uit mijn werk als psychoanalyticus weet ik dat iemand simpelweg vertellen wat hij moet denken of wat hij moet doen, nooit goed heeft gedaan. Soms kan een sterke richtlijn iemand tijdelijk overtuigen, maar op de lange termijn zijn inzicht, reflectie en kritisch denken modi die autonoom moeten worden ingeschakeld. In mijn beroep zeiden wij vaak dat het doel van analyse zelfanalyse was, en zo is het ook. De mens heeft verantwoordelijkheden en keuzes, en hij kan inderdaad van die verantwoordelijkheden en keuzes afzien wanneer bijvoorbeeld een vertrouwde Staat via zijn propagandamondstukken in de media een dictaat uitvaardigt; maar een dergelijke kritiekloze onderwerping is een mens die naar enige vorm van vrijheid streeft, nauwelijks waardig.

Bovendien heb ik ontdekt dat mensen die ik redelijk en intelligent achtte – van wie sommigen al vele tientallen jaren goede vrienden zijn – zich, als het om alles wat Covid gaat, gedragen als een gesloten deur.

Een zeer dierbare vriend “scheidde” zo’n acht maanden geleden van mij toen hij mijn standpunten over natuurlijke immuniteit, vroegtijdige behandeling, het recht van vergadering en vrijheid enz. te veel vond. “Je bent overgelopen naar de duistere kant,” zei hij, “ik kan nooit meer met je praten.” Vorige week belde deze vriend me op, licht aangeschoten, en we hadden een toenadering, en ik zei hem dat ik vond dat onze vriendschap de meningsverschillen moest overstijgen, gezien de nauwe banden tussen onze families gedurende vier decennia, en ik vertelde hem bovendien dat ik dezelfde persoon was als toen we voor het eerst vrienden werden: een “constitutionalist” – waarmee ik bedoelde dat ik de Onafhankelijkheidsverklaring en de Grondwet en de Bill of Rights beschouwde als uitzonderlijke politieke documenten, omdat zij erkenden dat leven, vrijheid en het nastreven van geluk fundamenteel waren; en dat ik geen mainstream media las, keek of luisterde.

  Terugblik: toen de EU een onderzoek instelde naar de WHO omdat zij een neppandemie had uitgevonden om totaal overbodige vaccins te promoten

Het tweede punt trok zijn aandacht, hoe aangeschoten hij ook was, omdat ik weet dat deze man verslaafd is aan deze media. Telkens wanneer ik hem bezocht in zijn ruime ranchwoning in het zuidwesten, stond het grote scherm van zonsopgang tot middernacht aan: ABC, CNN, CBS, MSNBC enz. En ik besefte heel duidelijk dat zijn werkelijkheid de “werkelijkheid” was die hem gedurende vele jaren was voorgeschoteld.

Nee, hij is niet psychotisch, en nee, hij maakt geen deel uit van een “formatie”: hij heeft gewoon volledig vertrouwen gesteld in zijn eerbiedwaardige communicatie-instanties, zozeer zelfs dat het ondenkbaar zou zijn om ook maar een klein beetje van hun boodschap af te wijken.

Misschien zou de kracht van zijn vriendschapsband met mij hem na verloop van tijd een ander perspectief kunnen bieden, maar tot nu toe is dat niet het geval geweest, zeker niet zolang zijn huidige realiteit slechts een afspiegeling is van wat die immense paternalistische mediavrienden hem hebben voorgespiegeld over lockdowns, maskers, prikken, over de eis afstand te doen van onvervreemdbare rechten en vooral over angst.

De campagne om iedereen bang te maken is enorm succesvol geweest, dat moet worden toegegeven. En daarmee heeft het een bepaalde grens getrokken, een grens tussen degenen die veiligheid willen en degenen die willen leven. Covid heeft ons in de tweeënhalf jaar van de Corona Oorlog heel duidelijk gescheiden. Degenen die de Sirenenzang van de Staat hebben weerstaan zijn relatief klein, maar in aantal toegenomen. Degenen die de grote misleiding hebben geslikt, zijn formeler verenigd, worden in hun aantal gesterkt door angst, zijn gesloten voor debat en ongevoelig voor de beproevingen van degenen die van mening verschillen. Hier in Nieuw-Zeeland omarmden zij willens en wetens het apartheidssysteem dat een maatschappij met twee lagen creëerde: de geprikte en de ongeprikte. Als de ongevaccineerden hun baan verloren, als de ongevaccineerden niet naar de kapper konden of niet naar de sportschool of het theater konden gaan, dan was dat hun “keuze”.

