De presentatie van de verkiezingsuitslag geeft natuurlijk weer een vertekend beeld. De reguliere media willen nu eenmaal een bepaald beeld voorschotelen aan het niet verder dan de neus kijkende volk, schrijft gastauteur Niccos.

Dé partij die systeemverandering voorstaat heeft zogenaamd alles verloren. Forum voor Democratie is van 12 naar 2 zetels gegaan, dat staat in alle tabellen. De vraag is wat er nu, dus op dit moment, werkelijk aan de hand is.

Hoeveel zetels heeft Forum voor Democratie op dit moment in de Eerste Kamer? Weet je dat? Ik heb het mensen gevraagd in mijn omgeving en ze weten het niet. “Twaalf?” vragen ze twijfelend.

Forum voor Democratie heeft op dit moment één zetel in de Eerste Kamer en als ze naar twee zetels gaan verdubbelen ze dus. Dat is een heel ander verhaal dan van twaalf naar twee zetels.

Er zijn nogal wat afsplitsingen geweest van Forum voor Democratie. In mijn ogen flinke ego’s die geen moeite hebben met verraad. Ze vonden zichzelf belangrijker dan de inhoud. Recht proberen te praten wat krom is werkt bij mij niet.

Een voorbeeld is JA21. Die zijn volgens de tabellen van nul naar drie zetels gegaan. Echter heeft de fractie-Nanninga nu zeven zetels in de Eerste Kamer. Het wordt dan minder dan de helft. Een ander verhaal weer.

De verschillende ratten zullen nu weer een ander plekje opzoeken om op hun kussentje te kunnen blijven zitten. Het zijn lieden die van partij naar partij verhuizen om te kijken of ze ergens wat kunnen halen.

  U bent een vieze oude man (of vrouw)

Forum voor Democratie is eigenlijk veel meer dan een politieke partij, het is een beweging voor bewustwording. Dat is precies goed voor waar ze voor staan, maar tegelijk lastig voor ze om als politieke partij te bestaan.

Veertig procent van de mensen die vier jaar geleden op hen gestemd hebben, heeft dit keer helemaal niet meer gestemd. Dat zijn bewuste mensen geworden, dankzij Forum voor Democratie.

Die impact is dus enorm en ook keihard nodig voor ons land. De beweging die ze inzetten wordt straks pas echt zichtbaar, het kost gewoon tijd om momentum te krijgen als het gaat om bewustwording.

Het is dus eigenlijk een ongelooflijk positief verhaal voor Forum voor Democratie. Want eenmaal bewust kun je niet meer onbewust worden. Wat je gezien hebt, kan niet meer ongezien worden. Wakker = wakker.

En die wakkere mensen zien nu 6000 stemmen die door een menselijke fout ‘per ongeluk’ terecht zijn gekomen bij D66. Is dat een topje van de ijsberg? Het volk kan er niet meer om heen.

De bal is aan het rollen en kan niet meer worden gestopt. De elite probeert van alles, steeds extremer en maakt daarbij fouten waardoor ze ook steeds meer door de mand gaan vallen. Hun doek gaat vallen.

In hun val nemen ze wel veel onschuldige mensen mee, dat boeit die duivelsaanbidders niet. Veel onbewuste mensen gaan ten onder, of ze nu puur slachtoffer zijn of ergens op de rit mee hebben gedaan.

Moeten we rouwig zijn om onbewuste mensen die willens en wetens hebben meegedaan of weggekeken? Dat boeit mij dan weer niet. Iedereen had kunnen weten dat die spuitjes rotzooi waren.

  Open Brief aan de President van de Russische Federatie

Wel sneu voor degene die geen keus hadden zoals kinderen en ouderen in zorginstellingen. Maar we kunnen niet iedereen redden. Iedereen moet dat zelf doen. Kan dat, sneu vinden en geen meelij hebben?

Ze zijn nog bezig met tellen, want ze waren moe. Misschien zijn ze moe van woke zijn. Het is ook zo logisch om alles met de hand te doen, want dan mag je tenminste rekenen op menselijke ‘fouten’.

Drie hoofdsystemen vertrouwen op DigiD en/of 2FA, maar verkiezingen zijn blijkbaar anders dan de belastingen, de zorgverzekeringen en de bankrekeningen. Laten we maar niet vragen om open source voor transparantie.

Goed, we hebben dit achter de rug en mogen ons opmaken voor een volgende klucht. Er zijn genoeg kandidaten: recessie/depressie, WO3, voedselschaarste, waterschaarste enzovoort.

Voorlopig is Forum voor Democratie de grote winnaar. Zo grappig.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Verkiezingen in Nederland – Bent u nog steeds ont-stemd?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet begrijpen van de schaal en wreedheid en de mondiale belangen van de oorlog in Oekraïne
Volgend artikelMoet ik hier commentaar op geven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

119 REACTIES

 1. “Goed, we hebben dit achter de rug en mogen ons opmaken voor een volgende klucht. Er zijn genoeg kandidaten: recessie/depressie, WO3, voedselschaarste, waterschaarste enzovoort.”

  Ik moest echt even schudden van het lachen tijdens het lezen van dit verhaal… de toon is prachtig. En de info, daar zat ik op te wachten. Bedankt!!

  • Sure; laughter. But to be honest I dont understand the article. What is so positive;
   the Forum has got 1 (ONE) seat⁉️ Nothing positive?!

  • If you understand the Dutch language, you do, because you react on this article, then try to find out how this political party functions. It’s more than just a ‘wake up call’ organisation.
   They are one of the few true representatives of the Dutch people. They are demonized because they go against the establishment. That is against the sore leg of the globalists. The tricky part is that many are in a deep hibernation and only wake up when it is too late. That is why they make themselves heard in a special way to wake up the sleepers.

 2. Als er honderd meldingen zijn binnen gekomen van waarnemers bij het stemmen tellen, die allemaal over het belemmeren van hun werk gaan…….mwah …….dan weet je het wel. De meldingen worden doodgezwegen. Deze verkiezingen zijn gejat, net als in Amerika.

  Naar de hel met dit kartél.

  Die bbb was een onderdeel van de controlled opposition. Dat moge duidelijk zijn. Dat vuige grijnsje op dat hoerensmoel van Kaag zei mij al genoeg.

  Het schijnt mijn taak niet te zijn om dit tuig af te schieten…….maar soms……ook al geloof ik niet in geweld……je zou er verdomme wèl naar gaan verlangen.

  • De kritische Maurice de Hond was in blckbxtv te gast en beaamde dat er best foutjes gemaakt kunnen zijn maar geen fraude, zelf denk ik ook dat er geen fraude geweest is, ik heb niks met het FvD en zijn wens om Nederland zoveel blank te houden bijvoorbeeld maar over de oorlog en de corona ben ik het wel met hen eens, wokegedoe zegt mij ook helemaal niks omdat ik in geen hokje zit qua denken en ook niet overal complotten op de weg zie, soms stemmen mensen FvD en nu weer BBB, denk eerder in progessief of conservatief en alles wat daarom heen hangt, Renske Leijten, Azarkan of Omtzigt zijn voor mij wel personen die ik hoog heb zitten, partijen zeggen mij niks meer, al heel lang niet trouwens, ieder zijn smaak!!!

   • flardinga >> (Maurice de Hond) Doet zijn naam de eer aan. DE HOND
    Het zelfde laken en pak als die treurwilgen van Ipsos (WEFCLUB) van de exit poll. En mark koek van d66 heeft met zijn bedrijf hackdefense de tellings software gemanipuleerd . Het zijn allemaal poppetjes, in dienst van de Roverheid. Allemaal geldgeil, en totaal geen normen en waarden. Alles wat je doet krijg je 3 keer zo hard terug. Het zijn allemaal smeerlappen. Ze gaan er niet mee weg komen !! NOOIT !!

