12019 / Pixabay

Ik heb dit al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer. Soms vraag ik me af aan welke kant van deze illusie ik sta (dat wil zeggen, ben ik gek, of zijn zij het?). Ik zeg dit vooral omdat ik tussen de meest hardnekkige schapen leef die je je maar kunt voorstellen. De “leugenwereld” zoals wij wappies die hebben leren kennen, heeft in hun wereld geen enkele geldigheid. Zelfs nu dit allemaal naar voren komt en doorsijpelt in de “mainstream”, wordt de waarheid nog steeds in de vuilnisbak gegooid als extravaganties, misverstanden en onwaarheden. Hoe kan dat? Of deze mensen zijn gek, of ik ben het. Of misschien een beetje van allebei, schrijft Todd Hayen.

De schapen waar ik het over heb zijn de vrienden van mijn vrouw. Het zijn, voor het grootste deel, uitzonderlijk intelligente mensen. Niet alleen boekenwijs, maar ook “alledaags slim”. Ze weten bijna alles wat er in de wereld gebeurt, uit de oude media natuurlijk, maar toch, dat is veel om te weten. Hun geest is ook scherp. Ze weten niet alleen een heleboel “dingen”, ze zetten gedachten ook goed op een rijtje en hoewel ze een beetje te veel gehecht zijn aan de “heersende autoriteit”, zijn ze behoorlijk goed in het bijhouden van dingen die hen en de wereld om hen heen beïnvloeden.

Laatst was ik uitgenodigd voor een lunch met mijn vrouw en een van haar vriendinnen en haar man. Hoewel de man ook een schaap was, zei hij weinig, waarschijnlijk omdat ik in de loop der jaren minder met hem te maken heb gehad dan met zijn vrouw. Ik kende deze vrouw redelijk goed, want ik kende haar al voordat mijn vrouw en ik elkaar ontmoetten. We hadden een zeldzame ruzie over vaccins, verlies van vrijheden en het komende Armageddon. Mijn vrouw en haar vriendin geloven eigenlijk dat alles wat een wappie gelooft volslagen onzin is. Ik wijs zelden op de effecten van vaccins om voor de hand liggende redenen (iedereen aan tafel was gevaccineerd behalve ik), maar helaas flapte ik er op het hoogtepunt van de discussie uit: “Wat zeg je ervan dat de kinderen op middelbare scholen dood neervallen op het voetbalveld door hartaanvallen!” Ik weet niet eens of dat specifiek gebeurt, maar kinderen die sterven aan hartproblemen, veel meer dan verwacht, gebeurt zeker. Mijn vrouw zweeg, met die geïmpliceerde eyeroll blik op haar gezicht, maar dit was het antwoord van haar vriendin: “Dat is altijd al gebeurd, kinderen zijn altijd op die manier gestorven tijdens sport, ik kende er een paar toen mijn kinderen op de middelbare school zaten die op die manier zijn gestorven.”

  Honderden YouTubers die tijdens de pandemie Covid-vaccins propageerden hebben nu Turbokanker

Kenden een paar? Echt waar? Hoeveel van jullie wisten van kinderen die stierven tijdens het sporten op school in de mooie dagen van vóór de nachtmerrie?

Ik denk niet dat deze vrouw een leugenaar is. Maar ik kan met geen mogelijkheid geloven dat ze een echte ervaring heeft met jonge kinderen die sterven tijdens schoolsport vóór 2020. Ik heb gewoon mijn mond gehouden. Ik kon nergens heen in die discussie. Ik was stomverbaasd.

Dus ik liet het gaan. Deze vrouw was er zo van overtuigd dat wat ik vertel gewoon mijn verwrongen perspectief is en niet de realiteit, dat ik me afvraag of ze over sommige van deze dingen gelijk heeft. Ik kan de straat oplopen, een wandeling maken in mijn buurt, naar de plaatselijke supermarkt gaan, naar het winkelcentrum rijden en daar rondlopen, en behalve misschien hier en daar een masker, zie ik niets dat afwijkt van hoe het leven vroeger was, toen kinderen net zo vaak dood neervielen op de speelvelden als nu.

