Nu Elon Musk met vele anderen steeds meer kaarten op tafel leggen denk ik dat het goed is als mensen vooral zelf goed gaan nadenken in plaats van anderen na te praten en de schuld van alles neer te leggen bij een select elitegroepje. Het zit zoveel complexer in elkaar en uiteindelijk komt het leven neer op wat je zelf doet en laat. Alles is een kans voor groei, mits je je niet af laat leiden, schrijft gastauteur Niccos.

Voorspellingen

Op 30 oktober 2021 deed ik de volgende voorspelling ten aanzien van Corona en de vaccinaties:

“Het duurt nog drie maanden eer er een shift kan plaatsvinden in de mentale wereld waar politici, artsen en wetenschappers nu nog de scepter zwaaien. In de tweede week van februari 2022 wordt zichtbaar een verandering ingezet. Dat is nog geen 180 graden draai, maar wel een wezenlijke stap naar meer bewustwording.

Uiteindelijk gaat het erom dat ‘de gewone mens’ deze bewustwording doorleeft, want genoeg ‘blinde leiders’ zullen proberen vast te houden aan hun overtuigingen.

De bewustwording zal plaatsvinden doordat meer bekende mensen getroffen zullen worden door problemen aan het hartsysteem, en door het opstaan van medische wetenschappers en specialisten die op basis van zowel nieuwe kennis/inzichten als praktijkvoorbeelden hun mond niet meer zullen houden. De huidige beleidsmakers zien dit aankomen en zullen ‘iets nieuws’ uit de kast trekken om de aandacht af te leiden en nieuwe redenen aanvoeren om door te gaan op de huidige weg. Pas als miljoenen mensen zullen sterven als gevolg van deze gang van zaken zal de wal het schip keren en het proces in gang worden gezet van rechtspraak en gepaste straffen.

Tegen die tijd (2022-2024) zal blijken in hoeverre de bewustwording bij de mensheid is doorleeft. Een dictator die je afzet, maar vervangt door een andere, zet geen zoden aan de dijk. Er moet dus veel meer wezenlijks gebeuren voor een daadwerkelijke evolutionaire shift. Dit is een kans, maar het is de vraag of ‘we er klaar voor zijn’. Eerste meetmoment is dus februari 2022. Dat is wat ik nu ‘zie’ (en voorspel) als meest waarschijnlijke scenario.”

  Niccos: Verenigde Staten van Amerika. Rot op!

In datzelfde jaar voorspelde ik 300 miljoen doden binnen 3 jaar en het dubbele daarvan binnen 10 jaar als gevolg van de vaccinaties. En dat in 2024 het tijd zou zijn voor daadwerkelijk tribunalen. Maar ook voorspelde ik dat Corona ‘ingehaald’ zou worden door iets anders dat wereldwijd stof zou doen opwaaien. Het is allemaal in beweging.

Er zijn beesten die denken dat ze plannen kunnen maken om het leven te controleren. Dit zal hen nooit lukken, omdat het leven een eigen plan heeft. Ze kunnen zaken vertragen en zelfs soorten uitroeien, maar geen enkel rijk is voor de eeuwigheid. Vervelend voor de mensen die zullen lijden onder dergelijke ‘beesten’, want beter kan ik die lui niet omschrijven. Het zijn onbewuste beesten die zoveel kwaad kunnen aanrichten in hun grootheidswaanzin en met zoveel onverzadigbare verlangens.

Hoe zaken precies in elkaar steken weet wellicht niemand, want het is maar de vraag of er een persoon of groep is die alles probeert te plannen en uit te voeren. Voor mijn gevoel zijn het verschillende personen en groepen die op één of andere wijze in elkaar haken maar eigen koersen varen. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat dergelijke lieden elkaar vertrouwen en samenwerken. Er zijn ook zoveel onzekere en onvoorspelbare factoren die het schier onmogelijk maken om plannen voor de hele wereld te maken. Kijk maar naar hoe Rusland nu roet in het eten gooit van bijvoorbeeld het World Economic Forum. China werkt ook niet mee. Het is werkelijk grootheidswaanzin dat wanhopig probeert een tuin aan te harken terwijl het steeds harder gaat waaien.

