De hele oppositie is tegen de spreidingswet en de vraag is of ze hun pijlen wel goed richten. Want wat is er op tegen om problemen eerlijk over het land te verdelen. Het gaat hier om de verdeling van asielzoekers, maar evengoed kun je het dan hebben over het verdelen van zigeunerkampen, schrijft gastauteur Niccos.

Al vele jaren worden grotere zigeunerkampen opgedeeld in kleinere en verdeeld over een groter gebied. Het uitgangspunt is dat kleinere zigeunerkampen minder overlast veroorzaken. Wat ook meespeelt is dat de politie bang is een groter kamp te bezoeken, maar dat is natuurlijk niet waar.

Op zich is de gedachte helemaal niet gek om de problemen die zigeunerkampen geven meer behapbaar te maken. We kunnen wel om de hete brij heen draaien, maar er zijn nu eenmaal verhoudingsgewijs meer problemen met zigeunerkampen dan met ‘gewone’ woonwijken.

Zigeuners zullen mij deze woorden niet in dank afnemen, maar in vergelijking doen asielzoekers en allochtonen dat ook niet als ik stel dat verhoudingsgewijs zij meer criminaliteit met zich meebrengen. Je kunt dat ongenuanceerd vinden, maar kijk gewoon eens naar de cijfers van detentiecentra.

Alle zigeuners, asielzoekers en allochtonen die zich wel als goede burger in onze samenleving gedragen kunnen het met mij eens zijn. Zij lijden sterk onder de rotte appels, want ook zij worden op het asociale en criminele gedrag aangekeken. Zij zouden eigenlijk het hardst moeten optreden tegen die rotte appels.

Kleinere eenheden kunnen ook gemakkelijker opgaan in een groter geheel, integratie heet dat. Je ziet een omgekeerde situatie in bijvoorbeeld Nederlandse enclaves in Spanje en Portugal. Alle Nederlanders hokken daar met elkaar en integreren helemaal niet met de Spanjaarden en Portugezen.

  Niccos: Wij zijn de groep

Het is mens eigen om bij gelijken te willen zijn. Taal is daarbij één van de belangrijkste aspecten. Spreek je de taal niet, dan hoor je er niet bij. Daarom zou daar bij asielzoekers verreweg de grootste nadruk op moeten liggen. Verplicht, zonder uitzonderingen. Net zolang tot je onze taal spreekt.

Wanneer mensen niet dezelfde taal spreken, kun je nooit één samenleving vormen, ben je niet een saamhorig land. Je ziet dit heel duidelijk in België, waar Nederlands, Frans én Duits gesproken worden door gescheiden culturen. Dat heeft nooit gewerkt en gaat ook nooit werken. Er is niets gezamenlijks.

Wanneer de asielzoekers worden verspreid over meerdere gemeenten, dan is het voor alle gemeenten beter behapbaar. Dat geeft de asielzoekers beter de kans te integreren, opgaan in de cultuur van Nederland. Even vooropgesteld dat het gaat om echte asielzoekers en dat die er echt bij willen horen.

Het lijkt mij juist wel een goed idee om gemeenten als Wassenaar en Bloemendaal te verblijden met een asielzoekerscentrum. Uiteraard hangt alles af van de eerlijkheid in de toepassing van zo’n spreidingswet. Daar heb ik wel mijn bedenkingen over. Maar als je kijkt naar het idee op zich, gewoon doen.

Ja, het vervelende van zo’n wet is dat het verplicht is. Gemeenten worden verplicht en daar vinden we natuurlijk wat van. Maar er worden veel zaken verplicht en al die asielzoekers worden toch ergens geplaatst, dus waarom dan niet verplicht verspreid. Ik zie een ander veel belangrijker probleem.

In plaats van tegen de spreidingswet te zijn zou ik juist de toepassing van de spreidingswet aanscherpen zodat de kakgemeenten in ons land niet de dans kunnen ontspringen. De VVD gemeenten mogen de eerste spreidingsgasten ontvangen zou ik claimen. De burgers van die gemeenten hebben er tenslotte voor gestemd.

  Niccos: Processen van Den Haag

Het echte probleem is natuurlijk het aantal asielzoekers. Het aantal dat binnen wil komen, maar evengoed het aantal dat al binnen is. Zolang die discussie niet gevoerd wordt en er geen oplossing voor dit probleem komt is het dweilen met de kraan open. Daar zijn óók asielzoekers in feite de dupe van.

Maar het is argumenteren tegen dovemansoren. Alleen als hun dochter verkracht en vermoord wordt door een asielzoeker zullen ze misschien overwegen om te verhuizen. Ze begrijpen niet dat de ‘normale’ burgers in dit land inmiddels alle asielzoekers en allochtonen beginnen te haten.

