Pixabay

Dit Wikipedia artikel gaat over de Processen van Den Haag, waaronder het proces tegen de kopstukken van het Nederlandse neonaziregime. In alle NATO landen hebben vergelijkbare processen plaatsgevonden. Dit artikel gaat specifiek over de Nederlandse situatie. Laatst bijgewerkt 4 mei 2027.

De Processen van Den Haag zijn de strafprocessen die na afloop van de Derde Wereldoorlog in de Nederlandse stad Den Haag werden gehouden. Het Nederlandse volk koos in samenspraak met de geallieerden voor Den Haag om een aantal redenen. Zo lag de stad centraal in het NATO rijk. Het Internationaal Strafhof was een van de weinige in het gebombardeerde Nederland dat nog overeind stond. Bovendien bevond zich in de stad een grote gevangenis. Ook was Den Haag de stad waar de Nederlandse regering gevestigd was en waar ze hun beruchte neonaziwetten afkondigden.

Het bekendste proces van Den Haag was tegen de kopstukken van het Nederlandse neonaziregime. Het proces begon op 2 november 2026 en duurde tot 14 februari 2027, toen het vonnis werd uitgesproken.

Dit proces werd gehouden voor het Internationale Militaire Tribunaal. Het is het bekendste maar zeker niet het enige proces dat na de Derde Wereldoorlog gehouden werd. Vervolgprocessen werden gehouden tegen onder andere artsen, juristen, bankiers, lobbyisten, financiers, journalisten, media kopstukken, politici, rechters, militaire leiders en politie: uiteindelijk werden er honderden aangeklaagden ondervraagd.

Hoewel de aanleiding van al deze processen duidelijk de Derde Wereldoorlog was, zijn ook andere aanklachten meegenomen in de tenlasteleggingen. Belangrijkste aanklachten betroffen: landverraad, genocide, vrijheidsberoving, diefstal, crimineel handelen, corruptie en geestelijke marteling.

Van alle aangeklaagden werden er weinig vrijgesproken. Drieëndertig werden ter dood veroordeeld, honderdelf tot een levenslange gevangenisstraf en vijfhonderdtweeëntwintig kregen een gevangenisstraf tussen de achttien maanden en vijfentwintig jaar. Er is een speciale wet aangenomen die ervoor zorgt dat strafvermindering niet mogelijk wordt. Alle doodstraffen zijn direct uitgevoerd.

Tot zover Wikipedia in de toekomst, schrijft gastauteur Niccos.

  Niccos: Wie is hier nu extreem?!

Is dit een luguber artikel? Zullen mensen hier van schrikken? Zullen de mensen die denken of aanvoelen dat ze bedoeld worden hierdoor angstig worden of boos?

Mag ik dit zo schrijven? Het feit dat ik deze vraag stel zegt al genoeg. Vier jaar geleden had waarschijnlijk slechts een enkeling de wenkbrauwen gefronst. Of het nu satire was, ironie of zelfs wel gemeend, alles kon zowat gezegd worden. Dat is nu toch heel anders wanneer een officieel overheidsrapport melding maakt van ‘gevaarlijke burgers die complottheorieën aanhangen’. Moet ik mij zorgen maken dat die geheime overheidsdiensten achter mij aankomen omdat ik dit schrijf?

De wereld is veranderd na 11 september 2001. De wereld is compleet veranderd na 2020-2022. Ons neonaziregime heeft de touwtjes flink aangehaald. Maar een vergelijking met de jaren dertig van de vorige eeuw in Duitsland mag ik natuurlijk niet maken. We zitten als kikkers in een pan op laag vuur dat steeds hoger gezet wordt. Suffig wachten we op andere tijden niet doorhebbend dat we stukgekookt worden.

Waar ik naar toe wil is een essentiële vraag: ‘Is de doodstraf een optie?’

Wanneer een wolf of een vals gemaakte hond een mens doodbijt, dan maken we het beest meestal af. Je zou er ook zo over kunnen denken bij dergelijke moordenaars. Oog om oog, tand voor tand (geleend van een reaguurder onder een ander artikel). Dat komt ook duidelijk op ons netvlies als onze dierbaren onder onze neuzen worden vermoord.

