Het is – gelukkig – echt een zeer zeldzame bijwerking, maar het leidde in bijna alle onderzochte gevallen na een paar maanden tot een tragische dood. In de door mRNA-vaccinatie kunstmatig geproduceerde spike-eiwitten bevindt zich een prionen-regio die kan interageren met de prionen in het menselijk lichaam. Wanneer deze prionen speciaal “gevouwen” worden, leidt dit tot een ongeneeslijke kettingreactie en de vernietiging van de hersenen, schrijft Report24.

Toen het nieuws over deze speciale aard van de mRNA-vaccins begin 2022 bekend werd, veroorzaakte dit een schok onder deskundigen. Het onderwerp ging grotendeels aan de bevolking voorbij – misschien was het te ingewikkeld, misschien waren mensen op dat moment al te verzadigd met ander griezelnieuws. En de waarheid is: slechts een paar mensen, berekend op de totale bevolking, vallen kort na vaccinatie dood neer. Vooral Turbo-Creutzfeld-Jakob komt (nog steeds) zelden voor – maar is bijzonder tragisch voor de getroffenen en hun familieleden.

De ongeneeslijke tragedie van de ziekte van Creutzfeld-Jakob

Bij de ziekte van Creutzfeld-Jakob is het menselijk lichaam geïnfecteerd met zogenaamde prionen, die “verkeerd gevouwen” zijn in vergelijking met de prionen in de hersenen. Prionen zijn eiwitten die zich niet door deling vermenigvuldigen, maar naburige moleculen veranderen. Het probleem is dat prionen ook andere prionen kunnen veranderen. Dit is de reden voor de huidige ongeneeslijkheid van een ziekte die op hen gebaseerd is. Verkeerd gevouwen prionen leiden tot een kettingreactie door alle gezonde prionen opnieuw te vormen, die op hun beurt andere gezonde prionen opnieuw vormen – tot ze uiteindelijk allemaal defect zijn. Bij zieke mensen leidt dit tot een “sponsachtige afbraak” van de hersenen en het autonome zenuwstelsel.

Dit zijn de symptomen van de dodelijke ziekte

Getroffen mensen merken al vroeg dat er iets mis met hen is. Ze kunnen zich niet meer concentreren, denken is moeilijk, het geheugen faalt, het gezichtsvermogen is slecht of dubbel, totdat het gezichtsvermogen helemaal verdwijnt en ze beginnen te hallucineren.

  Eerlijk gezegd lieve schaap, het kan me geen reet schelen

Volgens de wetenschap vindt de overdracht hoogstwaarschijnlijk plaats via besmet voedsel. Als u zich de BSE-crisis herinnert, wordt hier vermoed dat besmet rundvlees tot de ziekten en sterfgevallen bij mensen heeft geleid. Deze eerder bekende prion-geïnduceerde ziekte vorderde echter tientallen jaren totdat de patiënt uiteindelijk stierf, lijdend aan ernstige dementie. In de onderzochte gevallen als gevolg van mRNA-vaccinatie trad de dood binnen enkele maanden na vaccinatie of na de eerste symptomen op.

Echte en kunstmatige spike-eiwitten bevatten prionen-regio

De spike-eiwitten die door de vaccinaties in het menselijk lichaam worden geproduceerd, bevatten een regio die overeenkomt met prionen die in het menselijk lichaam aanwezig zijn en daarmee kunnen interageren. We bevinden ons hier niet op het terrein van vermoedens of samenzweringstheorieën, maar van feiten. Dat deze prionen-regio interageert met menselijke prionen werd vastgesteld in dit onderzoek in december 2021: Microorganisms | Free Full-Text | Prion-like Domains in Spike Protein of SARS-CoV-2 Differ across Its Variants and Enable Changes in Affinity to ACE2 (mdpi.com).