Ik heb leiding gegeven aan goed opgeleide keurige Turkse en Marokkaanse jongeren. Geen enkel probleem, fijne collega’s. Flink mee gelachen ook. Deze gasten hebben last van de ellende die veroorzaakt wordt door de rotte appels. Helaas komen daar steeds meer van binnen.

Ieder normaal denkend mens, of het nu autochtone Nederlanders zijn of eerdere allochtonen die hier zijn komen werken en leven, begrijpen wat er niet klopt en wat er moet gebeuren. Een asielstop is de enige oplossing om tijd te krijgen de rotzooi op te ruimen. Dat is het menselijkste wat je kunt doen.

Schijt aan de EU en bijvoorbeeld het Marrakesh verdrag. Gewoon de fik erin. Laten we er eerst voor zorgen dat iedere asielzoeker binnen drie maanden uitsluitsel krijgt. Weg betekent ook echt weg. Blijven betekent zorgen voor een tijdelijke goede opvang. Eenmalig wellicht een gezinshereniging en een generaal pardon.

Daarna de focus op taal en inburgering, net zolang het is gelukt. Werk moet beschikbaar gemaakt worden, er is altijd iets te doen. Als je hier bent en wilt blijven, dan moet je er ook bij willen horen. Geen enclaves, dus lekker spreiden. Wat een goed idee die spreidingswet.

  Het is tijdens onze donkerste momenten dat we ons moeten concentreren om het licht te zien

Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljardVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoet er amnestie worden verleend aan degenen die akkoord gingen met verplichte vaccins?
Volgend artikelJournalist, spion of cyberfrontstrijder?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Herkenbaar en mee eens. Spreiden in kakwijken en taal laten leren. Maar….. als inwoner van Den Haag plaats ik wel een korte kanttekening. Niet iedere Nederlands sprekende allochtoon is welwillend. De schilderswijk en transvaal zijn hier voorbeelden van. Het probleem hier is gettovorming en minachting voor de Hollandse waarden en normen.

  • Spreiding…..?…….! Grrrrr.

   Alles verwaterd er door…….tot je je eigen omgeving niet meer herkent…..en dan samenwerking?

   Niccos…..het enige waar ik het mee eens ben is die kampen in Wassenaar en Bergen neerzetten. De mooiste plekken zijn door dieven geconfisceerd en ingenomen…..met geld wat binnen geharkt werd uit de portemonnee van de werkende bevolking.
   Dief en diefjesmaat vind je zowél in die kampen, als de Schilderswijk, als in Wassenaar.
   Die zouden het uitstekend met elkaar moeten kunnen vinden….hetzelfde soort.

   Of wérkt dat niet zo…..!?

   Ik denk het niet. Als je niet anders kunt dan stelen, al dan niet met de wet in de hand, gun je een ander het licht in ogen niet.

   In dier voege zou die confrontatie zinvol kunnen zijn, mits daar het vermogen tot zelfreflectie aanwezig is.

   En dat komt altijd te laat. Als je oud genoeg bent om beter te weten, ben je een hopeloos geval.
   Jong geleerd is oud gedaan.

   Ik wens ons sterkte met deze waanzin.

  • Rutte en zijn zijn criminelen doet wat hij wilt er is geen enkele manier om hem weg te krijgen, je ziet het wederom met het klimaat debat of zo ik het zeg met al die onzin het gaat maar om een ding landbouw grond te stelen van de boeren en dat gaat ook gewoon gebeuren, het volk heeft gekozen voor zijn eigen ondergang en moeten nu niet klagen mijn tijd zit er ver op en loop nu gewoon mee achter alle huichelaren van Nederland zeg maar de dood tegenmoet.

 2. ‘Het lijkt mij juist wel een goed idee om gemeenten als Wassenaar en Bloemendaal te verblijden met een asielzoekerscentrum.’

  Hahahaha… dat lijkt mij een uitstekend idee. Maar zoals je in het eind v/h artikel aanhaalt er moet een asielstop komen. Maarja… wat er gebeurt is een plan. Iedereen hier kent dat plan. Kallergi… verdrag van Straatsburg 1975, resolutie 1748. Europa wordt omgevolkt. Europa creëert wereldwijd samen met de VS vluchtelingenstromen en ipv opvang in de regio’s, worden alle vluchtelingen naar Europa geleid. Inmiddels worden vluchtelingen zelfs gewoon per vliegtuig opgehaald dmv het Marrakech pact. Vluchtelingen uit regio’s waar ze bulken van de oliedollars (inmiddels geen dollars meer 😂) steken geen vinger uit en mensen vluchten duizenden en duizenden en duizenden kilometers. En het dichtbevolkste stukje land op aarde moet verhoudingsgewijs de meeste vluchtelingen opvangen.

