Je laten vaccineren om je vrijheid terug te krijgen?

2

Het is volkomen absurd – u wordt nu verteld dat u iets van uw fundamentele vrijheid kunt terugwinnen als u het COVID-19 vaccin neemt. Dat klopt, wees een proefkonijn en laat u inenten met een experimentele gentherapie, zodat u een fundamenteel recht kunt terugkrijgen en uw mondkapje kunt afdoen. Wanneer zal deze nachtmerrie eindigen?

In dit interview met Dr. Joseph Mercola bespreekt CJ Hopkins, een Amerikaanse toneelschrijver, romanschrijver en columnist die momenteel in Berlijn, Duitsland woont, de uitvoering van het globalistische plan voor een nieuw normaal, ook bekend als de Great Reset. Het eerste jaar of twee van Fase 1, beschrijft Hopkins als de “shock-and-awe” (schok-en-ontzag) fase, .

“Het is vrij klassiek”, zegt hij.

“Het is de hysterie die werd verspreid aan het begin van de COVID-19 pandemie. We hadden de nepfoto’s van mensen die in China dood op straat vielen, en ze adverteerden met een sterftecijfer van 3,4%. Honderden miljoenen mensen zouden sterven.

De noodtoestand werd uitgeroepen. Ik behandelde dit allemaal met citaten in mijn eerdere columns. In feite werd er een politiestaat uitgerold en iedereen werd opgesloten. Hier in Europa arresteerde de politie mensen omdat ze zonder toestemming buiten waren. Buren begonnen hun buren aan te geven als ze buiten waren zonder mondkapje of na de avondklok.

Dat was zo’n beetje het hele eerste jaar. Dit was echt shock and awe. Het voelt alsof we nu fase 2 ingaan met de invoering van een sociaal segregatiesysteem en vaccinatiepassen. In veel opzichten heb ik het gevoel dat fase 2 verraderlijker zal zijn dan fase 1 was”.

Wat staat ons te wachten voor fase 2?

Hopkins aarzelt om te voorspellen wat er gaat komen, maar vreest dat een versie van het beoogde sociale segregatiesysteem zal worden ingevoerd, ondanks de tegenstand van het publiek. “Dat baart me echt zorgen”, zegt hij. Zelfs een gedeeltelijke invoering kan al genoeg zijn om de spreekwoordelijke voet tussen de deur te krijgen, om later een volledige invoering mogelijk te maken.

In de VS is de weerstand van bepaalde staten bemoedigend. Tot dusver hebben 14 staten wetten ingevoerd die de eis van een vaccinpaspoort verbieden om te voorkomen dat er een tweeklassenmaatschappij ontstaat. In Europa is het echter, door de kleinere omvang van elk land, gemakkelijker om de ideologische uniformiteit te creëren die nodig is om deze systemen op te leggen, dus wat daar gebeurt valt nog te bezien. Op de vraag hoe hij zijn verzet tegen het plan voor wereldwijde tirannie structureert, antwoordt Hopkins:

“De belangrijkste manier is via mijn ‘Consent Factory’ columns. Mijn essays. En via de ‘Consent Factory’ op sociale media. Ik probeer zoveel mogelijk weerstand op te wekken en bewustzijn te creëren als ik kan, en mensen aan te sporen dat te verspreiden en hetzelfde te doen. Dat is wat ik doe. Mijn medium is woorden.

Op persoonlijk vlak denk ik dat het echt belangrijk is om niet met het systeem samen te werken. In Duitsland zijn ze bijvoorbeeld een segregatiesysteem aan het invoeren, zodat als ik naar een restaurant, een café, een niet-essentiële winkel of het theater wil gaan, ik een bewijs van vaccinatie of een negatieve test van binnen 24 uur moet laten zien om deze etablissementen binnen te komen.

Ik denk dat het echt belangrijk is voor degenen onder ons die zich hiertegen verzetten, om niet mee te spelen. Ik ga proberen om naar de restaurants te gaan. Ik ga proberen om in de winkels te komen.

En ik wil de mensen die verantwoordelijk zijn gemaakt voor het systeem, ik wil dat ze me eruit gooien, en ik wil beleefd maar luid duidelijk maken: ‘U gooit mij uit uw etablissement omdat ik me niet conformeer aan dit krankzinnige ideologische programma’. Hopelijk, als veel mensen dit doen, kan er genoeg sociale wrijving ontstaan en weerstand ertegen opbouwen”.

