De ergste scenario’s van de plichtsgetrouwe artsen, die waarschuwden dat het boodschapper-RNA-vaccin het immuunsysteem zou vernietigen, zijn uitgekomen. In Europa is er een tekort aan Pazenir, een geneesmiddel voor de behandeling van verschillende soorten kanker. Volgens de fabrikant is het tekort veroorzaakt door een explosieve vraag op de Europese markt en zal het tekort ten minste tot juli van dit jaar duren, schrijft National.

Het leven van kankerpatiënten loopt gevaar. Een van de belangrijkste geneesmiddelen voor de behandeling van deze ziekte is van de markt verdwenen door een explosie van de vraag op de Europese markt. De fabrikant heeft aangekondigd dat het leveringstekort ten minste tot juli van dit jaar zal duren, omdat hij de productie al heeft verhoogd. Volgens een verklaring van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) en het Roemeense Nationaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Medische Hulpmiddelen (ANMDMR) heeft Teva Pharmaceuticals gezegd dat als gevolg van een aanzienlijke toename van de vraag naar Pazenir in Europa, er een tijdelijk leveringstekort is ontstaan op sommige EU-markten en dat dit naar verwachting zal duren tot juli 2023.

“Sommige Europese landen zullen door deze situatie worden getroffen, waaronder Roemenië, Oostenrijk, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. De productie van Pazenir (albuminegebonden paclitaxel in nanodeeltjesvorm) is aanzienlijk verhoogd. Bovendien werken we samen met gezondheidsautoriteiten en personeel van de toeleveringsketen om te onderzoeken hoe we tussen de landen kunnen verdelen”, aldus Teva Pharmaceuticals. De plotselinge toename van het aantal aanvragen voor het geneesmiddel heeft de fabrikanten verrast, want nooit eerder werden zulke grote hoeveelheden besteld. De meer dan voor de hand liggende verklaring is een ongelooflijke toename van het aantal kankergevallen in Europa.

  Australische man gearresteerd en vliegverbod opgelegd omdat hij geen mondkapje droeg, ondanks dat de politie illegaal zijn dokter belde om zijn vrijstelling te bewijzen

Eerstelijnsbehandeling

Pazenir is geïndiceerd als monotherapie voor de behandeling van uitgezaaide borstkanker bij volwassen patiënten bij wie eerstelijnsbehandeling van uitgezaaide ziekte niet effectief is gebleken en bij wie standaard anthracycline-bevattende behandeling niet geïndiceerd is. Het wordt ook gebruikt in combinatie met gemcitabine voor eerstelijnsbehandeling van volwassen patiënten met uitgezaaid adenocarcinoom van de alvleesklier en in combinatie met carboplatine voor eerstelijnsbehandeling van niet-kleincellige longkanker bij volwassen patiënten die geen kandidaat zijn voor curatieve chirurgie en/of radiotherapie.

“Tijdens dit tijdelijke tekort aan pazenir (albumin-linked paclitaxel in nanoparticulaire vorm) vragen wij u alternatieve behandelingsopties voor uw patiënten te overwegen, indien mogelijk, op basis van klinische beoordeling en beschikbaarheid op de markt. Wij zullen lokale gezondheidsautoriteiten op de hoogte blijven houden van de huidige leveringssituatie zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Wij zullen er alles aan doen om dit belangrijke geneesmiddel beschikbaar te maken voor patiënten en ervoor te zorgen dat het toekomstige aanbod voldoet aan de toegenomen marktvraag,” voegde Teva Pharmaceuticals eraan toe.

Nachtmerrie wordt werkelijkheid

De gewetensvolle artsen hebben herhaaldelijk gewaarschuwd dat een van de doelen van het boodschapper-RNA in het Covid-vaccin het immuunsysteem is.