  De elites willen Nederland veranderen in Tristate City. Ze willen hier 30 tot 40 miljoen mensen in een soort gevangenis opsluiten. Hoe meer mensen op 1 plek, hoe meer macht en controle de elites over ons hebben. Ik vermoed dat Nederland daarom non-stop wordt besproeid, om de vegetatie te vernietigen en NL tot een bouwrijpe vlakte te maken.

  Aardig artikel Niccos, maar we zijn gewoon in oorlog met ons ‘leiders’ en met de EU en het WEF. Onze rechten worden één voor één afgeschaft en WIJ worden opgeheven en opgehokt. Een asielstop is een begin, maar we moeten vooral intelligente gesprekken gaan voeren ipv dit rare spelletje mee te spelen. Criminele monster psychopaten hebben de macht over ons land, tot we die demonen verwijderen gaat alles steeds 1 stap vooruit en 4 achteruit. We proberen te dweilen terwijl deze demonen de kraan alsmaar verder open draaien en we discussiëren met elkaar wat we kunnen doen om slimmer te dweilen ipv de demonen bij de kraan weg te halen en de kraan dicht te draaien.

  We moeten ons gezonde verstand weer gaan gebruiken en puur bij de feiten blijven. Niet lullen over symptomen, maae over oorzaken. En vwb vluchtelingen… Nederland is het dichtbevolkste land op aarde… wie haalt het in godsnaam in zijn hoofd om hier miljoenen vluchtelingen binnen te laten. Het is een giga operatie om heel Europa (de blanke mens) te vernietigen. We moeten alles stilleggen en een PERMANENTE asielstop is het eerste dat moet gebeuren. Er zijn genoeg landen die duizende malen groter zijn dan NL… vang de vluchtelingen daar maar op.

  Ow… ennuh… mijn hemel wat zijn we dom geworden dat we al deze waanzin laten gebeuren. Op alle fronten zijn de leugens en de uitleg zulke enorme domme onzin, maar wij vreten het allemaal op omdat we dom de symptomen blijven opdweilen ipv de kraam dicht te draaien en de monsters die de kraan open draaiden te verwijderen. Over 100jr staat deze periode in de geschiedenis bekent als ’the dumb ages’. We leven letterlijk in de film Idiocracy, kijk die film en lach je kapot om de herkenning. We zijn ons verstand verloren.

  • Hans Holtrop protesteerde ertegen (AZC) in Wassenaar, ik kwam op een of andere manier op zijn mailing lijst en sprak hem, hij zei toen ik op de fiets weg ging pas op dat ze je ventiel er niet uithalen. Hij werd geheel van internet verbannen.

  • Volgens TheFinalWakeupCall staat de Ascensie/ The Great Awakening/ Solar Flash/ The Event op het punt te beginnen en zal de omvolking van Europa + de VS en andere cabalplannetjes zoals invoering van de cbdc een halt toe worden geroepen.

 3. Grenzen dicht, uit de EU, illegalen en gelukszoekers raus en eerst ons land op orde maken. Dan kijken we wel verder. En spreidingswet? Ja leuk, weer een verplichting. Minder regels graag, niks spreidingswet.

  • Spreidingswet aanpassen graag: Alle NL kartel- en WEF politici spreiden over de Noordzee, levend of hun as, ze mogen zelf kiezen.

 4. Als ik denk aan nepnieuws dan denk ik aan een site van bijvoorbeeld de ondernemersvereniging die voor 99 procent bestaat uit reclame. Nepnieuws hoeft niet altijd gelogen te zijn, maar het is als een fopspeen. Bij het Koninklijk huwelijk willen mensen leuke dingen horen over de trouwjurk van de koningin, normaal. Maar het kan 2 kanten werken. Het is alweer een kreet die door iedereen gebruikt kan worden. De waarheid over de junta wordt dan hate speech. Het gaat erover of zij verantwoordelijk is voor haar vader. Mensen worden kwaad, kinderen willen koninginnetje spelen, anders ben je pedofiel. Zo planten de sentimenten zich voort om een agressie te legitimeren. Wat ze niet zien is dat dit de tijd is van de laatste beslissing over het voorbestaan van de planeet en zichzelf.
  En zo wordt Christus teruggebracht tot oorbellen. Koffie en gebak. De tegenstanders beroepen zich op hun wetenschappelijke kennis omdat ze de reclame van de ondernemersvereniging gezien hebben. Wat we zien is het Zwaard des Onderscheids, dat goed en kwaad scheidt. De kwaden verlustigen zich in hun goedheid, en begrijpen ook niet waarom hun straf komt. Wat hebben zij fout gedaan?!
  Ik voel de spanningen al, en kan een deel van de gevaren van het emotioneel bewustzijn misschien neutraliseren. Maar ik weet niet altijd goed waar ze vandaan komen, en ik zie de verhouding niet tussen de grote, of geconcentreerde angst en de belangen. Iedereen gaat ervan uit dat het ligt aan de schoenen van de koningin. Daarom zegt Christus dat na de Koude Oorlog de krachten van het kwaad, materialiteit, een nieuwe baarmoeder hebben gevonden in de commercialisering, die gevaarlijker is dan de atoombom.