  COVID-19 RNA-gebaseerde vaccins en het risico van een biowapen – Dr. med. J. Bart Classen

De veel verguisde en verkeerd begrepen Freud schreef in Group Psychology and the Analysis of the Ego dat “in een groep het individu onder omstandigheden wordt gebracht die hem in staat stellen de onderdrukkingen van zijn onbewuste instinctieve impulsen af te werpen. De schijnbaar nieuwe eigenschappen die hij dan vertoont, zijn in feite de manifestaties van dit onbewuste, waarin al het slechte van de menselijke geest als aanleg besloten ligt.”

Ja, we moeten de aanwezigheid en het potentieel van het kwaad in ons allen erkennen, en we moeten ook het egoïsme erkennen van individuen die, om hun eigen hachje te redden, hun principes hebben verloochend en zichzelf hebben verraden.

Ik doel hier op de overweldigende meerderheid van artsen die uit angst en egoïsme hebben nagelaten echte artsen te zijn toen zij afstand deden van hun plicht om de eed van Hippocrates, geïnformeerde toestemming en geïndividualiseerde medische behandeling na te leven.

Ja, ik begrijp dat zij zouden zijn aangevallen door een corrupte Medische Raad (onder de duim van de Federatie van Nationale Medische Tuchtcolleges) en het Ministerie van Volksgezondheid; ja, hun praktijkvergunning zou zijn geschorst; ja, zij zouden zijn ontslagen omdat zij hun gezond verstand gebruikten en hun recht om te kiezen wat zij in hun lichaam toelaten – althans in het begin.

Maar stel je voor dat ze gewoon massaal zouden opkomen voor wat juist is. Zou een totalitaire regering het aangedurfd hebben ons allemaal te vervolgen? Zou zelfs een onbetrouwbare organisatie als de Medische Raad hebben geprobeerd duizenden artsen te vervolgen in plaats van de tientallen die zich hebben uitgesproken? Zou de premier van Nieuw-Zeeland hebben aangedrongen op een deal met een onbetrouwbaar en gewetenloos farmaceutisch bedrijf als Pfizer en goedkope en effectieve behandelingen voor een verzonnen ziekte hebben onderdrukt? Zou de regering het lef hebben gehad om GEEN autopsie voor te schrijven voor degenen die zijn overleden na het krijgen van de prik, en GEEN verantwoording af te leggen over en volledig onderzoek te doen naar ongewenste bijwerkingen? Zou dit hele gefabriceerde nachtmerriescenario zich zo hebben kunnen ontvouwen, met de daarmee gepaard gaande vernietiging van bestaansmiddelen, bedrijven en maatschappelijke structuren?

  Medische professionals verbreken het stilzwijgen over COVID-19 'vaccins' en de wijdverspreide schade die ze aanrichten

Met betrekking tot het openen van hardnekkig gesloten Covid geesten, denk ik dat er twee sleutels zijn.

• Laten zien, door het voorbeeld te geven, dat de angst waarvan zij uitgaan en die hen is aangepraat ongegrond is. Praten, redeneren, de les lezen, dicteren, overhalen of overtuigen zal niets uithalen in vergelijking met een levende demonstratie van kalme onbevreesdheid.

• Om, zodra er een houding van bevraging is ontstaan, een afwijzing van mainstream mediabronnen aan te moedigen. In onze enorme prolifererende gedecentraliseerde wereld van het internet kan men af en toe de weg kwijtraken, maar de kans is veel groter dat men de waarheid bereikt.

De Corona Oorlog is een middel om een nog groter en angstaanjagender doel te bereiken, zoals velen van ons weten, met klimaatveranderingsbeperkingen en digitale ID’s en totale bewaking in het verschiet, als de Nieuwe Wereldorde van het World Economic Forum wordt gerealiseerd. En het zal worden gerealiseerd als individuen hun geboorterecht verkopen voor een kom insecten. Velen volgen naïef en onnadenkend de richtlijnen van de Staat; maar velen weten ook beter en gaan mee omdat ze zowel egoïstisch als bang zijn.

