Deze week riep de Amerikaanse president Joe Biden de goedkeuring door het Congres van 61 miljard dollar aan extra militaire hulp voor Oekraïne uit tot “een goede dag voor de wereldvrede.” Biden’s proclamatie is gruwelijk. De obsceniteit is dat meer Oekraïners zullen worden opgeofferd voor het Westerse imperialisme en zijn wrede neonaziregime in Kiev.

Het onwetende, cynische verhaal van de westerse media is dat een vrijheidslievend, democratisch Oekraïne dapper vecht tegen de Russische agressie. Oekraïense mannen vechten, volgens dit sprookje, moedig om hun land te verdedigen en de rest van Europa te redden van een Russische invasie, schrijft Strategic Culture Foundation.

Daarom heeft het Amerikaanse Congres deze week een wetsvoorstel aangenomen om 61 miljard dollar aan extra militaire hulp naar Oekraïne te sturen. President Biden deed een wanhopig beroep op het Congres om zich achter Oekraïne te scharen om de Russische agressie te verslaan. Ook de NAVO-bondgenoten van Amerika hebben dezelfde onzinnige mantra herhaald.

De meeste mensen die buiten de echokamer van de westerse media leven, weten dat deze voorstelling van zaken totale onzin is, om een van Biden’s favoriete slagzinnen te gebruiken.

Het conflict in Oekraïne is een door de VS geleide NAVO-proxyoorlog om Rusland strategisch te verslaan. Het grote plan kwam op gang na de door de CIA gesponsorde staatsgreep in Kiev in 2014. Het regime in Kiev, met aan het hoofd een Joodse marionettenpresident Vladimir Zelensky, is een neonazistische dictatuur. Het is een corrupte junta waar de elite zoals Zelensky miljarden dollars en euro’s, geschonken door westerse regeringen met dank aan hun onwetende belastingbetalers, heeft weggesluisd.

Deze week zagen we het bewijs van het Kievse rump reich in actie toen het aankondigde dat het alle Oekraïense mannen in de leeftijd van 18 tot 60 jaar die momenteel in het buitenland verblijven, de consulaire diensten zou ontzeggen.

Geschat wordt dat sinds de escalatie van het conflict in Oekraïne in februari 2022 bijna vijf miljoen Oekraïense burgers naar landen van de Europese Unie zijn gevlucht. Hiervan zijn ongeveer 20 procent – een miljoen – volwassen mannen.

Het afsnijden van consulaire diensten voor welke burger dan ook door de regering is een drastische actie die zijn weerga niet kent. Dat alleen al zou waarnemers moeten waarschuwen dat de “regering” in kwestie verre van normaal is. Het is lachwekkend dat de westerse media verslag deden van het verbieden van consulaire diensten door het Zelensky regime alsof het op de een of andere manier banaal was. Met andere woorden, ze verdoezelden gemakshalve wat een schandelijke schending van internationale normen is.

  Inflatie eurozone stijgt

De reden waarom de Oekraïense ambassades deze actie ondernamen, is om Oekraïense mannen in het buitenland te dwingen hun gegevens op te geven en zich te registreren voor een nieuwe dienstplichtactie van het regime in Kiev.

Het regime van Zelensky nam eerder deze maand veel strengere mobilisatiebevoegdheden aan om Oekraïense mannen in het leger te krijgen.

De nieuwe wet is om goede redenen zeer impopulair onder de Oekraïense bevolking. Ze worden naar de frontlinie gestuurd om afgeslacht te worden door enorm superieure Russische troepen in een zinloze oorlog voor de NAVO.

Naar schatting zijn 500.000 tot 600.000 Oekraïense soldaten gedood in meer dan twee jaar strijd. Miljoenen anderen zijn gewond geraakt en verminkt. Een hele generatie Oekraïense mannen is vernietigd in een tempo dat vergelijkbaar is met het bloedbad van de Eerste Wereldoorlog.

Volgens de Verenigde Naties ligt het dodental onder de burgerbevolking van het conflict rond de 10.000. Alle doden zijn betreurenswaardig. Alle doden zijn betreurenswaardig, maar het relatief lage aantal bijkomende slachtoffers is een bewijs van de Russische inspanningen om burgerdoelen te vermijden. Je kunt je daarom afvragen waarom miljoenen Oekraïners in hun auto’s en 4×4’s zijn gesprongen om zich in Europa te vestigen als ze niet het doelwit waren van Russische troepen. Het is ook opmerkelijk dat de meeste Oekraïners hun heil in Rusland hebben gezocht, meer dan in enig ander land in Europa. Tot zover Rusland als kwade agressor.