Gedwongen naleving is geen terugkeer naar vrijheid

In de VS lijkt het opheffen van de mondkapjesplicht voor gevaccineerden slechts een onderdeel te zijn van de meer verraderlijke stijl die we in fase 2 kunnen verwachten. In wezen is het gewoon een nieuwe strategie om vaccinatie af te dwingen. “Neem het vaccin en je kunt je vrijheid hebben; je kunt weer normaal doen”, is hier het idee.

Maar het is een valse vrijheid. Gedwongen worden om te voldoen aan de eis een proefkonijn te zijn voor een experimentele gentherapie om zo de fundamentele menselijke vrijheid te “herwinnen” is nauwelijks vrijheid.

“Dit is wat ik bedoel met ik denk dat fase 2 verraderlijker zal zijn dan fase 1, want dat is precies wat ik bedoel. We krijgen dit wortel-en-stok gedoe. Joe Biden en Hillary Clinton kwamen naar buiten en tweeten: ‘Laat je vaccineren of draag een mondkapjes’. Dat is het. Dit zijn de keuzes”, zegt Hopkins.

“Mijn gevoel zegt dat de mondkapjesregels waarschijnlijk de laatste zullen zijn die hier in Duitsland weggaan. Het is duidelijk dat de mondkapjes, denk ik, het belangrijkste middel zijn om de schijn te wekken van een apocalyptische plaag die het weefsel van de samenleving bedreigt. Als de mensen hun mondkapjes afzetten, zal de illusie gewoon verdampen”.

Verstikkende censuur in overvloed

Net als in de VS, is er in Duitsland en vrijwel alle andere landen sprake van ernstige censuur op alles wat met COVID-19 te maken heeft. Hopkins beschrijft de situatie als “verstikkend” en zegt: “Het is een van de meest indrukwekkende en beangstigende ervaringen die ik me kan herinneren”.

Heel snel begonnen de Duitse media, overheid en entertainment industrie in dezelfde pas te lopen. Gleichschaltung is een Duits woord dat teruggrijpt naar het nazi-regime. Gleich betekent ‘gelijk’ en schaltung betekent ‘schakeling’.

  Amerikaanse gouverneur: 25% meer sterfgevallen onder volledig gevaccineerden binnen 8 weken - en beveelt meer vaccinatie aan!

“Wat het betekent is in feite het synchroniseren van alle aspecten van cultuur, berichtgeving en ideologie in de samenleving om alles absoluut uniform te maken en alle afwijkende meningen te elimineren. Dit is natuurlijk wat de nazi’s deden, en dit is precies wat ik hier heb gezien”, legt Hopkins uit.

“Het gebeurde bijna onmiddellijk, in het voorjaar van 2020. En het is absoluut verstikkend geweest. Iedereen die protesteert, vragen stelt of het officiële narratief in twijfel trekt, wordt gedemoniseerd als een extreemrechtse samenzweringstheoreticus, een antisemitische extremist. Het is echt intens geweest”.

Hoe zijn we hier gekomen?

Voor velen, mijzelf inbegrepen, is de huidige realiteit onwerkelijk. Het is alsof je in een nachtmerrie leeft en hoopt elk moment wakker te worden. Hoe zijn we hier gekomen? Hopkins geeft zijn persoonlijke kijk op de situatie:

“Ik begon in 2016 met het schrijven van politieke satire en commentaar. Ik deed dat omdat ik geïnteresseerd raakte in het fenomeen Donald Trump. Ik ben persoonlijk geen fan van Donald Trump, maar er was iets nieuws aan de hand en dat trok mijn aandacht.

Wat ik tijdens de Trump-jaren heb behandeld, was dat deze ongeautoriseerde president werd verkozen en het voelde voor mij alsof dit deel uitmaakte van een bredere populistische terugslag tegen hoe je het ook wilt noemen – globale kapitalistische ideologie is wat ik het noem – en waar we de afgelopen 30 jaar sinds de val van de Sovjet-Unie mee hebben geleefd…

Plotseling waren er rond 2016 Brexit en Trump en verschillende reactionaire populistische bewegingen die opkwamen in Europa. Het interesseerde me. Hier was wat verzet tegen de nieuwe ideologie.

Wat ik zag, wat ik beschreef in mijn columns en in mijn boeken, was het systeem, het hele globale systeem, en dit is waar het te simplistisch wordt om over te praten, want het is niet een stel kapitalisten die in een kamer zitten en dit allemaal beramen en uitdenken. Het is het systeem dat reageert op deze opstand, op deze populistische rebellie binnenin het systeem.