Ik zie geen dode mensen op straat, niemand die aan lantaarnpalen hangt, geen bruinhemdmilitie met hakenkruisarmbanden die Joden in de goot schopt. Alleen subtiliteiten: af en toe maskers zoals genoemd, meer mensen die sterven aan kanker dan een paar jaar geleden, misschien hier en daar een kind dat sterft aan myocarditis of een beroerte (“Kids Have Strokes Too”, weet je wel), gepraat over QR-codes die in Quebec verplicht zijn om de stad te verlaten, sommige bedrijven die geen contant geld meer aannemen. Het leven en de manier waarop we het leven gaat verder, dingen veranderen, dingen gebeuren, misschien niet allemaal goed, maar allemaal te verwachten. Subtiliteiten, ja, subtiliteiten.

  Leugens, nog meer leugens en verdomde leugens van diegenen die we moeten vertrouwen!

Ben ik te gevoelig? Maak ik bergen van molshopen? Iets anders wat schapenvrienden en familie de hele tijd tegen me zeggen is dat ik problemen zoek. “Waarom zie je de wereld zo donker? Waarom zoek je problemen en kijk je of er slechte dingen gebeuren?” Ze zeggen dit op zo’n manier dat ze impliceren dat als ik er niet naar zou zoeken, het niet zou bestaan. Ik heb het moeilijk met dit idee. Ik heb niet het gevoel dat ik kijk, ik heb het gevoel dat ik gewoon zie. Zoals wappies altijd hebben gezegd, het is allemaal recht voor ons, we hoeven er niet naar te zoeken, we hoeven alleen maar onze ogen te openen en het te zien.

Misschien hebben ze wel een punt. Misschien besteed ik te veel tijd aan graven, het verwijderen van lagen, het verwijderen van de sluiers, het om de hoek kijken naar de rijdende trein die op het punt staat mij te verpletteren, en iedereen om me heen waar ik van hou. Als ik het niet zou zien, dan zou ik misschien die momenten voordat het gebeurt in gelukzaligheid kunnen leven, gelukkiger zijn en meer glimlachen. Hoe lang zal het duren voordat het om de hoek komt en ons allemaal wegvaagt? Een dag? Een week? Een jaar? Tien? Of misschien zal het ons helemaal niet raken. Misschien ontspoort hij al voordat de schapen hem zien en zeggen ze tegen ons: “Zie je wel, er was geen trein, je hebt je leven verspild, je dacht dat er iets was en dat was nooit zo.” Toch zullen we allemaal weten dat wij het waren, wappies, die de aankomende ramp hebben laten ontsporen.

  Studie constateert dat gevaccineerden COVID langer verspreiden

Of misschien raakt de trein ons wel, maar vallen er maar een paar doden, en misschien krijgen we dan te horen dat het maar goed was dat de trein kwam. De machinisten van de trein willen zeker niet dat we denken dat ze ons probeerden te doden. Ze zullen ons vertellen dat het leven beter zal zijn nu we digitale ID’s, sociale kredietscores en digitale valuta hebben. Het is nu veel beter, nietwaar? Alleen de criminelen zullen lijden, alleen de mensen die golven maken en andere mensen pijn doen zullen lijden. Het is een goede zaak dat iedereen nu zal worden gevolgd, en dan gedisciplineerd worden als ze uit de pas lopen, jij zult toch nooit uit de pas lopen? Je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Hé mensen, dat is de oudste truc uit het boek. Het bestaat al sinds mensen uit grotten kropen. En het werkt nog steeds.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet AstraZeneca vaccin debacle laat zien dat de lessen van Thalidomide niet zijn geleerd
Volgend artikelCentrumrechts wil EU-brede dienstplicht uitvoeren en Brussel uitrusten met eigen nucleaire afschrikkingscapaciteiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Secret club, de ideologie handhaven , verdedigen , afwijkende theorieën aanvallen/ ondergraven.
  That’s the point.