  Niccos: Dit zijn ze dan, de Nederlandse Young Global Leaders van het WEF

Denk je echt dat bijvoorbeeld Mark Rutte iets te zeggen heeft in of weet heeft van de plannen van Klaus Schwab? Hij is gewoon een simpele uitvoerder die vooral ook zijn eigen belangen nastreeft. Denk je dat Klaus Schwab door één deur kan met George Soros? Zolang ze elkaar bedienen in hun eigen belangen, maar ze zullen altijd achterom blijven kijken in wantrouwen naar elkaar. De farmaceutische industrie gaat voor de eigen belangen en haakt in op wat zich in de wereld voordoet. Zo haakt alles op elkaar in en gaat het altijd in eerste instantie om de eigen belangen veilig te stellen. Die lui werken echt niet samen aan één plan. Je zou ze ook teveel credits geven, alsof Mark Rutte intelligent zou zijn.

Natuurlijk zijn er wel plannen op hoog niveau, maar ik zie het meer als verschillende schakers die op een bord proberen hun spel te spelen. De stukken gaan echter deels een eigen weg. Bovendien vertegenwoordigt dat bord niet het hele leven. De beesten denken dat de wereld louter uit materie bestaat en handelen overeenkomstig. Ze gaan voorbij aan wat het leven werkelijk is, namelijk puur bewustzijn. Ze zijn bang voor de dood, die niet bestaat. De beesten zijn dieren die net hebben leren denken maar dat nog niet zo goed kunnen. De beesten denken dat hun leven bestaat uit angst en lust. Ze zijn zelf bang en denken dat ze die angst kunnen gebruiken jegens anderen voor persoonlijk gewin. Ze hebben verlangens die zich met name uiten als lustgevoelens. Onverzadigbare seks in alle vormen mogelijk. Aapjes die zichzelf de hele dag af zitten te rukken. Zie je het voor je?

  Laten we het eens over God hebben (voor deze ene keer)

Humor is belangrijk om te overleven in deze doldwaze wereld. Bewustwording is een zeer serieuze aangelegenheid. Maar je moet ook kunnen relativeren. Je bent niet verantwoordelijk voor de wereld, niet voor anderen, niet voor de evolutie van het leven. Je kunt er alleen maar het beste van maken, voor jezelf. Jouw eigen moraal bepalen en daarnaar leven. En zelfs dat mag je helemaal zelf weten. Mark Rutte doet dat en jij mag dat ook. Je mag er iets van vinden. Maar relativeer alles, want daarmee kun je zelf zoveel bewuster worden. Niets vastzetten, maar zoveel mogelijk open blijven voor dat wat zich in jouw leven aandient. Waar-nemen.

Goed als je geen vaccinatie hebt genomen. Balen als je dat wel hebt gedaan. Ga dan ontdekken wat je kunt doen om de schade te beperken. In de materie, maar ook in de energie. Supplementen helpen, maar onderschat niet de kracht van bijvoorbeeld mediteren en energetische therapie. Het leven is in wezen spiritueel. Dat is namelijk de werkelijke oorlog die nu wordt gevoerd. Voel de energie bij het lezen van deze laatste alinea. Voel de aanraking vanuit de andere wereld. Ja, dat is het gevoel. Accepteer dat leven en alles zal veranderen. We kunnen werkelijk transformeren. Samen.

Het is tijdens onze donkerste momenten dat we ons moeten concentreren om het licht te zien. – Aristotélēs


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Provinciale Statenverkiezing 2023 – Forum voor Democratie is de grote winnaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSoros, Gates, Rockefeller & Duits geld denktank onthult dat de anti-Russische propagandaoorlog faalt in India, China, Turkije en zelfs in de VS
Volgend artikelZij willen geen vrede, en dus moet u zich voorbereiden op een verschrikkelijke wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Deze verteller stelt een fuik op, waarvan heel YouTube vol zit.
  En vele volgers heeft , dat geweldige spirituele bewustzijn.
  alsof iets nieuws is uitgevonden wat miljoen jaar bestaat.
  Natuurlijk ben je in ‘ oorlogstijd’ alerter en sta je open voor mechanismen die je nu meer nodig hebt.
  “ Bekende mensen die hartschade ondervinden”
  De medische wetenschappers die opstaan; nee niccos , de prik zit erin hun zakken zijn gevuld voor deze ronde. Een groot netwerk is het, vlg script uitgevoerd ; je stelt dat het onwetenden zijn/ waren. Mogelijk om weer vertrouwen daarin te krijgen,
  SOCIAAL noemt men dat , PR 🇳🇱
  Nou ik hoop dat velen niet zo stom zijn.

