Bundesministerium für Finanzen / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Verschillende peer-reviewed wetenschappelijke onderzoeken hebben geconcludeerd dat Ivermectine effectiever is in het genezen van kanker dan de traditionele, door Big Pharma goedgekeurde behandelingen.

Volgens wetenschappers is Ivermectine niet alleen effectiever in het behandelen van kanker, maar ook veiliger dan conventionele therapieën, bericht Thepeoplesvoice.

100percentfedup.com schrijft:

Laten we nu beginnen en ik zal je alles laten zien wat ik zie over Ivermectine en kanker…

We beginnen met Twitter maar we eindigen met peer-reviewed, wetenschappelijke studies.

Negen om precies te zijn.

Laten we hier beginnen:

Nogmaals, ik kan alleen praten over wat ik zou doen, maar ik overweeg om één keer per jaar een hoge dosis Ivermectine te gaan gebruiken als preventief medicijn:

En is dit waarom Big Pharma er zo’n hekel aan heeft?

Nu even wetenschappelijk….

Je weet wel, echte wetenschap, geen “Fauci-isme”.

Uit The Journal of Antibiotics, gepubliceerd op 15/02/17:

Lees het volledige artikel zelf hier.

“…ongeëvenaarde waarde van een buitengewoon medicijn…”

“…Antibacterieel, antiviraal en antikankermiddel…”

Mensen, dat is niet mijn mening of die van iemand op Twitter of TikTok.

Dat is een medisch tijdschrift.

  Onderdrukking van Ivermectine onthult massamoord complot, megawinsten voor Big Pharma

Laten we nog een doen…

Van PubMed:

Lees het volledige artikel zelf hier.

“…bracht velen ertoe om het te beschrijven als een ‘wondermiddel’.”

Laten we er nog een doen…

Van de NIH.gov:

Lees het volledige artikel hier.

“…krachtige antitumor effecten…in een verscheidenheid aan kankercellen.”

Ik herhaal, dit is niet MIJN mening, dit is een medisch tijdschrift!

Sterker nog, er zijn VEEL artikelen die allemaal tot dezelfde conclusie komen, over verschillende soorten kanker.

Hier zijn er 9, van VigilantNews:

Beoordeelde papers:

  Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine

Je kunt het VOLLEDIGE artikel op MakisMD Substack hier bekijken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

De schuldigen verbergen nu hun humanitaire catastrofe – Dr. Perrie KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is niet langer correct om om het even welke Westerse regering democratisch te noemen. Elke westerse regering is een ontluikende tirannie
Volgend artikelMatthew Perry zwoer pedofielenbende in Hollywood te ontmaskeren voordat hij dood werd aangetroffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

90 REACTIES

  • Ik denk dat EMA dit goedje niet mag keuren van hun sponsor Pfizer.
   Of als het een positieve uitslag zou geven, verboden wordt door hun sponsor Pfizer dit te publiceren.
   Nee hier wordt te weinig aan verdiend, en het is niet verslavend.
   Pfizer zegt weg met dat goedje, en zij zijn de baas..!!

 1. Ik mag geen geweld propageren van frontnieuws, enfin kheb 1000 paraplu’s gekocht. Want er valt straks als de pleuris uitbreekt heel wat te meppen en wees er maar zeker van dat alle paraplu’s opgaan. Vrees dat ik er nog veel tekort ga komen ……..en ja in mijn kast staan 200 ivermectin tabletten en 200 fenbendazol tabletten. Worden om de paar jaar aangevuld op datum.kost twee x niks en je weet maar nooit…

   • Gewoon elke dag voldoende biologisch fruit en rauwkost (of uit eigen onbespoten moestuin of natuur..) en liefst ‘s-morgens voor al het andere en je krijgt ook nooit kanker…en hoogstwaarschijnlijk ook niets anders…of je moet daarbij wel heel gek doen…. Geen pillentroep en ander kunstmatig gedoe nodig…Luister even zo’n 11 minuten naar deze sympathieke oude prof !! https://www.youtube.com/watch?v=XzuHbmhTYWQ professor Dan Burke over salvestrolen 2015

    • Ben nu zelf 74,5 jr. jong…Slechte medische voorgeschiedenis, maar sinds ik hiermee rekening houd al meer dan 22 jaar nog geen gríepje meer gehad..En ook al die tijd zonder een pil of andere medicatie of zelfs supplementen…En kom en kwam al die tijd overal en kon ongestraft láchen met de hele corona-covid-hysterie en bijbehorende ‘maatregelen’… Leve ook de principes van ‘de Natuurlijke Hygiëne’ (zoek op internet !)…Nog geen enkele schrik voor Alzheimer of Parkinson of wat van die aard ook…

   • Mijn, in het buitenland bestelde, Ivermectine is door de douane in beslag genomen….. Geweldig land is het toch!