  • Al vertel je het honderd keer , men wil er niet aan ! Hoe kan dit , mogelijk toch niet helder denkend of … anders
   Het heeft alle kenmerken van een sekte.

 2. Dat is precies wat de elite wil. Dat we beginnen twijfelen. Er wordt zoveel niet verteld in het nieuws zodat degenen die msm volgen NIET volledig of onjuist geïnformeerd worden. De zgn ‘goed opgeleide elite’ denken dat ze de waarheid in pacht hebben als ze het overheidsnarratief verdedigen. Zij geloven niet dat de overheid het slecht voorheeft met de burgers.
  Volgens mij komt dit doordat ze geprogrammeerd zijn, via hun studies en media en politici waarop zij natuurlijk vertrouwen, ze hebben genoeg geld, een huis, dikke auto, goed loon etc. Zij zijn de geprivilegieerde burgers en als je altijd alles krijgt wat je verlangt, dan ga je niet gauw zeuren.
  Laat hen in hun waan. Er komt een dag dat zij ook gaan ontdekken dat de wereld zit niet in elkaar zoals ze dachten. En die dag zal er sneller zijn dan je denkt!
  Pas als die klasse, die zo goed verwend wordt door de overheid met belastingsvermindering, allerhande subsidies, beleid dat hen goed uitkomt, etc ook geraakt wordt door de crisissen dan mss worden ze wakker.

 3. In eenwachtkamer de teegraaf. Zo nieuwsgierig wat daar nou in stond. Kanker en hartfalen komt door een verkeerd eetpatroon en ongezonde leefwijze. Zo blij mee, ik dacht dat het door de prikjes kwam.

 4. Ook hier is het verhaal heel herkenbaar en men gelooft de leugens van de npo en msm nog steeds omdat ze niet durven nadenken want men nam de gifspuit omdat ze angstig zijn, moeten reizen, werken, vakantie vieren enz.
  Een enkeling zegt “ik doe het voor een ander” m.a.w. ik ben zo sociaal en later blijkt dat ze steeds verkouden zijn, griep hebben en zelfs corona krijgen, goed gedaan.
  Jammer maar ik steek er geen energie meer in het is toch onzin wat ik ze probeer te vertellen.

 5. Alle mensen die zich vrijwillig hebben laten injecteren, al was het maar 1 injectie. Dan is de eigen wil al aangetast d.w.z. dan kunnen ze al niet meer kritisch denken. Vele konden dat al voor deze Covid tijdperk niet, want volgen en doen wat de opdrachtgever jouw vertelt, zonder kritische vragen te stellen over hoe en wat is de makkelijkste weg. Dan behoef jij daar niet zelf over na te denken en daarmee geen eigen verantwoording denken vele. Van het idee van: Bevel is bevel en/of ik deed het in opdracht van een ander. Zonder dat zij zich afvroegen of die opdrachtgever daar wel voor bevoegd is of dat die opdracht niet in strijd is met de wet. Vele zien ook geen verschil tussen wet en wetgeving.

  Als jij je kritisch opstelt t.o.z.v. andere, wordt je veelal als lastig ervaren en veelal uitgesloten in groepsverbanden. Daar er in groepen altijd wel 1 is die de richting bepaald in de groep, deze is meestal ook diegene die de grootste klaploper is in de groep. Dat komt doordat hij/zij denkt dat hij/zij meer privileges heeft dan de rest. En de andere volgen hem/haar alleen maar en vele doen hun stinkende best om maar aardig gevonden te worden in de groep. Zoals met een gezamenlijke pot met uitgaan, waar de klaploper(s) er het meest van profiteren. Doordat jij je kritisch opstelt, worden vaak de klaploper(s) nerveus. Want jij kan zomaar deze klaploper(s) door de mand laten vallen in bijzijn van de groep. De klaploper(s) proberen jouw eerste instantie dan te overreden en als dat niet lukt, dat proberen ze jouw uit te sluiten van de groep.

 6. Waar dan niet meer over wordt gesproken dat men je bijna wilde ausradieren. Ik ben het niet vergeten, ben klaar met ze.

