Foto: freepik / shayne_ch13

Een recente casestudie uit Japan illustreert wat de experimentele Corona-vaccins doen met jonge, gezonde lichamen en hoe snel ze tot de dood kunnen leiden: een 14-jarig meisje kreeg de derde dosis van het Pfizer-vaccin – en stierf slechts twee dagen later aan hartfalen in combinatie met ontstekingen in verschillende organen. Naast de hartspier en het hartzakje waren ook de longen, lever, nieren, blaas, maag en darmen aangetast. De auteurs van de studie dringen erop aan dat systematisch autopsie wordt verricht in gevallen van plotseling en onverwacht overlijden na vaccinatie, bericht Report24.

Volgens het casusverslag, getiteld “A case of fatal multi-organ inflammation following COVID-19 vaccination“, ontving het 14-jarige Japanse meisje haar derde Pfizer vaccinatie op 10 augustus 2022. De enige bij het meisje bekende gezondheidsafwijking was orthostatische dysregulatie – een vorm van hypotensie waarbij de bloeddruk niet goed wordt gereguleerd bij het opstaan vanuit een zittende of liggende positie, met duizeligheid en ongemak tot gevolg. Het meisje werd echter van nature als gezond beschouwd en was ook actief in sport in haar schoolteam.

Een dag na de vaccinatie kreeg ze koorts, die tegen de avond verbeterde. Ze had ook na de vorige Pfizer-vaccinaties tijdelijk koorts gehad. De volgende nacht had ze volgens haar zus kortstondig ademhalingsproblemen, maar reageerde ze wel. De 14-jarige sprak nog met haar zus en ging daarna weer naar bed. De volgende ochtend vond haar moeder haar bleek en levenloos in haar kamer – ze ademde niet. De onmiddellijk opgeroepen hulpdiensten vonden haar in een toestand van cardiorespiratoire arrestatie en probeerden haar weer tot leven te wekken, maar dat lukte niet. Het meisje stierf dus 45 uur na haar booster.

  De weg naar totalitarisme - "Waarom we ze niet langer vertrouwen, en waarom we ze beschouwen als lafaards en collaborateurs, of erger"

Er werd een autopsie uitgevoerd die een massale ontsteking aantoonde:

Autopsiebevindingen toonden congestief longoedeem, infiltratie van T-cellymfocyten en macrofagen in de longen, het hartzakje en het myocard van het linkeratrium en de linkerhartkamer, de lever, de nieren, de maag, de twaalfvingerige darm, de blaas en het middenrif. Zonder voorafgaande infectie, allergie of geneesmiddelentoxiciteit werd bij de patiënt na de vaccinatie pneumonie, myopericarditis, hepatitis, nefritis, gastro-enteritis, cystitis en myositis vastgesteld. Hoewel geen enkel type ontsteking op zichzelf dodelijk is, wordt aritmie beschreven als de meest voorkomende doodsoorzaak bij patiënten met atriale myopericarditis. In dit geval werd gedacht dat aritmie van atriale oorsprong de oorzaak was van het hartfalen en de dood.

Wetenschappers geven vaccinatie de schuld

Bij de autopsie werd geen bewijs gevonden dat iets anders dan vaccinatie de plotselinge dood van het meisje kon hebben veroorzaakt. Bijgevolg wordt de Pfizer-prik beschouwd als de oorzaak van de bevindingen. De oorzaak van de dood van de 14-jarige was dan ook een door vaccinatie veroorzaakte ontsteking van de hartspier en het hartzakje.

De diagnose van door een vaccin veroorzaakte ontsteking van meerdere organen was gebaseerd op de afwezigheid van een bacteriële of virale infectie, de afwezigheid van een voorgeschiedenis die wijst op een auto-immuunziekte, geen allergische reactie en geen blootstelling aan andere geneesmiddelen dan het vaccin. Myopericarditis is een vorm van meervoudige orgaanontsteking. Hoewel pneumonie een rol speelt, is pneumonie alleen zelden een oorzaak van plotseling overlijden, en de aanwezigheid van met erytrocyten beladen macrofagen en congestief longoedeem op de histologie suggereerde tekenen van hartfalen van de vorige dag. Hoewel de omvang van de ontsteking relatief mild was, zijn de aanwezigheid van foci gecentreerd op de atria en de dyspneu de bevindingen die enkele uren voor het overlijden de verdenking van hartfalen deden rijzen. Dit leidde tot de diagnose dat de doodsoorzaak een door vaccinatie veroorzaakte myopericarditis was die leidde tot ernstige hartritmestoornissen en progressief hartfalen.

