Een groep bezorgde burgers besloot dit weekend een demonstratie te houden ter ondersteuning van de politie in Ft. Collins, Verenigde Staten.

Op een gegeven moment kwam een groep Antifa-terroristen opdagen om de pro-politie demonstranten te bedreigen in een tegenprotest.

Dat was een grote fout. De politie-aanhangers hebben de Antifa-terroristen uit hun buurt geschopt.

“ANTIFA maakte de fout om hun shit in Ft. Collins, CO, uit te vreten en de resultaten waren glorieus.”

Backup:

 

“Dus we marcheren momenteel de Antifa commie bastaards uit de buurt omdat niemand Antifa in de buurt wil. Niemand wil ze hier, dus we marcheren ze eruit”, zegt de man die de video opnam.

Terwijl pro-politie demonstranten de Antifa anarchisten bleven verdrijven, die zij als “commie uitschot” bestempelden, brak er plotseling geweld uit. De video toont de pro-politie demonstranten en de Antifa terroristen vechten in een kleine sloot, waarbij de pro-politie demonstranten de overhand blijken te hebben.

Hells Angels verjagen ANTIFA uit stad

  VS: Politie ontruimt Antifaland 'CHAZ'
Vorig artikelGoogle gaat u helpen rassenbewuste keuzes te maken – en vrouwelijke advocaten te vermijden
Volgend artikelExpert: De enorme rode wolk van de Beiroet explosie is een indicatie van lithium metaal dat een stuwstof is in militaire raketten – Het was een explosieven opslagfaciliteit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in