“Als het boodschapper-RNA langer in het lichaam blijft, en als het boodschapper-RNA daadwerkelijk het DNA van de cellen verandert, dan wordt deze broederoorlog tussen de cellen van het immuunsysteem die hun competentie hebben behouden en de cellen die het spike-eiwit produceren steeds zwakker voor het immuunsysteem als geheel, en kan het immuunsysteem zijn taken niet meer aan. En dan beginnen de tumorcellen te prolifereren, wat het mechanisme is van de ontwikkeling van kanker na covid vaccinatie,” zegt Dr. Oana Mihaela Secară.

  Groot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: Oekraïense commandanten verbieden evacuatie van dode kameraden
Volgend artikelPlotseling veel meer jonge doden – Maar niemand onderzoekt het
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Foutje van de commerciële pharmaffia directeuren. Zo dom, nu lopen ze winsten mis voor het volgende giftige goedje. Dom, dom, dom…..

  • t ergste is…mn zus heeft die zooi genomen…ik zeg DOE T NIET…nu heeft ze plekken op haar longen.Ze is continue ziek,moe,pijn op de longen. En nu vecht ik,GA NIET SPORTEN…WAANZIN!Ze snapt t niet.Ik wacht t moment af dat ze dood neer valt.Wat moet ik doen?

   • Kijk eens naar Fenbendasol, Is de stofnaam, wordt verkocht als Panacur in de dieren winkel.
    Is van oorsprong ontwormingsmiddel, wordt ook in de kindergeneeskunde gebruikt.
    Is al heel lang in gebruik, en safe voor mens en dier!. Zoek op, google; Joe Tippens, mycancerstory.rocks.
    Rijke zakenman Joe T. had uitgezaaide kanker, stadium 4, zijn scans lichtte op als een kerstboom, kanker in zijn hoofd, botten organen… hij was opgegeven. Een dierenarts rade hem aan Fenbendasol te gebruiken, en in een maand tijd was hij kankervrij!
    Lees zijn verhaal..en behandelingsprotocol!
    Het begon jaren geleden toen er muizen werden ingespoten met kankercellen ten behoeve van kankeronderzoek. Maar toen het onderzoek ging starten bleken de muizen niet alleen kanker maar ook haakwormen te hebben, dus kregen de muizen eerst Fenbendasol, na 2 weken, waren de muizen vrij van wormen, maar ook van kanker!
    Half jaar later kreeg 1 vd onderzoeksters een heftige, dodelijk vorm van kanker, en zij dacht, ik heb niks te verliezen, ik probeer Fenbendasol. En zij genas tegen alle verwachtingen in binnen 2 maanden.
    Zij entameerde een onderzoek van Fenbendasol bij kanker, maar dit wordt halverwege stopgezet van hogerhand.
    Echte reden; een ziekenhuis verdient gemiddeld 350.000.- per kankerpatiënt, Fenbendasol kost een paar euro, en géén bijwerkingen.(Let op; behalve als je cocaïne gebruikt hebt!! F. werd versneden met coke! Het schijnt dat je dan nu je witte(?) bloedlichaampjes irreversible kan beschadigen.!!)
    Ik ben geen arts, dit is géén medisch advies, maar doe zelf onderzoek naar deze info!!!
    Trouwens het blijkt uit onderzoek dat Ivermectine, en HydroxyChloroquine , bijde anti-parasitaire middelen, ook ondersteunend werken bij kankertherapie.
    Dit zou nader onderzocht moeten worden, door onafhankelijke onderzoekers, maar in het huidige klimaat is dit moeilijk, zo niet onmogelijk.
    Joe Tippens heeft een deel van zijn vermogen gespendeerd aan onderzoek waarom Fenbendasol werkzaam zou zijn;
    Ten eerste, het verhinderd de voedselopname van kankercellen. Voor de rest, zelf lezen aub.
    Overigens ken ik mensen die genezen zijn v kanker en nog steeds Fenbendasol slikken als profylaxe. Succes voor iedereen. 🙏🏻💖

 2. Dit artikel is geheel juist, en was al voorzegd door de vele artsen die het mRNA vaccin afwijzen. ❗️
  Het werkzame middel in het vaccin, het nucleïne zuur, kon alleen “ Covid” afweer stoffen produceren als het natuurlijke immuunsysteem “ omzeild “ kon worden.
  Nu zijn er in het vaccin stoffen gebracht (nano Lipide vetbolletjes )dit het natuurlijke immuunsysteem gedeeltelijk buiten werking stellen en helaas is dit blijvend,…………………zodat allerlei immuun gerelateerde ziekten zoals diverse kankers soorten, kunnen ontstaan in het gevaccineerde lichaam.

