Te midden van hoge spanningen langs de noordelijke grens waarschuwde Netanyahu de Hezbollah op voorhand. In verschillende media wordt nu het vermoeden geuit dat de aanval een les uit Israël zou kunnen zijn voor Libanon, omdat Iran via deze haven de Hezbollah van wapens voorziet.

De “Times of Israel” schreef op 4 augustus:

Vorige week zei Israël dat het een poging van Hezbollah-activisten uit Libanon had gedwarsboomd om het land te infiltreren, waardoor een van de ernstigste schietpartijen langs de vluchtige grens tussen Israël en Libanon werd uitgelokt sinds de oorlog tussen de bittere vijanden in 2006.

https://www.timesofisrael.com/netanyahu-warns-hezbollah-amid-high-tensions-along-northern-border/

De Amerikaanse nieuwssite Veterans Today is gedetailleerder:

De eerste explosie werd waarschijnlijk veroorzaakt door een Gabriel-aantischeepsraket die door Israël werd gelanceerd. De tweede explosie werd veroorzaakt door de Israëlische Delilah-raket van een F16. De westerse media meldden dat er een grote hitte aan te pas kwam.

Een Libanese legergeneraal heeft volgens Veteranen Today verklaard dat Israël een tactisch nucleair wapen op de haven van Beiroet heeft laten vallen. Hij meldde dat dit was gedaan om het huidige politieke regime daar in te laten storten en in opstand te komen tegen Hezbollah.

https://www.veteranstoday.com/2020/08/05/breaking-israel-nukes-beirut/

Een foto in het Veterans Today artikel toont de explosie en een raket die over de rook is gesilhouetteerd. Het bijschrift luidt:

Israëlische Delilah 6-kiloton (6.000 ton TNT-equivalent) kernraket (onbewerkte foto boven VT Damascus). Tineye zegt dat dit een uniek beeld is en nergens op het internet voorkomt. Maar we zijn altijd achterdochtig als iets te mooi lijkt om waar te zijn.

  Vaccinatiecijfers uit Israël zijn dramatisch

TinEye is een bedrijf voor zoeken en herkenning van foto’s en experts op het gebied van computervisie, patroonherkenning, neurale netwerken en machinaal leren.

Een andere foto toont de stralingshandtekening van de explosie, die afkomstig is van een bron in Italië en door de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (VN) aan VT is voorgelegd.

De Amerikaanse president Trump veroorzaakte kort na de ontploffing een opschudding met zijn inschatting dat het een “soort bom” was, maar heeft niet gezegd dat het een kernbom zou kunnen zijn geweest. Het lijkt erop dat hij plotseling een “vijand van Israël” is geworden.

Toen Trump verklaarde dat dit “een bomaanslag was, geen ongeluk” werd hij onmiddellijk gecastreerd door de pro-Israëlische pers, te beginnen met de Daily Beast.

Hun afwijzing, die bijna identiek is aan die van Israël, ondersteunt deze hypothese.

Alles over deze explosie, de paddenstoelwolk of de kracht van de explosie zou een leugen zijn. Het zou vuurwerk zijn, dat was de eerste leugen, daarna ammoniumnitraat meststof, 3.000 ton, die al jaren werd opgeslagen om te worden gebruikt op de golfbanen van Libanon, als ze besluiten om ze te bouwen. (Let op: het ammoniumnitraat kan ook de dekmantel zijn geweest voor de kernaanval)

We voegen er ook aan toe dat we geloven dat de verklaring van Netanyahu betekent dat Israël de aanval erkent. Beiroet heeft sinds 2006 nog steeds te lijden onder de Israëlische bombardementen. Hoe men de uitspraken van Netanyahu beoordeelt, zoals die vandaag in de Times of Israel worden gepresenteerd, is een kwestie van geloof, vertrouwen of giswerk.

  Israël's inentingen: rolmodel of vaccin-laboratorium voor menselijke experimenten?

Tot zover VT.

De Syrische president Assad heeft bevolen alle grenzen en havens in het land te openen, karavanen van ambulances naar Beiroet gestuurd en veerboten naar ziekenhuizen in Damascus. Hij lanceert een luchtbrug voor de medische en voedselvoorziening tussen de twee steden.

Israël was een van de eerste landen die hulp aanbood. En misschien was de brandstichter de eerste die op het ongeluksoord arriveerde, aldus Die Unbestechlichen.

Backup:

De explosie in Beiroet was mogelijk een opzettelijke aanval

Vorig artikelNigel Farage blijft het luxeleven van illegale migranten blootleggen
Volgend artikelZwarte man mishandeld na beschuldigingen dat hij dochter van blanke man probeerde te ontvoeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Was er fallout?
  Nee, dan is er geen kernbom gegooid.
  Volgens mij komt dit uit de moslimhoek om hun falen te verdoezelen.
  De bewijsfilmpjes komen “ïneens” na 3 dagen en zijn vrij amateuristisch.
  De raket lijkt wel een muiscursor.

  • Misschien is het wel een nieuw type mini nuke die ze intussen ontwikkeld hebben. Israël is wel het enige land dat ongestraft met alle misdaden tegen de mensheid wegkomt en een dergelijk criminele inborst heeft. Misschien heeft Israël in 2001 in New York ook wel zo’n mini nuke gebruikt, wie zal het zeggen !?

 2. Volgens mij waren ze het pakhuis aan het beveiligen tegen inbraak. Daarom gingen ze tralies voor de ramen lassen, en toen vloog de boel in de brand.
  Maar het kan tevens valse informatie zijn.

 3. Ik heb wel gelijk gezegd dat het lijkt op een explosie van een waterstofbom. Wat de waarheid is komen we misschien nooit te weten. Maar de Joden moeten gelijk weer Trump aanvallen. Het zielige volk dat zo graag altijd als slachtoffer wilt worden gezien. Ze hebben goed naar Hitler gekeken want ze flikken hetzelfde en soms nog erger.

 4. Uhhhhhh…zal ik het maar zeggen? Op dit moment loopt in Den Haag de “Libanon case”. Paar jaar geleden blies ongeveer op dezelfde plek de Hezbollah een vrachtwagen explosieven op, waarbij een hoge Israelische politicus stierf, + 22 anderen.

  De Mosad heeft nog nooit een aanslag ongestraft gelaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in