Een van de mysteries van de vermeende Coronapandemie is dat de westerse landen niet de minste belangstelling hebben voor de gezondheid van de vermeende zieken die zij in hun huizen in quarantaine plaatsen. Mensen moeten zichzelf redden – of ze moeten naar het ziekenhuis om de cijfers op te drijven, schrijft Report24.news.

Elders zijn er hulppakketten – bijvoorbeeld in El Salvador, waar de mensen – terecht – rekenen op paracetamol, aspirine, loratadine, ivermectine, azithromycine, vitaminen en mineralen.

De desinformatiecampagne van de mainstream media heeft in het westen zeer goed gewerkt. In plaats van na te denken over de vraag waarom er geen behandelingsaanbeveling of medicatie bestaat om een Corona-infectie veilig te overleven en mensen eenvoudigweg in quarantaine worden gestuurd zonder enige hulp of ondersteuning, geloofden de mensen de leugens over het vermeende “paardenontwormingsmiddel” Ivermectine.

Frontnieuws berichtte reeds in september over verschillende landen die op Ivermectine vertrouwen – waaronder El Salvador: El Salvador, Guatemala en Bolivia bieden hun burgers COVID-19 medicijnkits aan – met onder meer Ivermectine. Elke burger krijgt van de overheid gratis een “anti-COVID-19 kit” met de volgende producten.

De medicijnkit bevat:

• Paracetamol en aspirine (ontstekingsremmend).

• Acetylsalicylzuur (ontstekingsremmend)

• Loratadine (antihistamine)

• Ivermectine (tegen aantasting door parasieten)

• Azitromycine (antibioticum)

• Vitamine C (500mg)

• Vitamine D (2000 IE)

• Zink (50mg)

• Elektrolyten (mineralen)

Vraag uw regering waarom u, na twee jaar van wat verondersteld wordt in de gruwelijkste pandemie in de geschiedenis van de mensheid te verkeren, nog steeds volledig in de steek wordt wordt gelaten en zij liever een leugencampagne op touw zet tegen de bewezen werkzaamheid van Ivermectine.

  Zullen de KLONTERPRIKKEN een wijdverspreide mentale achterstand en onvruchtbaarheid veroorzaken?

Lees hier de waarheid over Ivermectine en vertel het aan uw familie en vrienden: de mainstream media liegen tegen u. Niet alleen soms, maar altijd. U wordt 24/7 voorgelogen, u wordt voorgelogen over Ivermectine.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op IvermectineVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelToxicoloog waarschuwt tegen COVID prikken “We zouden in feite een hele generatie onvruchtbaar kunnen maken”
Volgend artikelArts over vaccinsterfgevallen: “Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. ik heb in de afgelopen maanden vele voorbeelden gezien van valse informatie vanuit de overheid en overheids spreekbuizen. Het betreft verschillende zaken, van boetes en reisrestricties tot cijfers over besmetting, ziekte en sterfte. De valse voorlichting zit echter aan weerzijden van alle “nieuws”…..vele agenda’s, sommigen dubbel….mensen zonder trots of zelfrespect….
  Ik heb voor mijzelf een beeld kunnen vormen en dat is dat de leugens van alle kanten komen.
  De manier waarop overheid en politiek is omgegaan met ons burgers in de afgelopen jaren heeft voor mij de doorslag gegeven. Respectloos, alsof we dieren waren….of zijn.

  Ik ben “vaccine” weigeraar op basis van het feit dat de geloofwaardigheid van zowel regering als overheid en de productcenten voor mij dusdanig is door hun gedrag in het verleden dat die geloofgwaardigheid totaal weg is. Er is geen krediet bij mij als burger om nog enig vertrouwen te hebben in regering en overheid.
  En dus niet in hun zakenpartners die ook met onfrisse praktijken hun waren slijten….

  Is dat waarom ik geen spuit zal accepteren? Nee, wanneer er bestaande middelen zijn die eenvoudig en effectief kunnen worden ingezet en mij word een experimenteel vaccin opgedrongen waarbij niemand verantwoordelijk is, waarbij geen inhoudsopgave is en waarbij de door schade en schande opgestelkde test en controle termijnen ineens worden weggegooid/opgeheven, dan gaan bij mij alle alarmbellen af: waarom?
  Als zelfs Euro parlementariers geen informatie krijgen van hun “ambtenaren”….dan mag je gerust wakker worden.
  En wat is er mis met een werkend en steeds ontwikkelend EIGEN immuunsysteem?

  En dan bijkomende redeneen: bezuinigingen op zorg gaan door, niks geen extra nood IC units en wel miljarden voor controle van regels en het opwaarderen van het leger, en dan ook bezuinigen op zorg…?
  …en dan heb ik geen overtuiging meer nodig voor mijn weigeren, dan weet ik dat wat hier gebeurd niet is voor de burger, maar TEGEN de burger. Een beleid dat moet leiden tot de dood van de eigen bevolking….dat is de enige logische conclusie die past bij het gevoerde beleid. Dit is geen beleid van een democratische regering, dit is wat een dictatuur met hele kwade plannen voor de toekomst zou doen.

