Duitse school wil leerlingen inenten – ouders in opstand “Mijn dochter is bijna 14 en wil een lang en gezond leven! Misschien later kinderen krijgen! Wie zegt dat het zo zal zijn na de inenting?!”

3

Het Konrad-Adenauer-Gymnasium in Langenfeld wil de aan haar toevertrouwde leerlingen laten inenten tegen Corona, zodat de schoollessen na de zomervakantie weer in “tegenwoordigheid” kunnen beginnen. Ouders zijn in opstand gekomen tegen dit  onbezonnen voornemen.

Het Konrad-Adenauer-Gymnasium (KAG) in Langenfeld wil zijn leerlingen laten inenten tegen Corona. Als het vaccin van Biontech wordt goedgekeurd voor kinderen en jongeren vanaf 12 jaar, kan iedereen die injectie krijgen, zo trommelt de verantwoordelijke schoolleiding op. Volgens de directeur van de school, Dr. Wippermann-Janda, kunnen de lessen daardoor na de zomervakantie zo normaal mogelijk worden hervat, bericht journalistenwatch.com.

Het plan is dus om kinderen en jongeren te vaccineren met een RmNa-vaccin dat alleen met voorlopige goedkeuring op de markt is gebracht: de leerlingen moeten de eerste vaccinatie nog voor de vakantie krijgen. Na de vakantie dan de tweede inenting. Daartoe worden in de gymzaal van de school inentingslijnen opgesteld.

Het plan veroorzaakt echter “tumult bij anti-vacciners uit heel Duitsland”, melden mainstream media zoals RP-Online achter de paywall of RTL.

In de Facebook-commentaren van RTL West is te lezen hoe enerzijds de eenzijdige berichtgeving en anderzijds het schandalige voornemen van de directie van de school wordt beoordeeld:

Wat zegt uw journalistieke instinct over deze actie? Heeft u er geen moeite mee om kinderen als levende testobjecten te gebruiken en er geen kritiek op te hebben?

Welnu, ik ben geen vaccin-tegenstander en ben zelf gevaccineerd tegen Covid-19 en mijn kinderen zijn nog steeds verder gevaccineerd dan de Stiko aanbevelingen, maar er zijn nog steeds een aantal zeer valide argumenten tegen het vaccineren van kinderen en adolescenten tegen Covid-19. Daarom vind ik het zeer ONZINNIG om de kritiek die in deze campagne wordt geuit te bestempelen als die van vaccin-tegenstanders. U maakt het zichzelf echt te gemakkelijk!

En dan worden de inentingslijnen om de zes maanden door u op- en afgebouwd? De boosters zouden in de herfst moeten beginnen! Vaccineren zal dan gevierd worden zoals kermissen, of in plaats van kermissen om de zes maanden, of wat? Arme pubers! Perfide!

Mijn dochter is bijna 14 en wil een lang en gezond leven! Misschien later kinderen krijgen! Wie zegt dat het zo zal zijn na de inenting?! Ze hebben de klok horen luiden maar weten echt niet waar de klepel hangt! Ik zou in woede kunnen uitbarsten! Degene die dit laat gebeuren hoort voor mij in de gevangenis!!!

Maar we hebben het toch nog steeds over een serum met voorlopige goedkeuring en zonder enige aansprakelijkheid ? En dat moet nu ingespoten worden bij kinderen die meestal geen symptomen of zeer milde ziekteverloop hebben?

Laten we eens kijken hoeveel kinderen er moeten sterven voordat ze deze shit laten schieten.

Ik hou niet van het woord “anti-vaccin” in deze context. Onze kinderen hebben alle standaardvaccinaties van de kinderarts gehad, maar ik maak me ook zorgen over het Corona-vaccin bij kinderen!

Wat gebeurt er met degenen die zich niet laten vaccineren? Krijgen die dan een “apart” klaslokaal?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccinatiedwang komt eraan – en zal verwoestende gevolgen hebben

  Japanse onderzoekers waarschuwen voor de risico's van bloedtransfusies van covid-gevaccineerde mensen
Vorig artikelGegevens VS: 3 maal hoger risico voor gevaccineerden onder de 18 dan ongevaccineerden
Volgend artikelVS deelstaatsregering vertelt haar gezondheidswerkers in het geheim dat COVID vaccins DODELIJK zijn, maar houdt dezelfde informatie achter voor het publiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Duitsland is weer voorloper in de uiterst tirannieke uitvoering van de wensen van big pharma. Vergeet niet dat die rommel die ze vaccin noemen van duitse origine is!
    De verzwegen doelstelling is identiek aan de acties in de dertiger jaren van vorige eeuw. Het opruimen van ouderen, zieken, gehandicapten en anders denkenden.

  2. wat ik mij afvraag is , hoe gaan die mensen reageren als er één maal word bewezen dat hun kinderen vb nooit kinderen zullen krijgen later ? hoe gaan ze reageren als de waarheid eindelijk aan het licht komt en overal jonge mensen sterven door die gifspuit ? dan zal het te laat zijn , ’t zal weer van “we haben das nicht gewust” zijn zeker ??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in