© Jean-Pierre Dalbéra (CC BY 2.0)

De mens is bezig mens te worden. De essentie van de door God geïnitieerde evolutie is verruiming van bewustzijn. Zolang we er niet in slagen om een hoger bewustzijn te krijgen als soort, blijven we doormodderen in onze dierlijke instincten en emoties. Dan blijven we gevangen in ons denken en maken we elkaar het leven zuur. Terwijl ons potentieel enorm is en de mens een wezenlijke stap is op weg naar God, schrijft gastauteur Niccos.

Wanneer je moeite hebt met het woord ‘God’, lees dan bijvoorbeeld ‘bron’. Neem de tekst niet letterlijk en niet persoonlijk, maar haal eruit wat jou past en waar je mee verder kunt in jouw ontwikkeling. Niets moet, alles mag.

De aanleiding voor dit artikel zijn twee onderwerpen die nogal actueel zijn. Ten eerste de transitie naar een multipolaire wereldorde. Ten tweede de steeds verdergaande digitalisering van ons leven.

De multipolaire wereldorde

De hegemonie van de VS wordt op dit moment doorbroken, het is een lopend en onomkeerbaar proces. Zelfs een WO3 zal dit niet kunnen tegenhouden. Zoals alle voorgaande imperiums zijn gevallen, zo komt ook een einde aan het collectieve westen dat de rest van de wereld honderden jaren heeft gekoloniseerd.

Ik las het uitstekende artikel ‘Het collectieve westen versus traditionele waarden’ van Davor Slobodanovich Vuyachich op deze website (FrontNieuws). Uitgelegd wordt hoe de macht van links én rechts op het politieke spectrum zijn verschoven naar een gezamenlijk globalistisch wereldbeeld wat zichzelf liberaal noemt. Vervolgens heeft een verschuiving plaatsgevonden naar neoliberalisme of liberalisme 2.0, wat streeft naar absolute macht en dus eigenlijk helemaal niet meer liberaal is.

De macht draagt het masker van democratie, maar breekt die steeds meer af door het afnemen van mensenrechten, het polariseren van de bevolking en het verwezen van de samenleving. Het boek ‘De verweesde samenleving’ van Pim Fortuyn wees daar ook al op. Het volk wordt afgeleid, tegen elkaar uitgespeeld en traditionele waarden worden ondermijnd. Het is ze al gelukt om het geloof te marginaliseren. En nu spelen ze volop het woke orgel van LGBT+. Het is gedoemd te mislukken, iedere hype heeft een beperkte houdbaarheidsdatum.

Het financiële systeem staat op het punt onderuit te gaan. Waar landen als Libië nog gesloopt konden worden omdat ze aangaven los te willen komen van de Amerikaanse dollar, zijn er nu veel, grote én invloedrijke landen die het daadwerkelijk doen. Het is een kwestie van (afzienbare) tijd totdat het Amerikaanse piramidesysteem van schulden compleet instort omdat het niet meer groeit en niemand meer meedoet aan hun spelletje. We merken het al aan de inflatie en straks ook aan de lege(re) schappen in de winkels. Niet te vergeten de banken die in heel zwaar weer zitten en waar krampachtig de dominosteentjes overeind worden gehouden.

De digitalisering van ons leven

Dit is enerzijds ingegeven door de macht om de burger onder te kunnen brengen in een totalitair systeem. We kennen de natte droom van Klaus Schwab’s WEF en hij is natuurlijk maar één van de poppetjes op de voorgrond waar er achter de schermen monsters al eeuwen bezig zijn hun hel op Aarde proberen te vestigen. Maar daar ga ik nu even niet verder op in.

  Ministers Rutte IV, Hallo Vaarwel

Anderzijds is de digitalisering ook onderdeel van de technologisering van de samenleving. We gebruiken al heel lang techniek om ons leven gemakkelijker te maken. Van al die technologie werd eens gezegd dat het heel gevaarlijk was, maar uiteindelijk zijn we het massaal gaan gebruiken. Bijvoorbeeld de auto en de trein.

Ook geld zou je kunnen zien als een techniek. Geld kan een middel zijn om eenvoudiger ruilen. Zo beginnen technieken vanuit het perspectief dat het handig voor ons is. En dat is ook zo. Maar tegelijk zien we dat er dan mensen zijn die het vooral handig voor zichzelf maken. Banken gaan rente heffen bijvoorbeeld. Zo wordt een systeem gecreëerd dat je met geld geld kunt maken. Het middel wordt een doel.

Voor de Overheid zijn we een nummer, we hebben tenslotte een BSN van ze gekregen. We hebben een paspoort en rijbewijs met allerlei toeters en bellen. Een online bankaccount. We zijn al heel erg digitaal. Straks waarschijnlijk een digitale munt. Een digitale pas waar alles op staat tot en met je zorgprofiel. Met één druk op de knop kan de Overheid je straks ‘elimineren’, geen geld, geen zorg, geen OV, niks nada noppes. Terwijl het best handig kan zijn, omdat het zeker ons leven gemakkelijker kan maken. Mits…

De oplossing zit ‘m niet in systemen

Wanneer de Overheid te vertrouwen zou zijn, dan hebben we geen probleem. Echter blijkt al zolang er een Overheid bestaat dat deze niet te vertrouwen is. Mensen zijn niet te vertrouwen, dat is het hele probleem. In den beginne wel, totdat de boel corrumpeert. We kunnen die poppetjes bovenaan de geldladder wel de schuld geven, maar zonder ons hebben ze geen enkele macht. Zolang wij op diezelfde ladder blijven staan, lachen ze zich rot als ze hun stront naar beneden droppen. In de rat-race zijn zoveel mensen bezig diezelfde ladder te beklimmen. En als ze een paar treden hoger staan, dan schijten ze ook lekker naar beneden. Likken naar boven en schoppen naar beneden. We staan op de verkeerde ladder of moeten helemaal niet op een ladder gaan staan.

Wanneer we bovenin wat poppetjes vervangen, dan komen er nieuwe poppetjes die precies hetzelfde gaan doen. Wanneer we voor een ander systeem kiezen, zullen we zien dat het nieuwe systeem op een gegeven moment ook weer net zo corrupt wordt. De technologie kunnen we nooit tegenhouden, ook omdat technologie een wezenlijk onderdeel is van onze evolutie. Zijdelings opgemerkt dat we over een paar miljoen jaar van deze planeet af zullen moeten omdat ‘ie dan te dicht bij de Zon komt te staan en de Zon ook een eindigheid heeft. Handig als we dan een ruimteschip hebben. Technologie is net als een systeem niet het probleem. Het probleem is de nog onbewuste mens die systemen en technologie misbruikt. Even los gezien van ethisch gebruik.

  Niccos: Verenigde Staten van Amerika. Rot op!

Wat moet veranderen zijn wij zelf

Wij zullen als soort moeten veranderen, we moeten bewust worden. We moeten mens worden en onze dierlijke angsten en lusten onder controle krijgen. Wanneer ons dat lukt, dan kan ieder systeem en iedere technologie prima functioneren, als we dat dan nog nodig hebben. Het potentieel voor wezenlijk menselijk bewustzijn hebben we, meegekregen in God’s plan, of zo je wilt in ons DNA. Dé vraag is hoe daar te komen.

En dat is in feite de essentie van dit artikel, want ik neem voor het gemak aan dat al het voorafgaande gesneden koek was.

Hoe leren we

We leren van alles op school, lezen boeken, volgen goeroes enzovoort. We debatteren, filosoferen en indoctrineren. Dit artikel is er een goed voorbeeld van. We denken dat we op deze manier van elkaar ontmoeten intelligenter worden, bewuster. Ik ben van mening dat het anders gaat.