Ik denk graag dat het goede in ons zwaarder weegt dan de neiging tot kwaad, en dat het Covidiaanse egoïsme dat zo prominent aanwezig is, eerder gevoed wordt door angst. Als dat het geval is, hebben we een kans om te vechten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Wat heeft de globalistische elite hierna voor ons in petto?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVon der Leyen in toespraak: Solidariteit met Oekraïne zal onwrikbaar zijn
Volgend artikelOm erachter te komen wat er echt gebeurt in Oekraïne (en niet alleen daar), moet u geen tv kijken of westerse media lezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Het wakker schudden van de mensen begint pas als binnen hun eigen kring datgene zal gaan gebeuren waar de wakkeren al maanden voor hebben gewaarschuwd. Dan is het te confronterend om nog verder te ontkennen.

   • En de k je dat de mensen die dan overblijven het beter gaan krijgen ik zou zeggen slaap maar door want dat is de bedoeling dat er dan een makkelijk te controleren menigte overblijft. Kijk naar Duitsland ze de politiemacht aan het versterken om dat die nazi overheid straks bang is alles in elkaar stort de opstanden in elkaar te meppen of misschien erger(wat in Rotterdam is gebeurt ik was nl vlakbij)neer te schieten. Waarom kan één hond honderd schapen in toom houden?🧐ANGST!

 2. Mijn ervaring is dat de meest intelligente en ‘studierte Menschen’ bijna allemaal aan cognitieve dissonantie lijden.
  Ik heb het daarom opgegeven met hen in discussie te gaan.
  Een bepaalde graad van emotionele intelligentie is imho beslist vereist om die verdomde Covid hoax onder ogen te zien.
  Is die niet aanwezig, dan vergeet het maar.
  Bang was ik al vanaf het begin niet, echter het idee om uit mijn huis gezet te kunnen worden door die nieuwe ‘afgestofte’ kudtwet uit 1952 meen ik, hangt als een Tantaluskwelling boven mijn hoofd.
  Daar ben ík dus bang voor. Tja..

    • ter info : Wilfried Martens was de eerste in de rij die Vlaanderen verkocht aan de Walen en Europa. Al zijn familieleden, vriendjes en ander ongedierte kregen als beloning goed betaalde jobkes. Vooraleer er een dikbetaalde job in het leven werd geroepen had men eerst de voorwaarden opgesteld. Die voorwaarden (bv diploma hygiénisch assistent zonder ervaring) konden maar 1 persoon overhouden bij de selecties. Toevallig hun afvallige kreeg de topjob 😉
     Na Martens kwamen Verafstoot, Leterme, en andere Crookes die verder borduurden en zo samen met de Saxen Coburgs fortuinen uit Vlaanderen wegsleuren naar eigen en Schwabrekeningen…

 3. We zijn de grens al gepasserd waar we anders gedresseerden nog wakker konden schudden !
  Dus wees wijs en werk aan jezelf anders raak je achterop met het verhogen van je bewustzijnsfrequentie.
  De sterk verhoogde frequenties door de hoge zonnestralen , zonnevlammen, zullen nu dit wakkerworden onderstreunen.
  Gaat voort en bedenk wat voor een wereld jij wilt.
  Het gaat om dat je een ander mens niet aandoet en wenst wat jij zelf niet zou willen dat jou aangedaan wordt of toe gewenst.

  • De directe toekomst is somber idd. die moet je zien te overleven, maar de kanker moet er uit gesneden worden. Genezing kost tijd. Daarna schijnt de zon weer.

  • Je bent niet de enige. soms barst ik uit in huilen, zoals vanochtend.
   Onder de overal geuite woede verontwaardiging zit angst, verdriet en wanhoop,
   misschien zelfs smart.
   Tip: weet ik niet.
   Misschien eerst accepteren dat boel inderdaad gierend uit de bocht is gevlogen.
   En waarschijnlijk verder uit de rails gaat.
   Dat daar door verstandige mensen regelmatig voor is gewaarschuwd.

   Troost: Prediker: er is niets nieuws onder de zon

   Realiseer je dat de gemiddelde Nederland zich graag liet en laat meevoeren naar Droomland
   (eenmaal behept met de ziekte van MEER). De bomden groeien tot in de hemel.
   In een roes, een staat van emotionele dronkenschap.