    • Discobol,
     Valt mee dat je niet begint of anderen dat hij Joods is over Maurice de Hond, sinds de Hond over de corona een andere mening had is er geen enkel programma meer die hem nu nog uitnodigen, bij Baudet zag je hetzelfde, eerst was hij zo authentiek en speelde hij zo leuk piano, nu niet meer welkom van wege het coronastandpunt en de oorlog, gaf nog meer in mijn stukje hierboven, gaat over burgerrechten en daar strijden sommigen zoals Omtzigt, Leijten en Azarkan wel degelijk voor, wat doet JA21, BBB,Wilders of Baudet daaraan dan, ik zelf hecht daar veel waarde aan, Baudet zegt dan weer dingen over de oorlog en dat de rest weer niet, dat zie ik ook, wat vind je als individu belangrijk, ik zeker burgerrechten of onrecht aan de kaak stellen, hou niet van alleen maar blablabla maar iets doen, dank voor de reacties op mijn schrijven aan allen, dat we dat maar kunnen blijven doen ook al denken we verschillend, ik val ook nergens meer bij qua denken, dat voelen die stemmers van BBB ook voor een deel of Bij1, het negeren van mensen is lang gebeurd, zowel BIJ1 als BBB vullen dat gat nu in, voor mij is die partij er nog niet, wel een individu soms die mij aanspreekt.

     • @flardinga (gaat over burgerrechten en daar strijden sommigen zoals Omtzigt, Leijten en Azarkan wel degelijk voor,) Het was geen aanval op jou bericht flardinga. Maar als je nog steeds niet door hebt, dat het volk al zo lang in de zeik word genomen ! Dan heb je het niet helemaal begrepen.

      https://www.de-nieuwe-media.nl/l/de-tweede-kamer-is-een-grote-toneelclub/

      https://www.bitchute.com/video/sVbpkJ7ouEAc/?fbclid=IwAR2ZtoIq2eYK9L5PtSxC0gAtrwOHOBhU4aJp0M-sC8y1IdTOkQyUm8B1Ibs

      • Discobol,
       Ik begrijp nooit zo goed waarom een ander schrijft dat ik iets niet begrijp, ik zie dingen anders, verschil van mening, sommigen hier oordelen en lijken de wijsheid in pacht te hebben, overschat jezelf niet en onderschat een ander niet.
       Ik geef mijn mening en terwijl enkelen het belangrijk vinden of iemand 100% Arisch is en geen sex heeft met niet blanken en daar ook geen kinderen mee verwekt, sta ik met beide benen op de grond en zie ons landje als een grote puinhoop door jarenlang Ruttebeleid, dat beleid was Rechts, ik respecteer als je overal alleen maar complotten ziet en dat alles alleen maar show is, ik kijk liever naar daden van personen voor zover ik dat kan beoordelen dat begrijp ik ook wel, niet woorden zijn belangrijk maar handelen, Leijten, Azarkan en Omtzigt met al hun gebreken en zeker ook dingen waar ik helemaal niet achter sta zijn mensen die ergens voor staan, gelukkig voor mij en U ziet ze als acteurs,actrices, het zij zo, ik hoef niemand te overtuigen want ik ben geen dominee, een vrije geest en zing languit het liedje Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen van The Scene en The Lau.
       Benieuwd of de BBB wat kan gaan veranderen of willen veranderen na hun enorme zetelwinsten.

       • Ze weten allang wat ze van plan zijn of denkt u dat ze dit per dag bekijken? De agenda is al uitgerold tot 2050! Ze gaan gewoon verder waar ze mee bezig zijn en hebben schijt aan het volk!!!

     • Beste flardinga, er is nogal een verschil tussen wat Discobol zegt, en wat jij zegt: Discobol zegt dat mensen “die wat doen” anderen in de zeik nemen. Wat waar is. Wat jij zegt is dat mensen “die wat doen” het maar moeten doen, en we zien wel hoe het loopt. Dat is eigenlijk hetzelfde als zeggen, het boeit me niet, ik laat anderen de boel maar regelen, en als het lekker loopt dan bof ik. Dit is geen ‘verschil van mening’ maar een levenshouding, maar niet eentje die de ‘samenleving’ er beter op maakt, net zoas schapen verder grazen en een ander het werk maar laten doen – dat is een levenshouding. En verder heeft het geen nut om de “Valt mee” kattige opmerking teen Discobol te maken, dat heeft geen toegevoegde waarde. Just sayin’…

      • Immortal,
       Ik zie ook wel dat al die praattv een kant oplullen, ze maken inderdaad de personen of partijen en laten hen groeien, zie het niet veranderen, kattige opmerkingen zijn niks vergelijken met wat sommige hier beweren over niet blanke personen of homosexuelen die allemaal minder zouden zijn als mensen, maar misschien dat dit je niet interessant vind, dat kan natuurlijk, je kunt uitdelen maar dan moet je ook kunnen incasseren, zie er sommige wel constant te maat nemen, schapen en al dat gelul, vind ik niet zo stom als het praten over wappies, ik val niet onder beide groepen, heb ik al vaker geschreven, ik doe trouwens wel degelijk dingen buiten deze website maar ik hoef toch niet alles te vertellen van mijn prive, vooroordelen zie ik hier genoeg op deze site, maar ondanks dat kun je schrijven wat je wilt en dat kan op vele plekken helemaal niet meer, dat is triest vind ik, je zou mij als collega mee moeten maken of als vriend, familielid dan pas kun je echt oordelen, je krijgt maar een klein stukje van de persoon te zien hier en dat doet iedereen, racisme,homofoob of vrouwonvriendelijk gedrag en dat vinden sommige oke, maar wat ik schrijf dan weer niet, beetje krom toch of niet immortal?

       • Flardinga, ik begrijp je punt wel hoor… en je hebt ook wel gelijk. Het geschreven woord vertekent vaak de mens er achter. Ik lees je contributies en vind ze waardevol. Ik begrijp hoe je er in probeert te staan, en hoe je dat doet is wel positief en heeft op zich geen negatief effect op een ander, en dat is waar het om gaat in het leven. Dat is een levenshouding die meerdere mensen zouden kunnen toepassen. Als ik te kort door de bocht was, mijn excuses. Ik wens je een prettige avond, en dat enige negativiteit verdwenen is!

     • Als je TB’s standpunt over Corona hebt gevolgd en zelf enig onderzoek hebt gedaan, dan moet je wel tot de conclusie komen dat hij voor 100% gelijk heeft. Alleen het schapenvolk wil het niet waar hebben. Angst, verdringing, letargisch, ontgoocheld, wie zal het zeggen. Maar ga zelf op onderzoek uit.

   • @Flardinga… Maurice de Herdershond zorgt er met zijn peilingen voor dat de schaapjes braaf naar de juiste vakjes lopen. Maurice mocht tijdens cojona even zogenaamd heel kritisch doen, zodat de schapen blijven luisteren naar de peilingen van Maurice de Herdershond. Peilingen zijn een communistisch middel. Luchtfietserij.

    Wat ik ijzersterk vindt aan dit artikel is dat het idd om bewustwording draait. Denk eens na over hoe achterlijk het systeem van ‘links’ en ‘rechts’ is. Er zijn problemen die oplossingen nodig hebben. Ipv oplossingen zijn wij alleen maar bezig met links en rechts. Het is letterlijk verdeel en heers. En Maurice de Herdershond manipuleert de schapen de juiste hokjes in. Dit hele systeem is er om de macht bij ons weg te houden. Politiek moet helemaal verdwijnen. Dat gaat iedereen de komende tijd/jaren beseffen.

    • Naam:* maart 18, 2023 at 15:27

     Haha… High five LOL. Toeval bestaat niet..