 5. Ik sprak vorig jaar al een buschauffeur die met asielzoekers het land doorreed. Een aardige man die refereerde aan de Hugenoten enz. Ik contempleerde de situatie van toen ik ervoor weggevlucht was. Hij zei we zullen elkaar nog wel eens zien. Liever niet.

   • Lekker makkelijk, je mag dus kennelijk geen kritiek hebben op wat er in je eigen land gebeurt. Wel belasting betalen maar wel “smoel houden”. Ze geven eigenlijk zelf al aan dat er geen weerwoord mogelijk is, daarom de bekende dooddoener.

   • Inderdaad! Ik ben al vertrokken lang voordat deze opmerking gemeengoed werd. Geen spijt van want de Nederiglanders blijken tot de meest schaperige eurotrash te horen. Jammer dat de Piet Heynen, de De Witten en “dan liever de lucht in” mannen niet veel meer onder ons zijn.

   • Waarom zouden wij ons land moeten verlaten , ja dat zou Rutte graag hebben dan bezit hij met het WEF alles wat ben jij toch een volks verrader meeloper.

 6. die spreidingswet is niets minder dan een manier om de weerstand die er nog is om steeds meer buitenlanders met voorrang een huis te geven te omzeilen.
  terwijl het gewoon realistisch zou zijn om tegen immigranten te zeggen dat ze pech hebben, er zijn geen plekken meer voor ze. die zullen ze zelf (maar niet kunnen) vinden, en ze zullen moeten werken als ze een inkomen willen hebben. een beetje zoals elke nederlander moet.
  de grondwet voorziet hier in door middel van atrikel 1, iedereen word in gelijke situaties gelijk behandeld. dat hele voortrekken van immigranten mag niet eens, de overheid overtreed hier (en waar niet) de wet

  • NL is het dichtbevolkste land op aarde… waarom überhaupt uitgerekend hier vluchtelingen opvangen? Dat is gewoon een duivels plan en dat moet gewoon per direct stoppen. Maarja… politiek, ambtenaren, instanties, gemeenten… ze draaien de kraan alleen maar verder open.

 7. Als de “spreidingswet” uw doelstelling zou hebben en die haalbaar zouden zijn, is er nauwelijks iets op tegen. Eens, de goeden willen werken de slechte niet, (net Nederlanders). Maar uw doelstelling heeft die wet niet, welke blabla er ook om heen geweven zit. Doel van import landverhuizers is omvorming van de autochtone bevolking volgens draaiboek Coudenhove Kalergie plan. Aangehangen door Oligarchenfamilie van Amsberg: bewijs hun prijs voor verdiensten voor uitvoering van dit heilloze plan. En aangezien WEF dat ook aanhangt zit 3/4 van de 1&2e slaapkamers ook op die lijn!

 8. Was er niet een wetswijziging, hoe hete die ook al weer, was gerelateerd aan opvang in gemeentes van vluchtelingen door b.v. WW1, WW2 en de watersnoodramp, geeft de burgemeester het recht om woonruimte te vorderen, was april afgelopen jaar als ik me niet vergis.

 9. Te lezen in de Groene Amsterdammer 05.04.2023 : “Onderzoek gesjoemel door vastgoedprofessionals. Waarom grepen toezichthouders niet bij de huizendeal met George Soros. Grote pakketten (sociale) huurwoningen die worden verkocht aan institutionele beleggers leveren gigantische winsten op. Zo ook de huizendeal van een Arnhemse notaris, een makelaar en een vastgoedverhuurder met George Soros. Waarom grepen toezichthouders niet in?”
  https://www.groene.nl/artikel/de-notaris-de-katvanger-en-de-waakhond?utm_source=De+Groene+Amsterdammer&utm_campaign=1fa48d2667-Dagelijks-2023-04-05&utm_medium=email&utm_term=0_853cea572a-1fa48d2667-%5BLIST_EMAIL_ID%5D

 10. Natuurlijk ben ik niet zo flauw dat ik steeds over discriminatie begin als ze in de rij voor de kassa, als het drab loskomt, niet lief zijn en me willen troosten.

  Maar wie mijn meter voor me afpakt verliest 1000 kilometer per keer. Dus voorbij die millimeter ziet niemand iets van de wereld dan het boodschappenmandje.
  Wie mijn discrimineert in naam van dit land, of erger de rest het vuile werk laat opknappen, verliest zijn land, en dan de hele wereld.