  • Ik heb al een voorraad ivermectine maar die andere moet ik nog aanschaffen. Ben ook druk met voorraadje castor olie aanleggen..Poolse supermarkt verkoopt pure 98%ofzo alcohol, consumptie en medicijn kwaliteit. Om zelf tinctuur te maken..nu nog een voorraad paraplu’s

  • Beste Greet,

   waar kan je deze tabletten dan zo goedkoop kopen? Met een voorschrift in de hand vroeg ik bij de apo hoeveel de kost was en dat ging voor Ivermectine blijkbaar per gewicht van de patient. Prijs voor mijn gewicht voor een dosis, weet niet meer hoeveel, 180 euro, awel merci!

   Kan je me even doorverwijzen? 🙂 Gegevens bij Rommel, waarvoor dank!!

   • Het middel is terug vrijgegeven en mag terug voorgeschreven worden ondertussen. Natuurlijk hoor je hierover niets in de media, wat zouden de mensen hierover anders kunnen denken? Dat ze voor de gek gehouden werden misschien?

 2. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Er is 60+ jaar gebouwd aan een medische infrastructuur tegen de kanker ‘behandeling’.
  Wat nu als er opeens een goedkoop medicijn is die, die hele opgebouwde infrastructuur en het bijbehorende verdienmodel onderuit haalt….
  Dat zal toch niet toegestaan worden door het medische establisment…

  • het is nog gekker.
   de hele medische wereld leunt op medicijnen die op basis van aardolie gemaakt worden. met vaak ellende als gevolg.
   de eerder gangbare medicijnen en medische kennis werd weggezet als kwakzalverij.
   met dank aan rockefeller die dat allemaal mogelijk heeft gemaakt.

   • Er zijn echter ook uitzonderingen.
    ‘Petroleum als geneesmiddel’ las ik jaren terug in een artikel als link op een forum.
    Een boeiend stukje lectuur vol ervaringen en effecten veroorzaakt door de (jawel) INNAME van zuivere petroleum, een artikel vol verrassingen geschreven en gebundeld door Henk Hemelrijk.
    Petroleum (Nafta 120-140, dus geen gezuiverde Petroleum zoals aangeboden in bouwmarkten voor o.a. de zogenaamde Zibro-kachels en petroleumlampen) is een distillaat van aardolie en ik moet op basis van mijn eigen ervaring inderdaad concluderen: “De natuur duldt geen ongeneeslijke gezondheid’.
    Ik heb voor jaren terug een petroleumkuur ondergaan (2x daags een theelepel innemen) in combinatie met nog een wondermiddel, namelijk Haarlemmerolie.
    Mijn ziekte van Lyme was na 2 weken verdwenen als sneeuw voor de zon. En dat geheel zonder enigerlei bijwerkingen of ziek,zwak of misselijkheden.

 3. Het meest opvallende is dat bij alle huisdieren groot en klein aandacht is voor parasieten bestrijding………behalve bij mensen is geen enkele aandacht voor parasieten bestrijding….. ivermectine is een parasieten bestrijder net zoals fenbendazol.
  Zou kanker dan en soort van p…s..t kunnen zijn?

  • De mensen die de functionele middelen (betaalbaar en gevrijwaard van bijwerkingen) blokkeren voor de behoeftige medemens zijn uiteindelijk de échte parasieten.
   Kennis is macht en delen blijft de kracht. That’ it folks.

   Alle parasieten schuwen Ivermectine!

   Dus inderdaad in de breedste zin van het woord.
   Waarvan akte…

   • Ik heb zo’n Zapper van haar. Daar kun je de energie van bijvoorbeeld Ivermectine (eigenlijk alle medicatie) kopiëren naar een flesje gezuiverd water. Het klinkt allemaal te zot en te ongeloofwaardig voor woorden maar het werkt perfect! En zonder negatieve bijwerkingen notabene.

    • Ik wil je best geloven maar na dit gelezen te hebben moet ik ogenblikkelijk denken aan het genezend medium uit Tiel: Jomanda en het al dan niet ingestraalde water.

     • Ik ben niet van de ‘aannames en veronderstellingen’ maar meer van proefondervindelijke ervaringen en de daaruit te trekken conclusies.
      Betekent wel dat je bereid moet zijn om een zeker risico te nemen maar daar heb ik geen problemen mee. De kennis omtrent de vele energievormen om ons heen en waardevolle frequenties zou een elementair basisvak op iedere school moeten zijn.
      Ik kan het u dan ook niet kwalijk nemen dat u waarschijnlijk bij gebrek aan kennis en kunde deze referentie plaatst.