     En de BBB is begonnen https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/bbb-selecteert-vvd-partijman-en-bonnetjesaffaire-baas-fred-teven-als-verkenner-in-zuid-holland

     Wat zijn al die stemmers toch in de zeik genomen. fred teven hoort levenslang te krijgen !! Nog ff dan roepen ze remkers en grapperhaus ook weer van stal. Whahaha wat een zootje troep is het toch. En de burgers slapen verder….??

     • Fred Teeven? Die was toch inmiddels buschauffeur geworden? Kon niet meer in de politiek vanwege de bonnetjes affaire. Maar zover ik inmiddels heb begrepen wordt hij ook genoemd bij andere zaken waar “hoge omes” zich nogal graag “tegenaan” willen bemoeien en die vooral uit het nieuws worden gehouden….

      • @Klien… Fredje zal wel op de bus rijden om hem te verbergen voor de media, ondertussen laat hij zich zeker inhuren voor interim klusjes.

       @Discobol… Haha… Fred is niet voor de bus gegooid, maar in de bus gezet om samen met BBB de mense in dit land plat te rijden.

       Den Haag = een maffia waar de maffia voor in de broek schijt.

       • @Naam:* (Fred is niet voor de bus gegooid, maar in de bus gezet om samen met BBB de mense in dit land plat te rijden.)

        LOL. En joris demmink zetten ze straks op de post. kindertoeslagaffaire, want daar heeft hij toch het meeste verstand van. Wat een blamage, de politiek der Nederlanden… TRIEST !!

        • @Discobol… pfffhahaha… tegelijk is het om te huilen. Die Demmink is het gezicht van een barbaars smerig netwerk. De khazariaanse maffia heeft demonen als Demmink overal op sleutelposities neergezet om macht te hebben. Er komt hopelijk een dag dat iedereen ziet wat voor monsters ons gijzelen. Ik bid dat wij dat nog mogen meemaken.

        • @Naam:* (Er komt hopelijk een dag dat iedereen ziet wat voor monsters ons gijzelen. Ik bid dat wij dat nog mogen meemaken.)

         Het worden er wereldwijd steeds meer. En dan gaan we er voor zorgen dat we het mee gaan maken !! Ik ben er heilig van overtuigd, dat dit niet lang stand gaat houden. Zoals we er nu voorstaan. Het is wat je zegt, het moet eerst nog slechter gaan, voordat het beter zal worden. 😉 Actie = Reactie

      • Flard, wel eens gehoord van het Hootonplan? Ook bekend als het Coudenhove-Kalergie plan. Inmiddels is er nog maar weinig informatie op internet over deze visie.

       Heeft iemand hem ooit wel eens achter het stuur van een bus gezien?

    • Beste Naam, je schrijft “Politiek moet helemaal verdwijnen. Dat gaat iedereen de komende tijd/jaren beseffen”.
     idd helemaal mee eens maar het belangrijkste is het vrijheid ontnemende onderwijssysteem ook die van Fvd, want ook hier wordt van bovenaf opgedragen wat de kinderen moeten doen. Met vrijheid komt verantwoordelijkheid zoals op de democratische scholen. Dan pas zal de mensheid de mogelijkheid krijgen om voor het eerst in de geschiedenis een echt MENS te Zijn!

     • @WoW… daar ben ik het helemaal mee eens. Mensen worden geboren en dan zijn ze klaar om zelf te beginnen… zelf te leren. Wij zijn volkomen achterlijk gemaakt en we denken dat we kinderen volledig moeten programmeren. Kinderen leren zelf, kinderen hebben alleen liefde nodig… maar mensen worden volkomen gek als ik zulke dingen zeg. Zeer interessant dat jij min of meer hetzelfde zegt. Als mens moet je leten rekenen, lezen en schrijven… met die basisvaardigheden kan je zelfstandig ALLES leren wat je maar wil. Er is maar 1 school en dat is het leven, al het andere is programmering. En we worden inmiddels non-stop geprogrammeerd. Er is nul eigen ruimte, nul eigen leren, nul levenslessen.

      Mooie reactie… pfff… ik zou graag eens met een aantal mensen hier samenkomen en filosoferen en praten.

      • Helemaal mee eens. Dit hersenspoel systeem is er alleen om mensen klein, bang en in het gareel te houden! Heel je leven wordt je een bepaalde kant opgeduwd en dat is de kant van de macht. Macht en geld zijn een vloek voor de mensheid, want waar macht is is misbruik en corruptie. Dit hele systeem deugt voor geen meter!

     • Klopt niet, FvD wil terug naar de basis: rekenen, taal, aardrijkskunde, geschiedenis, algemene ontwikkeling enz, kortom, basiskennis en exacte vakken, geen wokegezeik, geen sexuele voorlichting, geen politieke of religieuze indoctrinatie enz! Een loffelijk streven wat mij betreft!

      • Totally spot on, agree 100%, but people are so blind that they try to find silly counterarguments to everything which is sane, to make insanity the new normal. A rotten plant must be removed from the roots…

     • “Wow”,
      een onderwijssysteem onder toezicht van een politieke partij, is dat een goede ontwikkeling?
      Dat kunnen we ons terdege afvragen, toch?

   • Pieter Omtzigt is sinds jaar en dag een goed afgerichte judasgeit en op het moment suprême bijt hij niet door. Omtzigts vrouw Ayfer Koç en diens broer & vaccinfanaat Dirk-Jan werken bij het WEF.
    Hoe duidelijk wil je het hebben?

    • @RonSwart… yup… ze zijn een club en wij zijn niet lid. The game is rigged. De hele politiek moet verdwijnen… volledig. Ik heb niet direct een alternatief, maar laten we gewoon problemen oplossen ipv problemen maken door links/rechts verdeel en heers.

   • @flardinga Waar heeft Thierry gezegd dat hij Nederland blank wil houden? Nederland is inmiddels 99% import vanuit de hele wereld, zou een vreemde opmerking zijn van iemand die zijn geschiedenis kent. FvD staat voor Nederland eerst, dus eerst het land op orde en dan kijken of we anderen kunnen helpen. En zo moet het ook. Eerst jezelf redden voor je anderen kunt redden. Je kunt niet zelf aan het verzuipen zijn en anderen van de verdrinkingsdood redden.

    • In 2020 bestond de bevolking van smart city Amsterdam voor 60% uit allochtonen, waarvan het overgrote deel met een niet-westerse afkomst. Illegalen zijn niet meegerekend en dit percentage is sindsdien ongetwijfeld gestegen.
     Dit is een overduidelijk voorbeeld van de omvolking van deze stad, geen extreemrechtse complottheorie maar een onweerlegbaar feit!
     M.a.w. de inhoud van het in 1926 door Richard van Coudenhove-Kalergi uitgegeven boek ‘Praktisch realisme’ over de omvolking van Europa in optima forma in praktijk gebracht.

   • FvD wil helemaal niet NL zo blank mogelijk houden, is wel tegen de onverantwoordelijke immigratie. De aantallen zijn te groot en het cultuurverschil is te groot, ook tussen de immigranten. Die zijn loyaal aan hun stam en dat leidt gemakkelijk tot het vormen van bendes. In Duitsland en Zweden is dat al jaren aan de gang.

  • ik heb de afgelopen maanden duizenden reacties op berichten van de msm gelezen (ja, daar maak ik tijd voor), waar duidelijk opviel dat heel veel mensen tegen de agenda van het kartel zijn. grof gezegd de helft of meer.
   de uitslag van de verkiezingen laat iets heel anders zien. het klopt niet.

  • Nou zeg dat wel wat een schoften zijn het toch maar de waarheid komt uit en heel dichtbij.weg met dat duivelse zelf verrijkende tuig die niets goeds voor Nederland en de echte Nederlandse mensen hebben.Het oordeel zal komen en verwijderen van al wat slecht is!!!!

