Leerkrachten hielden atoombom oefeningen op scholen in de jaren 50. Bukken en dekking zoeken, wegblijven van de ramen en niet naar de flits kijken!

Ik wist precies wat er zou gebeuren toen China zijn vredesplan voor het conflict in Oekraïne onthulde. De avond ervoor zei ik tegen mijn vrouw dat de westerse leiders het plan onmiddellijk zouden verwerpen. Helaas is dat precies wat er gebeurde. Natuurlijk zou geen enkel vredesplan van China perfect zijn. Maar voor het welzijn van de mensheid zouden onze leiders ten minste bereid moeten zijn om met de Russen te gaan zitten praten. Want als we op het huidige pad blijven, zal uiteindelijk iemand kernwapens gebruiken. En als het eenmaal nucleair wordt, kunnen we een nachtmerriescenario tegemoet zien waarin honderden miljoenen mensen sterven, schrijft Michael Snyder.

Dit is geen spelletje.

Op een gegeven moment kunnen vredesbesprekingen onmogelijk worden. Dus als we nu een kans hebben om te praten, moeten we die grijpen.

Maar in plaats daarvan maakten onze leiders overduidelijk dat ze niet eens geïnteresseerd zijn in het overwegen van China’s vredesplan…

De Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan wimpelde op CNN het Chinese voorstel af en zei dat het had moeten eindigen na het eerste punt, waarin wordt opgeroepen tot “eerbiediging van de soevereiniteit van alle landen.”

“Deze oorlog zou morgen kunnen eindigen, als Rusland zou stoppen met het aanvallen van Oekraïne en zijn troepen zou terugtrekken,” zei hij.

Gevraagd naar het voorstel zei secretaris-generaal Jens Stoltenberg van de NAVO: “China heeft niet veel geloofwaardigheid”, gezien het feit dat het de oorlog van Poetin niet heeft veroordeeld.

En Volodymyr Zelensky wijst het idee om ooit met Vladimir Poetin te onderhandelen volledig af

De Oekraïense president heeft herhaaldelijk het idee verworpen om te onderhandelen over een vredesakkoord waarbij Oekraïne grondgebied zou verliezen. Vrijdag zei hij dat hij niet met Poetin zou onderhandelen – ook al was hij bereid met hem te praten voordat de oorlog begon.

“Het is niet dezelfde man. Er is niemand om mee te praten,” zei hij.

Ik denk dat Zelensky het heel anders zou zien als hij een van de mannen was die in Oost-Oekraïne in de vleesmolen werden gedwongen.

  Tweeduizend dollar per dag - de vraag naar huurlingen groeit in Oekraïne

Volgens een voormalige Amerikaanse marinier die daar vecht, is de “gemiddelde levensverwachting van een frontsoldaat in Oost-Oekraïne slechts vier uur”…

De gemiddelde levensverwachting van een frontsoldaat in Oost-Oekraïne is slechts vier uur, vertelde een voormalige Amerikaanse marinier die aan de zijde van de Oekraïense strijdkrachten in de Donbas vecht aan ABC News.

“Het is behoorlijk slecht geweest op de grond. Veel slachtoffers. De levensverwachting is ongeveer vier uur aan het front,” zei de Amerikaan Troy Offenbecker.

Het is echt een verschrikkelijke oorlog.

Maar degenen die ver van de frontlinies staan, kunnen het zich veroorloven te praten over hoe glorieus de oorlog is

Slechts één dag voor de eenjarige verjaardag van de Russische invasie is het officiële Twitteraccount van de militaire NAVO-alliantie onder vuur komen te liggen vanwege een post waarin werd gezegd dat Oekraïne “gastheer is van een van de grote heldendaden van deze eeuw” en waarin de oorlog werd vergeleken met Hollywoodfilms.

Het bericht, waarin een Oekraïense soldaat genaamd Pavlo werd geciteerd, zei: “Wij zijn Harry Potter en William Wallace, de Na’vi en Han Solo. We ontsnappen uit Shawshank en blazen de Death Star op. We vechten met de Harkonnens en dagen Thanos uit.”