We leren we pas iets als we het zelf ervaren (doen) én verinnerlijken. Ik vind het leren van evenwicht altijd een mooi voorbeeld. Niemand kan mij dat uitleggen in de zin dat ik het echt kan leren. De uitleg kan wel inspireren en stimuleren het te willen ervaren. Elkaar ontmoeten heeft dus wel degelijk zin. Maar ik leer het door te doen en het dan in mijzelf ‘waar te maken’. Zo kun je trouwens met gemak van iedere verslaving afkomen.

Het zwaartepunt van leren ligt dus in jezelf. Dat wetende, kun je voor jezelf nagaan in hoeverre je invloed hebt op het leren van een ander. Je kunt je kinderen van alles leren, maar je leert ze dan vooral jou zijn en niet zichzelf. Je leert ze hoe jij over iets denkt en leert ze niet zelfstandig en vrij te denken. Ik schrijf het wat zwart-wit, maar je begrijpt vast wat ik bedoel.

We vertrouwen teveel op wijsheden van anderen en te weinig op onze eigenwijsheid. Ik vind het altijd bijzonder hoe zelfs veel spiritueel geïnteresseerde mensen boek na boek lezen en goeroe na goeroe aflopen. Terwijl ze alle antwoorden juist in zichzelf kunnen vinden. Zeker hebben we een basis nodig, zoals bijvoorbeeld een taal om met elkaar te kunnen communiceren. De ontmoetingen zijn handig om te kunnen spiegelen. Maar de waarheid is persoonlijk en ligt in jezelf. Hoe meer je naar anderen luistert, des te minder zul je jezelf leren kennen. De belangrijkste persoon die je kunt ontmoeten in je leven ben je zelf.

De weg naar binnen is de enige weg naar bewustzijn. Het is de weg naar jezelf. Het is de weg naar de bron van het leven, zo je wilt God. Dit is de weg die de mensheid moet leren te begaan. Dit is niet de weg van een religie, want er staat niets tussen de mens en het hogere ongeziene. Ook geen engelen, duiveltjes en kabouters. Kijk uit voor allerlei menselijke verzinsels. Zie jezelf meer als één zonnestraal van die éne Zon. Je bent het lichtpuntje, de lichtstraal én de Zon, als één geheel, doch op Aarde bekend als lichtpunt (geen BSN).

  We gaan de reaguurders fileren

Volg niet mijn eigenwijze theorie en verzinsels. De uitnodiging is je eigen weg af te leggen en te ervaren wat die weg brengt. Ieders weg is verschillend. Eenmaal op weg, is er geen weg terug. Maar daar zul je nooit spijt van hebben.

De overgang tussen de mentale en spirituele wereld wordt gemakkelijker middels meditatie. De Oosterse Wijsheid weet dit al duizenden jaren. In het Westen hebben we het zo druk, dat we er het geduld bijna niet meer voor hebben. Meditatie moet ook geen doel op zich zijn, het kan een toestand van het lichaam en de geest zijn net als bijvoorbeeld ademhalen. Het hoeft geen enkele moeite te kosten, je hoeft alleen maar de techniek te leren en verinnerlijken.

De hogere vormen van het mentale veld zijn ‘kunnen relativeren’ en ‘kunnen accepteren’. Van daaruit de ‘overgave aan het leven zelf’. Je leert onthechten (loslaten). En dan de weg naar binnen via meditatie. Toegang tot het bewustzijnsveld, wat sommigen Akasha noemen. Daar waar alle wijsheid beschikbaar is. Ieder mens heeft de keuze dit pad te gaan, of niet.

Hoe evolueert de mens als soort

Daar waar het individu een keuze heeft, zal het collectief bewegen naar gelang de keuzes van de individuen. In mijn meditaties heb ik ‘gezien’ dat de mensheid evolueert via de bron, dus niet via het mentale veld op Aarde. Dit mentale veld is wel nodig, maar via de individuele ontwaking wordt het collectieve menselijke bewustzijn gevoed en zal het evolueren. Alle nieuwe geboorten zullen de nieuw geleerde wijsheid met zich meekrijgen.

We spreken van nieuwetijdskinderen, maar die zijn er altijd geweest. Jezus was ook een nieuwetijdskind. Er zijn altijd voorlopers, voorgangers zo je wilt. Mensen die van nature op jonge leeftijd al de weg afleggen naar binnen en daar de bron / God ontmoeten. Het is een talent, zoals anderen weer ontzettend hard kunnen rennen of het getal Pi tot honderd decimalen kunnen onthouden. We krijgen allemaal talenten mee en tegelijkertijd kunnen we allemaal alles. Wanneer we oefenen, kunnen we overal in redelijke mate ‘goed’ in worden. Mediteren is daar één van en dat is mijns inziens broodnodig.

Te doen: Relativeren > Accepteren > Onthechten > Mediteren

Te doen voor degenen die deze weg in hun beschrijving hebben meegekregen. Voor iedereen geldt dat je geen opdracht hebt anders dan gewoon een beetje gelukkig zijn hier op deze Aarde in dit leven. De diversiteit van het leven maakt toch wel dat het collectief evolueert. Zit het even tegen, dan ontwikkel je jezelf om het weer draaglijk te maken. Loslaten van datgene wat niet van jou is, wetende dat niets buiten jezelf van jou is. Zen. Of in verzet. Je mag zelf kiezen.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Het collectieve westen versus traditionele waardenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPlotseling veel meer jonge doden – Maar niemand onderzoekt het
Volgend artikelDoor vaccin veroorzaakte ontsteking in verschillende organen! 14-jarige sterft 45 uur na  Pfizer-booster
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Heel erg dankjewel Niccos!!
  Voeding voor de ziel! De Zoel roept en schreeuwt om de ervaringen vd hogere weg.
  Al meer dsn 50 jaar probeer ik de Geestelijke leiding in mijn dagelijkse doen te ervaren.
  Dat de duistere machten ook op onze mooie planeet zijn is dat wij wakker worden en ons gaan verheffen op het pad van Verlichting.
  Verlichting waar het duister vreselijk bang voor is.
  En. Ja ik houd mij eraan dat de huidige aarde in zijn fysieke hoedanigheid niet ouder is dan 25 miljoen jaren. En dat ze niet langer zal bestaan dan 25 miljoen jaren.
  De aarde is ingebed gezamenlijk, met haar bijbehorende kosmos, in een proces van steeds maar doorgaande wording.
  Ook de aarde incarneert van tijd tot tijd.
  In onze tijd, in de meest fysieke, 4e incarnatie.
  Nog 3 te gaan. De volgende overgang is in het 7e millennium. Ja daar houd ik mij aan.
  Een Goede goede Vrijdag. Houd zaterdag stil.
  En sta zondag om 6 uur op.

  • Hoe men maar in die bijbel blijft geloven zonder zelf na te denken!! Het kwade is de mens zelf er is geen duivel noch een hel. Waar moet die hel danwel niet zijn tevens beledig je de schepper ook nog eens een keer dat hij mensen bewust laat lijden in een hel. Zolang de mens zelf niet goed wil worden zal er niets gebeuren. Je kunt bidden totdat je een ons weegt en net als velen daarnaadt doorgaan met zondigen, god zal dan geen vinger naar je uitsteken.

   Of de mens komt van zijn vervloekte reed af en gaat positief aan de slag of de mens zal uitsterven. B.v. ww3, ww4, ww5, chemische oorlogen, etc. Daar is de mens heel goed in en niet in het doen van goede dingen.

 2. Ook op deze goede vrijdag laat ik mij niet verleiden tot begrip en liefde voor deze satanische figuren die menen ons te moeten onderdrukken. Kruisiging zou een mooie straf zijn voor deze figuren en het geeft hoop voor de goede mensen. Voorwaarde dat het hout voor het kruis een FSC keurmerk draagt.