Het ergste van alles is dat de 14-jarige toch geen baat had bij de vaccinatie. Ze stierf voor niets.

  Wijlen Dr. Zev Zelenko: COVID-19 vaccins zijn bedoeld om mensen in een staat van massapsychose te houden

Oproep tot autopsie

De conclusie van de auteurs van de studie: autopsies moeten systematisch worden uitgevoerd bij onverwachte sterfgevallen na vaccinatie.

Bij plotseling overlijden na vaccinatie zijn een agressieve systematische autopsie en histologisch onderzoek met uitgebreide secties van het hart, inclusief de boezem, onontbeerlijk.

Zij staan niet alleen in deze oproep. Ook in dit land roepen pathologen herhaaldelijk op om dergelijke sterfgevallen te onderzoeken – studies van Dr. Peter Schirmacher leverden immers al vroeg bewijs dat vaccinatie de oorzaak was bij veel plotselinge sterfgevallen. Het werk van de pathologieconferentie heeft dit bevestigd. Desondanks treffen deze deskundigen dovemansoren in de politiek.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiccos: Onze lijdensweg kunnen we alleen doorbreken met een hoger bewustzijn
Volgend artikelVS: Zwangerschapsproblemen en moedersterfte exploderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Waarom DURVEN zij niet op tv te vragen wanneer is Bokito gevaccineerd en wat is de bedoeling voor de autopsie…. Hoeveel hebben zij toegediend als experiment.

  • Ik heb het gelijk gezegd toen ik hoorde dat het arme dier plots dood was gegaan onder narcose: Zeker weten dat dit dier is gestorven door de gifprik !!!! Batchnummer eindigend op 3 !!!

 2. Het ergste is nog dat er nooit een politicus verantwoordelijk wordt gehouden. Ze zijn net lang genoeg in functie om een hoop kapot te maken, maar voordat ze daarvoor aangewezen worden zijn ze al weer vertrokken. Kijk naar De Jonge, kijk naar Schouten. Ze krijgen een andere portefeuille en al het voorgaande bestaat niet meer.

  • Vraag ik me ook af. Je kunt er een enorme puinhoop van maken en nog geld toe krijgen ook. Overigens is Trump wel aangeklaagd, zou hier toch ook mogelijk moeten zijn? Wegens landverraad of iets dergelijks.

   • De reden dat de demonicrats Trump kapot proberen te maken, en eerder het regeren onmogelijk hebben gemaakt, is dezelfde waarom wij “complot theoristen” worden genoemd en een “gevaar voor de samenleving” zouden zijn. Iedereen die niet hun eenzijdige verhaal bevestigd wordt meteen als een “domestic terrorist” gebrandmerkt.

    Spreek de waarheid, leg de feiten op tafel en je bent hun aartsvijand die ze met hun kenmerkende omgekeerde rhetoriek (verwijt je tegenstanders datgene wat je zelf doet!) en klinklare leugens criminaliseren.

 3. “Het ergste van alles is dat de 14-jarige toch geen baat had bij de vaccinatie. Ze stierf voor niets.” JOH! Niemand heeft/ had baat bij die genetisch manipulerende genocidespuiten. Er is geen coronavirus, er was geen coronavirus, er gaat nooit een coronavirus komen. En dat geldt voor ALLE zgn. “virussen”. 100% HOAX. Als dit ooit uitkomt is het oorlog in ziekenhuis- artsenland.

 4. Bokito is overleden aan hartfalen. Ze gaan onderzoeken hoe dat is gekomen. Tja, hoe zou dat zo gekomen zijn. Waren niet veel dieren ook voorzien van een prikje…

 5. Virologen zeiden al dat het geen nut heeft om kinderen en jonge volwassenen te vaxineren omdat zei niet dood gaan aan corronavirussen. Waarom dan toch die push vanuit de overheid en media??

 6. My first impression abt this article: might be true. Although not yet confirmed on BAG website! (Gov.) MSN: https://weltwoche.ch/daily/amtlich-bestaetigt-impfung-ist-gefaehrlich-bundesamt-fuer-gesundheit-empfiehlt-covid-impfung-nicht-mehr-aerzte-die-weiterhin-impfen-sind-neu-haftbar/?unapproved=499587&moderation-hash=68789b2fca7609a8a981b4552dccf8c9#comment-499587
  Only in German language.
  The Swiss Gov. forbidding mRNA jabs and states the injections are dangerous. Let’s be carefully optimistic and see the reactions after the weekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in