Ivermectinetabletten in beslag genomen door het Oostenrijkse federale ministerie van Financiën / Bundesministerium für Finanzen / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Roman Balmakov van EpochTV is de beste nieuwspresentator die er is. In deze 13 minuten durende video doet Balmakov verslag van de successen van het gebruik van Ivermectine bij de behandeling van kanker.

Zoals ik al meldde tijdens de 3 jaar van georkestreerde Covid-hysterie, zijn zowel HCQ als Ivermectine middelen om Covid te voorkomen en te genezen. De medische autoriteiten wisten dit, maar ze onderdrukten het, want als ze erkenden dat er een geneesmiddel bestond, kon het Covid-“vaccin” niet worden vrijgegeven met een noodmachtiging, schrijft Paul Craig Roberts.

Omdat het “vaccin” niet was getest, kon het niet worden vrijgegeven voor gebruik onder normale omstandigheden. Daarom was het een bekend risico en de noodmachtiging beschermde de farmaceutische bedrijven tegen aansprakelijkheid.

Omdat de “medische autoriteiten” – FDA, CDC, NIH, WHO – allemaal een handlanger zijn voor de winsten van Big Pharma en een draaideurrelatie hebben met Big Pharma – Fauci had zelf een gedeelde patenttitel met Big Pharma- werd een ongetest vaccin vals en illegaal vrijgegeven onder valse voorwendselen. Big Pharma verdiende miljarden dollars en miljoenen “gevaccineerde” slachtoffers stierven of liepen gezondheidsschade op. Dit is een vaststaand feit, geen “samenzweringstheorie” zoals de “factcheckers” van Big Pharma verkondigen. Het is een vaststaand wetenschappelijk feit dat totaal genegeerd wordt door de hoerenmedia, medische commissies en de Big Pharma-agenten van de “medische regelgevende instanties” vormen.

Als gevolg van wetgeving die door Big Pharma en verzekeringsmaatschappijen erdoor gelobbyd is, hebben steeds minder artsen een privépraktijk. In plaats daarvan zijn ze werknemers, wat betekent dat ze verantwoording moeten afleggen aan hun werkgever, een of andere Health maintenance organization (HMO), en niet aan hun patiënten. De ziektekostenverzekeringen hebben zich niet aan dit feit aangepast.

  Dr. Roger Hodkinson - "Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien"

Ik heb een vriend die arts is in dienst van een HMO. Toen hij het falen van beademingsapparatuur en het niet-behandelen van Covid waarnam, genas hij patiënten met Ivermectine. Drie keer werd hij door zijn werkgever op het matje geroepen met het bevel de behandeling met Ivermectin te staken. Hij negeerde de bevelen op grond van het feit dat ze een onrechtmatige inmenging waren in de arts-patiëntrelatie en een inbreuk op zijn verplichting tegenover zijn patiënten en de eed van Hippocrates. Hij begreep dat een vierde berisping een ontslag was, waardoor zijn patiënten onbeschermd bleven, en diagnosticeerde met Covid besmette patiënten met lupus en andere gezondheidsproblemen die traditioneel behandeld werden met Ivermectine of HCQ.

Met andere woorden, in de “vrije” Verenigde Staten van Amerika, die nu wereldwijd gezien worden als “een shithole country,” is de enige manier waarop een gewetensvolle arts de gezondheid van zijn patiënten kan dienen een uitvlucht.

Onlangs, zoals ik heb gemeld, beval een federale rechtbank de marketingagent van Big Pharma, de FDA, om zijn online waarschuwingen tegen het gebruik van Ivermectine te verwijderen, een geneesmiddel dat al lang is goedgekeurd voor algemeen gebruik, uitsluitend gebaseerd op de mening van de arts. Alle volledig corrupte federale agentschappen – FDA, NIH, CDC, samen met de WHO van Bill Gates – verklaarden Ivermectine, lange tijd een middel ter voorkoming van rivierblindheid in Afrika, tot “paardenmiddel”.

Niemand in Afrika die Ivermectine nam als “het zondagsmedicijn” om rivierblindheid te voorkomen, kreeg Covid.

Niemand in Afrika die HCQ nam als “het zondagsmedicijn” om malaria te voorkomen, kreeg Covid.

  Wereldberoemde acteur schokt publiek: "Ze halen adrenochroom uit doodsbange kleine kinderen"

Vier staten in India gebruikten met succes Ivermectine om Covid te voorkomen, gebruikten niet het “vaccin” en ervoeren weinig of geen Covid. Hetzelfde gebeurde in delen van Brazilië.

