© Marisol BenitezUnsplash

Waar gaat al die opwinding over? Overal vieren mensen een vaccinatie met foto’s op social media van hun vaccinatiekaart, stickers met de trotse tekst “Ik ben gevaccineerd!” en opgestoken duimen, alsof de ontvangers net een baby hebben gekregen of de loterij hebben gewonnen, schrijft Todd Hayen.

Het verbaast me dat er geen sigaren worden uitgedeeld met “Het is een Covid Prik!” kreet.

Dit soort feestelijkheden is niet meer voorgekomen sinds de bloedinzameling tijdens de Tweede Wereldoorlog, met als trots een raamsticker met de tekst “Ik heb mijn steentje bijgedragen aan de oorlogsinspanning!” Dat heb je inderdaad gedaan, mijn vriend, dat heb je inderdaad gedaan! Je hebt je steentje bijgedragen aan de oorlogsinspanning!

Welke oorlog? Oh juist, de oorlog tegen Covid-19, of beter gezegd, de oorlog tegen Moeder Natuur.

Moeder Natuur ? Hoe bedoel je?

We zijn al een tijdje in een vrij stille oorlog met die gewaardeerde dame. Pas sinds kort is het nogal luidruchtig geworden, en nu, met Covid-19, heeft het een oorverdovend hoogtepunt bereikt. Waarom zou zo’n oorlog mensen opwinden? En wat heeft het krijgen van het vaccin te maken met een oorlog tegen de natuur?

De mensheid heeft sinds de Russen in 1957 de Spoetnik lanceerden een verbijsterende obsessie met technologie gehad. Veel van onze liefdesaffaires met technologie zijn zeer de moeite waard geweest, dus daar hebben we niets op aan te merken. Maar samen met de prachtige resultaten van al die ongelooflijke wetenschap en vindingrijkheid zijn we steeds meer losgeraakt van de stof waaruit we zijn gemaakt.

Mensen hebben altijd een vreemde relatie gehad met de rommelige, stinkende natuur. Toen Darwin kwam, walgden de mensen meer van de mogelijkheid dat wij uit de vuile, domme apen zouden zijn voortgekomen, dan dat ze hun afkeer uitspraken over het feit dat Darwins evolutietheorie de heersende opvatting aanvocht dat wij hier zomaar verschenen, helemaal brandschoon en speciaal, uit de feitelijke hand van God. Vergeet de natuur, we willen wegblijven van die troep – zo ver weg als we kunnen! Het is niet alleen vies, het kan ons ook pijn doen, en ons zelfs doden!

  Nieuwe studie & vertrouwelijke Pfizer-documenten bevestigen dat mRNA 'Vaccin Shedding' heeft plaatsgevonden met schokkend gevaarlijke gevolgen

Voordat de medische technologie onze stoutste dromen van een eeuwig leven zonder lijden tegemoet kwam, moesten we het er maar mee doen. Als er een virus opdook, waren we gedwongen de natuur zijn gang te laten gaan. Voordat vaccins werden ontdekt met het ongelooflijke werk van Dr. Edward Jenner met de koepokken, hadden we geen andere keuze dan aan de voeten van Moeder Natuur te kruipen en haar haar gang te laten gaan.

Uiteindelijk liep het allemaal goed af; we zijn er nog steeds, nietwaar? – dankzij, onder andere, het wonder van ons immuunsysteem.

Nu is het anders, het transhumanisme is in opkomst en komt hand in hand met de opkomende technocratie – kunnen we misschien op een dag wel eeuwig leven! Hoera! Zeker kunnen we deze oorlog met Covid, met de natuur, uitvechten en de strijd winnen – een stap dichter bij het volledig veroveren van de natuur! We kunnen de dood bedriegen, ziekte bedriegen, lijden bedriegen! Deel de sigaren uit!

Wat is de prijs? De mensheid? Dat klinkt te dicht bij overheersing door de natuur – we kunnen zeker deze “menselijke” dingen opgeven – glimlachen, aanraken, omhelzen, samenkomen – allemaal dingen die ons menselijk lichaam en ons menselijk hart bezighouden. Dit zijn dingen die te dicht liggen bij wat dieren doen, met dierlijke lichamen, dierlijke instincten. Dat is prima om op te geven, zoals Fauci zegt, we zouden waarschijnlijk nooit meer handen moeten schudden – het is te gevaarlijk om mens te zijn.

Hoewel ik zou vermoeden dat mensen die overdreven juichen om het vaccin te krijgen niet noodzakelijkerwijs geloven dat zij hun lichaam transformeren tot bovenmenselijke status als gevolg van het gentherapie-mechanisme in de chemie van de vaccinatie (ik betwijfel of de meesten zelfs weten wat dat is), maar dat de meesten van hen geïntrigeerd zijn door de nieuwe technologie waarvan zij hebben gehoord dat die wordt toegepast.