Het idee om de oorlog, die duizenden levens heeft geëist, grootschalige verwoesting heeft aangericht en de voedsel- en energievoorziening van de wereld heeft ontwricht, te vergelijken met fictieve personages werd door velen op het sociale mediaplatform snel belachelijk gemaakt.

Ik zou graag zien dat leiders van beide partijen gedwongen worden om in de frontlinies te dienen.

Als dat ooit zou gebeuren, zou deze oorlog heel snel afgelopen zijn.

Helaas is een conflict met Rusland blijkbaar niet genoeg, en dus provoceert de Biden-regering nu meedogenloos de Chinezen.

Deze week omvatte een nieuwe ronde sancties die door de regering Biden werden aangekondigd ook entiteiten in China

Het Witte Huis heeft weer een nieuw pakket ingrijpende sancties tegen Rusland aangekondigd op de eenjarige verjaardag van zijn brute invasie in Oekraïne – met nieuwe pogingen om derde landen, waaronder China, aan te pakken wegens het ontduiken van sancties.

En er wordt gemeld dat de VS binnenkort het aantal Amerikaanse troepen in Taiwan zal “verviervoudigen“…

  Scott Ritter: Oekraïnes groeiende verslaving aan buitenlandse huurlingen

Naar verwachting zullen de VS het aantal troepen dat in Taiwan wordt ingezet de komende maanden verviervoudigen nu de spanningen met Peking blijven oplopen.

De Wall Street Journal meldde donderdag dat het Pentagon van plan is tussen de 100 en 200 troepen naar het zelf-geregeerde eiland te sturen, tegenover ongeveer 30 een jaar geleden.

Leden van de mariniers en de speciale troepen zijn in het verleden naar Taiwan gestuurd en het aantal heeft in de loop der jaren geschommeld.

De Chinezen beschouwen Taiwan als hun soevereine grondgebied.

Daar geloven zij heilig in.

En het feit dat de Biden-regering meer Amerikaanse troepen naar het eiland zal sturen, heeft hen echt kwaad gemaakt

Een commentator van de Global Times, een mediaproject van de Chinese Communistische Partij, uitte donderdagavond een dreigement aan het adres van de Verenigde Staten, waarin hij liet doorschemeren dat China niet zou aarzelen de in Taiwan gestationeerde Amerikaanse troepen aan te vallen als de Chinezen een invasie op het eiland zouden lanceren.

Hu Xijin, voorheen hoofdredacteur van de Global Times, reageerde op een bericht in de Wall Street Journal over Amerikaanse troepen die naar Taiwan reizen door het “illegaal” te noemen en te suggereren dat de Chinezen hen als vijandelijke strijders zouden behandelen.

“Het is illegaal dat deze Amerikaanse soldaten naar Taiwan gaan en het Chinese vasteland zal geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor hun veiligheid,” twitterde Hu. “Als wij indien nodig militaire actie ondernemen, zullen zij samen met de zich verzettende Taiwanese troepen worden weggevaagd. Ze kunnen ook eerst worden uitgeschakeld als invasieleger.”

Maar de meeste Amerikanen begrijpen hier niets van.

De meeste Amerikanen hebben er absoluut geen idee van dat we letterlijk op de rand van een oorlog met China staan.

  Derde Wereldoorlogssfeer in Rusland: "Op de 80e verjaardag van Leningrad viel Duitsland ons opnieuw aan - Duitsland moet gebombardeerd worden, het Duitse parlement moet smelten

Helaas komt zo’n conflict met de dag dichterbij. In feite waren we net getuige van een zeer alarmerend incident boven de Zuid-Chinese Zee

Een stem, die zegt afkomstig te zijn van een vliegveld van het Volksbevrijdingsleger (PLA), kraakt over de radio van de P-8 Poseidon van de Amerikaanse marine terwijl een CNN-ploeg, die zeldzame toegang heeft tot de Amerikaanse vlucht, meeluistert.

“Amerikaans vliegtuig. Chinees luchtruim is 12 zeemijl. Niet meer naderen of u draagt allemaal de verantwoordelijkheid,” zegt het bericht.

