The Duckingstool by Charles Stanley Reinhart

Geef mensen die al langere tijd ontevreden zijn een stok en wijs een schuldige aan, de geschiedenis leert dat deze ontevreden mensen met gemak de waarheid kunnen doodslaan, schrijft gastauteur Niccos.

Slim voor degenen die aandacht willen afleiden van zaken die hen niet zo goed zou uitkomen. Heb je je ooit afgevraagd hoe het kon dat zoveel zogenaamde heksen op de brandstapel werden gezet door ‘gewone’ mensen?

Er zijn genoeg voorbeelden van de Joden in de Tweede Wereldoorlog tot nog maar kort geleden met Corona waar sommige gemeenten de mensen aanmoedigden hun buren te verraadden als ze ‘illegaal’ met teveel bij elkaar waren.

Mensen met macht kunnen vaak moeilijk met die macht omgaan. Eenmaal in die positie vinden ze het heerlijk om hun frustraties uit het verleden bot te vieren op die sukkels beneden hun. Vroeger gepest, ik zal ze leren.

Kun je je voorstellen hoe de milieubeweging nu acteert in de klimaathype. Tientallen jaren genegeerd en nu opeens beweging. Eindelijk krijgen ze hun zin, dat denken ze. Want wat doet die kerncentrale nu precies in dit verhaal?

Het volk weet allang dat de wereld vervuild en dat daar iets aan moet gebeuren. Maar het grote geld interesseert allen geld, omdat je met geld weer meer geld kunt maken. De plastic soep groeit en er werken nog steeds kinderen in mijnen.

Die bronproblemen moeten aangepakt worden. En wat is het bronprobleem? Simpel, dat is geld. Dat je met geld weer meer geld kunt maken. Geld is een doel op zich geworden. Een probleem dat daaruit volgt is bijvoorbeeld rente.

  Niccos: Waarom geen insectenvervangers?

Lossen we nu iets op als we de plastic muntjes voor de winkelwagentjes uitbannen. Geneuzel in de marge lijkt mij. Zolang de bronproblemen niet worden aangepast, zullen deze blijven zorgen voor andere vervolgproblemen.

Beurshandelaren die kunnen verdienen aan de handel in graan. Het graan wordt dus duurder doordat tussenpersonen er een graantje in mee willen pikken. Ons brood is dus duurder, omdat iemand er extra aan wil verdienen.

Zolang we dat normaal vinden en er niets aan doen, blijft onze wereld gericht op geld in plaats van leven. En we doen daar allemaal aan mee. We zitten allemaal, meer of minder, in de ratrace.

Wanneer de post boven ons vacant komt, dan stappen we daar graag in en verdienen we ook meer geld. Krijgen we ook meer macht. Zoveel mensen dromen van leiding kunnen geven. Is het niet op het werk, dan toch wel op de club.

De mensen die zo voor het milieu zijn en voor de dieren hebben eindelijk een stok in handen gekregen en er zijn schuldigen aangewezen. Nietsontziend kunnen nu de nieuwe heksen naar de brandstapel worden gevoerd.

Of het waar is of niet doet niet ter zake. De jarenlange frustratie kan eruit. Heel bijzonder dat deze mensen niet doorhebben dat ze voor een karretje worden gespannen. Nota bene datzelfde grote geld.

Hebben zij zich dan niet afgevraagd hoe het kan dat tientallen jaren ze geen aandacht krijgen en dan opeens een meisje een podium krijgt? Komt mij toch voor als een goed marketingplan.

Iemand ziet er brood in om iets te gaan doen aan het klimaat. Al heette dat eerst bijvoorbeeld global warming. Slim zijn die marketeers wel door de termen te veranderen aan het huidige klimaat.

  Niccos: Processen van Den Haag

Iemand kan dus veel geld verdienen aan ‘een probleem’. De zeespiegelstijging bijvoorbeeld is een groot probleem. Ja, dat in de praktijk over millimeters, maar in de rapporten over meters. Maar wat is het probleem?

