jensenartofficial / Pixabay

Lange tijd werd Noord-Europa beschouwd als de veiligste, schoonste en meest progressieve landen ter wereld, maar net als Amerika heeft het te maken met een ongekende misdaad: machtsstrijd tussen Zweedse maffiaclans maakt het Scandinavische land tot een van de … meest gewelddadige in Europa … Maffiamoorden schokken Nederland, dat vecht tegen zijn afdaling in een “narcoticastaat”, terwijl beschermde journalisten en advocaten op straat worden vermoord. Vaak treffen de bendeleden, van wie de moordenaars nog maar 14 jaar oud zijn, het verkeerde doel en doden onschuldige burgers.

Vreemd genoeg vinden deze krantenkoppen hun weg niet naar de utopische wereld van de MSM. Toerisme is één factor, de andere is de creatie van een alternatieve realiteit. Een denkbeeldige realiteit waarin de kersenbloesems de zwarte kleur van de bommen bedekken. Want een leugen die keer op keer wordt verteld, wordt “werkelijkheid” in de context van de verteller en de getroffenen. Dit is hoe geschiedenis wordt gecreëerd en hoe de huidige dystopie wordt toegedekt, schrijft Helena Glass.

Onlangs verklaarde een lid van het Congres dat de VS een Hiroshima moest doen met Gaza. “Zorg dat het snel gebeurt.” De gevolgen zouden een toeristengraf zijn, want de lucht, de grond, het puin en het water zouden nu voor jaren vervuild zijn! En Netanyahu heeft grotere plannen voor dit bastion van Palestina. Zijn visioenen worden gevoed door geld. Olie. Ben Gurion Kanaal. Een tuinstaat voor NEOM-bezoekers. Maar het land moet brandschoon worden gemaakt – anders komen de toeristen niet.

“De oorlog komt eraan – bereid je voor,” waarschuwt de Duitse politicus Scholz keer op keer. Wordt dit een oorlog in het Midden-Oosten of een Russische oorlog – of allebei? Infecteer Europa. Israël heeft zojuist de Iraanse ambassade in Damascus gebombardeerd. Iraanse nationalisten gedood. De CIA/NAVO heeft Moskou gebombardeerd en 140 burgers gedood. Estland heeft net aangekondigd dat elk NAVO-lid al troepen heeft ingezet in Oekraïne. En Mike Johnson heeft net verklaard dat de failliete VS Oekraïne 61 miljard dollar zal sturen – in leningen en gestolen Russische eigendommen!

  Voormalig MI-6 inlichtingen analist Dr. John Coleman: Minstens 4 miljard nutteloze eters moeten tegen 2050 uitgeroeid zijn

Wat de FU*K? Dit ruikt naar Rothschild in 1918 toen hij opdracht gaf tot de moord op tsaar Nicholas II en al zijn bezittingen begon te stelen, waaronder diamanten, bankrekeningen, juwelen en onroerend goed.

Er zijn VN-protocollen die staten toestaan om tegoeden te bevriezen als sanctie. Bevriezen betekent niet dat de bezittingen nu toebehoren aan het land dat ze heeft bevroren. Het betekent dat ze nu in bewaring zijn. Als ze de tegoeden of de opbrengsten ervan afpakken, is dat diefstal. Om de VS de bevriezing te laten inroepen, moeten ze zichzelf identificeren als een “benadeelde partij”. Het gebruik van termen als “wereldwijde veiligheid” valt NIET onder dit protocol.

Zodra de VS erkent dat het een benadeelde partij is, moet het aantonen hoe het is benadeeld – in het geval van Oekraïne was de hele economie gebouwd op criminele activiteiten – daarom kan een “benadeelde partij” worden onderworpen aan de normen van een CRIMINEEL. Nog belangrijker is dat de VS en de EU, om een bevriezing af te dwingen, de procedures van de VN-Veiligheidsraad moeten doorlopen en niet zomaar unilateraal mogen handelen.

Al deze maatregelen om Russische fondsen te bevriezen zijn volledig illegaal onder internationaal recht. En de gevolgen zullen ongetwijfeld gericht zijn op het verzwakken van de economieën van de VS en de EU. Economieën die al op de rand van de afgrond staan. Als de VS en de EU ermee instemmen om deze tegoeden te gebruiken als gift aan Oekraïne, of zelfs als lening, dan zal er een precedent worden geschapen en zullen de markten uit hun dak gaan omdat landen zullen proberen hun eigen vermogen te verminderen voordat de VS besluit dat ze ongewenst zijn.

