Dit artikel is filosofisch en spiritueel, ik waarschuw maar even degenen die daar allergisch voor zijn. Je hoeft het niet te lezen en mocht je willen reageren doe dat dan graag inhoudelijk en aanvullend. Mijn doel is niet anderen te overtuigen van mijn waarheid, maar anderen aan het denken te zetten en aan te moedigen de weg naar binnen en naar de bron te gaan en daar de eigen waarheid te ontdekken en verdiepen, schrijft gastauteur Niccos.

In mijn ogen draait het hele leven om bewustwording. Alles heeft een bewustzijn en naarmate de elementen in het universum complexer worden neemt ook het bewustzijn toe. Een volgorde in complexiteit zou kunnen zijn: sterren, planeten, edelstenen/mineralen, planten, dieren/mensen. Het universum brengt sterren voort die op hun beurt weer planeten voortbrengen. Naarmate de complexiteit toeneemt, neemt het bewustzijn toe en wordt het leven beweeglijker in plaats en ruimte. Het leven kan steeds bewuster keuzes maken en variëren.

Zo boven, zo beneden. Micro is macro. De big bang van dit universum vergelijk ik met de conceptie waardoor een mens net als dit universum gecreëerd wordt. Vanuit een schijnbaar ‘niets’ ontstaat ‘iets’. De cellen beginnen te delen en alles binnen het wezen volgt een plan dat in het DNA ligt opgeslagen. De cellen hebben geen weet van wat zich buiten hun universum afspeelt, dat is niet hun taak noch verantwoordelijkheid. Zou ‘ons’ universum al geboren zijn?

In mijn beleving is ons individueel DNA onderdeel van het DNA van dit universum. Waarbij ik het DNA zie als meer dan wat de wetenschap nu denkt te kennen. Er zal een Quantum deel bij horen, omdat alle materie uiteindelijk energie is en ‘vertaald’ zal moeten worden om onderdeel uit te maken van het geheel. Alles zit vast aan alles en alles ‘praat’ dus met elkaar. In dit universum, net als binnen een mens. Het DNA is een zip-file die naarmate de complexiteit en bewustzijn toenemen zichzelf verder uitpakt waardoor het leven opnieuw complexer en bewuster kan worden.

In deze zin is dan alles voorgeprogrammeerd, waar hogere bewustzijnsvormen meer bewegingsvrijheid hebben dan lagere bewustzijnsvormen. Maar alles volgt dan dus een plan, ook op individueel niveau. Op individueel niveau is er geen doel voor het geheel, maar is de diversiteit van groot belang om te ontwikkelen. Het leven zelf heeft tot doel bewuster te worden. Alle cellen in een lichaam hebben een taak, maar kunnen niet verder kijken. De complexiteit is net zo onvoorstelbaar als de schijnbare oneindigheid. Kan een mier ooit de mensenwereld begrijpen of doet het gewoon z’n mierendingetje?

  Niccos: LHBTIQ+ Hou toch op!

Mensen denken met een hoger bewustzijn wel na over datgene dat buiten hen ligt. Dat ligt ook in ons DNA besloten, het onze taak. Wij moeten de weg voorbereiden voor wat na ons komt of voor wat uit ons voort zal komen. Wij hebben de taak bewust bewuster te worden. Daar zijn we al een tijdje mee bezig, maar het lijkt nog niet zo te vlotten. Toch gaat het zoals het gaat en de evolutie heeft alle tijd. Wij hebben leren denken en kunnen dat nog niet zo goed. De mens is als het ware nog een baby als het gaat om haar levensloop als soort. We bestaan nog maar zo kort als je onze aanwezigheid op Aarde afzet tegen de tijd die ons universum al onderweg is. Laat staan als we ons afvragen wat er buiten ons universum is en hoelang dat dan wel niet bestaat.

De vraag die gesteld kan worden is of God bestaat en hoe mijn denkrichting daar dan mee te rijmen is. Een mens heeft een vader en een moeder en wellicht heeft een universum ook wel een vader en een moeder. Of wellicht is een universum een éénslachtig iets wat alleen een vader/moeder heeft. Het zou kunnen binnen mijn denkrichting. Ik heb nooit geloofd in God, omdat religie mij totaal niet aansprak. Tegenwoordig sta ik wel open voor een mogelijke God, maar niet in de zin die religies voorspiegelen. Ik geloof in de evolutie en dat zou dan samen moeten gaan met een God. Mijn vader en moeder waren niet mijn goden toch?

Dan de essentie waar ik met dit artikel naar toe wil. Wat heb ik te doen? Wat kan ik doen als ik iets zou willen? Of God nu bestaat of niet. Of ik nu weet hoe ‘het’ in elkaar steekt of niet. Hoe zou het leven werken met mijn inbreng? Hoe draagt mijn individuele ontwikkeling bij aan het geheel? Of ik daar nu bewust van ben of niet. Of het mij interesseert of niet. Of ik er iets voor doe of niet. Zou het iets uitmaken?

Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Ik voeg daar aan toe dat je ook bij jezelf kan eindigen. Je hebt het namelijk al moeilijk genoeg met jezelf in het leven. Leren accepteren en relativeren bijvoorbeeld zijn ontzettend moeilijk, zeker in een omgeving die nog zo weinig bewust is. Jezelf ontwikkelen is een enorme uitdaging, want er zijn veel anderen die jou graag willen ontwikkelen naar hun beeld. Het is een binnenwaarts gericht proces, jezelf ontwikkelen. Dat moet je ook zelf doen. Het krijgt ook pas echt waarde als je het innerlijk verankerd. Een innerlijk besluit is enorm krachtig, of dat nu bewust is of onbewust. Bewustzijn krijgen op een ‘verkeerd’ genomen onbewust innerlijk besluit is erg lastig. Ontwikkelen kost tijd en energie. Niet iedereen wil dat en dat hoeft ook niet. Het gaat om de diversiteit. Degenen die zich wel ontwikkelen doen dat voor de hele soort. Zo kan één al het verschil maken, maar hoe meer des te krachtiger de ontwikkeling zal zijn. En de vraag is in hoeverre we hier nu echt bewust keuze in hebben. We denken dat we vrij zijn, maar weten dat in wezen niet echt.

  Provinciale Statenverkiezing 2023 - De Verkiezingsuitslag Duiden

Wanneer het leven ons een plan meegeeft, hebben wij dan ergens voor gezorgd of lag het resultaat er al in besloten? Maar goed, we doen ons best en denken dat we iets moeten doen. Er zijn genoeg mensen die net als ik een theorie hebben, maar net als ik niet echt weten hoe het in elkaar steekt. Wat heb ik te doen als ik bewuster wil worden en zo een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van het leven in dit universum? Heeft dit schrijven zin? Kun jij hier iets aan hebben of moet jij gewoon zelf jouw eigen weg afleggen. Is mijn schrijven misschien juist een belemmering voor die eigen weg? We beïnvloeden tenslotte elkaar al zoveel met allerlei onzin. Ik heb geen idee. Ik weet wel dat mensen elkaar moeten ontmoeten om te kunnen ontwikkelen. Je hebt een vertrekpunt nodig. En indoctrinatie is niet te voorkomen. Je zult een taal moeten leren en daar zit al een behoorlijke beperking in. We leren denken, maar niet voelen.

Wordt een ontdekking gedaan door te denken of door te voelen? Waren de uitvindingen van Tesla en Einstein vooral denken of voelen, een beredenering of een inzicht? Worden ontdekkingen gedaan door een individu of door het collectief? Ik denk dat laatste, waar individuen vaak op meerdere plaatsen tegelijk het inzicht praktisch maken. Een inzicht is een natuurlijk innerlijk besluit, het kost weinig moeite. Een verslaving is daarmee in een oogwenk verdwenen, al zou je in de materie daar nog wel moeite voor moeten kunnen doen. Wat gebeurt er in jou als zo’n ‘vonk’ ontstaat? Het is een magische gebeurtenis. Je staat op zo’n moment in contact met het hele universum. Het is Quantum. Bewust of onbewust. Steeds bewuster. Je kan de aanraking voelen en bent niet meer alleen. Het is de universele liefde die door je heen stroomt. Het is waar we allen zo ontzettend naar verlangen. Dat is waar de mens naar toegaat. Dat ligt op ons pad.

  Niccos: Processen van Den Haag

De inzichten zijn voor onszelf, het leven is zelfrealisatie. We kunnen elkaar ontmoeten en de inzichten delen waardoor de ander wellicht zijn of haar eigen inzicht krijgt. Maar de wisselwerking tussen het individu en het geheel vindt op een heel ander gebied plaats dan de communicatie tussen mensen. We zijn constant in verbinding met het geheel, het hele universum, de bron van het leven, zo je wilt God. Daar vindt de uitwisseling plaats. Wat ik leer wordt direct doorgegeven aan alle volgende geboorten. Nieuwetijdskinderen, zijn er altijd al geweest. Het leven is zo ontzettend mooi, zo overweldigend in liefde als ieder mens dat toch eens kon voelen. Dat gaat gebeuren, het plan ligt er al. Ik gun iedereen, al is het maar één seconde in dat hele leven, het gevoel van die aanraking van het wezen. Daarmee verandert ook dat hele leven, het zal nooit meer hetzelfde zijn. Bewustzijn neemt toe. Maar ik heb het niet in de hand, ik kan er alleen over schrijven en mijn eigen waarheid delen. Nogmaals niet om je te overtuigen van mijn theorie, maar om je uit te nodigen naar binnen te gaan en de aanraking bewust op te zoeken.