En wat ze deden is heel duidelijk. Ze maakten een voorbeeld van Trump. Ze hebben hem gedemoniseerd. Ze demoniseerden iedereen die hem in het zadel geholpen heeft. Ze polariseerden de samenleving zodat je ofwel een goede democraat was of een witte supremacistisch, racistisch, neonazistisch monster. Ze hebben dit vier jaar lang gedaan en natuurlijk bereikte dit alles zijn hoogtepunt in 2020, toen ze Trump uit zijn functie verwijderden en vervolgens het grote spektakel van het ‘herstel van de normaliteit’ hielden.

Ik kan het niet helpen, maar ik zie de uitrol van het ‘nieuwe normaal’ en dit hele narratief, deze introductie, van wat ik zie als een meer totalitaire versie van de globale kapitalistische samenleving. Ik zie dit in diezelfde context.

Een punt dat ik altijd maak over dit is de lockdowns, waren het grote ding in het begin, toch? En voor het grootste deel van het afgelopen jaar. Waar komt het concept van lockdown vandaan? Nou, het komt uit gevangenissen. En wanneer sluit je de gevangenen op? Je sluit ze op als ze rebelleren, als ze in opstand komen.

En je doet het om hen eraan te herinneren: ‘Hé, je zit in de gevangenis, en we kunnen je opsluiten en je alle maatregelen opleggen die we willen, wanneer we maar willen, totdat je je aan de regels houdt’. Ik kan er niets aan doen dat ik wat we het afgelopen jaar hebben meegemaakt, zie als een deel van die les die het heersende establishment, het systeem zelf, ons leert…

Er is een boek dat ik aan iedereen aanbeveel – vooral aan ware gelovigen als die kijken en nog een klein beetje onbevangen zijn – van Milton Mayer, genaamd ‘They Thought They Were Free’. Hij was hier in Duitsland in de jaren 30 toen de Nazi’s aan de macht kwamen, toen deze ideologische synchronisatie werd uitgerold. En wat hij beschrijft is bijna precies wat wij nu meemaken.

De context is totaal anders. Het is geen politieke ideologie die nu wordt verspreid. Maar gewoon de invoering van dit officiële narratief, deze officiële ideologie, en de dwang en de uitvoering van politiemaatregelen en de afschaffing van de grondwet is hetzelfde als toen.

En de reacties van de mensen erop en de non-reacties erop. Hoe het allemaal stap voor stap werd uitgevoerd, het oude ‘hoe kook je een kikker’ ding. Als je dat leest en vergelijkt met wat we het afgelopen jaar hebben meegemaakt, is dat gewoon afschuwelijk”.

Wat kunnen we doen?

Het boek, “They Thought They Were Free,” is beschikbaar als een gratis PDF download hier.

Nu, als wat we meemaken onderwerpingstraining is, hoe kunnen we ons daar het meest effectief tegen verzetten? Zeker, we moeten het woord verspreiden en samenwerken met vrienden en buren, want als ze naar de mainstream media luisteren, krijgen ze dit helemaal niet te horen.

Voor mij zijn de pogingen om mensen te dwingen zich te laten vaccineren met een experimentele gentherapie een van de meest beangstigende onderdelen van dit alles. Wat er gebeurt is absoluut 100% illegaal en een duidelijke schending van de Neurenberg Code, want de enige manier waarop je geïnformeerde toestemming kunt geven voor iets is om beide kanten van het verhaal te hebben.

  Het Covid-bedrog - De persoonlijke tol - Nooit vergeten, nooit vergeven

Maar ze presenteren maar één kant. Alles wat tegen hun narratief ingaat, wordt onmiddellijk gecensureerd. Mensen met enige vorm van aanhang op social media worden eenvoudigweg van hun platform beroofd. Het resultaat is dat mensen geen idee hebben waar ze aan beginnen.

Het is duidelijk dat we moeten beseffen dat dit een spel van lange adem is. De globalisten, de technocratische elite die deze nachtmerrie simulatie leidt, is al tientallen jaren bezig met het organiseren en plannen van de uitvoering ervan. Ze vliegen niet van hun stoel. Zij hebben een langetermijnplan, en wij moeten er ook een opstellen, ook al lopen we op dit moment achter.