De doodstraf is wellicht op menselijk niveau begrijpelijk. Iemand die willens en wetens een ander mens vermoord, die verdiend het wellicht ook niet om verder te leven. Maar mijn gevoel zegt tegen mijn denken in dat dit niet goed kan zijn. Iets zegt in mij dat op spiritueel niveau we ons bewustzijn verlagen als we ons verlagen tot datzelfde gedrag van die moordenaars.

  Laten we het eens over God hebben (voor deze ene keer)

Ik vind het een hele lastige. Temeer ik zou vechten als een leeuw en mensen zou aanvliegen als ze aan mijn dierbaren willen komen. Ik ga dan echt niet spiritueel zitten wezen maar zoek de eerste de beste steen om te werpen. Maar dat is emotie en instinctief handelen. Wanneer ik afstand heb van de situatie, dan zie ik een ander pad dat mensen eigenlijk zouden moeten afleggen.

Willen we uit de cyclus van de huidige moraal stappen en spiralen naar een hoger bewustzijn, dan zullen we daar ook iets voor moeten doen en laten. Eerbied voor het leven. Maar ja, klinkt mooi. Hoe moet je dat praktisch nu invullen in deze tijd. Ik weet waarschijnlijk wel een veelvoud van die drieëndertig veroordelingen bij elkaar te sprokkelen. En jullie ook.

De dood is definitief en we weten dat er teveel ‘rechterlijke dwalingen’ zijn. Ik noem dat gewoon corruptie. Politie en Justitie moeten iemand hebben en de Rechter kijkt niet verder dan z’n neus lang is. Bovendien zal de doodstraf ook gebruikt worden tegen lastige burgers waar ze vanaf willen. Hoewel ze dat nu ook al kunnen bewerkstelligen op andere wijzen.

Wie voor de doodstraf is, graaft een kuil en dat kan erg onverstandig zijn. Je trekt een hele beerput open en alles gaat stinken. Ik ben daarom geen voorstander van de doodstraf, zelfs niet voor de moordenaars in de aanloop naar de Derde Wereldoorlog. Die oorlog is al gaande, maar hopelijk wordt het niet veel erger en wordt het tij gekeerd. Kom maar op met die tribunalen.

  Niccos: Wat is waar?

Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Gedetineerde bekent 2 kinderverkrachters te hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCorruptie beschuldiging: Von der Leyen wegens Pfizer-deal voor strafrechter in België aangeklaagd 
Volgend artikelDe planning van de Oekraiense invasie vanuit Russisch oogpunt (misschien)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Doodstraf? Laat maar komen, ik weet er wel een paar voor op de lijst. Er zijn er zat schuldig aan moord/ genocide en de dood is de enige passende straf voor dit gewetenloze tuig. Opsluiten kost ons nóg meer tijd en geld. Opruimen, raus!

  • hear hear, ik ben voor de doodstraf, natuurlijk als een ‘persoon’ echt schuldig aan is.

   No Mercy, weg ermee, de wereld is bevolkt genoeg, we kunnen heel wat bad people missen als kiespijn, tevens beter voor het leef klimaat en voor een beter ‘milieu’ als komende uit een goed milieu 😉

  • Altijd maar verwijzen naar iets wat drie generaties geleden is. Zelfs de meesten hier kennen het alleen uit boeken of docu’s. Overigens was de opvatting destijds “nooit weer”. Iets wat kennelijk dan wel weer “vergeten” wordt.

   • ” Nooit weer” is een opgelegde geruststelling voor hen die geden hebben.
    De apparatski gingen gewoon door naar het volgend leedveroorzakende evenement.

 2. Ik ben niet voor de doodstraf …. echter gaat het hier in veel gevallen om vluchtgevaarlijk manipulatief tuig.
  “Teflon Rutte” liegt zichzelf binnen drie maanden uit de gevangenis en zo zijn er velen!

 3. In eerste instantie denk ik ook doodstraf voor Rutte en Co. Echter is er bewezen dat levenslang (en in Nederland is dat ook echt levenslang) een ergere straf is dan doodstraf. Het hof voor de rechten van de mens stelt zelfs dat het inhumaan is. Dus mijn punt is dat die levenslange straf een beter middel is voor Rutte en Co.

 4. Doodstraf is permanent. dat gezegd hebbende, sommige figuren zijn zo schadelijk voor de rest van de bevolking dat permanent verwijderen de enige optie is, of je moet meer slachtoffers willen….