Om de een of andere reden vervoerde het vliegtuig van de Amerikaanse marine een CNN-ploeg, en het Chinese gevechtsvliegtuig kwam zo dicht bij hen dat ze “de rode ster op de staartvinnen en de raketten waarmee het bewapend was konden zien“…

Binnen enkele minuten onderschept een Chinese straaljager met luchtdoelraketten het Amerikaanse vliegtuig en nestelt zich op slechts 150 meter van zijn bakboordzijde.

Het Chinese gevechtsvliegtuig was zo dichtbij dat de CNN-ploeg de piloten hun hoofd kon zien draaien om te kijken – en de rode ster op de staartvinnen en de raketten waarmee het bewapend was kon zien.

Waarom vindt de Biden-regering het nodig om China op een moment als dit eindeloos te provoceren?

Het is waanzin.

We zouden gemakkelijk betrokken kunnen raken bij conflicten met Rusland en China tegelijk, en ik waarschuw al heel lang voor zo’n scenario.

Helaas hebben we een heethoofd in het Witte Huis die in een vergevorderd stadium van geestelijk verval verkeert.

En hij wordt omringd door irrationele oorlogszuchtigen als Jake Sullivan, Antony Blinken en Victoria Nuland.

Zij willen geen vrede.

Er komt dus een wereldoorlog aan, en ik raad u sterk aan u daarop voor te bereiden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bereid u voor op WO III: Het Westen HEEFT OORLOG NODIG, want het hele financiële systeem stort in elkaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is tijdens onze donkerste momenten dat we ons moeten concentreren om het licht te zien
Volgend artikelHeruitvinden van de nazi-geïnfecteerde VS-geïnstalleerde Oekraïense marionet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. 7-10 kernbommen (SS-28 “Topol” 800KT, standaard Russisch kernwapen) zijn voldoende om een einde te maken aan de Nederlandse beschaving zoals we die nu kennen.
  Ik vraag me af of dit een zegen zou zijn voor de wereld of niet…
  (cynische modus > OFF)

   • en city of London en Zwitserland wat locaties (bepaalde banken en gebouwen en locaties) en ow alle NATO/UN gebouwen in EU en zo zullen er vast nog meer locaties zijn die het kwaad goed kunnen decimeren en kunnen raken, dan het kwaad persoonlijk uit alle regeringen halen anders stopt het niet en ow wat baddies onder multinationals, bv die paar MSM eigenaars/multinationals die de NWO promoten als begin oid.

  • Het dom volk over de gehele wereld denken echt dat zij het voor de mensheid en hun vrijheid doen nou laten wij maar hopen dat het inzicht gaat komen dat deze oorlog wel eens het einde van de mensheid zou kunnen betekenen.
   Het elite spel wordt over de rug van alle volkeren op deze wereld gespeelt niet om dat dit nodig is maar om macht en geld maar ze begrijpen niet goed dat straks deze planeet aarde onbewoonbaar is voor de eerste 300 jaar en de oorlog industrie zijn daaraan het meeste schuld maar straks zal er geen afnemers van hun oorlogen producten maar hebben wel de aarde vernietig en wat is dat dan voor een voordeel aan voor de mensheid.

  • De domheid van het volk zal ook het einde van de mensheid kunnen betekenen de verkiezingen worden nu al op hun juistheid en waarheid in twijfel getrokken een volk wat dat lijdzaam toezien hoe zij gebruikt worden om de wereld leiders en elite de macht te geven angst lafheid staat boven aan bij het klootjes volk.

 2. Iedere oorlog is toch een bankiersoorlog? Is al dat gedonder, wereldwijd, de afleiding voor het volk voor het komende instorten van de fiatmunten? De schuldenberg van het totale Westen is toch onhoudbaar.
  Het is toch krankzinnig wat er momenteel gebeurd.

  • Als er een kernbom mag vallen dan hoop ik van harte dat de eerste bom op den Haag zal vallen dat ik dit nog zou mogen meemaken.
   Verder hoop ik dat het schaapjes volk zal leiden en uiteindelijk zullen sterven aan honger dat hebben zij wel verdiend.