 3. 40% die vier jaar geleden voor hen gestemd hebben, hebben helemaal niet meer gestemd…..positief? dit zijn weggegooide stemmen EN door niet te stemmen hebben ze wel degelijk gestemd….ze hebben toegelaten dat een aantal partijen niet alleen hun ding kunnen blijven doen, maar dat ze MINDER gehinderd worden nu…..omdat de grote meerderheid van de stemgerechtenden WEL gestemd hebben en vaak op de bewuste partijen waar de ‘wakkeren’ van gruwen….
  dit is wel degelijk wegkijken EN schuldig verzuim….je kunt niet zeggen : “ik ben neutraal, ik stem niet, ik neem niet deel” want je ben dus wel degelijk partijdig….je (zwijgende) stem zegt dat je WEL deel neemt, dat je het kwade toelaat verder te woekeren….
  diegenen die niet gestemd hebben zijn net zo schuldig, indien niet schuldiger…dan diegenen die wel gestemd hebben op de partijen waar die ‘wakkeren’ van gruwen EN net zo schuldig indien niet schuldiger dan de corrupte politici omdat ze aan de macht kunnen blijven dank zij de niet stemmers…
  ze kunnen er waarlijk trots op zijn

   • Ruud,
    Uw schrijven doet mij denken aan een boek van een Portugese schrijver, Saramago geloof ik heette hij, over stembureaus die leeg bleven en er enorme paniek was toen, mooi boek, hij was een groot schrijver!

  • Als je niet stemt doe je niet mee met die belachelijke poppenkast. Ik ben 45 en heb elke keer braaf gestemd, tót de vorige verkiezingen. Toen heb ik gezegd ik stem nooit meer. Toch deze keer nog overstag gegaan omdat Thierry en zijn kompanen zulk goed werk doen. Het was meer gunnen en een waardering voor hun goede werk dan een echte stem van/ voor verandering. Het heeft wederom niks uitgehaald. Stemmen heeft nooit, echt nooit iets geholpen. NOOIT! Dat hele stemmen is één grote farce, echt een poppenkast, een theater, een opgevoerd stukje. Ik stem vanaf nu echt nooit nooit nooit meer. #ikdoenietmeermee

   • ‘Als stemmen iets zou veranderen was het reeds lang verboden’ aldus de Amerikaans/Russische anarchiste Emma Goldman (1869 – 1930).

  • Ik ben het met je eens. Het kan wel zijn dat je je niet met politiek wil bemoeien, maar de politiek bemoeit zich wel met jou. Door wel te stemmen op een echte oppositiepartij neutraliseer je een stem op het kartel. Door niet te stemmen zwijg je en stem je toe. Als iedereen zou weigeren te stemmen, dan zou het zin hebben maar dat gebeurt niet. Dan zou de bevolking allang het regime omver hebben gegooid want dan zou iedereen zien hoe slecht dat voor ons is. En ik weet zeker dat het nog erger gaat worden.

 4. Ik vind de uitslag teleurstellend, had op meer gerekend voor FvD. Niettegenstaande dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven, mensen die denken dat een politieke beweging daar verandering in kan brengen vluchten voor de werkelijkheid.

 5. Dit is toch wel een Rutte redenatie. Dat erveen heleboel FvD zijn weggelopen maakt niet uit. Ze hadden er 12 en nu nog maar 2. Daar zal er wel weer 1 van weglopen zodat ze de helft van hun fractie verloren hebben. Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen.

 6. Een fvd voorstander die niet gaat stemmen? 40 procent??? Really?? Onzin, want juist een fvd weet waar het over gaat en aan de hand is. Die gaat dus juist wel stemmen. Trap er niet in.

  • Nee, ben je wakker dan stem je niet. Thierry probeert met FvD het politieke spel te ondermijnen en zou liever wat leuks doen dan hele dagen tegen die domme koppen aankijken. Stemmen heeft echt geen enkele zin. Doe mee met de beweging, laat het politieke systeem los en help een ander systeem bouwen, een parallelle samenleving, een échte SAMENleving buiten/ naast dit achterlijke corrupte systeem.

  • Ik ben het niet met je eens: ik was ook altijd een FvD-stemmer, maar ik heb mijn stempas teruggestuurd. Ik heb besloten dat meestemmen aan dit criminele circus mij medeplichtig maakt.

 7. Als je het positief wil zien heeft Forum 100% winst gehaald in de 1e kamer maar de verkiezingsuitslag zelf was natuurlijk een drama voor de partij en Baudet. Dus nee ik ben het niet met Niccos eens. Forum heeft een pak slaag gehad. En of het er eerlijk aan toe is gegaan doet er niet toe. Het afweermechanisme van het systeem heeft uitstekend gewerkt en daar gaat het om. Stemmen heeft helemaal geen zin omdat het juist dit systeem, dat zo verschrikkelijk kapot is, in stand houdt. De Build Back Better partij mag nu de rol van FvD overnemen als ‘echte’ oppositie. Ze zetten zelfs voor de goedgelovige schapen in scene dat van der Plas bedreigd wordt. Want ja, de opvolgers van Fortuyn moeten wel zogenaamd gevaar lopen anders is het niet geloofwaardig meer. In die zin doet Wilders het ook nog wel leuk maar hij en de PVV zijn ook allang gepacificeerd en geassimileerd. Wie daaraan twijfelt moet nog maar eens de beelden bekijken van Zelensky die na zijn toespraak voor de 2e kamer een staande ovatie kreeg van alle 2e fracties met uitzondering van… Forum voor Democratie. Maar het ‘probleempje’ Baudet is nu opgelost. Voorlopig althans.

 8. Waterschaarste? Nederland is het land waar al het zoete water uit Europa doorheen stroomt om bij de zee te komen… waterschaarste wordt mogelijk gemaakt dmv ons watermanagement. Wimlex loopt de hele wereld rond om te vertellen hoe wij experts zijn op gebied van watermanagement. Als er in NL waterschaarste is, dan komt dat omdat ze dat zo managen. Ze zetten een paar sluisjes open en er ontstaat giga droogte. De watersnoodramp in Zeeland was een false flag om de delta werken te kunnen bouwen en heel Nederland te micro managen vwb waterschappen.

  Ik ben het overigens volledig met Niccos eens. Goede analyse. Het gaat om bewustwording. Dit systeem moet eindigen. Links en rechts politiek = verdeel en heers. Er zijn problemen die DESKUNDIGE oplossingen nodig hebben, meer niet. Wij worden geregeerd door ondeskundige totaal corrupte egoïstische losers… dat moet stoppen. De hele politiek moet worden opgeheven. Mensen moeten gaan nadenken en beseffen dat het heel anders moet en heel anders kan. We worden nu door 98% van de overheid tegengewerkt. Afschaffen van de politiek kan alleen maar winst opleveren. Als we vrijheid willen, moeten we dit hele systeem ontmantelen en het helemaal anders gaan doen. Ga daar over nadenken ipv te stemmen op de tumor die de politiek is.

  • Waterschaarste komt uit de koker van de Deep State/ illuminati/ khazaarse maffia om ons angst aan te praten en in de angstmodus te houden. In ons land worden datacenters van Big Tech uit de grond gestampt en de betrokken gemeente/provincie (Noorderkroon en Noord-Holland) kijkt consequent de andere kant op.
   Deze datacenter slurpen krankzinnige hoeveelheden water & zogenaamd groene stroom en de gewone burger mag het gelag betalen wat betreft energiekosten. Verder betalen deze datacenters praktisch geen belasting en de gecreëerde werkgelegenheid is verwaarloosbaar.

   • Klopt. Ik snap niet dat mensen dat niet door hebben. Dat bang maken is om woest van te worden. Coronaleugen, klimaatleugen, droogteleugen, stikstofleugen.

