Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of America / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Je hebt veel gesproken over de rechten van blanken en de vervanging van blanken. Maar dit stelt je natuurlijk bloot aan beschuldigingen van racisme. Dus, hoe gaan conservatieven om met deze catch-22 van niet vervangen willen worden in hun eigen land, maar ook niet aangevallen willen worden met deze term?

Dat kun je niet. Dat is het juist, dat kun je niet. Dus moet je een kant kiezen. Natuurlijk word je aangevallen als je zegt: “Hé, dit continent, Europa, is altijd overwegend blank geweest en nu hebben een paar bureaucraten binnen één generatie tegen de wil van het volk in besloten dat wij opeens een minderheid moeten zijn. Waarom stemmen we daarmee in, of waarom laten we dat gebeuren?” Als je dat zegt, word je aangevallen.

Maar de enige andere optie die je dan hebt is niets zeggen en het laten gebeuren, dus de keuze is aan jou, en ik heb mijn keuze gemaakt. Ik denk dat er natuurlijk veel manieren zijn waarop je jezelf kunt verdedigen tegen deze belachelijke aanval, dus ik weet zeker dat ze weer over mij gaan zeggen dat ik een vreselijke racist ben. Nee, dat is niet waar. Ik denk niet dat een ras superieur is aan een ander ras. Ik denk alleen dat het mijne ook niet onderdoet voor dat van anderen.

Ik hoef dus niet aangewezen te worden als de wortel van alle kwaad, zoals de Neomarxistische kritische rassentheorie doet. Ik hoef geen minderheid te worden in mijn eigen land, zoals Joe Biden zei dat “een goede zaak” zou zijn, “onze kracht” zou zijn. Nee, waarom eigenlijk? Wie was hier de racist? Leg me eens uit waarom we geen bestaansrecht hebben, waarom we geen meerderheid mogen zijn op het continent, in de landen waar we al sinds mensenheugenis een meerderheid zijn? Leg het me uit. Draai de vraag om.

Veel rechtse partijen hier zijn bereid om over illegale immigratie te praten, maar niet om legale immigratie aan te pakken. Sommige conservatieve partijen promoten zelfs legale immigratie. Wat vind je van deze ontwikkeling?

  Black Lies Matter, deel 1

Nou, het probleem is natuurlijk dat als je tonnen illegale immigratie hebt en je plakt er het label “legaal” op, dan verandert er niets. Dus dat is iets wat we de afgelopen jaren hebben gezien, dat illegale immigratie op een bepaalde manier legaal is gemaakt, waardoor het voor bepaalde mensen heel makkelijk is geworden om naar Europa te komen en voor anderen niet zo makkelijk om via het reguliere systeem te gaan. Ik denk dat dit probleem tot op zekere hoogte ook in Amerika bestaat, dat het vrij moeilijk is om legaal naar de Verenigde Staten te immigreren, maar illegaal is het niet zo moeilijk over de Mexicaanse grens.

Dus als je kijkt naar het probleem van immigratie, denk ik dat je ook moet kijken naar demografische veranderingen. Daarom heb ik vandaag op het podium deze sprong gemaakt. We moeten kijken naar de realiteit in plaats van naar de term die ze op immigratie plakken. Zijn we het eens met wat hier gebeurt, met wat er gebeurt met deze snelle verandering in onze demografische samenstelling? Als het antwoord nee is, dan moet er iets veranderen. Zo simpel is het.

Je hebt je ongeveer een jaar geleden bekeerd tot het katholicisme. Hoe heeft je katholicisme je politiek beïnvloed?

  Voormalig Israëlisch minister van Binnenlandse Zaken zegt dat "alle 2 miljoen" Palestijnen Gaza moeten verlaten en zich moeten vestigen in de VS en de EU

Het heeft mijn politiek beïnvloed in de zin dat mijn geloof zo’n groot deel van mijn leven is geworden, dat ik nog meer dan voorheen het gevoel heb dat het volkomen onoprecht en verkeerd zou zijn als ik mijn geloof buiten mijn politieke berichtgeving zou houden. Dus omdat het zo’n enorme invloed heeft op mij als persoon, denk ik dat het mensen opvalt dat ik het veel meer laat doorsijpelen in mijn toespraken en in mijn discours dan ik voorheen misschien deed. Dus het inspireert gewoon mijn ideeën en mijn vermogen om het podium op te gaan. Ik bid tot God voordat ik het podium opga, iets wat ik een paar jaar geleden niet deed, maar het kalmeert me onmiddellijk door God te vragen om leiding en hulp, weet je, om me de kracht te geven om Zijn wil te doen op het podium.

