© Mat Napo op Unsplash

Het is nogal een week geweest. Ik zit al tientallen jaren in de media en ik ben nog nooit getuige geweest van zulke leugens, overdrijvingen en regelrecht bedrog. Allemaal met de bedoeling om iedereen te dwingen zich te laten vaccineren. De vraag is waarom? vraagt Wayne Allyn Root.

Laten we beginnen met het vaccin zelf. De resultaten in Israël bewijzen wat een schijnvertoning, schertsvertoning en bedrog dit alles is. De Amerikaanse regering en de Centers for Disease Control and Prevention beweren dat het vaccin onze enige kans is om te overleven.  En dat mensen in het ziekenhuis worden opgenomen en sterven aan COVID-19 omdat ze ongevaccineerd zijn.

Beide argumenten zijn pure fraude.

Ten eerste, bent u zich ervan bewust dat iedereen die sterft binnen 14 dagen na het krijgen van een vaccinatie wordt beschouwd als “ongevaccineerd”? Geen wonder dat ze beweren dat iedereen die sterft ongevaccineerd is. Als je sterft aan COVID-19, of je nu gevaccineerd of ongevaccineerd bent, noemen ze je gewoon ongevaccineerd.

Als een zakenman in de particuliere sector dat zou proberen, zou hij de komende 20 jaar in de gevangenis zitten wegens fraude.

De CDC heeft ook statistieken gebruikt van COVID-19 sterfgevallen die teruggaan tot januari om te beweren dat de sterfgevallen bijna uitsluitend onder de ongevaccineerden zijn. Dat komt omdat eerder in het jaar bijna iedereen ongevaccineerd was. Dat heet met de cijfers knoeien.

Het ergste van alles is dat de media de zich ontwikkelende ramp in Israël hebben verzwegen. Israël is het meest gevaccineerde land ter wereld. Ze kregen allemaal het Pfizer vaccin. In het begin gingen sterfgevallen en ziekenhuisopnames naar bijna nul. Israël verklaarde de overwinning op COVID-19.

  Vertwijfeling of vlucht naar voren? Corona-gevallen onder gevaccineerden mogen niet meer geteld worden

Maar alles veranderde. Vandaag heeft een massale COVID-19 uitbraak het gevaccineerde Israël overspoeld. Ziekenhuizen zijn vol. Mensen sterven. Op dit moment heeft Israël, het meest gevaccineerde land ter wereld, meer COVID-19 infecties per hoofd van de bevolking dan enig ander land ter wereld.

Op dit moment loopt per dag 0,2% van de hele Israëlische bevolking COVID-19 op.

De afgelopen week was de ergste week voor COVID-19 in Israël ooit. Israël zet records neer voor gevaccineerde mensen in het ziekenhuis. Sterfgevallen rijzen de pan uit.

Het is zo erg dat geen-mondkapje, geen-lockdown Zweden reizigers uit Israël heeft geweerd. Veel EU landen volgen dit voorbeeld.

Het vaccin faalt niet alleen, het is een spectaculair falen. Het is uitgewerkt. Het werkt niet meer. En net zoals mijn holistische doktersvrienden voorspelden, maakt het de volgende golf veel erger. Deze artsen zeggen dat gevaccineerde mensen veel besmettelijker zijn; zij dragen zwaardere virusladingen met zich mee en zijn veel vatbaarder voor het krijgen van ernstige ziekten dan iemand met “natuurlijke immuniteit”.

Dit experiment met een “experimenteel, alleen voor noodgevallen te gebruiken” vaccin is een grote mislukking. Een gevaarlijke en dodelijke mislukking.

Maar op dit moment pushen regeringen en de mainstream media het vaccin, vaccinmandaten en vaccinpaspoorten harder dan ooit. De vraag is waarom?

En het is niet alleen Israël. In het Verenigd Koninkrijk was een meerderheid van de COVID-19 sterfgevallen vorige maand onder gevaccineerde mensen. En het sterftecijfer in het VK als gevolg van COVID-19 is vandaag dramatisch hoger dan een jaar geleden – toen er nog geen vaccin was.

  Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren - "Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid."

Los van dit alles melden vaccinrapportagesysteem dat het vaccin zelf enorme sterftecijfers en verlammende verwondingen veroorzaakt. Gevaccineerde mensen sterven dus en worden ernstig ziek van het vaccin, naast het feit dat ze sterven en ernstig ziek worden van COVID-19 nadat ze het vaccin hebben gekregen.

En niets van dit alles komt in het nieuws. Het is een totale media black-out.

Erger nog, dezelfde regeringen, gezondheidsautoriteiten en media proberen wanhopig om het medicijn dat het meest succesvol is in de behandeling van COVID-19 te denigreren en te belasteren. Het heet Ivermectine. Overtuigend bewijs uit de hele wereld laat zien dat Ivermectine wonderbaarlijk effectief is tegen COVID-19.

Er is iets heel erg mis. Het lijkt erop dat iemand bang is dat je zal genezen van COVID-19, is het niet?

De vraag is WAAROM?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatie sterfgevallen plotseling “Corona slachtoffers” – Nadat 25% van de gevaccineerden stierf in bejaardentehuisVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNa “Booster” injecties sterven 4 verpleeghuisbewoners en moeten er nog meer in het ziekenhuis worden opgenomen
Volgend artikelDe intensivering van medische terreur en totalitaire “Covid” maatregelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Logisch, die rommel is afgenomen en betaald, en mag niet teruggestuurd worden. Ook de vooruit bestelde troep moet worden geaccepteerd en betaald volgens de zeer geheime contracten.
  Dat die rommel niet werkt waarvoor het aangesmeerd werd is ook logisch want sarscov2 en covid19 zijn aannames en veronderstellingen, niets daarvan is momenteel nog bewezen.
  De msm, de politiek en de medische wereld zijn als de dood voor het moment dat echt bekend wordt dat alles gebaseerd is op leugens en bedrog.

 2. De waarom vraag is gemakkelijk te beantwoorden. Het systeem is failliet. Letterlijk kunnen de pensioenen en dergelijke niet betaald worden dus er moet een excuus worden gevonden. Want toegeven dat beleid dat gevoerd is zo rampzalig was en is kan niet toegegeven worden.

  Ik had zo een goed excuus als pandemie niet kunnen bedenken. Ja, het systeem is gecrasht maar dat komt door Covid, anders had alles goed gegaan en geweest. Gellukkig hebben we vele levens gered maar ja, helaas is de prijs dat pensioenen, welvaart etc veel minder worden. Deal with it.

  groeten,
  Hugo

 3. Omdat regering leiders onder het VN beleid van 1947, dus de Rockefellers de oprichters, vallen. Daarom volgen alle lidstaten de COVID maatregelen van de VN, WHO( BILL GATES). De een wat strikter dan de ander. Regering leiders zijn directeuren van het bedrijf(land). De vaccinatie is bepalend voor het slagen van hun plan, The Great Reset.

 4. Onze “grote” leiders hebben het over Agenda 2030
  en over The Great Reset… Waar ze het niet over hebben
  is het 50-jarig jubileum van de Georgia Guide Stones
  in maart 2030. Daarop valt te lezen:
  Maximaal 500 miljoen mensen op aarde…
  Tijdens dierproeven met mRNA-vaccins (=COVID)
  stierven alle dieren, en nu spuiten ze er de
  complete wereldbevolking mee in…
  The Great Reset staat naar mijn mening dan ook
  voor massamoord op 7 miljard mensen.
  De rest waar het voor staat is misleidende bijzaak.