   Lees in wiki wat de Lissabon Agenda inhoudt: bindende EU wetgeving in 2000 ondertekend voor Nederland
   door vriend Wim Kok, de vakbondsman.

   Het Verdrag van Lissabon houdt in: terugkeer naar de maatschappelijke machtsverhoudingen van 1900:
   regenten en slaven/werkmieren (mijn bedrijfsarts benoemde dit voornemen al in 2002) )

   Alle publieke werken/zaken (door de werkende bevolking verdiend en betaald uit HUN belastingen) overhevelen naar privé handen.
   Gemeenschappelijk volks bezit doorsluizen naar oud en nieuw geld, adel, schijn elite.

   Het opgespaarde bezit van de werkenden (posterijen, telefonie, energie, water, onderwijs, openbaar vervoer, gemeentegiro, spoorwegen, woningcorporaties, delen van de medische wereld, volks/ziekte verzekeringen, bibliotheken, zwembaden, wegennet.
   Alles moest worden verkocht … voor een habbekrats. (onder het mom van Hervormingen)
   En de lonen verlaagd.
   Zo ging het ..tot 2008.
   Toen werd de roof van de werkenden even vertraagd.

  • Ben al menigmaal depressief geweest sinds die coronaspuiten gepromoot worden door die moordenaars in den haag.
   Dat mijn kinderen en kleinkinderen zich zo hebben laten inpalmen is onbegrijpelijk, ook veel verdere familieleden en vrienden zijn eringetrapt.Weet wel van steeds meer mensen dat ze niet geprikt zijn of niet meer prikken willen.

   • Sterkte…is helemaal heftig om bij kinderen en klein kinderen te zien dat ze erin meegingen.
    Ik heb een lijst van 25 mensen/bekenden met sterke schade/ negatieve reacties na de on geteste genen serum injecties. Hoorde gisteren dat een collega van midden 40 is overleden. Hij was 1 week ziek en ineens weg.
    Mijn hemel…maar houd moed…goeie wensen…

 4. Heb je ook nog andere onderwerpen?
  Iets met geobsedeerd met vaccinatie. Jezus christus zeg. Volgensmij geniet deze persoon gewoon van als mensen er iets aan over zouden houden. Bah

 5. Tot ze door proberen te dringen? No way. Heeft geen enkel nut. Ik ben er heel snel mee gestopt. Als je t nu nog niet ziet, heb je een plaat voor je kop, zo dik als de Chinese muur. Ik besteed liever m’n tijd en energie aan mezelf weer opkrikken na de afgelopen 2 jaar vol bullshit en voorbereiden voor komende tijd. Als die idioten zo graag nog een spuit willen: ga je gang. Jouw keuze. Een collega vertelde recentelijk dat ze allerdrie corona kregen op vakantie terwijl ze alledrie volledig gevaccineerd was. Enige reactie die ik gaf, was: nou, dan zou ik nog maar een injectie gaan halen. #dikke middelvinger. Collega met een verbaasd gezicht achterlatend. Haha

 6. Dit is een goed stuk……!……en ik ben benieuwd of de mensen die ik meende te kennen als vrienden….plus mijn familie…..die zichzelf graag profileert in hun dorp als een bijzondere familie ……ik ben héél benieuwd of die zijn ziel en zaligheid verkoopt voor een kom insecten. Heel benieuwd.
  Mij is verzocht mijn grote smoel te houden. Liever de kop in te het zand dan de spiegel in zien……en dat verdomde ik.
  Het werd mij niet in dank afgenomen.
  Niets bleek wat het leek.

 7. “Omicron heeft officieel een IFR van 0,01% en BA.5 een IFR van 0,07%. De normale griep heeft een IFR van 0,50% dus Omicron is van nature 50x en BA.5 7x minder dodelijk dan de normale griep. Neem je daar een injectie voor die alleen maar op 8 muizen is getest en waarvan niet bekend is wat er vervolgens met die muizen is gebeurd? Zelf weten hoor het is jouw eigen lichaam. Maar het is ook jouw eigen verantwoordelijkheid als je het wel doet want je bent dan gewoon een eerste klas proef konijn in een officieel ongecontroleerd medisch experiment en er is niemand verantwoordelijk te houden als er iets misgaat. Jouw keuze.” Zou zomaar eens mensen echt aan het denken kunnen zetten en ze beletten die nieuwe injectie te nemen.