  Merendeel zit op een veilige plek 🏝
  Die zg ‘ suddenly dead’
  Voor als usa zelf die bom laat vallen op zijn gebied.
  mi één zoals 90% van de alternatieve media. Influencers.
  Rustig blijven mediteren , kijk jij bent OOK spiritueel ! Kletskoek om de kudde in gareel te houden 💤
  Om rustig verder te gaan met controle staat 🇳🇱

 2. Fantastisch tot de hoogste trilling toe. Ha, ha. Tot een nuke op je kop valt dan zit je niet meer in die 5de dimensie! Hou toch op met dat gekakel. Ik ben daar zo klaar mee met dat gewauwel. Lach en geniet elke dag. Het leven is je niet zomaar gegeven. Dat is mijn motto! O, die hufters in vak K krijgen mijn stem in ieder geval niet want ik ga niet stemmen, maar fik erin. Dat heeft mij goed gedaan. Zo vermaakt ermee.

 3. Beste, U schrijft over beesten. Er bestaan geen beesten die zulke dingen zouden doen met hun soortgenoten. Volgens mij is een betere omschrijving het woord monster(s).

  • Hoi Tina, ik begrijp dat het woord beesten gezien kan worden als vervanging voor dieren en dat je daarom voorkeur geeft aan een andere omschrijving. Monsters zou zeker kunnen, maar ik heb hier bewust gekozen voor het woord beesten. Mensen zijn in mijn ogen nog dieren die pas net leren nadenken. Omdat ze dat nog niet zo goed kunnen gedragen ze zich vaak nog als beesten. Waar ik het woord beest zie als negatieve kant van het dier. Daarnaast kennen we natuurlijk het beest uit de openbaringen. Het kwaad komt voort uit de nog onbewuste mens. Maar het is maar een woordkeuze en het gaat om de grote lijn en de denkrichting, monsters is ook een goede omschrijving voor deze lieden. Groetjes, Niccos.

 4. Het wordt zo omhoog geheven van mensen die mediteren en diegene die nu over een 5de dimensie praten, alsof het summum is wat zij kunnen bereiken. Dat is niets anders dat zij een zweverig gevoel krijgen en daarvan weer rustig van worden omdat zij hun hoofd leeg hebben gehaald voor even. Sommige doen dat met intensief sporten, dat zij de buitenwereld even ontvluchte. Je kunt ook gewoon shag of cannabis gaan roken, dan verhoog jij jouw denkvermogen naar een veel hoger niveau dan die van de niet rokers. Net als met reiki wat vele hoog opwaarderen, ben er ooit bij een reiki master geweest en die kon mij niet behandelen zei hij, want mijn frequentie was toen hoger en veel krachtiger dan die van hem.

  Heb ook vaak problemen met elektronica vooral als ik iets nieuws koop, die kan dan binnen 5 minuten uitvallen. Loop ik er 2 à 3 meter vandaan doet apparaat het meestal weer. Ik moet er dan schijnbaar eerst aan wennen op 1 of andere manier. Ik heb daar geen verklaring voor.

  Een 5de dimensie is er niet er zijn alleen meerdere simulaties, die je via een ondergrondse gangenstelsel in je onderbewustzijn kunt bereiken, maar dit levensecht kunt ervaren. Het lijkt een beetje op een vliegveld met zijn benodigde gateways. Einde van de ronde gangen zie het felle licht en als je daar bent, ben je direct op je geplande locatie. Als je terug gaat is het altijd even wurmen om weer in je eigen toegewezen avatar van het hedendaagse in te komen. Je kunt alle astrale reizen allemaal in detail herinneren, het is alsof je op vakantie gaat van je eigen verleden.

  Vanaf kinds af aan kan ik al astraal reizen, dat heeft niemand mij geleerd. Het was voor mij iets heel normaals en ging er eigenlijk vanuit dat iedereen dan kon. Je kunt ook andermans avatar overnemen, als jij dat wilt, ook in deze simulatie of in andere die in andere tijden afspelen. Alleen van het heden en naar het verleden, maar nooit naar de toekomst. Dat vond ik eerst raar, maar de toekomst is nog niet beschreven, dus alles ligt nog open. Want je graaft alsware in je eigen onderbewustzijn van jouw verleden en hoe ouder jouw zogenaamde ziel is, hoe meer in jouw geheugen van het onderbewustzijn is opgeslagen.