      U refereert aan Jomanda. Vreemde vergelijking maar daar komt u gelukkig zelf mee. Ik ben dan eigenlijk toch wel benieuwd aan wie u moet denken als we het zouden hebben over chemo en dergelijke. Sinterklaas wellicht?

 4. En nog goedkoper en dus nooit ergens genoemd: vasten. Kanker is niet anders dan vergroeide cellen. Als je meer dan 24 uur vast begint er een proces in je lichaam dat autofagie heet. Autofagie is een proces waarbij je gezonde cellen de foute vergroeide cellen opeten. Let maar op dieren als ze ziek zijn, dan eten ze een paar dagen niet. En als je een dag of 3 niet eet worden er nieuwe stamcellen aangemaakt en dat bevordert de aanmaak van gezonde jonge cellen. Preventief 2x per jaar (in de lente en in de herfst) een dag of 4 vasten en je bent nooit ziek en heb je dus ook nooit medicijnen nodig. Zo eenvoudig goedkoop kan het zijn 😉

  • Idd . . . doe al een hele tijd aan Intermittent fasting,
   het regenereren van je eigen lichaam.
   De resultaten zijn verbluffend 😇.

  • Ik lees uw reactie en ik kan beamen wat u zegt.
   Bij de commando’s leerde ik te luisteren naar de behoeften en mogelijkheden van je eigen lijf.
   De daaruit voortvloeiende grensverleggende ervaringen, wat een menselijk systeem kan bereiken door te luisteren naar de persoonsgebonden behoeften en drijfveren bleken toen voor de meeste KCT-cursisten één van de meest waardevolle levenslessen waar ik vandaag de dag nog steeds bijzonder goed op gedij.
   Ik ben ondernemer sedert 30 jaar, volledig self-supporting en ondanks mijn fysiek ‘zware baan’ als boomspecialist gebruik ik dagelijks niet meer dan gemiddeld 2 boterhammen om van ’s morgens vroeg tot ’s avonds met gemak de dag door te komen, slaap gemiddeld 3 tot 4 uur per nacht en met mijn 66 kilo ben ik nog super lenig en flexibel inzetbaar zonder te vervallen in het gemiddelde ’therapeut- én medicatieafhankelijke kiloknallerconcept zonder toegevoegde waarde’. Wat je eet ben je ook en door te luisteren naar de behoefte van je eigen lichaam houdt je het naar mijn idee ook het beste in stand.
   Door het verlengen van mijn rijbewijs C moest ik mezelf laten keuren door een onafhankelijk keuringsarts en een uitdraai van mijn Apotheekstatus meebrengen….. het ongeloof van die arts was erg groot toen ze zag dat ik met een geheel blanco uitdraai bij haar binnenkwam. Het kan wel degelijk als je realistisch blijft en intuïtief logisch nadenkt zonder jezelf van de wijs te laten brengen door de wetenschappers om ons heen.

    • Ik kocht haar boek ‘Handboek zelfgenezing’ Dr. Hulda Regehr Clark’. Het heeft me geholpen via haar antiparasietenkuur. De zapper, daar heb ik geen ervaing mee.

     • Geweldig stuk kennisoverdracht die dr. H. Clark.
      De Zapper is eigenlijk onmisbaar voor ieder huishouden.
      Heb hem al geruime tijd en wordt ook voor mijn directe naasten met regelmaat gebruikt.

      • Goedemorgen Harrie en Veteraan delta,
       Zijn er verschillende modellen van de zapper op de markt? Welke versie hebben jullie en waar hebben jullie hem juist gehaald? Na het verdwijnen van mijn galcrisissen en het verdwijnen van mijn maagpoliepen ben ik natuuurlijk wel getriggerd, al stond ik twijfelachtig tegenover dat deel van het hele verhaal.

       Hebben jullie concrete voorbeelden waarvoor je de zapper gebruikt en over welke ervaringen jullie juist zo ontzettend enthousiast zijn?

       Waarvoor dank!

       • Ik heb hem momenteel in bruikleen gegeven aan een maatje van me. Hij is momenteel nog met vakantie maar komt zaterdag terug waarna ik zal vragen welk type codering er op staat. Ik zal er ook een link bijvoegen waarmee u hem in uw bezit kunt krijgen. Ik zal op deze pagina van Frontnieuws (op uw vraag) de reactie terugplaatsen ok?