  Mijjns inziens is een revolutie bittere noodzaak, onze democratie is totaal weg en kapot, en onze grondwet tot pulp gemaakt.

  “Aux armes mes enfants, aux armes…”—– “…de koning van Hispanje heb ik altijd geeerd…”
  Het Franse volkslied spreekt over vechten voor vrijheid, het Nederlandse over gehoorzaam zijn aan vreemde koningen…is dist onze Nederlandse volksaard, neerbuigend gewillig en nederig slaaf zijn?

  “Aux armes mes enfants” klinkt toch een stuk meer naar vrijheid…..

  • Hoi Krupp,

   Hier ook geen enkel vertrouwen meer in die lui. Feitje, inj het leger hadden en volgens mijn nog steeds hebben ze het woord NuKuBu, Nutteloze Kut Burgers.

   Groeten,
   Hugo

  • Hoi Remy Wysmans,

   Je bedoelt mogen ipv willen. Als je het toch doet….. tot 150.000 Euro boete. Echt, ze hebben het beste met ons voor (sarc)

   Groeten,
   Hugo

 2. De ‘westerse beschavingen’ veranderen in bananenrepublieken voor hun burgers.
  De zogenaamde bananenrepublieken lijken het tot zover wel beter voor te hebben met hun burgers.

 3. 4wiw

  Dat er een verband is tussen 5G (straling) en ‘Corona’ dat weet ik dus al lang(er).
  nu blijkt dat artsen op verkeerde been zijn gezet omdat het ‘wondermiddel’ ivermctine
  deel uit maakt van het wapen arsenaal tegen de mensheid.

  >>> Veel alternatieve media prijzen Ivermectine de hemel in als remedie tegen Covid-19. Op de website civilianintelligencenetwork lees ik dat alleen al in de Verenigde Staten bijna 90.000 keer per maand het middel wordt voorgeschreven. Het heeft er echter alle schijn van dat de critici op het verkeerde been zijn gezet omtrent dit “wondermiddel” en dat het onderdeel uitmaakt van de wapentechnologie die bedoeld is om ons te doden. Ivermectine heeft een hoge affiniteit voor grafeenoxide, wat betekent dat het zich bindt aan grafeenoxide.
  Via chemtrails en rechtstreekse toevoegingen komt grafeenoxide in onze water- en voedselvoorziening terecht. Het meeste grafeenoxide dat we binnenkrijgen, wordt direct weer uitgescheiden met de ontlasting. Als Ivermectine is ingenomen, wordt grafeenoxide echter niet uitgescheiden, omdat Ivermectine 12 dagen in de darm blijft en het grafeenoxide absorbeert.
  Het vormt als het ware een antenne in de darm en vervolgens wordt de darm 12 dagen lang bestraald en gekookt!

  Ivermectine is op zichzelf al een gevaarlijk goedje en als de overdosis Ivermectine je niet doodt, zal de affiniteit van Ivermectine voor grafeenoxide dat wel doen. Het is natuurlijk al een teken aan de wand dat Ivermectine een farmaceutisch product is. Mogelijk is de Ivermectine-hype opgestart en aangewakkerd door de gecontroleerde oppositie. We zien bijvoorbeeld dat een presentator tijdens zijn show gretig de Ivermectine “snoepjes” naar binnen werkt. <<<

  https://niburu.co/lezersbrieven/16951-de-kern-van-het-wapen-bloot-gelegd

  • Denk jij nou echt dat mensen zo dom zijn?
   Wat ben jij een doorzichtig lulletje zeg.
   Wel eens gehoord van “controlled opposition”?
   Enfin, voor jou is maar één plaats namelijk boom 9 tak 4.

 4. Goed artikel weer, echter Acetylsalicylzuur = Aspirine; gewoon voor de volledigheid. Fijne Feestdagen iedereen en op naar een strijdbaar 2022!

 5. Ach ja, die willen hun bevolking in leven houd en hebben geen ËU”.
  Nog nooit heeft de overheid zich bemoeit met wat een dokter voorschrijft, zolang het toegelaten medicijnen zijn.

  Behalve met de moord “vaccins”.

 6. OK, Karel ! dit is de eerste keer dat ik een kritisch bericht over Ivermectine lees dat ik echt serieus denk te moeten nemen en waar ik bevestigingen van zou willen vinden ! Uiteindelijk is het beste advies altijd nog gewoon zo gezond mogelijk leven : écht gezonde voeding, gezonde lucht en water, gezonde beweging, gezonde eerlijke sociale contacten, regelmatig ontstressen/mediteren of wat ook van die aard..en je kunt alles aan, wordt nergens ziek van en hebt al die rotzooi en geen dokter of ziekenhuis nodig ! Ben nu 72, had slechte medische voorgeschiedenis…nu al 22 jaar nergens last van zonder één pil of andere medicatie, zonder wat voor spuit/vaccinatie ook en zelfs zonder énig supplement !! Lách en spot met de hele waanzin…Uiteraard bepaald níet met de ellende die het aanricht..(maar geloof ook niet alles wat op Niburu beweerd wordt..) Amen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in