Waarom niet elke vaccinatie leidt tot de dood van de gevaccineerde door Creutzfeld-Jakob, is misschien gemakkelijk te verklaren. Het probleem ligt, zoals al eerder gezegd, in de vouwing van de eiwitten. Men kan het zo zien dat deze spike-eiwitten – misschien met veel geluk – worden aangemaakt volgens de mRNA-programmering en dus “inhoudelijk correct” zijn. Maar het gaat niet alleen om de juiste volgorde, maar ook om de vouwing. Dit kan in veel gevallen correct zijn – maar ook in sommige gevallen verkeerd. Het feit dat dit gebeurt is geen theoretische vraag, want er gebeuren altijd fouten bij de productie van miljarden kopieën, dat is de aard van de dingen.

  Analyse van Pfizer-documenten bewijst: De "samenzweringstheoretici" hadden gelijk

Niemand kan beantwoorden hoeveel menselijke cellen gekaapt worden om spike-eiwitten te produceren en welke celtypes dat zijn. Men moet aannemen dat dit aan het toeval wordt overgelaten. We weten dus niet hoe lang de gekaapte cellen spike-eiwitten produceren, en we weten ook niet wat hun kwaliteit is. Wat wel zeker is, is dat lipide nanodeeltjes de bloed-hersenbarrière kunnen passeren.

Zo begint de dodelijke kettingreactie

Er moet dus het volgende gebeuren voordat verkeerd gevouwen prionen-regio’s in de menselijke hersenen verschijnen en tot de kwellende dood van CJ leiden: ofwel lipide nanodeeltjes met mRNA-lading steken de barrière over en kapen hersencellen voor de productie van spike-eiwitten – ofwel kunstmatig in andere delen van het lichaam geproduceerde spike-eiwitten komen de hersenen binnen via het bloed. Sommige hiervan bevatten een verkeerd gevouwen prionen-regio. Deze moeten dan in contact komen met prionen in de hersenen – en de kettingreactie in gang zetten. Een andere studie die deze theorie onderzoekt, vindt u hier: Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19 | International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (ijvtpr.com).

Een andere bron is dit casusverslag van oktober 2021: Creutzfeldt-Jakob Disease After the COVID-19 Vaccination. Het beschrijft gevallen van turbo-CJ die zich voordeden na vaccinaties door Pfizer, Moderna en AstraZeneca. Een andere studie werd hier gepubliceerd: COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease (scivisionpub.com). Een studie die 26 gevallen bekeek, waarvan er 20 al binnen vijf maanden waren overleden, verdween op magische wijze van Researchgate. Kort daarna waren ze allemaal dood. Het lijkt erop dat het probleem was vastgesteld. De symptomen verschenen gemiddeld 11,38 dagen na de vaccinatie, de sterfgevallen binnen 4,76 maanden. Acht mensen stierven in gemiddeld 2,5 maanden.

  De waarheid censureren

Wijziging van de Covid-vaccins

Het oorspronkelijke SARS-CoV-2 virus uit Wuhan bevatte zelf de relevante prionen-regio. Dit betekent dat mensen er ook mee in contact konden komen als ze geïnfecteerd waren met Covid-19 (en nee, geen enkel vaccin hielp tegen dit contact, zelfs geen vaccin dat werkte). Het verschil is dat het overwinnen van de bloed-hersenbarrière waarschijnlijk gemakkelijker is voor individuele spike-eiwitten dan voor hele virussen – hoewel dit ook is bewezen in diermodellen. SARS-CoV-2 überwindet Blut-Hirn-Schranke in Tiermodell (aerzteblatt.de).

Van de omicronvariant van SARS-CoV-2 is bekend dat deze geen duidelijke mutatieroute heeft naar de oorspronkelijke varianten. Het plotselinge en onverwachte verschijnen gaf veel mensen reden om te vermoeden dat deze variant ook in een laboratorium zou kunnen zijn ontstaan. De variant heeft bijzonder sterke verschillen in het spike-eiwit, waardoor de oude vaccins, als ze al ooit betrouwbaar hebben gewerkt, geen enkel effect kunnen bereiken voor de omicron-afweer. Een van deze verschillen is het feit dat de prionen-regio ontbreekt. Dit betekent dat het risico van het induceren van turbo-cross-field Jacob is geëlimineerd voor zowel Omicron-virusstammen als specifieke Omicron-vaccins.