  Doodstraf is dus in veel gevallen preventief, voorkomen van meer slachtoffers door de meestal meervoudige dader te stoppen…om die reden hoort bij onder andere een pedofiel een touw of een paar gram lood, om andere een leven vol ellende te besparen en dit zou de reden moeten zijn, vergelding is nutteloos.

  Zolang de wet in zijn streven naar alleen recht van macht en geweld misdadigers beschermd blijven er een groot deel aan slachtoffers komen welke dat niet hadden hoeven te zijn. De privacy wet bied dan nog een keer een schuilplaats voor veel tuig, en een ideale omgeving om door te gaan.
  Ik denk dat de privacy wetgeving is bedacht door pedofielen. Het wetsvoorstel destijds zal dus PVDA zijn geweest….dit is een gok met een reden….

  1 op de 2 PVDA aanhangers is pedo, net als 1op de 2 aanhangers van Groen Links een psychiatrisch patiënt is of behandeling zou moeten krijgen….immers een bewezen terreur organisatie steunen tegen je eigen landgenoten is ziek.
  De reden dat deze lui mee regering is omdat anderen door het werken met deze lui hun macht behouden. Ook ziek en moreel loos dus.

  Ik hoop dat die tribunalen komen maar een of twee per keer in zijn of haar achtertuin is ook fijn als ochtendnieuws…

  s.v.p. Rommel, niet meer die Rutte foto gebruiken, die is echt om doorlopend te kotsen. Ik heb er nog last van.

 5. De mensen die nu nog stemmen op partijen met mensen als Rutte, de Jonge en Kuipers vinden dat die politici het héél goed hebben gedaan gezien de moeilijke omstandigheden. Wanneer ze er achter komen op wat voor een walgelijke manier ze voor de gek zijn gehouden door deze politici, dan zullen velen van hen waarschijnlijk nog harder om de doodstraf roepen dan degenen die niet of FvD hebben gestemd.
  Onlangs in een gesprek met enkele spirituele mensen zei een meneer die de gentherapie heeft ondergaan en die het beste voorheeft met iedereen het héél erg te vinden dat ik Rutte een leugenaar noemde. Hij is er momenteel nog steeds van overtuigd dat Rutte en de Jonge het héél goed hebben gedaan in die uitzonderlijke crisissituatie door een ‘levensgevaarlijk’ virus, maar Putin heeft hij in een eerder gesprek een vreselijke dictator genoemd. Hij wil al niet horen dat de spuit gevaarlijk is, laat staan dat cov19 en de spuit allebei biowapens zijn. Hij is een gelovig en fatsoenlijk mens waarvan ik verwacht dat hij principieel tegen de doodstraf is. Hij is van de oude stempel en gelooft nog in een betrouwbare overheid en een eerlijke NOS. Ik ben erg benieuwd hoe hij zal reageren wanneer het uiteindelijk ook tot hém doordringt dat hij op ongekende wijze is belazerd.

  • Cirkel van leven Edo, laat het gaan
   Kan zijn dat man , deel uitmaakt van de undercover club , die diepe roots te lijkt hebben. of een gelovige is van de NOS ; ahw ook een religie.
   geluk is met de domme,
   Denk dat hier ook waarheid in zit.
   Onze voorouders zijn eeuwen lang belazerd en waren ‘ gelukkig’
   Dachten ook de kennis te hebben
   Over paar honderd jaar , ziet men meer/ anders als nu.
   Elke zienswijze kan voor-, en nadelen.
   Hebben.

   • 2022 : iemand die prikken zette ,
    Gewaarschuwd, herhaaldelijk .
    In het mi allerbeste vertrouwen heeft ze deze gegeven.
    Overheid is ZO slecht niet, natuurlijk ben ik niet aansprakelijk

    ‘ situatie, alles is voor de wind gegaan in haar leven’ denk dat dit een rol speelt , hoe sterk een ‘ geloof’ is, een pienter, sociaal wezen betreft het hier. Mensenmens.
    Die mi een goede plek krijgt na dit bestaan, hoeveel bullshit er ook over dna rondwaait. God fixt ‘t