  Het enige wat je moet doen voordat je astraal gaat reizen is van te voren bepalen waar je heen wilt gaan en wat je ermee wilt bereiken (een doel stellen). Want je kunt niet bewust nadenken tijdens die reizen, dan schrik je in eens wakker en ben je drijfnat van het zweet, alsof je net een intensieve potje squash hebt gespeeld.

  • Grappig te lezen over dat uitvallen van elektronica, radio ed. Heb ik ook gehad. Je bent dan als het ware de antenne.
   Moest een keer in winkel zijn met hele batterij TV’s tegen een wand. Ben er “gillend” uitgelopen want ik kon al die straling niet verdragen.
   Jaren geleden las ik dat een Hongaarse man de radio in zijn mond hoorde. Dat kwam door zijn vullingen.
   Alles is trilling, dus ook wij en de een is gevoeliger dan de ander voor invloeden van andere trillingen.

   • Die vullingen zijn o.a. van kwik. Kwik is een super geleider voor frequenties. Als je een bak kwik zou hebben en je zou er stroom op zetten, gaat het kwik als een tol draaien.

    • Ik heb beide in huis en het werkt. Onze huisdieren en de koeien die hier vlakbij in de weide staan waren op een goede dag zo onrustig. De hond lag 24 uur per etmaal alleen maar zwaar te hijgen. Het was beslist niet warm.
     Ik kreeg de tip zwarte toermalijn piramides en shungite te kopen. En geloof het of niet. Al binnen een uur nadat ik een piramide bij de hond had neergezet stopte de onrust en het hijgen. Ook bij de katten keerde de rust weer.

 5. Beste Niccos
  Goed stuk deze bijdrage.
  In de alinea “Natuurlijk zijn er wel plannen op hoog niveau …..” denk ik echter dat je er te eenvoudig over denkt. De lui die de planning op hoog niveau maken zijn zich er wel degelijk van bewust dat het Universum uit meer dan alleen het materiële bestaat. Ze hebben hier , en hoe de menselijke psyche werkt meer verstand van dan de meeste mensen en gebruiken deze (occulte) kennis om de mensheid en de ‘beesten’ , dwz de poppetjes voor de bühne, te manipuleren en te controleren. En ze zullen zonder problemen deze ook opofferen mocht dat nodig zijn , er zijn immers genoeg nieuwe idioten te vinden die deze posities kunnen en willen vervullen in ruil voor de belofte van rijkdom , macht en bevrediging van andere lusten. Als je kijkt naar bijvoorbeeld het gebruik van symbolen , sigils die veelvuldig voorkomen in bedrijfs- en groeplogo’s en het (steeds meer openlijk) opvoeren van rituelen in de show/muziekindustrie , dit is allemaal niet toevallig of omdat het ‘cool’ uitziet. Useful idiots als onze Mark R zullen hier inderdaad weinig kennis laat staan begrip van hebben.
  Hoewel er verschillende facties zijn die met elkaar concurreren om wie uiteindelijk de meest belangrijke wordt , het einddoel is voor allen hetzelfde , totale controle van de mensheid (en de rest van de planeet) op materieel en immateriële gebieden
  Zoals je bijvoorbeeld op lager niveau ziet bij verschillende facties in een totalitair regime.
  De lagere niveaus zijn bang voor de dood omdat velen inderdaad denken dat er daarna niets meer is , de hogere zijn er bang voor omdat ze weten dat ze fout zitten en er uiteindelijk rekenschap over hun daden zullen moeten afleggen. Niet aan een of andere ‘man met baard gezeten op een troon in de wolken’ of een ander simplistische voorstelling, maar aan wat je Universele Wet zou kunnen noemen.
  Ze hebben kennis van deze Natuurlijke Wet(ten) en zijn zich er van bewust dat je hier wel tegenin kan gaan maar ook dat je niet kan ontsnappen aan de consequenties hiervan.
  Het gebruiken van seks , macht ,rijkdom enz zijn (onder andere) middelen om de lagere niveaus voor hun karretje te spannen en te controleren ( via chantage hiermee) Op de hogere niveaus is wel degelijk veel meer zelfdiscipline op deze gebieden en zijn het werktuigen om een doel te bereiken.
  Dit is allemaal wat kort weergegeven voor een zeer complex onderwerp.
  Ik kan je het werk van Mark Passio aanbevelen te vinden onder andere op zijn website Whatonearthishappening.com vooral zijn Natural Law seminar , totaal rond de 8 uur lang( niet allen zijn documentaire hierover). Zijn podcasts vanaf nummer 1 beginnen met kijken , de laatste podcasts zijn helaas meer rants dan informatief. Hij legt het vrij goed uit vind ik , ook al zijn er dingen waarvan ik denk dat hij er naast zit , maar dat zal je bij iedereen vinden. Ook de boeken en podcasts van en met Leo Zagami alhoewel hij zeer snel praat en heel veel info in korte tijd eruit gooit.
  Groeten