 11. Weer Bertand Russell. Typisch Nederlands. Archetypen.
  Bertrand Russell zei dat zijn bevindingen hem zouden moeten leiden tot erkenning van het bestaan van God, maar dat hij niet bereid is die stap te maken. Zo’n benadering is inconsequent, politiek gezien verraad. Het draait om de logische constructie. Ik las bepaalde artikelen die iemand me liet zien, die een bepaalde logica hadden, en dan kwam de conclusie die de hele logica die tot dit punt leidde omdraait. De man die het me liet zien, zei: “Dan zakt je broek toch af?” Daarnaast, ze zijn er trots op dat ze alles regelen via indirecte financiële pressie, waardoor dit land het meest corrupt van al is, in het gezwijmel van eigen goed. Dit is hoe commercialisering werkt.

 12. Gewoon naar Den Haag sturen, daar doen ze toch geen ene reet. Alle beslissingen worden genomen in Brussel en opgelegd door het WEF. Dus waarom al die ruimte niet nuttig gebruiken? En vervolgens Putin vragen om een vuurtje 🙂

  Wat mensen die voor asielinstroom zijn niet beseffen is dat wij de ellende van die wereld letterlijk importeren. Al die westerse haat, de onderlinge conflicten en oorlogen halen we gewoon binnen en verspreiden we vervolgens over het gehele land. Mensen vertonen gedrag, altijd en overal dus: What could possibly go wrong??

 13. De Eerste Kamer heeft dinsdag ingestemd met de voortduring van de Wet verplaatsing bevolking, waardoor burgemeesters vorig jaar de wettelijke taak kregen om zorg te dragen voor de opvang van mensen uit Oekraïne.

  Het kabinet besloot na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne tot het inzetten van zogenoemd staatsnoodrecht vanwege de buitengewone omstandigheden. Drie moties van senator Van Hattem (PVV) werden verworpen.

  Minister van Justitie Yesilgöz zei in het Tweede Kamerdebat over de wet dat ‘het vorderen van gebouwen op zich een optie zou kunnen zijn’. Over het vorderen van panden stelde ze: ‘Honderd procent uitsluiten gaat niet’. Van Hattem zei dat het vorderen van panden disproportioneel en onacceptabel is.

  https://www.ninefornews.nl/eerste-kamer-stemt-in-met-wet-verplaatsing-bevolking-zorgelijke-trend/

 14. Beste Mensen

  Sorry hoor
  Maar België scoort beter op de meeste gebieden in verhouding met Nederland
  Nederland met de asociale achterbakse Parlement en Kabinetsleden
  Hoe meer talen hoe beter
  Nogmaals
  HOE MEER TALEN EEN MENS BEHEERST DES TE BETER KAN DIE ZICH VERWOORDEN
  LET WEL NIKS HOEFT PERFECT TE ZIJN
  met de Stam + Thee
  Als men elkander maar kan begrijpen
  Een Belgische Zwager Spreekt beter Nederlands dan de meeste Nederlanders bij elkaar
  Ego Volk Nederlanders bah klinkt Vies uit eigen mond ook nog
  Heb zelf een keertje mee gedaan aan een onderzoek in Nederland
  Voorgenoemde voorstel gedaan
  En dit voorstel kwam met de meeste punten op nummer een van de lijst
  Dit is een fijt
  Een Koe schijt meer dan een Geit
  Jah .. wat wil men ook ?
  Een KoeMens houd Moeder Natuur zoveel mogelijk in tact
  Niet vergeten Zigeuners Zijn van die KoeMensen
  Staan beter met Moeder Aarde in verbinding dan een Vliegende Hol Lander
  Bij de meesten is het te diep in de Bol geslagen
  Met Boekenwurmen kennis
  Kopie plakwerk
  Valsheden in geschriften
  Wie was de eerste vliegtuig bouwer in deze laatste tijdperk ?
  The Richt Brothers ??
  Hardstikke Fout
  Acht jaren voor deze mensen hun kopie tot eerste echte officiële lieten verklaren heeft al een vliegtuig gevlogen door meneer Talpade
  Hoe ging dat ook alweer ?
  Oooo ja ….
  Op de Pap Lepel Pol Lepel manier
  Met de doolhofs mentaliteiten
  Mijn doolhof Wiel met Kwakende Kikkers het beste de enige
  Ikke ikke ikke en de Rest mag stikke
  De heele wereld moet Nederlands Praten
  Dan kan het beter door de Neus pulker Hol Lander worden begrepen
  Rutte zegt : Oooo jaa joh…
  Kan me echt niet meer heugen
  Ik ga jullie allemaal de weg wijzen met mijn geheugen verlies
  Let wel ….
  Neuspulkers Dialecten zijn geen talen
  Europa kent geen talen
  Om talen te leren gaat men naar Landen met Oudheden
  Zoals Indonesia Thailand Filippijnen Brazilië Egypte en meer delen van Bharata
  Het overlapte delen in Europa als in Amerika en nagenoeg heel Azië
  Bharata welk Eenderde van de werelddeel overlapt Thailand Indonesia Filippeinen maken daar ook deel van uit
  Men is dit helaas opgelegd te vergeten door de Wapen gekletter angst en terreur zaai mensen als Rutte
  Men kan daar zowel het Goede als het slechte leren te onderscheiden
  En verantwoord te gebruiken
  Met 100% eerlijkheid
  Dus : Op een geweldloze manier
  Alle dieren leefden in Bharata in harmonie met elkaar
  Inclusief het dier genaamd mens
  Een mens mag zichzelf niet hoog wanen
  Mens is de slechtste dier welk moederAarde huist
  Mens kan het door loslaten van ik Of Ego het hoogste stadia bereiken welk door de andere wezens niet bereikt kunnen worden
  Door open stelling overgave 100% in zuivere pure liefde tot alles in het Universum
  Dat heet Universele Liefde schenken
  Wat men ook voor in de plaats terug krijgt
  Alles is goed
  Weest er dankbaar mee
  Wij weten niet wat wij allemaal hebben hadden uitgespookt in onze vorige levens