 6. Er zijn misdaden waarvoor een streng oordeel op zijn plaats is, maar de alledaagse neiging tot kritiek kan schadelijk zijn, vooral als dat tweede vermengd is met zorg.
  We hebben iets te leren. Veel, misschien wel alle, ellende ontstaat in de geest. Zo is juist bij Duitsers de schuld en slechtheid van Hitler populair, om van hun eigen schuld af te zijn, en wordt er weinig geleerd van bepaalde gebreken. Met de joden is dit hetzelfde. Er is dus een fixatie op dictators ontstaan van een bepaald soort en uiterlijk. De misdaden van de slavernij en dergelijke komen ook goed uit. Zo om ervan af te zijn worden we met catastrofale politieke beslissingen geconfronteerd. Het is misschien goed hierover na te denken, het motief is essentieel. De ene misdaad vergoelijkt anders de andere. Krishnamurti zei dat met voortdurend vergelijken alle competitie begint. We gaan er in ons geloof (zelfgenoegzaamheid) van uit dat ik die problemen wel oplos. En ik doe het niet. Zo zijn we in een kluwen terechtgekomen waar niemand meer weet wat goed of kwaad is. Ik zie het niet moreel maar functioneel.

 7. Wat ik zo hier en daar lees dat wij als burger geen schuldige hoeven op te hangen.
  Maar.. Dat een militaire rechtbank de besluiten neemt en uitvoert, door militairen.
  Is dat dan anders? Ja, denkt het wel.
  Is het dan: mooi dat iemand anders het doet!?
  Nee dat zeker niet. Geen handen wassen in onschuld daardoor.
  Als een woedend volk de valmessen hanteert dan is de last collectief!
  Als een militair in opdracht doodt, dan is die organisatie als collectief verantwoordelijk.
  Als een land een militaire rechtbank instelling
  heeft dan is een bevolking mede verantwoordelijk. Het is volgens mij een gedeelde last. De oplossing in andere toekomstige tijden zal ook collectief zijn.
  We hebben tenslotte de huidige wereld ook collectief neergezet. Wakker of slapend.

 8. IK ,Kan niet w8en, hóóp hier zo op, maar laat de NEEderlander de rechtbank vertegenwoordigen, géén zoals nu ,heden ten dagen, DooD666, óf ander tuig, of, zoals mijn zijn, vanaf 15 tot aow gewerkt, met ex goedlopende zaak én groothandel in H’lem , verlichting én specialiteit alles qua lampekappen , homemade, nu 71 jr PVV én FVD, dit mbt juryleden ,Qua ONrecht zit ik graag aan. RECHT MOET HIER TERUG KOMEN.

 9. Iedereen komt in zijn leven PSYCHOPATEN tegen in leidende en bestuurlijke functies.
  Politiek in het bijzonder is de hoogste verzameling of concentratie van psychopatem.
  5% van de bevolking heeft een of meerdere kenmerken van psychopatie.
  Dit is gewoon een gegeven waar je niet onderuit komt.
  Dus is de conclusie dat openbare vernedering van bestuurders in welke vorm dan ook een educatieve functie kan hebben.
  Oog om oog en tand om tand hoeft niet in te houden dat je de doodstraf gebruikt.
  Gerechtigheid is een complex onderwerp want die psychopaten hebben of zullen in de loop van de tijd honderd duizenden doden op hun geweten hebben, bewust en direct, of indirect zoals het gros van de artsen en de GGD ers die de spuiten hanteerden. Dus openbare boetedoening voor iedereen herkenbaar – door middel van speciale kleding – lijkt mij een betere oplossing van gevangenisstraf of doodstraf. Daarnaast de EIS: ” Je zal niets bezitten ” zelfs niet de kleren aan je lijf.
  De vervulling van hun eigen doelstelling.

  • ‘Dus openbare boetedoening voor iedereen herkenbaar – door middel van speciale kleding – lijkt mij een betere oplossing van gevangenisstraf of doodstraf.’

   Brandmerken op het voorhoofd en vogelvrij verklaren. Dan zijn ze levenslang herkenbaar en ze bezitten niks en ze hebben geen rechten, precies wat ze met ons wilden doen. Maak ze tot levende voorbeelden en laat ze bedelen. Psychopathie moet worden gezien als een verstandelijke beperking, zodat we psychopaten makkelijk herkennen en kunnen isoleren.

  • ‘Dus openbare boetedoening voor iedereen herkenbaar – door middel van speciale kleding – lijkt mij een betere oplossing van gevangenisstraf of doodstraf.’