Zelensky en zijn NAVO marionettenregime maken de belachelijke bewering dat het dodental onder de Oekraïense militairen rond de 31.000 ligt. Natuurlijk moet het echte, 16 keer zo hoge cijfer worden ontkend, anders zou de westerse propaganda zich schamen voor het bloedbad dat de NAVO en haar regime hebben aangericht.

  Verslagen NAVO en Kiev zullen binnenkort zeggen: "Een bevroren conflict iemand?"

Als we omwille van het argument het onmogelijk lagere cijfer zouden kunnen geloven, dan is de vraag waarom het regime in Kiev zo wanhopig is om zijn recente draconische dienstplicht te lanceren. Zelensky heeft gesproken over de noodzaak om tot 500.000 nieuwe soldaten te werven. Dit is een impliciete erkenning dat het hogere dodental van 500.000 tot 600.000 inderdaad klopt als er zoveel vervangers gevonden moeten worden.

Toen het regime in Kiev eerder deze maand zijn nieuwe wervingscampagne aankondigde, werd dit onmiddellijk gevolgd door een stormloop van Oekraïners naar ambassades in heel Europa om hun documenten, zoals paspoorten en rijbewijzen, te vernieuwen. De reden voor deze stormloop was dat ze niet wilden terugkeren naar Oekraïne om hun documenten te vernieuwen, omdat ze anders gedwongen dienstplichtig zouden worden.

Er zijn al talloze berichten en video’s (die niet door de westerse media worden uitgezonden) van Oekraïense mannen die door schurken van het regime in Kiev van straat worden geplukt voor militaire dienst. Vele anderen zijn ondergedoken in het land. Er zijn schandalen geweest over Oekraïense families die door rekruteringsofficieren werden afgeperst voor duizenden dollars om vaders en zonen te sparen. Duizenden anderen hebben hun leven gewaagd door te proberen rivieren over te zwemmen naar buurlanden.

Hoe wraakzuchtig en hardvochtig het regime in Kiev is, blijkt uit het feit dat het nu de extreme maatregel neemt om consulaire diensten te weigeren aan zijn mannelijke burgers in het buitenland. Het doel is om tot een miljoen rekruten te ronselen voor de slachtvelden langs de 1000 kilometer lange frontlijn met Rusland in het oosten van het land.

Hier wordt het westerse propagandaverhaal absurd. Om te voorkomen dat ze worden teruggesleept naar Oekraïne, wordt van veel mensen die in het buitenland wonen verwacht dat ze afstand doen van hun staatsburgerschap. Als ze geen geldig paspoort hebben en hun documenten niet kunnen vernieuwen, worden ze staatloos en illegaal. Dat betekent dat honderdduizenden Oekraïners noodgedwongen politiek asiel zullen moeten aanvragen in landen van de Europese Unie. In het kort komt het erop neer dat ze uit angst voor vervolging niet kunnen terugkeren naar hun thuisland.

  Kolonel McGregor: VS kunnen zich geen oorlog met Rusland veroorloven

Hoe belachelijk is dat? De Verenigde Staten en hun Europese vazallen hebben tot 300 miljard dollar aan overheidsgeld gedoneerd om een regime overeind te houden waarvan de eigen burgers in angst vluchten.

De laatste uitgave van 61 miljard dollar door de Verenigde Staten zal Oekraïne niet helpen om de door de NAVO georkestreerde proxyoorlog tegen Rusland te winnen. De vrijgevigheid zal de lijdensweg van Oekraïne alleen maar verlengen en het corrupte neonaziregime in stand houden. Er zijn al een half miljoen Oekraïense soldaten afgeslacht in een vergeefse criminele oorlog voor Westerse imperialistische belangen. Veel onafhankelijke militaire analisten zijn het erover eens dat het kritieke tekort de Oekraïense mankracht is.

Zelensky en zijn trawanten proberen nog meer lijken in het slachthuis te persen. Washington en de Europese volgelingen voeden de militaire winstgevende moordmachine samen met de klopjacht van het Kievse regime op nieuw kanonnenvoer.

Het is gruwelijk en duivels. Het is ook schokkend flagrant – tenzij je voor je “informatie” afhankelijk bent van westerse media.

De waarheid is dat het Westerse publiek een regime steunt waar zelfs de burgers bang voor zijn. Het is een dubbele klap. Het Westen subsidieert een regime dat zijn bevolking nodeloos vermoordt in plaats van vreedzame diplomatie met Rusland te bedrijven om deze oorlog te beëindigen.

En miljoenen Oekraïners wonen huurvrij in Europese landen, waardoor huisvesting en diensten voor Europese burgers enorm onder druk komen te staan. En dat allemaal omdat Uncle Sam en Europese schoothondjes een criminele proxyoorlog pushen.