  • Wat ik ook belangrijk vind om je te zeggen is dat ik het niet eens ben met je stelling “…. Jouw eigen moraal bepalen en daarnaar leven. En zelfs dat mag je helemaal zelf weten. Mark Rutte doet dat en jij mag dat ook.” Dit is moraal relativisme (een van de belangrijkste stellingen van het Satanisme bijvoorbeeld) , moraal is niet subjectief maar objectief. Denken dat moraal subjectief is , zoals Mark , Klaus en andere klojo’s vinden is een belangrijke reden waarom we in deze huidige puinzooi zitten.

  • Dankjewel RVerheijden, ik zie de wereld groter als de geconditioneerde bubbel van het collectieve westen. Veel westerse mensen denken dat de wereld ophoudt bij de grens. Dat zie je aan de krantenkoppen en hoor je in de gesprekken op straat; ‘De wereld staat achter Oekraïne.’ Terwijl die zogenaamde wereld het collectieve westen is dat slechts 13% van de wereld omvat. De 87% maakt zich op de uni polaire wereld van de VS definitief te verlaten. Dit kan duidelijk maken dat we te maken hebben met veel meer krachten dan die we ‘kennen’ in het westen. Duizend jaar oude cultuur uit Azië heeft ook elementen voortgebracht die graag de scepter zwaaien en die werken echt niet samen met bijvoorbeeld het WEF. Dan heb ik het nog niet over invloeden van buiten deze wereld. Wat betreft het moraal is dat mijns inziens wel degelijk subjectief, tenminste wanneer je vanuit het individu daarnaar kijkt. En daar ligt eenieders persoonlijke verantwoordelijkheid. Pas wanneer we massaal vanuit ons individu transformeren kan de hele soort transformeren. Iedereen kan zo het verschil maken, en doet dat ook. Groetjes, Niccos.

 6. Het woord beesten,.wat in deze context negatief wordt bedoeld verwijst feitelijk naar dieren. Ik vind dat geen recht doen aan het dier. Dieren, (door velen beesten genoemd) gedragen zich naar wat hen door de natuur is gegeven, wat je er ook van vind. Het is dezelfde natuur waar ook mensen deel vanuit maken en hun bestaan aan te danken hebben.
  Degene die wij beesten noemen zou ik daarom liever monsters oid noemen.

  • Hoi Ger, ik wil zeker niet dieren onrecht aandoen en bedoelde ook niet te verwijzen naar de dieren met het woord beesten. Ik wil het menselijk perspectief aanduiden, het is figuurlijk bedoeld in plaats van letterlijk. Inderdaad kunnen dieren zich pas in die zin beestachtig gedragen als ze misselijkmakend geconditioneerd zijn door de mens. De mens kan zijn beestachtig gedrag projecteren naar in wezen onschuldige dieren. Hanengevechten om maar een voorbeeld te noemen. Het zijn mensen die beesten zijn waar dieren dieren blijven. Maar monsters mag je zeker ervoor in de plaats lezen. Groetjes, Niccos.

