Afbeelding door Freepik

Alles is energie en materie moet communiceren om te kunnen bestaan. Alles is dus communicatie. Ons hele lichaam is communicatie. Het lichaam kan zonder communicatie niet functioneren. Denk eens na over dit enorme belang van communicatie. En dan wil ik het nu alleen maar hebben over de communicatie tussen mensen. Terwijl communicatie dus eigenlijk alles is.

Mensen communiceren ook met alles dat ze kunnen. De meesten mensen weten wel het onderscheid tussen verbaal en non-verbaal communiceren. Dat als iemand iets zegt wat niet strookt met hun lichaamstaal we dat opmerken. Maar alle zintuigen doen mee. Angstzweet bijvoorbeeld is een indicatie. Een hand geven en een oogopslag kan al veel verraden en doet dat ook, schrijft gastauteur Niccos.

Er wordt door sommige communicatiegoeroes gesteld dat communicatie voor 93% non-verbaal is, maar dat doet geen recht aan de kracht van verbale communicatie. Het is ook niet waar, maar geeft wel een groot belang aan van non-verbale communicatie. Waar helemaal geen rekening mee wordt gehouden is telepathie en broncommunicatie (mediumschap).

Argumenten en zintuigelijke waarnemingen worden veelal onbewust aangevuld met onderlinge gedachtestromen en uitwisseling met ‘het veld’ (Akasha veld). De ene mens heeft daar meer talent voor dan de andere en de ene is daar bewuster van dan de andere. Maar iedereen heeft het en kan het. Het is aan de mens om zijn talent bewust te maken en te gebruiken. Ieder mens kan oefenen en leren.

De essentie van communicatie voor de mens op dit moment is leren luisteren. Wanneer je kunt luisteren (waar-nemen), dan ontvang je veel meer informatie en kun je ook veel meer informatie verwerken. Wanneer je geen drie tellen stil kunt zijn nadat de ander iets tegen je heeft gezegd, dan heb je een probleem met communiceren.

Een leuke oefening om eens uit te proberen in gesprekken met anderen. Kijk ook eens hoe anderen omgaan met stiltes. Zeker in groepen is het bijna onmogelijk om een stilte er te laten zijn. Wat ik echt irritant vind zijn mensen die met muziek meeklappen. Deva Premal zegt ook dat klappen na een uitvoering niet nodig is, omdat stilte het mooiste geschenk is.

  Het is tijdens onze donkerste momenten dat we ons moeten concentreren om het licht te zien

De stilte geeft toegang tot het ongeziene. Net als dat je ‘van de wereld’ kunt zijn met dagdromen. Het zijn geweldige ervaringen die ontzettend diepgaand kunnen zijn. Eenmaal ‘terug op Aarde’ ben je ‘hét’ alweer kwijt. ‘Hét’ is gepasseerd in je onderbewuste. Soms blijft het hangen in je mentale systeem en dan ben je daar bewust in geworden. Je (h)erkent de impact, omdat je het hebt ervaren.

Marketeers en verkopers geven aan dat mond tot mond reclame altijd beter werkt dan bijvoorbeeld advertenties of folders in de bus. Er is echter iets wat nog veel beter werkt. Dat is als iemand het zelf heeft ervaren. Als jouw beste maatje zegt dat iets goed is, dan kun je daarop vertrouwen. Maar als je zelf die ervaring al hebt, dan pas weet je zeker dat het goed is.

Dit betekent dat we zoveel als mogelijk kunnen proberen ervaringen op te doen. Zonder je te laten belemmeren door overtuigingen. Je als een kind verwonderen. Ontdekken hoe anderen communiceren en hoe je zelf het er vanaf brengt. Al je zintuigen bewust aanspreken. Zonder verwachting, want alle gebaarde kunst had oefening nodig.

De stilte is dus de opening naar het veld. En wat het zo bijzonder maakt is dat dit niet alleen voor jou geldt, maar ook voor jouw gesprekspartner. Er gebeurt namelijk iets in de communicatie als jij je bewust wendt tot het veld. Die ander wordt ook bewuster verbonden. De intensiteit van de communicatie versterkt. Het veld geeft antwoord aan jullie allebei.

