Bad Kreuznach, Rijnland-Palts: opnieuw is de politie erin geslaagd een beslissende slag te slaan tegen de “Coronacriminaliteit” in dit land. Nee, nee – niet tegen de corrupte mondkapjes-maffia. In plaats daarvan handelt het zich om een oude man die waagde zonder mondkapje de straat op te gaan. Vijf (!) dappere Corona-agenten slaagden er uiteindelijk in om de “misdadiger” aan te houden.

Bad Kreuznach, Rijnland-Palts: opnieuw is de politie erin geslaagd een beslissende slag te slaan tegen de “Coronacriminaliteit” in dit land! Nee, nee – niet tegen de corrupte mondkapjesmafia. In plaats daarvan had een oude man het gewaagd zonder mondkapje de straat op te gaan. Vijf (!) dappere Corona-agenten slaagden er uiteindelijk in om de “misdadiger” aan te houden.

Oh, voor het geval u het vergeten was: Stilstaan (Duits: “Stehenbleiben”, klinkt misschien bekend) kost momenteel 50 euro boete in Düsseldorf. Als u wegrent voor de politie, zoals de levensgevaarlijk achtervolgde jongen in het Jenisch Park bij de Elbe in Hamburg, betaalt u 150 euro.

Eigenlijk wilden we het lelijke woord “Coronadictatuur” vermijden; maar er zijn constant klopjachten in Duitsland die je eenvoudigweg bang maken, schrijft Deutschland Kurier.

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Hier te lezen:

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Hier te lezen:

“Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”

  "Er komen hier steeds meer mensen die na de vaccinatie een beroerte hebben gehad"
Vorig artikelDe CEO van Pfizer noemt Israël een groot vaccinatielaboratorium
Volgend artikelReisprivileges voor de rijken: zonder Corona mondkapje in het vliegtuig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Zij zijn het klaablijkelijk na al die jaren nog niet verleerd. Net als die Holländer. Die zijn het es auch nicht vergessen.

 2. Ein stolze Action! Der SA von Führer Adolfina Merkel hat wieder gewonnen! Jetzt abführen en die Nacht und nebel behandlung geben…

  Sieg Heil Adolfina!
  Es Lebe der SA!

 3. En weer niemand van de omstaanders, die ook maar een vinger uitsteekt, tegen de waffen SS in het blauw.!
  Durven de lafaarden in het blauw, niet te doen, bij moslims, ze weten dat ze dan in elkaar worden geramd door de lievelingen van merkel.
  De laffe bevolking vraagt nog steeds om meer !

  • Komt omdat die moslims solidair met elkaar zijn. Ruzie met eentje, ruzie met allemaal. Duitsers en Nederlanders doen of hun neus bloed en lopen snel door. Niemand komt voor elkaar op. In Spanje omsingelden buurtbewoners een huis wanneer er iemand uitgezet werd door de bank. En politie werd op afstand gehouden door omstanders toen zij een vrouw zonder mondvodje belaagden. De politie droop af. Het compleet doorgeschoten induvidualisme draait ons de nek om. Zonder elkaar zijn wij weerloos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in