   Brandmerken op het voorhoofd en vogelvrij verklaren. Dan zijn ze levenslang herkenbaar en ze bezitten niks en ze hebben geen rechten, precies wat ze met ons wilden doen. Maak ze tot levende voorbeelden en laat ze bedelen. Psychopathie moet worden gezien als een verstandelijke beperking, zodat we psychopaten makkelijk herkennen en kunnen isoleren. We moeten leren en groeien, zodat de psychopaten de komende 1000jr geen comeback kunnen maken. Maar uiteindelijk komen ze terug, zo werkt de balans gewoon.

 10. waarom pas in 2027 ?? het kan nu en vandaag al gebeuren zodat we deze derde oorlog voor zijn en inderdaad een touw of lood zal de medemens zeer zeker belieffen dan een levenslange gevangenis want dan gaan we nog steeds veel belasting betalen ~en daar zitten wij niet op te wachten toch ? dus ? niet 2027 maar NU!

 11. In de tijd van Christus was oog om oog tand om tand de hoogste moraal.
  Laten we niet te snel oordelen. Want er kan nog meer straf komen.

  • Onzin. Ga alsjeblieft niet doen alsof jij de bijbel kent.

   In de bekende wereld van 4000 jaar geleden was oog om oog, tand om tand de kern van onderling recht. Zoals in de hammoerabische wetten. Waar daar stond heel veel onzin in die slaven en vrouwen elk recht ontnam.

   De mozaische wetten staan hiermee in sterk contrast. Die zorgen voor rechtszekerheid en sociale zekerheid voor ‘slaven’ (altijd beperkt in tijd), vrouwen en vreemdelingen.

   2000 jaar geleden gold in het gebied de Romeinse wet, wat vooral over handelovereenkomsten ging. Wat nu ook wel ’the law of the sea’ of corporate law wordt genoemd.

   Dat staat dus haaks op wat Jezus met autoriteit ‘de wet van het land’ oftewel zijn eigen 10 geboden voorstond. Hij ging daarmee nog veel verder: als je oog je tot zonde verleid, ruk het uit. Als je naar een (getrouwde) vrouw kijkt pleeg je al overspel. De wet is er om je te wijzen op je gevallen staat. Dat je van God gescheiden geboren bent. Hij zei ook dat Hij kwam om je te redden daaruit en je een nieuw, levend hart te geven.

   Onze wetten zijn grotendeels ‘corporate law’, Romeinse wet en kent geen moraal of genade. Toch is onze grondwet vooral gebaseerd op de natuurlijke wet, de ‘law of the land’ of de joods/christelijke bijbelse morele wet.

   Eer je oorsprong (God, ouders, schepping, naasten), jouw onderhoud is van jou (erfdeel, gezin en eigendom, leven) en blijf van dat van je naaste af.

   Toch wel bijzonder dat de rechter ‘wetten’ niet mag toetsen op de grondwet hè?

 12. Het weer in Nederland is om en om goed en slecht. Gisteren was het goed weer, ik ging naar buiten, dus ik kon niet meepraten over liefde.
  We kunnen ook liefde krijgen voor de verkeerde.
  Daarom uit liefde kan wijsheid ontstaan.

  • Ik liet het thema bezinken terwijl ik in de zon zat, om te zien hoe het verder gaat. Er liepen verschillende groepen Duitsers iets te zoeken leek het, ieder wel 10 tot 20 man, er zat steeds 1 blonde tussen en de rest donkerbruine mensen. Er is iets aan de hand, soms komen ze iets achter me zoeken, en ze wijzen lukraak om zich heen alsof ze het hebben gezien, terwijl de kermis weer wordt aangezwengeld.

  • Massatoerisme en massa-immigratie zijn de zelfde sfeer. Ik had wel korte gesprekken met mensen op een normale alledaagse manier over die dingen, ook over Jezus met een kennis. Als ik al ergens buiten zit en er komt een moslim langs in een traditionele jurk dan zegt hij al daar heb je Maitreya. Dat is een van de redenen dat ik er niet meer aan meedoe.