        • Meer informatie over (het zelf maken van) zappers te vinden op http://www.huldaclark.tk
         Hulda Clarck was er zeer voor om zelfsupporting te zijn.
         De overmaat aan gifstoffen die we opdoen is alleen maar toegenomen. Dus belangrijk om er zelf iets aan te doen om gezond te blijven of te worden.

   • Als je bereid bent om te leren volgen de lessen vanzelf. Ik heb ontzettend veel geleerd door intensief te praten met- en te luisteren naar echte ervaringsdeskundigen in mijn eigen klantenkring. Op basis van eigen opgedane ervaringen is het heel erg boeiend om informatie en beproefde methoden/ middelen uit te wisselen.
    Kennis is macht, maar delen is de kracht.
    Ik zou er een complete zaal avonden lang mee kunnen vermaken. Als het ijs eenmaal gebroken is bij de luisteraars komen de aanvullende vragen en ervaringen vanzelf los.
    Lijkt me supergaaf.

 5. Ltgso, let them go….de afgelopen jaren niets geleerd…ik laat het, klinkt egoïstisch? Ja ok voor mij , en voor alle anderen good luck en of ik ga antwoorden? Als je het waard bent zelf te denken misschien… Anyway toffe bende maar trek je plan ….veteraan.delta you Know what im talkin about grtz en succes

  • Succes daarmee Danny. Laat anderen het lekker op hun manier doen en laat iedereen in zn waarde. Ik zit van dichtbij te kijken hoe iemand langzaam kreupel wordt en al 15jr schreeuwend van de pijn wakker wordt… fijn voor jou dat jij daar niet bang voor bent. Be carefull what you wish for Danny… kanker kan snel gaan, maar ook heel heel heel langzaam. Die lijdensweg weglachen is nogal gevoelloos, maarja dat heb je met stoere mensen die wel weten wat pijn is, maar niet wat lijden is.

    • Actie reactie Rini. Kom maar eens bij mijn moeder kijken hoe fijn het is om kanker te hebben. Dan mag U daarna kijken of U mij dan nog veroordeelt of dat U ook vindt dat Danny een stoere enigzins gevoelloze reacties plaatst. Wat is het probleem? Het is toch geweldig als mensen dmv Ivermectine genezen en niet bloedend en schreeuwend dood hoeven te gaan?

     De wereld staat echt op de kop. Wat een compassieloze reacties. Laten we maar gewoon stoppen om mensen nog te helpen, te genezen of hun pijn te verlichten? Pfff… gefeliciteerd, de deepstate heeft jullie perfect gehersenspoeld. Pleur Ivermectine maar in de prullenbak, gooi hydroxychloquine maar weg, juich voor de satanisten die dat ook willen. Hulde hulde…

  • Leuk die eerste link… ware het niet dat er wereldwijd door NIEMAND ooit het bestaan van een “virus” is aangetoond… Dus daar begint de leugen al en de rest is daarmee dus ook klinkklare ONZIN of pure LEUGENS.

 6. Ik had nkele jaren geleden gasturboincognitievedingekanker , heb toen smorgens enkele maanden mn eige stront opgegeten….weet je wat ? genezen !

  • Wat een krankzinnige reactie. Ik ben er wel klaar mee hier.

   Jullie winden je op over de deepstate en hun smerige genocide vaccins en Israël en hun genocide oorlog enz enz enz… en nu is er een middel dat mogelijk een wondermiddel is en er zitten hier wat idioten die het belachelijk maken en uitlachen.

   In het einde der tijden kunnen de domsten goed niet meer van kwaad onderscheiden. Het is nutteloos dat ik hier reageer. Bedankt voor deze reacties Patrick, Danny en Rini… domheid kent geen grenzen. Er is eindelijk een middel (dat door onze vijand verborgen wordt gehouden) een middel dat de hele pharma industrie zwaar kan beschadigen. En jullie idioten gaan er dom en bijdehand over doen en het belachelijk maken.

   Succes met jullie kleine geesten, ik ben weg hier. Rommel… ontzettend bedankt voor deze vrijplaats, ik blijf lezen maar ik ga niet meer reageren. De domheid klotst tegen de plinten.

   Patrick… Rini… Dannny… snappen jullie niet wat dit nieuws voor wapen tegen de vijand is??? Kanker is een verdienmodel en dit middel sloopt dat hele verdienmodel en het verlost miljarden mensen uit onnodig lijden. Maak maar fijn grapjes en maak het maar belachelijk. Dit soort nieuws is een atoombom waarmee we de vijand kunnen vernietigen en jullie begrijpen het niet omdat jullie alleen maar even iets stoers of grappigs willen roepen.

   Succes Rommel… geef niet op. En als je ooit hulp nodig hebt, je hebt mijn mailadres en anders gooi je maar een artikel neer waarin je om hulp vraagt. Succes.