De Oekraïners zijn niet op de vlucht voor Russische agressie. Ze ontvluchten het afschuwelijke parasitaire Oekraïense regime en het bloedbad dat de NAVO heeft ontketend.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin en Xi staan stevig aan de goede kant van de geschiedenisVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Leg mij eens uit waarom wij geen bestaansrecht hebben?” – Eva Vlaardingerbroek waarschuwt blanken voor massale demografische veranderingen in hun geboorteland
Volgend artikelZelensky bagatelliseerde de ware omvang van Kievs verliezen – VS media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De westerse hoerenmedia, die alleen maar neerschrijven wat de westerse Roverheden opgeven. Hoe belazer je het klootjesvolk? Zo dus? En dan 300.000.000.000 dollars? Wat hadden die veel beter besteed kunnen worden.
  Waanzinnig wat er gebeurt. Nog los van de vele honderdduizenden slachtoffers die ergens liggen of begraven zijn. Wat een waanzin. Het volk van dat in en in corrupte Oekriland wordt opgeofferd voor usa globalisten en de usa schoothondjes in Europa, die nog steeds dromen dat ze Rusland kunnen verslaan. Wat Napolen, Hitler niet gelukt is gaat (gelukkig) ook de usa / nato bende niet lukken. Dat er honderduizenden slachtoffers zijn gevallen en nog gaan vallen dat interesseert usa / nato en de zgn democratische westerse regeringen geen ene moer. Wat kleeft er een ongelooflijke hoeveelheid bloed aan heel veel handjes. En dat gaat er nooit meer af!
  In 2022 was er bijna vrede, maar De Engelse Boris moest dat zonodig stopzetten. Walgelijke bende.

 2. Afstand doen van staatsburgerschap ,
  Nog een keer kassa voor zelensky
  Eerste klapper is , landjepik door omgekomen soldaten,
  2 e klapper , landjepik doordat men zijn staatsburgerschap opgeeft, in feite gemakkelijker ; op naam van de man staat.
  Ze hebben toch reeds politiek asiel?
  Als men staatsburgerschap heeft, wordt het lastig en duur leven hier, mogelijk worden ze tzt opgeroepen voor “ dienstplicht” Heet ‘ sociaal ‘ we doen het voor de Oekraïners’
  En. voor Europa om u te beschermen tegen de Russen , staan bijna’ in Friesland hoor!

 3. Idd. Boris en companen –> tribunaal –> galg. Mensen als Milosovic en Saddam moesten sterven, maar de werkelijke oorlogsmisdadigers ontspringen telkenmale de dans.

 4. de Nederlandse regering moet zich KAPOT SCHAMEN het zijn moordenaars geworden en dat weten zij ik hoop dat zij gepakt worden en voor het tribunaal geplaatst worden we vergeten dit nooit

 5. Het zijn niet “Biden’s $61 billion”, maar Trump’s $61 billion want zonder Trump was het corrupte slushfund-pakket nooit goedgekeurd.

  Degenen die deze fascistische genocide-wetten aannemen zijn ook degenen die er beter van worden.

 6. 61.000 MILLION 4 THE MOTHER FU… FROM KILLING INDUSTRY, KARMA AND GOT SHALL PUT THEM WHERE THEY ALL DESERV , TIC TAC TIC TAC …

 7. Waarom moeten mannen van 18 jaar oud zich in oekraïne aanmelden als de dienstplicht “officiëel” naar 25 jaar is verlaagd?

  • Om die door Rusland kapot geschoten infrastructuur zo goed en zo kwaad mogelijk te repareren.!
   Er zitten tussen 18 en 25 ongeveer de helft, 21 en 22 jarige, en dat is net de juiste leeftijd om ze alvast een militaire opleiding te geven.
   Zijn ze precies klaar als de volgende jaren weer een paar honderd duizend in lijkzakken terug komen.

 8. Ja, ik ken hier ook een aantal Ukrainers die onzettend in de knel zitten omdat zij hun documenten niet kunnen verlengen. Tot afgelopen maand was er nog een buro in Madrid die dat regelde, maar die is inmiddeld opgedoekt. Voor degenen met een Russchische achtergrond is hun enige optie om naar Moskou te vertrekken.

  • Als je geld hebt, kan je naar een CORRUPT land gaan waar ze vervalste paspoorten kunnen maken.
   Een z’n CORRUPT land licht net voorbij Polen.

   • Ja, de mensen die ik spreek zitten niet in die ideale situatie. Als je geld hebt, koop je je leven. Als je arm bent, ben je de klos. Bye bye, zwaai zwaai.

 9. geldige papieren of verlopen , maakt niks uit ze zullen daarom niet vermoord worden.
  als ze nu terugkeren naar Oekiland weten ze dat er op termijn een lijkzak op hen wacht.
  trouwens hoeveel Afrikaanse gelukzoekers komen er elke dag illegaal de EU binnen en worden verwent, krijgen alles gratis.
  mischien willen ze die later naar Oekiland sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in