  • Ik kan enkel de taal spreken die mensen kennen om geen schoolmeester te worden. Want dat mag ook niet. Ik kom de laatste keer bij het kantoor van Share, en daar zit een verpleegster met krulletjes die me onderwijst dat we 1 type koperkleurige mensen moeten krijgen. Dit liep synchroon met tal van problemen die ontstonden. Als ik het met die bruine mensen had over de filosofie van het Oosten was het enige dat overbleef naast een paar namen dat ze bruin waren. Deze bespiegelingen gingen ook vooraf aan WO2. Nu scheppen ze op wie uit die club hier miljonair zijn. Maar toen de oude geschriften van India werden opgesteld waren die mensen nog blond. Ze zullen zeggen er is geen relatie, maar het is de enige. Iedereen interpreteert alles op zijn niveau. Maar het is misbruik. Zo verdwenen in het verleden hele volkeren. Zo begon Kali Yuga, zij beweren juist dat het zo eindigt.

 13. De Haag is neokolonialisme van de puurste soort. Het Westen met zijn misdaden over de ganse wereld gaat daar rechtertje spelen. De leden van het tribunaal zijn de afgevaardigden van de dubbele moraal, ethiek als een elastiek en de eigendunk bedwelmd van de huichelarij. De weerzin bij de gekwetste en beroofde volkeren in de wereld door die bende kan alleen maar toenemen.

 14. Wat straks veel mensen straks kwaad, dom, en veel zelfmoorden ❤️ omdat ze schaapjes waren, de hele geschiedenis is van A tot Z gelogen, als de je leugens en zo groot maakt en maar vaak genoeg herhaald en dat van generatie op generatie dat denken ze vanzelf wel dat het de waarheid is, een citaat van Adolf Hitler, en gelijk heeft hij, en je hoeft helemaal niet veel onderzoek te doen om veel leugens te bevestigen, alles heeft altijd heel duidelijk voor gelegen, zeg maar in plain sight en weg zagen het niet omdat veel mensen het maar aannamen voor waarheid en vooral normaal, stap voor stap hebben ze het gedaan en met hele kleine stapjes later omdat er veel vraagtekens gezet werden bij veel zaken, wake up your live is from your birth a lie. En dat is een feit, liever een wappie genoemd dan een volgzaam schaap, alleen dit nog het teken van het beest is overal te vinden en begin daar maar eens mee, en zie de waarheid waarin we leven, en zoals de bijbel dit allemaal al voorspelde, en straks wordt het kaf van het koren gescheiden.

 15. I understand the question about death penalty – and maybe we shouldn’t.
  The main issue however, is the fact that most people are equally guilty. As a group, we allowed this to happen. As a group, we think unloving and cruel thoughts and as such, we are just as guilty. THAT is the real problem. Death penalty for a few that acted on the evil thoughts and harsh emotions we as a group of humanity feel, is nothing but a bandaid on an ever erupting volcano.
  We should not think too much about punishment, rather on solutions, prevention and change. That can only happen in our hearts.

  • Amen!

   This is the best answer I’ve read over here. He who is without sin cast the first stone! (and wrote their evil doings in the sand). He was without sin, and did have the right to throw. But he didn’t. Nobody judged you? I won’t either. Now go and don’t do it again.

   He who said this did not judge but was judged and put to death for our transgression. He also promised us a new heart!

   But he’ll be back to judge…

 16. Dit bekijk ik op verschillende manieren.

  1-Feitelijk inzake wetgeving.
  2-onveranderbare en onvervreemdbare wetten
  3-persoonlijk
  4-gevoelsmatig.

  1-Feitelijk
  word dit “expiriment”
  En De-Populatie/nutteloze verdieners/eters.
  Onder dood-spraak/Corp-0ratie en maritime wetten en de inschrijving geboorte-register gehouden. (Lang geplant)
  Zeevaarts / handels en Oorlogdwetgevingen.
  Eigen oorlogswetten zijn hierin heel duidelijk.
  Landverraad/hoogverraad en misdaden tegen de mensheid.
  Een vreemde usurperende mogendheid de controle over het Soevereine Land/Rijk geven staat gelijk aan executie. Punt uit.