 7. Toch helpt het als je de mensen op de feiten wijst. In mijn familie gaat niemand nog een spuit halen, en bij de volgende pandemie, die al is aangekondigd (ziekte X, of de vogelgriep of wat ze verder ook verzinnen) zullen ze 2x nadenken of ze weer in de rij gaan staan, en of ze zich weer laten muilkorven. Dat zal dan afhangen hoe hoog de boetes zullen zijn.
  Maar de twijfel is er en dat vind ik al een overwinning.

 8. idd heel herkenbaar allemaal helaas.

  mede daardoor ga ik ook niet meer naar de jaarlijkse Veteranen reunie van onze groep, normaal leuk en gezellig e.d. maar geen zin aan discussies over covid en of Israel enz enz, ik weet dat de helft in elk geval van die wat komen is geprikt e.d. ze lulden het zelfs elkaar aan ala Frikandel Hugo deed, ik werd zo woest met hun vergelijkingen dat ik destijds van FB ben gegaan, zo teleurgesteld was ik in velen, nooit gedacht dat een groot deel van hen erin trapte en zeggen ja maar je kreeg toen ook prikken voor uitzending lang geleden ja lol, echt zulke domme opmerkingen! destijds jong en daarbij die middelen waren heel bekend/normaal destijds voor uitzending, heel wat anders wat ze de laatste jaren doen.

  afijn, ik bedank dus vriendelijk voor hun voorstel om te komen, ook al was er een soort jubileum van die tijd, ja leuk om sommige weer te zien vooral de nieuw komers, nouja nieuw, van vroeger dan die na uitzending nooit naar een reunie gingen zeg maar.

  magoed, ik ken mezelf en als ik me niet makkelijk voel en geen zin om alleen over domme dingen te praten, dan zeg ik liever nee, voordat ik uitbarst lol… wil de goede vrede bewaren en na zo’n lange tijd van sommige van dat soort helpt niks/weinig ze zijn genoeg gewaarschuwd ook door mij toen ik nog wel op FB zat met die groep, op een gegeven moment hield het op, kon het niet meer aanzien, want ze moesten op vakantie en eten met die en die enz enz…

  van al men zussen neem ik het en hou ik het meestal bewust bij dingen buiten die dingen om, alhoewel heel af en toe gooi ik wel wat op natuurlijk, maar beheersbaar zeg maar 🙂

 9. Pas als iemand twijfel vertoond kan je stimuleren verder te onderzoeken. Voor de rest gun ik mensen alles; geluk en ongeluk.

 10. Er zijn een hoop doden gevallen in de straat waar ik woon. Duur buurtje. Veel bejaarden. Een dode vrouw van 41 in de familie. Van de dertig taichi mensen die ik ken lopen er een stuk of vijf met een hartritme apparaatje ingebouwd. Nederland is overvol, en aan goed personeel is niet te komen…… (hoeveel in de ziektewet)……..en de overledenen die NIET uitdrukkelijk hebben vast laten leggen dat autopsie MAG na hun overlijden, nemen hun doodsoorzaak mee in de brandkast……eea aan de hand van een wetje uit januari 2020…….maar waarom toch…….?………oversterfte en kanker exploderen. Nog nooit zoveel kinderkanker gezien…..

  Maar verder is er natuurlijk niets aan de hand.

 11. Ik ga het niet eens meer allemaal opnoemen. Jullie hier weten het wel.
  De schrijver ook.
  Soms bevliegt de twijfel je.

 12. De hardnekkige schapen zijn aangesloten op chat-gpt en dat corrigeert hun denken.
  Chat-gpt is ook veel ouder dan mensen vermoeden.
  De eerste versies werkten met mensen die een cogleer implataat hadden midden jaren 70 was dat, zag er eng uit. 🙁
  Ons bestuur is wellicht ook aangedaan.