  De totalitaire Dystopie is er al

Het doel van de sancties is om het land tot onderwerping te chanteren. Het hele Midden-Oosten houdt dit nauwlettend en met grote argwaan in de gaten.

Israël opereert buiten de VN om en bombardeert andere landen, zogenaamd om “Hamas” te treffen. Daarbij zijn 35.000 burgers gedood. De VS heeft zich gemengd in een oorlog in Oekraïne waarbij het niet betrokken is. De VS handelt daarom onrechtmatig. De NAVO grijpt in in Oekraïne hoewel Oekraïne geen lid is van de NAVO – en maakt zich dus ook schuldig aan een criminele schending van het internationaal recht van de VN.

Technisch gezien zouden deze maatregelen betekenen dat de Verenigde Naties niet langer een levensvatbare entiteit zouden zijn en dat niemand verplicht zou zijn om zich aan de wetten ervan te houden. De wereldmarkten zouden een zware klap krijgen. Dat zou de katalysator zijn. Als de Derde Wereldoorlog werkelijkheid wordt, neem je natuurlijk afscheid van je beleggingen.

De goudprijs is sinds het begin van het jaar met ongeveer 10 procent gestegen, de olieprijs met 19 procent. Beide indicatoren van economische onzekerheid. Maar – zwaar gemanipuleerd.

Als de NAVO bereid zou zijn om Rusland binnen te vallen, zouden er een aantal obstakels zijn: 1. Haar wapens zijn momenteel inferieur en vertonen grote tekortkomingen. 2. De NAVO zou dan versplinterd zijn in termen van leiderschap, aangezien de CIA en MI6 waarschijnlijk geen tweede positie zouden innemen in autoriteit en commando – wat betekent dat onderlinge strijd … suïcidaal zou worden. 3. Gezien de opmerking van Slovenië dat de NAVO-strijdkrachten al aan de touwtjes trekken in Oekraïne en hebben verloren – zou een wereldoorlog deze inlichtingenstrategie niet veranderen.

  Alexander Dugin: De denkvormen in China en de moderne periode

In de zoektocht naar antwoorden is het noodzakelijk om de motieven te begrijpen. Terwijl de klassieke motieven ontvolking en geld waren, is er deze keer meer. Ze zijn geïdentificeerd en ontmaskerd. Ze komen niet verder. China weet het. Afrika weet het. Rusland weet het. Het Midden-Oosten weet het. Anonimiteit heeft hen invloed gegeven. 70% van het federale budget gaat naar illegalen. Ze hebben Amerikanen leeggezogen. De uitgaven zullen instorten. En hun $$$$$$ zal waarschijnlijk drastisch dalen als alternatieve valuta’s gebruikt blijven worden.

Ze zijn opnieuw verslagen. En op dit moment is dat hun enige oplossing: wraak nemen door elk land met hen mee te slepen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIvermectine blijkt een belangrijk hulpmiddel bij de behandeling van kanker
Volgend artikelJapan waarschuwt dat AI de totale ineenstorting van de sociale orde kan veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Benoem gewoon eens de huidige problemen en crisissen in Nederland in 1 overzicht:
  Kindertoeslag affaire, uit huis geplaatste kinderen die voor het leven getraumatiseerd zijn. 20 miljard schade aan woningen in Groningen ( geen 6 miljard! ).
  Geen huis meer te vinden, en dan nog 10.000 glansparels/ Asielzoekers die al reeds RECHT hebben op een woning plus de rest die binnenkort volgt. (familiehereniging op grote destructieve schaal)
  Het normaal vinden dat een klein flatje € 1500,00 per maand aan huur kost?!
  De drang naar het elektrificatie van de maatschappij wat op zich een totale ramp in wording is.
  Extreme stijging van diefstallen uit winkels.
  Extreme inflatie van de voedselprijzen, dit kan nog wel eens het grootste probleem van alles gaan worden.
  Extreme schuldenberg particulieren, de incasso industrie draait op volle toeren en dat is het topje van de ijsberg.
  Harddrugs gebruik onder werkenden, 70% van de werknemers in de bouw, schilders en glaszetters gebruiken dagelijks drugs.( bij Hugo de Jonge is het 100%)
  De TikTok cultuur, de jeugd van dit moment is totaal verwend, denkt dat ze topsalarissen krijgen, te beroerd om te werken en een totaal ontbreken van gevoel voor gezag ( een enkeling daargelaten maar dat is meer een uitzondering ).
  Dit schip gaat in volle vaart en er staat niemand aan het roer, de kade is van gewapend beton, na de klap is er van het schip waarschijnlijk niets meer over. ps reactie geleend!!!