Vandaag de dag zijn het de Covid-gevaccineerde landen waar atleten in hun beste jaren dood neervallen op het sportveld, waar entertainers dood neervallen tijdens optredens, waar luchtvaartmaatschappijen zonder piloten komen te zitten vanwege de vaccinatiemandaten voor luchtvaartmaatschappijen, waar baby’s en kinderen sterven aan hartaanvallen, waar nooit eerder geziene turbokankers opduiken bij kinderen en volwassenen, waar de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen afneemt, waar miskramen toenemen.

De vraag die voor ons ligt is: Zal de wetenschappelijke informatie die Balmakov rapporteert het gebruik van Ivermectine bevorderen in de genezing en preventie van kanker, of zal Ivermectine, een zeer goedkoop medicijn, gezien worden als een bedreiging voor de bestaande geïnstitutionaliseerde winstgevende behandeling van kanker, die in feite iemands immuunsysteem vernietigt zodat kanker kan winnen.

Amerikanen, die naïeve zielen zijn die vertrouwen hebben in autoriteit, zijn perfecte slachtoffers voor de waarschijnlijke hernieuwde demonisering van Ivermectine.

Sterker nog, we hebben een voorloper van federale “medische autoriteiten” die hun zinnen hebben gezet op het verbieden van NAC, een supplement dat al heel lang wordt gebruikt en dat de menselijke gezondheid enorm verbetert.

Het laatste wat Big Pharma wil is een gezonde bevolking. Big Pharma heeft een zieke bevolking nodig om winstgevend te zijn. Sterker nog, Big Pharma creëert vaccins en “medicijnen” die ons zieker maken zodat we meer medicijnen nodig hebben.

Onwetende Amerikanen begrijpen niet dat Big Pharma medisch onderzoek controleert en in toenemende mate ook de curricula van medische scholen. Nog niet zo lang geleden namen de redacteuren van de twee meest prestigieuze medische onderzoekspublicaties ontslag, de New England Journal of Medicine en The Lancet. Beiden zeiden dat ze geen vertrouwen hadden in de artikelen die hun tijdschriften publiceerden, omdat 70% van de artikelen was geschreven met subsidies van Big Pharma.

  Na het 3 jaar lang te hebben gehekeld en miljoenen zien sterven, geeft de FDA nu toe dat artsen het volste recht hadden om Ivermectine voor te schrijven als legitieme behandeling voor Covid-19

Vandaag de dag zijn de Amerikaanse jongeren de meest gemedicineerde, gevaccineerde kinderen ter wereld en bijna geen van hen is gezond.

De vraag die voor ons ligt is: Hoe is een volk, dat door zijn founders bedoeld was om het meest vrije volk in de geschiedenis van de mensheid te zijn, uiteindelijk dienstbaar geworden aan officiële narratieven die hun vrijheid, hun gezondheid en hun onafhankelijkheid vernietigen?

Waarom is de Amerikaanse bevolking tevreden met haar onmacht en trouw aan een regering die geen verantwoording hoeft af te leggen aan het volk?

Het enige antwoord is dat de onverschillige Amerikaanse bevolking geen enkel besef heeft van hun situatie. Als mensen niet begrijpen dat ze bedreigd worden, hoe kunnen ze zich dan verzetten tegen een bedreiging waarvan ze zich niet bewust zijn?

Het is niet Poetin, XI of Iran die Amerika ten val brengen. Amerika is ten val gebracht door de onverschilligheid van de bevolking.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wetenschappers verklaren dat Ivermectine kanker geneest – Media blackoutVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: De olie raakt op – Uw persoonlijke overlevingsplan
Volgend artikelWOIII; Nog een sprong voorwaarts naar de dood van het globalisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Avermectine, ivermectine, fenbendazol, hydroxichloroquine, castorolie, pompoenpitten,
  Citroensap, kruidnagel , boerenwormkruid en nog veeeeel meer..dat allemaal gecombineerd voor een paar weken zorgt voor een totale parasitaire schoonmaak..en dat 1 of 2 keer per jaar. Dat blokkeert ongeveer 7 kankerpaadjes..
  Stop met suiker want parasieten zijn gek op suiker voor hun vieze kroost..

  • Deze middelen werken uitsluitend tegen kanker als je lichaam in KETOSE is, d.w.z. ketonen gebruikt voor de energieverbruik van heet lichaam i.p.v. glucose= suiker.
   Kankercellen kunnen GEEN ketonen als energiebron gebruiken, uitsluitend GLUCOSE en GLUTAMINE in grote hoeveelheden! Dat wil zeggen dat het metabolisme van deze cellen is beschadigd, gezonde cellen kunnen OPTIMAAL functioneren met ketonen.