“Ik denk dat u helemaal gelijk hebt en daarom heb ik het over die term, Gleichschaltung, die gelijkschakeling. Het is voor mij, voor u, voor degenen onder ons die hebben opgelet, heel duidelijk hoe intens de poging is om discussie het zwijgen op te leggen. Om afwijkende meningen het zwijgen op te leggen. Om vragen het zwijgen op te leggen”, zegt Hopkins.

“Om dit uniforme ideologische verhaal te presenteren … en er is geen ruimte voor vragen, voor argumenten, voor een discussie. Als je het in twijfel trekt, word je absoluut gedemoniseerd. Het maakt het echt moeilijk om te communiceren. Ik ben een satiricus, dus ik denk dat ik een beetje door de lijntjes glip omdat de censuur misschien niet weet of ik serieus ben of niet.

Het is moeilijker voor mensen die alleen feiten en informatie proberen te presenteren, omdat ze volledig buitengesloten worden. Ik denk dat we moeten blijven proberen om het te doen, wat er ook gebeurt. Ik denk dat het belangrijk is om herhaaldelijk de feiten te presenteren.

Om herhaaldelijk te wijzen op wat er gebeurde in het begin van dit – Al de propaganda. Al de valse informatie. Waar het virus vandaan kwam. De modellen. De manier waarop de PCR-tests werden gebruikt om de schijn te wekken dat plotseling perfect gezonde mensen medische gevallen werden”.

Hoe een simulatie van een pandemie in de echte wereld tot stand kwam

Dat laatste is een belangrijk punt. We weten nu vrij zeker dat we geen dodelijke pandemie hadden, maar een gevallendemie, d.w.z. een pandemie van vals-positieve tests.

De overgrote meerderheid was perfect gezond, maar omdat de PCR-tests met een belachelijk en onverdedigbaar hoge cyclusdrempel (CT) werden uitgevoerd, pikten ze dode virusfragmenten op, wat resulteerde in vals-positieve uitslagen. De geneeskunde zoals wij die kennen werd plotseling op zijn kop gezet, en deze gezonde mensen werden “ziek” geacht op basis van gebrekkige testen en niets anders.

Het officiële narratief is in strijd met zo’n beetje alles wat we weten over geneeskunde en wetenschap. En ze deden het door simpelweg termen te herdefiniëren.

Zodra het aantal sterfgevallen daalde, gingen de media over van statistieken van sterfgevallen naar statistieken van “gevallen”, waardoor het leek alsof de pandemie woedde, zelfs toen de ziekenhuizen leeg bleven van COVID-19 patiënten.

“Het is zo frustrerend omdat je dit niet kunt overbrengen aan mensen die er echt in geloven. Ten eerste was de test nooit bedoeld om een diagnose te stellen van een ziekte. Maar het feit dat je deze test kon opvoeren tot 40, 50 cycli, en plotseling werden mensen die perfect gezond waren, zonder ook maar enige symptomen van ziekte, medische gevallen”, zegt Hopkins.

“De volgende stap was natuurlijk om dat te gebruiken om de sterfgevallen op te blazen. Mensen die in ziekenhuizen stierven, hoefden niet meer aan een andere ziekte te lijden. Als ze werden getest en de PCR-test toonde aan dat ze geïnfecteerd waren, dan waren het COVID-sterfgevallen. En toen werden die statistieken opgeblazen. Ze herdefinieerden in feite de traditionele gevestigde wetenschappelijke en medische kennis”.

Ook dat is een belangrijk punt. Het officiële narratief schendt zo’n beetje alles wat we weten over geneeskunde en wetenschap. En dat deden ze door simpelweg termen te herdefiniëren. De Wereldgezondheidsorganisatie herdefinieerde het woord “pandemie”. De medische term “geval” werd geherdefinieerd, net als de definitie van een “COVID-sterfgeval”. Ze hebben de term “kudde-immuniteit” en zelfs de term “anti-vaxxer” geherdefinieerd.

Volgens Merriam-Webster is een “anti-vaxxer” nu iedereen die tegen vaccinatie is of het gewoon niet eens is met vaccinatieverplichtingen. Op basis van deze versoepelde definitie is naar schatting 79% van de Amerikanen nu een anti-vaxxer. Onlangs hebben zij opnieuw gedefinieerd wat een “doorbraakgeval” is onder gevaccineerden.