  Dank U

  • Het is een feit dat een geit in pruimentijd meer schijt dan een koe die aan strontverklontering lijdt. Zo was ’tie, Ringo.

   • Nog iets anders volgens mij: Het is een feit dat de koe meer schijt dan de geit, maar als die geit dat had geweten, dan had hij vast meer gescheten.
    Kennelijk zijn er meer variaties 🙂

 15. In 1900 hadden landen als België en Portugal meer inwoners dan Nederland, maar door een hoger geboorteoverschot en immigratie van voormalige inwoners van de rijksdelen Indonesië (in 1957 heeft president Soekarno (1901 – 1970) Nederlandse bedrijven genationaliseerd om druk uit te oefenen op de Nederlandse regering om Nieuw-Guinea over te dragen aan Indonesië en uit dien hoofde praktisch alle in Indonesië woonachtige Nederlanders uitgewezen), Suriname & de Nederlandse Antillen. Nadat in 1974 Suriname en Nederland akkoord gingen met de onafhankelijkheid van het eerste land in 1975 zijn tienduizenden Surinamers vertrokken richting Nederland.

  In 1954 verschenen de eerste Turkse gastarbeiders en ondanks de door de Nederlandse roverheid aangemoedigde emigratie (Nederland is vol zei koningin Juliana in 1950 tijdens de troonrede) groeide de bevolking na WOII als kool. Uiteraard waren politici + vrijmetselaars als Willem Drees sr. (1886 – 1988) en Pieter Lieftinck (1902 1989) plus de duistere krachten achter de schermen volkomen op de hoogte van het in 1926 gelanceerde Van Coudenhove- Kalergiplan voor de omvolking van Europa (en de VS) en de Nederlandse regering + multinationals hebben dit na 1945 overduidelijk gefaciliteerd.

 16. Niccos.
  De ‘spreidingswet’ is niets anders dan bedoeld om de macht om tot onteigening over te kunnen gaan conform de ‘wet verplaatsing bevolking’ te activeren. De opvang/spreiding van asielzoekers/migranten is slechts voor de nodige morele onderbouwing, Deze mensen worden er gewoon weer schaamteloos voor misbruikt.

 17. Praten over een spreidingswet geeft al aan dat men de instroom van “asielzoekers” accepteert.
  Dat spreiden van mensen staat zowiezo haakt op het ‘Tristate city project waarbij men gruwelijk veel mensen op een klein oppervlak wil zetten. ( met de daarbij behorende conflicten )

  Dat spreiden is alsof je de kraan van de badkamer open laat staan en van de badkamer een zwembad maakt.

  Het is onzinnig maar tevens herkenbaar t.a.v. het WEF plan

 18. Ik kom al mijn hele leven bij mensen van het woonwagenkamp. daar is niets mis mee. Bouw maar een kamp naast mijn huis dan weet ik zeker dat ik veilig ben. deze mensen laten zich niet zo gemakkelijk in de zeik nemen zoals de brave burgers

 19. Over dit onderwerp van ‘asielzoekers’ is veel te zeggen. En daar begint de hersenspoeling al. Je wordt door het gebruik van het woord ‘asiel’ al direct op het verkeerde been gezet. Want van de mensen die ons land binnenkomen is maar een zéér klein deel in gevaar of opgejaagd. Politieke en oorlogs vluchtelingen zijn er maar weinig en zouden net over de grens ook al veilig zijn. Maar waarom komen ze van over de hele wereld helemaal naar noord-Europa? Omdat ze hier hun hand op kunnen houden zonder vragen omdat wij een goed werkend sociaal vangnet hebben. En geld aan de bomen groeit…

  Van het Griekse a-sylon ‘niet kunnen grijpen’ van misdadigers. Een vrijplaats. Een oud begrip uit de tijd van wraak en oog om oog, tand om tand. Als de familie van een slachtoffer het recht heeft om de dader bij een ongeluk, doodslag of moord als rechtvaardiging het leven te ontnemen. Dan word je wel voorzichtiger met je loszittende bijl. Verantwoordelijkheid wordt zo gestimuleerd!

