Foto Credit: PBD/You Tube

In een recente aflevering van de PBD Podcast, gepresenteerd door Patrick Bet-David (PBD) samen met co-hosts Adam Sosnick, Tom Ellsworth en Vincent Oshana, gaf voormalig CNN presentator Chris Cuomo toe over zijn gezondheidsregime en zijn standpunt over de COVID-19 vaccins, schrijft Jim Hᴏft.

In de aflevering werd Cuomo geconfronteerd met zijn vroegere kritiek op vaccinsceptici, terwijl hij nu een behandeling omarmt die hij ooit verachtte.

Tijdens de discussie toonde Bet-David een opnieuw opgedoken clip uit 2021 waarin Cuomo Rep. Byron Donalds bekritiseerde voor zijn beslissing om zich niet te laten vaccineren tegen COVID-19. In de clip hekelde Cuomo Rep. In de clip kastijdde Cuomo Donalds voor het verwaarlozen van zijn verantwoordelijkheden op het gebied van de volksgezondheid:

“Iedereen zou dat over jou moeten weten, Byron Donalds. Je vertelt mensen niet dat ze zich moeten laten vaccineren. Je dringt het niet op. Je zegt niet dat het de juiste keuze is. Je zegt dat je het niet doet, en je familie doet het niet, en je laat buiten beschouwing dat je andere mensen ziek kunt maken alsof dat er niet toe doet. Oké?”

Donalds verdedigde zijn standpunt door te stellen dat vaccineren een persoonlijke keuze is en dat hij niet moet worden gehekeld omdat hij die beslissing heeft genomen.

“Als je beschermd wilt worden tegen deze varianten en de originele stam, laat je dan alsjeblieft vaccineren. En hoe zit het met andere mensen beschermen? Ik moedig je aan om dat te doen,” benadrukt Donalds. “Maar als er Amerikanen zijn zoals ik die ervoor kiezen om dat niet te doen, berisp me dan alsjeblieft niet omdat ik dat doe. Dat is een persoonlijke keuze die ik heb gemaakt met mijn eigen gezondheidszorg.”

“Ik heb er met een paar artsen die ik ken over gesproken. Ik heb ze verteld. “Ik heb het al gehad en ik ben 42. Wat denk je?” Ze zeiden: “Ja, je bent in orde. Als dat is wat je wilt doen, ga je gang en doe het.” Ze zeiden niet: “Nee, je moet het doen vanwege alle anderen.” Want als andere mensen beschermd willen worden, hebben ze toegang tot vaccins. Ga het vaccin halen. Ik zou nooit iemand zeggen zich niet te laten vaccineren. Ik sta er helemaal achter als iemand daarvoor kiest,” voegde Donalds eraan toe.

  Schokkende beelden: Danser stort in tijdens optreden, sterft aan hartaanval

Ondanks Donalds’ beweegredenen bleef Cuomo bij zijn kritiek en suggereerde dat Donalds’ standpunt “dom was als vervanging voor moedig.”

Fast forward naar het PBD Podcast interview, reflecteerde Cuomo op hoe zijn opvattingen sindsdien zijn geëvolueerd, waarbij hij toegaf dat hij nu regelmatig Ivermectine neemt. Hij erkende dat de medische gemeenschap het medicijn onterecht had afgewezen.

“Ik neem een… Hoe noemen ze het? Een gewone dosis, wat dan ook. Ze proberen ivermectine op te bouwen. Ivermectine was een boogie man in het begin van COVID.”

Cuomo uitte verder zijn frustratie over de verkeerde informatie rondom ivermectine en het niet verstrekken van accurate informatie aan het publiek. Hij bekritiseerde overheidsfunctionarissen voor het verstikken van de open dialoog.

“We kregen slechte informatie over Ivermectine. De echte vraag is, waarom? Iedereen zal zeggen: ‘Joe Rogan had gelijk. Maar daar gaat het niet om. Waar het om gaat is dat de hele klinische gemeenschap wist dat Ivermectine geen kwaad kon. Ze wisten het. Ik weet dat ze het wisten. Hoe weet ik dat? Omdat ik nu niets anders doe dan praten met deze artsen die destijds overweldigd werden door COVID, en ze zeiden niets. Niet dat ze iets verborgen hielden, maar het is goedkoop, het is van niemand en het wordt gebruikt als een antimicrobiële, antivirale stof op al die verschillende manieren. Dat wordt het al heel lang.”

Ironisch genoeg was Cuomo tijdens de pandemie een van degenen die verkeerde informatie over Ivermectine verspreidden.

Kijk:

Toen Cuomo werd geconfronteerd met zijn kritiek uit het verleden op degenen die het vaccin weigerden, weigerde hij zich te verontschuldigen en hield hij vol dat hij alleen de beste praktijken doorgaf die destijds door overheidsfunctionarissen werden verstrekt:

  De Storm voor de Kalmte

“Excuses? Natuurlijk niet. Byron Donalds komt in mijn show. Ik geloof dat je als leider in die tijd de plicht had om grondig te zijn in wat je naar buiten bracht, in plaats van alleen maar politiek te bedrijven. Dit was nooit zo eenvoudig als vaccin goed, vaccin slecht. De politiek maakte het zo.

