Een Italiaanse explosievenexpert heeft zich uitgesproken over de massale ontploffing die volgens hem waarschijnlijk een militair raketmagazijn was, schrijft de Gateway Pundit.

De Italiaan Danilo Coppe sprak met Heshmat Alavi over de aard van de ontploffing in Beiroet.

Coppe gelooft dat de rode pluim een teken is van lithium metaal dat gebruikt wordt als drijfgas in militaire raketten.

Veel speculaties dat Israël een kernraket op Beiroet heeft gedropt

  Extreme explosie in Libanon geeft aanleiding tot speculatie - "Israël zit er achter"
Vorig artikelHier krijgt Antifa een pak slaag – van een heel woonblok
Volgend artikel12-jarig Zweeds meisje meegelokt naar asielverblijf en verkracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dat men gewoon de satellietbeelden bekijkt om te zien welke vliegtuigen er actief waren. Daarmee is alle verdere discussie uitgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in