  • Waterschaarste,als met hun poten van de natuur afblijven vind het zijn weg,door bemoeienis door sluizen ,pompen enz enz is er droogte gecreeerd ouderen weten dat al van vroeger maar sprak een waterschap figuur die zei dat ze hun excuses al hadden aangeboden,mijn god vernielingen aangericht en dan hier mee komen.
   Hoe zit het met afblijven en OPLOSSINGEN van jullie wan beleid?!!!!
   Ze hebben werkelijk alle problemen veroorzaakt!!!

  • Er is geen waterschaarste, er is geen klimaatprobleem, er is geen stikstofprobleem. Er is een mega POLITIEK probleem!

   • De extreme regenbuien op 13.07.2021 in o.a. ons land, België en grote delen van Duitsland kwamen uit de koker van HAARP (Alaska). In Wallonië heeft men ‘als kers op de taart’ de sluisdeur van het stuwmeer bij Eupen wagenwijd open gezet waardoor enige tijd later in het Vesderdal een muur van water van ruim een meter naar beneden kwam. Het aantal slachtoffers bedraagt ruim 40 en de overheid van Wallonië is uiterst laks als het gaat om herstelwerkzaamheden.
    Het is uiteraard niet verbazingwekkend dat de Mockingbird press/ newspeak/ msm het openen van de sluisdeuren geheel heeft verzwegen.

 9. In Friesland was een stemmen onderzoek 1 of 2 dagen voor de verkiezingen. De FVD stond toen op 13, 6 %. Bij de uitslag was het in Friesland 3,6%. Rara hoe kan dat ? Reken maar op vette fruade.

  • Die was ik ook tegen gekomen dat in Friesland de uitslag rond de 12 a 13 procent behoorde te liggen. Rond de 60.000 leden en maar plus min 200.000 stemmen gehaald dat klopt niet.
   Wie op deze partij heeft gestemd zou nu nog lid moeten worden en als men nu boven de 200.000 leden komt weet iedereen wat er gaande is geweest.

  • This is exactly the type of hard data I was looking for! Isn’t it possible that some powerful organization will start an inquiry on how the vote counting really took place?

 10. Iemand van D66 zal het altijd hebben over de PVV, en zal zich zelfs over je ontfermen: als je niet op D66 stemt dan ben je van de PVV (en dus fascist).
  Ze blijven steeds dieper graven in de duisternis van de Holocaust, ze zijn voor de EU om de Tweede Wereldoorlog te vermijden door interafhankelijkheid dat klopt, maar daarom zitten we in WO3. Het is te vergelijken met de entiteiten van de lagere astrale wereld die na hun dood nog mee willen snoepen van het fysieke leven, ze zijn niet zozeer in concreet opzicht met seks bezig, maar om op die manier ectoplasma van de levenden op te kunnen nemen, dat ze afscheiden bij de emotie die bij seks betrokken is. Mediums en media fungeren hierbij als brug tussen de levenden en de doden (die niet verder kunnen komen). En het is duidelijk aan welke kant ze staan. Ze noemen dat nu democratie. Het ontbreekt deze groep aan een manier die ze tijdens het leven immers nooit wilden leren om vooruit te komen. Deze dingen gebeuren echt. LGBT en WO3 komen daarom niet voor niets bij elkaar uit. Het is zwarte magie.

  • Omdat er bij primitievere volkeren tussen de emotie en de seks geen daad van de wil betrokken is, zijn de immigranten daaruit essentieel om het beeld compleet te krijgen. Al hun misère hebben ze te danken aan die doorlopende trekken die bij ons als spontaniteit en ondubbelzinnigheid te boek zijn komen te staan, maar die neerkomen op hetzelfde, immers hun culturen draaien hoofdzakelijk om astraal mediumschap en het aanroepen van entiteiten die bij hen doorgaan voor goden of god, ondanks de film van de christelijke invloed (die dit naar het onderbewuste heeft gedrongen). De EU-genetica.

  • Ik zie trouwens aids en corona op hetzelfde vlak, het is zo voor de hand liggend dat het bijna dom (taboe) is om te zeggen.
   Er wordt getwijfeld of ectoplasma bestaat en of het materie is. Echter ectoplasma schijnt te verwijzen naar de ether. Zelfs onze materiële wereld bestaat uit 7 dimensies, waarvan bekend zijn: vast, vloeibaar en gasachtig, daarnaast wordt aangenomen dat er nog ether bestaat, die door Wilhelm Reich werd bestudeerd als bron van de seksualiteit. Kosmische energie. Deze energie wordt ook wel primaire energie genoemd. (Er zijn in totaal 4 ethers.)
   Als navolger van Freud werkte hij diens ideeën verder uit in ‘De seksuele revolutie’ meer dan Freud met de nadruk op het collectieve. Reich was in die context ook de schrijver van ‘De massapsychologie van het fascisme’ (1933). Hij bouwde orgon-energie-accumulators, om de gezondheid te verbeteren, die in de media bekendheid kregen als ‘seks kisten’, en werd vervolgd in de VS.
   Op zijn orgon-energie-accumulators baseerde Benjamin Creme een variant (met een tetraëder) die bij een ‘wetenschappelijke vorm van meditatie onder leiding van de meesters’ wordt gebruikt.

 11. Bij deze wil ik een beperking bijdrage leveren in de bovenstaande discussie:

  Omdat ik persoonlijk met de vrijmetselarij ben geconfronteerd in het ex-kraakpand Tetterode (Woon-Werkpand Tetterode Dacostakade 158 1053XC AMSTERDAM Huurdersvereniging Ruimschoots 100 huurders) waar ik 30 jaar woon. In het pand zijn ongeveer 10 vrijmetselaars geïnfiltreerd waardoor er ongeveer 4 miljoen euro van de huurpenningen is gestolen die nodig waren voor het onderhoud van het pand. Aangifte van diefstal leverde mij de ontruiming van mijn zelfgebouwde woning op. Hierdoor kwam ik er achter dat zowat de hele stad Amsterdam wordt bestuurd door de vrijmetselarij. Verder onderzoek bracht aan het licht dat het hele land wordt bestuurd door deze sekte met de sekteleider Mark Rutte. Deze vrijmetselaars hebben allemaal dezelfde kenmerken: afwezigheid van een geweten en geen moreel besef. Daarom kan Rutte zeggen dat de oorlog in de Oekraïne “onze oorlog” is. Hij bedoelt met “onze” de vrijmetselarij. De president van Rusland, een Christen,heeft herhaaldelijk uitgesproken dat Rusland oorlog voert tegen satan en daar bedoelt hij de vrijmetselarij mee, een joodse organisatie die de Franse en Russische ‘revolutie’ heeft aangesticht en nu bezig is met de “Great Reset”, de wereldwijde ‘revolutie’ met de gebruikelijke genocide, ditmaals met een injectie.
  Hans de Jonge.

  Ik ben toch zo benieuwd hoeveel en wie van deze voorlieden lid zijn van een soort loge, zodat ze toch uiteindelijk broeders en zusters van elkaar zijn. Nu ik weet dat Drees, Troelstra, Melkert, Nijpels, Jorritsma en veel andere “leiders” en ex-leiders uiteindelijk loyaal zijn / waren aan de loge en niet aan de kiezer. Het is wat mij betreft een reden om niet meer te stemmen zolang deze geheime vriendenclubs (loges) bestaan. Deze parasitaire sekte moet wereldwijd verboden worden. Help je dit te realiseren. Misschien wil de FvD??? Enfin, ikzelf stem niet zolang ik niet weet of ik wel of niet op een vrijmetselaar stem.

   • Discobol maart 18, 2023 at 20:11
    Heel interessant Disco. En heel bizar, die vrijmetselaar shit… Ik ben het aan het doorspitten.