 5. Het waarom is best makkelijk uit te leggen. Het monetaire fiat geld systeem is failliet, de pensioenen van de Nederlanders is al weggesluisd. En voor elke dode krijgt de staat al zijn/haar geboorte trust vermogen uitgekeerd, dit levert meer op als die dode al op leeftijd was. Deze trusts leveren de staat tussen de 30 tot 80 miljoen euro per persoon op. Dus hoe meer er sterven door het vaccin hoe rijker de staat wordt. Tevens snijdt het mes met meerdere kanten, want dan komen er meer huizen vrij voor de asielzoekers en er behoeft geen pensioen meer uitgekeerd te worden en de mensheid wordt weer flink uitgedund. Met de overige aantallen zullen het elite clubje minder moeite mee hebben om die onder controle te houden. Het is dus een win-win-win situatie voor dat kleine elite clubje mochten zij erin slagen om hun project te laten slagen. Tevens kunnen ze dan het geld in credits veranderen die maar beperkt houdbaar zijn en afhankelijk hoe gehoorzaam en dienstbaarheid is geleverd door de transhumanist. Want de gevaccineerde die mogen blijven leven veranderen langzamerhand in een transhumanist en is dan niet meer menselijk. Alleen nog uiterlijk.

 6. Alleen maar doom denkers hierzo ? Ook vanuit jullie kant zijn het maar aannames. Ook jullie hebben geen enkel bewijs. Net alsof alle dokters, alle zorgmedewerkers, zusters etc de hele wereld liegen. Yeah right. Dat niet alles klopt daar ben ik mee eens maar van alle kanten koppen die cijfers niet, ook aan de kant van de doom denkers.

  • Heel toevallig ken ik iemand die in het bestuur zit van een ziekenhuis; zonder medische opleiding.
   Heel toevallig ken ik iemand die in het ziekenhuis werkt; de griep kreeg; een covid-test deed; onder de noemer covid naar bed werd gestuurd met een doosje paracetamol. In een gesprek met deze persoon waar ik deze probeerde wakker te schudden – covid bestaat niet; gezichtsmaskers werken niet – kreeg ik als redelijk overstuur en geagiteerd antwoord: ‘Ja, wat moet ik dan? Ik moet toch m’n huur betalen; ik kan niet in het bos gaan wonen.’

   Dus …
   en een tip: lees vooral nog wat relevante artikelen hier op FRONTNIEUWS. Hopelijk vallen de schellen je van de ogen!

   • Een derde getuigenis:
    Toevallig ken ik iemand die beroepshalve zeer regelmatig in het ziekenhuis komt. Op de vraag: ‘overbezetting?’ Antwoord: ‘Onzin!’

 7. “Ondanks de tendens van artsen om de moderne geneeskunde
  een ‘inexacte wetenschap’ te noemen, is het meer accuraat om te zeggen dat er in de moderne geneeskunde van wetenschap praktisch geen enkele sprake is.

  Bijna alles is gebaseerd op: speculatie, gokken, een klinische indruk,
  een opwelling, een hoop, een wens, een mening, of een overtuiging.”

  Dr. Robert Mendelsohn, (1926-1988)

 8. Nou ik vind een dat lijkt me overduidelijk, dat er te veel mensen zijn en dat moet laten we het zo zeggen ingekort worden. Dat is al eens eerder geprobeerd met de Spaanse griep maar dat hebt van Ranst verpest.
  Dus hebben ze gezorgd voor een nieuwe uitbrak Covid-19 maar helaas bleek dat het niet het gewenste resultaat had. Dus moesten ze het erg laten lijken en een vaccin er voor laten maken, wat er overigens al was.
  Maar met een spike-eiwit van het virus en dan zo dat je lichaam het niet kan uitstoten. Want ja dat is wat er gebeurd je lichaam voort het niet nodig deeltjes of via je huid met transpireren spugen niezen of verkoudheid.
  Dit gebeurd nu niet want het spike-eiwit is beschermd zo dat het niet afgestote wordt door je lichaam.
  En daardoor veel kopietjes er van maakt, waardoor je dus bloedstolsels krijgt hartfalen en noem maar op.
  Omdat er meer mensen er nu tegen gaan zijn moeten er booster shots komen om het te versnellen. En buiten dit is er veel meer aan de hand. Er zit een hele Agenda achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in