 3. Prachtig artikel Niccos. Dit is idd wat broodnodig is.

  Tegelijk is het gewoon een cyclus die plaatvindt zonder dat wij wat doen. Er is/zijn geen ‘doeners’, alle groei gaat vanzelf zoals ademhalen. Duizenden jaren geleden leefden we allemaal rechtstreeks vanuit de bron, de gouden tijd. Toen kwam er meer en meer ego (angst) in ons en raakten we verder en verder verwijderd van de bron en van elkaar, tot op het huidige tijdperk waarin we nagenoeg volledig ontkoppeld zijn van de bron (God) en enkel nog ego zijn, Kali Yuga, het koperen tijdperk, de eindtijd (van het ego). Het ego is op, het is niet langer houdbaar, en het ego gaat sterven. Waarna we terugkomen in het begin van de cyclus, een nieuwe gouden tijd waarin we allemaal terugkomen bij het leven rechtstreeks vanuit de bron (God). We leven in de winter van ons ego en bewegen naar de wederopstanding (lente) van het bewustzijn. De cyclus beweegt dus, van nature/kosmisch, van ziels-bewustZIJN naar ego-bewustZIJN, en na de apocalypse van het ego, weer terug naar het ziels-bewustZIJN. Dit is mijns inziens wat Trump bedoelt met ‘The best is yet to come.’ De (westerse) mensheid is al deze wijsheid (ziel) kwijt en leeft vanuit slimheid (ego). De elites weten hoe dit werkt en weten dat dit aan het gebeuren is. Dat is de Q zin ‘Nothing can stop what is coming… Nothing, and they know it.’ De elites weten dat dezr natuurlijke cyclus onhoudbaar is, maar ze proberen het te stoppen dmv de spuitjes en allerlei totalitaire plannen. Maar deze krachten zijn zo groot dat het onhoudbaar is. Daarom waren ze van plan om ons voor 90% uit te roeien en 500.000.000 over te laten, zodat ZIJ in een nieuwe cyclus de macht houden. Het wordt even een rommeltje en als we pech hebben blazen de ego-elites de hele aarde op omdat ze niet kunnen winnen, maar waarschijnlijk hebben wij al gewonnen omdat er al mensen (elites en machthebbers) zijn die vanuit de bron leven en hebben besloten de mensheid te behoeden voor de ondergang.

  ‘We spreken van nieuwetijdskinderen, maar die zijn er altijd geweest. Jezus was ook een nieuwetijdskind. Er zijn altijd voorlopers, voorgangers zo je wilt.’

  Eigenlijk zouden kinderen hun ouders moeten opvoeden, want kinderen komen net uit de bron. Ouders zijn al in hun ego’s en dus verwijderd van de bron. Ouders kunnen via hun kinderen terug bij de bron komen.
  Ouders kunnen op hun beurt hun kinderen de basis leren waarmee je hier op aarde kan leven(leren) en navigeren, dus rekenen, lezen en schrijven… en dat
  onze gedachten in basis angst of LIEFDE kunnen genereren (sociaal emotionele ontwikkeling). Kinderen opVOEDEN doe je met LIEFDE, meer niet. Mijns inziens komt het er op neer dat we ten alle tijden leerling moeten willen zijn, totdat de situatie ons vanzelf even tot leraar maakt. We zijn allemaal constant leerling of leraar, nooit alleen leerling of leraar.

  Anyway… ik schrijf een artikel over jou artikel om een reflectie te creëren waarin ik zelf weer kan leren. Hopelijk beschrijf ik inzichten waar anderen ook wat aan hebben. Wederom enorm bedankt Niccos en Rommel… wat een heerlijk inspirerend artikel om mijn dag en mijn gedachten meer te beginnen. Fijn weekend alvast.

 4. Nikos schrijft mijns inziens geweldig goed , niet alles geschreven ligt op mijn denken maar de hoofdlijnen absoluut….aanwinst voor Frontnieuws !

  Kennis zelf opdoen door meemaken is een aanrader, sommige kennis is beter niet mee te maken maar te horen is nooit nutteloos. De bijbel heeft vele verhalen, sommige zaken erin geschreven zijn nuttig om jezelf in dit leven richting mee te geven, het zijn vaak zaken die uit andere culturen ( vaak Noorse en Keltische) zijn “geleend” en waarheid Gods van het midden oosten worden verkocht. Als het jouwen de jouwen maar dient in dit leven….

  Ik heb ontdekt dat onthechten vrijheid geeft, zeker als je van alle opgelegde waarden los komt. Je hoeft niemand verantwoording af te leggen, hoeveel wetten er ook roepen dat je dat wel moet. Uiteindelijk is alles opgelegd gebaseerd op geweld, de dreiging met geweld als je geen vragen beantwoord of niet precies die regels volgt. Gebruik logica en onthecht je van het idee dat iedereen evenveel waard is. Iemand die jou of de jouwen bedreigt door je te dwingen iets te zeggen of te doen moet je als beest zien en dusdanig behandelen….een lastig beest maak je af, en ja, het is lastig als er een groep beesten op je afkomt maar er is vaak nog een daarna….en je kunt dan zelf het moment kiezen van het balanceren van de boeken. Niemand is ongenaakbaar, niemand en niets.

  De enige echte waarheid is die van jezelf op het moment waar je inzit, je leeft maar ene keer, leef waardig als mens in vrijheid, niet als geslagen hond van anderen.

  Vrees niets en niemand, iedereen is sterfelijk, vrees enkel je eigen handelingen als die anderen onrecht aandoen…. de eigen geest is de meest strenge rechter.

 5. Zwervend op weg naar het LEVENSGELUK
  R.B.Powell – Scouting
  Als ex scouting lid is dat boekje de basis geweest als een morele wegwijzer.voor de rest van mijn leven – Dienstbaarheid op een onzelfzuchtige manier.
  Je komt vanzelf in de loop van je leven op de “spirituele” weg terecht en geeft zelf inhoud aan je manier van leven.
  Geen enkele “goeroe” of hoe je de zogenaamde “verlichte” mensen en de mensen die geld vragen voor hun zogenaamde “wijsheid” kan je op die weg zetten.
  ZELF ervaren, leren, expirimenteren met vallen en opstaan is de manier waarop je de vaardigheden die je bezit ten dienste kan maken voor je medemens.
  Vandaar mijn pseudoniem MAVERICK = de eigenwijze eenling die toch midden in de maatschappij staat

 6. Prachtig Niccos! Dank hiervoor!

  Zie jezelf meer als één zonnestraal van die éne Zon. Je bent het lichtpuntje, de lichtstraal én de Zon, als één geheel, doch op Aarde bekend als lichtpunt

  Deze neem ik mee en wens een ieder hier een fijn weekend!