De mensen met de stokken denken dat er minder plastic in de zee zal verdwijnen. Dat de schoonste fossiele brandstof gas straks vervangen wordt door afval van kerncentrales begrijpen ze nog niet.

Weet je waar elektriciteit door wordt opgewekt op dit moment? Voor 50% uit aardgas en voor 4% uit kernenergie. Dus het verdubbelen van de capaciteit uit kernenergie zal geen zoden aan de dijk zetten. Maar iemand kan er aan verdienen.

Steeds opnieuw trappen mensen in de val van het grote geld. Op de één of andere manier geloven ze steeds opnieuw in de propaganda die over hen wordt uitgestrooid. En in dit geval helpen ze zelfs mee aan datgene wat ze eigenlijk haten.

Het is maar goed dat mensen kunnen vergeten, want hoe ondraaglijk zou het zijn als ze moeten leven met al die leugens achteraf. Tegelijk is dit ook een probleem, omdat we daardoor zoveel leugens blijven herhalen.

De vraag is natuurlijk hoe de mensheid dit kan veranderen en welke rol een individu daarin kan hebben wat wel zoden aan de dijk zet. Dit wordt dan meer filosofisch en eigenlijk spiritueel. Misschien iets voor een andere keer als daar behoefte aan is.

Maar in elk geval kan eenieder voor zichzelf uit die ratrace stappen. Zo min mogelijk meedoen aan dat circus. Dat vergt niet alleen bewustzijn, maar ook een zekere ‘opoffering’. Je moet er iets voor doen, en laten.

  We gaan de reaguurders fileren

Alle kleine beetjes helpen. We hebben te maken met een collectief bewustzijn. Dat wordt beïnvloed door ieder individu. Alles heeft een zekere impact. Bewustzijn bepaalt de energie. En ieder nieuw leven krijgt dit mee.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

U bent een vieze oude man (of vrouw)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOntmanteling van de diplomatie met “feministisch buitenlands beleid”
Volgend artikelEinde nabij voor Bakhmut: Russen 300 meter van het stadscentrum  – Oekraïners verloren meerdere nederzettingen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Frans Timmermans is het voorbeeld van een machthebbende perverse psychopaat. Zijn minachting en diepe haat tegen Poetin spat er vanaf. Frans vond het vreselijk toen Poetin hem en Rutte duidelijk maakte niets van homo’s te willen weten. Frans is groot voorvechter van de homorechten. Toen Frans een klein jongetje was verscheen hij ineens in ons dorp, van tevoren nooit gezien. Niemand van de kinderen van het dorp wilde met Fransje spelen. Fransje was toen al een eikeltje die alles beter wist en uit de hoogte deed, leed toen al aan het heersersyndroom. En nu pakt Frans ons allemaal terug. Hoop dat hij ooit voor een Russisch tribunaal komt als grootste oorlogshitser van Europa. https://www.hln.be/home/interview-frans-timmermans-de-eurocommissaris-die-poetin-al-kent-van-toen-die-nog-een-verlegen-mannetje-was-zijn-toespraak-was-bijna-zielig~a1dba2bb/

 2. ‘Dit wordt dan meer filosofisch en eigenlijk spiritueel. Misschien iets voor een andere keer als daar behoefte aan is.’