Je hoeft niets te doen, anders dan je over te geven en open te staan voor de liefde. Luister alleen naar je ademhaling en voel. Twijfel niet aan wat het leven jou dan laat voelen, het is echt.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Ga je staken of neem je ontslag?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Judy Mikovits: Sinds 1980 zijn alle virussen biowapens die in laboratoria zijn gemaakt
Volgend artikelIn de ketel van Bakhmut broeit meer dan één crisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

74 REACTIES

 1. Dankje wel voor dit mooie stuk .
  Alles is 1.
  Ja wat moet ik zeggen.
  De uitvinder krijgt door inspiratie het juiste.
  Het mee gekomen mee ingeboren collectief steunt.
  Uitvinder en zijn Gemeenschap zijn onlosmakelijk verbonden.
  Verbind je met het hogere.

 2. Dank 🙏
  Go with the flow…
  Een cliché maar zó waar en voor het ego nog niet zo makkelijk te doen
  Die wil wat het wil en streeft dat na
  Maar door gewoon te ZIJN komt het juiste tot je, door inspiratie, intuitie
  HET IS

 3. Prachtig, heb zoveel herkenning
  Het “Christus plan” bestond ook al voordat Jezus er was! Prachtig! En …. Je kunt nooit in een kamer binnenkomen waar je al in bent. Hierbij heb ik je 2 duidelijke positieve aanvullingen gegeven voor je denken in en naar universeel bewustzijn van liefde, kracht en ontwikkelend Christus Leven. Let op: Leven met een hoofdletter. Dank voor je geweldige schrijven , heeft me erg goed gedaan. ❤️ Mag ik een reactie van je …..

  • Hallo Jack, natuurlijk wil ik zo’n lief verzoek beantwoorden met een reactie 🙂

   Zeker bestond het plan voordat alle materie zich manifesteerde. Alles in dit universum komt voort uit (God’s) bewustzijn. Daarmee werd de evolutie een feit. Niets blijft hetzelfde waarmee de evolutie bewezen is. De natuur spreekt de waarheid die altijd zo simpel is. Mensen kunnen daarentegen echt van alles verzinnen en recht praten wat krom is. Ik heb nog zoveel onderwerpen om over te schrijven; religie, platte aarde theorie, slavernij. Ha, dat zal altijd tegen wat zere schenen opleveren.

   ‘Niet in een kamer kunnen binnenkomen waar je al in bent.’ Zou je die willen toelichten? Ik moet dan denken aan de koan: ‘Wat is het geluid van één hand die klapt?’ Of: ‘Ik ben de enige die door mijn ogen kan kijken.’

   Groetjes, Niccos.

   • Beste Nico’s, graag doe ik een poging: Vele miljoenen mensen proberen – middels leringen, religies, overtuiging, redeneringen, filosofie etc etc – Gods kracht, nabijheid en heerlijkheid te hebben/ervaren. Ze zijn zich niet bewust dat ze die al hebben. Diep in hun innerlijk. Ze proberen te pakken wat ze al hebben, willen ergens komen waar ze al zijn. Kan niet. Weten en je realiseren dat je het al hebt, dat je er bent. In de “ik ben die ik ben” 😊 wat denk jij?

    • Hallo Jack, ah zo, ja mooi! Tegelijk geldt hier voor mij wel dat beide ’toestanden’ tegelijk waar zijn. Ik voel dat ik in contact sta met het geheel, zo je wilt God. Maar ook sta ik met mijn voetjes hier op Aarde in de modder. Wat hier in de materie gebeurt daar heb ik hoe dan ook mee te maken. Zo kan ik op twee plaatsen tegelijk zijn; in de materie en in het bewustzijn. Voor mijn gevoel is dat waar de mens een belangrijke rol speelt of gaat spelen, als overgangssoort van dier naar werkelijk mens. We zijn bezig mens te worden. En daarmee een nieuwe stap te zetten in de evolutie van dit universum. Maar misschien zit ik er wel helemaal naast 🙂 Groetjes, Niccos.

 4. Zie God als een ander woord voor alles en vergelijk alles (God) met een leraar die voor de klas staat onderwijs te geven. Gewoonlijk moet de klas doen wat de leraar zegt totdat er op een keer een jongetje (Jan) tegen de leraar zegt dat hij het er niet mee eens is en wil zijn verhaal doen. Op dat moment kan de leraar twee dingen doen. zeggen tegen jantje dat hij gewoon moet luisteren naar zijn almachtige wijsheid want hij zal het toch wel weten of hij geeft Jantje de kans om zijn verhaal te doen en dat te verwezenlijken met bewijzen. Welnu Alles wil dat wij middels de vrije wil die we gekregen hebben dat iedereen op aarde middels positieve ervaringen en inzichten tot een zo hoog mogelijke bewustwording komen welke hij/zei dan meeneemt de eeuwigheid in (alles). Komt op het zelfde neer maar vond het even leuk om mijn verhaal weer te geven.

 5. “As Above So Below” is het mantra van de Illuminati. Net als “Ordo ab Chao” het mantra is van de Vrijmetselaars. Rethoriek van de geheime genootschappen die nu aan de macht zijn en proberen de mensheid naar de hel te slepen en uit te moorden met hun speciale medicijnen! Het zijn de spreuken en bezweringen waarmee zij de wereld naar hun “Verborgen Hand” willen zetten zonder dat de sheeple het door hebben…

  Dit heeft dus niks met de christelijke religie te maken en is een abominatie in de ogen van G*D!

  • Dat “Zo boven zo beneden” het mantra van degene die zich/ wij de Illuminatie noemen is niet zo vreemd , de hogere echelons hiervan hebben de kennis van deze en andere Natuurwetten die bijvoorbeeld ook in de Kybalion beschreven staan. Dat zij deze wetten voor ons verborgen proberen te houden en voor hun eigen doelstellingen ten koste van de rest van ons misbruiken maakt die Wetten nog niet negatief. Kennis is neutraal , hoe iemand ze toepast/misbruikt maakt de kennis op zich niet goed of fout alleen de gebruiker. Hetzelfde geldt ook voor “Ordo ab Chao” en andere gezegden/ wijsheden , ook zijn het op zich geen spreuken of bezweringen.
   Het heeft inderdaad op zich ook niet specifiek iets met alleen de christelijke religie(s) te maken maar is universeel , iedere cultuur en daarmee verbonden religies beschrijven de principes op hun eigen manier.

   Als je de geschiedenis van de RK kerk en zeker de gedragingen en uitlatingen van de laatste pausen bekijkt is deze hele instelling van het begin af aan al satanistisch geweest , wat niet wegneemt dat mensen van goede wil die dit niet doorhebben/hadden zich RK noem(d)en.
   Dit kom je bij de meeste religies tegen.

   • “ook zijn het op zich geen spreuken of bezweringen.”
    Wel een van Gematria gehoord? Ik zou zeggen doe eens onderzoek en u zult versteld staan wat er allemaal in het rethorische wordt gecreëerd. Door rethoriek kunt u zelfs uw DNA veranderen!

    Dat kennis “neutraal” is wil nog niet zeggen dat het onschadelijk of ongevaarlijk kan zijn. De mensheid wordt al eeuwen om de tuin geleidt dmv ‘neutrale wetenschap’ en ‘politieke moraal’. Daar worden zelfs wereldoorlogen om gevoerd.

    Het wordt nog erger als de regering de noodtoestand kan afroepen als er een “crisis” is, en dat ze een “crisis” kunnen misbruiken om de noodtoestand af te kondigen, als zij dat willen.

    Hoedt u voor de valse profeten en waarzeggers die ons willen “verlichten”met bv de New Age en Woke Inquisitie propaganda-BS die inmiddels zelfs de kennis van de gevestigde wetenschap over de schutting heeft gegooid.

    We leven in in het rijk van de duivel en die kan de wereld wijsmaken dat’ie niet bestaat!

   • Catholic Record of London, Ontario – Sept.1, 1923

    ´Sunday is our mark of authority …
    The church is above the Bible,
    and this transference of Sabbath observance
    is proof of that fact.´

    —————————

    ´Most people dismiss the commercialism, the pagan influence, or the impossibility of a December 25 birth, and take comfort in slogans such as “Put Christ back in Christmas.” But, would true Christians feel comfortable celebrating Christmas if they understood that you cannot “Put Christ back in Christmas” because Christmas is founded upon Satan worship?

    This is no new understanding! But the churches of the world hide or ignore this truth! The Catholic Encyclopedia reveals: “Christmas was not among the earliest festivals of the Church. Irenaeus and Tertullian omit it from their lists of feasts…” (vol. 3, pp. 724, 728). Christmas was even briefly outlawed in Massachusetts in 1659 and in England in the mid 1600s as being unbiblical.

    Understand. Before Christmas was the Roman Saturnalia, upon which Christmas is founded. Tertullian, considered an early Catholic church father, wrote that during the Saturnalia, presents were exchanged and “every pomp of the devil is frequented” (On Idolatry, circa 200–206ad).