 7. Ik hecht geen waarde aan welk geloof/religie dan ook.
  Als gevoelsmens weet ik wat goed en slecht is…wie wel of niet in je omgeving past.
  Een natuurwet misschien?
  Zijn wij als mensen vervreemd van hetgeen op aarde leeft?
  Zijn wij geen deel van het levend bestand?
  Spiritueel ontmoet ik vele levende ele,menten van deze aarde, mens,dier en plant.
  In mijn natuurgeneeskundig bestaan zie ik de welvaartziektes elke dag verschijnen.
  Overconsumptie en stresssssssss.
  Het is ook niet gek als je in een willekeurige supermarkt de bijna 100 soorten thee/chips/koffie/koekjes/botervormen etc..etc. aantreft.
  De-consumeren zou het enigste goede zijn aan de hedendaagse chaos en ellende voor velen.
  De cabal en haar uitvoerende vazallen hebben momenteel vrij spel….de enige hoop is gevestigd op een revolutie in Frankrijk die overslaat naar de rest van het geknechtte europa.
  Ik zie Putin niet zijn leger hierheen sturen om ons te bevrijden van de wef-kabinetten in europa…dat zullen we zelf moeten doen.
  Neten worden luizen….dus ik zie/voel aan dat alleen een zeer grove bezem ons land e.a. grondig moet schoonvegen.
  VOLKSTRIBUNALEN zou een grote wens zijn…..
  Wat staat er op de rol?
  CBDC/nieuw opgezette pandemie/inzetten van nederlandse militairen in oekrinaziland/15 minuten steden/klimaat en milieu waanzin/immigratie verhoging/omvolking/doodspuit vanaf 55 jaar/iedereen een basisinkomen afhankelijk van slaafs gedrag aan de wef/cabal?
  Met een klein clubje(8 ) zijn wij al ruim 2 jaar bezig met een zelfvoorzienend platform en hebben wij ons voorbereid op de negatieve dingen die komen gaan.
  Op een nucluair treffen is niemand voorbereid ,dus dat is uiteraard een definitief snel einde.
  Wij delen middels onze site vele hedendaagse en toekomstige items die breed gedeeld worden met ook andersdenkenden….maar de meesten zitten op (onze) dezelfde lijn.
  We gaan spannende tijden tegemoet en zullen elkaar heel hard nodig gaan hebben.
  Tot dan…een ieder veel wijsheid en kracht toegewenst.
  PS….laat de stressssss over aan diegenen die de stresssssss bij jou opwekt!

 8. Ik ben verrast dat iemand hier de kernpunten aangeeft, zodat we niet meegesleurd worden door de trends. Al moeten (al houden sommige mensen niet van het woord moeten, dan is ieder gesprek voorbij) we die liever wel kennen, en omdat we eigenwijs zijn kunnen we er iets van leren ook over onszelf.

  Vanochtend.

  1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde.
  Landen en mensen worden op 2 niveaus beïnvloed door de stralen, ziel en persoonlijkheid. Het is gerelateerd aan de astrologie. Het doel van incarnatie is evolutie.
  Er waren twee grote ras-experimenten, dat van de VS rassenmenging en dat van de UK gescheiden ontwikkeling (de commonwealth). De VS functioneert op de 6e straal van idealisme dat op het 6e gebied (van boven gerekend) werkt, het astrale, emotionele gebied, dat is het gebied van begoocheling. Maar de EU die geen ideologie heeft, heeft deze van de VS gekopieerd. Dit is de oorzaak van de waanzin van massa-immigratie in de EU. Daarnaast is Turkije het enige land dat staat op het teken Schorpioen, een teken van beproeving (‘sex and death’), met de stralen 3-6. Nederland was 5-6, een combinatie die tot fixatie kan leiden. Zo is dit land in de maelstrom van regressie gekomen, of involutie, het linkerpad, dat van ‘zwarte magie’. Een leven op dit niveau dat voor onontwikkelde zielen normaal en zelfs ideaal lijkt is een verkwist leven, hoewel vaak afgedwongen door het noodlot van politiek en maatschappij. Deze mensen dienen hun klacht in bij mij, bij niemand anders kunnen ze terecht. Meerdere levens op dit pad creëren de ‘verloren ziel’. Die wordt vermalen met de oorspronkelijke materie, voor eonen, de hel, dat wordt in het Nederlands vertaald als eeuwig, maar een eeuw is daar niets bij.

 9. Dank je wel Niccos!
  Geweldig om deze spirituele invalshoek op het wereldgebeuren te lezen. Dat zet alles in een veel breder perspectief en helpt beter te begrijpen wat er gaande is van dat perspectief.
  Er is een aspect dat in deze zo hard nodige bewustzijnsgroei om deze tijd als mensheid te overleven een rol speelt, en dat is de invloed van de Zon, of eigenlijk van het Galactisch Centrum.
  Sterrenkundigen (Ben Davidson is hier een voortrekker van) praten over een zonnecyclus van meer dan 12.000 jaar, die veroorzaakt wordt door energetische golven (galactic sheets) die zich vanuit het centrum van de Melkweg naar buiten verplaatsen in een spiraalvormig patroon. Zodra zo’n galactic sheet sterrenstelsels bereikt worden betreffende sterren beïnvloed en beginnen ze zich actiever te gedragen (meer vlammen, meer uitbarstingen, soms mini-nova’s, etc). Dat is het fysiek zichtbare aspect.
  De planeten van die zonnestelsels worden op hun beurt door hun eigen ster of zon op hun beurt geactiveerd. Poolverschuivingen zijn één aanwijzing daarvoor… het magnetische veld van een planeet reageert op de veranderingen van de meest naburige ster.
  Wat minstens zo interessant is, is dat er zich ook veranderingen voltrekken binnen de levende wezens op die planeten, in welke vorm dan ook.
  Momenteel is het namelijk zo dat ons zonnestelsel kort voor een nieuwe cyclus van 12.000 jaar staat. De verandering is zich al enige tijd aan het voltrekken, maar het hoogtepunt van de verandering ligt nog in de nabije toekomst (misschien al over enkele jaren, misschien enkele tientallen jaren… de tijdsberekening is niet helemaal zeker). De Aarde merkt dat aan de magnetische poolverschuiving die zich al 150 jaar voordoet.

  Op mensen heeft dit enorme invloed, maar we zijn ons daar amper van bewust… we herkennen het niet als zodanig. Wat er nu op wereldwijde schaal gebeurt, is wellicht een gevolg van het bewustwordingsproces waar Niccos het over heeft. Alle ellende die zich nu voordoet helpt de mensheid als geheel bewuster te worden.
  Wat eeuwenlang in het duister verborgen kon blijven wordt aan het Licht blootgesteld. Wat we zien gebeuren is verschrikkelijk, maar het is noodzakelijk… om te worden gezien, herkend…. en dan kan het reinigingsproces in gang gezet worden.

  Misschien is die kosmische cyclus van 12.000 jaar een Gods geschenk om de mensheid (en andere bewustzijnsvormen in het universum) steeds nieuwe kansen te geven, ze wakker te schudden en orde op zaken te stellen.

  • ‘Misschien is die kosmische cyclus van 12.000 jaar een Gods geschenk om de mensheid (en andere bewustzijnsvormen in het universum) steeds nieuwe kansen te geven, ze wakker te schudden en orde op zaken te stellen.’

   Zo komt het ook tot mij. Voor de elites heet dit de Great Reset, voor de mensheid is dit een Great Awakening. Alles gaat volgens cyclussen. De elites willen dat proces/die cyclus kapen om hun machtspositie te behouden.

 10. Waar ik me wel aan hinder zijn zij (Duitsers of Joden) die in hun totaliseren zelfs de levensduur van de zon voor ons berekenen. Ze weten niets. Ze kunnen niet eens de kwaliteit van zonlicht herkennen.
  Tijd is een illusie, zeggen de Oosterse goeroes, en de bron van het lijden. Zo zie ik het ‘einde’ der tijden dat meestal zulke sombere associaties oproept.
  Iemand vergeleek meditatie met de ramen zemen. De ramen zijn de zintuigen die we schoonmaken waardoor we helderder kunnen waarnemen.