  Dit verdient meer aandacht. Elk afzonderlijk mens zal moeten veranderen. De verandering die nodig is, is innerlijke groei. We leven nu in een wereld die zo is ingericht dat het bewustzijn van alle kanten wordt vernauwd. Een vernauwd bewustzijn geeft namelijk angst en daardoor verliezen mensen hun gezonde verstand en dan worden veel mensen radiografisch bestuurbaar. We worde bestuurt met bewustzijns vernauwing… dus stress, complexiteit, ontelbare keuzes, onbelangrijke dingen die heel belangrijk worden gemaakt, belangrijke dingen die heel onbelangrijk worden gemaakt EN ALLES IS TOT EEN WEDSTRIJD GEMAAKT, zodat we met elkaar strijden om wie het meest bewustzijns vernauwend is. Kijk maar om je heen hoe mensen opscheppen over hoeveel stress ze wel niet aankunnen en hoe fijn het is om constant keuzes te maken en iedereen lacht elkaar uit. Complexiteit is maar onzin, mensen doen alsof ze niks complex vinden, maar ondertussen snapt niemand nog ergens wat van maar vernauwde mensen begrijpen niks van zichzelf maar ze hebben geleerd om dat niet toe te geven. Simpel gezegd komt het leven neer op… STRESS OF GEEN STRESS. En wij leren als brave slaven allemaal om te roepen dat STRESS leuk is. Terwijl stress helemaal niet leuk is. Stress veroorzaakt ziektes en depressies, dieren kunnen absoluut niet tegen stress. De mens kan ook absoluut niet tegen stress en onze levens zouden moeten draaien om alle stress op te heffen… maar mensen hebben geleerd om juist zoveel mogelijk stress te maken. We zijn gehersenspoeld om ons bewustzijn maximaal te vernauwen. Daarom zijn mensen allemaal op zoek naar veruiming dmv soul searching of drugs. Alcohol is de grootste bewustzijns vernauwer die er te vinden is en we DENKEN allemaal juist dat alcohol gewoon lekker en leuk is. We leven letterlijk in een omgekeerde wereld. We moeten al onze energie gaan gebruiken om stress te beëindigen en ons bewustzijn te verruimen. De oorlog waar we nu in zitten draait om ons bewustzijn vernauwd te houden. Als U wil strijden en echt wat wil doen voor de mensheid, als U ons wil redden van de ondergang… ga dan uw bewustzijn verruimen door spiritueel te groeien. Begin U te informeren over non-dualisme en stel vragen. Alleen als het bewustzijn verruimt kunnen wij als mensheid deze oorlog winnen. Want een verruimt bewustzijn maakt geen oorlog en de kwade krachten maken geen schijn van kans tegen een verruimd bewustzijn. Gideon van der Meijeren is een voorbeeld van een aardig verruimd bewustzijn. Superscherp omdat hij simpelweg de waarheid en de liefde bij zich draagt. Als iedereen zo wordt, dan is al deze ellende snel voorbij.

  • Alcohol! Het ergste verslavingsmiddel. Nog erger dan coke. Die zgn Nederlandse gezelligheid draait alleen maar om alcohol! Overal waar je komt, alcohol! De ‘menselijkheid’ bestaat omdat er gezopen moet worden om je beter te voelen. Zuipen bevestigt dat je ‘menselijk’ bent.

   • In de vroegere jaren was water niet drinkbaar zoals het nu is. Als in de 16de eeuw tot de 18de eeuw water dronk uit de rivieren of sloten, werd je bijna gegarandeerd ziek. Toen werd dit opgelost door wijn voor de welgestelde en bier voor de gewone lijfeigenen, waar tevens de benodigde taxen opzaten. Vandaar uit komen al die alcohol geselecteerde producten die we nog steeds drinken. Alcohol zorgt er ook voor dat onze aderen verder open gaan staan om zo meer bloed er door te stromen, waardoor je veel minder snel koud kreeg in de slecht verwarmde huizen vroeger. De uitvinding van de bedstede was een manier om toch warm te blijven in je huis, omdat je zelf die warmte produceerde voor de kleine ruimte. ( in de bedstedes lagen ze niet, zoals we dat nu doen in bed. Maar ze zaten in bed, want liggen deed je alleen als je dood was) Dit is tevens een remedie als jij je ziek voelde, om je zelf te ontsmette. Maar nu drinken we het in veel grotere hoeveelheden achter elkaar, wat weer schadelijk voor ons is.