    The Romans eagerly adopted Mithraism in the form of the Saturnalia. Emperor Diocletian built a temple to Mithra in Carnuntum, and “The 25 December was observed as his birthday, the natalis invicti, the rebirth of the winter-sun” (ibid).

    In Mithraism, the mid-winter festivals began with worship of Zervan, whose celebrations ended on December 24. The celebrations then transitioned to worship the reborn Zervan as the newborn Mithras, the new Saturn, born on December 25 who brought back the sun after the winter-solstice (Mithras, the Secret God, M.J. Vermaseren).

    The pagan god Zervan was depicted as a winged, part-human, part-lion figure. Thus, we see that Zervan depicts angelic cherubim characteristics (2 Chronicles 3:13; Ezekiel 10:14). Further, Zervan was typically accompanied by snakes wrapped around his legs, arms or body (The Mysteries of Mithra, by Franz Cumont, 1903, page 93). Scripture reveals that Satan (formerly Lucifer) is a fallen cherub (Ezekiel 28:14–16), and is associated with the snake (Genesis 3:1–14; Revelation 20:2).

    Regardless of fond memories or whether “everyone does it,” a true Christian will reject Christmas, not only because of the commercialism, the pagan influence, and the impossibility of Jesus being born mid-winter, but more fundamentally because Christ refuses to have any part with idolatry (2 Corinthians 6:15–16). Christ was never part of Christmas and He will not be “put back” in Christmas.´

    https://www.youtube.com/watch?v=EwI0IcGWvUU

    Tot het jaar 1964 was het in Nederland de katholiek niet geoorloofd een Bijbel te bezitten op straffe van uitstoting uit de katholieke kerk. Sinds een jaar of vijfhonderd kan een ieder de Bijbel lezen. Nog wel …

    https://humansbefree.com/2015/05/queen-elizabeth-ii-is-direct-lineage-of-the-roman-caesars-by-blood-proven-fact.html

  • Hallo Gerard, alle onbewuste mensen zijn bang en streven naar controle om de angst te onderdrukken. Onbewust is niet per se onwetend, zo weten de Illuminati in grote mate wat speelt en hoe ze kunnen manipuleren. Onbewust zijn ze wel, want ze denken dat ze ermee weg kunnen komen. En datzelfde geldt ook voor de oprichters en aanvoerders van religies. Sterker nog, in wezen zijn alle mensen onderweg in bewustwording. We zijn allemaal in bepaalde mate bang en doen hooguit ons best. Waar gewerkt wordt vallen spaanders. De mens in uitvoering. Waar je de Illuminati van beticht zit dus net zo goed in de kerk en ook in jou en mij. Dit onder ogen komen is pas werkelijk in contact treden met God, maar dat moet de onbewuste mens eerst willen. Groetjes, Niccos.

 6. Beste Mensen

  Sorry
  Laat Los
  Het gespleten Tong Theorie
  Dus Probeer GodDuivel & DuivelGod te zien
  Zoete met Suiker Honing besmeurde gedeelte en de Zure met Azijn Zuur Zout besmeurde gedeelte
  Deze bijden hebben als doel via De Vader Shaytaan = Satan de weg naar de Oven te verwijzen
  Kannibaliseren
  Naar de Hell met het Hellevuur te leiden
  Niks anders
  God beteken de Zoete gedeelte van de Tong
  Duivel dat Andere
  Meer ook niet
  Alle Sektarische Boeken zijn hierop gestoeld
  Zoals : Thora , Bijbel , Koran
  Met al hun vertakkingen
  Ga die dienen en komt rechtstreeks in de kookpot op het vuur
  Dit door handel te bedrijven als :
  Ikke ikke ikke & De rest mag stikke
  Alle levende wezens hebben even veel rechten om planeet Moeder Aarde te bewonen
  Leven in Harmonie met Alles maar dan ook ECHT ALLES is het Motto

  Ahimsa Paramo Dharma
  Door 100% overgave in Pure Zuivere echte Liefde langs de weg van geweldloosheid
  Kan men de kenner leren kennen
  Is men in staat om zichzelf terug te vinden
  Het aller hoogste bewustzijns staat te realiseren
  De mensheid is sterk afgedwaald van het rechte Pad
  Daarom
  Wang People is een Nederlandse Film
  Raadpleeg die of Kon esi Baka
  Het zal niet zoveel maar toch een kleinbeetje helpen de weg terug naar huis te vinden en een andere Engelse film genaamd Kunta Kinte zo zijn er meerderen

  Zie oude Indianen Films van Amerika
  Hoe die zijn uitgeroeid met wat voor leugens listen en bedrog
  Door Wie ?
  Door het Blank bezetenen helaas in de meeste gevallen Witte mensen
  Aangezien het Witte Kleur het makkelijkst te beinvloeden bespelen is door dat Blanke Alien
  Blank is GodDuivel
  Blank is DuivelGod
  Blank is niks anders dan het gespletenheids beheerder eigenaar
  De Tong in bezit van de Negative Entiteiten
  Iedereen kan door deze worden bezeten
  Liegen bedriegen huichelen enzovoorts in de Negative zinnen met Zoet of met Zuur op de Tong
  In het belang van het Ego ik = Alien = GodDuivel = DuivelGod = Het KwallenRas

  Vind dus de weg tot Universele Liefde

  Dank U

 7. Mooi artikel. Fantastisch hoe de quatum theorie op een heel simpele manier wordt uitgelegd.
  Ik vergelijk de mensheid ook een beetje met een mierennest. Elk individu werkt onbewust mee aan het grote geheel. Het grote verschil, dat de mieren er beter in slagen dan de mens is omdat de mensheid constant wordt onderdrukt door politieke, religieuze, financiële wetten en systemen. De duizenden jaren dat de mens werkt om afstand te nemen van de natuurwetten d.m.v. deze leugenachtige en “maatschappelijke” wetten heeft niet kunnen beletten dat de mens is gegroeid tot het globale ras het vandaag is. Sterker nog, de mens denkt dat de politici en religie te danken zijn aan deze verwezenlijking, terwijl de waarheid is dat deze systemen eigenlijk alleen maar voor storingen in het quatum-veld zorgen. Dat quatum-veld zie ik als God. Onverwoestbaar en zonder genade. Dus wanneer de fictieve systemen op het hoogtepunt staan, of met andere woorden wanneer de mens het verst af staat van alles wat goed is, dan zal die quatum-veld of God voor er herschikking zorgen. Het meest verschrikkelijke wat er is, maar onvermijdelijk en broodnodig. Dit noemen wij oorlog. Het enige wat we kunnen doen om dit is de toekomst (na WW3) te vermijden is, verplichte bewustwording van dit quatum-veld voor de hele mensheid. Alleen zo kunnen we een systeem ontwikkelen dat vooruitgang creëert zonder dat er bloedvergieten nodig is. Volgens mij is dit God’s plan, onze bestemming of missie, of zoals ik het noem, het kosmisch script (het onvermijdelijke)
  Nog eens bedankt voor dit artikel, graag meer van dat.
  groetjes

 8. Alle kennis van de dingen die uitsluitend voortkomt uit het zuivere verstand of zuivere rede is niets dan louter schijn.

  Alleen in de ervaring ligt de waarheid

  (Immanuel Kant)

  en om deze reden moeten wij ons verdedigen tegen het globalisme of woke gekte omdat we anders geacht worden allemaal het zelfde te denken of juist niet meer te denken. kritische zijn ervaringen opdoen is basaal voor het mens zijn en als dat afgenomen wordt zijn we ontmenselijkt. Alle mensen die zich graag in een groep verschuilen of het nu een religie is of een partij zeggen eigenlijk dat ze niet zich zelf willen ontwikkelen, Op dat moment als men zich dus afhankelijk gemaakt heeft is het nog maar een klein stapje om je geweten uit te schakelen wat we dus thans bij miljoenen mensen zien die blind volgen.

 9. ‘In mijn ogen draait het hele leven om bewustwording.’

  Dit is de enige echte school… de school van het leven. Afstuderen doe je door het ZELF te realiseren. En eigenlijk zou je beter kunnen zeggen dat God zichzelf realiseert. Het leven begint in het ego en als wij ons natuurlijke ontwikkelen ipv geprogrammeerd worden op ‘scholen, ga je het ego ontstijgen en God/Christ conscioueness bereiken. Het ego is de doener, als je die ontstijgt wordt je bewust ZIJN. Ego wil overleven en DOEN, wie bewust wordt gaat meer ZIJN. Wij worden in het DOEN (ego) gehouden, want zodra wij bewust gaan ZIJN,
  verliezen de machthebbers hun macht over ons. Het ego is tot een slaaf te programmeren omdat het ego verlangt en verlangen wordt altijd leiden en leiden geeft angst. Het ego is dus angst, het bewust ZIJN ontstijgt angst (verlangen) en laat zich niet besturen. Het bewust ZIJN is pure LIEFDE.

  https://m.youtube.com/watch?v=K_lANADsdmg&feature=youtu.be

 10. Eens en begon hier ooit in Friesland nu we 68 generaties verder zijn= Bijzonder onderscheidden zich door dapperheid Eelko Liauckama en Feiko Botnia, waarom zij tot bevelhebbers over 3000 man ruiters benoemd werden. Na in onderscheidene gevechten zware wonden bekomen te hebben, werden zij, na de verovering van Jeruzalem, ter belooning van hunnen moed, door den Koning tot Ridders geslagen. Bij de belegering van Nicéa sneuvelde de laatste afstammeling der Fortemans met Sicko Liauckama en Epo Hartman op het bed van eer (1097). https://www.spanvis.com/historie-friesland/geschiedenis-van-friesland-1-eerste-tijdvak-1/geschiedenis-van-friesland-4-tweede-tijdvak-2?fbclid=IwAR2Rs0XhL6pd4QsQsojiZS3QSOM75E5OtKLbP-RQ4UykNGKqJhQXqRLvgzM LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU The Danger of Secret Societies. There are a lot of people who are mesmerized by conspiracy theories.
  Pyramid of Death: Who Really Runs This World?
  https://yogaesoteric.net/pyramid-of-death-who-really-runs-this-world/

  The Three Factors of Gnosis: Death, Birth & Sacrifice
  https://youtu.be/e_oHJz_2wLY

  Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen. Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
  ‘Sta op en herinner jezelf’. But it all starts with the bottom of the pyramid uniting as one as well as each individual doing his and her own “inner work” to resolve any issues that keep repeating within his or her own lives.