  • Djennis
   april 10, 2024 Bij 08:25
   Je hebt het goed beschreven.
   Want bij het lezen van de laatste regels van het artikel, moest ik aan hetzelfde denken
   “Ze zijn opnieuw verslagen. En op dit moment is dat hun enige oplossing: wraak nemen door elk land met hen mee te slepen.”
   Het zal zeker Nederland zijn dat wordt meegetrokken in deze hel.
   Er is geen ontkomen meer aan.
   Pas als niks menselijk meer bestaat, kunnen wij vrije mensen weer vooruit kijken naar een nieuwe wereld.

   • Ik denk dat Djennis maar even uit de losse pols heeft geschreven. Met 5 minuten brainstormen komen er honderden excessen bij. Maar ja, misschien is het wel verstandig om dat niet te doen. Anders donder je in een diepe diepe depressie.

   • @Djennjs en Libera nos a malo…

    Verdiep je in de Khazaren en je zult heel snel begrijpen hoe alles in elkaar hangt. De Khazaren zijn de grondleggers van het satanistische netwerk van psychopaten die overal in het westen de macht hebben gegrepen. De vrijmetselarij en de illuminatie en de orde van Malta, de tempeliers (roodschilden), daarna de EU, WHO, VN, alle centrale banken, alle westerse overheden… ze hebben in de afgelopen 1000jr alles geïnfiltreerd. Het WEF is nu hun belangrijkste ‘praatclubje’.

    Deze Khazaren hebben met hun geroofde macht en hun geroofde rijkdom onze hele geschiedenis herschreven en ze hebben zichzelf uit de geschiedenisboeken gelaten. De Khazaren geven zich uit als Ashkenazi joden, het zijn fake joden die WO2 hebben gebruikt om zichzelf onschendbaar te maken door de slachtofferrol van de Joden en Israël te kunnen stichten om het middenoosten te veroveren/infiltreren.

    Ga eens wat dingen over de Khazaren kijken/lezen en je zult onmiddellijk de paralellen herkennen met de satanisten dir het westen gijzelen en dmv vazalstaten oorlog voeren tegen het oosten van de wereld. Rusland en China weten exact wie en wat de Khazaren zijn. De Khazaren komen van oorsprong uit de regio Oekraïne. Rusland heeft ze 1000jr geleden verslagen en toen hebben de Khazaren zich omgedoopt tot ashkenazi joden en heel europa overgenomen. De Khazaren zinnen al duizend jaar op wraak tegen de Russen. Alle ellende van de afgelopen 1000jr komen allemaal voort uit de Khazarische maffia. De Khazarische maffia heeft het westen volledig overgenomen. En ze gedragen zich als de satanische rovers, moordenaars, verkrachters, identieitsdieven die ze altijd zijn geweest. Identiteitsdiefstal, afpersing, chantage, intimidatie en satanische rituelen is hoe ze het hele westen hebben overgenomen. Hun maffia werkt obv afpersing en chantage. De honeypots zoals Epstein en Dutroux zijn de manieren waarop ze royals, politici en zakenmensen chantabel maken dmv pedoseks.

    • @Djennis en Libera nos a malo en alle anderen…

     Kijktip;
     The Khazarian maffia, Godeaters pt 1;
     https://youtu.be/YwbkyEzYBHI?si=WdkRb9DDaLqAkD1r

     The Khazarian maffia, Godeaters pt 2;
     https://youtu.be/PuRcBi87YpA?si=SRQbHIUBNcpiHEaI

     Als je echt wil begrijpen hoe eea in elkaar zit en wie/wat de satanisten van oorspong zijn, hoe ze hun macht hebben gegrepen en hoeveel macht ze hebben gegrepen. Rusland en China weten heel goed waar ze tegen vechten, maar westerlingen hebben geen idee hoe het zit. De Khazaren komen helemaal niet voor in de westerse geschiedenis… OMDAT ZE ZICHZELF UIT DE GESCHIEDENIS HEBBEN GESCHREVEN.

     The biggest trick the devil pulled, is convincing mankind that the devil does not exist.

     De Khazaren hebben zichzelf tot onzichtbare vijand gemaakt door zichzelf onzichtbaar te maken. Daarom staan ze niet in onze geschiedenisboeken en daarom zitten ze ook in allerlei onzichtbare/onaantastbare clubjes zoals de vrijmetselaars en de illuminatie. Ze hebben zichzelf onschendbaar gemaakt door zichzelf onzichtbaar en onaantastbaar te maken.