    • gezelli alle kinderen met s’n allen in de bedstee. jezus wat was dat benauwd. ben er wel eens ‘snachts helemaal misselijk uitgevlucht om te kotsen van het zuurstofgebrek.

  • De wereld bestaat nu obv kunstmatige schaarste. De natuurlijke wereld bestaat obv overvloed. We moeten alles 180 graden anders gaan doen. We leven nu in een wereld waarin de mensheid een wedstrijd houdt om de bodem van alles te bereiken en alles uit te putten. Als we 180 graden veranderen, gaat alles draaien om bewustzijn, wat automatisch harmonie brengt, wat overvloed tot gevolg heeft. En in bewustzijn delen wij alles. Een bewust mens snapt dat als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient en dan heeft iedereen alles wat NODIG is om fijn te leven. We willen allemaal wat anders, maar we hebben in basis allemaal hetzelfde nodig. We moeten van wat we WILLEN afstappen en kijken naar wat we NODIG hebben. Wat we willen veroorzaakt strijd, oorlog en schaarste. Wat we nodig hebben maakt harmonie en vrede… LIEFDE, dus eenheid. Als iedereen elkaar dient, wordt iedereen bedient.

    • Mijn inziens is verslaving eigenlijk heel simpel, het begint met het niet willen doorvoelen van pijnlijke emoties.
     En zodra er gestopt wordt met de substantie komen de niet doorvoelde gevoelens weer naar boven en dus wordt er weer naar het middel gegrepen om de gevoelens(emoties) niet te hoeven doorvoelen etc. dan is de vicieuze cirkel rond. Ook dit is dus weer een kwestie van Bewustwoording

     • @Immortal… Wat Bibi zegt. Het ego is ons trauma, ons pijnlichaam, onze angst, ons lijden… wij zijn ons ego, dus velen leven vanuit angst. Verslaving geeft tijdelijke verlichting van die angst. Dat gevoel van verlichting door de drugs, dat ben je zolang je niet je ego bent. Je hebt de drugs niet nodig, jij kan dat gevoel maken… maar we zijn zo dom gemaakt dat we dat niet meer kunnen. Mensen hebben alles ge-externaliseerd, waardoor ze voor alles iets nodig hebben van buiten henzelf om wat in zichzelf te voelen. Wij zijn verlicht,maar ons ego dekt dat af als een sluier. Die sluier is voor velen een hel/gevangenis, waar ze alleen kunstmatig even uit komen dmv middelen. Hoe meer je bij je ZELF komt, hoe minder je gaat geven om middelen als drank en drugs. Bottomline… your ego is not your amigo!!! Als je het ego gaat loslaten, dan ga je voelen en dan gaan dingen vanzelf anders omdat je voelt wat je NODIG hebt… en dan ga je andere keuzes maken ipv middelen gebruiken om je goed te voelen. We moeten uit onze kop en in ons hart. Onze harten moeten ons brein besturen als een laptop, maar verder moeten we in ons hart blijven en voelen wat klopt.

 3. Er moet altijd ruimte voor debat zijn en voor verschil van mening, heksenjachten zijn dat verre van, de pandemie en de oorlog tegen Rusland door de Navo en zijn Nazikameraden, slavenregimes laat dit wel weer blijken, vroeger is dit ook gebeurd tegen wat velen hier de woke en linksen gebeurd, het is dus een oud fenomeen en zorgt voor veel leed, ellende en onrecht, zoals ik vaak schrijf, verschil van mening en spreek het uit, zo zou het moeten zijn, doch kan ik niet ontkennen dat ik persoonlijk voor fascisme geen enkele ruimte wens, de geschiedenis en ook nu weer bij Zelensky laat wel zien waarom Nazi’s geen enkele ruimte verdienen, net als bij dat ISIS was en is er geen ander geluid mogelijk dan alleen maar het hunne, dan kun je de tent wel sluiten natuurlijk.

