“Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”

11

Enkele hoogtepunten uit onze video van de week:

“We zijn niet gekomen om te zwoegen”; “Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”; “Wij hebben 22 kinderen, jullie misschien één en een hondje” …. “We zullen jullie met geboortes veroveren”. En: “Ik zal je hoofd eraf snijden”.

En bij de argumentatie duiken uitspraken op die we vooral van Angela Merkel kennen…

Is het spreken over islamisering werkelijk een hetze?

Het eigenlijke angstwekkende: Als men futurologen gelooft die op een ijskoude manier eenvoudigweg één en één optellen en daar vervolgens zonder ideologie de conclusie uit trekken, dan heeft deze moslim zelfs gelijk. Terwijl publicisten die over de islamisering van Duitsland spreken, als rechts-extremisten worden uitgescholden.

Duitsland: Contactverbod geldt blijkbaar niet voor “vluchtelingen”

  EU-uitspraak: Illegale migranten mogen niet worden vastgehouden
Vorig artikelAsielzoeker weigerde alcoholhoudende zeep te gebruiken – dreigde christenen te vermoorden
Volgend artikelSyrisch gezin Ahmad Suliman krijgt 132 000 euro bijstand per jaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Wat kan die uitspraak dat mens van Merkel nou schelen ? Ze lacht erom want zij heeft geen dochter !!
  In Duitsland verslechterd de toestand per uur, maar Nederland gaat dezelfde kant op met Rutte, de …likker van Merkel !!

 2. Een burgeroorlog is al dichter dat we denken nu europa verzwakt is van de corona gaat dat de 2de en fatale slag voor de europeaen worden

 3. Ja laten we hier ook wat doen, tegen die geiten neukers Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie Aktie

    • Buiten het feit dat ik het een verschrikkelijk feit vind dat we straks allemaal onderworpen worden aan een godsdienst die je niet wil, hebben ze wel gelijk. Alleen maar carrière, dikke auto en lekker op vakantie en daardoor maar 1 of 2 kinderen. Dat is te weinig. Hier in Nederland is de fertility rate slechts 1,6 dat is dan inclusief de genationaliseerde immigranten. D.w.z. Dat elke vrouw in Nederland slechts 1,6 kinderen krijgt terwijl er 2,1 nodig zijn om een volk in stand te houden. De Nederlandse Bevolking groeit echter nog steeds met 0,12% wat dus betekent dat die groei alleen maar toegeschreven kan worden aan immigratie. Het devies is dan ook meer kinderen maken en minder plezier. Maar ja dan komen Gates en kornuiten weer om de hoek kijken die vinden dat er te veel mensen zijn. Wanneer je echter wereldwijd gaat kijken zie je dat de Moslims nog steeds in de minderheid zijn met 23% van de wereldbevolking . Het is dus nog niet te laat. Allen die geen hoofddoek willen dragen, dat zouden potentieel de christenen, niet gelovigen en de hindoes (samen 61%) kunnen zijn zouden zich kunnen verzetten. Maar alleen wanneer we de onderlinge geschillen aan de kant kunnen zetten.

     • Onderlinge geschillen zullen nooit opgelost kunnen worden omdat iedere groep het er op blijft houden dat ze gelijk hebben en die andere dus nooit.

     • buitenlanders, touwen jonger en krijgen kinderen eerder (20 jaar versus 30 jaar). krijgen gemiddeld 3 kinderen, dat versus 1,6 van NL-ers, doe de grote rekensom en kom (ook) tot de conclusie dat het echt erg is. En zo’n Erdo die roept de Turken op, meer kinderen te nemen. Outnumbered by womb, of te wel zij winnen de strijd via de baarmoeder…..

 4. Mijn dochters zullen geen hoofddoek dragen maar een vechtpet, en op zijn minst een 9mm, AK, riedel handgranaten, en al wat nodig zal zijn om hun persoonlijke vrijheid en die van hun woonland te waarborgen. Daar zal geen kutmeloen iets aan kunnen veranderen.

 5. Stel voor , Islam neemt over D M V grote gezinnen , hoe gaan die mensen een houdbare economie opstellen , terwijl je het in de landen waar u vanaf komt niet lukt , dus je geeft een ander mens ook geboren ergens anders de schuld , Hoe dom bent u , Wie bakt uw brood

 6. @c hendrikx het zijn feiten / cijfers. Hoe dat er uit gaat zien, de Hollandse warme bakker verdwijnt of wordt overgenomen door een Turkse bakker. Dit speelt nu al in de grote steden en de omliggende gemeentes. Turkije en Marokko zijn landen die min of meer gewoon functioneren, het verschil met NL of Belgie (kijken naar uw achternaam) is dat of 1 dictator in de vorm van Erdo of Koning Mhaaed V zich alle macht toe eigent, dat hub familie en directe vrienden kring het erg goed hebben. Een tussenlaag zoals in Nederland , met Jan Modaal in het midden kennen ze daar niet. En dan komt men, hier in NL zeuren over kansen- en inkomensongelijkheden klagen, ga DAAR eens kijken. Dan zijn we met Rutte’s Alzheimer en een koning die sorry gaat zeggen na 150 jaar, nog steeds beter af, dan waar ook ter wereld. En natuurlijk “even” verplicht Islamietje worden.
  Sowieso, weg met dat kopvod !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in