Ieder mens zal dit anders ervaren, op een eigen wijze. Iedereen is eigen wijs. Waar het om gaat is te ontdekken wat je allemaal in je mars hebt. Wat je kunt ontwikkelen. Voor jezelf. In dit geval het communiceren met anderen. Wat je ervoor krijgt is een verdieping van je Zelf. De buitenwereld is wat dat betreft bijzaak. Je ontwikkelt jouw communicatie op een dieper niveau.

  Niccos: Europa’s misselijkmakende toneelstukje

Bewuster worden van ‘het veld’ en de mogelijkheden daartoe is ontzettend waardevol voor de mens. En tegelijk kunnen we de buitenwereld niet buitensluiten. De buitenwereld waar de meeste mensen onbewust zijn en zich vooral richten op verbale communicatie en onbewust gebruik maken van non-verbale communicatie. Sociale media bijvoorbeeld staan vol met monologen.

Interviewers raffelen hun eigen interessante vragen af. We kennen de overschreeuwers en eeuwige grapjassen. Op straat word je gevraagd hoe het gaat en het enige antwoord dat ze verwachten is ‘goed hoor’. Druk druk druk. Een waarachtig gesprek is ver te zoeken. Iedereen wil z’n eigen ei kwijt. Er is een tekort aan aandacht.

De behoefte aan aandacht is begrijpelijk enorm. Als je ergens aan zou kunnen verdienen dan is het wel geven van aandacht. Wat mensen nog niet inzien is dat aandacht geven twee kanten op moet gaan. Want we kennen allemaal de mensen die halen maar niet brengen. Geef jij aandacht, dan krijg je die niet terug. Die ander heeft het altijd nog veel erger meegemaakt.

We leven in een samenleving die cultureel aan de grond zit. Zelfs ‘onze’ kunst is er belabberd aan toe. Abstracte kleurenflatsen van volwassen kleuters doen het goed in decadente milieus. Wat je zaait zul je oogsten. En oogsten doen we, het is niet te vreten. Dus moeten we anders gaan zaaien. Nou ja, er moet niets. Je kunt anders zaaien en vervolgens anders oogsten.

Niet voor de wereld, maar voor jezelf. Dat is telkens toch weer de essentie van mijn schrijfsels. Wat ons overkomt daar kunnen we weinig aan doen. Hoe we ermee omgaan des te meer. De eigen wereld verandert door het zelf te veranderen. Alles is communicatie. Verander de communicatie en alles verandert. Glimlach maar eens tegen iemand op straat en neem waar.

  Ministers Rutte IV, Hallo Vaarwel

Wanneer je leert communiceren vanuit het hart, dan verandert alles. Denk niet dat dit zomaar even gebeurt. Er is tijd voor nodig om overtuigingen los te laten en gedragingen uit te faseren. Oefenen is nodig om te leren aan te sluiten op ‘het veld’. Je prettig kunnen voelen in de stilte. Niet van slag zijn als anderen jouw stilte verbreken. Glimlachen. Waarnemen. Ademen.

Weet dat mensen vaak iets moeten horen voordat ze er goed naar luisteren. Misschien valt het kwartje pas bij de tiende poging. Alle voorgaande negen pogingen waren nodig voor het slagen van die tiende poging. Maak er voor jezelf een leuke oefening van. Verwacht geen wonderen, maar wees wel serieus. Wees tevreden als jij jouw boodschap liefdevol én duidelijk hebt kunnen brengen.

Ook al lijkt het niet aan te slaan, omdat jouw poging wellicht slechts het tweede kwartje was. Vertrouw erop dat iemand anders de zaak verder brengt. Miljarden mensen die allemaal communiceren. Begrijp hoe relatief de zaak is. Het is niet aan mij om anderen iets te leren, dit artikel is ook maar uiterst bedenkelijk. De enige die ik echt een beetje verder kan helpen ben ik zelf. Al moeilijk genoeg.