 8. Nooit in mijn leven heb ik zulk volslagen dom, laf en verraderlijk volk gezien als de laatste twee jaar
  juli 18, 2022.

  Gelooft u dat crisis karakter openbaart? Zo ja, hoe zou u het karakter van uw familie, vrienden en collega’s beoordelen in de afgelopen twee jaar? Hebben zij de hoax van het virus erkend voor wat het was – een hoax? Of zaten zij als kwijlende achterlijken voor de buis – zoals mijn familie en vrienden deden – en geloofden zij elke leugen die hun verteld werd? schrijft Mike Stone.

  Hebben zij de luchtvaartmaatschappijen en alle andere hoax- en prik-pushbedrijven in de ogen gespuugd door te weigeren te vliegen, door te weigeren hun producten en diensten te kopen, door te weigeren naar hun Hollywood-vuilnis te kijken?

  Of hebben zij nul offers gebracht in een tijd van oorlog – zoals mijn familie en vrienden – en zijn zij doorgegaan met het betuttelen en financieel steunen van juist die mensen en bedrijven die hen dood, begraven en vervangen willen zien?

  Hebben zij de gestolen verkiezingen van 2020 erkend als een schijnvertoning en hoogverraad? Of zijn zij plichtsgetrouw meegegaan met wat hun verteld werd – zoals mijn familie en vrienden – en hebben zij de nepuitslagen aanvaard?

  Hebben zij de prik geweigerd? Of zijn zij onder de druk bezweken – zoals mijn familie en vrienden – en hebben zij zich vrijwillig laten inspuiten met een niet getest en onveilig “vaccin”?

  Mijn hele leven lang ben ik getuige geweest van idioot gedrag, van mensen van mijn eigen leeftijd toen ik jonger was, tot mede-volwassenen toen ik ouder werd. Nooit, in al die tijd, heb ik zulk volslagen dom, laf en verraderlijk gedrag gezien als de laatste twee jaar. Mijn geloof en respect voor het menselijk ras zijn letterlijk tot nul gedaald. Het zou onder nul zijn, als dat mogelijk was.

  Meer dan twee jaar lang heeft bijna iedereen op aarde, zonder enig bewijs, geloofd in het bestaan van een vrijwel niet bestaand virus. Zij weigerden de feiten onder ogen te zien, weigerden elke vorm van gezond verstand of logica toe te passen. Als gevolg daarvan hebben zij zich onderworpen aan het ergste soort verraderlijk gedrag dat men zich kan voorstellen.
  Percentage geboosterde patiënten op intensive care explodeert – media geven ernstige vaccinatieschade toe

  Een van mijn vrienden, die er jarenlang over opgeschept heeft hoe vaderlandslievend hij was, altijd Republikeins stemde en altijd bereid was voor zijn land te vechten, was een van de eersten die toegaf. Hij kocht een van die stomme plastic gelaatsschermen en droeg die overal. Hij zag eruit als een marsmannetje.

  “Je hebt het niet nodig,” zei ik hem. “Het is allemaal nep.”

  “O, nee, het is echt,” hield hij vol. En toen zijn favoriete “conservatieve” woordvoerder papegaaiend voegde hij eraan toe: “Het is een Chinees virus. De Democraten zitten erachter.”

  Hij weigerde te stoppen met vliegen, weigerde zijn streamingdiensten in Hollywood te annuleren, weigerde ook maar het geringste offer te brengen om de leugen te bestrijden die hem recht in het gezicht staarde. Door financiële steun te verlenen aan dezelfde luchtvaartmaatschappijen en bedrijven die de virusbazuin verspreidden – en dat nog steeds doen – voldeed hij precies aan de definitie van collaboratie met de vijand.

  VERRADERS ALLEMAAL

  Er waren nog veel meer mensen zoals hij – mensen die hun hele leven hebben opgeschept over hun wapens, hun Amerikaanse waarden, en hoe niemand hun vrijheid ooit zou kunnen afnemen. Deze grote bad-asses, zij bleken de eersten te zijn die ineenkrompen en zich overgaven, zonder dat er ook maar één schot gelost werd. Afgezien van enkele dappere truckers hier en in Canada, gaven de mensen zich massaal als snotterende lafaards over.