Wat vind je van het feit dat de meeste Noord-Europese rechtse partijen religieuze boodschappen in hun partijprogramma schuwen? De AfD, Zweden, Democraten, veel Nederlandse partijen houden het op de achtergrond, misschien omdat mensen de kerk verlaten en veel jongeren de kerk verlaten. Dus, hoe bereiken conservatieven jongeren in Noord-Europa terwijl ze hun overtuigingen behouden?

Ik denk dat het een grote fout is om religie en het christelijk geloof buiten je politieke boodschap te houden, vooral als je jongeren wilt bereiken. Ik denk dat we gehersenspoeld zijn om te geloven dat als we het evangelie verkondigen, als we onze Heer aanroepen tijdens onze toespraken, als we trots en openlijk spreken over het feit dat we christenen zijn, dat we dan de jeugd wegjagen. Ik denk dat het tegenovergestelde waar is.

Ik denk dat er een moreel vacuüm is dat ofwel gevuld zal worden met klimaatwaanzin of woke-onzin of een andere subversieve linkse ideologie, of het zal gevuld worden met de Heilige Geest. Je hebt dus twee keuzes en ik denk dat mensen op zoek zijn naar de waarheid. Mensen zijn op zoek naar antwoorden en het beste geschenk dat je iemand kunt geven is om hen in de richting van de waarheid te wijzen in plaats van eromheen te dansen en het te verbloemen, wat we volgens mij lange tijd hebben gedaan in Noordwest-Europa en kijk waar dat ons heeft gebracht.

Via Remix.

  Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: "Dood haar wallah"

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGezichtsluierrapport
Volgend artikelBiden’s 61 miljard dollar en Kiev’s dienstplichtrazzia… Oekraïners ontvluchten het NAVO-bloedbad, niet Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. “Slechts 9 procent van de wereldbevolking is blank”, legt schrijver Adriaan van Dis uit in het VARA-programma De Wereld Draait Door, “maar we doen net of de hele wereld wit is en wit denkt. Die tijden zijn voorbij!” Matthijs van Nieuwkerk praat met hem over de natuurlijke ondergang van racistische tradities en met Sunny Bergman over haar nieuwe docu ‘Zwart als roet’.

  https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/we-doen-net-of-de-hele-wereld-wit-is-en-wit-denkt-maar-die-tijden-zijn-voorbij

 2. Ik vraag me af waarom alle politici, ook die van rechts, en de media zwijgen over de produktie van migranten, nl. door het verwoesten van vele moslimlanden door de navo. Hier mag zeker geen debat over gevoerd worden.

 3. 100% off topic: William Averell Harriman (1891 – 1986) stamt uit een Amerikaanse spoordynastie. Hij was o.a. ambassadeur in Moskou en Parijs en tussen 1953 en 1958 gouverneur van empire state New York.
  Hij stapte in 1971 in het huwelijksbootje met Pamela Digby (1920 – 1997) en wie was een van de getuigen? Ethel Shakel Kennedy (1928), de moeder van de onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. (1954).
  Bovenstaande is uiteraard niet voldoende om aandacht aan deze persoon te schenken en daarom ga ik nog even door. Hij heeft gestudeerd aan Yale University in New Haven (Connecticut) en was lid van the brotherhood of death (skull and bones, 1832), Council on Foreign Relations (CFR, 1921) en de in 1968 opgerichte club van rome.
  Ze onderhielden o.a. nauw contact met het echtpaar Anthony Eden (1897 – 1977) en Clarissa Churchill (1920 – 2022). Eden was een Engels politicus, volgde in 1955 Winston Churchill op als premier en wegens het debacle rond het Suezkanaal in 1956 moest hij begin 1957 zijn functie neerleggen.
  Clarissa was de dochter van Winston Churchills broer Jack.

 4. Ik zat net weer even aan de kant van de weg aan een picknick bank, er kwam een zwarte auto langs. Het raampje ging omlaag en de bestuurder spuugde naar me. Als je de waarheid zegt lacht de politie mee met de criminelen, diefstal, levensbedreiging, vandalisme vanuit stoerdoenerij en roddel, dat is de kliek waarin je terechtgekomen bent. Wees ervan overtuigd dat ze nog moraliseren ook, en dat de discriminatie gewelddadige, monsterlijke vormen aan zal nemen voor de gemiddelde Nederlander.

 5. Mensen zijn zo opdringerig met hun materialistische moraal op uiterlijkheden dat het een mantra is die ze onbewust de hele dag op je herhalen. Zodra ze maar iets van me oppikken of ik maar iets zeg of een gedachte formuleer, komt het al over me heen. En het gebeurt nog uit liefde ook, want liefde is het vermogen om contact te leggen, en dat gebeurt meestal op astraal (emotioneel) vlak. Dat is het probleem overal. Het zijn mensen die zich sociaal aangepast hebben en verraders worden. Zo bestaat er door misbruik van energie nu een wereldbegoocheling.