 11. Niccos bedankt precies in de roos en daarom dat ik Rebel50 heet. Ik ben nu 73 jaar en van jongs af aan steeds vragen stelde in het begin aan mijn ouders maar daarna altijd zonder eten naar bed werd gestuurd omdat ik zgn te eigenwijs en brutaal was maar nu nog steeds over het totaal gebeuren wat er nu in de wereld gaande is nadenkt en hierover met iedereen spart maar steeds weer op enkele daar gelaten krijgt ik het gevoel het gevoel dat men of niet interesseert of vliegen in de brand ook zo bijv wilde ik dat is nu 1 1/2 jaar geleden bij mijn vereniging met een power point overzicht de Corona hoax gebeuren, de digitale munt naar Chinees model, Black Rock, Vanguard en nog een welke mij nu even is ontschoten uitleggen , met div links naar het internet ze hoefden alleen maar te klikken en kregen de info. Dit was alleen maar een uitleg maar het bestuur vond het niets en het mooie is nu achteraf dat ik gelijk heb gekregen wat er nu wordt uitgerold 🤔🧐

 12. Beste Mensen

  U hebt het U bent het
  Ja echt
  U God U … ja echt
  Op weg …
  Altijd dwalende Op zoek naar ….
  Het Allomtegenwoordige
  Heeft men HEM HAAR gevonden …
  Dan is men weer vormloos
  In levende lijve gevonden …
  Betekend leven in gelukzaligheid
  Men is dan geZalfd
  Heeft ZELFREALISATIE bereikt
  Net als bekende Gasten zoals : meneer Shri Rama – Ji , meneer Shri Krishna – Ji , meneer Shri Gautam Sidharta Buddha – Ji , meneer Jahweh , meneer God , Meneer Allah , meneer Mozes , Meneer Jezus , meneer Mohammed , meneer Shri Rajneesh Bhagwan , meneer Pem Ravat enzovoorts
  Nu zijn wij aan de beurt om op zoek te gaan naar ZELFREALISATIE

  Dank U

 13. Bedankt Niccos, erg goed artikel.

  Ik ben blij dat ik al vroeg het mediteren heb ontdekt en veel gelezen heb over de essentie van het leven.

  Ik ben mij er van bewust dat iedereen is geboren met een plan. Sommige weten al van jongs af aan wat ze willen worden en zijn gelukkig met hun baan. Anderen, waaronder ikzelf hebben meer moeite daarmee. In mijn geval omdat mijn ouders altijd bepaalde wat goed voor mij was. Ik weet nog dat ik altijd iets medisch wilde doen.
  Op mijn 36ste werd ik geconfronteerd met een korte uittreding waar ik mijzelf tegenover mij zag zitten en de simpele vraag stelde ben je gelukkig …. waarop ik alleen met nee op kon antwoorden.
  In het gesprek met mijn fysiotherapeute en yoga lerares leerde ik dat die uittreding echt was en geen hallucinatie.
  Ik ben veel gaan lezen en begonnen met sportmassage, daarna acupunctuur, Chinese kruidenier en toen de westerse medische basis kennis. Ik werkte al heel snel van maandag t/m vrijdag van 8 uur tot 22.00 uur. Dat was werkelijk teveel en besloot om nog maar 3 dagen te gaan werken en mensen op de wachtlijst te plaatsen.

  Waarom schrijf ik dit. Ik had mijn plan gevonden en was nog nooit zo gelukkig en was ook nooit meer ziek.
  Ik ben ervan overtuigd dat hoe verder iemand van zijn plan af gaat dwalen hoe gevoeliger hij voor ziekte gaat worden.

  Een van mijn andere zaken waarin ik mijn gevoel volgde was om zo snel als mogelijk van mijn hypotheek af te komen. Ik wil een vrij mens zijn die door niemand gechanteerd kan worden om je hypotheek stop te zetten. Ten opzichte van het rijk was ik helemaal allergisch en heb ze altijd gewantrouwd omdat het rijk mensen bepaalde richting in weet te manipuleren. Via wetten en regelingen. Ik heb een mobieltje, wie niet, maar ik weiger om daar apps op te plaatsen want met IEDERE app geef je ze de mogelijkheid om in jou telefoon rond te neuzen. Dan maar geen korting, ik laat mij niet strikken door technologie. Ik spaar allang gouden en vooral zilveren munten. Ik zal altijd de CBDC weigeren. Bitcoin is leuk maar is te hacken en wat ga je met je bitcoin doen als ze bijvoorbeeld internet 2 jaar plat leggen.
  Zilver en goud zijn al meer dan 3000 jaar het enige echte geld. Niet voor niets dat Centrale Banken de laatste 2 jaar een record aan goud aan het kopen zijn. Bij iedere instorting van een valuta vallen regeringen terug op goud, waarom is dat denkt u.

  Zilveren munten en goederen als eten, energie en kleding zal broodnodig zijn om te kunnen overleven.
  Verder blijf in nauw contact met jou intuïtie en help elkaar waar mogelijk.

  Het is veel langer geworden dan de bedoeling was, fijne dag allemaal.

 14. Nog maar pas had ik een grappig gesprek over de Akasha, een sfeer waar alles wat er ooit is gebeurd is vastgelegd voor hen die het een beetje kunnen zien, die geen normale film kijken, ik heb het trouwens nooit geprobeerd; ik weet al te veel, en ze waren vroeger ook al met flauwekul bezig. Dit gesprek kwam naar aanleiding van de diplomaat die een proces aangespannen heeft tegen de EU, en die me een boek gaf, Een Held van Onze Tijd, van een Russische schrijver. Ik zei met de ban op Russische literatuur vorig jaar dat het nu al een collectors item is.
  Hij had nu een voormalig reporter van de Panorama ontmoet, Ruben Miller, die akashic counselor is. Ik kreeg gratis consult zonder hem te ontmoeten. Ik kwam op straat een vrouw tegen die altijd uiterst goed gekleed is, die ruzie met me zocht. Ik noemde het kort aan iemand die haar kende, die me haar naam vertelde, Barry. Ze vroeg me of ik het heb opgeschreven, want ik ben een Simon Carmiggelt. Nee.
  Ik vertelde dat ik Barry inderdaad een beetje in een trend zie van wellicht voormalige Franse adel (in een vorig bestaan) als ik hun eigenaardigheden zie, nobel maar ijdel, weinig calvinistisch; misschien moeten ze dat nu leren. Het type ook dat een beetje eer ontleent aan een maîtresse, dan wel er zelf een is, een woord dat enkel in het Frans kan bestaan, in deze betekenis, van meesteres. Sommigen hadden ook Franse namen.
  Gelijk daarop lees ik hier over de Franse Revolutie. De vrouw van Lodewijk XVI, Marie Antoinette had geen kik gegeven toen ze door de meester-beul Charles-Henri Sanson onthoofd ging worden. Maar het hartverscheurend geschreeuw van Madame du Barry, de maîtresse van Lodewijk XV, was straten ver te horen. De vrouw die ik ervan vertelde heeft direct een boek over de Akasha besteld. Nog even daarna zie ik voor het eerst de naam Barry staan bij een artikel over euthanasie van transgenders. Ik legde haar uit dat onze Barry mij kennelijk graag op dat vlak ziet. Na de Franse Revolutie zijn ze denk ik gedesillusioneerd geraakt in Frankrijk en zijn hun zielen gemigreerd naar Nederland.

 15. Rot op met die “god bla,.bla” en dat ons gore, verknipte soort meer zou zijn dan dieren????!!!
  We staan met onze te grote kop die alleen maar voor ellende zorgt ver ONDER alle andere levende wezens.

  We zijn een plaag voor moeder aarde.

  • Boosheid is angst. Waar ben je bang voor Liberté sur tout?

   Zoals jij jezelf ziet, zo zie jij anderen. Het gaat niet om anderen, maar om wat jij besluit te zijn (angst of liefde). Wat jij de aarde en alles om je heen geeft, dat vermenigvuldigt zich. Wees niet boos, maar wees liefde… meer is het leven niet.