  Dr. Vernon Coleman: "Er gaat iets heel gevaarlijks gebeuren met de nieuwe griepprik"

Er is bijna niets in het pantheon van moderne medicijnen dat 100% effectief, veilig of vrij van bijwerkingen is, en hoewel het duidelijk is dat de Covid-vaccins ook onder deze teleurstelling vallen, is het grote publiek inderdaad verteld dat het voor 95% effectief en 100% veilig is (zonder de moeite te nemen om zorgvuldig na te gaan wat het precies aan effectiviteit oplevert). Ze zijn ook voor bijna 100% synthetisch, met een synthetisch, high tech, mechanisme.

Deze opvatting overheerst bij de liefhebbers van vaccins en is in de eerste plaats gecreëerd door de bodemloze zakken van de fabrikanten die ontelbare miljoenen uitgeven aan marketing en aan succesvolle pogingen om hun klanten te laten zien hoe veilig en effectief hun product is. “Kijk eens hoe geweldig nieuwe technologieën kunnen zijn!”, zeggen hun doelwitten. “Die wetenschappers zijn zo slim!”

Ja, technologie kan prachtig zijn, en ja, wetenschappers kunnen heel slim zijn. Helaas zijn er waarschijnlijk meer rampen gebeurd in de experimentele stadia van producten die de grote farmaceutische bedrijven op de markt willen brengen dan successen – althans een behoorlijk aantal daarvan. De vaccins zijn goedgekeurd als experimentele therapie, meer niet.

Hoe vaak heeft Edison zijn gloeilamp niet getest voordat het een succes werd? Hoe vaak dacht hij dat het zou werken na “dit ene laatste experiment” – en dat niet gebeurde?

Het lijdt geen twijfel dat Edison erg slim was, maar zo gaat het nu eenmaal in de wetenschap en bij nieuwe ontdekkingen, en dat is altijd zo geweest. En vertel me niet dat mRNA technologie al tientallen jaren wordt bestudeerd. Dat klopt niet; Covid-19 was nog maar 9 maanden in gebruik toen de vaccins op de markt kwamen.

  Vragen, heeft u antwoorden?

Om een voorbeeld te geven van deze “bocht afsnijden”: je kunt pas beschikken over de resultaten van een twee jaar durend onderzoek als er twee jaar voorbij zijn. En dat is geen samenzweringstheorie. Dit artikel is niet bedoeld als een aanklacht tegen Big Pharma (die zijn er al genoeg), maar het is bedoeld als een waarschuwing voor degenen die denken dat het veilig is om gewoon “het risico te nemen” en de kleine lettertjes links te laten liggen – ervan uitgaande dat je zelfs de kleine lettertjes kunt vinden.

Dus waar gaat al die opwinding over? Als je het iemand vraagt die net een prik heeft gekregen, zal hij je waarschijnlijk vertellen dat hij het gevoel heeft feest te vieren omdat hij zijn deel heeft gedaan om het menselijk ras te redden. Zij denken misschien dat dit zo is, maar ik denk dat de echte reden een vreemd, en mogelijk grotendeels onbewust, geloof is dat de technologie hen zal redden van het feit dat zij werkelijk mens zijn. Wij schijnen te geloven dat wij van de dierlijke status zijn opgeklommen tot een soort hogere, trans-menselijke status, of dat wij tenminste op weg zijn naar die verheven positie.

En als we onze wetenschappers en anderen die de weg wijzen vertrouwen, zullen we misschien zelfs ooit de dood zelf kunnen overstijgen, want doodgaan is natuurlijk het meest dierlijke wat een dier doet. En dat willen we niet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

ALARM: Dokter Heinrich Fiechtner waarschuwt: “Het is een moordvaccinatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelJe laten vaccineren om je vrijheid terug te krijgen?
Volgend artikelTwijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Onwetenden die niet verder kijken dan de dag dat ze zijn gevaxxineerd. Het kan maanden tot jaren duren voordat de schade optreedt. De aanloopt is erg genoeg. Als je niet binnen paar weken al ernstig zieken bent. Geen genezing in het vooruit zicht!

 2. Gisteren gingen mijn vrouw en ik in een theewinkeltje koffie drinken (want dat kan daar ook). Komt er een man uitbundig de winkel binnen en roept tegen het personeel: “Klein feessie!!”. Bleek net gevaccineerd te zijn. Het lijkt wel of je er weer bij hoort als je gevaccineerd bent. Ik hoop dat hij over 4 maanden nog net zo blij zal zijn…

  • Lijkt er wel op he…of ze de nieuwe Uitverkorenen zijn. Maar dan wel van de duvel. Maar ik heb geen medelijden meer met ze, nu niet en langere termijn niet. Niemand heeft medelijden met mij (of jullie) dat we meegesleurd worden in die bedrog-baggerstroom en een aangenaam bestaan moeten opgeven voor de grootste partij debielen op aarde.