    • Er is nog zoveel meer, maar dat weet jij zelf ook wel. Maar vandaag de dag moet je oppassen met wat je plaatst. Ze staan zomaar voor je neus 😉 Ik weet dat de Illuminatie de scepter zwaait wereldwijd. En zeker in Nederland !! In de Nederlandse politiek lopen alleen maar acteurs die slecht acteren. En daaromheen een hoop slechte figuranten. De komende maanden word het allemaal duidelijk. Maar vrees het ergste. We hebben met gevaarlijke psychopaten te maken, die nergens voor terug deinzen. Kijk naar (Covid) hoe dat stil word gehouden. En ze vallen met bosje om je heen neer. En er is nog steeds niemand Gearresteerd.??? Enge wereld.

     • Ja het is een enge wereld, Disco. Maar zo is het al eeuwen. Het is alleen dat ze nu zeer geavanceerde technologie kunnen gebruiken, wat er voorheen niet bestond voor de machtsgeile parasietjes die elke keer weer opnieuw tevoorschijn komen nadat er weer een hele civilsatie naar de galemiezen is geholpen door ze. En zo gaat het keer op keer. Ik denk dat het de parasieten (de Illuminati) geen biet uit maakt wat jij en ik schrijven; het treft ze gewoon niet. En als ze getroffen raken, dan hollen ze hard weg met staart tussen de benen. Maar zolang ze nog heel veel geld moeten stelen, hollen ze niet weg. Ze gaan gewoon ongestoord verder. Ze maken zich nergens zorgen over, en de schaapuh ook niet. En al helemaal niet over wat we schrijven, boeit ze niet, want niks houdt ze tegen – dat is duidelijk. En ze gaan elkaar zeker niet arresteren, want ze vallen elkaar niet af. Ons leven wordt er wel heel zuur door… dat is een feit. Maar hoe roei je parasieten uit? Dit is niet de eerste keer dat er weer een civilisatie in duigen dreigt te vallen, dus de parasieten zijn al zo oud als de mensheid zelve. Je komt er niet van af…

      • @Immortal (En al helemaal niet over wat we schrijven, boeit ze niet, want niks houdt ze tegen)

       Het zijn allemaal Kakkerlakken, en zeker in de Nederlandse politiek. De meesten hebben wat te verbergen. Je komt NAMEN tegen, dat je denkt aha nu snap ik het. smeerlappen zijn het die elkaar flink te grazen nemen. Maar het word tijd dat er flink gesnoeid gaat worden. Weg ermee ! Ik vond nog wat, oordeel zelf. Gewoon te vinden op het internet, wel goed zoeken. Waar zijn de verdwenen kinderen ?? ZIEK !! En niemand wil het weten of zien. Grrr echt walgelijk. ze zitten er allemaal vuistdiep in, tot het koningshuis aan toe. Wie o wie gaat dit een halt toe roepen. Want dit soort praktijken zijn nog steeds gaande. Mensen word wakker, jij kan de volgende zijn.

       De satanische martel-/moordvoorstellingen met kinderen
       vindt al 2 decennia plaats op een locatie in eigendom van
       deze topcriminelen, o.a. in de panden die zich bevinden
       aan de U-vormige weg die uitkomt op de Elburgerweg te
       Hattemerbroek. De toegang tot deze U vormige weg is
       verborgen achter een rij bomen.Een locatie met een
       theater en daarnaast wat men noemt een hotel, wat echter
       geen hotel is. Vaak wordt hier een groep Polen
       gehuisvest om de schijn op te houden.Het theater is een
       kaal gebouw met bestaande uit 1 grote zaal, die voorzien
       is van een aantal rijen stoelen met een zijpad en een
       tussen pad voor ca. 50-60 pedofiele en satanische
       sadisten.
       Bij deze voorstellingen “zijn” gezien de volgende
       personen: Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder
       begeleiding van George Soros(Györge Schwartz),P.H.
       Donner, Hirsch Ballin, E.Van den Emster,Dick
       Berlijn,Gerlof Leistra,Carla Eradus, Geert Wilders,Mark
       Rutte, Joris Demmink,Guus Pareau Dumont( Psychiater
       Friso) (Lesbische Mabel nestelde zich voor contact naast
       Johan Friso, waardoor de criminelen in 2003 aanleiding
       zagen Peter R. de Vries in te seinen over de
       verblijfplaats van Charlie da Silva om te voorkomen dat
       Mabel het koninklijk huis zou binnen rollen. Dit
       mislukte echter.)
       Peter van Korlaar kent Gerlof Leistra goed en heeft o.a.
       geregeld dat zijn oudste dochter Inez bij Elsevier in
       dienst kon komen.
       Guus Dumont was sinds 1952 getrouwd met T.
       Brunsveld Keizer doch gingen 1980 uit elkaar. Later
       volgde de officiële scheiding. Guus Pareau Dumont
       trouwde in veel later stadium met Carla Eradus.
       De toegangsprijzen tot dit “evenement” bedroegen ca
       10.000,- voor de speciaal genodigden.
       Het te misbruiken kind wordt naar het “hotel” gebracht
       waar het kind een drogering in een drankje krijgt.
       Intussen loopt het theater vol met perverselingen. En dan
       begint het. Voor het ademloos toekijkende zieke publiek
       wordt dat slachtoffer dan meermaals gruwelijk verkracht
       en mishandeld door 2 van de criminelen. Een
       voorstelling van bijna 30 minuten gruweldaden. Die
       mishandelingen eindigen doordat de ene crimineel een
       lange ijzeren pijp tevoorschijn haalt met een punt.
       Vervolgens tilt de grootste crimineel het slachoffer aan
       het middel op en spietst het slachtoffer op die ijzeren
       pijp.
       De crimineel die de pijp vastheeft, houdt die nog zeker
       een paar minuten omhoog en te zien is dat het slachtoffer
       stuiptrekt en dood gaat.Dan laat die crimineel die pijp
       met het slachtoffer er nog aan met een klap op de grond
       vallen.Einde voorstelling.

  • Helemaal juist, beste Hans. D666 is de politieke arm van de vrijmetselaar sekte. Lees mijn boek “Sluiproutes van de macht”, vertaald in het Frans, “Les traverses du pouvoir”.
   De satanische vrijmetselarij moet verboden worden, is juist, maar onmogelijk om te realiseren, omdat ze heerst in alle toppen van belangrijke maatschappelijke private en publieke instellingen, protestante kerkgenootschappen, inclusief de RK Kerk. Met ongeveer 5000 leden reageert de sekte NL en een veelvoud regeert Frankrijk en Engeland. Duitsland is de uitzondering, daarom moest het verwoest worden tijdens WOI/WOII.

 12. Hans de Jonge maart 18, 2023 at 19:36
  “Enfin, ikzelf stem niet zolang ik niet weet of ik wel of niet op een vrijmetselaar stem.”

  Bedankt voor uw belangrijke uiteenzetting. Het is voor iedereen heel belangrijk te weten dat het zo in elkaar zit. En dan, hoe kom je er achter dat iemand een vrijmetselaar is, en wie er in een bepaalde partij die club aanhangen. Het bedrog is super geniepig, en dat is te verwachten van die gewetensloze bloedzuigers die de hele samenleving kapot maken. Parasitaire psychopaten. Als de meute dat nou eens begint te begrijpen…

 13. @Immortal (Als de meute dat nou eens begint te begrijpen…)

  Dat kan je wel vergeten Immortal. De doodsspuit doet zijn werk. Volgzaam volk, wat ik niet zie is er niet. Wat ik niet weet, gaat aan mij voorbij. Het gros is ten dode opgeschreven.