  • Beste Mensen

   In de eerste instantie en ook op de eerste plaats let op : Voor de helft groot gelijk
   De Ander helft is er ook nog
   Alles bestaat uit twee helften
   Gezamelijk
   Bestuurd door een Derde
   Het grotere Macht
   Vervolgens
   Deze bevind zich ook als een element in het All van het Allomtegenwoordige

   Pas op :
   Hier word dus niet gesproken over de Copie All ookwel Mechanisch Robot uitziende als mens

   Een mens is gemaakt door het Allomtegenwoordige met een Ego ik erin

   Vervolgens
   Dat mens verbeeld dat die het Allomtegenwoordige de baas kan zijn
   Probeert evenbeelden te maken gelijkende de Mens

   Begrijpt men het een kleinbeetje ?
   Dit is waar dus ook in de Schijnheilige Bijbel over is geschreven in verkapte vorm

   De genen die dit door hebben
   Die bewandelen beter het Pad van Vrede
   Liefde uitmondend in Universele Liefde

   Het betekend dus niet dat men geen beelden kunstwerken mag maken of tekeningen
   Om langs die weg op het Allomtegenwoordige te focussen
   Dat gaat namelijk makkelijker
   Men heeft dan een betere houvast
   Om de leegte te doorklieven
   Hoofdzakelijk via verbeelding
   Ontpoppingen ter verduidelijking in
   Illusionaire Materie
   Om een andere iets te kunnen verduidelijken
   Vervolgens :
   Misverstanden leiden tot beschadigen van die met moeite gemaakte beelden
   Positieven en Negatieven
   Zie Accu
   Proton Neutron
   De Een is altijd een super kleinbeetje sterker dan het Ander om een afstand te kunnen overbruggen is dat een noodzaak
   Anders geen doorstroom
   Stroom vloeit zo van plaats A naar B
   Een mens stapt tilt een been op vervolgens na die te hebben verzet de andere been op om die te verzetten
   Rest nul bereikt men als alles is doorzien
   Dan heeft men niks meer nodig
   Dan is men verzadigd
   Inzicht dat alles is de het Allmachtige Zelf
   Niks is van iets of iemand
   Alles is een
   Een is alles

   Dank U

  • Liberté, wat je zegt is waar. Helaas. En zo zit het menschbeest in elkaar – roofdieren en prooien, alles in éen. Parasieten en gastheren. Geen ander diersoort zit zo in elkaar. De vernieling die momenteel plaatsvindt aan de “moeder aarde” en haar atmosfeer is crimineel. En het mensdier zou het beste kunnen oprotten. Maar dat doet het niet want dat kan het niet. De mens is verder een gevangene van zijn impulsen. Degenen met het meeste geld, bovendien, geven zonder schroom toe aan hun impulsen omdat ze die kunnen bevredigen dankzij hun materiële haantje de voorste. En de rest volgt maar omdat verzet heel zwaar is, en verder boeit het ze ook niet. Dit is al eeuwen zo. Het kleine groepje dat nog wel verzet wil plegen wordt in elkaar getrapt. Mensen ervan overtuigen mee te denken in enig verzet is onmogelijk. Dat weet ik uit jaren ervaring. De rest van ons bestaan kunnen we gezellig filosoferen over abstracte ideëen, echter die de gang van zaken niet stoppen. Het menselijk bewustzijn is al behoorlijk verminderd door de gmo gifspuit dus die kant blijft het nu opgaan. Mensen kunnen maar zoveel beseffen en het gros is best tevreden met alles. Zelf heb ik ook al jaren gewaarschuwd voor het verdoven van het bewustzijn en tegen de vernieling van het firmament, maar je ziet toch dat het heel weinig mensen boeit? En zo gaat het. Gelijk heb je maar niemand luistert, of wil luisteren, laat staan actie nemen. Maar “moeder aarde” last zich niet kisten, hoor. Ook al wordt de hele zenuwbaan om de Aarde aan flarden gerukt en de Aarde zelf in elkaar gehakt door EMF oorlogsvoering. Het stupide menschdier zal in elkaar zakken voordat hij ziet wat er aan de hand is, voor hij zich ook maar ergens van bewust is. En dan kan “moeder aarde” haar huisje weer inrichten. Ik heb alle vertrouwen in de kracht van de fabriek van god, moeder aarde, en de mens zoekt het maar uit. Ik ben het wel helemaal eens met je, als dat helpt…

 16. Lijkt er op dat de schapen deze wijsheden dus in pacht hebben…zij maken zich nergens druk om. Uit interesse, graag verneem ik wat nou precies een “hoger bewustzijn” is…

  • Angst is het laagste bewustZIJN, dat geeft vernauwing. Liefde is het hoogste bewustZIJN, dat geeft verruiming. Meer is het niet.

   • Hey hey… Ik wil geen partypooper zijn, maar angst is een entropische kracht, dus volgt het pad vd minste weerstand, waarentegen “liefde” een constructieve kracht is die energie vereist, dus het pad van de hoogste weerstand – het smalle harde pad zoals de bijbel zegt. Het krijgen van nakomelingen doet mensen energie steken in opbouwende krachten, als voorbeeld. Verder zijn er weinig drijvende krachten die opbouwend werken. Uiteindelijk drijft alles af naar entropie. Zie Gibb’s free energy voor meer. (En zo geraak je bijv ook in cycli…maar niet terzake hier.)

    • Ik heb het niet over wat voor energie het kost om angst of liefde te genereren… ik zeg alleen dat angst laag bewustZIJN is en liefde hoog bewustZIJN. Liefde is niks meer dan de afwezigheid van angst. Liefde is wat wij zijn, totdat onze verknipte programmering begint. Als je wordt opGEVOED… wordt je gevoed met liefde en begrijp je automatisch hoe eenvoudig het is om angst los te laten. Angst is de weg van de minste weerstand omdat angst zwaar is, terwijl liefde de weg is zonder de zwaarte van angst. Dus het is maar net hoe je het ziet. Op dit moment is de wereld kapot en worden wij nier opGEVOED, maar geprogrammeerd/afgericht met angst… waardoor angst op dit moment de weg van de minste weerstand is.

     Los van alles… hoe wil je leven??? In angst/vernauwing of in liefde/verruiming. De duivel is volgens de bijbel gevallen engel, omdat vallen/angst/zondigen makkelijker is dan vliegen/liefde/goddelijkheid. De weg van de minste weerstand is dus de weg van zondigen, de weg van weerstand is dan liefde. Dat is uitgelegd vanuit het perspectief van de duivel/ego/angst die zondigen/angst makkelijk vindt dan vliegen/liefde. Vliegen/liefde vraagt idd oefening/discipline… maar als je eenmaal vliegt is het vele malen makkelijker/praktischer/fijner/leuker dan vallen.

     Anyway… angst of liefde… de keuze is aan ons. De huidige wereld fasciliteert vooral angst, maar uiteindelijk brengt angst alleen maar vernauwing en dat maakt uiteindelijk geen geluk maar lijden. Wie niet wil lijden, moet dus liefde ipv angst oefenen… al het goede vergt een inspanning. Vernietigen is makkelijk, creëren vergr inspanning, maar de uitkomsten zijn een verschil tussen hel en hemel, de keuze is aan ons.

     Beetje lange reactie, excuses daarvoor. Liefde is de afwezigheid van angst… laat angst los en je wordt liefde. Dat is de oefening en de verruiming is het werk van het loslaten wel waard. Goed weekend allen…

 17. Uit angsten komen vaak stresssss storingen voort….soms relaterend in psychosomatische uitwassingen.
  In eenzaamheid een extra last…waardoor mensen afglijden naar een kwetsbaar level…beinvloedbaar en hulpbehoevend.
  Daar zijn ze dan vaak…de nieuwe soort boa,s…betaald/gestuurd en beinvloed door de hulpverstrekkende cabalclub van de weffers en bilderbergers….