  Gnostiek
  Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin. Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten. De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt.

  DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD.
  Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center.
  Acid is Alchemical Fire.
  DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being.

  ✨️Oude ziel:
  Een ziel die vaak heeft geïncarneerd op Aarde. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed……Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan? De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. Wees stil en absorbeer het.

  LIFE ON EARTH IS ASCENDING
  The increased gamma rays from the sun, along with new frequencies from the earth are effecting all life on the planet. HUMANS ARE ASCENDING
  Humanity is awakening to who we really are. The change in vibrational frequency and light is slowly transforming our physical structures from Carbon to Crystalline as we activate what has been described as ‘junk DNA’ by science. Our original blueprint had 12 strands of DNA not 2. When these new strands activate, they bring with them our greatest human potential. As we come into full alignment in our physical, mental, emotional and etheric bodies, our right brains become active and we can easily connect with all life on both a physical and non-physical level. https://www.belief-works.com/starseeds-acension

  Why are many people saying Kundalini is depressing them? What causes the depression or sadness they are feeling? https://www.quora.com/Why-are-many-people-saying-Kundalini-is-depressing-them-What-causes-the-depression-or-sadness-they-are-feeling

  Can Kundalini Awakenings Save Our Planet From Destruction? (Law of One)
  https://youtu.be/Qp_IM4MMvlg

  About In5d
  Welcome to in5d Esoteric, Metaphysical and Spiritual Database where you are never alone! Your spiritual path led you to in5d! Like an 11:11 synchronicity, this is not a coincidence! in5d is one the internet’s largest resources for articles and videos about spiritual awakening, meditation, indigo children and adults, starseeds, walk-ins, soul groups, why we are here, where we came from and where we are going. What is ahead of us? Only ‘time’ will tell! https://in5d.com/about/

 11. Dit is gewoon te bezopen. Wie in evolutie geloofd geloofd per definitie niet in God. Want Hij zegt in Zijn eigen Woord hoe Hij de dingen in het leven heeft gesproken. Achter een grote schepping staat een zeer grote Alleswetende Inteligentie die onmogelijk kan ontstaan door random toevaligheden. Religie is een ander verhaal en heeft niks met God te maken. Religie is manmade sensueel en duivels. Men hoeft gewoon Gods Woord te lezen en nemen voor wat Het zegt om te weten wie Hij is. En hoe Hij Zichzelf heeft gemanifesteerd in deze wereld. Er is maar 1 God en 1 bemiddellaar de Messias Heer Jezus de Christus geboren uit de maagd MIRIAM nee nee niet maria. Maria is een vertaling net zoals Zijn naam Yeshua is. Dit was het reddingsplan van God om ons te verlossen uit onze zonde door Zijn enig geboren Zoon (Zoon van God) te offeren en terug uit de doden te wekken met Zijn Geest. Jezus is als het ware een tabernakel waar de Schepper van alle dingen in aanwezig was en zich manifesteerde in Zijn totale volheid.
  ✝ Johannes 14:10
  “Gelooft gij niet, dat Ik in den Vader, en de Vader in Mij is? De woorden, die Ik tot ulieden spreek, spreek Ik van Mijzelven niet, maar de Vader, Die in Mij blijft, Dezelve doet de werken.”

  Colossians 2:9
  [9]For in him dwelleth all the fulness of the Godhead bodily.
  (Ik refereer naar de Engelse KJV omdat deze vers in de KJV in woordelijke overeenstemming is met het Griekse originele manuscrip in tegenstelling tot de Nederlandse vertaling).
  De woordelijke vertaling is :
  Kolossenzen 2:9 [9] Want in Hem woont heel de volheid van de Godheid lichamelijk.

  De volheid van God belichaamt door Zijn enig geboren Zoon Jezus de Christus.
  Autentikatie zijn de vele Wonderen en Mirakels. En Hij zelf tegen de Joden zegt voor Abraham bestond IK BEN. YHWH zei dit tegen Mozes.

  Dezelfde Schepper manifesteert Zich in zijn kinderen ten dele door de werken van Zijn Geest om hen te leiden en bewust van zonde, gerechtigheid en oordeel te maken.
  Hier is een goede reden voor, echter dit weten is al zware voeding voor de geest en kinderen voor ze zware voeding krijgen zijn eerst slechts aan melk. Dit is het evangelie in zijn eenvoud.

  Dat God zo hield van de wereld dat allen die in Hem geloven niet verdwijnen maar het eeuwige leven hebben.

  ✝ Johannes 8:31
  “Jezus dan zeide tot de Joden, dieHem geloofden: Indien gijlieden in Mijn woord blijft, zo zijt gij waarlijk Mijn discipelen;”
  ✝ Johannes 8:32
  “En zult de waarheid verstaan, en de waarheid zal u vrijmaken.”

  Hierin is geen religie enkel een geloof.
  Ware religie is deze:
  ✝ Jacobus 1:27

  “De zuivere en onbevlekte godsdienst voor God en den Vader is deze: wezen en weduwen bezoeken in hun verdrukking,zichzelven onbesmet bewaren van de wereld.”

  Dit zijn geen rituele religieuze handelingen en novenen afratelen ofwel amok maken voor een vermeende midden oosterse afgod.
  Dit is de God in een notendop uitgelegd die alle dingen in het leven heeft gesproken. YHWH mijn Redder en Schepper. Schepper van allen en alles. En Redder van allen die in Hem geloven door Yeshua ha Mashiach, Jezus de Christus.
  Hieraan is geen religie verbonden. Geloof met gevolg van Zijn inwoning gehoorzaamheid aan Zijn geboden. Hou van God boven alles en hou van je naaste als van jezelf. Heb je vijanden lief.
  Er is geen plaats voor evolutie in de waarheid. Geen mogelijkheid voor een andere interpretatie. Waarheid is 1 net als God is 1 de Redder en Messias is 1. Daarom is geloof geen religie want religie is multi en meestal moet ze ook nog tolerant zijn voor andere religie. En daarom van de duivel.

  • Hallo WjmC, ik zal op twee essentiële uitspraken reageren.

   1) “Wie in evolutie geloofd geloofd per definitie niet in God.”
   De natuur laat zien dat de evolutie bestaat. Alles verandert continu. Hele sterrenstelsels verdwijnen en ontstaan. Soorten passen zich continu aan hun omgeving aan om te kunnen overleven. Als dat niet (tijdig) lukt, dan sterft de soort uit. Ik begrijp ook niet waarom God niet de natuur zou kunnen scheppen waarna de natuur Zijn plan volgt. In mijn ogen gaan God en de evolutie dus prima samen. Alleen gelovigen en wetenschappers willen dat alleen hun visie waar is. Wellicht omdat ze bang zijn dat iets anders hun positie kan ondermijnen.

   2) “Achter een grote schepping staat een zeer grote Alleswetende Inteligentie die onmogelijk kan ontstaan door random toevaligheden.”
   Dus dat ik dit artikel zo schrijf en mijn eigen waarheid ben toegedaan is geen toevalligheid maar ingegeven door God? Dus is God mij lief.

   Groetjes, Niccos.

   • Geweldig antwoord Niccos. Ik zou daar nog aan toe willen voegen dat ‘de evolutie’ of welke natuurlijke wetmatigheid dan ook ‘God’ ís. Ofwel: de kosmische harmonie die zich ook in de materie weerspiegelt, is het oneindig intelligente bewustzijn waarvan wij allen druppeltjes in een oceaan zijn. God staat niet buiten het universum of buiten onszelf; we zijn het zelf.