Flashback, hier is een video van Chris Cuomo die miljoenen ongevaccineerde Amerikanen de “grootste vijand in Amerika” noemde.

Kijk:

Zijn ego is veel te groot om zijn excuses aan te bieden. Cuomo verdedigde verder zijn eerdere standpunten door vol te houden dat het vaccin het aantal ziekenhuisopnames en ernstige gevallen van COVID-19 aanzienlijk verminderde.

“De gegevens zijn overweldigend: toen het vaccin zijn intrede deed in onze populatie, daalde het aantal mensen dat het ziekenhuis inging met zeer ernstige of uiteindelijk terminale gevallen,” zei hij. “Tegen welke prijs en waarom? Dat weten we niet.”

Ondanks zijn bekentenissen en veranderende opvattingen, bleef Cuomo vastbesloten om zich niet volledig aan te sluiten bij degenen die de werkzaamheid van het COVID-19 vaccin vanaf het begin in twijfel trokken. In plaats daarvan legde hij de schuld bij de overheid en politieke leiders voor de verkeerde informatie en het gebrek aan transparantie dat het wantrouwen bij het publiek heeft aangewakkerd.

  Borstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomen

“Mijn zorg is dat de onbekenden nu gevaarlijker zijn dan de onbekenden,” merkte Cuomo op en hij drong aan op verder onderzoek naar bijwerkingen van vaccins.

The Gateway Pundit meldde eerder dat de in ongenade gevallen voormalige CNN presentator voor het eerst onthulde dat hij last had van bijwerkingen die hij toeschreef aan het COVID-19 vaccin.

Hoewel Cuomo de precieze aard van zijn symptomen niet specificeerde, uitte hij wel zijn bezorgdheid over de voortdurende afwijkingen in zijn gezondheid.

Bekijk hieronder het interview met PBD:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Chris Cuomo, die op CNN Covid prikken pushte, geeft toe dat het Moderna-vaccin zijn gezondheid heeft verwoestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGaan het Westen en Oekraïne Poetin een inhuldigingscadeau sturen?
Volgend artikelKoning Bibi’s landroof
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Hij heeft ergens wel een punt:de pers (de volledige MSM, papier, radio ,Tv en internet) werd gedwongen, ook door de politiek, (gechanteerd of omgekocht?) om met 1 mond te spreken zodat er feitelijk geen ruimte voor discussie was, laat staan om grondig, neutraal onderzoek te doen.
  Het waren juist de alternatieve internet media die al deze rotzooi van de afgelopen jaren aan het licht brachten en nu door diezelfde criminelen onder een vergrootglas liggen om onder allerhande voorwendselen het zwijgen opgelegd te krijgen.

  • Come on.. He is a first class hypocrite. He should have now better.. Hij weet toch de weg naar informatie. Zit aan tafel met Tucker en JFK jr. etc.. En nu probeert hij te lijmen wat hij eerst kapot heeft gemaakt. Op zijn minst kan hij hardop zeggen dat het hem spijt tot op het bot. Maar nee.. Op zijn YT kanaal is niets terug te vinden tav de covid narrative. Weggemoffeld om zijn US breedbek aanzien hoog te houden. Just another narcist.

 2. Ook Script, Hollywood loopt op rolletjes.

  Wie dit verhaal gelooft leeft in een andere dimensie dan ik.
  Bijkomende voordelen voor het scenario;,
  •De mensen die iets hebben genomen, gaan in ‘angst modus’ voor het nieuwe script; vernauwd bewustzijn – nadenken.
  •Over de/zijn bijwerkingen heeft hij het niet.
  Onthouden van Schwarzenegger dat hij nu 3 open hartoperaties en pacemaker heeft ;
  •De promotie voor ivermectine vind ik
  ‘verdacht’ middel kan nu van samenstelling zijn veranderd of onder andere naam uitgebracht
  •het ‘ geloof’ in de pharma blijft doorlopen.

  •Al deze MEDEPLEGERS van de great reset, willen met hun SLACHTOFFER ROL een vrij uit kaartje !

  We gaan er nog velen meemaken.

  • Precies NoName.

   Het volgende spel. Nu het “vaccin”, doch veel schade en dood , totaal niet de uitwerking had die het moest hebben (we hadden al hand in hand met lijkzakken moeyen lopen en DAT is niet gebeurd, Bill gaf al eerder aan dat get vaccineren muslukt was, en nu speken ze weer de angst kaart. Hopende dar de zorgen de mens dood. Of naar andere middelen grijpen die je in veelvoud ook ziek zullen maken. NAC is daar een goed voorbeeld van. Ivermectine dito.