 18. Het enige dat ik nog wil zeggen is dat het mensdier gaat kijken naar wat zijn medemensdier aan het uitspoken is en of ze het daar mee eens zijn, omdat dit impact heeft op de aarde en de toekomst van alles wat er op leeft en voorplant. De filosofische discussies zijn aardig maar helpen de mens niet in zijn geaarde voortbestaan; iaw ze zijn geen damage control voor de vernieling die er plaats vindt. En als alle leuke abracadabra over pole shift en magnetisch veld en aliens de focus zijn, dan is het einde discussie en heeft de mens besloten hoe het verder loopt in de handen van de parasitaire krachten.

 19. Er bestaat geen “HOGER” of “LAGER” bewust zijn…Men IS bewust of men IS onbewust….het “onbewuste in de mens” zijnde het ego…..De ENIGE ECHTE OPLOSSING is het “ZUIVER BEWUST ZIJN” mogen terug vinden = het COSMISCH BEWUST ZIJN of JEZUS / BOEDDHA bewust ZIJN”, het BEWUST ZIJN van een “WAAR VERLICHT mens”…. DIT kan…. vandaag nog voor dezen die dit wensen, indien zij er klaar voor zijn, KLAAR om hun ego op te geven…

  Info : [email protected]

  ….

 20. Ik heb trouwens weleens gehoord dat jaloezie gerelateerd is aan Akasha. Ik moest daar even over nadenken.
  Ook regressie naar vorige levens kan het karma uit die tijd oproepen, dat normaal gesproken gedoseerd wordt door onze beschermers.
  Het gegeven van beproeving betekent trouwens dat karma gecomprimeerd wordt.
  Overigens, afgunst en jaloezie spelen wel een rol in een hoop problemen die ik heb gezien.
  De honden hiernaast beginnen gelijk te blaffen.
  Bepaalde sferen vermijd ik. Ik stop mijn vingers er niet in. Er zijn er genoeg die hun vinger erachter proberen te krijgen ook bij mij, waardoor hun karma wordt gecompliceerd.

 21. We zitten in de prooi van de macht die ons met GBDC en valse voorwendsels in hun digitale distopie wil houden en zo het volk een makkelijke prooi is en doen ze al 2 eeuwen = We are in The photon belt will due til AD 4000 is now 2023 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024-2025 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. Who is the angel …and the other side a pitchfork…with a false ego……in other words is the more we put those agenda’s in the spotlight the better is is……they don’t one us and are not their properties….we where already free but they don’t let us FREE those pitchforks….with evil dreams….De HELE bevolking wordt straks AFGELUISTERD & overheid LIEGT er over https://youtu.be/RzVVRwhjIz4

  Zijn al kapot al ze aan al die electronica 8 triljoen hebben uitgegeven zonder dat er wat tegenover stond en kunnen beter naar zichzelf gaan luisteren wat ze afspreken en in hoeverre dat overeenkomt met eerlijkheid en rechtvaardige met je acties ten aanzien van anderen. We komen er steeds meer achter dat het zelf verzonnen regels zijn en niet luisteren = Oppositie opent aanval op kabinet hierom en missen binding met de werkelijkheid….Het uiteenvallen van de wereld en in honderd jaar nog niet gezien hebben…..Einde van de Dollar in zicht? & Huizenmarkt analyse | Madelon Vos https://youtu.be/RaEKNpou6Aw

  Ascension is your journey of spiritual awakening, wherein you discover who and what you really are (an unlimited divine being). ✨As you awaken, you’ll undergo many stages of spiritual growth (and that path is NOT linear)…https://youtu.be/ICFcZsaEZJ4

  In this podcast clip with Gabriel Lugo of “Gaia Awakens”, we discuss some interesting things that Ra shares in the Law of One about Jesus, that gives clear indications he was likely born with an awakened Kundalini.
  https://youtu.be/wK6Kox3kFJM

  • Er is geen hoger of lager bewust zijn. Mensen die “denken” dat ze in een “Hoger Bewust zijn” zitten zijn opgeblazen ego’s ! …Men IS bewust of men IS onbewust. Het onbewuste in de mens zijnde het ego, waar hij onmogelijk bewust van kan zijn. Het allerbelangrijkste is het “ZUIVER BEWUST ZIJN” mogen terug vinden = het Cosmische bewust ZIJN / Jezus – Boeddha BEWUST ZIJN = het bewust zijn van een “Waar Verlicht mens” = het mogen teugvinden van de Ziel, niet dat ze Ziel weg is, neen, de Ziel zal er ALTIJD zijn maar de mens overschaduwd zijn “eigen Ziel” met zijn “eigen denken te weten” / Willen / voelen = zijn ego….”
   De “Ware Verlichting” kan doorleeft worden door de mens die bereid is zijn ego op te geven, de mens hoeft hiervoor niet de sterven, WEL sterven van zijn ego …

   Voor meer info : [email protected]

 22. “Niccos: Onze lijdensweg kunnen we alleen doorbreken met een hoger bewustzijn”

  Ik wil beginnen met bedanken voor de insteek het goede te willen brengen. Liefde en verbinding. Dat is een heel goed uitgangspunt.

  Echter… Maar… Pas op. Dit is een poging tot Kaping. Niet van mij hoor. Ik wil alleen wel bewust hebben wat hier gebeurt.

  Op het moment dat ik dit schrijf zaterdagmiddag voor Pesach bij een laagstaande zo’n, vlak voor het eindigen van de shabbat op de 7e dag, herdenken Zijn volgelingen de opstanding uit de dood van Yeshua de gezalfde, Koning van Israël, hemelse hogepriester, Zoon van God, uit het graf na zijn lijdensweg naar de marteldood aan het kruis. Daar heeft God de Vader, schepper van Hemelen en Aarde de schuld betaald voor de overtredingen van de mensheid door zichzelf in mensengedaante, Yeshua (Yah redt) te offeren als levend Pesach offerlam zodat de mens die dit bloed aan de deurpost smeert de Engel des doods aan zich voorbij (Pesach) mag zien gaan. (ref vrijdag de 13e waar alle Egyptische eerstgeborene stierven).

  Het lijkt wel een legale tekst zo dicht. Dat is het in feite ook. De belangrijkste die er is. Het grote keerpunt ten goede in de geschiedenis. Het bewijs dat Yeshua is wie Hij zegt dat hij is. (‘Eer Abraham was; IK BEN’. De Farizeeën protesteerden luid dat hij zichzelf YHWH noemde! ) Zijn zelfoffer en het verbreken van de almacht van de dood. De dood had geen macht over Hem. In zijn eigen woorden:

  “ik BEN, de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij’

  De rest van alles wat ik hier tot nu toe gelezen heb staat hier haaks op. Het kaapt de naam Jezus, Zijn overwinning, eist een ‘God’ voor zichzelf op en predikt religie.

  Pasen betekent overgang. Uit de dood naar het leven met Hem. De grootste overwinning in de geschiedenis van de wereld. De enige mogelijkheid om de relatie te herstellen met het enige ‘hogere bewustzijn’.

  De rest van alle religieus gewauwel is halfzacht napraten van een mengsel van gnostiek, oosterse zelfverloochening, hindoeïsme, boeddhisme, mitraisme, antroposofie, theosofie, en als clickbait een beetje rooms katholieke saus ‘Christian flavored religion with the blood of a million real martyrs’.