     Kijk deze docu, ik heb afgelopen jaren veel docu’s gekeken, maar deze docu maakt het allemaal duidelijk. Westerlingen zitten van geboorte tot graf in een Khazariaanse satanische matrix. Alles wat wij leren is een leugen.

     • Theme
      april 10, 2024 Bij 13:34
      👍
      Daarom ga ik gemakshalve er niet meer van uit, dat ik het beloofde land zal mogen binnen gaan.
      Maar ik weet zeker dat wij als instrument van de waarheid, het Licht terug zullen brengen naar de mensen.
      En deze weg is reeds ingeslagen en zorgt nu al voor een Awakening.
      Nogmaals dankjewel voor het delen van deze kostbare informatie.

 2. Denk dat het verzwakkende aardse magnetischveldsterke de aanleiding is dat veel mensen zich tegenwoordig zich z;o vreemd zelfs achterlijk tegen zijn medemens opstelt, ook heeft de plandemie diepe sporen achtergelaten in de maatschappij.

  Poolomkering versnelt; afname magnetisch veld veroorzaakt ernstige gezondheidsproblemen

  Mensheid anno 2024 op de rand van de afgrond naar 2030 – 2040, de periode waarin de hele planeet op zijn kop zal worden gezet alvorens de definitieve poolomkering plaatsvindt
  (15.55) – Het met afstand grootste, maar nog altijd volledig genegeerde gevaar dat het voortbestaan van de mensheid bedreigt, namelijk het (vrijwel) verdwijnen van het beschermende magnetische veld vanwege de aanstaande poolomkering, komt in versneld tempo op ons af. Keer op keer verschijnen er nieuwe wetenschappelijke onderzoeken die bevestigen wat een enorme impact de elektromagnetische veranderingen hebben op de gezondheid van mens en dier. Hoogstwaarschijnlijk zullen de honderden miljoenen mensen met een door Covid mRNA injecties aangetast immuunsysteem de eerste slachtoffers zijn. Uiterlijk tussen 2030 en 2040 is de hele planeet aan de beurt met onder meer gigantische aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en tsunami’s, en zonnevlammen die een permanent einde zullen maken aan onze energievoorziening.

  De gezaghebbende Russische geofysicus Sergey Simonenko bevestigt in een nieuw wetenschappelijk artikel dat er overtuigend bewijs is dat het aardse magnetische veld in snel toenemende mate onderhevig is aan kosmische straling. De grote magnetische anomalieën van 2007, 2020 en 2023 onderstrepen dit. Kortom: we bevinden ons midden in het zenit van de historische rampencyclus, die de aarde iedere 6000 jaar treft, zoals ook Simonenko bevestigt. De poolomkering is onverbiddelijk gaande.

  Bron: https://www.xandernieuws.net/uncategorized/poolomkering-versnelt-afname-magnetisch-veld-veroorzaakt-ernstige-gezondheidsproblemen/

  • In het artikel op xandernieuws.net wordt het aantal dodelijke slachtoffers in Gaza geschat op 33.000 en gisteren las ik over 322 vrachtwagens met hulpgoederen op weg naar Gaza. 322 verwijst naar het in 1832 opgerichte aan Yale University (New Haven, Connecticut) verbonden geheime genootschap Skull and Bones aka the brotherhood of death.
   Opa, zoon & kleinzoon Bush waren lid, net als de Amerikaanse klimaatgezant John Kerry. In 2004 kwam het lidmaatschap van de heren Bush en Kerry bij de verkiezingscampagne voor het presidentschap naar buiten en beide heren weigerden categorisch vragen over Skull and Bones te beantwoorden.

  • AJ
   april 10, 2024 Bij 10:06
   Dan is de Armageddon compleet.
   Alleen diegene die het ziet aankomen, kan zich voor een paar jaar verschuilen.
   Wachten tot de aarde weer tot rust is gekomen.
   Zou ik zeggen.

 3. Een Russische blogger schreef dit korte commentaar, waarmee ik het volledig eens ben.

  Er zou helemaal geen Oekraïne moeten zijn! HET HELE (!!!) grondgebied van Oekraïne maakt deel uit van RUSLAND! Alle andere opties betekenen dat Rusland de oorlog met het Westen verliest.

 4. Gisteren bij Beau had ik zowat het schuim voor de mond staan, wat kunnen mensen enorm dom ouwehoeren J Goebels zou er van verkleuren.
  Begin echt de hoop op te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in