Het gaat allemaal om het manipuleren van statistieken

Degenen die de termen definiëren controleren het verhaal. Door simpelweg te herdefiniëren wat ziekte is, kunnen ze de pandemie naar believen op- en terugschroeven. Op de dag dat President Biden werd ingehuldigd, werd de pandemie teruggedraaid door de WHO door simpelweg de aanbevolen CT (het aantal cycli dat nodig is om een virus op te sporen, red.) te verlagen. Tegen die tijd was het vaccinatieprogramma begonnen, en om de vaccins effectief te laten lijken, moest het aantal ziektegevallen afnemen.

Helaas begonnen zich doorbraakgevallen voor te doen, wat betekende dat volledig gevaccineerde personen in het ziekenhuis werden opgenomen voor COVID-19. Daarom veranderde het U.S. Centers for Disease Control and Prevention de definitie van een doorbraakgeval en verlaagde het de aanbevolen CT bij het testen van volledig gevaccineerde personen.

De CDC registreert milde of asymptomatische infecties bij gevaccineerde personen niet langer als “COVID-gevallen”. De enige gevallen die nu meetellen als COVID-gevallen – als de patiënt tegen COVID-19 is gevaccineerd – zijn de gevallen die leiden tot ziekenhuisopname of overlijden. En als bij toverslag kreeg de effectiviteit van het vaccin een boost. Het aantal doorbraakgevallen daalde van de ene dag op de andere met enkele duizenden, van 10.262 (op 30 april 2021) tot 3.016 (op 1 juni 2021).

  Het ergste dat er kon gebeuren

Ondertussen, als je niet gevaccineerd bent en een mild geval krijgt, of als je positief test bij een hogere CT en geen symptomen hebt, tel je nog steeds mee als een COVID-geval. We hebben nu dus deze opmerkelijk onwetenschappelijke en onlogische situatie waarin de regels voor het testen en de definities van ziekte verschillen afhankelijk van de vraag of de patiënt gevaccineerd of ongevaccineerd is!

Er is maar één reden om zoiets ongehoords te doen, en dat is om de statistieken te manipuleren. Hierdoor kan het CDC het aantal ziektegevallen onder ongevaccineerden opblazen en het aantal doorbraakgevallen onder gevaccineerden minimaliseren. Het eindresultaat is dat ongevaccineerde mensen vatbaarder lijken voor infectie, ook al zijn ze dat niet, en dat de vaccins veel meer bescherming lijken te bieden dan ze in feite doen.

“De reden dat het zo moeilijk is om weerstand te bieden, is dat deze simulatie is gecreëerd met alle middelen waarover we het hebben, en de mensen die in deze simulatie geloven – ik heb ze vergeleken met sekteleden – kunnen hun geloof hierin niet aan het wankelen brengen”, zegt Hopkins.

“Ik denk dat het desondanks belangrijk is om hen te blijven confronteren en deze feiten aan iedereen voor te leggen. De andere strategie is op een persoonlijk niveau, net zoals ik al eerder zei.

Ik denk dat het van cruciaal belang is dat degenen onder ons die niet in deze nieuwe ideologie geloven, blijven proberen om volgens de werkelijkheid te leven, en weigeren om haar te reïficeren, weigeren om zich te gedragen volgens deze regels die worden opgelegd.

Het idee dat iets aan dit virus een radicale herstructurering van de maatschappij vereist waarbij ik mijn medische papieren moet laten zien om een kop koffie te krijgen, is krankzinnig. Het is letterlijk krankzinnig. En het is belangrijk dat degenen onder ons die grip blijven houden op de realiteit dit als krankzinnig behandelen, en het helemaal niet als legitiem behandelen…”

Meer informatie

Om meer te lezen van wat Hopkins te zeggen heeft, bezoek zijn website, cjhopkins.com, of blog, consentfactory.org. Hij heeft ook een Substack en Patreon account waar je zijn werk kan vinden.

Tot slot geloof ik dat een groot deel van de oplossing ligt in het ontwikkelen van alternatieve distributienetwerken die censuurbestendig zijn. Uiteindelijk hebben we een gedecentraliseerd internet nodig. Daar wordt momenteel aan gewerkt, maar de volledige implementatie ervan zal zeker nog jaren duren. In de tussentijd moeten we online “guerrillatactieken” perfectioneren om de censuur te omzeilen en samenwerkingsnetwerken te vormen. We moeten ons ook bezighouden met vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid in ons dagelijks leven. Zoals Hopkins opmerkt:

“Totdat we daar zijn, is het cruciaal om alle middelen te blijven gebruiken. Mensen proberen de censuur van Facebook te omzeilen door te spelen met de lettertypes en de foto’s en wat dies meer zij. Het is iets anders dat mensen kunnen bestuderen – in totalitaire samenlevingen pasten mensen zich aan.

