© Israel Defense Forces / Flickr (CC BY-NC 2.0)

Zoals reeds gemeld, is in landen waar vroeg met vaccineren is begonnen en waar massaal is ingeënt, zowel het aantal gevallen als het aantal sterfgevallen massaal gestegen. Naast Israël is dit onder meer geconstateerd in het Verenigd Koninkrijk en Gibraltar.

Voor Pfizer CEO Albert Bourla, zijn de Israëli’s in het bijzonder de laboratoriumratten voor zijn vaccin. In een interview op NBC, zei Bourla:

Ik denk dat Israël op dit moment het laboratorium van de wereld is geworden, omdat zij in deze situatie alleen ons vaccin gebruiken en zij een zeer groot deel van hun bevolking hebben gevaccineerd, zodat wij zowel economische als gezondheidsindexen kunnen bestuderen.

Soms zijn medische experimenten op mensen noodzakelijk en te rechtvaardigen, indien de deelnemers op de hoogte zijn van alle mogelijke omstandigheden en als ze vrijwillig hun toestemming geven. Dit is niet gebeurd in Israël. Door middel van “groene paspoorten” en stickers dreigt de regering in feite iedereen te straffen die weigert deel te nemen aan een “laboratorium”-experiment voor een reusachtig farmaceutisch bedrijf met een zeer problematische staat van dienst.

De resultaten van dit Pfizer-Israëlisch experiment zijn niet bepaald bemoedigend. Hoewel het mogelijk is, zoals sommige studies suggereren, dat de meeste gevaccineerden ten minste op korte termijn bescherming tegen Covid-19 hebben, kan niemand het verbazingwekkende feit ontkennen dat in slechts acht weken van massale vaccinatie het totale aantal Covid-19-doden in de Joodse staat is verveelvoudigd ten opzichte van het aantal dat zich in de voorafgaande tien maanden had opgestapeld.

Sinds Israël in een natie van proefkonijnen is veranderd, is een virus dat vroeger vooral ouderen en mensen met ernstige gezondheidsproblemen trof, nu volledig van aard veranderd. Na slechts 2 maanden van een “succesvolle” massale vaccinatiecampagne is 76% van de nieuwe gevallen van Covid-19 jonger dan 39 jaar. Slechts 5,5% is ouder dan 60, en 40% van de kritieke patiënten is jonger dan 60. Het land heeft ook een sterke stijging gezien van het aantal gevallen van Covid-19 bij zwangere vrouwen, van wie sommigen in kritieke toestand verkeren, volgens berichten in Israëlische kranten. In de afgelopen weken is het aantal gevallen van Covid-19 bij pasgeborenen met 1300% gestegen (van 400 gevallen bij kinderen onder de twee jaar op 20 november tot 5800 in februari 2021).

  Vrouw klaagt aan: "Ze spuiten gewoon onze grootouders weg!"

In Israël verzamelde gegevens wijzen op een sterke correlatie tussen massavaccinaties, gevallen en sterfgevallen. Deze correlatie suggereert de mogelijkheid dat het in feite de gevaccineerden zijn die het virus verspreiden, of zelfs een reeks mutanten, die verantwoordelijk zijn voor de hierboven beschreven radicale verschuiving in de symptomen.

Toen CEO Bourla door NBC werd gevraagd of men anderen kon besmetten na twee doses van het vaccin te hebben gekregen, gaf Bourla toe:

Dat is iets dat bevestigd moet worden, en de echte gegevens die we krijgen uit Israël en andere studies zullen ons helpen dat beter te begrijpen.

Als CEO Bourla er niet zeker van is dat zijn “vaccin” de verspreiding van de ziekte zal voorkomen, waarom verkoopt hij het dan over de hele wereld? Waarom zou een regering het gebruik van dit serum toestaan zolang niet alle nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen? Bovendien, gezien de opkomende bezorgdheid dat de gevaccineerden de ziekte kunnen verspreiden (wat CEO Bourla niet ontkent), wat is het nut van het “groene paspoort”?

Maar Bourla hoeft niet lang meer te wachten op de ‘resultaten’ van zijn ‘laboratorium’. Je hoeft alleen maar naar de grafieken te kijken. Elk land dat in de val van de massale vaccinatie is gelopen, heeft een soortgelijke, ongekende stijging van het aantal gevallen en sterfgevallen gekend.

De volgende collectieve grafieken tonen de onbetwistbare correlatie tussen massavaccinatie en een exponentiële stijging van het aantal gevallen en sterfgevallen van Covid-19. De toename van het aantal gevallen wordt vaak pas 2 à 3 dagen na het begin van de massale vaccinatiecampagne vastgesteld.

  Verzwegen studiegegevens, ziek ondanks vaccinatie: deugt het wondermiddel van Biontech helemaal niet?

In de tijd dat Israël massaal vaccineerde, was er een sterke exponentiële toename van ziekten en sterfgevallen. In Palestina, letterlijk hetzelfde land, daalde het aantal gevallen en het aantal doden.

Bourla en premier Netanyahu zouden een intellectuele inspanning moeten leveren en ons moeten uitleggen hoe het mogelijk is dat in Gaza, een van de dichtstbevolkte stukken land op aarde, het aantal Covid-19 gevallen minimaal is en dat zonder een “vaccin”.

Maar Palestina is niet alleen, want de situatie in Jordanië is vergelijkbaar. Terwijl het aantal Covid-19 sterfgevallen in Israël de pan uit is gerezen, lijkt het aantal Covid-19 sterfgevallen in Jordanië sinds medio november vrij gering.

Groot-Brittannië heeft een soortgelijke, zij het niet identieke, tragische ervaring gehad. Het land begon op 7 december met een massale vaccinatiecampagne, maar zag het aantal gevallen en sterfgevallen van Covid -19 stijgen als nooit tevoren, terwijl de buren van Groot-Brittannië, die de vaccinatie traag omarmden, hun aantal Covid-19 drastisch zagen dalen.

Een groep onafhankelijke wetenschappers die de cijfers van het huidige Israëlische Pfizer-experiment heeft bekeken, heeft twee weken geleden een gedetailleerde studie gepubliceerd:

We concluderen dat de Pfizer-vaccins ongeveer 40 keer meer mensen hebben gedood bij ouderen tijdens de 5 weken durende vaccinatieperiode dan de ziekte zelf zou hebben gedood, en ongeveer 260 keer meer mensen dan de ziekte heeft gedood in de jongere leeftijdsgroep, schreven ze:

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongeren

Vorig artikelWerkgevers in Israël eisen dat hun werknemers worden gevaccineerd – Geen vaccinatie, geen werk!
Volgend artikelGekkenhuis Duitsland: politie meldt nieuwe succesvolle slag tegen “Coronacriminaliteit”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in