  • Wim, klasse !! Gelukkig iemand die het beter begrijpt. Als ik al deze verhalen/meningen en bedenksels lees, dan zie ik precies gebeuren wat de Bijbel 2000 jaar geleden al voorzegd heeft dat mensen liever hun eigen “bedenksels” achterna lopen en het zullen gaan zoeken in allerlei occulte en “zweverige” verklaringen. Precies wat voorspeld is, een beetje van dit en een beetje van dat.. Evolutie en God gaan inderdaad NIET samen. Jezus zei het al ” je kunt geen 2 heren dienen”. Ik houd me al langer bezig met de wetenschappelijke kant van evolutie en creatie. Een ding weet ik nu… er is MEER geloof nodig om in evolutie te geloven, dan in God. Ik noem het vaak ” evilutie”… Evolutie is nooit bewezen, de enige plek waar dit plaats vind is in de boeken. Men moet nu toch echt eens in gaan zien dat het een geloof is. Als evolutie waar zou zijn dan zijn deze processen zeer afhankelijk van informatie en nieuwe informatie…. En informatie is altijd herleidbaar tot een intelligentie. Dit is nog maar een van de tientallen argumenten tegen evolutie.
   Als een kikker in 1 sec in een prins veranderd dat heet het een sprookje, als dit miljoenen jaren zou duren noemt met het evolutie hi hi. Tot op heden heeft niemand nog bewijs geleverd voor evolutie, het is nooit geobserveerd of waargenomen. Wat wel een feit is is micro evolutie oftewel adaptie of aanpassing of verandering BINNEN
   soorten, maar nooit VAN soorten. Niemand heeft ooit waargenomen dat een koe iets anders voort brengt dan een koe, of een aap iets anders dan een aap.
   Als ik al die zweverige, occulte eigen bedenksels lees, dan is dit voor mij weer een duidelijke bevestiging dat we in de eindtijd leven. Het is allemaal geprofeteerd.
   Met alle respect naar de personen achter deze verhalen natuurlijk.

  • Nog even een aanvulling,
   Wat ik dus meer en meer zie gebeuren is wat de Bijbel ook heeft voorzegd:
   Dat men in de eindtijd steeds meer de schepping alle eer geeft, en niet de Schepper.
   Het is overduidelijk dat God/Jezus stukje bij beetje steeds meer buiten de deur wordt gezet en er ander vreemde goden worden binnen gehaald (afgoden). Het is zeer triest, maar zonder het te weten nagelen we Jezus WEER aan het kruis. Kortom
   ik zie steeds meer en meer bevestiging van God’s woord waardoor mijn geloof nooit zal wankelen. En NEE het is geen religie. Jezus zei zelf dat we moeten uitkijken dat geloof geen religie wordt. Religie is van en door mensen gemaakt.
   Lees 2 Tim 3

 12. “Wordt een ontdekking gedaan door te denken of door te voelen”?
  door te weten en dat is een ander woord voor BewustZijn. In bewustzijn, de innerlijke stilte, zijn wij allen verbonden en bewustzijn “doe” je door niet te denken. Vandaar dat het schoolsysteem jou niet op eigen wijze laat Zijn, want dan “kom” je in het universele weten, de innerlijke stilte dus het niet denken. Het systeem laat het niet toe om te groeien in bewustzijn. Wie kan er nog echt stil zijn _lees_ zonder gedachte zijn?? Want dat betekent bewust zijn. Het bewustzijn is pure intelligentie. Dieren bv komen ook voort uit het bewustzijn alleen kunnen zij niet denken, maar zij kunnen wel weten door te kijken en ervaren, waardoor het lijkt alsof de dieren kunnen denken lol En In God geloven is bedacht door de kerk. \wat is er gebeurd met Know ThySelf??? dat wordt nu weggezet door mensen als bikker als occult. deze mensen hopen dat jezus “terug komt”,..nou ik hoop het niet voor deze mensen want hij mept ze de 2dekamer en kabinet uit,..lol. Zal ook niet gebeuren want moeder natuur is altijd origineel. Ik kan nog wel even doorgaan maar doe dat niet hier. Binnenkort op mijn eigen site en Wie weet komen wij elkaar daar tegen, tenminste als je je ego naast je neer kunt leggen,….De spirituele weg, de waarheid en het licht mogen wij niet zijn,…terwijl dat ons wezen -lees- “ons” universele bewustzijn is en daarnaast is er een zelfbewustzijn en als dat niet zichzelf mag zijn groeit er een onbewust ego uit. En dat is precies de bedoeling,…want wij mogen niet bewust worden. Want als wij bewust worden stort de hele liegende en bedriegende wereld in. Ik weet hoe de volgende generatie heel bewust kan zijn, vandaar dat klaus en zijn 40(000) rovers het op uw kinderen hebben gemunt net zoals het geloof heeft gedaan.
  Goed artikel en idd ieder kind is en was altijd al een nieuwetijdskind.

  • Dat bewustzijn intelligentie is is klinklare onzin. Kijk maar de wetenschappers menende dat ze slim zijn en bewust van de dingen worden ze dom in eigen opinies. Er bestaat maar 1 bron van alle weten. Dat is niet ons eigen bewustzijn maar van Diegene die alle dingen geschapen heeft, auteur is van het leven en alle dingen. Inclusief elke materie, fisica wet, en geest.

   • Just. En de aansluiting daarop wordt vernietigd dmv de GMO gifspuit. Als de antenne met de bron in je hersenen is aangetast, kun je het wel vergeten met welke vorm van bewustzijn dan ook. Ik blijf dit herhalen tot mensen gaan inzien waar die gifspuit voor dient. Ik voel me nog steeds enigzins verantwoordelijk als medemens om dit feit onder de aandacht te blijven brengen, ook al boeit het weinigen. Dank u.

   • oke jonge prima hoor geloof wat je wilt,..geloof he dus je weet het niet zeker. wat jij zeker weet beste man is dat jij gelooft, zoals de schapen geloven dat covid echt heel gevaarlijk is. maar goed wie ben ik ??

   • WjmC maart 11, 2023 at 19:04
    Dat bewustzijn intelligentie is is klinklare onzin.

    !00% mee eens!! Ik heb dit om mij heen ervaren m.n vanaf de start van de covid-hoax en hoe men daar mee omging, ondanks mijn waarschuwingen. Al die academici hebben de prikken gehaald, ook degene die TU Delft ( fysica ) heeft gedaan en inmiddels met pensioen is. M.n deze man is superslim maar oerdom t.a.v het wereldse bedrog waarin wij leven.

    • Hallo Fleur, veel woorden kunnen anders worden uitgelegd, het zijn als het ware containerbegrippen. Liefde is zo’n woord en hetzelfde geldt voor intelligentie. Eenieder verstaat er het zijne of hare onder. Voor mij staan intelligentie en slimheid niet gelijk. Iemand kan heel slim zijn op veler gebied, maar mogelijk weinig begrijpen van een intuïtief leven. Terwijl je zou kunnen zeggen dat een mier superintelligent is, omdat ‘ie volmaakt is in bijvoorbeeld het bouwen van een mierenhoop. Intelligentie is dan meer een overgave aan het leven dat je gegeven is. Afhankelijk weer van je bewustzijnsniveau. Gelovigen en wetenschappers denken verschillend over wat intelligentie is. Het is de vraag of ze het wel weten. Als ze het niet weten, dan zijn ze waarschijnlijk niet intelligent. Groetjes, Niccos.

     • De spijker op z’n kop Niccos! Intelligentie is niet alleen iets mentaals. Integendeel. Persoonlijke bewustzijnsontwikkeling kan alleen wanneer denken en voelen gesynchroniseerd zijn ofwel wanneer de drie waarnemingscentra; hart, hoofd en buik (instincten), volwaardig samenwerken. Pas dan is een volledig contact met kosmisch bewustzijn mogelijk en weet je automatisch dat ‘de scheiding der dingen’ een illusie is. Wij verheerlijken het denken, verloren daardoor de verbinding en denken zo dat alles zinloos dus manipuleerbaar is.

 13. De mensen mogen stemmen.
  Vergeet niet dat de keuzes in verhouding tot de slaven die ze waren in verhouding tot de farao in verhouding tot wie hij nu is in het beste geval even groot zijn.

  Ik kreeg vandaag een lolly van het Belang van Nederland van een stel, ik had een kort gesprek met de man (ik moest snel tot de kern komen want ze hebben belangrijker werk te doen); de vrouw zei ik neem hem mee. Ik antwoordde dat 1 direct gesprek meer effect heeft dan een miljoen lezers bij mij. In ieder geval in mijn observatie ging het vaak zo, want alles komt in de ether, en de grootste lafheid ligt op persoonlijk vlak.

  Er zijn al veel kansen gemist, dat zijn de vooroordelen van nu die steeds minner worden.

 14. We are all Ancestors?
  Why? Because We Are All Related So basically wars are just huge family arguments…..en vriendjes spekken doen we dus al 2 eeuwen en werd van generatie op generatie doorverteld https://youtu.be/I8gFmpLMGT0
  echter zitten we nu in de Aquarius periode met nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden…

  De geboorte van een nieuw tijdperk is het geenszins.

  Het is een wereldbeeld gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen van de wetenschap en inzichten stammend uit het vroegste denken der mensheid, onderbouwd Ferguson. De aquarius samenzwering is een krachtig netwerk zonder “specifieke leiders” dat ijvert voor radicale verandering in de wereld.

  De samenzweerders zijn onderwijzers en kantoorbedienden, beroemde wetenschappers, overheidsfunctionarissen en wetgevers, artiesten en miljonairs, taxichauffeurs en beroemdheden, toonaangevende figuren op het gebied van geneeskunde, onderwijs, recht en psychologie.
  Ferguson analyseert en beschrijft in detail de snelle en radicale veranderingen die zij opwekken. Nieuwe opvattingen, visies en denkbeelden die voor een paradigmaverandering zorgen op tal van gebieden: economie, onderwijs, politiek, geneeskunde, godsdienst en gezinsleven.