  2-Onvervreemdbare en onveranderbare wetten stellen .: bv stelen van een ander staat gelijk aan stelen van jezelf Maaar! Dan erger.
  Causatie tel je hierbij op.
  Bv ik steel een bagger fiets zonder slot snachts voor een deur weg om thuis te komen.
  De volgende ochtend gaat een persoon voor de eerste dag naar zn nieuwe werk en komt veeeel te laat omdat vervoer mist , gelijk ontslagen geen geld voor huur gas en licht deurwaarder kind terug naar pleegouders vrouw zat van en belt beste vriend ex-man enz enz .: dat is de volledige rekening Inc Causatie of nevenschade.
  En geen bagger fiets waardig.
  Niet van jou dus Laten staan.
  Lopen. 7x7x7.

  Iemand ter dood brengen kan potentieel hoge nevenschade opleveren dat wil je niet.
  En de Wraak is op jezelf en de dader heeft “betaald”
  met zijn leven

  3-Persoonlijk ,
  Nee nooit never niet
  de doodstraf Ooit.
  Is Wraak op jezelf.

  4-gevoelsmatig.
  Causatie! en “de rekening”
  Is inherent voor een dader zelf.
  Hier of in het volgende “Leven”

  In oude tijden in Schotland plaatste men “ The Shun”
  op iemand.
  Dit hielt in dat de persoon
  die moordenaar was
  (medeplichtig is aan genocide)
  Dood werd verklaart.
  Deze persoon prate niemand meer tegen , kreeg nooit meer hulp , werd niet meer aangekeken of erkend als aanwezig te zijn .: Dood.
  Dit eindigde in zelf-doding.
  Dit is cosmische vereffening.
  En neutraal. 0/0.

  Doodstraffen zullen inherent worden uitgevoerd voor hun die hieraan meewerkten onder hun eigen oorlogswetgeving.
  tenzij de maritieme wetten worden ge-Nullificeerd en opgeheven.
  Dit zullen zij zelf moeten
  doen en vrijwillig
  uit “Dienst treden”
  En onder grondwetten stappen Schoon Schip te maken
  en hun terechte rechtvaardige oordeel zullen moeten aanvaarden.

  omdat er zoveel oorlog is gevoerd voor/door
  “De Bankiers”
  dat een gewone persoon die dit Nullificeert de volledige Causatie van al dit leed krijgt toebedeeld.
  Er is GEEN goede daad die Onbestraft blijft!!!
  NOOIT niet mee bemoeien!!!

  Onder Grondwetten bestaat er geen dood-straf daar deze mensenrechten omhelzen.

  The Shun is geen straf uitgevoerd door derden of onschuldigen(de beulen)
  die zichzelf dan tot moordenaar zouden maken.
  maar het voor altijd totaal negeren van een persoon.
  Alsof deze dood zou zijn.
  Neutraal.

  zie maar dat je jezelf red
  Nergens meer welkom.
  Voor Altijd alleen.
  tot het genoeg is……..

  dit is groter als De Mens.
  De vereffening zal alla
  ordo ab chao/ creatieve vernietiging deze x
  Creative “zelf-vernietiging”
  Zijn.

  Eind.

  • Toevoeging van belang.

   De bezitters en metselaars van de overgedragen/geusupeerde
   kennis Weten!!!
   De Dood Bestaat Niet!
   Maar een eindeloze reeks aan levens karma betalen of florerend leven is.

   Helaas omdat deze kennis bij “de gewone tv verslaafde voetbalkijkende gokkende feestende en onwetende
   Bang gemaakte
   Gewone goeie mens.
   verdeelden en beheersten”.
   Niet is ,

   weten de (((machten)))
   Hoe zij De volledige Causatie steeds op onschuldigen en (Christussen) te plaatsen door iemand zo te verleiden de erf-Schuld op zich te nemen.
   Door bv maritieme wetten te Nullificeren en te laten denken een grote goede daad te hebben gepleegd
   en zodoende de gehele
   ERF-SCHULD
   op zich te nemen.

   Alle goede daden
   EN
   Alle slechte daden.
   Zijn onderhevig aan tegengestelde krachten
   en Polaire opposities.

   Stand your Ground
   Souljah!!
   Death is a Lie.

   Zoek en vind.

   • Jan, je zegt veel uiterst rake dingen maar het is zeer verwarrend opgeschreven en omgedraaid zodat het weer niet klopt.

    Iets met klok en klepel maar waarschijnlijk niet perongeluk. Een soort honing val. 99% waar maar de 1% leugen doet je de das om. Rattengif is ook 99,995% goed voer.

    Mijn alarmbel ging af iig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in