  De discussie wordt bewust vaag gehouden door een hoog zieligheids gehalte. Dat heeft natuurlijk vooral veel effect op deugmensen die graag gezien worden voor hun ‘fatsoen’. Die zie je natuurlijk vooral in de politiek.

  In de oude wereld kreeg een man een erfdeel van zijn vader om te bewerken zodat hij in zijn eigen levensonderhoud kan voorzien. Het goede beheer daarvan was zijn levensverzekering. In het oude bijbelse Israël was dat je aangeboren recht. Als jij dat beheer niet kon uitvoeren en in de schulden kwam kon je land ‘verkopen’ (=tijdelijk, tot het jubeljaar eens in de 50 jaar). En als dat ook niet lukte werd je slaaf van je schuldeiser tot je alles afbetaald had. Die moest dan voor zijn eigen huishouden zorgen plus dat van zijn slaaf. Vreemdelingen hadden geen erfdeel en waren dus afhankelijk van andermans land. Of hadden geld of ambacht in een stad. Land kopen ging niet want dat verviel op het jubeljaar weer terug in handen van de rechtmatige erfgenaam.

  Zo zie je hoe belangrijk erven is. Als ‘asielzoeker’ geef je dat allemaal op. Waarom gaan al die jonge moslim mannen hier naartoe? Omdat wij ons erfdeel gratis weggeven. Volgens de islam is dat hun recht. Ook hier weer de totale omkering van Gods geboden.

  • Beste Mensen

   Het is toch zo
   Bij de Eene Jood Christen begint de dag om 12 uur overdag
   En …
   Bij de Ander Het Is-Lam om 12 uur middernacht
   Wat zegt logica ?
   Geen van bijden speken de waarheid
   Als er word gezegd :
   De ochtendstond heeft Goud in de Mond
   Wie spreekt dan de waarheid ?
   De eenige echte Derde
   60 uren per dag hanterende
   Beginnende met de telling van de dag bij het begin van de dag zonsopkomst
   De nacht bij zonsondergang
   Gekeken vanaf staandes op de evenaar

   Men hoort bij het begin te beginnen
   Altijd
   Zoals bij het beklimmen van een Berg
   Men altijd bij de voeten van die Bergen beginnen met beklimmen
   Nu worden er al een tijd lang de Europese mensheid verward gehouden door te spelen met de Biologische klok der mensheid
   Een Europeaan hoeft hierdoor de deur niet uit om op vakantie te gaan
   Thuis verblijvende gaat die al jaarlijks zonder het te hebben gewild dus
   Verplicht op vakantie
   Orientatie irritatie
   Verplicht onder dwang uit koers geraken

   Dank U

  • @Disciplus Simplex…

   Nuttige informatie, bedankt. We leren vergeten lessen die anno 2023 weer heel relevant zijn. De economie obv schuld en rentes moet eindigen.

  • Disciplus Simplex april 5, 2023 at 13:29

   Mooi en goed verwoord 👍👍👍

   Zakhaat en bijstandsfraude

   Islam of de Sharia normeren een heleboel dingen niet. Sommige moslims zeggen van wel, en noemen het systeem compleet. Maar een goed voorbeeld was al het bestuursrecht (van een land) waar Islam geen enkel alternatief voor heeft. Maar Ron Haleber herinnerde me daarbij aan het stelsel van Sociale Zekerheid. En daarover dit:

   De Zakhaat is een van de 5 pijlers van Islam. Moslims die graag de superioriteit en de universaliteit van de Islam wensen te verdedigen, die krijgen hier gelijk. De pijler ís echt universeel. Er bestaat bijna geen moreel stelsel, dat de zorgplicht niet heeft. In Nederland is het duidelijk bij christenen, humanisten en socialisten. In de afgelopen 100 jaar werd deze norm dus domweg in wetten omgezet. Dat begon in 1898 met het Kinderwetje van van Houten, maar sindsdien zijn er vele tientallen wetten. WW, WAO, Bijstand, RWW, AOW en nog vele andere. Sindsdien betaalt elke Nederlander verplicht mee, vanuit de norm, die in Islam bekend is als de Zakhaat.. In feite vallen alle Volks- en werknemersverzekeringen er onder. Maar de ziekteverzekering eigenlijk ook.

   https://www.maroc.nl/forums/het-nieuws-van-de-dag/53714-zakhaat-bijstandsfraude.html

 20. Ron Swart,

  In 1954 kwamen de 1ste mosselmannen naar Nederland en andere landen van Europa.
  In 1683 vochten de Mannen van Koning Jan Sobieski zich de ballen uit de broek om de Islam buiten de poorten van Europa te houden. (Beleg van Wenen) etc.