 3. Het Amerikaanse volk, de mensen in de steden en op de landerijen, verdient dit niet. Er is echter een soort dat hokt in de tempels van de hoogste gezagsorganen wiens streven naar wereldhegemonie een gevaar zijn voor de mensheid. Tot mijn spijt bots ik altijd op een sterke zionistische invloed. De lijst van Joden onder de hoofdspelers is onthutsend, en die mag uitgebreid worden met de pers, media en bancaire wereld. Het Chinese ras vormt een probleem omdat zulke infiltratie daar toch enige problemen stelt. Komt daarbij dat ze het wel kunnen vinden met de Sjiieten. Als je het zo bekijkt steven we recht op een vernietigende wereldoorlog af.

 4. “De Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan wimpelde op CNN het Chinese voorstel af en zei dat het had moeten eindigen na het eerste punt, waarin wordt opgeroepen tot “eerbiediging van de soevereiniteit van alle landen.”

  Waren halen die smerige Amerikaanse agressors de gore moed vandaan om een vredesonderhandeling af te wijzen.

  Aan de UN hoe zit het dan met het Palestijnse grondgebied ? !

  Ik bid dat Rusland gaat winnen en dat de hele Amerikaanse hegemonie in elkaar stort want daar draait deze oorlog om. Europa de laffe vazalstaten van Amerika. Bij een oorlog zal ik er alles aan doen om het westen te saboteren. Ik weiger mij te laten gebruiken door elite die ons toch al uitkotsen en ons alleen nodig hebben om hun rotzooi op te ruimen , om hun financieel gewin….. de hel met de globalisering !!

  • Helaas! Straks komen er verkiezingen, de hoogmis van de democratie. Dat is een instrument om de mate van verdeeldheid onder het volk te meten. Als wij het teveel eens zijn dan gaan de hyena’s huilen omwille van een gebrek aan democratie.

  • Dat zou fijn zijn maar als het volk eens zou beginnen met op 15 of 17 maart komen de demonstreren in Den Haag met zo een half miljoen mensen en duidelijk zouden maken dat het niet onze oorlog is en dat Rutte met zijn stel mafkezen maar zelf naar het front gaan en zich laten afschieten dan vind ik dat helden pas.

  • Hoe pak jij dat aan dan Maria?
   Ben je autonoom?
   Heb je gisteravond het programma Radar gezien waarin te zien was dat banken klanten ter verantwoording roepen ? Waar een man zijn spaargeld van de bank wil halen omdat hij al eerder een oorlog heeft meegemaakt waar hij alles kwijtraakte?
   Graag ideeën!

 5. Welke democratie vanuit Amerika? Als je niet naar ons luisterd word je gestraft met sancties. Zijn gewoon tirannen van de wereld geworden. Volgens mij moeten wij Amerika gewoon wereldwijd laten vallen.

 6. Ach stelletje stumpers die nog geloven in democratie. De Nederlander is altijd al braaf en meegaand geweest en niet in staat voor zichzelf op te komen laat staan eendrachtig tegen de criminele regering op te treden. We hebben het nog allemaal te goed en vinden het wel best. Al dat gelul van stemmen en vreedzaam demonstreren is weggegooide tijd en heeft 0 resultaat. Weg met die boevenbende in den Haag en Brussel en adequate mensen aanstellen die we vervolgens goed in de gaten houden. Zij werken voor ons en niet andersom. Standrechtelijk executeren als de boel weer belazerd wordt…dat zal ze leren het goede te doen….Praatjes vullen geen gaatjes

 7. “De Chinezen beschouwen Taiwan als hun soevereine grondgebied.”

  Dat “beschouwen” ze dan verkeerd.
  China is het soevereine grondgebied van Taiwan.

 8. Biden is een van de gevaarlijkste sujetten die op deze wereld rond loopt…..
  Ook de kliek rondom hem is bloeddorstig, en zeer gevaarlijk.
  Wanneer en door wie komt daar een staatsgreep…..❓
  Het raakt hoog tijd…. Tot behoud van grote delen van de wereld……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in