Toch een tip? Wanneer iets ‘tot je komt’, schrijf het op een memoblaadje en plak het op de koelkast. Eén ding tegelijk. Lees het een paar keer. Mijmer er wat over, dus neem wat tijd ervoor. Wanneer je iets wilt, oefen. Maak het bewust. Innerlijke communicatie. Luisteren. Stiltes. Schrijf het met je ervaringen in een schrift, dus handgeschreven. En op naar het volgende inzicht.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

U bent een vieze oude man (of vrouw)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPremier Orbán zegt dat de VS Hongarije niet in een oorlog kan duwen – De rest van Europa doet er verstandig aan zijn beleid te volgen
Volgend artikelRusland na Poetin: De opkomst van ultra-patriottisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • Beste Mensen

   Liefde te weten
   Liefde tot alles dan ook Echt Alles
   Universele Liefde
   Heeft niks met Lust en Verlangens van doen
   Het hoogste proces tot het bereiken van zelfrealisatie of de Leegte
   De kenner te leren kennen
   Men eet-te het en men weet-te het
   Niet letterlijk en of figuurlijk
   Maar in het zijns staat Hier & Nu
   Nu de mensheid word gedwongen vals te communiceren
   Dus op geschrift
   Waarom ?
   Spionage voor het maken van een iets gelijkende de copie van de door het Allohmtegewoordige gemaakte mens
   Genaamd All de Ego Baby
   Half mens half robot
   Vergetende hierbij dat er momenteel maar procentueel een twintigste deel van de Negatieve hersenhelft in gebruik is

   Dit word niks anders dan de zelfdestructie van de mensheid
   Dit is al in gang gezet
   Door het Ego ,
   Izznogood , Pinky and the Brain , The zwevende Jetsons Baby en laat staan Bambam van the Flinstones
   Hierbij valt brigadier Dog van zijn hinkelende Paard
   ik wil Kalief zijn i.p.v. de Kalief
   Het hoofd staat op springen bij Izznogood de geele hersenen groeien uit de glazen koker en willen eruit vallen bij Pinky and the Brain
   De nek is niet sterk genoeg om dat Ego hoofd op z’n plaats te houden
   Maar men blijft door gaan
   Doorlopen de verkeerd ingeslagen weg op
   De doolhofspad op
   Naar de vergetelheid ookwel Hell genoemd

   Dank U

 1. AMEN = Het zal waar en zeker zijn:
  Bewustzijn is energie en uit de energie komt materie.
  Wat mij helpt in frustrerende periodes is een dagboek bij houden.
  Gewoon je ervaringen en gedachten opschrijven.
  Soms sla je een dag over, soms 1 kantje en wanneer het voor jezelf interessant is wellicht 5 kantjes of meer. Je krijgt na verloop van tijd inzicht in je eigen motivatie en het het waarom je iets overkomt of juist niet. Niet altijd meegaan met de FLOW zoals sommige goeroes verkondigen, dwars in de stroom liggen helpt ook om je weg naar levensgeluk duidelijk te maken.

  • Een probleem van communicatief zijn is wel dat ik sommige mensen zo slecht aankan dat ik voor een brood op de fiets en door de regen 20 kilometer verder naar de winkel ga. Als ze dat zouden weten moet ik ze niet alleen vermijden maar ontvluchten, want dan komen ze achter me aan, zo zit de politiek ook in elkaar.
   De publieke ruimte die mijn houvast is, wordt steeds verder aangetast.
   Deze mensen die altijd aan de kassa gaan communiceren met hun vrienden onderwijzen me zelfs jarenlang in liefde als ik wat ongeduldig ben. Of ze halen de politie erbij als ik niet hard meelach.

  • Ik had op een gegeven moment dat ik mijn intuïtie gebruikte voor het juiste moment om naar de supermarkt te gaan, dan had je daar meestal de ‘goeien’ aan de kassa; die werden altijd het eerst ontslagen in de voortdurende commerciële ‘reorganisatie’. Het zijn altijd die mensen die ‘nooit een ander kwaad doen’. Ze laten je in je waarde die ze in je projecteren. Hier kunnen levensgevaarlijke patronen uit ontstaan die mij corona en Oekraïne uitleggen.