  Innerlijk Kind Werk
  Zet je gedachten stil, maak je hoofd leeg….ben jij diegene die kan loslaten en voor de verandering gaat zorgen en vanuit je hart weer liefdevol iedereen laat leven…zonder opgelegd gedrag maar vanuit jouw eigen gezag….is thinking “narrow” versus, thinking “wide” en je eigen “ego” voor anderen durven te overstijgen om zodoende oude gewoontes los te laten die niet meer dienen is de “vrijheid” waar iedereen naar verlangt een absolute must voor onvoorwaardelijke liefde die geen eisen stelt is jij die gewoon jij wil zijn…..true love is in every body = the age of knowing het doel van de “The Great Mother”……

  Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders.
  https://youtu.be/AsWoJ135FuM

  Het Vissentijdperk kwam vóór het Waterman-tijdperk (ruwweg van jaren 1-2000 na Christus). Het werd sterk geleid door een “ik/ego”-mentaliteit. Generatiehiërarchieën, religie en sociaaleconomische status domineerden de sociale organisatie over de hele wereld. Toegang tot beperkte informatie kenmerkte machtsverschuivingen, wat leidde tot concurrentie op basis van schaarste en strijd om wat werd gezien als beperkte middelen.

  De meeste mensen kregen te horen wat ze moesten doen en wat ze moesten geloven, en namen meestal over wat hun ouders en grootouders geloofden, want waar zou je het anders leren? Volgden gewoon en doen de meeste nog…..= INTELLIGENCE vs INTELLECT explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Z5z_FPI-K9U

  Is terug naar oorsprong 12 Provincies wederom optuigen met geen specifieke leiders maar elkaar helpen met eigenwaarde ontwikkelen naar authenticiteit, naastenliefde nastreven en beide hersenhelften gebruiken om meer balans in je eigen lichaam te ervaren wetende dat de poort naar ons hart in de komende 2000 jaar open staat met slimme technologieën benutten met betere en slimmere oplossingen.

 15. Dank allen voor zoveel mooie reacties met eigen ervaringen en aanvullingen. Ook als je er anders over denkt en zo uitvoerig uitwisselt is dat goed. Ik reageer niet op alles, maar lees wel alles. Het doet mij goed dat steeds meer mensen hiervoor open staan en hun eigen spirituele weg bewust opzoeken en begaan. Ook weer zoveel aanknopingspunten om verder over te schrijven, bijvoorbeeld over religie. Eerst denk ik weer iets over verkiezingen en demonstreren. Daarna wellicht iets over de doodstraf. Er zijn toch zoveel onderwerpen waar we elkaar in wezen kunnen ontmoeten. Ik ben benieuwd naar nog meer reacties en verdieping op dit artikel, want verreweg de meeste onderwerpen zijn er wel op terug te voeren. Groetjes, Niccos.

 16. ik ben niet zo spiritueel, maar als je stroom zet op een geslepen quartskristalletje en iemand met eenzelfde geslepen kristalletje op 10 km afstand en wat dezelfde weerstandjes en koperen spoeltjes kan jou stem horen, dan neem ik aan dat er meer is tussen hemel en aarde dan wat de dagelijkse courant uitkotst…

  Er is meer dan we kunnen bevatten, maar simpelweg jezelf zijn zonder opgelegde geconditioneerde waarden en manieren maar puur wat jou past tot jou persoonlijkheid maken, dat is denk ik de essentie van jezelf zijn, door jezelf naar jou keuze te maken en niet te laten maken door andermans wandaden en/of waandenkbeelden.

  Vrijheid is denk ik het belangrijkste om mens te zijn, vrijheid om zelf te beschikken over je eigen toekomst en waardigheid, een gevuld en waardig leven hebben de voorwaarde om te bestaan, zonder dat er iemand met ene knuppel zwaait om jou tot een voorwerp te maken, omdat dit zelf een slaaf is.

  Wie zijn hand naar mij opheft verliest meer dan enkel die hand, men verliest alles reden tot leven en bestaan, ongeacht welke kracht of macht er achter deze onnozelaar staat.

  Spiritueel zijn is kiezen op je eigen verstand en gevoel van goed en fout, mediteren een balancerende weg naar waardig en trots leven.

  Alles gekocht om spiritueel te zijn of te worden is weggegooid geld, dat ene speciale mes of die goed in de hand liggende bijl uitgezonderd.

  • Duchesne maart 11, 2023 at 19:55

   Hahaha ik lig dubbel van het lachen.

   Jouw reactie t.a.v spiritualiteit vind ik briljant en typerend voor een beta-man!

   • Ik heb de definitie opgezocht, klopt redelijk,, enkel, ik vreet/sloop Alfa mannetjes want de meeste zijn luchtopgeblazen figuren kwam ik achter. De meeste kan ik laten janken binnen enkele momenten…alleen boeit het me niet om mee haantje te zijn….hennetjes zijn leuker…
    Ik heb verder een draaibank, een naaimachine en twee ton aan gereedschap. 3 sabels en enkele favoriete bijlen, voor iedere klus een…

    Mijn favoriete dier is een muildier, slimmer dan een paard, sterker, even snel en betrouwbaar. Dat er geen jonkies uit voortkomen is bijzaak, op een of andere manier is jonkies werpen een overtrokken iets, Mongooltjes kunnen het ook net als half Afrika en de andere helft ook….

    maar bedankt voor het compliment…

 17. Iemand die ik ken had een boek besteld, Bladeren uit de tuin van Morya, maar ze kon er geen touw aan vast knopen. Ze begreep dat de Roerichs waar ik haar eens van verteld had met hun reputatie geen debielen waren. Ik zei je moet de regels volgen en dan krijg je vanzelf een beetje een abstract denkvermogen waarmee je intuïtie wordt bevorderd.
  Ik had er niet veel zin meer in om zoiets te verdedigen, want dan gaat ze me weer de messias noemen. Misschien kon ik sommige boeken volgen door de omgeving, de rust en de tijd die ik had die overal is aangetast.
  Ik zei be-grijpen is grijpen. Het is de bedoeling dat je er geen touw aan vast kan knopen. Het draait om de ont-knoping.

 18. Ze lazen in mijn omgeving allemaal een boek van een zekere goeroe, en de afwijzing van een aspirant om deze te testen of zo. Dit werd een trend bij steeds meer mensen, groepen en wegbereiders, portiers en dergelijke, en werd een deel van het dagelijks leven. (Ik weet niet of ik de enige uitverkorene ben hiervoor.)

  • Ik wil het er nog niet over hebben hoe ze achter me aan kwamen.
   Ik dacht na hier wat over op te schrijven, toen het alweer begon, over waar je loopt of fietst of staat, verkeersregels, roken, wildplassen enz. enz. Mijn innerlijke stem waarschuwde me echter om ze niet op een idee te brengen!
   Er is niet 1 dag in mijn leven geweest dat ik uit kon gaan van anders dan absolute tegenwerking en ondermijning, en ik moest mijn fantasie gebruiken hoe ze het nu weer zouden doen. En het werd steeds erger dan ik me had ingebeeld. (Zo bekijk ik politiek nu.)
   Het sarcastische karakter van agni yoga in het dagelijks leven boeide me daarom.

 19. Mooi eerlijk en open artikel met zelfreflectie! En mooi om te zien dat er zoveel reacties op komen!
  Mensen doen vaak alsof hun mening zo belangrijk is. Gisteren nog benoemde ik het bij iemand dat ik me zorgen maak over de mensen die gevaccineerd zijn, zijn afsluitende reactie op het gesprek was was ‘de meningen zijn daarover verdeeld’. Maar wat heeft een mening voor waarde wanneer deze op leugens is gebaseerd?
  Zo zijn er in het huidige tijdperk veel mensen die van mening zijn dat God niet bestaat, omdat ze rationeel tot die conclusie zijn gekomen. Het is echter onmogelijk om uit te sluiten dat God bestaat. Daarnaast is het onmogelijk om de waarheid te veranderen door een andere mening te hebben. Een op waarheid gebaseerde mening kan leiden tot verdieping in de ontdekkingstocht naar de onveranderlijke diepere Waarheid achter alles wat in de schepping bestaat, ooit bestaan heeft en wat ooit zal bestaan. Het is belangrijk om als mens te leren je eigen gedachtegang niet al te serieus te nemen, om te voorkomen dat je verzandt in een op verkeerde conclusies gebaseerd geloof.
  De leringen van Jezus waren zuiver, net zoals de leringen van Krishna zuiver waren, met als aantekening dat ze waren aangepast aan wat de mensen die toen leefden konden bevatten. Wanneer mensen met een niet volledig zuivere geest daarover gaan praten, dat sluipen er al heel snel onwaarheden in het doorgeven van die leringen. Er is door de eeuwen heen een heleboel onzin verteld over wat God vindt en ‘wat God zal doen als…’. Je kunt waarheid ontdekken door met een open geest te mediteren op wat bewaard is gebleven van wat de grote geestelijke leraren verteld hebben, ook al zijn daar fouten ingeslopen door de beperkingen van degenen die de heilige boeken hebben geschreven. Dan nog blijft het belangrijk om er altijd voor open te blijven staan dat je de waarheid nog niet volledig doorgrondt hebt, al is het maar door te beseffen dat het onmogelijk is voor een mens om de waarheid volledig te kennen.
  Zo is er ook die langdurende discussie, of de Bijbel klopt of dat Darwin gelijk had. Het Oude Testament is gebaseerd op wat mensen toen dachten en geloofden. Vooral de verhalen over wat er lang voor het O.T. op papier is gezet zijn niet betrouwbaar, deze zijn generaties lang van mond op mond doorgegeven, waarbij ze iedere keer weer een beetje veranderen. Wanneer je dat beseft, dan kunnen die verhalen buitengewoon nuttig zijn door je te concentreren op de essentie, op de ethische lessen die er in zitten. Zoals ik er zelf tegenaan kijk, hoeft er geen conflict te zijn tussen schepping en evolutie. Een God die alles geschapen heeft door het bestaan ervan te willen, maar die tevens waar nodig bijstuurt en die de onderliggende kracht is van de evolutie zoals die plaats vindt.
  In de periode 1993-2011 ben ik veel in India geweest, voornamelijk in de ashram van Sai Baba. De voor mij belangrijkste lering van Sai Baba was: ‘Ik ben God, maar jullie zijn allemaal God, het enige verschil is dat ik me daar volledig van bewust ben en jullie nog niet’. Daar heb ik vaak op gemediteerd, wat tot een magische ontdekkingstocht heeft geleid. Misschien schrijf ik daar nog eens een boek over, wanneer ik merk dat daar behoefte aan is.