 14. Hier is nog iets waar de domme meute zo graag aan hangt: de zonnevlammen, de pole shifts, de global warming, etc. Net zoals de politiek leiden ook deze spannende scifi verklaringen tot het verval waar we in zitten: de nieuwe hersendodende religie van scifi en technologie. Het is namelijk de MENS die het eea vernielt, en niet de zonnevlammen, de pole shift, de global warming, enz, en hij doet dit voornamelijk mbv EMF (electromagnetic frequencies) en andere geavanceerde technologie. Let op, er zullen weer een hoop schreeuwerds opspringen om ‘complot’ te roepen en de scifi te verdedigen. En dat doet er niet toe, want elke civilisatie vervalt uiteindelijk, en deze dus ook, we maken het nu mee. Maar mij gaat het er om dat je je er BEWUST van bent over wat je toestaat om dit verval plaats te laten vinden.

  De Aarde en de koepel
  Zonder twijfel is het waar dat we op een ‘grotere planeet’ zitten zoals Wim Carrette zo super mooi laat zien in zijn video’s. Echter, de verklaringen op (een andere site, dus niet FN) over zuiderlicht en noorderlicht en zonnevlammen en ‘pole shift’ zijn misleidend. Waarom deze hier gepostuleerd worden, ipv de waarheid over HAARP en de EMF (electromagnetic frequencies) bombardementen op de plasmalagen (onder meer de ionosfeer), is niet duidelijk. Is het een gebrek aan kennis, of is het doelbewust? Het feit is dat men niet naar de Maan kan – ten eerste omdat men niet door de verschroeiende plasmalagen kan, en ten tweede omdat de Maan is wat hier, en door Wim Carrette, beschreven staat. Dus wat is er aan de hand?

  Sinds ongeveer 2005 zijn verschillende ‘ruimtevaart’ organisaties in alle landen hard bezig om de plasmalagen te verwijderen zodat ‘ruimteschepen’ van de Aarde kunnen vertrekken zonder het gevaar in brand te vliegen. Dit is begonnen dankzij de Executive Order van Sen. Kay Bailey Hutchison. De VS werkt hierin samen met Rusland met China met India, en vele andere landen doen hier ook aan mee. Ook Nederland. Chemtrails worden gesproeid om dekking aan te brengen na het ‘schrapen’ aan de plasmalagen, die steeds dunner worden. De zon komt dus steeds feller door, en moet ‘geblokkeerd’ worden op de eoa manier. (Wat denk je trouwens dat het kost en wie het betaalt?) Ook Bill Gates heeft plannen om in 2030 een zonneblokkering toe te passen rond de Aarde, een compleet waanzin idee met totaal funeste gevolgen. Deze gek heeft al vaker geëxperimenteerd; ook boven de Pacific Ocean, en in Maart 2022 is de Sahara sandstorm gebruikt om te zien hoe ver en lang stofwolken het zonlicht kunnen blokkeren. Hij werkt samen met Harvard om het eea aan Geoengineering te bewerkstelligen.

  Of de Aarde nou plat is of niet, maakt niet uit. Het gaat om die plasmalagen (de koepel, of wat je het noemen wilt) die verwijderd moeten zijn voordat de ‘ruimtevaart’ met regelmaat kan beginnen. Deze hedendaagse industrie, waarin bijv Branson een voorloper is, levert veel geld op. Dus het verwijderen, of op zijn minst maximaal verdunnen, van de plasmalaag moet en zal gebeuren. Space toerisme is het nieuwe pleziertje van de rijken. Bovendien willen de jongens met het geld naar de Grotere Planeet kunnen reizen zonder frictie gevaar om daar de ‘Nieuwe Wereld Orde’ op te bouwen. Wat denk je dat die New World Order betekent? Er valt niks meer te ontdekken of te roven in de Krater Aarde – de jongens met het geld willen nu uitbreiden, en dankzij de technologie van EMF kan dit. (Wat denk je trouwens dat het opwekken van EMF in de HAARP centrales niet kost aan electriciteit??)

  De mens, en andere levensvormen kunnen niet bestaan zonder de levenskracht die in de plasmalagen zit en deze creaturen ‘aanstuurt’ en welke creaturen dankzij deze leefomgeving het genot van het leven mogen ervaren. Noem deze levenskracht God, Kosmos, etc, noem het wat je wilt, maakt niet uit. De mens bestaat puur en alleen dankzij deze leefomgeving welke niet van hem is, maar hij is van die. Derhalve zijn de parasitaire machten nu bezig de mens tot GMO om te bouwen, onder meer met de bedoeling hem los te koppelen van de levenskracht, middels de GMO mRNA injectie die velen hebben genomen. En hopelijk overleeft hij het in een omgeving die vernield is voor de zelfverrijking van de aanhangers van de 4e Revolutie, de ruimte industrie.

  Het punt is dat niemand het recht heeft om zich de Aarde en diens beschermende omhulsels toe te eigenen voor waanzinnige en zelfverrijkende geoengineering doeleinden. Omdat deze geoengineering wereldwijde gevolgen heeft voor iedereen, moet hier CONSENT voor bestaan. En die bestaat er dus niet – want er is van niemand toestemming gevraagd om met de plasmalagen te knoeien, of met het DNA van mensen te knoeien. De jongens met het geld experimenteren maar door, en het gaat steeds harder en met steeds grotere waanzin gepaard waar iedereen van smult.

  Dus, om dan te beweren dat het eea met ‘pole shifts’ te maken heeft, en met zonnevlammen, is waanzin, puur misleidende waanzin. En het ergste is dat deze verleidelijke fantasieën de globalistische parasieten hun verantwoordelijkheid ontnemen voor het vernielen van de leefomgeving van mens en dier op Aarde (wat de Aarde dus ook moge zijn, en hoe je het noemen wilt, maakt niet uit – noem het Krater Aarde). Impliciet, door het verspreiden van deze larie, werken de gelovigen en de pushers dus mee aan de bewuste vernieling door geoengineering van de leefomgeving. Dan resteert het feit dat het ‘zonnestelsel’ en de grotere planeet miljoenen jaren oud zijn en de zon echt niet plotseling ‘zonnevlammen’ gaat werpen, en toevallig ook nog eens binnen dezelfde periode waarin het groene licht gegeven werd voor de bombardementen op de plasmalagen, een jaar of 15 terug. Denk je werkelijk dat de zon plotseling ‘warmer is gaan branden’? Dit zijn kinderlijke opvattingen, net zoals de ‘global warming’ bullshit van Al Gore, die de natte droom van de ruimtevaart jongetjes aanwakkeren.

  Wees waakzaam en vraag je af wat de gevolgen zijn van geoengineering voor jou en de toekomst van je kindjes. Ooit een batterij gezien waarvan de polen zijn gaan ‘shiften’?

  Lees meer op zonderreden.substack.com.

 15. Discobol maart 19, 2023 at 08:06
  Disco, dat verhaal had ik ook al ergens gelezen. En ook dit: een jongen werd door zijn tehuis netjes aangekleed met de melding dat hij bij Beatrix uitgenodigd was voor het eoa, werk of zoiets. Hij ging weg en kwam nooit meer terug. Het tehuis zei “waar is die jongen, wat doet Beatrix met hem, heeft ze hem voor het avondeten?” dat soort grappige opmerkingen, maar de jongen was nooit meer gevonden. Wel moest zijn hele dossier van te voren naar Beatrix. Begijpelijk, toch? Want dan weten ze dat niemand naar hem zal zoeken. Het feit dat zijn tehuis zich afvroeg of “Beatrix hem had opgegeten” spreekt voor zichzelf, want dat is zo grappig zonder dat Beatrix er van beschuldigd werd die jongen te hebben laten verdwijnen. Ze hebben nooit antwoord gekregen. Diep triest, en heel ziek. (Ook dit verhaal kan je vinden met wat graven.)