   Maar het kan ook dat ik die gesprekken zelf om me heen oproep door mijn aanwezigheid. Zelfs in mijn familiekring is zoiets ook gebeurd, tot op het fascistische.

  • Ik kan niet alles zeggen. Maar ik heb ook Tweelingen prominent in mijn horoscoop staan. Het teken Tweelingen beheerst communicatie en ook de media enz. (De VS heeft een Tweelingen persoonlijkheid.)

  • Die mensen die altijd zeggen ‘ik laat iedereen in zijn waarde’ zijn zij die zeggen nooit ‘moeten’ zeggen. Mijn laatste gesprek moest ik hier weer op terugkomen, want ‘moeten’ is een uitdrukking van een logica, een wetmatigheid. Als je naar die plek wil dan moet je lopend die straat nemen, (anders kom je er niet, en er mag geen verkeer in). Maar wat is gebeurd begon in Amsterdam, als die toeristen de weg vragen, dat was soms complex. Je staat daar 20 minuten uit te leggen welke kant ze op ‘moeten’; en dan lopen ze de andere kant als je leeg bent. Zo ‘moet’ je de wereldpolitiek zien.

  • Nog een enkele opmerking over logica, en mechanisatie zonder ziel. Wanneer ik in de supermarkt in de rij stond, was ik altijd geduldig als er lange gesprekken ontstonden met iemand over het bonnetje of de buren. Mijn leven hangt niet af van minuten. Maar dan staat er achter je iemand die zijn winkelwagentje in je hielen drukt en zich ergert dat jij hem ophoudt. Nadat ik er op internet over schreef begonnen ze met de zelfscanner. Zo zit mechanisatie in elkaar. Het is niet de oplossing.

   • Ik heb het nog niet eens over het slechte humeur van de caissière als ik aan de beurt ben.
    Maar zo krijgen de meesters steeds opnieuw de schuld van de Illuminati.

   • Toen ze hier na de betreffende perikelen corona kregen stonden ze daar met mondmaskers en gele hesjes als verkeersregelaars achter de kassa en werd de samenleving verder gemilitariseerd.

   • Bij Xenos keek ik even binnen, iemand werd berispt dat hij geen mondkapje op had. Je was verplicht een plastic boodschappenmandje/winkelwagentje te gebruiken, die waren net extra diep gemaakt; ze moeten vol zijn, de caissière riep anders moeten we dicht.

   • Meer over de achtergronden van corona en Oekraïne.

    Let wel. Deze dingen worden bepaald naar sfeer en telepathie, en zijn willekeurig zonder doel. Het wordt overal liefde genoemd. Zo was ik net van plan op de fiets weg te gaan. Het regende nog een beetje, en ik zag en passant op de hoek een auto staan van Handhaving. Ik ging terug naar binnen, en ze bellen aan. Ik had de deur op een kier laten staan. Ze waren hier eigenlijk voor de buren.
    Ik legde in een paar woorden uit wat ik net gezegd heb. Er waren inderdaad een paar buren die in een kliek zitten. Toen ik hier voor het eerst kwam wonen, moest ik op de fiets snel een paar korte hoekjes om naar huis. De aardige achterbuurman (ik kende hem nog niet) zei gedag en toen ik niet direct terug groette, terwijl ik in de bocht waar ik bij de verhuizing al eens was gevallen overeind probeerde te blijven, hoorde ik achter me ‘donder dan op klootzak’. Sindsdien werd ik hier getreiterd tot op het punt van levensbedreiging en diefstal. Toen draaide huisvredebreuk er inderdaad om of ik de deur open had laten staan, of dat ik de criminelen had uitgenodigd door hem open te laten staan. Ze stuurden op een gegeven moment zelfs de politie op me af voor verzinsels. Gênant ook.