Iedereen wist dat de officiële bronnen alleen maar propaganda verspreidden, dus leerde men tussen de regels door te lezen en te praten. Het zou steeds noodzakelijker kunnen worden om manieren te vinden om niet direct te zeggen wat je zegt, maar er eerder naar te wijzen, zodat het andere mensen kan leiden naar waar je naartoe wilt. Gebruik dus alle middelen die nog beschikbaar zijn om de feiten, de realiteit, naar buiten te brengen.

Ten tweede, en ik denk net zo belangrijk, terug naar mijn punt over hoe we ons dagelijks leven leiden. Ga terug naar dat restaurant waar ik mijn vaccinatiepas of mijn test moet laten zien om te kunnen gaan zitten en een kop koffie te krijgen. Ik heb keuzes. Ik kan ervoor kiezen om thuis te blijven. Ik kan ervoor kiezen om een vals vaccinatiepas te halen.

Geen van beide zijn voor mij de juiste keuzes, want de keuze is om te gaan eisen dat mensen mij behandelen volgens de werkelijkheid en niet behandelen volgens de regels van hun nieuwe ideologie. Creëer die wrijving … Ik heb geen vijandigheid tegen de serveerder, maar ik wil die serveerder ongemakkelijk maken met wat hij of zij aan het doen is.

Ik wil de andere mensen die in het restaurant zitten ongemakkelijk maken door toe te kijken hoe ik eruit gegooid word, hoe ik afgezonderd word omdat ik niet voldoe aan deze ideologie. Misschien gaan ze allemaal naar huis en slapen ze rustig. Misschien worden twee van hen door dat moment achtervolgd.

Misschien zien ze zo’n moment de volgende dag in een ander café. Of in de bioscoop, als ze die avond uitgaan. Hoe meer momenten ze zien van mensen die opstaan en zeggen: ‘Dit is krankzinnig en het is verkeerd en ik ga er niet aan meewerken’ – al die kleine momenten van wrijving, die kunnen het verzet opbouwen en creëren dat we nodig hebben”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Zelenko over vaccinatiemandaat: “Dit zijn misdadigers van de hoogste orde en moeten worden berecht voor misdaden tegen de mensheid”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe COVID-19 pandemie en de corruptie van echte wetenschap
Volgend artikelVaccin euforie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Ik denk er precies hetzelfde over.
  Degene die in de rij gaan staan met hun test bewijs om ergens binnen gelaten te worden, zijn de verraders die de rest er onder houd.
  Door er aan mee te doen en gehoor te geven aan alle belachelijke eisen.
  Een gehoorzaamheid training is het ook waar ze de mensen aan onderwerpen.
  Ze voelen zich vrij maar zitten eigenlijk muurvast in hun eigen systeem.

 2. Degenen die de gifspuit nemen/namen zijn de verraders.
  Hier in Koblenz kan men zo’n zelftest kopen voor een euro, en in zijn neus gaan staan porren in een hoekje van de ingang van een restaurant. Binnen 5 minuten of zo is er een uitslag van die zelftest. Ik zag het mensen doen, (toen ik buiten stond, want ik weiger ook maar enige vorm van corona testen te doen) en het lijkt gewoon een gestoorde grap. Mensen kunnen ook naar test barakken om daar een meer officiele test uit te laten voeren voor een certificaatje van bepaalde duur. Alles heel zielig om maar binnen te mogen zitten. Ik denk dat het niemand een worst uit maakt als jij boos het restaurant uitloopt. De meeste mensen zien dat toch niet eens en niemand zal er wakker over liggen. Als ze het wel zien, dan ben jij uiteraard een lastpost en zullen ze er ook niet “wakker” van worden. Het restaurant zelf zal niet voor zijn klanten opkomen. Maar dankzij de debiele zelftestjes van een euro voldoet iedereen aan de debiele test eis zonder dat ze een debiele Ingespotene hoeven te worden. Het is puur debieltjes-theater en het slaat nergens op. Ik weet niet wat beter is: boos weglopen of meedoen aan het debieltjes-test-theater voor een avondje uit in een restaurant met niet-Ingespotenen. Mensen die zelftestjes doen zijn per definitie geen debiele Ingespotenen, dus dat zegt ook wel weer wat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in