Andere gevaren van prionenziekteoverdracht

Als diermeel als voedsel wordt gebruikt in de zeer geprezen insectenkwekerijen, kunnen verkeerd gevouwen prionen uit dierlijke hersenen via de insecten in de menselijke voedselketen terechtkomen. Hetzelfde geldt voor viskwekerijen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom verandert de persoonlijkheid van sommige mensen plotseling na een mRNA-injectie?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“SARSCov2 is een biowapen”, toespraak van Dr. David E. Martin in het Parlement van de Europese Unie Mei 2023 (Video Nederlands transcript)
Volgend artikelDe Slag om Bakhmut: Postmortem – Russisch-Oekraïense oorlog Update
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Is dat niet de door koeien resten van hun eigen slacht , terug te voeren aan koeien.
  Een soort ziekte opgelopen door kanibaalisme bij mensen kuru
  Hilaryscheenl ermee rond te lopen net als Merkel.
  De trilziekte en onverklaarbaar in lachen uitbreken…..
  Interessant dat dit de zelfde krijg veroorzaakt…..

  https://www.google.com/url?q=https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Kuru_(ziekte)&sa=U&ved=2ahUKEwis7tnZ1ab_AhWSyqQKHY04AQ8QFnoECAgQAw&usg=AOvVaw0szJZzk5uhemPr1Fp4_2RZ

  Kuru is een prionziekte die ook wel trilziekte wordt genoemd. Deze ziekte is in 1959 ontdekt bij een Papoeastam, de Fore, op Nieuw-Guinea. Degene die de oorzaak ervan ontdekte, Carleton Gajdusek, kreeg in 1976 samen met Baruch Blumberg de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde voor het ontdekken van een nieuw mechanisme voor het overbrengen van infectieziekten.

  KuruCoderingenICD-10A81.8ICD-9046.0DiseasesDB31861MedlinePlus001379eMedicinemed/1248Portaal    Geneeskunde

  De verschijnselen van deze ziekte zijn: moeite met lopen als gevolg van ataxie en choreoathetose, trillende spieren (tremor), een verstoorde evenwichtszin, dementie op jonge leeftijd, onregelmatige lachbuien (dwanglachen) en incontinentie. De meeste mensen met kuru overlijden binnen 3 à 9 maanden.

  Kuru werd een geheimzinnige ziekte genoemd, omdat alleen vrouwen en kinderen deze ziekte kregen. Later werd ontdekt dat de Papoea’s een ritueel hadden waarbij zij overleden familieleden opaten. Alleen vrouwen en kinderen aten de hersenen, de bron van de ziekte. Kuru is daarmee de eerste en enige ziekte waarvan aannemelijk is dat zij vooral overgebracht wordt door menselijk kannibalisme.

  Kuru is een overdraagbare ziekte die wordt veroorzaakt door prionen. De ziekte tast het centraal zenuwstelsel aan. Het is mogelijk dat de vatbaarheid voor kuru tevens een erfelijke component heeft.

  De gekkekoeienziekte of BSE is een verwante ziekte bij koeien. De ziekte van Creutzfeldt-Jakob is een andere verwante ziekte, die bij mensen voorkomt.

 2. Als men maar blijft geloven in de besmettingsleugen: dat idee is van cruciaal belang voor de heersende onderdrukker want zonder dit idee kan men het gros niet zo makkelijk (meer) overhalen zich kritiekloos in te laten spuiten met wat dan ook. Het is duidelijk dat men nog steeds iets moet bedenken om de nodige rotzooi in je lijf te krijgen via directe injectie; anders had men al lang een andere toedieningsweg gebruikt zodat het gros niets doorheeft.