    • Beste Mensen

     Klinkt heel bekend in het oor
     Zulke taferelen krijgt men hoofdzakelijk in plaatsen met achterdochtige mensen van buurtpreventie wijken
     Ken meerderen die daar last van hebben
     Zelfs in familie kringen

     Dank U

     • De politie zei bel even als er iets aan de hand is, ze zullen op een geven moment toch wel doorkrijgen hoe de vork in de steel zit. Ik zei ik heb geen smartphone. Dus dan moet je thuis blijven. Klinkt dit ook niet bekend in de oren?

     • Toen ik hierover vertelde kreeg ik een spreekverbod.
      Ik had Baudet er al eerder over ingelicht.
      (Toch predikt men in de kerk geen misdaad.)

      • Prediken is èèn en al misdaad
       Met Misdaad loont in ver – Beelding
       Trouwens de goede delen uit die boeken waaruit word gepredikt zijn op listige manieren weg gemoffeld verborgen
       Die krijgt men nooit te horen van een Pastoor , Pater , Non
       Omdat die het zelf niet weet
       Waar die goede schrijvens in datzelfde boek staan verborgen
       Hun zijn ook maar mensen die met de Paplepel Pollepel zijn groot gebracht

       Dank U

   • Iemand die hier rondleidingen geeft, vertelde ik van de symboliek van Krishnamurti van de apen op een eiland die telepathisch een bepaalde aangeleerde truc van elkaar overnamen. Hij zei maar dat is levensgevaarlijk. Hij had gelijk, telepathie is niet noodzakelijk iets van een hoge ontwikkeling. Corona is ook zo ontstaan, net als roddel.

    • Beste Mensen

     U kunt het
     In principe bestaat er geen ziekte dus niks welk de naam Corona zou kunnen uitbeelden
     V.K.G.
     Verkoudheid , Koorts , Griep zijn de werkelijke standaard benamingen die zijn tezamen verruild voor de benaming Corona meer is er niet gebeurt
     Vervolgens werden de mensen in naam van dat neppe benaming angst ingeboezemd door de doden ten toon te stellen op te stapelen vervolgens in massa graven te dumpen met heel veel getrom eromheen
     Als excuus voor de farmatie om vergiften te maken en daarmee de onschuldigen de dood in te jagen
     I.p.v. de mensheid bij te brengen reduceren leren
     Van kinderen er heerst een over populatie aan belichamingen die mensen heten bekend als de dienaren van het gesleten Tong
     Het mes die aan twee kanten snijd geheten GodZoete zijde Duivel Zure zijde die op hun beurt de tweeling broers twee uit de veele vergiftige bacterien zijn van onder de Paraplu genaamd vader Shaytaan = Satan
     Dus stop voor minimaal 5 jaren met neuken
     Vervolgens evolueren
     Hoe verder te handelen sporadisch toelaten of vrijgeven van neuk erop los maar weer
     Maar nee
     De mens wil in de eerste instantie niet zelf nadenken en als de staat dan met vergift spuiten begint te prikken dan gaan die schapen nog klagen ook nog
     Jahhh…. Dann hadden U allen maar eerder moeten mogen nadenken
     Helaas te laat nu
     Pech gehad
     Maar …. Het kan nog steeds
     Zet de schakelaar in het hoofd om
     Word van slaaf weer Mens
     Dus van niet zelf na-denkers naar weer zelf na-denkers

     Dank U

   • De schade van een criminele aanleg reikt vele malen verder dan wat de wet ervan maakt.
    De verantwoordelijkheid voor bepaalde zendingen is groot, zei Helena Roerich.

   • De censuur had hier al een concreter niveau bereikt. Ik hield er een dagboek over bij op internet.
    Daarom werd mijn computer hier binnen gestolen terwijl ik probeerde te vluchten toen ze mijn huis binnenkwamen.