 6. Het racistische propaganda-primaatje van Jordan B Peterson, u weet wel, de BFF van massamoordenaar Bibi, is overgelopen naar het Katholieke kamp, u weet wel, het satanische kamp van de duivelse Jesuiten.

  Vergeet NOOIT dat degenen die door de fascisten worden getolereerd in de MSM ook deel van het probleem zijn geworden/gemaakt.

 7. Katholicisme is niet christelijk, ze hebben christenen eeuwenlang vervolgd.
  Satan zit daar op de troon sinds de jaren zestig, het is onbijbels en leidt iedere katholiek regelrecht naar de hel.
  Enge sekte is het.

 8. ELK DIER TER WERELD SCHERMT ZIJN EIGEN TERRITORIUM AF….maar de Westerse mens gaat de koekoek’s eieren wel zelf uitbroeden… waanzinnig niet???

 9. @AJ blank is een huidskleur. Wit is een kunstmatige kleur, zoals verf. Dus ik ben blank, niet wit. Als je dat niet snapt, pas je in het woke kamp en wens ik je veel sterkte met het loslaten van het woke narratief.

 10. Christelijk gezien is er eigenlijk niks aan de hand. Alles gaat zoals het gaat.
  Ook spiritueel gezien is er niet veel aan de hand. Alles is een (soort) illusie.
  Het leven komt en het leven gaat. Onze tijd is veel te mooi om zorgen te hebben.
  Niet doden, niet stelen, niet liegen, beetje naastenliefde is niet verkeerd.

  Als volger van de weg zou ik ook willen proberen niet in (geestelijke) valstrikken te trappen.
  Soms lijkt het leven zo bezien wel een beetje op een test. Maar ja.
  Christenen bidden daarom als ze (we) in verzoeking (bang, jaloers enzo) zijn om steun. De verzoeking komt van de wereld en de geest kan daar boven uitstijgen. Mooi eigenlijk. En waar, denk ik.

  Dus laat de wereld de wereld, het is een beetje zonde om je daar te druk over te maken.

 11. Er is een Frans spreekwoord, “Aide -toi, et Dieu t’aidera”, vrij vertaald, Help jezelf, en God zal je bijstaan.
  Die heidenen hierboven, beste AntiSoof, spreken voor zich zelf, ze blaten als domme schapen en hebben geen benul van de echte geschiedenis. Zij maken deel uit van Luthers (+1546) gebroed dat meer dan 600 protestante sektes heeft voortgebracht. Luther pleegde zelfmoord in 1546, en hij wist dat hij gedoemd was. Luther’s gebroed heeft Noord-West Europa overheerst, met burgeroorlogen, met de grote Verduistering van Voltaire en consorten, uitmondend in de satanische Franse revolutie (1789). Deze was voorafgegaan in Engeland, door de revolutie van de protestante genocidaire legerleider en Puritein Cromwell (+1659), de sadistische koning moordenaar, die het katholieke Ierland trachtte uit te roeien.

  Met beide grote, bloedigste revoluties emancipeerden de joden met gelijke burgerrechten, dwz. de joodse geld kracht kreeg ruim baan en regeerde de wereld vanaf medio 19de eeuw, naar de bekentenis zelf van Gutle Schnapel, de vrouw van Mayer Amschel Rothschild in 1849. Vanaf toen werden de Duitse en Italiaanse burgeroorlogen gecreëerd, uitmondend in WO I (1914) en WO II (1945). De joodse Russische revolutie (1917) van de joden (Marx), Lenin, Trotski, Stalin, enz., is daaruit voortgekomen. Sindsdien is Europa bezet door de protestante zio-Anglo-Amerikaanse wereld die ook de Sovjet Unie ondersteunden, met geld en voedsel.

  Het protestantisme is de grote schuldige van de talloze oorlogen sinds de Reformatie (1517). Het protestantisme heeft enkel ellende voort gebracht.
  Dat momenteel vele ex-protestanten kiezen voor de katholieke Kerk van altijd is het teken van de eindtijd. Een periode van ongeveer 5 eeuwen, vanaf Luther’s zelfmoord, waarbinnen duivelse zio-Anglo-Amerikaanse krachten de grootste beschaving aller tijden, trachtten te vernietigen. Ja, inderdaad, ik praat over de beschaving die de katholieke Kerk van altijd, heeft voortgebracht. Ook de grootste kunstenaars zijn katholieken, inclusief de grote Bach. De musea hangen vol dankzij katholieke kunstenaars. Rembrandt is de grote uitzondering, die de regel bevestigd. Velen hielden bij hun werk, de rozenkrans in de hand. Eva Vlaardingenbroek heeft dat goed begrepen. Zonder bidden kom je niet tot grote prestaties, noch tot inspiratie, noch tot de vereiste moed.
  De katholieke beschaving startte al vanaf het jaar 40, toen St. Paulus en St. Petrus voet aan wal zetten, op de kust nabij Marseille. St. Lazarus, vergezeld door zijn zusters Martha en Maria Magdalena, werd de eerste bisschop van Marseille. In Marseille is zijn ondergrondse kerk te bezichtigen, in de St. Victor aan de haven.