  Mijn vader dit nooit op school geleerd, ik ook niet, mijn kinderen niet.
  Tsjaa, als je zoals de Geuzen (met hun halve maan penning) dacht, de vijand (islam) van mijn vijand (Spanjaarden) is mijn vriend, kom je uiteindelijk bedrogen uit.

  Een wijs filosoof uit het Oosten Ni Woar, zei ooit het befaamde gezegde:
  “Vertrouw nooit een Moslim, neger of jood, doe je dat wel dan eet je droog brood”.

  • Beste Mensen

   Lees elk woord elk letter elke zin heel goed
   Deze Filantroop uit het verkeerde Oosten heeft de Zonnestreek opgelopen door de Zonnesteek
   Hoezo een Neger ?
   Een Standaard Neger is het Aardigste Persoon op de Aarde Na de Indianen
   Wat een Neger voor Negatiefs krijgt aangeleerd om uit te voeren door een ander
   Dat gaat die ook uitvoeren
   Wie waren die genen die slaven over de heele wereld gingen maken drijven ?

   Witte Moslim genaamd schijnheilige Zoon
   Witte Christen genaamd schijnheilige Vader
   Witte Jood Genaamd Schijnheilige Geest

   Wie een kuil graaft voor een ander …..
   Moet zelf eerst heel goed uitkijken
   Ga niet zelf in dat kuil staan te graven tijdens het graven

   Door generaties lang na vertrek uit Afrika in andere streken te hebben geleefd waar haast geen Zon scheint
   Daar worden Die Zwarte mensen langzaam Wit van kleur
   Vervolgens gaan die verbeelden de enigen de Eersten te zijn
   Omdat ze niks als voedsel konden verbouwen werden het grootste deel van die Wezens genaamd mensen gewoon Barbaren Kannibalen Bloeddorstige Moordenaars
   Ze gingen hunzelf indelen in hokjes doolhofjes met verdwalings namen
   Vervolgens elkander afslachten
   Zoiets als op een Voetbalveld tijdens het voetballen
   Niet wetende dat alle vogels uit een en dezelfde nest zijn neer gekukeld
   Allen hollen achter een Nep ei van Columbus
   Vervolgens gaan die voor de Zon gevluchtten Wit gekleurde Afrikaanse Nazaten proberen de lakens uit te delen
   Niks wetende Over hun eigen bron van afstam beter gezegd over hunzelf
   Zou Adviseren om een paar filmpjes te kijken met de hersenen uitgeschakeld
   Beter gezegd de Commandant Vader genaamd Satan Het Ego ik van Het gespleten Tong welk ookwel God Duivel heet
   De Paplepel PolLepel bedieners
   In gevangenissen Doolhoven met Angst terreur en bedrog
   Ermee Groot gebrachten mogen leren om te ontspannen
   Men probeert Zichzelf uit te roeien met de kopie kennis

   Zie Animatie en Teken Films van Avatar
   Er zijn uiteraard meerdere Films zoals die Met Silvester Stellone en met de Witte Zwarte Neger genaamd Arnoldthe Time Machine uit 1958 of 1960 Batle Star Galactica enzovoorts
   Als het verstand echt wordt uitgeschakeld tijdens bezichtigen zal men versteld staan

   Dank U

 21. Effe terug naar af.
  Wij hebben geen vluchtelingen.
  Uit Syrie b.v.: als iemand in Jordanie aankomt is hij vluchteling.
  Als hij dan de brochures leest, en hij kiest voor NL, is het een gelukzoeker.
  Als dan zijn vrouw nog eens 4 jaar veilig in Syrie blijft, is voor mij gezinshereniging hij terug naar Syrie.

  Echte vluchtelingen is een ander verhaal. Zo nodig wat lokale hulpverlening.
  Maar de enige oplossing: dat rechts plankgas overneemt

 22. Ik heb zomaar het idee, dat inwoners van Bloemendaal etc wel dringend toe zijn aan enig aanschouwelijk onderwijs. Vorder te tennisclub en golfbaan ten behoeve van de bouw van Tiny houses, waarin onze cultuurverrijkers in spe kunnen worden opgevangen. Maar deze lieden zullen dit via advocaten en connecties aardig buiten de deur weten te houden.
  Het klootjesvolk tot 2x modaal zal de klappen mogen opvangen, totdat werkelijk de pleuris uitbreekt. Want zolang de kraan wagenwijd open blijft staan biedt ook de spreidingswet enkel uitstel van executie.

 23. Ex: Holistisch denken:
  Oorzaak: NL bommen Syrië – Irak – Afghanistan etc;
  Gevolg: Vluchtelingen!
  Oplossing: Stop bommen gooien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in