  De cojona-campagne had niet kunnen slagen zonder de aangeleerde angst “aangestoken” te kunnen worden door anderen. Zonder de besmettingsleugen heeft die 1,5-gare onzin geen nut en hetzelfde geldt voor muilkorfjes, enz.

  • Er zijn oude patenten die duidelijk maken dat de tel a vision of tv een hypnotiserende werking heeft.
   Je gebruikt meerdere zintuigen , zien horen ervaren met emoties en soms napraten of bloggen bv.
   De hersenen nemen waar wat het ervaart en slaan op.
   Ook heeft de tv een zeer verslavende werking , mensen komen thuis en voordat de hond of kat vreten krijgt
   lopen ze naar Appie en drukken de kijkbuis aan…
   Het geheugen herinnert zich de emotie en de emotie is een slechte raadgever doch een zeer overtuigende.
   Op het spoor staan wachtend op een trein maakt dat je angst ervaart , tis de trein die je leven beëindigd,
   En niet het voorgevoel van angst.

   Rick mayall van the young ones zei in zijn laatste opnames geïnterviewd door een kijker,
   (Op bitch u te te zien btw , zeer verhelderend, ook Zappa btw.)
   Gooi je televisie weg en volg geen orders meer op, dat is het laatste dat ik nog kan zeggen op dit punt van de menselijkheid.
   Frank Zappa wist het ook en ging ook na zijn uitspraken tussen 6 plankjes.

   Met de huidige ol led 3d tv word het nog moeilijker waarheid van fictie te onderscheiden.
   De 5gee Alpha beta delta enz hersengolven doen hun programeerdende werking ook.
   De chemtrail bagger aluminium natrium strontium ademen we allemaal in als conductoren die op nano grote voorbij de bloed brein barrière kunnen gaan naar en in de hersenen. De i.a. data analyse heeft ons op sm al in kaart gebracht en stuurt dat waar we gevoelig voor zijn.
   De geprogrammeerde schapen moeten helaas trauma ervaren wakker worden geschrokken in hun eigen leven.
   Zo zag ik het ook ineens van dag 1 op de andere en ging op een tweejarige zuipbinch voor ik de ijskoude waarheid aandurfde.

   8 miljoen kinderen per jaar maal 6000 jaar babylonie.

 3. Gelukkig zij de toenmalige minister van landbouw dat we gewoon gekanibaliseeerd koeienvlees konden blijven eten.
  En daarna rustig karnaval kunnen gaan vieren…..

  Als er een patroon ontstaat van wederkerig en herhaling…
  , hoelang kunnen we dan nog spreken van toeval ,
  Ipv strucktuureel en intentieoneel ?

 4. Dit soort info lijkt niet cohorent met wat de wetenschappers van La quinta columna (https://www.laquintacolumna.net/) samen met andere over de hele wereld hebben gevonden in de injectievloeistoffen die geen vaccins ziijn.
  Nix mrna of wat voor biologische stof dan ook. Enkel metaal i.v.v. grafeenoxide. Wat giftig is en in combinatie met straling schade tot en met de dood veroorzaakt.

  Dus dat bio-mrna wapen verhaal klopt niet. Het is ordinaire vergiftiging, net als dat dat ook met de lucht, voedsel en water wordt gedaan. Ze zijn bezig met de grootste massamoord ooit. En dat op de meest geniepige manier ooit.
  Deze massamoordenaars moeten gesloopt worden, want zij doen dat nu met ons allen!

 5. Dit artikel doet mij denken dat sommige Body Builders groeihormonen namen om het onderhuids vet te verbrandenen en spieropbouw te bevorderen, de illegaal verkochte menselijk groeihomoon kwam voornamelijk uit het Oostblok en werd geextraheerd uit de hersen van mensen die dood werden gevonden, zo kwam het in handen van de handelaars die dat spul verkochten aan dubieus sportschoolhouders, verscheidene jongens kregen deze enge ziekte van Creutzfeld-Jakob, er is een docu over deze gevallen geweest zo rond de eeuw wisseling meen ik mij te herinneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in