 3. Hij heeft de moed opgeven, het is zinloos om het er over te hebben.

  Capel zegt geen filmpjes meer te maken omdat het hele vaccinatieprogramma untouchable is. “De vrijheden die zijn afgenomen, basale vrijheden, moeten betaald worden met een vaccinatie die niets met die vrijheden te maken heeft. En daardoor is het ontzettend moeilijk te praten over een vaccinatie die geen vaccinatie is. Je kunt nergens meer over praten.”
  https://www.ninefornews.nl/professor-capel-stopt-met-maken-van-filmpjes-dit-is-wellicht-de-belangrijkste-boodschap-die-hij-ooit-gaf/

  • Dit vind ik erg…heel erg! Vanaf het begin af aan heb ik hem gevolgd, veel opgestoken en heb zijn video’s wijd gedeeld..

 4. Als we van de apen afstammen waarom bestaan er dan nog steeds apen, hebben die het evolutieprogramma gemist ofzo??? Ik geloof in God en heb reeds Eeuwig Leven daar heb ik niks anders voor nodig dan geloof en vertrouwen.

  • Ach ach.
   Kijk verder dan je neus is en doe onderzoek.
   De mens is niet iets afzonderlijks hij is onderdeel van het geheel.
   Anders hadden we niet hoeven poepen seks hebben etc. Net als andere dieren
   moeten wij dat ook.
   Nee je bent gewoon een apensoort die net even wat verder is geëvalueerd.
   Evolutie is als een boom met vele takken die zich vermeerderen door tijd en ruimte.
   Evolutie ontwikkeling is een middel tool van het goddelijke door tijd en ruimte.
   Waar niemand aan kan ontsnappen.

    • Heb ik het over Darwin nee.
     Dit is nu weer een typische reactie wat te verwachten was van een
     toch wel enigszins goed geprogrammeerde instelling.
     Volgens mij zie je een boomstam/ tak in het water op een afstand aan
     voor een slang of n.Vast wel!Een slecht inzicht vermogen dus.Jammer.
     En dat terwijl je op het andere vlak wel goed commentaar levert waar ik
     achter staat.Ja Darwin was een vrijmetselaar maar dat neemt niet weg
     dat je zelf ook maar is moet leren kijken en zelf te denken in plaats van maar voor het gemak aannemen wat je omgeving je probeert wijs te maken. Denk voor je zelf en niet met de massa mee.Laat me raden je draagt een Staartje en de laatste merkkleding en tatoos.Meedoen in het vakje dus.Een vakjes denker dus .En voor de duidelijkheid net
     als jij moet ik niks van die smerige vrijmetselaars hebben.Het is alleen
     rationeel mijn hersens gebruiken wat ik doe.Einde discussie.

 5. Hallo allemaal ik ben een tegenstander en een zogenaamde wappie heet dat tegenwoordig geloof ik als ik een nieuwe hond krijg noem ik hem wel wappie het probleem zijn de propaganda machines die draaien op volle toeren iedereen blij met z.n prikkie haleluja we zijn gered hier in Spanje hangen overal posters met blij kijkende mensen die hun prikkie hebben gehad waar zijn de posters met erop waarom je het niet zou doen ? Mensen worden beïnvloed er is op Netflix een documentaire is drie delen die heet de waarheid over het corona virus geschikt ook voor kinderen vanaf 12 jaar met in de eerste documentaire een hele verhandeling van Bill Gates ik weet niet hoeveel mensen daar naar kijken maar zo bereik je wel publiek het is een hele handige in elkaar gezette documentaire misschien de moeite waard om eens te kijken?

  • Hier in Nederland ontkom je bijna niet aan alle tv propaganda over corona.
   Met goed in mekaar gezetten gladde filmpjes over hoe blij we allemaal wel niet zijn en vooral weer vrij door die gif prik. In eens kunnen we weer van alles.
   Handen wassen, maskers dragen en afstand houden.
   Zolang WIJ ons daar aan houden komen WIJ er wel, samen.
   Tenslotte doen we het voor mekaar.

   En dat wordt dan telkens ook herhaalt op tv.
   Je zou het bijna kunnen geloven hoe ze je het vertellen.

 6. Grappig

  huidige-feel good
  ‘Keep Calm and Carry On’
  heeft zijn origine in aanloop naar de 2e Wereldoorlog, nooit gebruikt -iets met papier tekort
  imo sluit het ook niet goed aan bij het ophitsen rond de ‘goede strijd’ en de andere oorlogspropaganda
  nu hetzelfde idee, niet teveel van het verkeerde activisme aub

  ‘Wake Up’ (/duim)
  zoiets als Oranje Boven, na de eerste afgeslagen landingspoging op Wake-eiland, kort na Pearl Harbor (wat ook z’n theorien kent bij de ‘wappies’)
  was kort zo’n beetje de eerste en echte ’trots/voor elkaar, we gaan ervoor’ leuze in de vs
  leuze ‘Send us more Japs!’ compleet vals maar, past beter in een bepaald narratief (niet alleen omdat Wake uiteindelijk bezet werd)

  En tegenwoordig? Gelukkig, al langer Woke
  We worden met z’n allen ongelooflijk getrolled, al heel lang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in