 7. Kinderen pikken non-verbale informele impulsen, informatie op van hun ouders op astraal niveau en willen dat laten merken, daarom kunnen ze daar later zo moeilijk vanaf komen, het zit in de eigenwaarde.
  Ik zag een aardige man zitten te roken en er was een knappe enigszins ijdele man aan het skateboarden met een paar kleine meisjes, zijn kinderen, die meespeelden. Een van de kleine meisjes zei ‘mijn neusje …’ en gaf toen de man zich over haar ontfermde een daarna een minne opmerking over de stank. Allemaal heel lief. Ik kon op een afstandje niet alles horen en ik was in mezelf verdiept. Mensen moeten oppassen dat ze zich niet genetisch aanpassen aan het niveau van hun mentaliteit, want zo ontstaat de degeneratie.
  Veel later sprak ik ongerelateerd, als grapje, ook nog een bekende over penisnijd. Ik zei het is misschien ver gezocht maar je moet je afvragen wat verstaan wordt onder seksuele gevoelens bij kinderen bij Freud met zijn oedipuscomplex en de ideeën over penisnijd en castratieangst. Er is ook een energetische relatie met de ouders, zo is de eerste man die een meisje kent haar vader.
  Door corona lijken de reflexen in de samenleving van nog lager gehalte geworden.
  Als je dit soort dingen zegt, is de directe reflex bij de woke Hollander wildplassen/pedofilie waarop hij goed en kwaad begrijpt. Of roken-corona. Kleuters doen eraan mee.
  Karma wordt ook gecreëerd in de slaap wanneer ze in de astrale wereld zijn.
  Het zijn de politici die zich met hun intelligentie, aanpassingsvermogen wat cru oriënteren op wat er leeft onder het volk.

  • Ik wil aanstippen, dat is nog niet eens esoterie of dat is het bijna wel, dat zelfs de reuk bij mensen (die van individu tot individu wel duizend maal kan verschillen) vaak astraal bepaald is en ligt op seksueel vlak die via de ether doorwerkt. Corona ligt bij hen in dezelfde lijn als smetvrees en hygiëne.
   Observatie leert ons ook veel.
   Zo kende ik eens een meisje (maar ik heb het nu niet over kleine kinderen, je moet alles uitleggen), die verliefd op me was, ik merkte het op door de (zoete) geur. Maar ook dat sommige mensen om me heen hier juist ook averechts op reageerden. Het werd dus een onmogelijke liefde vanwege de maatschappelijke weerstanden, de competitie. Mensen leven grotendeels mechanisch maar ergens bestaan die primitieve instincten onbewust nog steeds die daardoor nooit veredeld zijn tot een menselijk niveau.

  • Hoi John, komend weekend heb ik een artikel over de seksverslaving van de wereld. Het ligt al klaar, maar eerst nog iets over schaken. Groetjes, Niccos.

 8. Goed artikel dat uitlokt om te filosoferen over het grotere non-materiële en non-duale geheel van de schepping/de creatie/het droomveld waarin wij ‘bestaan’. U, ik, WIJ, zijn één. Iedereen die dat beseft zit gevangen in dualiteit en dat maakt automatisch conflict, strijd en oorlog. Onze ego’s zijn de matrix waarin we gevangen zitten. Mensen zijn zo dom gemaakt dat ze alles wat ze niet kunnen zien of aanraken ontkennen. Ik lees in een aantal reacties bijna totale woede. BOOSHEID = ANGST. Door angst blijven we hangen in ons ego en zolang wij gevangen zitten in ons ego zijn we allemaal bange ‘beesten’ of ‘monsters’ zoals in het artikel wordt beschreven. De evolutie die wij kunnen doormaken is se apocalypse van onze ego’s. De grootste ego’s zullen komende jaren uit, doodsangst, bozer en bozer en agressiever worden. Ego’s zijn niet voor rede vatbaar. Waar ego is, is geen liefde. Waar ego is, is angst. Waar angst is, is geen liefde. De evolutionaire sprong die WIJ eerst individueel, en daarna als mensheid, kunnen maken is… WAAR LIEFDE IS, IS GEEN EGO. WAAR LIEFDE IS, IS GEEN ANGST.

  Bedankt voor dit artikel. Ego’s zullen het verafschuwen en verketteren, het ontwakende deel zal het interessant vinden en filosoferen en het wakkere deel is dit al aan het omarmen. LIEFDE AAN IEDEREEN DIE DIT LEEST. Niemand van ons wil in de hel leven, maar we moeten wel doot de hel lopen om eruit te komen. Tot we beseffen dat angst ons gevangen houdt en LIEFDE ons bevrijdt. In onze ego’s bestaan er 8 miljard werelden en ontelbaar veel waarheden… dat is de ego wereld waar iedereen DENKT dat we los van elkaar bestaan. In onze 8 miljard harten is er naar 1 wereld en 1 waarheid… LIEFDE. In onze harten hebben we hetzelfde nodig en voelen we hetzelfde. We moeten individueel naar onze harten om als mensheid uit de verdeeldheid van angst te komen. Your ego is not your amigo, ego is endless WAR!!! Waar ego is is angst en strijd. Op dit moment is de aarde Planet of the Ego’s. Als we onze ego’s loslaten, kunnen we transformeren naar een Planet of Love. Alle bange ego’s DENKEN nu nog dat dit artikel totale onzin is, maar daar gaan ze de komende jaren op terugkomen. ONE LOVE LIEVE REAGEERDERS OP FN. Dank aan Rommel en dank aan Niccos.

