12-jarig Zweeds meisje meegelokt naar asielverblijf en verkracht

0
625

Een groep asielzoekers heeft een 12-jarig Zweedse meisje meegelokt naar een vluchtelingenverblijf in de gemeente Österåker waar ze vervolgens werd verkracht.

Volgens Aftonbladet vond de verkrachting donderdag plaats.

Het meisje en een vriendinnetje waren in een winkelcentrum toen ze “een aantal jongemannen” tegenkwamen die hen naar hun vluchtelingenverblijf “begeleidden”. Er is geen informatie dat ook zij misbruikt is.

Een verdachte die beweert 19 jaar oud te zijn, werd vrijdagavond aangehouden. Hij werd zaterdag gearresteerd op verdenking van kinderverkrachting, schrijft Aftonbladet. Er zijn geen meldingen dat iemand anders in de bende verdacht wordt van een misdrijf.

Het meisje lijkt niets met het onderkomen te maken te hebben, maar is er met een vriendinnetje in geluisd. De verkrachting vond plaats in een lokaal van het asielgebouw. Het is niet duidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren zonder ontdekt te worden door het personeel.

Somaliër veroordeeld voor beestachtige verkrachting van 9-jarig meisje

Hier brandt de koran in moslimgetto Rosengård - Rasmus Paludan's partij trotseert ingetrokken vergunning, met honkbalknuppel onder de arm en pistool in de hand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here