 4. Alles is in het Westen toegestaan om de blanken uit te faseren

  Nieuwe wet op de hervestiging van immigranten wordt gebruikt om blanke Zweedse gebieden te elimineren

  Op 1 maart is een nieuwe wet van kracht geworden, die wettelijk vereist dat elk gebied in Zweden immigranten opneemt. Deze nieuwe wet houdt in dat het voor gebieden illegaal zou zijn om immigratie te weigeren. De Zweedse Migratieraad heeft eerder laten weten dat ze de immigranten naar blank-Zweedse gebieden wilden sturen, in plaats van naar gebieden met een grote immigrantenbevolking.

  Deze wet (*) is in de planning sinds eind 2014. Het doel van de wet was om ervoor te zorgen dat blanke Zweedse gebieden niet zouden ontsnappen aan “diversiteit” door de stroom immigranten naar bepaalde gebieden te beheersen. Ze zeiden zelfs dat ze de wet zouden overtreden als het moest. Het punt is dat Zweden een woningtekort heeft (vanwege massale immigratie) en dat veel gebieden niet genoeg huizen hebben voor immigranten.

  Om dit probleem te omzeilen, is de Zweedse regering bereid huisbazen veel geld te betalen als ze hun eigendommen omzetten in “vluchtelingenonderkomens”. En zoals we eerder hebben gezien, leidt dit vriendjespolitiek ertoe dat oudere Zweden uit hun eigen huis worden gezet. Waarom is het zo belangrijk om “diversiteit” in ELK wit gebied te krijgen? Waarom waarom waarom?

  Het eindspel van massa-immigratie is om een ​​wereld te creëren zonder blanke meerderheidsgebieden. Als immigranten hun gebieden mochten kiezen, zouden ze allemaal naar de steden gaan en zou je eindigen met niet-blanke steden, maar wel blanke plattelandsgebieden. De anti-blanken willen niet dat dit gebeurt, dus daarom willen ze niet dat er ook maar één blank gebied wordt weggelaten uit het ‘diversiteitsfeest’.

  Het is blanke genocide – ze willen dat we weg zijn. Genocide is het enige juiste woord om te beschrijven wat er gebeurt. Al het andere is zo zacht als poppenstront.

  • @ Adriaan W. februari 25, 2023 at 18:13,
   Weet ook al waarom het blanke ras moet verdwijnen van de aarde? Het blanke ras is het enige ras met de bloedgroep O. Je hebt wel blanken met de bloedgroep A of B of AB, maar al deze bloedgroepen hebben al vermenging van andere culturen in hun aderen. Dit zijn de bloedgroepen die van nature al op geconditioneerde vegetatie kunnen overleven en zij zijn volgzamer en gehoorzamer dan de bloedgroep O. Bloedgroep O is een uitgesproken vleeseter, een strijder en van de oude zielen met hun wijsheden, die zijn eigen pad liefst uitzetten en het minst onderdanig zijn t.o.z.v. de andere bloedgroepen. Daar de bloedgroep O ook anders omgaat met zijn voedingspatroon. Bloedgroep O heeft aan alleen vet en proteïne genoeg, koolhydraten heeft hij/zij niet nodig uit zijn basis voeding, zoals alle andere bloedgroepen dat absoluut wel nodig hebben. Dat maakt deze bloedgroep zo gevaarlijk voor de globalistische parasieten, die iedereen willen uitbuiten. Daarom willen zij de gehele blanken ras uit faseren, om zoveel mogelijk risico’s te vermijden in de toekomst. Want om eerst bij iedere blanke te consenteren welke bloedgroep hij/zij heeft kost veel meer tijd en moeite, dan alle blanken over 1 kam te scheren. Dit zie je ook terug in het WEF beleid om vlees helemaal uit de voedselvoorziening te willen drukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in