 2. Beste Mensen

  Maar eerst is er toch niks
  De leegte
  Ken de leegte
  De Ballon of Maya illusie doet ver – Beelden al het andere
  Welk dus de schepping is van de leegte
  Door de leegte in het niets
  Of Nul . de ooo ballon O . Geschapen
  Alles is èèn
  Èèn is Alles
  IK paat tot ik & ik praat weer terug tot IK
  Naast deze bestaat er niks
  Dit is het spel
  Mijn spel
  IK speelt met zichzelf of met ik in het klein gevangen in een ballon de ver – Beelding
  Meer is er niet
  Er bestaat niks naast dezen of voorbij deze
  Dus Rolleen maar met die Ballon tot op een dag die ballon weer uitelkaar barst en het gevangen zich weer vermengt met de Onmetelijk Groote geheel Leegte
  Dwaal dus lekker in het rond met veel plezier
  En heel veel gelukwensen
  Weest blij met Alles
  Want ALLES is .. IK BEN . EKO HAM

  Dank U

 3. Er zijn twee soorten nieuws, 1 betreft de catastrofe. 2 de oplossing. Naar affiniteit krijgt de eerste 6 keer zoveel aandacht.

  • Zie de oplossingen
   Geef het aangerijkt
   De mens mag zelf de keuze maken
   Aanvaarden of weg lopen
   En zeggen wat een onzin
   Eigen keus

   Dank U

 4. Sorry ik kon het niet eens lezen… Wat een onzin.

  Communicatie is het uitwisselen van informatie. Informatie is een bewuste selectie maken van feiten. Als je zegt dat alles communicatie is dan is er dus geen onderscheiding en dus is er geen informatie mogelijk en dus is er geen communicatie. Dit is een contradictio in terminis.

  Als alles communicatie is, dan zijn leugens onmogelijk. Nou, dat hebben we gemerkt de laatste tijd. Zonde, per definitie, is verbroken communicatie.
  Als alles communicatie is dan is dat een ontkenning van de zonde, die ons allen gevangen houd.

  In de stilte is geen communicatie. Communicatie doorbreekt de stilte.

  Dromen zijn geen communicatie, het is het defragmenteren van alle indrukken die je hebt opgedaan. Het is een herschikking van beelden en indrukken, angsten en verlangens met wat fantasie. God communiceert wèl in dromen. Maar dat moet je wel controleren. Dat is jouw verantwoordelijkheid om te verifiëren.

  Alles wat je ‘doorkrijgt’ moet je heel erg mee oppassen omdat je geen idee hebt wat voor vervuilde bron het uit kan komen. Ze kunnen je alles wijsmaken. Net zo goed als jij iemand die blind geboren is alles kunt wijsmaken over wat hij niet kan onderscheiden.

  Als je poneert dat alles communicatie is dan ontken je hoe bijzonder een mens is of zelfs een eencellige. Je ontkent de waarde van leven. Er is NIETS in het hele universum wat communiceert BEHALVE levende wezens. Leven is communicatie, mogelijk gemaakt door de code in DNA.

  Informatie kan onmogelijk spontaan ontstaan. Entropie werkt nou eenmaal de andere kant op en is de basis van alle natuurwetten omdat het de vector van de tijd is. Informatie kan alleen maar verloren raken.

  Als jij informatie doorkrijgt dan komt dat van iemand. Als jij daarvoor een stille grot nodig hebt (zoals Mohammed) is de kans groot dan het demonische manipulatie is. Hij vertelde ook dat Jibril hem de strot afkneep en hem dicteerde. Dan kan het nooit een boodschap van liefde zijn.

  Het is goed dat je erover nadenkt. Maar je moet niet zo ontzettend dom newage hindoeïstisch bijgeloof kletsen. Je hebt je logisch verstand niet voor niets gekregen.

  Communicatie is bijzonder. Jij bent bijzonder.
  Leugens vernietigen informatie. Leugens vernietigen jou.
  Één leugen heeft de hele schepping in de ellende gestort. En de Logos, het Woord, het Leven de Waarheid heeft haar weer gered. En jou, als je dat tenminste accepteert. Dan is er weer communie tussen de mens en God. Dan is de zonde verleden tijd.

 5. Alle angsten zullen eruit moeten De Val van het Collectief! – Wat is er gebeurd met de eclips? https://youtu.be/KBytjS76uGI geeft een beetje aan hoe de Belgen erin zitten.