  Volgens dit artikel is er nu een te kort aan chemotherapeutische middelen die de Lipide nanopartikeltjes ( vetbolletjes) waaraan dit gif verbonden is :”mogelijk” onschadelijk kunnen maken. ( “mogelijk “ omdat het
  voor de artsen ook zoeken naar een werkzaam middel…omdat men het niet weet)

  EEN TEKORT, aan medicijn…… D.w.z. Er is dus een zeer grote vraag,……, de conclusie is dus dat zeer veel mensen deze vorm van “ chemische kanker “ ontwikkelen.
  En hoe lang dit nog doorgaat weet niemand……dit is niet onderzocht…..

  Met mijn huisarts had ik hierover een gesprek ( een tijd geleden ) hij was voorstander van vaccinatie, ik niet.
  Ik vroeg hem hoelang deze Lipide nanopartikeltjes met de spike eiwitten werkzaam bleven in mijn lichaam, hij zei ongeveer 5 tot 8 dagen. Maar dat dit niet zeker was……
  Dat is de officiële redenering van de farmaceuten. Ik zei dat ik dat niet geloofde. En me daarom niet liet vaccineren, en zie nu dit verhaal……
  De nanopartikeltjes met de spike eiwitten zijn bij vele mensen nog volop actief en veroorzaken nu dodelijke ziektebeelden.
  En hoe lang zal dit nog duren……. Niemand die dit weet……. Terwijl er weeral nieuwe vaccins op grond van mRNA ontwikkeld worden. LET OP : OOK DE GRIEP VACCINS❗️
  De WHO heeft deze mRNA vaccinatie methode onder druk van de covid pandemie goed gekeurd……. Onbegrijpelijk dit is m.i. Een misdaad❗️

  • Zowel de vetbolletjes als de synthetische mRNA-streng voor spike-eiwit zijn lichaamsvreemd, onnatuurlijk. En worden kennelijk daardoor niet als doelwit voor het afweersysteem herkend. Die synthetische mRNA is in een lab bij de ontwikkeling ervan voorzien van elementen die het beschermen tegen afbraak. Ik hoop, dat op den duur die zooi toch uit de lichamen van die paar miljard arme donders afgescheiden wordt. Dat op den langen duur het lichaam zich aan weet te passen aan deze nieuwe situatie. Maar bij hoeveel procent zal dat, als dat al gebeurt, tijdig plaatsvinden?

  • Het zijn niet de nano lipiden die het gevaarlijkst zijn, maar de er aan toegevoegde toxinen.
   Met lecitine kan je zelfs thuis liposomale (ook wel lipospherische) vitamine c maken, voor oraal gebruik. Niets gevaarlijks aan maar daarentegen levensreddend.

  • Ze willen wellicht ook het pluimvee (ons eten) gaan vaccineren tegen vogelgriep.
   Vraag me af of dat ook dergelijke mRNA vaccins zijn…. Ik durf mijn kippetje straks niet meer te eten….

   • Daar zijn ze al 5 jaar mee bezig. Vlees, zuivel, groenten en fruit.
    Het verbod op de groententuin, kippenhouderi en consumeerbare huisdieren komt er binnenkort aan.

    Via de media wordt gesuggereerd dat dit (MRNA) binnenkort van start gaat…. ja ja.

 3. Verhip….. het stond er al!!

  Openbaring 16
  2 En de eerste ging en goot zijn schaal uit over de aarde, en er kwam een kwaadaardige en schadelijke zweer bij de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden.