  • De controverse tussen creationisme en evolutie is misschien typisch Brits. Hier begon trouwens een enorme polarisatie. Immers, zijn de Britten de eigenlijke schepper niet een beetje? Darwins nakomelingen van nu waren christelijk, en vinden niet dat Darwin het zo had bedoeld. De mineralen 1 waren er het eerst, daaruit kwamen voort 2 de planten, daaruit 3 de dieren, daaruit 4 de mensen, daaruit 5 het rijk de zielen. Dit alles is gerelateerd aan de 7 stralen. De mens is het kruis waar geest en materie samenkomen, dit komt terug in de symboliek van de kruisiging toen Jezus de 4e inwijding nam, van verzaking. 1 = de geboorte, 2 = de doop, 3 = de transfiguratie, 4 = de kruisiging, 5 = de opstanding.

  • Hallo Edo, dankjewel. De ware profeten geven ook telkens aan dat ieder mens zelf zijn weg moet vinden. Ze leven naar eer en geweten iets voor, maar kennen ook hun eigen weg die nog niet geheel afgelegd is. Iedere profeet leeft in een tijd waar het bewustzijn slechts een bepaald niveau heeft bereikt en daar moeten zij het zelf ook mee doen. Een profeet die opgroeit in een bepaalde cultuur is daar dan ook mee behept. Alle profetie gaat door een eigen filter en wordt daarmee altijd minder zuiver. De ware profeet weet dat en geeft daarom ook aan dat ieder mens die eigen weg moet afleggen. Groetjes, Niccos.

   PS. Je leest prettig en mensen hebben ontmoetingen nodig om te kunnen groeien in bewustzijn. Er is dus behoefte aan jouw boek. Schrijf het uit je hart voor jezelf, dan kan de impact het grootst zijn. In liefde.

  • Toen de late diermens gereed was, een verfijnd genoeg lichaam had, konden de eerste zielen incarneren; dat heet de Zondeval.
   Hiermee ontstond een geheel nieuwe soort. (Dat weten ze niet bij het WEF.)
   Er wordt onderscheid gemaakt tussen de Christus (de Zoon in de drie-eenheid, de wereldleraar, van de tweede straal die de hoofdstraal is van de Zon waarvan de andere stralen zijn afgeleid) én (toen zijn discipel) Jezus die door de eerste werd geleid. De derde straal is de mensheid zelf.
   Nog minder bekend is dat de koningin van Groot-Brittannië met de staatskerk en haar bisschoppen samenzweerde met Margaret Thatcher om een afspraak voor een interview op de BBC met allebei tegen te houden. Reden: de bisschoppen hadden er dan vanaf moeten weten.

 20. Jij bent God zelf en heeft Jezus zelf al zijn excuses aangeboden voor de slachtofferrol in april 2020 die hij voor 2 eeuwen had aangenomen en van generatie op generatie heeft door laten vertellen. Dit kan je door hebben gekregen als je paranormaal begaafd bent https://www.inspirerendleven.nl/hoe-paranormaal-begaafd-ben-jij/?utm_campaign=IL-paranormaal&utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email

  De hele wereld zat in de “Age of Believing” vandaar het schaapjes gedrag is Schumann resonantie.

  Een ziel die vaak heeft geïncarneerd op Aarde. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed……Het is bewezen dat WATER BEWUSTZIJN IS, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan? De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. MAW je lichaam is een groot geheugen als je volledig bewust bent en derde oog bereikt hebt en hier doorheen ben gegaan. Wees stil en absorbeer het.

  Een van de grootste voordelen van diep kunnen voelen is dat je in staat bent om heel veel licht en liefde door je heen te laten gaan. Het andere voordeel, evenzo groots, is dat je in staat bent om diepe pijn te voelen, en het donker dat daarmee gepaard gaat. En juist in dat donker, onder die pijn ligt je kracht, je heling en je vernieuwing. Dat is geen nieuw inzicht, het is aloude wijsheid die wij in onze hoogmoedige maatschappij niet meer gebruiken om kracht uit te putten. Want al is alles gebonden aan een cyclus van transformatie en evolutie, wij geloven dat het leven ophoudt na de dood en dat het donker en het onbekende eng en gevaarlijk is. En door zwaar trauma heen gaan is als sterven. Je breekt uitelkaar, je ontbindt en vernieuwd weer.

  “Word eerst maar stabiel, dan kunnen we gaan samenwonen”, zo vertelde een zielemaatje me tijdens onze kortstondige relatie die gebaseerd was op ons gedeelde verlangen naar (zelf)liefde. Precies de reden dat we een tijdje met elkaar optrokken. Dezelfde vibratie. Ik was niet bepaald gelijkmatig in mijn emoties, en zij was heel stabiel in haar harde werken om niets echt te hoeven doorvoelen. Niks mis mee, maar het is niet die soort stabiliteit die mij persoonlijk aantrekt. Ik hou juist van mensen met heel erg veel gevoel in hun donder. Al heb ik zelf regelmatig gewenst om minder te voelen, vooral minder schaamte. Voor mijn jeugd, mijn opvoeding en de traumatische gevolgen daarvan.

  Ook al was ik in goed gezelschap van minstens 25% van de bevolking die voor hun 16e geconfronteerd zijn geweest met misbruik, mishandeling of verwaarlozing, ik vond dat het mijn eigen schuld was dat ik me zo beschadigd en incompleet voelde. Terwijl schuld en schaamte me niks goeds brachten. Het ging uiteindelijk alleen maar over mijn eigen verantwoordelijkheid. En hoe ik tegen mezelf aankeek op mijn reis van heling en transformatie. Want toen ik, na flink oefenen, met liefde en compassie naar die oude patronen (denken, voelen en gedrag) durfde te kijken kon het heel worden beginnen. Delen van mezelf die voorheen in het donker verbleven werden in het licht gezet, en de pijnlijke angel werd er grotendeels door mezelf uit gehaald.

  Dat kinderstuk waarvoor ik me schaamde en/of schuldig voelde kon ik daarna eindelijk als een volwassene bekijken. Een volwassene die zich liefdevol om zijn innerlijk kind ontfermde en daar zo goed mogelijk zijn eigen liefdevolle ouder voor werd. Om me vanuit die herstelde verbinding te voeden met de kracht die het oplevert als je je donker leert kennen. Je rauwe shit, de diepe pijn en de tranen.

  Als je verder durft te kijken dan de oppervlakte en je gaat voelen wat je er wel niet allemaal van geleerd hebt en je gaat daarna die lessen in je leven integreren dan belichaam je (die) wijsheid.

  A BIG day for human collective consciousness. Last night, there was a massive activation.
  I could feel it throughout my body. This sense that my physical body was being compressed together, and I saw words, “oneness, wholeness”… running up and down my body. We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Dat klinkt groots – en dat is het ook. Pluto, planeet van de transformatie, verschuift deze maand naar het rebelse en vernieuwende teken Waterman. En dat voelen we allemaal!
  Lees in de Maandhoroscoop wat deze kosmische shift met jou doet. https://www.inspirerendleven.nl/maandhoroscoop-maart…/

  Vrijheid is een belangrijk thema deze maand wanneer Pluto naar Waterman verschuift.
  “Een geheel nieuw tijdperk begint wanneer deze planeet wordt ingewijd in de vernieuwende en rebelse winden van Waterman.” Je hebt dankzij de planeten de kracht om los te komen wat je beperkt heeft én het universum stuurt je kosmisch geluk toe!

  • Hallo Andreas, een ongevraagd invoelen levert het volgende inzicht op: “Je hoeft niet altijd ‘aan’ te staan.” Groetjes, Niccos.