  Het is zielig en sneu enzo voor hunnie, maar wij wappies moeten verder

 13. Ignorance is bliss en de meeste mensen leven liever in onwetendheid dan de harde waarheid onder ogen te zien.
  Maar dit zal stoppen uiteindelijk kunnen ze de waarheid niet meer ontwijken. Dit is doorheen de geschiedenis altijd al het geval geweest en als je de geschiedenis leest voor de val van beschavingen of wereld oorlogen zal je zien dat ook dan niemand de mensen die hen probeerde te waarschuwen geloofde.
  Het gevolg hiervan kennen we allemaal. En geloof me uiteindelijk zullen ook zij het zien echter Wel meestal wanneer de bot van de militair in hun nek staat of erger.

  Cognitieve dissonantie noemen ze dit

 14. Herinner in 2022 werden de oudjes tot rust gebracht met het medicijn Midazolam OMG terwijl familieleden buiten op de stoep voor de verzorgingshuizen moesten blijven wachten, in feite waren moord fabrieken met medewerking van het voltallige kabinet, tja het kan verkeren.

  Midazolam werd meestal kortdurend toegepast. In een aantal gevallen werd terminale sedatie toegepast als alternatief voor euthanasie. In een geval was het onderscheid tussen terminale sedatie en euthanasie vertroebeld door het behandeldoel van de huisarts (levensverkorting).

 15. Krishnamurti had het vaak over intelligentie, en ook over de goeroe, leider, meester, held, enz. Dit gaat over de 6e straal van idealisme (er zijn 7 stralen), en het devotionele type dat door de Tweede Wereldoorlog min of meer uit de tijd raakte.

  • De Tibetaan:
   “Wanneer Christus opnieuw probeert Zijn discipelen te overschaduwen, zal er naar een andere reactie worden uitgekeken. Het is om deze reden dat Alice Bailey toewijding zo heeft gekleineerd en spirituele onafhankelijkheid bepleit. Geen enkele toegewijde is onafhankelijk; hij is een gevangene van een idee of een persoon.”

 16. Humans will have 12 helix DNA by combining 2 helix DNA. The incredibly powerful vibe of the Super New Moon and The White Sun. You have to do this first for fully awareness to get into willingness….Your entire energy body is in fact connected to your chakras and your chakras are in constant communication and harmonization, in your whole systems as you alining with the new energy.⁠

  As a result, there’s a constant exchange of energy going on as part of the natural process of ascension and union, and a precursor of the merging process. There are various manifestations of this energy exchange like telepathy, astral traveling, spiritual sexuality, and even higher dimensional through your journey whether in the 3D or in higher dimensions as we all wil evolve trough the 12 dimensions to become the I’Am.⁠

  Before you read this, realize that you are okay and that what you are experiencing is “The SHIFT”. This is a normal process when the universal vibrational energy forces you to rise above your normal 3D level of existence here on Earth. It’s all okay.

  Ascension Symptoms
  1. Feeling as though you are in a pressure cooker or in intense energy; feeling stress. Remember, you are adjusting to a higher vibration and you will eventually adjust. Old patterns, behaviors and beliefs are also being pushed to the surface. There is a lot going on inside of you.
  https://www.nickersoninstitute.com/blog/no-you-are-not-going-crazy-its-part-of-ascension-and-the-shift

  20 Signs You’re In The Middle Of A Spiritual Awakening
  You’re having a breakthrough, so embrace the change.
  https://www.yourtango.com/self/signs-youre-going-through-spiritual-awakening

  ‘De zeven kosmische stralen, precies wat we in deze tijden nodig hebben
  om de blik helder te houden en met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien.’
  Je verbinden met de zeven stralen brengt je op het pad naar ver-licht-ing. Via meditaties, de activering van je I AM-aanwezigheid, de energetische reizen die we maken en de exploratie via systemische opstellingen vergroot je je kennis over de kwaliteiten en de uitdagingen van elke straal. Je ervaart zelf de transformerende werking ervan.
  https://www.hildevanbulck.com/nl/in-het-vuur-van-de-zeven-stralen

  We are dedicated to safeguarding human rights and free will while empowering people to take control of their health and wellbeing.

  There is a better way and we are committed to creating it together with you!
  https://worldcouncilforhealth.org/about/#mission

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in