  • Het coronavaccin is niet het merkteken van het beest. Het vaccin wordt namelijk gezet op de bovenarm. Het merkteken van het beest ontvangen de mensen op hun rechterhand of op hun voorhoofd. De bijbel is er duidelijk over in openbaring 13:16, namelijk: En het maakt dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geeft AAN HUN RECHTERHAND OF AAN HUN VOORHOOFDEN. Ik ben zelf ongevaccineerd maar laten we niet de gevaccineerden nog banger maken dan ze al zijn.

   • Behalve dan de echte christenen, te weten, de wedergeboren christenen (Johannes 3:1-16), die ontvangen het merkteken van het beest niet maar kunnen in de eindtijd niets meer kopen of verkopen. Daar staat echter tegenover het eeuwige leven bij God.

   • Vox, mensen die gevaxxed zijn hebben een Mac code, zelfs in hun graf zenden de ze die code nog uit.
    Ik heb géén mac code, en zo gaan ze ons straks herkennen.

 4. Wat moet je ervan zeggen, we worden een rad voor de ogen gedraaid door de politiek, media en de zogenaamde omgekochte (medische)wetenschap. Waar alleen het verdien model hoog in het vaandel staat en de rest is werkverschaffing. Kanker is niets anders dan een schimmelziekte, deze schimmel voedt zich met suiker in ons lichaam (vandaar dat insectenpoeder in onze voedingsmiddelen, waar chitine in zit. Chitine is de celwand van schimmels, dus dit bevordert juist allerlei kankers in ons lichaam). Dus hoe zuurder jouw PH waarde van je lichaam is, hoe betere voedingsbodem voor deze schimmelziekte jij creëert. Alle medicijnen van de reguliere medische wetenschap zijn op basis van chemische zuren, wat juist een stimulans voor de schimmels zullen zijn om nog groter te kunnen worden.

  Het simpelste en het goedkoopste is om elke dag ’s morgens een glas lauw water met een theelepeltje bakingsoda erin te drinken eventueel met citroenschilletjes voor de smaak. Hierdoor verhoog jij je PH waarde en de citroenschil heeft het meeste vitamine C in zich, zodat schimmels geen kans krijgen in jouw lichaam om te ontstaan. Voor extremere oplossing is er Chloordioxide wat in je een boost geeft in je PH waarde van je lichaam en een zuurstof boost, wat alle ziekte kiemen doodt in je lichaam. Dit middel bestaat al meer dan 150 jaar en wordt dan ook een farmaceuten killer genoemd. Vandaar dat dit goedkope en super effectieve middel door de farmaceuten op alle mogelijke manieren in een kwaad dag licht geplaatst wordt. Het tast namelijk hun verdien model aan.

  Als ik deze wijsheden simpel via internet kan opzoeken, waarom verdommen alle kanker patiënten deze informatie zelf op te zoeken. Dat vraag ik mij telkens af van waarom die mensen dat niet doen, maar zich wel steeds verder laten vergiftigen door de charlatans. Die zich medische specialisten noemen.

 5. Apricot kernels contain a poison that is deadly to cancer cells, and harmless to normal cells.
  I take three kernels a day, inside a date, as a preventative, after I’d cured Actinic Keratosis with Petty Spurge.
  A couple of outbreaks started, and then faded and disappeared.
  To cure cancers, someone else, whose wife was cured of stage 3 cancer, recommended 1 kernel per 10lbs/5kg of bodyweight per day.

 6. So what?
  Als ik zo rond mij zie, zijn die mensen die de zogezegde geneespillen nemen eigenlijk slechter af…

  De pijn blijft alleen weg met een lading pijnstillers, de zorgen en angsten worden bestreden met downers, de voeding wordt opgepept met supplementen.

  Ja… ge blijft justekes uit de bijna doodfase…
  Ohja, ge kunt nog efkes langer “genieten” van de warmte van uw gezin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in