  Hou je vast, we zijn aan het eclips-seizoen begonnen! Donderdag jl. hadden we behalve nieuwe maan in Ram ook een hybride zonsverduistering (een combinatie van een totale, gedeeltelijke en ringvormige zonsverduistering, die slechts 7 keer per eeuw voorkomt.) Deze zeldzame uitlijning creëerde een krachtige spirituele energie van een totale energetische reset. Van dood en wedergeboorte.
  Eclipsen hebben langer effect dan gewone maantransities en ze zijn er onder andere om te laten voelen wat we te bang zijn om onder ogen te zien.

  Ook als je je totaal niet bezig houdt met astrologie dan zul je misschien wel de symptomen ervaren van wat er gebeurd als enorme hoeveelheden licht je energetische lichamen upgraden. Eclips symptomen zijn: weinig energie, gefrustreerd, onwetend, ongeduldig, duizelig, slapeloos, hoofdpijn, opgebrand… Zeg eens eerlijk hoeveel heb jij al ervaren? Ik allemaal en regelmatig tegelijk.

  Je moet er geloof ik wat voor over hebben om je hoogste tijdlijn te bewandelen, maar dan kan er ook eea loskomen: Kundalini Activaties, Hogere Hart Activaties, DNA Activaties en Upgrades, diepe Astrale Zuivering, loslaten van Karmische Cycli en Patronen. Kortom, deze energie vraagt om rust, om in je hartcentrum te verblijven. Om aarding en om bezinning. Al die symptomen waar we vaak zo’n oordeel over hebben zijn niets anders dan een extra beschermlaagje dat je in staat stelt er goed door heen te bewegen.

  Wees dus maar extra begripvol naar jezelf toe de komende weken!

  Waarom de Feminiene Energien steeds meer tastbaarder worden…. as we revealing our own darkness in deze spannende tijd. Een grote transitie naar een nieuw tijdperk = het Waterman-tijdperk die 2000 jaar gaat duren.

  In het Waterman-tijdperk kán je leven erop vooruit gaan, want voor Waterman is iedereen gelijk.
  Donderdag jl. hadden we behalve nieuwe maan in Ram ook een hybride zonsverduistering (een combinatie van een totale, gedeeltelijke en ringvormige zonsverduistering, die slechts 7 keer per eeuw voorkomt.)
  Deze zeldzame uitlijning creëerde een krachtige spirituele energie van een totale energetische reset. Van dood en wedergeboorte. Eclipsen hebben langer effect dan gewone maantransities en ze zijn er onder andere om “te laten voelen” wat we te bang zijn om onder ogen te zien.

  Maan beamt frequenties over onze aarde en komt het zo op in tijdlijnen op bepaalde plekken weer terug en doet je herinneren aan = Zie hier = 🌈 The upcoming Solar Eclipse on April 19-20 holds a significant amount of Energy that can bring about Profound Changes in our lives.
  This eclipse marks the end of a 6-month karmic cycle, providing an Opportunity for us to Clear out any unresolved issues and make way for New Beginnings.
  It’s a Chance to Reset and Reevaluate our Goals and Intentions, Letting Go of what no longer serves us and making room for Growth and Expansion.

  The Energy of this eclipse will push us to complete unfinished business, tie up loose ends, break harmful cycles, and Release anything that has been holding us back.
  With this Powerful Energy, we have the opportunity to create a Fresh Start and Manifest our Desires into Reality.

  Bewustzijn is oneindig en gaat over van de een naar de ander en is 5e element in ieders is water bewustzijn in het lichaam en is voor 70% in die zin dus geheugen in frequenties. Het zit allemaal in bewustzijn = The Trueman Show #114 Pim van Lommel ‘Is er leven na de dood?’ https://youtu.be/Cpf8fxCjOjA
  “Learn to Work With Frequencies”
  Healing SACRED SOUNDS = The only thing we want is your thoughts. I healed my 3 months long headache and back pain through healing music… Whoever is going through pain and problem..
  Trust me you are going to be healed and health again https://youtu.be/SFUpgMXWc50

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in