  In feite één lang newage (rijmt op sewage) verhaal. Uit de de koker van Blavatski, Beysant, Bailey (BBB?) etc etc. Heel modieus, heel fout en heel overbodig. Allemaal luciferianen. Zij kregen allemaal hun ‘boodschappen’ door in seances, of meditatie, van ‘ascended masters’ oftewel demonen. De mensenhatende geesten, de heersers uit de (lagere) hemelen. Geen goede bron voor waarheid omdat ze de vader van de leugen, de moordenaar vanaf het eerste begin dienen. Mediteren is op zich niks mis mee, dat is overdenken, rust nemen om na te denken. Transcendente meditatie is gevaarlijk! Dat is contact zoeken met grensoverschrijdende (lagere) geestelijke wereld. De bijbel waarschuwt uitdrukkelijk om geen contact te zoeken met overledenen, geesten; waarzeggerij en andere verborgen (occulte) zaken.

  Als je echt met God in contact wilt komen moet je wel het goede nummer bellen voor je gaat ‘mediteren’. Dus welke God heb je het over? Heinz of die van de Aldi. ‘IK BEN’, of een van zijn vele heilige of onheilige schepsels? In het hindoeïsme zijn er 10duizenden goden. De bijbel spreekt ook over de verzameling van goden. Engelen dus. Maar er is maar 1 Schepper, 1 El elohim, God van de goden. Er is er maar 1 die Yeshua ‘Vader’ noemt.

  Vader is een heel intieme beschrijving. Even een kort lesje hebreeuws. A is stier (draai een A maar om), sterkste, eerste, leider. b is huis, grond met een tentje _^ erop. Ab is de eerste van het huis, de vader. H is een open raam (90° kantelen), een zucht wind, adem of geest. Plaats nu deze geest tussen de A en de b, ahb en je krijgt aheb (of ohev) het woord voor liefde! Het hart van de Vader is liefde!

  Deze Vader heeft een Zoon. Van hetzelfde soort. God is hoger dan een mens, van een andere orde. Een mens is hoger dan een dier, van een andere orde. Een dier is een levende ziel. De mens heeft oorspronkelijk een levende geest gekregen. God is de Levende Geest. En omdat de mens door misleiding dacht zelf voor god te kunnen spelen is zijn geest van God losgeraakt. De menselijke geest is dood. De prijs van die breuk (zonde, je doel missen) is de dood.

  Om dit vreselijke verlies met de Bron van liefde te herstellen moest er een prijs betaald worden. Geen mens kan zelf meer dan zijn eigen prijs met de dood bekopen. Maar wat als de Maker van alles die prijs nou betaalt? Hij is alles in allen. Hij is eigenaar van alles wat Hij zelf gemaakt heeft immers? Wat als de dood zelf de wet overtreed? Dan is het zijn macht kwijt. Death, where is thy sting?

  Het plan vanaf het allereerste begin was de mens een keuze te geven. Hou je van Mij of niet? Eva koos voor ‘zelluf doen!’. Adam koos voor haar. God koos voor Adam en Eva. Hij beloofde haar dat uit haar een nieuw zaad geboren zou worden (wat wijst op een bovennatuurlijke zwangerschap) dat de eenheid zou herstellen door het kwaad de kop te vermorzelen tegen een zeer hoge prijs.

  Pas 4000 jaar later werd Yeshua geboren uit de maagd Miriam (de bittere) zonder (erf)zonde. Precies volgens een hele lijst profetieën en voorafspiegelingen. En uit de zuivere bloedlijn van Eva en de wettelijke erfafstamming van koning David. Dus de wettelijke troonopvolger en volledig mens. En zelf volledig God in mensengedaante.

  De religieuzen uit die tijd (Farizeeën) hebben Hem laten executeren door de machthebbers uit Rome. Onschuldig. Hij beweerde namelijk God zelf te zijn. Godslastering! Maar niet als het waar is… Wat God bewees door Hem uit de dood wakker te maken! Na precies 3 dagen zoals geprofeteerd honderden jaren eerder. De dood had hem opgeslokt en was daardoor zelf in overtreding.

  Yeshua heeft vreselijk geleden, is gestorven aan een vreselijk martelwerktuig opgeheven naar de hemel (lucht). Het bloed en water uit zijn zij is op Golgatha in de aarde gesijpeld op dezelfde plek waar Abraham zijn zoon op het altaar had gebonden en YHWH hem een bok als plaatsvervanger gaf. Dezelfde plek waar de Ark van het Verbond verborgen is (staat er nu nog) onder dezelfde plek. Het bloed van het plaatsvervangende Paaslam is geofferd op dit zelfde deksel van de ark. Dit deksel is ook de Genadetroon met de cherubim, de troon waar hij op zal zitten als Hij terugkomt in levenden lijve.

  Zoals Mozes het volk Israël bevrijde van de slangenplaag in de woestijn door een koperen slang op te heffen naar de hemel, zo moest de Mensenzoon opgeheven worden. Zodat iedereen die in hem gelooft niet sterft maar leven in eeuwigheid heeft. Op dezelfde manier heeft God de wereld lief door zijn eniggeboren Zoon te geven zodat iedereen die in Hem gelooft niet terechtgesteld wordt maar een leven in eeuwigheid heeft.

  Dat is de overwinning van Pasen. En dat is het enige geloof dat telt. Het geloof in het plaatsvervangend offer van Yeshua hanazarai wemelech hajehudim.

  Dat is de ondertitel die Pilatus tot grote woede van de Farizeeën op het bord schreef dat op het kruis van Yeshua hing. ‘God redt, uit Nazareth, en koning van de Joden’ met de acrosticon (eerste letters) YHWH. Pilatus gaf zijn getuigenis. Yeshua is YHWH en is dus onschuldig.

  Pilatus is ook degene die Yeshua de oude vraag stelde ‘wat is waarheid?’ Ik hoop dat jullie het ook mogen zien. En wens jullie een bijzondere zegen door Pasen. Want Hij is waarlijk opgestaan!

 23. Allemaal reacties van mensen die getuigen van begrip voor dit artikel, wat in de roos geschoten is, want het is zo waar.. de mens moet zich perfectioneren door zelfinzicht en sterk worden om de chaotische negatieve krachten te kunnen weerstaan, want die is tè alomvattend om door anderen te laten oplossen, gaat nooit lukken !
  Men denkt een betere mens te kunnen fabriceren door techniek en manipulatie, terwijl dat als een zelf-evoluerend wezen veel beter kan op een natuurlijke manier reeds door meerderen hierboven aangegeven..
  Daarvoor is de mens op deze planeet gezet, al moeten we ons wel realiseren dat dit maar voor een relatief kleine groep is weggelegd.. but who cares !

  • Beste Mensen

   Sorry
   Voor iedereen
   Waar een wil is openbaart een snelweg
   Op zoek gaan is het motto
   Naar IK in de Ego ik
   Naar dat Super Grote in een Super Kleine
   Immers het Allomtegenwoordige zit overal
   Ja echt overal
   Zowel erin als erbuiten
   Zoekt
   In hetzelf .
   Naar hetzelf .
   Zoekt en Gij zult Vinden

   Dank U

 24. Aanvulling
  Dus
  Zoek niet Naar Meneer Duivel , Rha , Thor , Zeus , Baal enzovoorts
  Ook niet Naar Meneer Jahweh , God , Allah enzovoorts
  Of naar meneer Mozes , Jezus , Mohammed enzovoorts
  Immer als men dat gaat doen dan is men aan het Kopieren

  Dus Nep
  Neem gewoon een diepe duik in Uzelf
  De onmetelijk diepe Oceaan
  Weest daar niet bang voor
  Doe dat elke dag
  Ookal is het maar voor een half uurtje
  Ga daar zwemmen
  Na de eerste stap volgt de tweede Automatisch
  Uiteindelijk leidend tot in echte liefde tot Alles 100 % overgave gevolg bereikt Universele liefde
  Gelukzaligheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in