  • Correctie…

   ‘U, ik, WIJ, zijn één. Iedereen die dat NIET beseft zit gevangen in dualiteit en dat maakt automatisch conflict, strijd en oorlog.’

  • @Naam* Prachtig omschreven!
   Alhoewel ik het Ego niet zie als de vijand maar je kan het wel “doorzien” voor wat het is
   en je realiseren dat je BewustZijn bent
   Eenmaal dit gerealiseerd bezie je het
   Ego oftewel het Lichaam-Geest Systeem vanuit het Bewuste Zijn voor wat het is.
   Een Ego is hetzelfde als een golf die zich afgescheiden waant van de zee/het water.
   Maar nogmaals maak het Ego mijn inziens niet de vijand, je kan er zelfs compassie voor hebben als je weet hoe het zich heeft opgebouwt en is ontstaan.

   Dank en fijne dag!

  • Dank en graag gedaan Naam:*, love right back at you 🙂 Het woord ‘ego’ is net als het woord ‘liefde’ een containerbegrip. Eenieder kan er iets anders onder verstaan en zo langs elkaar heen praten. Ik begrijp echter zeker jouw denkrichting en ben het daarmee eens. Ook wat Bibi schrijft klopt voor mij. We hebben een ego ‘gekregen’ en dat is dus heel natuurlijk. Dat we nog denken dat ons ego belangrijk is en ons mag besturen maakt het leven ongemakkelijk en onnatuurlijk. Doch, het is evolutionair de weg die het bewustzijn moet gaan. We kunnen geen bochtje afsnijden. We hebben niets te controleren. En we gaan de goede kant op, want de evolutie kent maar één weg en die is altijd vooruit. Dat ons leven kort is in verhouding met de evolutie van het leven maakt dat we kunnen denken dat het fout gaat. Wat fout gaat is louter ons denken, dat is nog niet volwassen. De mens met zijn bewustzijn is nog maar een pasgeboren baby, ook al zijn we al miljoenen jaren aan het dwalen hier. Alles is zo relatief. Hug van mij, Niccos.

   • @Niccos en Bibi

    Prachtig om te ervaren hoe we leren en groeien. Het ego is idd geen slecht ding, maar onze ego’s ontstaan uit angst en lijden. De mensheid anno 2023 bestaat obv angst en lijden… trauma’s. Ons ego is pure angst. Dat is niet slecht, maar het maakt dat wij in een angstige wereld leven obv trauma. Wij zijn dat ego niet. Dat ego ontwikkelt zich en de heersende macht voedt ons ego op ipv ons te leren om dat ego te ontstijgen. We leven uit doodsangst en trauma ipv liefde. We leven in ons brein/ons denken ipv in ons hart. Ego’s zijn bang voor verandering, terwijl leven uit liefde onwrikbaar is en aanpast om de liefde in stand te houden. Het ego houdt angst in stand, liefde houdt liefde in stand.

    Bedankt voor jullie reacties. We zijn aan het transformeren van angst naar liefde, van ego naar bewustzijn… The best is yet to come… we are in this together… trust mankind, trust love/God. We gaan hier samen heel sterk uitkomen. Ik houd van jullie allemaal. Starve your ego, grow your love… spread love. Peace.

 9. Helaas de bewustzijnsverruiming heeft alleen zin als minstens de helft van de aardse bevolking het zelfde doel nastreeft (neem bv vrede) Maar ruim meer dan de helft is bezig hun hoofd boven water te houden door voedsel gebrek, gebrek aan gezondheid, etc. En daar maakt de elite dankbaar gebruik van. Zelfs op het niveau van de Verenigde Naties is ooit een rapport verschenen die de ¨voordelen¨ van voedsel schaarste beschreef. Toen dat rapport meer bekendheid kreeg, is het verdwenen van de UN website. Het beschreef hoe men door voedsel schaarste beter de bevolking kon manipuleren etc. Succes met de bewustzijnsverruiming! Maar 23 nov as is het begin van het einde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in