 21. Mensen lezen vaak romans over mensen die ze idealiseren die ze in het gewone leven links laten liggen of (helpen) vervolgen. Vaak kwamen ze via mij in contact ook in het ‘spirituele’ circuit (of beter gezegd zo ontstond dit circuit), meestal voor een vrouw, dus ik liet ze het verder uitzoeken, voor ze elkaar een trap na kunnen geven voor een nog hogere avatar.

  • Ik kwam ook in contact met Joden, die daar pas een punt van maakten sinds ik er aankwam, ze begonnen gelijk problemen te maken met Sai Baba vanwege de Davidster die niet in zijn embleem van de wereldreligies voorkwam. Ik ontdekte ook dat Benjamin Creme van Share een Russisch-Joodse achtergrond had. (Een antiroker.) Ik keek zo met heel andere ogen naar hem. Helaas is er een patroon.

  • Ik zou op bezoek gaan op een plek waar Benjamin Creme met een paar mensen was, een daarvan de oprichter van Share. Bij de deur bedacht ik me. Ik paste wat later tussen de middag weleens op kinderen op een schooltje waar ook ineens de vriendin van die man kwam werken. Ik ging haar uit de weg vanwege dezelfde soort sfeer die ik bij die deur had. Ik werd bij Share toen ik daar kwam door hem geconfronteerd dat ik van zijn vriendin af moet blijven. De ‘meester’, zo spraken ze daar over hem, stuurde hem bij monde van Creme (die ze familiaal ‘Ben’ noemden) weg. Zijn echte familie is toen de zaak gaan runnen. Ze zijn hetzelfde. Het was te laat, ik was al Freudiaan geworden.

  • Tegenwoordig is Share International om hun fysieke maandblad te promoten zijn archieven aan het uitgraven. Omdat ze in Engeland niet geaccepteerd worden, zijn ze naar Nederland gekomen. Een soort Hugenoten. Ik las het blad weleens op de bieb in Amsterdam voordat ik zelf moest vertrekken. Ik heb ze geschreven waarom ik niet meedoe, want ik ben tegen massa-immigratie die het enige tastbare resultaat is van hun inspanning voor ‘samen delen’. Toen ik dat deed met asielzoekers en immigranten begonnen die me te vervolgen in hun onderlinge mores waar Share bij is aangeschoven.

  • Het was te voorzien dat de enigen die overblijven een concreet belang hebben; zo ging het ook met de theosofie in India toen de (theosofisch) feministe Annie Besant zich succesvol in ging zetten voor de onafhankelijkheid (die op het laatste moment werd afgesnoept door Mahatma Gandhi op basis van racisme in Zuid-Afrika). Het enige thema waarmee je in Nederland nog – buitengewoon militant – werd gesaboteerd, geschandaliseerd, was nog racisme.

  • ‘Als je zo’n kritiek hebt op dit land waarom vertrek je dan niet?’

   De gedoodverfde opvolger van (spiritueel leider) Gandhi was Mandela die door bemiddeling van Maitreya zou zijn vrijgelaten.

   Het hoofdkantoor van Share ligt op een paar meter afstand van waar Theo van Gogh zijn laatste adem uitblies.
   In die tijd waren er vragen of Pim Fortuyn Maitreya was.
   Misschien hebben ze geholpen dat de burgemeester van Londen een moslim is en de premier van het VK een hindoestaan.

 22. Een Handleiding voor Spiritueel Ontwaken
  Vul je gegevens hieronder in en ik stuur het Gratis E-Book [INCLUSIEF AUDIOBOEK] direct naar je toe!
  In dit E-Book:
  “Word ik gek?”
  Verhoog je Bewustzijn
  Acceptatie & Loslaten
  Je Zielsmissie Vinden
  De Wet van de Aantrekkingkracht
  En veel meer…

  Een gids die ik gewild had toen ik door mijn Spirituele Ontwaking ging…

  Dit E-Book is een Tool-box en inspiratie om je proces van Heling & Bewustwording te Versnellen!
  https://e-book.mikeharhangi.nl/1111?t=cad08b&gclid=Cj0KCQiAjbagBhD3ARIsANRrqEswA0Y_jPU-Y4gZm1zm4CFPc4Hqy5ciTxxxsg3PVivPQ3j35byH7Q0aAs0yEALw_wcB

 23. Ja Niccos, ik snap je aanvulling goed. Heb het gevoel dat we elkaar goed begrijpen/hebben begrepen. Door je reactie voel ik me gehoord en begrepen. Geluk man!
  Op naar de voltooing/voleinding der dingen … we zijn nog maar net op weg 😊😊😊 Dat is de zoveel besproken/geroemde wederkomst van Christus in het vlees (in de hele mensheid) Niet op een wolk dus!!!! Maar in een wolk van getuigen!!!!

 24. That’s the Spirit

  In “De onmogelijke werkelijkheid” neemt Karen Hamaker-Zondag je mee op reis om te kijken wat er nog meer is tussen hemel en aarde. Aan de hand van onverklaarbare gebeurtenissen door de geschiedenis heen laat Karen zien dat er meer is dan dat wij met ons Westerse denken zijn gaan geloven. En dat is heel welkom. Want als wij kennis maken met dat wat wij tot dan toe onmogelijk achtten, heeft dat direct effect op de manier waarop wij denken en waarnemen. En zo opent zich een geheel nieuwe wereld om te ontdekken.

  Want welke werkelijkheid houden wij nog meer voor onmogelijk?

  Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen. Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
  ‘Sta op en herinner jezelf’. 

  Gnostiek
  Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit. Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin. Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten. De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt.

  https://youtu.be/G4S-yMwE1MI

  Introduction to Gnosis Don’t be a slave to the social order! “only a mind that is at peace can solve problems” https://youtu.be/gOpggn4IKig

 25. ……….Het universum brengt sterren voort die op hun beurt weer planeten voortbrengen…………
  Klopt niet
  B.v. Onze zon is een waterstofzon die door kernfusie Helium maakt. Indien er genoeg helium voorhanden is kan er het volgende element gemaakt worden door fusie maar ook een heliumzon moet al verschrikkelijk zwaar zijn.
  Het is niet mogelijk dat er een zon kan bestaan waar lood omgezet kan worden in uranium.

  Hier wordt verwezen naar de Bijbel waar ook ik heilig in geloof. Maar de Bijbel begint met: In den beginne schiep God hemel en aarde.
  Dus:
  God schiep. (energie samengevat in een punt zonder afmetingen).
  Hemel en Aarde. (het gehele Universum met alle elementen dat in de Big Bang zijn begin vond)
  In deze Big Bang kreeg alles dus het begin. De elementen van af het Godsdeeltje tot de molecules. Het Universum met lengte, breedte hoogte en tijd, de zonnen, planeten en van alles, bekend of nog niet bekend.
  In de Big Bang werden er nog veel meer elementen gevormd maar die zijn door de halveringstijd weer verdwenen.
  De Aarde kan alleen maar in het begin van de Big Bang gevormd zijn. (hier zijn meer Bijbelse uitspraken over)

 26. Beste Mensen

  Geert Wilders verteld
  De Thora , Bijbel en Koran zijn bijelkaar zo dik als een A4 blad aan een kant beschreven
  Dus nog dunner dan de Donald Duck strip verhaaltjes uit de weekbladen
  Zowel God Als Duivel
  Hebben in totaal niks met geloof van doen
  God en de Duivel deze bijden liggen als Smerigheid smaak verdelger op de Tong van elke listige Gemene Moordlustige Kannibale Kadaver en Lijken vreters eters

  Als die zelfde Bijbel ook verteld
  Gij zult Uw naasten lief hebben gelijks Uzelve

  Wie belazert dan Wie ?
  Is dat Bloedhoudende ooit levende wezen niet Uw naaste ?
  Nee …?

  Ikke ikke ikke mag alles ….
  Bijbel is door het Ego ik , mij om jij , jou te kleineren belazeren bedonderen met heel veel valkuilen geschreven
  Dus wat erin staat geschreven geld niet voor Het Ego ik , mij maar …. voor jou , jij
  Voor wezens genaamd Mensen die niet bij de Thoriaanse Bijbelse Koranse elite Clubje thuis horen
  Want wij zijn al gezegeld zie maar
  Of wij hebben zonder het te hebben toe gestaan onze pik laten scalperen
  Zonder er iets tegen te kunnen zeggen van wat doe jij dat mag niet
  Nog nooit is vernomen van een 55 jarige of oudere persoon die zei ; kom maar op hak mijn pik maar af
  Want vanaf vandaag wil ik ook Jood Moslim zijn of dat hij zei dompel mij maar onder en haal de zegel plak pistool door de Anus heen omdat ik ooo zoo graag vanaf vandaag een Christen wil zijn

  Als Weerloze baby zijnde word men onder water gedompeld door een homofiel in dit geval Paus Pastoor de piemeltjes af gehakt
  Als toetje door die Kannibalen zelf opgegeten of onder water gedompeld de Piemels door de anus gehaald als zegel plak middel
  Bewijzen te over

  Dat boek genaamd Bijbel hebben wij zo vaak gekopieerd en zoveel valsheden in verwerkt dat men door de bomen het bos niet meer kan zien

  Denk Nuchter
  En zie het Zelf

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in