Waar komt de ‘Coronapandemie’ vandaan en wat is het doel ervan?

1

Ten eerste, Covid-19 is een echt virus. Er valt veel voor te zeggen dat Covid-19 een product is van illegaal onderzoek naar biowapens. Het onderzoek om virussen meer overdraagbaar te maken begon aan de Universiteit van North Carolina en werd overgebracht naar het laboratorium in Wuhan, China, waar het gedeeltelijk werd gefinancierd door Dr. Fauci van het N.I.H.

De officiële verklaring voor het onderzoek is het verkrijgen van voorkennis over een dergelijk virus, zodat een vaccin doeltreffender en sneller kan worden ontwikkeld. Deze verklaring zou al dan niet waar kunnen zijn, schrijft Paul Craig Roberts.

Het Covid-19 virus bestaat echt, maar de “pandemie” werd op vier manieren geënsceneerd:

De Real Time Reverse Transcription Polymerase Chain Reaction-test (PCR-test) werd gebruikt om infecties dramatisch te overschatten. Het is nu een bekend en erkend feit dat het uitvoeren van de test boven de 35 amplificatiedrempelcycli een vals-positief infectiepercentage oplevert van maar liefst 97%. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft nu stilletjes toegegeven dat de test moet worden uitgevoerd in het bereik van 25-30 cycli, en niet in het bereik van 35-40 cycli dat de basis vormt van de vermelde infectiepercentages (zie dit artikel “WHO geeft (eindelijk) toe dat PCR-tests vals-positieven creëren” dat eerder door Frontnieuws is gepubliceerd).

Effectieve, veilige en goedkope behandeling van Covid-19 infectie door HCQ en Ivermectine werd geblokkeerd door volksgezondheidsautoriteiten en ondergeschikte medische verenigingen en professionals.

Er werden economische stimulansen gecreëerd die ziekenhuizen financieel stimuleren om niet-Covid-19 sterfgevallen te rapporteren als Covid-19 sterfgevallen. Dit is gemakkelijk te doen met het hoge fout-positieve percentage van de PCR-test. Merk op dat er dit jaar geen griepseizoen was en geen melding van griepgevallen. De reden is dat griep als Covid-19 werd geteld en griepdoden als Covid-19 doden.

  OpenAI vindt blanke genocide geen probleem

De mainstream media dienden als propagandaministerie voor de ‘Coronapandemie’. De gevestigde pers verspreidden braaf desinformatie en angst en censureerden alle adviezen en meningen van deskundigen die het tegendeel beweerden. Onwetende deskundigen brandmerkten wereldberoemde deskundigen als “samenzweringstheoretici” omdat zij het officiële georkestreerde narratief in twijfel trokken.

Wat is het doel van de georchestreerde ‘pandemie’?

Eén doel is de winst van vaccinaties voor Big Pharma.

Een ander doel is bevolkingsbeheersing en de teloorgang van de burgerlijke vrijheid die de autoriteiten hebben bereikt met lockdowns en mondkapjes verordeningen. De autoriteiten maken nu gebruik van de Covid-19 mutaties om deze controlemaatregelen uit te breiden en te intensiveren.

De zinloosheid en de contraproductieve gevolgen van lockdowns en mondkapjes zijn voor veel gerespecteerde deskundigen zo duidelijk dat de vraag is gerezen of er een kwaadaardiger agenda aan het werk is. Mike Whitney bericht over de bezorgdheid van een van deze deskundigen, een voormalig wetenschapper en vicepresident voor Pfizer (zie dit artikel “Puur, onversneden kwaad” dat eerder door Frontnieuws is gepubliceerd).

Zij die geboren en gesocialiseerd zijn in samenlevingen die al tot het kwaad zijn vervallen, weten niet anders. Ik heb de groei van het kwaad de laatste 30 jaar gadegeslagen. Een deel van het succes van het kwaad is het in diskrediet brengen van de waarheid, een trend die ik al vele jaren waarneem en waarover ik verslag doe. Feiten en bewijzen hebben aan invloed ingeboet ten gunste van op emotie gebaseerde agenda’s. Door feiten ondergeschikt te maken aan emotie kan het kwaad het verhaal bepalen.

  Directeur verpleegdienst dreigt vaccinatieweigeraars met ontslag

De vraag die voor ons ligt is of Covid-19 vaccins deel uitmaken van een ontvolkingsagenda. Dit is een serieuze en reële vraag.

Paul Craig Roberts is een Amerikaanse econoom en publicist. Hij was plaatsvervangend minister van Financiën tijdens de Reagan-regering en staat bekend als medesamensteller van het economische beleidsprogramma van de Reagan-regering.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De fake Covid-“pandemie” is het excuus voor concentratiekampen

Vorig artikelEuropees vaccinatiepaspoort garandeert geen vrij verkeer tussen EU-landen
Volgend artikelWaarom de NAVO Libië tien jaar geleden vernietigde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Sars-CoV-2 is een virus die covid-19 veroorzaakt, zeggen ze!
  Maar er heeft nog steeds niemand, geen enkele gezondheidsinstantie, viroloog, immunoloog, laborant, … Sars-CoV-2 kunnen aantonen!
  Geen bewijs , geen covid!
  Het is influenza A – B , zoals onderzoeken uitwijzen door wetenschappers !
  De PCR test is ontwikkeld met het uit computergegevens gehaald Sars virus uit 2003, en niet met het vermeend SARS-CoV-2 virus uit een geïnfecteerd persoon.
  Dus ja, er is een virus, het jaarlijks wederkerend seizoensvirus influenza, en met het gecreëerde angstvirus is dit een fakepandemie met sterftecijfers van volgens de WHO 0,05% voor -70 jarigen en 0,15% alle leeftijden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in