   • Ja, dat klopt; beste Ron, en zij wees erop vlak het heengaan, dat “”als haar 7 zonen geen oorlogen willen er ook geen oorlogen zijn””. Haar 7 zonen waren geplaatst in de belangrijkste hoofdsteden van Europa.

  • Russisch orthodoxen zijn het om goede redenen niet met je eens. Na het schisme is de westerse christelijke beweging onder het vaticaan zich met criminele zaken gaan bezighouden. Dus al zo’n duizend jaar.

 12. Staat jouw zielsmissie centraal in je werk?

  Wil je daarmee ten diepste bijdragen aan een meer liefdevolle wereld?
  En voel je dat je nu een verdiepingsslag mag gaan maken?
  Dat je nu al je kwaliteiten volledig mag gaan uitdrukken?

  Dat je nu echt je podium mag gaan pakken en op je plek mag gaan staan? Niet alleen omdat je diep van binnen weet dat je met jouw individuele authentieke talenten bijdraagt aan collectieve eenheid, maar ook omdat dit zoveel meer succes en plezier oplevert?

  A.I. een bedreiging? Volg DIT geniale advies van LAOZI.
  Kunstmatige intelligentie gaat diep ingrijpen in je leven. Niet alleen door banen over te nemen maar ook in je gezondheid en je levensstijl. Dus hoe hou je je hoofd boven water in een wereld van kunstmatige perfectie? Het Taoïstische concept van Zìrán kan je leven redden. Want straks is er nog maar één ding wat jij beter kunt dan al die computers en dat is: JEZELF ZIJN. In deze video 5 tijdloze adviezen van Laozi en Liezi om je natuurlijke spontaniteit terug te krijgen.
  https://youtu.be/jFz0tq2qWsg?si=T1H_wtFUeRrPRF6Q

  The power lies with the people Realeyesation presents science, philosophy, and knowledge about yourself and your environment, with integrity and freedom. With this knowledge we strive for a wiser world in full harmony and prosperity.
  Chose who owns you.
  https://realeyesation.nl/xdomain_data=TlHkwM9wPEJF1wfLyYSWmhpeKH1UOb9GPeQ0xhVQOi67zmX8p%2F5colN7kWdggxux

 13. Wat ik eigenlijk niet snap, dat er zoveel van dat spul van dezelfde leeftijd hier en overal naar toe komt. Hebben ze ze gekloond of hebben ze een 3D apparaat? Vragen vragen vragen….

 14. 12 Signs You are Living in 5D and Why You are Chosen – 5th Dimension – 5D Ascension.

  The fifth dimension is not a location on a map: it’s more like a high level of energy.
  The fifth dimension is not a place, it’s a state of mind.

  It’s about being in tune with a higher state of awareness. Currently, we navigate a physical, three-dimensional world that, although seemingly vast, is actually quite restricted.

  Have you ever considered that there is much more to our reality – layers and dimensions that most of us can’t perceive? What if I told you that not everything you learned at school is accurate and that there are phenomena in this world that ordinary humans cannot see, hear or feel?

  Just because these phenomena are intangible doesn’t mean they don’t exist.
  Furthermore, what if the events you previously dismissed as mere coincidences weren’t, in fact, coincidences? Our collective consciousness, as a planet, is evolving rapidly and gaining momentum.
  In the realm of the higher dimensions, things are starting to make a lot more sense. https://youtu.be/3lgHtSySM4M?si=_wMs5XRdP77AFfA1

  A Complete Guide To REINVENT YOURSELF IN 2024.
  https://youtu.be/SyPSkBuxjcI?si=g3u6Rpy6tl5mFnao

  The universe / multi-verse is going through a major growth spurt — as is humankind.
  As more intense energies move through our planetary system, some people on earth are experiencing physical, mental and emotional symptoms.

  Those who are not aware of why this is happening, believe they might be going crazy.
  While this article is in NO WAY intended to replace or minimize the support of mental health professionals, it is possible that if you are experiencing these symptoms, you might be going through

  The Shift. And with some guidance, you can make it through.
  https://www.nickersoninstitute.com/blog/no-you-are-not-going-crazy-its-part-of-ascension-and-the-shift

 15. Sorry but Eva Vlaardingerbroek, is controlled opposition!
  She never has mentioned the REAL ELEPHANT…
  Zij heeft nog nooit de naam gebruikt van de echte OLIFANT IN DE KAMER.

 16. Tolerance will reach such a level that intelligent people will be banned from thinking so as not to offend the imbeciles.

  Dostoijevski

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in