  Belden uw familie, vrienden en collega’s de politie telkens wanneer zij hun buurman hoorden niezen? Veel mensen deden dat.

  Bekritiseerden zij anderen of belden zij de politie omdat zij geen masker droegen? Veel mensen deden dat ook.

  Hebben zij u en anderen uitgestoten omdat u niet aan de hoax meedeed? Veel mensen verbraken letterlijk de banden met hun eigen familie, weigerden bijvoorbeeld grootouders hun kleinkinderen te laten zien, vanwege een niet-bestaande dreiging.

  Maakte iemand van uw familie, vrienden of collega’s deel uit van het establishment – wetshandhavers, verplegers, of medici – die een vitale rol speelden bij het doordrukken van het bedrog en/of het bestraffen van degenen die weigerden mee te gaan? Ruwweg 40% van de bevolking heeft daadwerkelijk aangedrongen op meer lockdowns en meer vervolging, waaronder gedwongen vaccinatie voor de hele bevolking.
  Amazon tv-serie draait om complot met een neppandemie en wereldwijd vaccinprogramma om de wereldbevolking te steriliseren

  Bijna iedereen die ik ken, en zeker bijna elk van mijn vrienden en familieleden, past in één van de bovenstaande categorieën. Ik ben dus tot de conclusie gekomen dat mensen gewoon te dom en te laf zijn om vrijheid te verdienen. De hoax pushers zijn het daar blijkbaar mee eens. Heck, zij zijn er zich al lang van bewust.

  Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe demoraliserend dit is. Met eigen ogen het ware karakter te hebben gezien van mensen die je je hele leven al kent; mensen wier intelligentie en moed je altijd als vanzelfsprekend hebt beschouwd, die volledig capituleren voor de vijand. En nu het bedrog aan de kant geschoven wordt om plaats te maken voor het Rusland/Oekraïne conflict, zal al het bloedbad van de afgelopen twee jaar snel vergeten zijn.

  Dude, Let’s Party!

  Het vermogen van de gemiddelde Amerikaan om de gedachten aan menselijke tragedies te laten varen, om kwesties van belang – kwesties die het leven van miljoenen anderen beïnvloeden – te negeren ten gunste van hun eigen kleingeestige eigenbelangen, is gewoon verbazend. Het gebeurde op 9/11. Herinnert u zich dat nog? Veel mensen zeiden toen, en ik was een van hen: “Niets is meer hetzelfde na dit.”

  Wij hadden het mis.

  Binnen een paar weken was alles weer hetzelfde. De doden waren vergeten en de hele Amerikaanse bevolking was weer aan het winkelen, terug naar films en muziek, terug naar de roddels over beroemdheden.

  Vandaag geeft niemand nog iets om 9/11. Noem 9/11 in een hedendaags gesprek en niemand wil er nog over praten. Geef iemand feiten, bewijzen en solide bewijzen van wat er die dag werkelijk gebeurd is en wie er achter zat, en de meeste mensen zullen letterlijk van u weglopen. Anderen zullen hun schouders ophalen en zeggen: “Kerel, dat was twintig jaar geleden. Laat het gaan.” Alsof de gebeurtenissen van die dag absoluut niets te maken hebben met wat er nu aan de hand is en wat er de laatste twintig jaar aan de hand is geweest.
  Wij mogen de oorlog tegen de ongevaccineerden nooit vergeven of vergeten

  De virushoax is niet anders. Probeer de mensen maar eens logica voor te spiegelen. Probeer hun belangstelling te wekken voor de miljoenen die gewond, kreupel en gedood zijn door de hoax-pushers en niemand zal op u reageren. Zij hebben geen belangstelling voor het onderwerp. Zij willen Disneyland en Las Vegas bezoeken. Zij willen porno kijken, Hollywoodfilms, en Netflix. Zij willen dat het leven weer “normaal” wordt, zonder te beseffen dat hun versie van normaal een leven is dat regelrecht naar de hel gaat.

  Over wakker worden gesproken. Deze laatste twee jaar zijn de meest ontnuchterende van mijn leven geweest. Ik weet nu waarom God de wereld vernietigd heeft door een zondvloed; waarom Hij vuur en zwavel heeft laten regenen op de steden Sodom en Gomorra. De massa van de mensen hebben door hun gedrag laten zien dat zij de hemel niet verdienen.