 16. Klien maart 19, 2023 at 18:11
  Klien, ik vind dat verhaal over dat misbruik zo walgelijk. Echter, je kan het niet met je eigen ogen zien en de touwtjes verbinden. Alle info die je krijgt is ergens geschreven, en gek genoeg zijn het altijd dezelfde verhalen en dezelfde paar mensen. En af en toe hoor je over het eoa massagraf gevuld met lijken, en dan dooft het. Dan zijn er die gruwelijke misdaden met die enge gasten Dutroux en nog wat anderen in Belgie, en dat verhaal over die vreselijke Fritzl in Duitsland. Dat zijn toch geen verzinsels… Dus nav hetgeen Discobol postte, zijn we eens gaan kijken op die Elburgerweg vandaag, in Hattemerbroek, om die U-vormige weg te vinden die achter een rij bomen loopt. Ik ben de hele Elburgerweg op en neer gereden, tot in de cul de sac, waar boerderijtjes en paardjes stonden, maar ik kon die U-weg niet vinden. Ook niet op de google map. We hebben best nog een tijdje gekoekeloerd. Ik kan het gemist hebben, zal het nog eens proberen als we weer een ritje gaan maken. Ik zeg niet dat dit betekent dat het niet zo is, maar ik probeer wel iets met mijn eigen ogen te zien… Ook is er een enorm onderzoek gedaan, dat ook bestudeerd zou moeten worden: https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/brieven_regering/detail?id=2022Z25925&did=2022D55809
  Iaw, de dingen komen zeker niet uit het niets, en ik kots van die pedo’s Rutte en Demmink, ook al stemmen de pedo jongens in met ze, maar ik probeer wel graag wat feiten te bemachtigen.

  • @ Immortal ( Dus nav hetgeen Discobol postte, zijn we eens gaan kijken op die Elburgerweg vandaag, in Hattemerbroek, om die U-vormige weg te vinden die achter een rij bomen loopt) https://harrymooren7.wordpress.com/2013/12/24/satanische-rituelen-in-nederland-en-belgie/

   Ik kom het toch hier weer tegen in een ander bericht ? Dus het zal echt wel bestaan.
   Heb het verder zelf niet uit gezocht. Maar het kwam naar voren uit 254 documenten..

   Van 1986 tot vermoedelijk nog heden.
   Voor de pedofiele genoegens van Topambtenaren en leden van het koninklijk huis werden / worden voorstellingen georganiseerd in de locatie 8094 Hattemerbroek bij de Elburgerweg op de coördinaten 52.28.15.29 Noorderbreedte en 6.01.43.76 Oosterlengte te zien. Voorstellingen waarbij verzorgt door de criminelen,

  • Immortal: Die mooie Veluwe krijgt zo wel een nare bijsmaak. Ook over het afgebroken Ronde huis gaan dergelijke verhalen. Echter in de boeken daarover zou het niet vermeld staan.
   De oudere inwoners uit die omgeving zullen zich daarover ook nog wel wat kunnen herinneren, maar zullen hun mond niet open doen.

   • Klien maart 20, 2023 at 10:56
    Discobol en Klien, ja walgelijk he… dan is er Apeldoorn, op de Veluwe, waar het koningshuis zit. Ik dacht er nog over wat mensen aan te spreken over die U-weg. Maar ik ga er eerst nog eens een tweede ritje maken voor ik mensen aanspreek. Het is echt een heel bizar iets, heel smerig, maar er zijn zat mensen die zulke perverse verslavingen hebben. In de dierenwereld zie je het niet, waar de volwassen dieren de jonge dieren gebruiken als genotsvoorwerpen voor hun verslavingen. Raar he.. het mensdier is echt heel erg verknipt, en het lijkt het meest voor te komen onder een bepaalde groep. Vandaar dat het allemaal in de doofpot wordt gestopt. Dat gezegd, wees ook heel kritisch op de ‘slachtoffers’ van deze zaken, dus wees aan beide kanten heel kritisch. Ik vermoed dat de echte slachtoffers niet meer te spreken zijn… daar zullen de misdadigers wel voor zorgen. Denk je niet?

    • @Immortal >(Ik vermoed dat de echte slachtoffers niet meer te spreken zijn)

     Er zijn er nog wel wat in leven, maar die worden dan veilig en onmenselijk op geborgen.. Lees hieronder… DIEP TRIEST

     HET VERHAAL VAN BART VAN WELL IS DE BASIS VAN AL HET KWAAD IN NEDERLAND!
     Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik als minderjarige (15 jaar oud) en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex-onderzoek, wat indertijd van bovenaf werd stopgezet, omdat er bekende namen van Nederlandse topambtenaren in het onderzoek als dader opdoken, onder andere die van Demmink en Wabeke.
     Bart van Well is tevens kroongetuige in de bekende Demmink-zaak (Demmink doofpot), waarin Demmink tot heden nog steeds vrijuit ging, omdat Demmink tot heden beschermd wordt door de zittende orde (omgekochte en/of gechanteerde advocaten en rechters).
     Bart zit, zo het er nu (nog) naar uitzien tot 2 februari 2024 opgesloten achter gesloten deuren van justitie.
     Doe ook onderzoek!

     • Discobol maart 20, 2023 at 11:43
      Dicsco, er zit nog heel wat mentale ziekte in die smerige politiek in NL. Als je kijkt naar het verleden van NL, met Piet Hein en dat soort gedrochten, dan zie je dat het heden niet veel veranderd is met gedrochten zoals Rutte et al die nu de VS en de NAVO Piet Heinen ondersteunen. Dit zijn perverse mensen, die niet normaal ontwikkeld zijn en die hun daden heel goed weten te verstoppen. Waarom verkrijgen ze machtsposities? Parasieten vreten elkaar niet op – pas als er helemaal niks meer te vreten is.

    • Wat schieten we ermee op om dat zelf nog eens te achterhalen. Feiten liggen er en zijn kennelijk geregistreerd op een of andere manier.
     Dat er wat was ben ik zeker van want ouders verboden kinderen om richting Ronde huis te gaan. En als kinderen daar toch kwamen werden ze behoorlijk agressief weggejaagd, zodat ze het wel nalieten er nog eens te komen.

 17. “Wow”,
  een onderwijssysteem onder toezicht van een politieke partij, is dat een goede ontwikkeling?
  Dat kunnen we ons terdege afvragen, toch?

 18. De reacties hier zijn wolkjes die voorbij drijven.
  Bliksemafleider als werkwoord
  Na gereageerd te hebben heeft het de uitwerking van huilen, het lucht op.
  Het echte spel wat nu gespeeld wordt is zo duister dat het gezonde verstand op tilt zet.
  Één ding is zeker, met al goud /geld is nog geen worm geschapen. Wij, de wereld , zijn door het licht geschapen( inclusief die worm). Waar moeten wij dan bang voor zijn? Voor de beheerders van dat goud/geld?

 19. “Provinciale Statenverkiezing 2023 – Forum voor Democratie is de grote winnaar”

  Wat een BS, bijna niemand heeft voor FvD gestemd en jullie zeggen dat hij de grote winnaar is?!?!

  BBB (Build Back Better) is de grote winnaar, zij hebben zo goed als alle stemmen gehad, niet dat stemmen iets veranderd, als onze stem belangrijk was, zouden ze het ons niet laten doen.

  Daarna Groenlinks, daarna VVD, daarna SGP, en daarna PvdD, en daarna ChristenUnie, kan je duidelijk
  zien bij BLCKBX op 7:24.

  https://www.youtube.com/watch?v=PCFoKz1zOYE

  Het bos kromp, maar de bomen bleven voor de bijl stemmen, want de bijl was slim en overtuigde de bomen ervan dat hij, omdat zijn handvat van hout was, een van hen was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in