   Gewoon je hoofd rustig houden, ontspan, goed eten, en klaarstaan om de parasieten het laatste duwtje te geven.

   Ze staan te wankeken.

 3. Dus iemand die eerst de prik adviseerde adviseert nu Ivermectine. Dat is voor mij een héle grote reden om Ivermectine te wantrouwen. Ik denk dat het beste is om in deze tijd alle chemische troep van Big Pharma te vermijden.

 4. helemaal geen spuiten en pillen die genezen niet maar homeopathie misschien wel beter dan die kunst medicijnen lees de gebruik aanwijzing maar de bij werkingen dat moet al genoeg zijn er staat nooit bij dat het geneest toch??????????????????

 5. “In ongenade gevallen ex-CNN presentator Chris Cuomo geeft nu toe dat hij dagelijks Ivermectine neemt – weigert zich te verontschuldigen voor het beschimpen van mensen die de experimentele injectie niet namen”

  Tja hoever ga je om je ‘Droombaan” te behouden en je daardoor te kunnen laven aan het beetje macht die de Amerikaanse christelijk , zionistisch Deep State gezag aan de gekochte journaille hebben gegeven zijn bescheiden bedrage is geheel voor de bühne van zijn lezers die blijkbaar op een geheel ander denkniveau onder zware druk van de Amerikaanse overheid geneigd waren, soms zonder na te denken de mRNA Gentherapieën te nemen, niet 1 keer maar meerdere keren dat geeft toch te denken, nee Amerikanen zijn niet slimmer als Nederlanders dat van hetzelfde laken en pak is.

  De bedoeling van Chris Cuomo is overduidelijk; het satanische gedrag van hem en de Amerikaanse overheid af te zwakken, hoernalisten op steroïden.

  Hugo de Jonge van Deur naar Deur

  https://youtu.be/oVboJWicuOA

  • Hugo ziet het Nederlandse volk als frikandellen etende idioten die dienen dood gespoten te worden. Geen grotere schofterigheid. Je weet toch ook niet wat er in een frikandel zit en toch eet je die iedere dag.. Lul! Goed zo. Blijf het zeggen. Hugo moet in zijn onderbroek, kaalgeschoren met pek en veren.

  • Gevaxt daar sta je voor de rest van je leven voor je bed en vraag je jezelf af… vannacht weer een Nachtmerrie ❓❓

 6. Deze man is een sukkel. Ik heb trouwens nog nooit van deze sukkel gehoord als doet dit er niet toe. In Nederland zijn er ook veel sukkels. Ook zogenaamde bekende sukkels. Sukkels laat ik links liggen en als het nodig is ook rechts. De tijd van de sukkels met een te groot ego heeft zijn langste tijd gehad. Laat ze lekker in hun “sukkelsoep” gaarkoken. Mooi woord trouwens; sukkel.

 7. ja je hebt atijd leugenaars die mensen iets opleggen ook rutte en consorten hebben nooit een C spuit laten zetten maar dat zijn ook leugenaars,…….want die zijn nooit ziek geworden

 8. Chris Cuomo is een ongelooflijke sell-out en het gegeven dat ze zich niet echt duidelijk uitspreken heeft allemaal met geld te maken. Zolang je een luis in de pels bent van het establishment komt je verdienmodel niet in gevaar. Deze lieden verkopen hun eigen moeder nog voor financieel gewin.

  Andrew Cuomo (de oudere broer van Chris Cuomo) was vroeger gouverneur van New York en mag gerust een massamoordenaar genoemd worden. Hij zorgde ervoor dat 9 duizend Covid-19 patiënten in verzorgingstehuizen en bejaardenhuizen werden geplaatst vol met oude zwakke mensen. Het gevolg was massale sterfte. Deze schoften zullen nooit excuus aanbieden voor wat ze gedaan hebben laat staan dat ze ooit vervolgd gaan worden.

   • Is het niet lachwekkend? Allemaal van die Q-Anon onzin. Een psy-op die zijn weerga niet kent. Ook op de site Before-its-news staan er tal van dit soort video’s (en dat is jammer omdat ze de goede content die er ook tussenstaat in een kwaad daglicht stellen). Hillary Clinton en talloze anderen zouden al allemaal geëxecuteerd zijn en inmiddels al allemaal gekloond.

    Dat mensen die bullshit echt geloven maakt me ronduit verdrietig. Nesara Geseara is ook zo een psy-op. Eigenlijk zeggen ze onderaan de streep: Blijf maar lekker op je handen zitten want wij zorgen dat alles goed gaat komen. De ‘White Hats’ zijn in full control. Het is allemaal bedrog en degene die die video’s maken worden schathemeltje rijk door alle donaties die binnenkomen.

    Gelukkig bestaat er nog zoiets als Frontnieuws die wel met goede en gedegen kwaliteitsstukken komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in