  Samen met de afkeer die ik voel, is een openbaring gekomen dat ik absoluut niets gemeen heb met 99,99% van het hele menselijke ras. Het is alsof ik op een andere planeet leef, in een andere wereld, een andere werkelijkheid.

  Gelooft u dat crisis karakter openbaart?

  Hoe zou u het karakter van uw familie, vrienden en collega’s beoordelen in de afgelopen twee jaar?

  • Mijn medemensen zie ik een beetje als gehypnotiseerd, angstig, beperkt en geblokkeerd.
   Betoverd idd door de wereld van materie en illusie.
   Maya (illusie) regeert op dit moment.

   Ik ken en volg tot op zeker hoogte…een Indiase yoga traditie die zegt dat dit rampzalige gedrag
   niet alleen mensenwerk is.
   Volgens de Vedische leer/kennis is er sprake van sterke planetaire invloeden.
   Bv de stand van Saturnus en Jupiter tav onze planeet.
   (Astrologie is belangrijk in Azië en in veel andere culturen..
   Voor zover ik er iets van weet: wordt ook toegepast in kringen van geld en macht.
   Kan zeker misbruikt worden).

   Deze invalshoek (circulerende tijdperken) geeft een verklaring cq uitleg voor de onbegrijpelijke wantoestanden. Dit maakt een en ander meer dragelijk.
   Voor mij tenminste.
   Weet niet of deze Vedische verklaring echt klopt.
   Maar ik was/ben bereid om er over na te denken.

   Ik hoorde deze Vedische verklaring voor de degeneratie op wereldschaal in 1986.
   (In de gewone Hindoe religie bestaat dit onderscheiden van tijdperken ook:
   goud, zilver, koper en ijzer.
   Het verandering van de Gouden Tijd (spiritueel/zuiver/eerlijk/geluk) naar de IJzeren Tijd
   (materie/ verdriet/ziekte/vervuiling). De wet van Entropie = de wet van verval.

   Ik vond destijds/ kerst 1986 dat deze yoga school overdreef.
   Met hun voorspelling/weten dat wij (de mensheid) aan het begin stonden van een proces
   van nog diepere degeneratie.
   Vervuiling van bodem, lucht en water. Maar ook van de geesten van mensen.
   Veel onzuivere bedoelingen en veel onzuiver handelen.

   Volgens deze yoga traditie leven we in een cyclus en zitten we nu in het Donkere Tijdperk:
   het Kale Yuga. Of de IJzeren Tijd.
   Kali is de godin van Duisternis en Destructie. Calcutta is naar haar vernoemd.

   In deze tijd van duisternis zijn mensen niet goed in staat om geluk te ervaren.
   Of in staat om goed en kwaad te onderscheiden. Of gezond en gevaarlijk.

   Deze yoga optiek geeft mij enige rust en acceptatie: dat ik niet alles weet, begrijp of kan doorgronden.
   Kennelijk zijn veel zielen werkelijk verduisterd.
   En kan ik daar niets aan doen.
   (En lijden die mensen er minder onder, of amper……ook dat.)
   Wat ik wel kan doen, zal ik doen.

   Licht en geluk…

  • “Hoe zou u het karakter van uw familie, vrienden en collega’s beoordelen in de afgelopen twee jaar?”

   Als gewoonte-schapen wiens waarheid over de wereld reeds jaren blindelings voor hen wordt gefabriceerd door de MSM.
   Buiten de platgetreden paadjes kijken willen en kunnen zij niet!

 9. Beste Mensen

  Zeg gerust over het Algemeen i.p.v Alleen Corona
  Want dan blijft men continu achter de fijten aanhollen
  Dus mensen horen zelf na te denken en niet klakkeloos alles van een ander aan te nemen als zijnde Goed of Slecht
  Helaas zijn er nog altijd een handjevol mensen die iets zeggen met een bijbedoeling
  Daarom
  Weest gezegend Liefdevol , Eerlijk , Open en vooral Altijd Universeel te zijn tot Alles inclusief tot de Mensheid Zelf
  Dit is de enige weg waarlangs
  Men op een dag de volledige hersen capaciteit daardoor kan benutten

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in