   Kanker is geen parasiet, maar de anti-parasitaire middelen gebruiken hetzelfde fysiologische systeem als de kankercellen. Kanker ontstaat door chronische INFLAMMATIE wat de mitachondria van de cellen wordt beschadigd. Normaal ruimt het lichaam beschadigde cellen op, maar als de chronische inflammatie langdurig en uitgebreid door het hele lichaam is, dan kan het opruimingssysteem dat niet bijbenen.

   Dat kun je echter zelf WEL OPLOSSEN met een natuurlijk! KETOGEEN dieet, waarbij alle suikers/zetmeel/starch uit de voeding weggelaten wordt, zodat het lichaam VET als energiebron kan gebruiken. Zowel eigen lichaamsvet, als NATUURLIJKE VETTEN uit de voeding. Met deze KETOGENE voeding/ levensstijl kun je nagenoeg alle chronische (METABOLISME!-)ziekten omkeren!

   De ‘plantaardige’ vetten zoals sojaolie, zonnebloemolie, canolaolie, arachideolie en nog 4 andere vetten uit ZADEN! zijn erg INFLAMMATIE-bevorderend, door het industriele productieproces en samenstelling (hoog in omega-6) van die rotzooi.

   meer info: het 30 jaar lang onderzoek van Dr Thomas Seyfried. Hij is momenteel met zijn team bezig een protocol te schrijven voor een metabolische behandeling van kanker. Veel interviews met hem te vinden op Youtube en Rumble.

  • Inderdaad,het beste om je lichaam te zuiveren…zeoliet poeder is ook nog een heel goed product om chemicaliën en zware metalen op een natuurlijke wijze uit je lichaam te verwijderen.

 2. En dat is allemaal te koop in india voor weinig, voorbeeld 60 invermectine tabletten 1.05, gewoon online te bestellen, wel even een account aanmaken.

  • Arnoldus,
   Misschien kun je iets meer info geven. Hier is het nog niet gelukt. Vanuit India wil men ook een recept. Het aanmaken van een account vraagt om een telefoonnummer uit India. Als je andere ervaring hebt deel deze dan ajb.

  • Arnoldus april 9, 2024 Bij 22:43

   Er werd aan jou een vraag gesteld, maak je er niet vanaf met een Jantje van Leiden, geef Flying Dutchman april 10, 2024 Bij 08:39 a.u.b. antwoord…!

 3. Heb sowieso altijd ivermectine in huis. We weten al vanaf het prille begin dat die hele Covid Bende een grote Hoax is. De hele Vieze Bende in Den Haag is één Vieze Grote Leugenbende… Rutte en consorten moeten zwaar boeten voor hun misdaden. Het idee dat deze OorlogsHitser Secretaris Generaal van de Navo wordt?… Gadverdamme. De vuile Griezel.

  • Zie HOXSEY: bloodroot, licorice, red clover, burdock root, stillingia root, barberry, cascara, prickli ash bark, buckthorn bark zou werken tegen sommige nare plekjes.
   De youtybe van hem is zoek, maar er zijn nog wel filmpjes die vertellen hoe de man het werk onmogelijk gemaakt is.

   De goede man had ontdekt dat paarden vanzelf zulke kruiden gingen eten en daarom dacht hij, hé als paarden weten te vinden wat goed voor hen is, dan werkt het wellicht ook bij mensen.

   Maar hoe de goede man werkt gesloopt grenst aan het ongelofelijke. Alleen maar omdat hij dat ontdekt had en niet wilde samenwerken met de georganiseerde dingus.

   Heel goed vasten schijnt ook te werken, dat door Coby al vermeldt.

 4. Manmanmanman veel reguurders hebben Ivermectine in huis maar willen andere bloggers niet te wille zijn om te vertellen hoe en waar en op welke wijze dit geneesmiddel kunnen bestellen/kopen, typerend voor het IK tijdperk.

 5. Aan het begin van de Corona periode 2020 toen in juni de eerste prikken werden gegeven konden wij allen op Frontnieuws lezen wat de onderzoekers in hun artikelen schreven dat door de mRNA gentherapie het immuunsysteem langzaam maar met de regelmaat van de klok de gevaccineerden kapot wordt gemaakt hoe rot het ook moge klinken maar 2025 zal het rampjaar worden en de gezondheidszorg zal instorten dus een en al kommer en kwel, als men zo overtuigd is dat met Ivermectine alle lichamelijke problemen gaat oplossen dat zit men op een doodlopende weg, de elite wil van ons verlost worden en er zullen alleen bezitloze slaven overblijven, deze uitspraken zijn geheel voor mijn rekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in