Een groep asielzoekers heeft een 12-jarig Zweedse meisje meegelokt naar een vluchtelingenverblijf in de gemeente Österåker waar ze vervolgens werd verkracht.

Volgens Aftonbladet vond de verkrachting donderdag plaats.

Het meisje en een vriendinnetje waren in een winkelcentrum toen ze “een aantal jongemannen” tegenkwamen die hen naar hun vluchtelingenverblijf “begeleidden”. Er is geen informatie dat ook zij misbruikt is.

Een verdachte die beweert 19 jaar oud te zijn, werd vrijdagavond aangehouden. Hij werd zaterdag gearresteerd op verdenking van kinderverkrachting, schrijft Aftonbladet. Er zijn geen meldingen dat iemand anders in de bende verdacht wordt van een misdrijf.

Het meisje lijkt niets met het onderkomen te maken te hebben, maar is er met een vriendinnetje in geluisd. De verkrachting vond plaats in een lokaal van het asielgebouw. Het is niet duidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren zonder ontdekt te worden door het personeel.

Somaliër veroordeeld voor beestachtige verkrachting van 9-jarig meisje

  Pakistan: vrouw en haar vierjarige dochter twee weken lang verkracht
Vorig artikelExpert: De enorme rode wolk van de Beiroet explosie is een indicatie van lithium metaal dat een stuwstof is in militaire raketten – Het was een explosieven opslagfaciliteit
Volgend artikelZweedse politie durft niet alleen naar de metro te gaan – krijgt “speciaal beschermingspersoneel”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in