   • @ Let God sort them out oktober 30, 2023 Bij 23:51
    Het lijkt me geen pretje om je moeder zo te zien. Maar is deze manier wel nodig? Er is op het gebied van bestrijding van kanker heel veel niet regulier mogelijk. Maar iemand moet dat wel willen, durven en kunnen aangaan. Wil je meer weten mag je Rommel mijn mailadres vragen. Misschien kan ik je verder helpen.
    En laat je niet zo opfokken door wat anderen zeggen. We zitten allemaal met hetzelfde probleem en gaan daar op onze eigen manier mee om.
    Ook ik heb af en toe behoefte om wat afstand te nemen. Want na ruim 3,5 jaar steeds meer ellende tot me te nemen en dan ook nog redelijk vrolijk te blijven is niet altijd gemakkelijk. Maar gelukkig grote dosis humor, wat het dan weer draaglijk maakt.
    Hoop je reacties toch weer te voorschijn zien komen.
    Heb het goed en sterkte waarvoor je dat nodig hebt.
    Groet, Klien

   • Hey LGSTO
    Respect dat je toch zo’n lange reacties op sommige commentaren geeft.
    Fuck them , laat zo’n commentaren gewoon langs je afglijden Ze zijn het niet waard en kosten alleen energie die je beter kan gebruiken.
    Hopelijk zien we je in de toekomst toch weer hier voorbij komen.
    Groeten , sterkte en de allerbeste wensen
    (zie ook een bovenstaand commentaar van mij op je)

   • lgsto. Eyeopener nodig?
    De volgende was er voor mij een……….
    Helpt op zeker vlak als Ivermectine.

    Je BELEDIGD VOELEN is een keuze.

    Asjeblieft, knoop hem in je oren.

    • Inderdaad, men is verantwoordelijk voor wat men zegt en niet hoe een ander dit interpreteert of ervaart.

     Tekst heeft nou eenmaal een andere belevingswaarde qua emotie dan communicatie face to face.

   • LGSTO sterkte met je moeder, vreselijk om dit van dichtbij mee te maken. Vergeet kwaliteits CBD olie niet..en verdiep je ook in de werking van groot hoefblad..sterk ontkrampend, bij bv migraine maar in grote hoeveelheden kan t sterker werken dan bv opiaten om zware pijn bij bv kanker helpen.
    Barbara o Neill is een Australische natuurgenezer die een verbod heeft gekregen om in dr eigen land te spreken over natuurlijk genezen..veel filmpjes op YT. Castorolie compressen bij tumoren en meer van dat…icm ivermectine enzo…niet geschoten, altijd mis.
    Veel sterkte op je pad.

 7. Fenbendazole is beter in invermectine zit een stof die je beter niet wilt.
  Dit is Fenbenzadole (ontwormer) van een vertrouwde bron:
  https://fenbenlab.com/?wpam_id=25

  Waarom is Fenbendazol beter dan de Ivermectin-pasta?

  Fenbendazol is 99,9% zuiver. Ivermectinepasta bevat E171 Nanotitaandioxide. Deze E171 is giftig voor mens en dier. De pasta is moeilijk in te brengen bij dieren. U kunt het Fenbendazol poeder over het voer strooien. Het is goedkoper en gezonder.

  Het Fenbendazole-protocol van Joe Tippins voor kanker: https://deeprootsathome.com/joe-tippins-fenbendazole-protocol/

 8. Gewoon elke dag voldoende biologisch fruit en rauwkost (of uit eigen onbespoten moestuin of natuur..) en liefst ‘s-morgens voor al het andere en je krijgt ook nooit kanker…en hoogstwaarschijnlijk ook niets anders…of je moet daarbij wel heel gek doen…. Geen pillentroep en ander kunstmatig gedoe nodig…Luister even zo’n 11 minuten naar deze sympathieke oude prof !! https://www.youtube.com/watch?v=XzuHbmhTYWQ professor Dan Burke over salvestrolen 2015

  • Ben nu zelf 74,5 jr. jong…Slechte medische voorgeschiedenis, maar sinds ik hiermee rekening houd al meer dan 22 jaar nog geen gríepje meer gehad..En ook al die tijd zonder een pil of andere medicatie of zelfs supplementen…En kom en kwam al die tijd overal en kon ongestraft láchen met de hele corona-covid-hysterie en bijbehorende ‘maatregelen’… Leve ook de principes van ‘de Natuurlijke Hygiëne’ (zoek op internet !)…Nog geen enkele schrik voor Alzheimer of Parkinson of wat van die aard ook…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in