© Freepik

Zelenko Protocol ontdekker Dr. Vladimir Zev Zelenko noemt vaccinatiemandaten voor kinderen “dwangmatige menselijke experimenten”, en roept op om degenen die verantwoordelijk zijn voor een dergelijk beleid te berechten voor “misdaden tegen de mensheid”.

Volgens de CDC, hebben gezonde kinderen van 18 jaar of jonger een 99,998% kans op herstel van COVID-19 ZONDER enige behandeling. Er is GEEN medische noodzaak voor welk vaccin dan ook. Vooral niet voor een experimentele en niet-goedgekeurde mRNA injectie waarvan is aangetoond dat die veel gevaarlijke bijwerkingen heeft, vertelt Zelenko aan America’s Frontline Doctors.

Dit zijn misdadigers van de hoogste orde en moeten worden berecht voor misdaden tegen de mensheid.

Dr. Zelenko beschuldigt de regering van de staat Israël van het gebruik van “dwang tegen haar eigen burgers om hen te dwingen tot menselijke experimenten” en dringt aan op een stopzetting van de vaccincampagne.

De Israëlische regering gebruikt dwang tegen haar eigen burgers om hen te dwingen tot menselijke experimenten. Groene paspoorten zijn een instrument van discriminatie en oefenen een onredelijke hoeveelheid psychologische druk uit op onschuldige mensen, zegt hij.

Geïnformeerde toestemming wordt genegeerd en medische noodzaak wordt niet in overweging genomen. Jonge en gezonde mensen en mensen die al antilichamen hebben, worden daarom nog steeds gedwongen tot een experimentele medische ingreep die zij niet nodig hebben.

Israëlische regering – stop met het afschieten van microscopische raketten in de lichamen van uw onschuldige en niet instemmende burgers.

Ga voorzichtig te werk, stop met menselijke experimenten en verzamel meer gegevens over veiligheid en werkzaamheid VOORDAT u nieuwe en niet-goedgekeurde technologie gebruikt.

Dr. Zelenko is lid van een groep artsen die genomineerd zijn voor de Nobelprijs voor de Vrede voor hun rol in de aanpak van de Coronavirus-pandemie.

  De krankzinnige Covid geslachtsgemeenschap vrijstelling

Hij verwierf wereldwijde bekendheid met zijn behandeling van COVID-19 patiënten met hydroxychloroquine en zink, het Zelenko Protocol, waarbij hij ontdekte dat het sterftecijfer 8-voudig daalde bij gebruik van deze twee stoffen. Hij zegt dat behandeling met hydroxychloroquine en zink binnen de eerste 5 dagen het sterftecijfer met 85% vermindert.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Fuellmich over Neurenberg 2: “Over 2 à 3 weken beginnen de grote aanklachten”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGoogle verwijdert bevindingen van befaamde artsen over effectieve medicijnen tegen COVID – Arts vecht terug
Volgend artikelFacebook sluit zich aan bij Big Pharma om terughoudendheid voor vaccins te bestrijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik dacht toch iets van een week geleden gelezen te hebben dat Israel juist gestopt was met allerlei maatregelingen tegen een tweedeling in de maatschappij.
  Of ze ook gestopt zijn met gif prikken weet ik niet precies.
  Maar als het goed is zouden er dus geen dwang regeltjes meer zijn waar de ene helft uitgesloten wordt.

 2. What’s the meaning of the phrase ‘Straight from the horse’s mouth’?
  From the highest authority.

  C is de derde letter in het alfabet en betekent De opkomst van Abaddon ,OVID= sheep ,19
  Strong’s Hebrew: 19. אּבְחַת (ibchah) — slaughter

 3. “Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam” – Artikel 11 Nederlandse Grondwet

  Dr Josef Mengele, left, was known as ‘The Angel of Death’ for the sickening medical experiments he carried out in concentration camps

  1 Korinthe 3:16 en 17 – ‘Weet u niet, dat u Gods tempel bent en dat de Geest van God in u woont? Als iemand de tempel van God te gronde richt, zal God hem te gronde richten, want de tempel van God is heilig, en deze tempel bent u’.
  1 Korinthe 6:19 – ‘Of weet u niet, dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, Die in u is en Die u van God hebt ontvangen, en dat u niet van uzelf bent?’

 4. Last week, Pfizer and BioNTech dosed the first healthy children in a global Phase 1/2/3 seamless study to further evaluate the safety, tolerability, and immunogenicity of the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine in children 6 months to 11 years of age. The study is evaluating the safety, tolerability, and immunogenicity of the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine on a two-dose schedule (approximately 21 days apart) in three age groups: children aged 5 to 11 years, 2 to 5 years, and 6 months to 2 years. The 5 to 11 year-old cohort started dosing last week and the companies plan to initiate the 2 to 5 year-old cohort next week.
  https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-biontech-announce-positive-topline-results-pivotal

 5. Degenen die daarvoor verantwoordelijk zijn, politici, dokters, verpleegsters, ouders en anderen: volpompen met hetzelfde “vaccin”.

  natuurlijk moeten kinderen dood.
  6 milliard moeten dood.

 6. Deze MOORDENAARS moeten voor het Internationale Tribunaal komen en Berecht worden met al hun medewerkende Regeringen en Artsen etc die hier aan mede werken, deze Genocide en op winst belusten Psygopaten en Criminelen uitschot moet wereldwijd gestraft worden voor hun misdaden tegen de Mensheid, zelfs het Vaticaan en Koningshuizen werken hier aan mee, Klaas Schwab de oprichter en uitvinder van het World Economic Forum met Bill Gates en Soros en 3000 Miljardairs menen dat ze Übermenschen zijn en ons als ongedierte kunnen afmaken en opruimen met hun Bio Wapen cq genaamd Covid Injecties. Mensen word wakker en sta op tegen dit onrecht, dit is Wereld Oorlog 3 die nu aan de gang is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in